(3) 

Bunlardan hangileri izlenir?

hjarteblod #444558 
Bilgisayarda önceden indirdiğim bisürü film buldum. Günde 1 (bazen 2) film izliyorum, stokları eritme şansım var yani ama hangilerini tez zamanda izleyeyim çok güzeldir, ya da çok kötüdür hiç vakti kaybetmeyeyim?

-The Dreamers
-Closer
-Last Night
-Lost In Translation
-Before Sunset & Before Sunrise
-Che Part One & Two
-The Bothersome Man (Den Brysomme Mannen)
-Frozen River
-Il Conformista (The Conformist)
-Martha Marcy May Marlene
-Seeking Justice
-Soy Cuba
-Thumbsucker
-Wicker Park
-Hight Fidelty
(2) 

Bu hangi enstrüman? (Nefesli)

hjarteblod #441446 
www.youtube.com
burda 0:04-0:08 arası çalınan, aynı zamanda şu videolarda da sesini işittiğimiz:
www.youtube.com
www.youtube.com

alet ya da aletler nelerdir? günlerdir ağzımla yapıyorum ben bu sesleri, Adana'dan Mordor ordusu çağırıyorum, Akdeniz'den Saruman'a sesleniyorum, nolur yardım edin bulayım şu enstrümanı. Ben böyle sesler çıkaran bi enstrüman çalmak istiyorum. Kursuna da gider dersini alırım. Belki orkestraya da girerim.
(2) 

Kablosuz klavye-maus set önerisi

hjarteblod #437417 
Oyun oynarken de, kod yazarken de, sörf ederken de kullanılacak bir kablosuz klavye-maus seti arıyorum. Öyle gamer staylalı, bol fonksiyon tuşlu bişi olmasına gerek yok, klasik microsoft mouse-klavye de olabilir.
Işıklandırmalı olması çok hoş olabilir ama olmasa da olur. Bir de ses aç-kapa, völüm up-down ve play-pouse tuşları olmalı.

Fiyat üst sınırım 80 lira falan.
Ne önerirsiniz badiler?
(4) 

Dahili harddiski Hariciye dönüştürmek

hjarteblod #437390 
Laptop aldım. Masaüstümdeki harddiski çıkardım. Bu harddiski bi aparatlar bişiler takıp usb uzerınden laptop'umda harici harddisk gibi kullanmak istiyorum ama o aparatların adı nedir, neye göre almalıyım hiç bilmiyorum. Bunları da size soruyorum. Tşk.
(1) 

Touchpad'e sağ tık fonksiyonu eklemek

hjarteblod #436804 
Laptop'um var, touchpad'i de var tahmin edersiniz ki. Şimdi ben bunda sağ tık yaparken fiziksel tuşa basmak ıstemıyorum. Mesela butonun üstüne 2 veya 3 parmakla bastıgımda sağ tık görevi görsün istiyorum. Macbook'ların touchpad'inde vardı sanırım böyle bişey. Bunu nası ayarlarım? Browser (Chrome) için istiyorum bunu bu arada, browser eklentisi varsa o da olur.
(5) 

Laleli civarı nerde ev şeyapalım?

hjarteblod #436243 
İst. Üni. Edb. Fak. öğrencisi olacağız bu sene. 2 kişiyiz. Edebiyat fakültesi Laleli'de bildiğiniz gibi. Laleli'nin fuhuş yuvası ve mafyalı bi mekan olduğunu okuduk sözlükten. 1+1 bi ev kiralayarak yaşamımızı sürdürmeyi planlıyoruz. Okula yakın olmalı. Nispeten güvenli bi yer olmalı yani sokakta yürüyebilelim en azından normalce. Kira fiyatları pek fahiş olmasa çok iyi olur. Banyo ve mutfak konusunda hassasız ikimiz de, kırık dökük fayanslarla olmaz o iş. Tabii ankastre mutfak da istemiyoruz ama yemek yapılıyo abi orda sonucta. Bir de BİM'e falan yakın olsa güzel olur hehe.

Ne kadar maliyet çıkar 1+1 için böyle bi yerde? Neresidir orası?
(5) 

Limbo benzeri indirmelik minik oyunlar

hjarteblod #435657 
Limbo ve World of Goo gibi, böyle boyutu max 100-150 mb olan oyunlar arıyorum kekeler.
(10) 

Laptop bölmeli sırt çantası alcıam

hjarteblod #433856 
Marka önerilerinizi bekliyorum.

