(2) 

Being Human - hangi versiyon?

hjarteblod #587396 
UK versiyonu mu daha iyi yoksa diğeri mi? Genelde UK'ler daha iyidir, ben de ingiliz dizilerini severim genelde ama UK olmayanı daha popüler sanırım Being Human'ın. Bi karşılaştırma yapabilir misiniz acaba?
(3) 

eve AKREP girmiş, üstüne bi' de ÖLMÜŞ!

hjarteblod #583131 
Evde birkaç gün arayla böcek çıktı. Biri kırkayak, diğeri minik bi akrep, parmak kadar. Temizliği biraz ihmal etmiştim yeni paspasımın kargoda olması nedeniyle, ondan mı anlamadım. Neyse, böcektir çıkar da, işin garibi ölü çıkıyor bunlar. Yani usulca koltuğumda oturuyorum, başımı bir çeviriyorum ölü bir akrep/kırkayak. Böcek fobili biri olduğumdan önce kalp krizi geçiriyorum, sonra da bişeylerle onu ezip atıyorum çöpe. Belki de uyuyorlardır, bilemiyorum. Ama neden bu hayvanlar ölmek/uyumak için benim evimi seçiyor? Ayıp değil mi yahu evin ortasında ölüp kalmak?
(1) 

Nunchaku program kayıtları

hjarteblod #582910 
Standart.fm'deki Murat Menteş'li program hani. Onun kayıtlarını bulamaz mıyız hiçbir yerden? Yok mu eden, bulan?
(2) 

Her sabah sağ burnun kanaması?

hjarteblod #581653 
Kanama da değil aslında. Her sabah saat 5-6 gibi sağ burun deliğimde katımsı ve kanlı bi doku oluşuyo. burnumu hımkf hımkff yaptığımda peçeteye geliyo o ve burnum biraz açılıyo daha rahat nefes alıyorum.

kanser falan mıyım acaba, hep böyle gördük dizilerden, burnu falan kanar adamın da kanser çıkar. çok mu kötü bişeydir, korksam mı acaba? doktora da gidicem ama soriyim dedim bi, belki az çok bişeyle ilgilidir
(7) 

Kitapyurdu-D&R-Pandora-İlkNokta

hjarteblod #581404 
3 kitap alacağım ve üçü de aynı fiyatta buralarda. Hangisinin ayraç ikramı falan daha boldur?
(1) 

Beşiktaş'tan Çekmeköy'e (Özyeğin Üni.)

hjarteblod #580274 
Beşiktaş'tan Özyeğin Üni. Çekmeköy Kampüsü'ne nası gidebilirim, yarın sabah 7-8 civarı? Barbaros, Kabataş, İskele gibi çeşitli duraklardan binebilirim.
(4) 

Tabletten ebook okuyanlar?

hjarteblod #577323 
iPad, Nexus 7/10 gibi aletlerde ebook (pdf, epub falan) okuyanlar var mı aramızda? Çok merak ediyorum görüşlerini. Çizgiroman ve e-book okumak için bir şeyler bakıyorum ama çizgiroman okuyacaksam renkli ekrana ihtiyacım var. O da tablet demek. Ebook açısından en iyi alet Kindle Paperwhite, ama o da siyah-beyaz ekranlı. Paperwhite + Nexus 7 mi alayım yoksa Nexus 7'de kitap okumak çok rahatsız etmez midir?
(5) 

iPad Mini-Nexus 7-Kindle Paperwhite kapışması

hjarteblod #576580 
Dedim ki bi kitap okuyucu alayım iyisinden, e-book'ları atayım her fırsatta açar okurum. Fiziksek olarak kitap edinmek zor geliyor, çok da elektronikli teknolojili biri oldugumdan elimdeki aletten kitap okumak hoş gelebilirdi.

Bu aşamada Kindle Paperwhite e-book reader'lardan en iyisi.

Ancak ben çizgiroman falan da okumak istiyorum. Bu aşamada da Nexus 7 ve iPad Mini seçeneklerim. Android telefonum mevcut, arayüzü kullanımı falan biliyorum yani. Yalnız aralarındaki fiyat farkı muazzam. iPad mini 800 liradan başlıyorken Nexus 7 400 lira. iPad'in kullanımı, stabilliği falan android'den çok daha iyi ama bu fiyat farkına değmez bence.

