(4) 

çalan müzik hangi şarkıdan?

speedy #326383 
şu linkte çalan müzik hangi şarkı da geçmekteydi acaba çok tanıdık geliyor da saatlerdir dinliyorum?

www.ette56.com.tr
(6) 

başlangıçta çalışan programlardan hangisini kaldırayım?

speedy #325342 
....
(3) 

muavinsiz 500t

speedy #311823 
bir arkadaşım muavin olmadığından 500t nin çok yavaş gittiğinden emniyet şeridine eskisi gibi dalmadığından falan bahsediyor, doğru mu?
(1) 

Electroworld ürün çeşitliliği

speedy #308835 
Electro world'ün berbat bir internet sitesi var, laptop alıcam da merak ettiğim electro world deki ürünler sadece o sitedekiler değildir dimi, hiç bir ürün yok orada ne toshiba var ne samsung, hiç yol tepmeye değmez eğer sitesindeki gibi 2-3 modeli varsa
(2) 

elektroworld pazar günleri açık mı?

speedy #308737 
viaport'taki electroworld pazar günleri açık mıdır?
(4) 

Celal Birsen'de fiyatlar nasıl?

speedy #307145 
Küçük ama sağlam bir şemsiye almayı düşünüyorum, ta Eminönü mağazasına gidecem daha önce hiç gitmedim, fiyat aralıkları nasıl orda öğrenci adamız çok uçuksa hiç kasmayalım.
(1) 

Netbook tavsiyesi

speedy #306738 
Okul için netbook almayı planlıyorum ciddi ciddi, sadece okulda kullanacağım, aradığım fazla kriterim yok office programlarını bir de Matlabi sorunsuz şekilde çalıştırsın, oyun,1080p falan oynatmasın sorun değil, yalnız pili hemen bitmesin. Ekonomik olsun bir de sadece ihtiyaca cevap versin. Sizin şiddetle tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
(4) 

Twitter cılar sorum size

speedy #305687 
Bazıları Twitterında 223FBAEF falan o tarz sayılı rakamlı bişeyler var, o nedir o?
(4) 

Bu müzik nerden?

speedy #305656 
Saatlerdir loopa aldığım müzik bu www.youtube.com çok da tanıdık geliyor, var mıdır bunun geçtiği yer?
(3) 

İptal olmuş Turkcell hattı?

speedy #303862 
Elimde bir adet uzun süre para yüklenmediğinden kapatılmış Turkcell hattı var, arayan numaralar 'aradığınız numara kullanılmamakta' uyarısı almakta, bi numara arandığında da 'kart tanınmamakta' uyarısı vermekte. Bu hattı kurtarma yolu yok mu?
(5) 

sahibinden-get

speedy #303145 
İnternetten ilk defa alışveriş yapacağım, sahibinden sitesinden beğendiğim ürüne gelip hemen al'a basıyorum, sonra kredi kart no falan giricem sonra 'ödeme yap'a tıklayacam iş bitecek mi? Kargo adresime mi gelecek, ama ben kargoyu şubeden kendim almak istiyorum? Ne yapmam lazım?
(17) 

Polo t-shirt yakası?

speedy #299726 
Polo t-shirt ün yakası kaldırılmalı mı kaldırılmamalı mı?
(2) 

I have a dream - saat alıcam da

speedy #298530 
Arkadaşlar şu aralar benim için yüksek bir meblağa saat alcam, ama internetten vercem siparişi büyük ihtimal, sadece saat beğenmelik dükkan lazım bana istediğim 10-15 saati koluma takıp çıkarabileceğim, sonra da beğenmedim diyip çekip gidebileceğim bi yer olsun, yani rahat bir ortam olsun, müşteriye yapışan, kafa siken saatçi modeli istemiyorum, var mıdır öyle bir yer?(Pardon yeri yazmamışım İstanbul içi olucak)
(2) 

(connected with 47 people!)

speedy #296808 
connected2.me deki chatte çıkan bu kişi sayısı nedir? Anon olarak bağlandığım kişi aynı anda benle birlikte 47 kişiyle mi konuşmakta?
(4) 