Bazı markalar var hani sırf bu işe yoğunlaşmış, sırt çantası normal ama içinde laptop için şarj kablosu için vs ayrı bölmeler var. Özellikle laptop'un sarsıntıdan ve darbelerden korunması için en azından bişiler olmalı laptop'u kaplayan, çantadaki bölme içinde.

Bütçem 100 lira falan.
(9) 

64 bit Windows kafası

hjarteblod #433375 
Bugüne kadar hiç 64 bit windows işletim sistemi kullanmadım. Ey kullananlar, 64 bit işletim sistemli bilgisayarlarda software'lerin uyumsuz olması gibi sorunlar oluyor mu sık sık?
Linux sistemler gibi desen değil, 32 bit değil, ikisinin arası tuhaf bişi 64 bit. Kimi programları download ederken seçeneği çıkıyor 32-64 bit diye ama çoğunda yok bu. Bu o programların 64 bitte çalışmayacağı anlamına mı geliyor?
Sadece 64 bit'e özel yazılmış programlar mı 64 bit'te çalışır?
64 bit işletim sistemlerinin avantaj ve dezavantajları neler sizlere göre?


Danke schön!
(10) 

Mutluyken ne dinliyosunuz?

hjarteblod #433162 
Eskiden Gogol Bordello dinlerdim mutlu olunca, sonra uzunca bi süre OHA NE MUTLUYUM GİDEYİM DE EMPİÜÇ DİNLEYEYİM diye geçmedi aklımdan.

Vega dinliyorum şimdi bazı şarkıları hoppidi hoppidi ritmli ama sözler "kopuyorum ah senin teninden, son güne kadar direnmişken". Allah muhafaza müziklerden liriğe geçerim, hoş olmaz.

Klaxons - Atlantis to Interzone parcası da aynı dogrultuda "NEFES ALMAK ÇOK HOŞ LAN" bi parca. Camera Obscura'nın da bazı şarkıları var oturduğu yerde dans ettiren aynı şekilde, lâkin onun da hüzünlü şarkıları var, şanslı olmam gerek hangilerinin neşeli olduğu konusunda.


Burda sizin devreye girmenizi istiyore. Youtube'dan falan neşveli bulduğunuz parçaların linklerini atabilir misiniz?
(10) 

(acil) Beyler bu laptop'u alıyorum

hjarteblod #432540 
www.guvenliticaret.net

itirazı olan?

işlemci 3. nesil, remi ekran kartı hali vakti yerine, sipariş ver butonuna basıp ödemeyi yapmak üzereyim ama buraya da sorayım dedim
(3) 

Yurtdışı çıkışlı kartı Türkiye'de taksitli kullanmaç?

hjarteblod #432251 
Almanya'da yaşayan tanıdığımızın kredi kartı var diyelim. Ben o kartla Türkiye'de internet üzerinden taksitle alışveriş yapabilir miyim kart bilgilerini bildiğim takdirde? Ya da ona aldırabilir miyim taksitle bişi türk sitesinden?

Kartın adı "deutschekredikartı" falan yani almanyanın bankasından bi kart işte. visa ya da mastercard tabi özünde. ama türkiyede alışveriş yaparken axxess, bonus falan seçiyoruz, ne seçicem ki onu yaparken? taksit işi de olur mu hem?
(2) 

Nerden playlist hazırlayayım?

hjarteblod #432170 
Müzikli playlist hazırlayacağım. 8tracks olmaz zira aynı grubun 2'den fazla şarkısını aynı playlist'te barındırtmıyor. halbusi ben aynı grubun en iyi şarklarını, greatest hits hesabı playlist etmek istiyorum.

8tracks gibi sade olursa çok hoş olur.
fizy olmasın ama.
grooveshark biraz fazla flashlı atraksiyonlu mu ne? ama tek çare sarıgül ve grooveshark derseniz de boynum kıldan ince.

şarkıları kendim upload edebilirim, database'den seçmek yerine. sorun diil o.
(5) 

Bu laptop nası beyler?

hjarteblod #431364 
www.vatanbilgisayar.com

bi kusuru pürüzü var gibi görünüyor mu?
sözlükte biri işlemcisine laf etmiş de anlamadım neyi kötülemiş.
(1) 

Uğur Dündar - Sözcü

hjarteblod #431246 
Uğur Dündar ne zamandır Sözcü gazetesinde yazıyor?
(2) 

Laptop içün bütçe sorusu

hjarteblod #429879 
Laptop alıcam. Tarayıcıda aynı anda 20 sekme açabileceğim, Syndicate gibi bi oyunu zorlanmadan oynayabileceğim bişi olmalı. Ama öyle "gamer" laptop'ı da olmicak, oyun manyağı değilim yani. After Effects, Fotoşok vesair kullanacağım zaman zaman ama çok bi render olayı olmaz zaar.

Bütçe olarak elimde 1800 tl falan var. 1900'e kayabilir. 1600 TL'sini laptop'un kendisine, 100-200 lirayı da kaliteli bi coolerpad'e ve wireless klavye-maus'a ayırmayı planlıyorum lâkin laptop piyasası hakkında en ufak bir fikrim yok. 1600 TL'ye alacağım laptop bu şekilde bi kullanımı karşılar mı?

Bir de "laptop'ı kucakta kullanma hacı sallıyosun harddisk ölüveriyo hemen" diyolla, o kadar ciddi midir ya? harici harddiskimi düşüre düşüre bozdum hani tamam hassaslar biliyorum da illa stand üzerinde kullanmak mı gerek?
(4) 

uğurkan erez'in boyu

hjarteblod #429780 
Kactir?
(12) 

Hangi posteri alayım?

hjarteblod #428976 
Elimizde bir adet Rorschach-sever hatun kişisi var. Poster alayım diyorum ama şu dördü arasında seçim yapamadım, fikrinize ihtiyacım var:

1) www.cowabungaposters.com
2) www.cowabungaposters.com
3) www.cowabungaposters.com
4) www.cowabungaposters.com
(4) 

İstanbul veya Marmara ünv. dil bölümlerinde okuyanlar!

hjarteblod #428835 
Nasıl bu üniversiteler? Pek hoş şeyler okumadım sözlükte ama burda da şansımı deneyeyim dedim.

Hangi bölümdesiniz? Kampüsün durumu nasıl? Bölüm nasıl?

Almanca mütercim tercümanlık veya Rus dili ve edebiyatı bölümlerini düşünüyorum bu arada.
(3) 

avea yikilan tarife

hjarteblod #427646 
19 tl'ye 500dk-1000sms-1gb internet varmis ya hani, ben bu tarife icin avea'ya geceyim diyorum ama iki uc ay. sonra "opaket bittii ehe" deme ihtimallerinden ürküyorum. Nabiyim geciyim mi aves'ya

mobilim sacma typolar.icin coko zurfiliyorum
(14) 

Hangi kulaklığı alayım? (kepsli)

hjarteblod #426980 
urbanears coloud marka ikisi de.
star wars'un rengi iyi aslında ama o üstündeki logo tarım bakanlığı logosu gibi buğday gibi, ondan sevemedim. ama önerirseniz sevebilirim de.
(3) 

Minimal müzik çalar

hjarteblod #426188 
vardı ya böyle bişey, burdan biri öneriyodu.
aimp3 kullanıyorum su anda ama oyun oynarken aynı zamanda muzık dınleyınce fps düşüyor, malum emektar pc. neydi o program? hatta aynı şirket, aynı doğrultuda minimal mail programları falan da yapıyordu.
(1) 

Kaykay kaymak?

hjarteblod #424158 
17-18 yaşlarında 2 velet olarak "olum bu yaştan sonra başlanmaz, rezil olursunuz!" diyenlere rağmen birer ucuz kaykay alıp başlayalım diyoruz bu işe. İkimiz de internetten her şeyin tutorial'ını izleyerek öğrenmeye aşina insanlarız, böyle gerçek hayattan bi olay afallattı bizi.

en temel kaykay sürme hareketlerinden başlayarak, yazılı ya da görsel olarak (video olursa çukiy olur tabi) bize rehberlik edebilecek kaynaklar var mıdır?
(2) 

Muhsin Ünlü - Afili Filintalar

hjarteblod #423115 
Muhsin Ünlü'nün hiç yazısı yok görünüyor Afili Filintalar sitesinde. silmiş mi napmışsa. Nerden okuyabilirim orda yazdıklarını?
(5) 

Şu kulaklığı tavsiye eder misiniz (Coloud)

hjarteblod #422417 
www.dr.com.tr

şöyle bişi beğendim bugün. aliyim diyorum. hem telefondan müzik dinlemelik, hem arada bilgisayara takmalık falan. kulaklıkların teknik özelliklerinden pek anladığım söylenemez; göze batan bir zayıf yönü var mı bu cihazın?
(2) 

Tek bir programın-oyunun parlaklığını arttırma

hjarteblod #420083 
Tüplü bir monitörüm oldugundan mütevellit ekranım yenı oyunlar ıcın cok karanlık. Oyunda brightness'ı %100 yapsam da biraz karanlık oluyor. bi' program kullanıyorum ekran parlaklığını açmaya yarayan, ama oyun tam ekran oldugu ıcın onda işlemiyor o programın ayarı.

yani, tam ekran çalışan bir uygulamanın parlaklığını nasıl arttırabilirim?
(3) 

Hunger Games dvd cikis tarihi

hjarteblod #419249 
The Hunger Games filminin dvd cikis tarihi biliniyor mu acaba? Ya da tahmini ne aralar cikar dersiniz?
(1) 

ntv'de yayinlanan Wikileaks belgeseli

hjarteblod #419240 
Gectigimiz gunlerde Ntv'de Wikileaks konulu bi belgesel yayinlanmisti, onu rip etmis mi birileri, indirebilecegim ya da izleyebilecegim bi yer var mi acaba, duyan goren?
(6) 

Neyin logosu-şekliydi bu

hjarteblod #419224 
bkz: görsel
(3) 

Benim kafa mı gidik neyse?

hjarteblod #416151 
Bazen öyle yazım hataları yapıyorum ki.
"Çünkü" yazacağım yerde "Şimdi" yazıyorum.
"Yeterli" yazmak isterken "Gerekli" yazıyorum.

"selam" yerine "sealm" yazmak gibi diil bunlar, daha başka böyle.
hayır yazdıktan sonra toparlayamıyorum da, "parmağım kaymış" diyemem ki.

sizde de oluyo mu bu?
(2) 

Aimp3 - Last.fm ilişkisi kurmaca

hjarteblod #416124 
aimp3'te dinlediğim müzikleri, dinlenme sayılarını felan last fm'e atan plugin var mıdır? last fm skroblır sadece winamp-wmp-foobar destekliyomus, olmadı bu.
(3) 

LED'li kitap okuma gözlüğü

hjarteblod #414779 
Şöyle bişi varmış: www.bitenekadar.com

kullanışlı olur mu sizce? alsam mı?
(10) 

Futbol canlı skor sitesi

hjarteblod #413453 
Flashscore kullanıyordum ama son zamanlarda CTRL+F ile takım adını aradıgımda tepkı vermıyor, normalde sayfanın neresındeyse oraya atardı benı.

Soccerstand bazen golleri göstermiyor, bazen çok geç gösteriyor falan.

Maçlar arasından seçeceğim 3-5 maçı ayrı bir sayfada, topluca göstermesi gerek bir de.

Var mı öyle site bu ikisi dışında? tenks.
(14) 

Şu saat nasıl ağalar?

hjarteblod #412278 
"Normal" saatler ilgimi pek çekmiyor, hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor ve şaşırtıcı derecede pahalılar.
Şöyle bi' saat alsam, nası bi' izlenim yaratır insanların gözünde? Çocuk saati gibi mi görünür, "aa nörd" mü derler, n'olur? fikirlerinize muhtacım.

www.tokyoflash.com
(3) 

Bu kompiter kaç para eder?

hjarteblod #411832 
Lise bitiyor, ben de diyorum ki elimdeki bilgisayarın birkaç parçasını yenileyeyim ya da bunu satıp yenisini alayım, bir de üstüne laptop alayım. Evdeki pc biraz oyun bilgisayarı stayla olucak, laptop da işte ağır olmayan photoshop, fireworks, after efects işleri falan için.

Elimdeki bilgisayarın özellikleri şöyle:
Islemci: Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz
RAM: 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz
Anakart: Foxconn G31MX Series (Socket 775)
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3600 Series
HDD: 625GB Western Digital WDC WD6400AACS-00G8B0 ATA Device (SATA)

şimdi ben bu alete yaklaşık 300 liralık masraf yaparak 1-2 parçasını değiştirerek oyun bilgisayarı yapabilir miyim? Öyle en yüksek ayarında CoD oynayayım'cı değilim ama normal ayarında Syndicate oynarken de kasmasın yani.