Ben diyorum ki 400 liraya Nexus 7, 360 liraya da Paperwhite alayım. Dışarda Nexus 7 ile haberleri takip eder çizgiroman falan okurum, evde de Paperwhite ile kitap okumaca yani.

Bu aşamada bizzat Nexus 7, Paperwhite ve iPad kullanıcılarının fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. Öpüyorum.
(2) 

Android tablet (Nexus 7) comic okumaca

hjarteblod #576535 
Kindle Paperwhite almak üzereyken Nexus 7 geldi aklıma. Paperwhite iyi güzel de renksiz. Yani çizgiroman okuyamıyorum düzgünce. 7" bir tablet ideal olurdu comic için ama Android için düzgün app'ler var mı comic okuyabileceğim bilmiyorum, deneyimi/bilgisi olan var mı bu konuda? Kitapları çizgiromanları indirip pıt pıt atayım da okuyayım istiyorum, ne derece kolay ve mümkün bu?
(3) 

Ayak ısıtıcısı vs. Normalli ısıtıcı?

hjarteblod #574317 
1) urun.gittigidiyor.com

2) urun.gittigidiyor.com

şunlardan hangisini alayım? ayak ısıtmak için alıcam ama ayak ısıtıcısı 110 W yazıyor, diğer normal ısıtıcı 1000 W. arada ne fark vardır?
(1) 

Beşiktaş'ta döviz bürosu

hjarteblod #573791 
Nerde var ve saat kaça kadar açık olur buralar?
(5) 

Bu tip paspas kullanan var mı?

hjarteblod #572122 
Görseldeki gibi hani. Kullanımı kolaymış gibi görünüyo. Hem yerdeki katı haldeki kiri tüyü çekebilir süpürge gibi, hem de domestoslu suya bi batırıp çıkardın mıydı normal paspas gibi kokulu şey yapar. Yapmaz mı? Alsam mı? Yorucu oluyo önce süpürgeyle sil, sonra paspasla üstünden geç. En azından tek bi aletle yapiyim istiyorum bunu.
(2) 

Kolaylı YGS Matematik Konuları

hjarteblod #572116 
Elimde konu anlatımı da, soru bankası da var şu anda. Yabancı Dil öğrencisiyim yani yıllardır görmedim sayısal. Geçen yıl YGS'de 3-5 net yapmıştım matematikten, bu yıl bunu 15'e falan çıkarsam şahane olucak. Önümde de 10-12 gün var sınava kadar, tüm konulara az az bakmak yerine birkaç konu belirleyip onlara çalışayım diyorum. Hangi konulara odaklanayım şu 10 günde, 10 net arttırmak amacıyla?
(3) 

Ayak ısıtıcısı alsam mı?

hjarteblod #571762 
UFO ya da Alf'in ayak ısıtıcısından aliyim diyorum. yukarı tarafları ceketle battaniyeyle falan ısıtabiliyoruz da ayaklar hep soğuk kalıyo benim. Diğer yandan da mevsim oldu mart'ın ortası, 10 gün sonra 35 derece sıcaklık olup ayaklarım terlemesin. İstanbul'da yaşıyorum, burda da yeni sayılırım yani bilmiyorum önümüzdeki aylar İstanbul nasıl olur. 50-70 lira arası bişi bu alet. Alsam pişman olur muyum yoksa ayaklarım rahat bi 2-3 ay daha üşür mü dersiniz?
(6) 

Ultrabook'lar neden ucuz?

hjarteblod #570737 
Benzer donanıma sahip laptop'larla kıyaslandığında ultrabook'lar neden daha ucuz? Ultrabook'lar hem daha ince hem daha hafif, bu bir avantaj değil mi? Sanırım pil kapasiteleri daha düşük, sırf bu yüzden mi bu ucuzluk?
(2) 

Kimyasal videolar?

hjarteblod #569647 
Yok mudur böyle mesela sodyum asetat'ın genleşmesini, ne bileyim yeşil bir alevin ortaya çıkışını, havai fişeğin gökyüzünde patlayışını, ortaya çıkan ışık cümbüşünü slowmotion olarak gösteren vimeo kanalları falan? Ne güzel doğasal videolar var, onlar niye yok?

