(1) 

Mac'teki gorme engelliler icin olan pop-up ı kapatmaca

hjarteblod #667666 
Ya macbook aldım ama cmd+r yapayım derken benzer bısılere bastım sanırım. gorme engellıler ıcın sayfadakı tum butonları, sayfanın yuklenme durumunu falan seslı olarak anlatan mınık bı pop up var sol altta cıldıracagım. ne dıye aratacagımı da bılmıyorum tam olarak, aradım bulamadım. nası kapatıoz olm bunu adam sureklı konusuyo
(4) 

LoL Fedaileri - Teemo

hjarteblod #664703 
Teemo ile oynuyorum bi süredir, çok da beğeniyorum keratayı. www.mobafire.com şu guide'ı takip ediyorum. Ama bugün biri oyunda "yanlış gidiyosun, Ability Power gitceksin" dedi. Yani www.mobafire.com şöyle bişi takip etmemi istiyo galiba. Ama karşılaştırıyorum, benim guide Attack Damage, Health, Att.Speed, Life Steal vs. her alanda (ability power hariç) üstün bundan. 300 Ability Power, bu fedakarlıklara değer mi dersiniz?
(2) 

İstanbul Aydın Üni. mail'lerinize ulaşabiliyor musunuz?

hjarteblod #663802 
soru baslikta; stu.aydin.edu.tr adresine baglanmiyor gunlerdir.
(2) 

İkametgah almaca

hjarteblod #662397 
Durum şöyle,
işe başlıyorum, ikametgah istediler benden ama ikametgahım Adana'da sanırım, ben 1 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Bu ay okula kayıt olurken şu anda yaşadığım evin adresini verdim ama oto. ikametgah taşınması öyle olmuyodur heralde. Neyse. Benim ikametgahımı şu anki evime almam lazım galiba, bunu nerden ve nasıl yapabilirim? Evde 3 kişiyiz ve kira kontratında adım yok sonradan geldiğim için. Üzerime fatura da yok haliyle. Napcaz?
(2) 

Ekşifest ulaşım

hjarteblod #660417 
720. kez soran kişi olacağım muhtemelen ama, metro falan yokmuş buranın yakınında ya :/

Ben Şişli'deyim, Kadıköy'den de 2 arkadaşım geliyor. Lifepark'ın sitesinde 42 ve 42M 4. Levent Metro yazıyor ama 4. Levent Metro durağından geçmiyor görünüyor o hatlar sorguladığımda. Nasıl edek, nasıl gelek toplu taşımayla?
(4) 

Eskiden ev kiraları & fiyatları

hjarteblod #659637 
Ben çocukken (1999-2003 falan) 400 lira kira verdiğimizi hatırlıyorum Ankara-Çankaya'da nezih güzel bi yere. Hatta 2005'te 800 lira istedi ev sahibi diye çıkmıştık. İstanbul'da da Kadıköy'de 300 lira kira ödüyolarmış mesela o zamanlarda güzel bi yere. Ev kiraları ne oldu da piuu diye şimdi 3-4 katına çıktı? O zamanlar ev fiyatları da aynı oranda ucuz muydu?
(1) 

Bugünlü Apple Event'ini izleyebiliyor muyuz?

hjarteblod #659185 
Yarın baştan sona izleyeyim diyorum ama var mıdır bunun video kaydı, yayınlanır mı bi' yerde?
(3) 

Metrobüs - İş saatleri trafiği

hjarteblod #658645 
Sabah 8 gibi Mecidiyeköy'den Merter'e, akşam da 5-6 gibi Merter'den Mecidiyeköy'e metrobüsle giden bir işçi, ne kadar insan yoğunluğuna maruz kalır? Çok mu ezilirim ya?
(4) 

Okullu Akbili ne zaman iptal oluyor?

hjarteblod #657159 
Okuldan geçen hafta kaydımı sildirdim. Ne zaman ben bu karta para yükleyemem? Aylık yükletiyorum bi de yani büfeden. Ne vakit büfe bey "bu kartın kullanım zamanı bıdıbıdı" uyarısını görür?
(4) 

"ben öleceğim sen ölecek, gökte yıldız sönecek, öyle değil mi?"

hjarteblod #657147 
Bu bi' şiirden bi' şeyden mi acaba? Ve bu stencil'i fotoğraflamış başka kişiler var mıdır, bu futraf dikey çekildiğinden pek kullanışlı görünmüyor.
(3) 

Şişli'den Davutpaşa YTÜ Teknokent'e

hjarteblod #656011 
En ideal yol nedir ordan oraya? İş için. Metrobüsü düşünmek bile istemiyorum. Metro>Füniküler>Tramvay>Metro düşünüyorum ama ne kadar sürer emin olamadım. Otobüs hattı falan var mıdır peki aşırı çılgın dolu olmayan?
(5) 

Şişli'de otobüs firması ofisi?

hjarteblod #652049 
Ankara'dan otobüsle gelecek valide hanım. Şişli'de Cevahir Avm-Fulya tarafındayım. Servisler oluyor ya otogardan, otobüs firmalarının ofislerine. Nerde var burda en yakın? Genelde 3-4 popi firma yan yana oluyo diye firma adı vermiyorum, bilet de alınmadı zaten henüz. Ona göre şeyaparız.
(3) 

Doğalgaz nası açtırıyoruz?

hjarteblod #645580 
Evde tesisat var, gidip depozito falan verip açtırmamız lazım. İGDAŞ'a gidicem sanırım. Elimde hangi belgeler olmalı tam olarak?
(3) 

Yurtdışından topluca elektronik ürün almaca

hjarteblod #644758 
Alibaba'dan başka neresi var böyle 50-100-1000 tane elektronik ürün alabileceğimiz, internet üzerinden?
(2) 

KYK bursum ne kadar devam eder?

hjarteblod #643932 
2012'de burs çıktı bana. Ama okula sadece ilk 1 hafta gittim, şimdi de başka bi okulu kazandım ona kaydolucam. Bize burs ocak-şubat gibi verilmeye başladığından, ocağa kadar mı alırım yoksa eylüle kadar mı? Ne zaman kesilir benim burs?
(10) 

Bir şeyler öğretecek dizi?

hjarteblod #643431 
Öğretici yahut sorgulatıcı, ne bileyim kıvılcım çaktırıcı dizi arıyorum. Polisiye sevmememe rağmen Sherlock zekice şeyler barındırıyordu mesela. Perception da sanırım bir profesörün öğrencilerine sorular yöneltmesiyle başlıyor. In Treatment'ta psikolog/psikiyatrist randevularını izliyoruz baştan sona. Bunlar gibi. HIMYM gibi komedi şakalar hahah değil de, ister belgesel ister kurgu tadında, bir şeyler düşündürecek diziler arıyorum.
Kendi göbek deliğine bile dokunamayan biri olarak House izleyemiyor, ameliyatlı kanlı içerikleri esgeçiyorum malesef.
(1) 

Skins - Bu hangi müzik? (Elektronik, Crystal Castles gibi)

hjarteblod #642716 
Şu linkteki müziği arıyorum, Shazam bulamadı :/
www.youtube.com
(3) 

TTNET İnternet İptali

hjarteblod #641098 
Bunun için müdürlüğe mi gitmem gerekiyor yoksa bayilerden halledebilir miyim? Telefon hattımı değil sadece internet hattımı (yalın adsl) iptal ettireceğim.
(7) 

Bu cennet vatanda Cookie bulunur mu?

hjarteblod #640461 
Starbucks'ta falan satılan kurabiyeler var ya hani görseldeki gibi. Onları nerden bulurum böyle 5'li 10'lu paket halinde? Yapan cafe'lerden alsam 30 lira isticekler. BİM'de caramel waffle satılmasına benzer bir mucize bekliyorum.
(1) 

Yeni metro falan mı yapılcak?

hjarteblod #633878 
Bikaç gündür o yönde şeyler duyuyorum sokaktan ordan burdan, herkes İstanbul'daki metrolar üzerine konuşuyor. Metrobüslerin hata olduğunu kabul etmiş belediye başkanı, metro yapcakmış aynı güzergahta falan. Kulak kabartmayla anca bu kadar anlayabildim. Ne var yeni gelişmeler İstanbul için, ulaşım adına?
(6) 

"Spotçu" nedir ya?

hjarteblod #629887 
Tam olarak nedir spotçuların sattıkları eşyaların olayı? Neden ucuzlar? İkinci el mi, bozulup tamir mi edilmiş, nedir tam olarak?
(3) 

90'lar Türkiye siyaseti hakkında birkaç sorum var

hjarteblod #629768 
Öncelikle şu bilgiyi vereyim, M. Ali Birand'ın yaptığı 28 Şubat belgeselini izliyorum birkaç gündür. Onun dışında yakın geçmişe dair kitap okumuşluğum falan yok, objektiflik açısından kimseye güvenemediğimden bi kitap alıp okuyamıyorum tarihsel konularda. Yine de "olm bunu oku lan mutlaka" diyeceğiniz şeyler varsa söyleyin lütfen.

1) CHP 90'larda yapılan seçimlerde ilk 5'e bile zor girerken, oy oranı %10'u bulmazken (yanılıyorsam düzeltin), nasıl 2000'lerde birden ana muhalefet oluverdi, %26 oy alır oldu? Nerden geldi bu oylar; hangi partilerin seçmenleri, neden CHP'ye yöneldi?

2) 1999-2002 arası hüküm süren üçlü koalisyon dönemi hakkında bilgi edinmek istiyorum, yani o dönem yapılan şeyler falan. Sosyal yaşamın nasıl değiştiğinden tutun da dönemin suikastlerine kadar. Neler önerebilirsiniz, neleri araştırayım?

3) 1999 seçimlerinde neden üçlü koalisyonun üçüncü partisi olarak ANAP seçildi, sadece bir ili almış olmasına rağmen? DEHAP doğuda birçok ili almıştı, DSP-MHP-DEHAP koalisyonu daha bütünleştirici olmaz mıydı?
(1) 

Şu iki şarkı gibi şarkılar önerebilir misiniz?

hjarteblod #629151 
Unkle - Burn My Shadow: www.youtube.com
Paul Udarov - Lost Chance: www.youtube.com
(1) 

Nakliye ne kadar tutar?

hjarteblod #628650 
Bi çekyatım, 2 tane de bavulum var. Bunları Beşiktaş-Abbasağa'dan Kurtuluş-Bay Sungur sokagına ne kadara götürtebilirim? Ortalama bi fiyat verebilir misiniz, ona göre hesap yapmalıyım da. Ayrıca var mı önerebileceğiniz nakliyeci, ucuzlu?
(1) 

Şişli'deki Gülbahar-Galata Deresi civarları nasıl yerler?

hjarteblod #626592 
Yandex Maps'te bakıyorum gayet oto tamircileriyle dolu, ilginç, güven vermeyen bir yer gibi geliyo Gülbahar Mahallesi, Galata Deresi caddesi üzeri. Ev bakıyorum da burda hoş evler var bütçeme uyan, sırf lokasyon hakkında bilgim yok diye çekiniyorum. Genç adamım, kız arkadaşım falan var, işten de zaman zaman geç (10-11 gibi) gelebiliyorum, öldürülür müyüm nası bi yer burası?
(8) 

LOTR çekimleri hakkında

hjarteblod #626378 
LOTR film serisinde, her bir film arasında sadece 1 yıl var. Yayınlanma tarihleri 2001, 2002 ve 2003. O kadar ordu, yaratık, bir sürü insan, özel efektler falan derken nasıl 3 yılda 3 film ortaya çıkabilmiş? Çekimler hakkında bilgisi, anektodları, notları falan olan var mı?
(2) 

Şişli - Halide Edip Mah. nasıl?

hjarteblod #621536 
Birbirine zıt yorumlar görüyorum orası hakkında. Güncel, teyitli, kesin bilgi yok mu orası hakkında? Aşırı nezih ımmh nişantaşı olmasa da en azından sakinleri, esnafı açısından "kızla yürünebilecek" bir yer midir, ne bileyim akşam 11'de yürürken bıçaklarlar mı?
(1) 

Follow'u bırakmayayım ama tweet'lerini görmeyeyim?

hjarteblod #621462 
Twitter'da birini follow'lamayı bırakmadan, anasayfada onun tweet'lerini görmememin bir yolu var mı, var mı böyle bi' tarayıcı eklentisi falan?
(7) 

Şişli'de şuralar nasıldır?

hjarteblod #618912 
Ev bakıyorum da, bikaç adres vercem size o sokaklar mahalleler nasıldır yoruma ihtiyacım var.