Yoksa aleti bu şekilde satıp yeni bi alet almak mı daha mantıklı olur? Kaça gider ki bu alet?
(6) 

İzlenesi fantastik-superhero filmleri

hjarteblod #411364 
Batman'inden Iron Man'ine, neredeyse hiçbir süper-kahraman filmi izlememiş olan ben, bugün bir atılım yaparak bu fantastik dünyaya adım atmak isteğindeyim.
-mağaradan indiğim doğrudur.
Sadece super kahraman da değil aslında, genel olarak fantastik kurgular falan diyelim.

Batman-The Dark Knight'ı izlemiştim sadece. Harry Potter serisinin de ilk filmleri sadece. LOTR derseniz, parça parça hep.

Şu anda Iron Man 1-2 iniyor. LOTR ve HP serilerini indireceğim. Star Wars'u sona saklıyorum. Neleri önerirsiniz? Narnia'dan Donnie Darko'ya kadar önerilere ihtiyacım var.
(3) 

Lens-Kasa-Film ilişkisi

hjarteblod #411257 
Analog fotoğraf makinalarında fotoğrafın oluşmasında bu üçü etkili ya hani. iso ayarı falan kasada, zoom falan lenste, bi' de film var.

Ben bu üçünün tam olarak neleri temsil ettiğini, neleri değiştirdiğini anlamıyorum.

Mesela son dönemde Lomo kameralar popüler, gidip Lomo fotoğrafçılarının kullandığı film ve lensi filmli ama profesyönel bi makinaya taksak (dslr gibi olanlardan birine), Lomo gibi çıkmaz mı görüntü? Neden? Ne fark eder?
(1) 

Galaxy Nexus kullanıcıları!

hjarteblod #410746 
sözüm size.
yepisyeni galaxy nexus alıyorum da. bunun ekranı ve arka kapağı ne kadar sağlam? ekran koruyucu alayım mı, arka kapak kılıfı alayım mı? ne derece ihtiyacım olur? ekran koruyuculardaki şeffaf-mat falan onların farkı nedir?

danke schön!
(2) 

Flickr'da fotoğraf makinesine göre arama yapma

hjarteblod #409948 
markası/modeli verilen bi' fotoğraf makinesinden çekilen fotoğrafları listelemek için nerden, nasıl arama yapmam gerekiyor?
(12) 

İstanbul'da öğrenciler nasıl yaşıyor

hjarteblod #408773 
Ev kiraları 700-800 lira. 2-3 kişi eve çıksan, bölüşüyosun kirayı tamam. Ama bunun interneti var, suyu elektriği var. Bu çocuklar pantolon alacak tişört alacak ayakkap alacak. Bunun besini, gıdası var.

Nasıl karşılıyorlar bu kadar parayı? Bi' sinemada ice tea alsan 7-8 lira yav. Ben burda bim'den 55 kuruşa alıyorum onu. İçim acıyor 20 liraya yenen makarnaları, pizzaları falan görünce.

Ortalama bir evde, ortalama bir sosyal yaşantıyla bile geçinmek çok zor görünüyor gözüme. Korkuyorum o kalabalıktan da.

Ne yapıyor, nasıl yapıyor bu çucuklar?


imza: birkaç ay sonra tercih yapacak liseli
(4) 

Madrid-Bilbao maçı için yüklü girmelik bahis

hjarteblod #407897 
140 liram var. bunun tamamını bugunku macta harcayayım diyorum ama taraf bahsi riskli tabi. bunun yerine bazı bahis seçenekleri sunuyorum size, yorumlarınıza ihtiyacım var:

1.5ü - 1.25
ilk yarı gol olur - 1.35
ilk yarı 1'den fazla gol olur - 2.70
2. yarı gol olur - 1.20
2. yarı 1'den fazla gol olur - 2.10

140 lirayı tek bahise de basabilirim, 50-50-40 şeklinde 3 farklı bahise de şeyapabilirim, ama mühim olan bakiyenin 140'dan en azından 180'e falan çıkması.
(3) 

Avengers DVD çıkmaca

hjarteblod #406932 
Avengers filminin DVD'si ne zaman çıkar abiler? Türkiye için olmasa da olur, yurtdışından alıp arkadaşa hediye etmelik.
(5) 