şunun gibi mesela: vimeo.com
(4) 

Uzaktan Eğtim Bilgisayar Programcılığı

hjarteblod #569290 
İstanbul Aydın, Ankara, Çukurova gibi yerler var. Neresi iyidir bu programda? Hem MYO hem uzaktan eğitim olması biraz beklentiyi düşürüyor sanki ama en azından kötünün iyisi olsun istiyorum.
(2) 

Beşiktaş'tan İTÜ'ye

hjarteblod #569161 
Beşiktaş Barbaros Bulvarındayım, İTÜ durağına gitmem gerek.
Barbarostan 40B otobüsü geçiyormuş sanırım oraya giden. Ona mı bineyim yoksa otobüsle kabataş'a gidip ordan fünikülerle taksim'e geçip ordan metroya binip mi gideyim? Hangisi daha kısa sürer?
(3) 

YGS Fen vs Mat.

hjarteblod #568179 
Hangisi daha kolaydır? Yabancı dil öğrencisiyim, geçen sene YGS'de 3 Matematik 5 Fen neti çıkardım. Bu yıl bir MYO'ya girme durumum var, ondan çözmem gerek ygs mat-fen. Şimdi 20 gün falan var sınava, alayım 1-2 kitap çalışayım diyorum. Bu 20 günlük süreçte neye ağırlık vereyim? Kavraması, çözmesi kolay konular nelerdir sizce?
(4) 

Beşiktaş'ta kitapçı

hjarteblod #566848 
YGS hazırlık kitapları almam lazım 1-2 tane, Beşiktaş'ta nerden bulurum, pek yeniyim buralarda? Meydanda vardı sanırım bi kitapçı ama bilmiyorum böyle sınav kitapları da satıyor mu yoksa cemal süreya-only mi takılıyorlar.
(4) 

Öğrenim kredisi çekme

hjarteblod #566555 
Halihazırda öğrenciyim ama sınava tekrar girip %50 burslu bir bölümü kazandım diyelim. Ödemem gereken para yılda 8000 TL. İlk yıl için bunun ancak 3000 lirasını falan karşılayabilecek düzeydeyim. 5000 liralık kredi çekmek istesem verirler mi? Ayda 280 lira burs alıyorum. Ayrıca web siteleri yapıp satıyorum diyebiliriz, hatta bunu ajansa bağlı bir şekilde de yapmaya başlayacağım muhtemelen mart ayından itibaren. İşyerinden benim sigortamı karşılamamalarını isteyeceğim ama, sigorta demek işe girdiğimin resmi olarak belgelenmesi demek, dolayısıyla bursum da kesilecek. Sigortasız olarak çalışır haldeyken de çalıştığıma dair bi belge olmaz elimde, bankaya göstereyim "ben çok fakir diilim ya bence bana kredi verin" diye. Yani elimde sadece KYK bursu var. Aileden gelen parayı saymazsak yani, resmî olarak tek gelirim. 5000 lira verirler mi bana?
(8) 

Makarnayı tekrar pişirmek

hjarteblod #565786 
Gece makarna yaptım, birazı arttı, tencerede duruyo öyle. Bunu nasıl tekrar ısıtabilirim? Su koyup ısıtsam bi' şey olur mu hani sıfırdan yapıyo gibi?
(3) 

Bookmark depolama

hjarteblod #564039 
Farklı kategori ve konularda birçok bookmark'ım var Chrome içinde. Ben bunları bir yere aktarmak istiyorum. Otomatik olmasa da olur, manuel olarak da aktarırım. Yeter ki öyle bir online platform olsun. Kendi profilimde/hesabımda görebileyim yani bookmark'larımı, onları tag'leyip kategorileyebileyim falan. Var mı öyle bi' yer?
(3) 

Jandarma il komutanlığı - Metro

hjarteblod #561217 
İstanbul jandarma il komutanlığına metroyla nası gidilir? Atatürk oto sanayi durağı oraya en yakınmış sanırım. Metrodan inince nereye düşer, zor olur mu metrodan bulması?
(2) 

CSS - display:block vs <br>

hjarteblod #560964 
Görseldeki görüntüyü yaratma aşamasında, "tips&tricks" metnini alt satıra almak için css'de h1 small{ display:block;} diye belirtmek ile html'de small tag'ının ardından <br> vermek arasında fark var mı hem estetik, hem SEO, hem standartlar açısından?
(1) 

OT dergi

hjarteblod #560698 
alan, okuyan var mı? çizerlerden ziyade yazarlar ilgimi çekti, sırrı süreyya da var sezai karakoç da. karikatür de var galiba. ilginç değil mi? çıktı diyor ama ne kadar yaygın?
(1) 

Çift Anadal-Yan Dal sorusu

hjarteblod #560326 
A bölümü öğrencisiyiz, B bölümünden çift anadal veya yan dal yapıyoruz. A bölümünde derslerimiz pek iyi değil ama B'de yardırıyoruz. Üniversitede kalma-geçme, alttan ders verme olayını falan pek bilmiyorum. A'da 1. ya da 2. sınıfta 2-3 yıl kalsam bile B'de çap ya da yandal yaparak ilerleyip bitirebiliyor muyum? Diploma alıyor muyum peki? Evetse, B'den diplomamı alıp okulu bırakabiliyor muyum yoksa ana bölüm olduğu için A'dan da mezun olmam mı gerek B'nin diplomasını almam için? Bir de sadece çap'ta diploma alıyormuşuz sanırım, yan dal çok avantajsız değil mi o zaman, cv'mize "ama o konuda da bilgiliyim yani" yazıp geçiyor muyuz sırf? Sonuçta "üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun" sayılmıyoruz B bölümünün iş alanında, diploma olmadığından?
(2) 

Kargom bugün gelir mi?

hjarteblod #559702 
DHL-Yurtiçi Kargo ile gönderilmiş bir kargom var. Bugün 13:55'te verilmiş, şu anda da 15:12 itibariyle Bağcılar'da transfer merkezinde. Ben Beşiktaş'tayım. Bu saatten sonra dağıtıma çıkarlar mı? Bankaya gidicem de ona göre, beklemiyim
(3) 

Evde yer silmek

hjarteblod #559464 
20-25 metrekare bi yerde yaşıyorum, stüdyo daire yani. Dikdörtgen şeklinde olduğundan halı da alamıyorum, pek hoş durmuyor. Yerler parke. Ayakkabımdan çıkan toz, yemek kırıntıları, kıl tüy her türlü şey var yerde. Yeri bu kirden arındırmak için önce elektrikli süpürgeyle katı haldeki tozları alıp, ardından vileda ve su+kokulusıvı yardımıyla cilasını çekip kokusunu vermek gerek. Ya bu çok zahmetli bişi değil mi? 20 metrekare yer için 3 tane alet de almak istemiyorum, onları koyacak yerim de yok. Tek alette toplayamaz mıyız bunu? Mesela 70-80 liralık elektrikli süpürgeler var ya ince uzun, onlardan birini alsam yerdeki tozu toprağı çekse, bi de oda spreyi alsam yarım saatte bi fıslasa ev temiz gibi kokmaz mı? Ben nabim?
(2) 

Titreşimli tıraş bıçakları

hjarteblod #558183 
Gillette'in var mesela fusion falan. Bunlar gözle görülür bir fark gösteriyor mu mesela mach3'le falan?
(3) 

Çişte limon sarılığı ekolü

hjarteblod #557789 
Az önce helâdan geldim afedersiniz, tam böyle limon kabuğu renginde, cırtlak sarıydı tonu. Kahverengiye çalan sarı susuzluk belirtisidir diye okumuştum ama bunu ilk kez yaşıyorum. Merak ettim, ne yapıp elde etmişim ki bu rengi? Sabah hardallı salamlı sandviç yedim, yarım litre de hazır portakal suyu içtim. Pek olağandışı bişi yok yani sindirip de gökkuşağı elde edebileceğim.
(24) 

Ev sahibim bu yemekleri nerden buluyor?

hjarteblod #557783 
Yeni taşındım ben bi' yere. Ev sahibi de aynı binada oturan ak saçlı bir dede. İlk günden beri beni sevmiş gibi davranıyor sağolsun kira indirimi, kolumdan tutup etraftaki esnafla tanıştırma falan. Taşınalı 2-3 gün oldu, ben evde yemek yapıp yemeye başladım ama ev sahibi ilk günden beri her akşam bana bir tabak yemek getiriyor. Utanıyorum, çok sağolun hiç gerek yoktu diyorum (cidden gerek yok, karnım zaten tok oluyor getirdiğinde) ama "o tabak sizde kalsın, ihtiyacım yok" dersem de ayıp olur. Adam kapıyı tıktıklayıp uzatıyo resmen tabağı. Eheh, canım Bergüzar amca. Neyse, sorum şudur; bu adam her yemek getirdiğinde 3-4 çeşit getiriyor. Örneğin dün getirdiği tabakta havuç rendesi, pilav, yeşil salata ve köfte vardı. Bugün getirdiğinede kuru pasta, kek dilimi, zeytinyağlı sarma, tatlı, börek ve poğaça var. 70-80 yaşında ve anladığım kadarıyla yalnız yaşayan bu adam, her akşam nerden buluyor bu kadar çeşitli yiyeceği de bana getiriyor olabilir yahu? Bir de ben nasıl kesebilirim bu döngüyü, bir sonraki yemek getirişinde "Ya Bergüzar amca ben yemek yapıyorum, çok sağol çok naziksin ama gerek yok artık" desem uygun olur mu? Olur olmadık şeylere tepki gösterebiliyor bu tonton dedemiz. Mesela ona ilk günden beri "Bergüzar Bey" diye hitap ediyordum "amca" falan laubali kaçar diye, azarladı beni geçen gün "ben senin yaşıtın değilim! amca diyeceksin dayı diyeceksin!" diye.
(8) 

Anahtarı kapıda bırakmak vs hırsızlık

hjarteblod #557506 
bir kapıyı açmak için kilit yuvasına bir takım aletler sokulur ya, eğer anahtarı kapıya geçirilmiş halde bıraksak, dolayısıyla o aletler sokulamaz yuvaya, ve hırsızlardan korunmuş mu oluruz? pencereden falan girebilme ihtimallerini gözardı edelim. kapı için konuşalım. biz evdeyken fünyeyle kilidi patlatmazlar heralde?
(6) 

Böyle böyle gruplar önerebilir misiniz?

hjarteblod #557281 
-Two Door Cinema Club
-Vampire Weekend
-The Republic Tigers
-Metric
-The Maccabees
-The Shins
-Band of Horses
-The New Pornographers
-Kings of Convenience
-The Foals
-Blood Red Shoes
-Local Natives

Bunlara benzer gruplar arıyorum. Bunları çok seviyorum ama çok dinledim, sıkıldım. Yeni tatlar yeni heyecanlar arıyorum.
(7) 

Nerden alayım: Tabak, tencere, çatal-bıçak

hjarteblod #556963 
Merhaba ben eve çıkan yiğit delikanlı,
şu anda sadece 1 tavam ve 1'er çatal-bıçağım var. Takdir edersiniz ki zor oluyor, az önce bıçakla pilav yemeye çalıştım pek başarılı olamadım. Şöyle 10'ar tane çatal-kaşık-bıçak alsam şahane olur. Bir de makarna yapmalık tencere lazım. Belki bir tane de cezve; yumurta haşlamak ve süt ısıtmak için. Ha tabi bir de tabak lazım, ondan da 10 tane alsam yeter heralde.

İşte ben bunları nerden alabilirim uygun fiyatlısından? Özellikle tencere olayları takım halinde satılıyor ama takım halinde almam pek uygun olmaz, hem hepsine ihtiyaç duymam hem pahalı olur. Bi tencere alsam yeter yani bana, ne diye 6 parça alayım boy boy. Mümkün değil mi böyle bi' şey?

lokasyon İstanbul/Beşiktaş
(3) 

The Following izlesem mi

hjarteblod #555824 
konusu ilgi çekici geliyor da, çok karışık değil mi ya? dizimag'deki dizi açıklaması bile 4 paragraf. pilot bölümden önceki bölüm var ya hani tanıtıyolar karakterleri falan az az, onda bile sıkılıp anlamayıp kapatmıştım yarısında. herkesin bi derdi var, hesaplaşmaları var, sonra intikamları falan var, ohoo daha dizi izlicez de bunların üstüne eklemeler yapıcaz.
(2) 

Yeni albümleri takip etmece

hjarteblod #554883 
Dinlediğim bissürü grup var, hangisi ne zaman albüm çıkarıcak, en son ne zaman albüm çıkarmışlar gibi bilgileri görebileceğim bi yer var mı? Tek tek hepsi için google araması yapsam çok yorucu olur.
(6) 

(IKEA) Kurulum yapcaz, ne lazımdır?

hjarteblod #553800 
ürün bu: www.ikea.com.tr

montaj kılavuzunda tornavida falan yazmıyo ama L şeklinde bişi var. o kutunun içinden çıkıyo mu?
(2) 

Ek kart limiti arttırma?

hjarteblod #553518 
300 TL limiti olan ek kartımız var. Karta atm'den 100 lira yatırsak, 400 TL'lik harcama yapabiliyor muyuz?
(5) 