1) Bozkurt mah. Seymen sk. (Dolapcere Cd. ile Kurtuluş Cd. arasında)
2) Kartal sk. (Galata Deresi Cd. üzerinde)
3) Gülbahar mah. Zincirlidere cad. (Shell Benzinlik civarı) (Galata Deresi-Dereboyu cd. üzerinde)
4) Meşrutiyet mah. Elhan sk. (Vali Konağı cad. ara sokaklarından

efendim sokağı, caddesi, mahallesi artık neresi hakkında bilginiz varsa onu istiyorum. öğrenci adamım, kız arkaaşım olur bişeyim olur, buralarda çok sıkıntı çıkar mı, yahut akşam 8'den sonra bıçaklanır mıyım onu bilmek istiyorum acıkcası.

danke.
(4) 

Minimum düzeyde beyaz eşya ne kadar tutar?

hjarteblod #618648 
Ortalama kalitede minibuzdolabı, çamaşır makinası ve ocak ne kadara malolur? Öğrenci adamım, eve çıkiyim diyorum da maliyet hesaplıyorum. İkinci el falan alırım hiç koymaz normal çalıştığı sürece. Nerden, ne kadara kapatabiliriz bunları?

lokasyon istanbul, avrupa yakası
(4) 

Atatürk Havalimanı'na nasıl gideyim?

hjarteblod #615741 
Beşiktaş'tan en kolay nasıl giderim? Havataş var mı Beşiktaş İskele ya da Kabataş'ta? (Varsa hakkında bilgi verebilir misiniz, akbil mi basıyoruz onda yoksa bilet mi alıyoruz noluor?) Normalde Kabataş'tan tramvaya binip metroya aktarma yapıyodum ama yoruyo biraz tramvaydan metroya geçiş, 200-300 metre yürüyorum elde bavul zor oluor. Var mı kolayı?
(2) 

Dünkü müdahalelere dair videolar

hjarteblod #614816 
Youtube'dan, Facebook'tan falan dünkü Gezi Parkı müdahalelerine ilişkin gördüğünüz videoları gönderebilir misiniz? Dün akşam oradaydım da, gece de inceleme fırsatım olmadı nereye ne yapmışlar diye.
(3) 

Bu kedinin derdi ne?

hjarteblod #614106 
Evin kapısını açtım, benden önce bi kedi girdi eve, eheh. Süt-su karıştırıp verdim ama çok içmedi, bitirmedi yani. Aç değil demek. Zaten Abbasağa'da oturuyorum, her yer kedi köpek burda, sanmıyorum aç kalacağını.
Ama acayip bişi yapıyor kedi, kafasını çamaşırlarıma gömüp tırnaklarını çıkarıyor, hani ağaçlara falan tırnaklarını sürterler ya, onun gibi. ama kafasını gömüyor bu yiğido. sevmeme de bi müsade ediyo uyuyo kolumda, bi kafası atıyo elimi yüzümü tırnaklıyo. dışarı çıkarınca da kapıyı tırnaklıyo "taam aç ya taam, şakaydı taam" der gibi.

işin kötüsü 14 m2 bir evde (ev demiyim, konteynır) yaşıyorum ve işten 8 gibi gelip sabah 8'de çıkıyorum. yani kediyle ancak günde 2-3 saat ilgilenebilirim, ounun dışında hep yalnız olur 12 saat'e yakın, bazı günler daha fazla. bu yüzden alıp ona hayatı zehir etmek istemiyorum, etraf park bahçe dolu.

n'apiyim ya ben? içim acıyor kapıyı tırmalayınca.
(7) 

Ya şöyle filmler biliyo musunuz?

hjarteblod #605282 
The Fall, Mr. Nobody, Life of Pi, Enter the Void gibi görselliğin şaha kalktığı, ama bunu saçmalamadan, "sığ film" olmadan yapan filmler var mı bildiğiniz?
(4) 

Mücadele, çaba, direniş üzerine filmler?

hjarteblod #603725 
Pursuit of Happyness gibi, "Sabancı limon satarak başlamış olm!" kıvamında, "çalışsam oluyo lan, bak millet nasıl kötü durumlardan yükselmiş" mesajı verecek filmler (dizi de olabilir varsa?) arıyorum. merhaba.
(6) 

Duyuru bana ayakkabı bulur musun, allahsız?

hjarteblod #603341 
Benim ayaklar 38. Er kişisiyim. Çocuk ayakkabıları 35 numarada falan bitiyor, erkek kategorileri de 40'tan başlıyor. Yemin ediyorum araftayım yıllardır, alacak ayakkabı bulamıyorum. Converse gibi "mainstream" bir markanın bile negzel modelleri var (görsel 1&2) ama hep büyük var. Olm öyle pembe falan olmayan kadın ayakkabılarını alıp giyer oldum. Daha düzgün şeyler istiyorum. Var mı bildiğiniz site, satıcı, dükkan (istanbul'da) falan, derdime derman olabilecek?
(5) 