El ağrıları

hjarteblod #405017 
Dün geceden beri özellikle sağ elimin görselde gösterdiğim kısımları (bilek, birkaç parmak kemiği, avuç-parmak arası birkaç kemik, "mousepad" kemiği ve bilek-dirsek arasındaki bir kas ya da kemik) sızlıyor. dayanılabilecek gibi değil, durmadan, bu 5 bölgeden elbet biri sürekli ağrıyor, o bitiyor bir başkası başlıyor, bazen eşzamanlı olarak sızlıyorlar.

sıradışı bir şeyler yapmadım. hayır çok fazla mastürbasyon da yapmıyorum.

17 yaşımda romatizmaya da sahip olamamışımdır değil mi?

doktora gitmeden yapabileceğim bir şeyler var mı? evde uygulayabileceğim geçici tedaviler veya alabileceğim ilaçlar falan.
(3) 

Masaüstü Twitter yazılımları

hjarteblod #403907 
Bir kurumsal bir kişisel twitter hesabı yönetiyorum. Twit atarken logout-login işlemleri can sıkıcı oluyor. Tek tıkla geçiş yapıp twit girebileceğim bi' yazılım var mı? Twitlerin sonuna kendi reklamını falan yazıp karakterden yememesi lazım tabi bi de.
Windows için.
(4) 

League of Legends - East mi neci?

hjarteblod #403080 
Merhabayın,
LoL oynayacağım uzun bir aradan sonra fakat hangi server'a geleyim bilemedim. Önceden sık sık "ya şu an doluyuz, sizi 72 saat bekletelim biz sonra alırız oyuna" gibi şeyler görüyordum. Onların en az olduğu bi yerden olsun. Deniz manzaralı olsun. Bir de Türkiye'den 1mbit hızıyla oynadığımda çok lag olmasın istiyorum. Var mıymışsa öyle bi' şey?
(2) 

Haftasonu maçları

hjarteblod #402357 
Var mı bu Cumartesi-Pazar maçlarından beğendiğiniz, "100 liram olsa 70'ini basarım aga tek maça" kafası güvendiğiniz maçlar?
Program çok geniş olunca maçları tek tek inceleyemiyorum, en azından sizin söylediğiniz maçları bi süzgeçten geçirip bayis yapayım diyorum.
(4) 

20$ PayPal ile ne yapayım?

hjarteblod #400842 
DealExtreme'e bakıyorum ama çok fazla ürün var, kayboldum.

Ne önerirsiniz DealExtreme'den veya başka bir yerlerden?
(2) 

Akbank - banka hesabı açmaca

hjarteblod #397871 
Merhaba Ekonomik Tetikçiler,
Lise öğrencisiyim. Öğrenci belgemi de alıp Akbank'tan bir hesap açmak istiyorum internet bankacılığılı. Cep telefonu üzerinden para alışverişi yapacağım. Havale etmeceler genellikle.

1) Sadece öğrenci belgem ve kimliğim yeter değil mi başvuru için?
2) Öğrenci belgemi yanımda goturmeme rağmen benden hesap işletim ücreti veya benzeri bir şeyler keserler mi?
3) Bankadan başvuru yaptıktan kaç gün sonra hesabı kullanabilirim?
(1) 

At yarışı oyunları

hjarteblod #394634 
ben at yarışlarını çok seven biriyim. ps1'de gallop racer vardı mesela günlerce oynardım onu. bilgisayarda da sadece 1 oyun bulabildim at yarışılı, o da pek başarılı değildi, güzel değildi böyle pek. eski bişey zaten.

flash oyun olarak bile pek güzel bi şey bulamadım.

gözden kaçırdığım oyunlar olduğunu umarak size danışıyorum. içimdeki at yarışı oyunu oynama dürtüsünü sakinleştiremezsem altılı ganyan bahsi yapmaya başlayacağım, 17 yaşımda hipodromlara düşeceğim.
(3) 

Teknoloji haber siteleri-blogları

hjarteblod #394058 
TechCrush gibi, Gizmodo gibi, böyle güvenilir, feykli ya da dayanaksız haber yapmayan, rumour haberi yapsa bile onun rumour olduğunu belirten, adam gibi adam olan teknoloji konulu haber siteleri ve bloglar arıyorum.

Türkçe de olabilir, İngilizce de.

mobil görünümden çık