Böyle ödeme yapabilir miyim

hjarteblod #553503 
IKEA'dan bi çekyat alıcam. Ürün 300 TL, 200 TL'sini kredi kartından 100 TL'sini de nakit ödeyebiliyo muyum? Olur di mi?
(1) 

Nakliye kaç tutar?

hjarteblod #553445 
Bahçelievler-İncirli'den Beşiktaş'a. Demonte halde çekyat taşınıcak, kutu yani.
(3) 

IKEA - internetten sipariş

hjarteblod #553307 
kaç günde geliyo internetten sipariş verdiğimiz vakit? Şehir: İstanbul
(4) 

Yalın internet kullananlar?

hjarteblod #553234 
TTNET Yalın internet kullanan var mı aramızda? Sözlükte bağlanma sürecinin uzun sürdüğüne dair şeyler var, kaç günde bağlandı sizin başvurudan itibaren? Bir de eve gelirken, modemi gönderirken falan çat diye habersiz mi geliyorlar acaba? Ben evde olmayacağım muhtemelen, en azından 1 saat öncesinden haber vermeleri mümkün müdür, yaparlar mı öyle bişi?
(6) 

"Error trying to parse file" hatası

hjarteblod #552213 
Sublime Text 2 kurdum, kısayola tıkladığımda bu hatayı verip programı açmıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Google'ladım aynı hatayı farklı noktalarda alanlar olmuş ama çözümünü bulamadım.
(1) 

Festival filmleri, Avrupa sineması, bağımsız filmler falan

hjarteblod #552200 
Bu tür filmleri bulabileceğimiz torrenk siteleri, efendim altyazılı stream siteleri falan var mıdır?
(2) 

PSD to HTML/CSS

hjarteblod #550938 
ben bunu ne zamandır öğrenmek istiyorum, başlangıç-orta arası bi düzeyde de html ve css bilgim var halihazırda ama işte aradığım gibi tutorial'lar bulamıyorum bunun için. Geçen Türkçe ve videolu bi tutorial izledim mesela hızlı hızlı geçti adam, ben o hızda yapabilicek olsam tutorial niye izliyim hayvan herif.

Siz nası kaptınız bu olayı, nedir püf noktaları? İngilizce-Türkçe fark etmez.
(3) 

Bunun adı ne ya, ranza gibi

hjarteblod #550255 
Yatağın sadece yerle direkt bağını kesen, normalden daha alçak "şey". Bunlar ne diye geçiyor? Fiyatları ne kadardır, İstanbul'da nerde bulurum yatakla birlikte ya da yataksız şekilde? Olmadı marangoza falan yaptırsak pahalıya mı gelir ki?
(5) 

Yer çok mu çeker?

hjarteblod #549118 
Zemin katta oturuyorum. Stüdyo daire, kalorifer var. Yere bir battaniye veya halı, onun üstüne yatağın yatak kısmı, üstüne battaniye, üstüne vücut, üstüne battaniye+yorgan yapmayı düşünüyorum. Üşür müyüm öyle? Ranzayla, çekyatla falan uğraşmayayım dedim direkt yere koyayım yatağı. Yerler parke bu arada mermer falan değil.
(2) 

Banka, hesap açtırmak vs.

hjarteblod #547163 
Merhaba emperyalist güçler,
İstanbul'da yaşıyorum ama ailem Adana'da. Şimdi eğer ben Adana'daki bir şubeden kendime bi hesap açtırsam, birileri benim hesabıma bu şubeden para yatırdığında (atm'den değil gişeden) havale ücreti kesmiyorlar mıymış? Böyle bi' duyum aldım ama doğruluğundan emin olmak için sorayım dedim.

Bir de yine hesap açtırdıktan sonra kartın gelmesi ne kadar sürer?

Banka Kuveyt Türk bu arada.
(3) 

Abbasağa - Yenimahalle Fırın Sokak

hjarteblod #546972 
Buralar nasıldır ağalar? Burda eve çıktım ben. Abbasağa parkına yakın takdir edersiniz ki. Park için huzurlu güzel sakin diyen var, kapkaççı dolu diyen var. Bana göre süt, onlara göre çikolata. Var mı civarda öğrenci insanının bilmesi gereken bir yerler? BİM falan ya da?
Ulaşım konusunda da yardıma ihtiyacım var. Barbaros'a yürüyüp ordan otobüse binmek en kısa yol değil mi? Metro ve tramvay duraklarına kaç dakikada giderim otobüs ile? Ordan hangi otobüs hatları geçiyor?

mobil görünümden çık