< 3 ne demek?

speedy #295827 
'<3'ne demek twitter, facebook falan millet iletilerinde kullanmakta, ne anlama geliyor bu?
(6) 

Devlet dairesi gibi yer

speedy #294663 
Çalışma hayatını bilmeyen bir çömez olarak soruyorum, mesela bir kuruluş, şirket vb hakkında konuşurken derler ya 'devlet dairesi gibi yer' bu sözden hangi anlamlar çıkarmalıyız?
(1) 

Referans almak

speedy #291993 
Kurumsal bir şirkette mühendislik öğrencisi olarak staj yapmaktayım, çalıştığım departmanda teknisyenlerle falan kanka oldum nerdeyse ama mühendisin hiç stajyeri salladığı yok, yarın öbür gün o şirkete iş başvurusu yaparsam kimden referans almak daha önemli, mesela emekliliği yaklaşan yılların teknisyeninden mi yoksa kurumdaki 4. yılını geçiren mühendisten mi?
(2) 

Bu ne demek?

speedy #289299 
'No Smoking within 50' of entrance' bir tanıdık facebookta böyle bir tabelanın altında resim çektirmiş ne diyor tabelada?
(3) 

Müşteri limiti - Kart limiti

speedy #288670 
İş bankası kredi kartım var ; hesap özetinde şöyle bir şey var, müşteri limiti ile kart limiti arasındaki fark nedir?


Müşteri Limiti:

300.00 TL

Toplam Kart Limiti:

300.00 TL

Toplam Kullanılabilir Kart Limiti:

177.79 TL
(2) 

Küreselleşme hakkında kitap

speedy #288387 
Küreselleşme kavramını kapsamlı bir şekilde irdeleyen kitap önerilerinizi alabilir miyim?
(3) 

Şike soruşturmasında telefon kayıtları

speedy #285243 
Ya gazetelerde çarşaf çarşaf çıkıyor hani, telefon kayıtları aziz yıldırımın, ibrahim akının falan bunlara inanmalı mıyız, inanıyor musunuz?
(2) 

Son dakika

speedy #284045 
Deneyimlerinize, bilgilerinize göre son dakika olaylarını veren en hızlı spor sitesi? En hızlı haber sitesi? Tv kanalı?
(2) 

2. derece denklemin kökleri

speedy #283496 
Diyelim elimizde ax^2 + bx +c = 0 şeklinde bir 2. dereceden denklem var bu denklemin 0'dan büyük en az bir kökü olması için a,b,c arasındaki ilişki nasıl olmalıdır?
(3) 

İşveren tarafından doldurulan stajyer anketi

speedy #183606 
Selam merkantilistler, staj sonunda işverenin doldurduğu stajyeri bir nevi değerlendiren bir anket olur ya, 5 üzerinden bir puanlama yapılır farklı konularda, bunu dolduran insan evladı resmen bu durumu sabote etmiş bana 1 ve 2 notlarını layık görmüş, stajyeri mümkün olsa kurumunuzda istihdam etmek ister miydiniz sorusuna 'istemem' şeklinde işaretlemiş, düşmanım olsa bu kadar olur mesela atıyorum stajyerin ingilizce bilgisi 5 üzerinden 1 vermiş, fakat staj yaptığım yerde ingilizcenin i si bile kullanılmadı, neye dayanarak böyle birşey yaptı bilmiyorum, bunu kapalı zarfı merakımdan açarak öğrenmiş bulunmaktayım, bu anket kurşun kalemle doldurulduğundan bunu kolayca değiştirebilirim, ama etik olmadığı için böyle birşey de yapmak istemiyorum, bu şartlar altında bu anket yüzünden stajım okul tarafımdan geçersiz sayılır mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
(1) 

Tarkovsky'nin Zerkalo'su

speedy #163964 
Ya ben bu filmi izledim ama hiç bir şey anlamadım, sözlük bile baya yetersiz kalmış, şöyle ayrıntılı analiz, inceleme bir şey var mıdır? Utanmasam her sahnenin açıklamasını isticem ama.
(7) 