Porno sitesi açmanın yasal boyutu

hjarteblod #602608 
Troll değilim. Porno sitesi açmayı düşünüyoruz biz. O gördüğünüz çöp, bol reklamlı falan Türk porno sitelerinden. Yalnız işin yasal boyutu konusunda bilgiye ihtiyacımız var. Beni bildiğim kadarıyla site devletin filtresine girerse siteye erişim engelleniyor; bu kadar. Birisi siteye "bakın burda benim videom/fotoğrafım var" diye dava açmadığı sürece bize gelen giden yok emniyetten. Doğru mu biliyorum? Sunucuları Türkiye'de ya da yurtdışında barındırmanın bir kolaylığı, avantajı olur mu bu konuda?
(1) 

Sigortasız telefonda şarj sorunu

hjarteblod #602440 
Samsung Galaxy Nexus. Paralel ithalat ürünü, kvk garantisi falan yok yani. Bu alet son zamanlarda kolay kolay şarj olmuyor kabloyla çok oynamam gerekiyor. Kafasına göre ekran açılıp kapanıyor, durup dururken şarj oluyor gibi görünüp 1 saniye sonra düzeliyor; takdir edersiniz ki bu ekran açıp kapamalar şarja tecavüz ediyor. Şarj girişinde bi bişiylenme olmuş olabilir diye tahmin ediyorum.

Şimdi ben bunu İstanbul Beşiktaş-Nişantaşı taraflarında nereye götüriyim, kaç para isterler, kaç günlüğüne alırlar telefonu? Ortalama bi tahmin bekliyorum tabi net miktar belirtmeniz zor, farkındayım. Kafada bi canlandıriyim istiyorum sadece.
(2) 

Süt ne biçim oldu ya kaynayınca?

hjarteblod #601021 
Önceki duyurularımdan bildiğiniz gibi evde süt ısıtmağa çalışıyordum. Bugün küçük tencerede ısıttım, şu anda da cicibebe'mi yiyorum güzelce, sağolun tekrar. gönülden tik veriyorum sizlere.

Yalnız sütün ne kadar sürede ısınacağını öngöremediğimden, ocağın altını açtıktan sonra "emaaan" diyip bilgisayarıma yeltendim, dalıp gittim. sonra bir baktım fokurduyor süt, tencereden taşacak neredeyse. altını kapadım, normal boyutuna geldi.

şu anda içtiğim süt, aşırı kaynatıp besin değerini öldürdüğüm türden bir süt mü? ya da yoğurdun, peynirin sıvı hali mi? ne oldu şimdi o? neden öyle hiddetlendi?
(2) 

Beyler mevzu var - Tüketici Hakları

hjarteblod #598460 
Koçtaş'tan 3 hafta önce sipariş verdim.
7 gün içerisinde gönderdiklerini söylediler. 5. iş gününde aradım sordum, yoğunluktan dolayı gönderemediklerini söylediler. Elinizde mi yok acaba diye de sordum, stok durumunda bir sorun olmadığını sadece yoğunluk olduğunu söylediler. 10. iş gününde tekrar aradım, araştırıp geri döneceklerini söylediler fakat geri dönen de olmadı. 3. hafta tekrar aradığımda ise bana ellerinde stok olmadığını istersem para iadesi yapacaklarını söylediler. Madem ellerinde yok bu başından beri belli neden aramıyorlar. Başından beni ben aramadıkça kimse bana haber vermedi. Ben bu kadar ısrarcı olmasam yine aramayacaklar ben senelerce bekleyecektim heralde. Şimdi de şehir dışında bir şubeden getirteceklerini ve 1-2 hafta daha beklemem gerektiğini söylüyorlar. Yani 1 aydan daha fazla süre.

Ben hakkımı yasal yollarla aramak, şikayetçi olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
(7) 

Sütü nasıl ısıtabilirim?

hjarteblod #597228 
Mutlu pazarlar.
Cezve yok. Mikrodalga yok. Isıtabilir miyim süt?
(2) 

Beşiktaş'ta hazır sandviç?

hjarteblod #596904 
Marketlerde olur ya üçgen hazır sandviç, dardanel'in falan. Onlardan Beşiktaş-Barbaros Bulvarı civarında nerde bulabilirim? 3'er 5'er alıp depolayayım diyorum. A101, Şok, Diasa var civarda ama oralarda yok.
(5) 

Schweppes

hjarteblod #593810 
Şok ve A101'lerde satılıyor mudur bu meret?
(5) 

Uçakta unutulan eşyaların satışı?

hjarteblod #593316 
Böyle ürünlerin satışları nerde yapılıyor? Ne zamanlar yapılıyor, nereden takip edilebilir böyle şeyler? İcralık, ne bileiym unutulmuş eşyalar falan ilgimi çekiyor benim. Kulaklık, tablet falan almak niyetim, öyle icralık araba falan değil.

Şurdakiler gibi: alkislarlayasiyorum.com
(13) 

Hangi renk kulaklığı alayım?

hjarteblod #591167 
Görsellerden bakıp rengi söylerseniz şaane olur.
(1) 

Android telefonda ses yönetimli kulaklık

hjarteblod #591115 
Samsung Galaxy Nexus telefonumda kullanmak üzere kulaklık arıyorum. Urbanears Plattan alacağım muhtemelen ama kulaklık üzerinde ses aç-kapa (+ / -) yapabileceğim tuşlar olursa da şahane olur. Plattan Plus modelinde böyle bişi var (www.urbanears.com) ama made for iPhone diyor. Benim telefon algılamaz mı ki bunu? Android uyumlu hiç bulamıyorum ses denetimli kulaklık, bir tek samsung'un kendi kulaklığı var.
(2) 

Android için fotoğraf edit uygulaması?

hjarteblod #589161 
Güzelinden bi' fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorum Android için. Görsellerdeki örnekler gibi sonuçlar çıkarabilmek adına.
(2) 

Resim çözünürlüğünü düşürüp doku eklemek

hjarteblod #588790 
i.imgur.com şurdaki gibi mesela. Koyun resminin çözünürlüğü küçültülmüş (yani HD değil koyun) ve bir doku var üzerinde, özellikle sol tarafta görebileceğiniz noktalar. Bu işlemi soruyorum. Ne diye aratıp bakabilirim?
(5) 

Akşam yemeğilik, bozulmayan ne var?

hjarteblod #588105 
Kahvaltı ve öğle yemeğini işte yiyorum, akşam 7-9 arası eve gelince de bi öğün evde yiyorum ama bişiler hazırlamak sıkıntılı, hep dışardan sipariş veriyorum bu da haliyle bütçeyi baltalıyor. Aklımda evde bişiler yapmak var. Evde ocak var, tencere tava falan var. Fırın yok, mikrodalga yok. Ama mümkün olduğunca az ocak kullanmaya çalışıyorum çünkü ondan çıkan duman, sıcak hava falan gitmiyor evden uzun süre. Pek havasız ev.

Öyle pek uğraştırıcak bişiler istemiyorum açıkçası, işten ve yürümekten falan biraz yorgun oluyorum.

Bir de haftada bir alışveriş yapayım istiyorum, haftasonu alayım malzemeleri 1 hafta götürsün beni hani.

Birkaç şeye elimi attım ama 2-3 güne bozuldular dolapta durmalarına rağmen, çok üzüldüm.

Sandviç düşünüyorum şimdi; zaten sandviçte çok düz adamımdır hindi salam ve ekmek dünyanın en güzel sandvici gibi gelir bana, öyle içine marul koyam domates koyam istemem hiç, tiksinirim. Alayım 2 paket hindi salam, ekmeği de 2-3 güne bir marketten alıveririm, her akşam yerim ha?

Hazır köfteler, sucuklar falan oluyo onları tükettim 1-2 ay ama artık neredeyse hepsinin tadına aşina olduğumdan canım istemiyo onları.
Bir süre de kuru pasta alıyodum pastaneden kiloluk böyle, onları kemiriyodum her akşam.

Biraz meyve de yiyim istiyorum ama dediğim gibi çabuk bozuluyolar. Çileğinden elmasına portakalına kadar her şey çürüdü dolabımda.

N'abim ben ya? Çalışan ve "amaan kim uğraşcak" diyen insanlar, siz n'apıyosunuz?
(4) 

Banka hesabına para iadesi süresi

hjarteblod #587513 
Sanalpazar üzerinden alışveriş yaptım 400-500 liralık, sonra onu iptal ettim, banka hesabıma paranın 25 martta iade edildiğine dair bilgi veriyor sanalpazar ama hesapta tık yok şu an. Sokaklarda kalıyorum arkadaşlarımda kalıyorum, yardım edelim sahip çıkalım. Size sahip sesleniyorum. Resmen ekmek alıcak param yok. "Nakit taşımıyorum cnm artık hep karttan alışveriş yapıyorum" şekilciliği yapayım derken 500 liram uzay boşluğunda kayboldu. Kaç güne hesabıma geçicek bu para, süreci hızlandırmak için yapabileceğim bişiler yok mu?

mobil görünümden çık