Klasik müzik olsun, damardan olsun

speedy #163525 
Selam elitist jakobenler. Hani derler ya klasik müzik huzur verir falan ben işte onu istemiyorum, bana depresyon, bunalım lazım, amiyane tabirle damar klasik müzik tavsiyelerinizi bekliyorum, her bir tavsiyeniz titizlikle değerlendirilecektir, saygılar
(3) 

matematiksel ifade yazımı

speedy #162071 
Selam hegemonyalılar,ya bu forumlarda falan matematiksel ifadeleri nasıl yazıyorlar? Mesela burda adamlar yardırmış kesiridir, eşitsizliği falan, www.mathhelpforum.com nasıl?
(1) 

Messenger sorusu

speedy #159430 
Windows Live Messenger'da malum facebook tarzı kısımlar var, yok X, Y ile arkadaş oldu, X'in yeni bir görüntü resmi var falan gibisinden. Hatta buna arkadaşlarınızın güncelleştirmeleri falan diyor galiba messenger. Bu tarz şeylerden nefret eden biri olarak ben, messenger listemdeki kimsenin duvarında görünmek istemiyorum şunla arkadaş oldu, görüntü resmini değiştirdi diye. Acaba bunun bi gizlilik ayarı falan var mıdır?
(3) 

Seçmen listeleri

speedy #154115 
Şimdi haberlerde gördüm, referandum için muhtarlıklara asılan seçmen bilgileri yarın mesai saati sonunda indirilecekmiş, başka şehirde olduğum için muhtarlığa gitme şansım yok acaba internetten de bunu kontrol edebilme şansımız var mı? Listelerde olan bilgiler nelerdir acaba?
(10) 

Maçın sadece tek topla oynanması sorunsalı

speedy #153597 
Sıkça duyduğum spiker repliklerinden biridir, oyun tek topla oynanıyor vs, statta tek top varmış, her duyduğumda şaşırıp kalırım, bunun ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir acaba?
(4) 

Tv sesinin azalması

speedy #152391 
Televizyonların ses seviyeleri zamanla azalır mı? Elimde yaklaşık 5-6 yıllık bir sony televizyon var, ses seviyesinin ilk aldığımdan zamana göre bariz bir şekilde azaldığını gözlemlemekteyim, eskiden aynı volume de tvnin sesinin gümbür gümbür çıktığını hatırlıyorum.
(8) 

Türk edebiyatının yapı taşları

speedy #150827 
Selam honduras destekçileri, bana Türk edebiyatının mihenk taşlarını, hani bunu bilmeyen, okumayan, yaşamasın dediğiniz mutlaka okunması gereken eserlerini yazar mısınız?
(1) 

yol yardımı

speedy #150184 
Arkadaşlar iş dolayısıyla, 1-2 hafta kozyatağı halkalı arasında mekik dokumam gerekiyor. Kozyatağı e-ten binicem 'aymakoop ayakkabıcılar sitesi'nde inicem, ayakkabıcılar sitesi ikitelli organize sanayii bölgesi içindeymiş, en kısa yol hangisidir acaba otobüs, metrobüs, vapur, tren?
(4) 

Bu video gerçek mi?

speedy #150174 
İnternette dolaşırken şu videoya rasladım: alkislarlayasiyorum.com aşkı memnuyu da hiç izlemediğim için bilmiyorum, acaba gerçekten bu sahne dizide var mıydı, yok eğer sonradan montajlandıysa gerçekte kulaklığı çıkarınca çalan şey neydi de herkes şaşırdı?
(3) 

Kıskanmak filmi hakkında

speedy #150119 
Açıkçası filmi sakin kafayla, uygun bir atmosferde izleyemediğimden pek anlamadım, Seniha karakterinin abisini kıskanmasının sebepleri neler? Bir de abisinin avukatına falan giderek, erenköydeki villa olayı falan geçiyor tam olarak ne yapmak istiyor, çok oldu ama bi de son sahne gemideki kadınların konuşmaları falan tam net değil, orda neyden söz ediyorlar?
12345678910   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık