(2) 

olasılıkları kaçırmak

douglas #1179904 
uzun zamandır kendimi bulmaya çalışıyorum. son birkaç aydır sayısını hatırlayamayacağım kadar topuluk, insanla görüşüp onlardan ayrıldım. ayrıldığım topluluk ve insanlar artık bana faydası olmadığına inandığım, kendime yanında daha fazla yer bulamadıklarımdı. aslında mesele basit. bizler değiştikçe hayatımız değişiyor, çevremiz, arkadaşlarımız değişiyor. ne kadar hızlı değişiyorsak bunlarda öyle hızlı değişir. kendimi birçok şekilde değiştirdim ama sonunda kendim olmam gerektiğini anladım. kendim olduğumu sandığımda bile bir şeylerin etkisinde olduğumu anladım. eğer ne kadar kendim olursam yanımda olan insanlardan o kadar mutlu olacağımı farkındayım. ama mesele şu ne zaman karşıma tam olarak istediğim deneyimi yaşayabileceğimi düşündüğüm bir olasılık çıksa onu kaçırıyorum. bugün arkadaşımla galata köprüsünde yürürken iki avrupalı turist (kız,erkek) arkadaşımın çantasının açık olduğunu espirili bir şekilde söylediler. aşırı samimi hissettim. avrupaya kaçmak istiyoken avrupa gelmiş gibi hissettim adeta. o anda onlarla konuşabilirdim ama yanımda kasıntı arkadaşımın olmasını bahane ettim kendi kendime. muhabbet kursam istanbul turist rehberleri bile olup iki avrupalı arakdaş edinme fırsatını kaçırdım diye düşündüm. üstelik kaç kere karşı karşıya geldik. basit bir örnek bu tarzda onlarca olasılığın olduğunu ve kaçtığını düşünün benim açımdan. kendimi suçluyorum her seferinde de. yoruldum artık. ama bilmiyorum doğru ne doğru var mı.. dün ilk defa kelebek etkisini şimdide mr. nobody'i izliyorum.

olasılıklar ve onların uygulanabilirliği hakkında ne düşünüyorsuz?
(6) 

içki kültürü olan arkadaşlar

douglas #1179644 
çalışırken (masa başı rahat ortam) hangi tür içkilerden içebilirim. performansımı artırsın, rahatlatsın, verimli hale getirsin istiyorum. sağlığıma dikkat eden bir insan olduğumuda gereksiz yere ilave edeyim dedim.
(4) 

bi oyun vardı çok güzel bi oyundu

douglas #1179221 
bir yıl önce gameplay videosunu izlemiştim. zaman kırılmaları oluyordu oyunun içinde. çok modern bir oyun her bilgisayar kaldırmazdı. hatta oyunde fringe dizisinden broyels vardı. bilimkurgusal uzay zaman kuantum kafasında bir oyundu. ismini hiç hatırlamıyorum. yardımcı olun :(
(1) 

3D Modellinge başlamak

douglas #1179083 
Bizim okulda VR lab var. Orayı değerlendirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. İşin aslı programlama ve grafik dizayna çok meraklı olmama rağmen ps'den başka program bilmiyorum. Blender, after affects, premiere, C+ öğrenmek niyetindeyim. Soru şu; Blender ile 3D modeller yaparak onlara VR gözlüğümle bakabilir miyim? kendimi geliştirmem yönünde faydalı olurmu bu?
(5) 

imdb hakkında

douglas #1178953 
imdbyi daha efektif kullanmak istiyorum. film kaydediliyor ama oyuncu, direktör, yönetmen kaydedilmiyor mu? favori listesi falanda olabilir.
(7) 

sakal jilet ağda

douglas #1178839 
Şimdi genel bi söylenti var biliyosunuz jiletle alırsanız daha çok sakal çıkar diye. Üst yanak içinde makine/jilet kullanırsanız daha çok tüy çıkar diye bi söylenti var. Sakalı makineyle alırsam çok hızlı uzuyor ve tam temizlenmiş olmuyor sinek kaydı olmuyo. Üst yanak içinde haftada bir berbere gitmek zorunda olmak bunaltıcı olabiliyo orayıda makineyle almak istiyorum.
(1) 

harddisk gidicimi?

douglas #1178236 
prntscr.com

şöyle bir rapor verdi benim yadigar(7seneyi doldurdu) disk için HD Tune. Ne dersiniz yedeklemeye başlayayım mı verileri?
(8) 

macbook çanta

douglas #1177810 
normal okul çantamın içine macbooku koyduğumda çok korunaksız oluyor. böyle tablet kılıfı gibi sadece onu koruyacak basit bir kılıf çanta arıyorum. öyleki maci dışarıda çıkartmak istediğimde çantasından çıkarmıyım fermuarı açıp çantanın içinden kullanayım. dediğim gibi sadece yumuşak bariyer ile korumasını istiyorum bilgisayarı elde çantayla taşımayı değil.

www.hepsiburada.com

bu olabilir mi emin değilim ya da bu

www.mediamarkt.com.tr
(8) 

bizde neden yok

douglas #1177651 
italya ve fransada yüzyıllar önce başlamış sanat akımlarının devamını görebiliyoruz. heykelcilik için yunanistanı örnek veremesemde fransa hala modanın başkenti italya hala sanatın beşiği. ama nedense türkiyede bunun gibi hiçbir şey göremiyorum. başlattığımız sanat akımları yada dalları yokmu hiç? yoksa sürdüremedikmi yoksa güncel bağnaz atmosfermi izin vermedi aklımda sorular
(2) 

mac windows arası dosya paylaşımı

douglas #1177264 
windowsta paylaşılan disk ve klasörlere erişmek için www.sihirlielma.com bu adımları uyguladım ama en sonda windows için şifre girmemi istiyor. bilgisayarımda şifre yok ve isim bilgisayar adı değil mi? her nasılsa başka bir ismi otomatik giriyor mac o ekranda. i0.wp.com bu ekranda. şifre yoksa ne şifresi yazacağım?
(10) 

bim nasıl

douglas #1176568 
bim nasıl kopyasını yapabiliyor her şeyin? bir giriyorum çin malı market gibi her şeyin bir kopyası var. tutkunun bile var. arkasında garip şeyler yazıyor yani türk malı olmadığını düşünüyorum. moroccoda imal edildi falan yazıyor. bim çok garip bir yer. hemen her şeyin taklidini nasıl yapıyor ve neden yapıyor?
(1) 

bu telefon hakkında görüşleriniz

douglas #1175630 
bu gizemli telefon varlıkları moleküler düzeyde tarayıp size bilgi verebildiğini söylüyor videodanda anlayacağınız üzere. israilli bir firmaymış bunu yapan.

www.phone.consumerphysics.com

bir inceleyin derim böyle bir şey mümkün olabilir mi arkadaşlar?
(3) 

diğer üniversiteler

douglas #1175229 
Bir gün spordan çıkmış Beşiktaş'a giderken bir restorana girmek isterim ve foursquareden yeni bir yer bulup adrese giderim. İtalyan usulü bir makarnacı. Oturmuş beklerken yan masaya 5 6 kişi bir grup gelir. Ben yemeğimi yerken yaklaşık 45 dk boyunca onları dinlememden mimar sinan üniversitesi öğrencileri olduğunu anladım. Gerçekten güzel bir muhabbetleri vardı ve kesinlikle bizim okulun öğrencilerine(bahçeşehir) benzemiyordu. Başka üniversiteler başka dünyalar kafasındayım şu an. Benimkisi bana yetiyor ama onların arkadaş ortamına girmek istedim cidden o an. Aynı zamanda etkinlik delisi bir insanım bir çok konu ile ilgileniyorum bj durumda nasıl diğer üniversitelerin çevrelerine dahil olabilirim?
(10) 

Bu çantayı alabilirmiyim

douglas #1173898 
www.xd-design.com

Cok hosuma gitti. Kickstarterden cikmis. Adam ayni anda icine mac foto machine ve daha bircok seyi duzgunce yerlestiriyor ayrica ergonomiside oldukca iyi dizayn edilmis. Ergonomi(saglik icin) ve kapasite zariflik orani benim icin onemli. Ama 330TL ediyor tlye cevirince. Sizce verilirmi bu para buna? Ayrica istedigim ozelliklerde tavsiye edebileceginiz varsa sevinirim.
(7) 

doğal atıştırmalık diyordum

douglas #1173285 
www.hepsiburada.com

nestlenin reklamından gördüm birde bunun çikolatalısı varmış. amerikalılar sabahları mısır gevreği yiyor buda aynı maddelerden yapılmış gibi. doğal bir ürüne benziyor. ayrıca envai türlü gıdanın hepsiburadadan alınabileceğini yeni keşfettim. siz ne dersiniz bu işe yeterince doğal değil mi?
(3) 

mac labaratuvarları

douglas #1173279 
tüm apple ürünlerinin mühendisliğine hayran olmayan varmıdır bilmiyorum ama bu ürünler her nerede üretiliyorsa bu durum bana çok gizemli geliyor. yani apple ürünleri sanki dünya dışından uzaylılar tarafından yapılıp nereden geldiği belli olmayan sadece sonuç kısmının bilindiği aygıtlar gibi görünüyor bana. bu ürünlerin beyni kim nasıl oluyor. bir apple ürünü yapmak ne demek
(6) 

travma sonrası hayat (psikoloji sorunsalı)

douglas #1173278 
bazı yaşanmış hikayeler dinliyorum ve genellikle şöyle bir şey çıkıyor : meğer ne çok bastırdığım anı varmış yirmi yıl önceki rahmetli kimseyle çok kötü anılarım varmış onları serbest bırakınca çok mutlu oldum gözlerimden yaşlar aktı vs. Benim anlamadığım nokta şu. Madem biz bu bastırılmış tramvalarlada hayatımıza devam edebiliyoruz bunları çözdükten sonra elimize ne geçiyor.. daha mutlumu oluyoruz işlevsel olarak ne değişiyor/kazandırıyor bize ?
(8) 

derdim ne benim?

douglas #1172983 
Hayatımda böyle bir soru soracağım aklıma gelmezdi hiç. Liseye kadar psikolojisi bozuk büyüyen bir insandım. Daha sonra bir aydınlanma yaşadım. Felsefe, psikoloji, teknoloji, sanat derken insanların rahatça entelektüel diyebileceği bir insan oluverdim. Akademik olarak kendimi geliştirmeye adadım. Liseyi iki yıl okuyup açık liseye geçtim ve yıllarca oluşan boş zamanımı kendi kendimi bu şekilde geliştirmeye adadım. Çok mutluydum gerçekten. Her anlamda. İstediğim üniversiteyi ve bölümü kazandım. Şuan istediğim her şeye sahibim. Bir ilişki dışında ama onu isteyip istemediğimden cevabın o olup olmadığından da emin değilim. Şükredecek o kadar çok şeyim var ki bu halde mutsuz olduğum için utanıyorum kendimden. Ama sonuç olarak hayatta çok farklı kulvarlardan birden geçtim.

Şimdi ise dış dünya ile iştigal halinde birikimleri ve işleri olan bir insanım. Ama gelin görün ki artık beni bu dünyaya duygusal olarak bağlayan beni heyecanlandıran hiçbir şey bulamıyorum. Hiçbir şey... Yani eskiden heyecan dolu, coşkulu, capcanlı bir insandım. Şimdi elimdekilere rağmen nasıl bu kadar sönük kalabildiğimi anlamıyorum. O zamanlar "bende bu malzeme olacak var ya neler yaparım" dediğim ne varsa tüm kaynaklar elimde ama aşk yok, coşku yok, heyecan yok... Sanki yarım kalmış bir şeyler var içimde. Sahi derdim ne benim? Boş geliyor artık her şey...
(11) 

Hayallerinize ulaştınız mı hiç?

douglas #1172731 
Hayallerinize ulaştınız mı hiç? Mesela bir eşyaya sahip olmak, bir şey başarmak, bir insanın arkadaşlığı veya aşkı... Herhangi bir şekilde hayallerinize ulaştıysanız ulaşmadan önce hayalinize ulaşmayı beklediğiniz haz ve ulaştıktan sonrasını karşılayabildi mi?
(2) 

steamda arkadaş ekleyemiyorum

douglas #1172621 
Hesabı 6 yıl önce falan açtım belki daha eski ama kimse beni ekleyemiyor bende ekleyemiyorum. Hiçbir şey satın almadım şimdiye kadar.
(4) 

mac fiziksel temizliği

douglas #1172478 
ekranı klavyeyi ve trackpadi neyle temizlemem gerekiyor? ben çok titiz bir insanım özellikle teknolojik aygıtlarımı hiç eskitmemem tamamen bununla ilgili o yüzden benim için önemli bir durum. her hafta rutin olarak temizlemeliyim.
(4) 

Macte dosya sistemi

douglas #1172197 
Mac'e geçtim ama dosya olayı kafamı çok kurcalıyor. Windowsta windows gezgini ie cambazlık yapabiliyorum ama burası hiç bilmediğim bir yer.. hangi ulu ruh yol gösterecek bana? misal yol adres kavramı.. findere giriyorum solda all my files var uygulama resim hepsi bu anlamadım..
(6) 

ne yemeliyim?

douglas #1172178 
Doğallığa çok önem veren bir insanım ve bu yeme alışkanlıklarıma da yansıyor. Rahatlamak için ise bir çok yol var. Ot, alkol, sigara bunlardan bir kaçı. Sigara içmiyorum diğerlerinide sürekli olarak tüketemem. İnsanlar en güzelini yani çayı tarihin erken dönemlerinden beri tüketiyor. Çay konusunda sorun yok(daha önce bir konu açmıştım ve doyurucu bir başlık oldu). Yeme olarak soruyorum. Abur cuburlar çok güzel ama atıştırmalık derken sağlığıma zarar verdiğimi düşünüyorum. Kuruyemişi saymazsak fabrikasyon olarak gerçekten doğal (tutku, burçak vb. alternatifi) ne önerebilirsiniz?
(3) 

Bu ormanın adı ne?

douglas #1172013 
Arkadasla oraya bisiklet surmek istiyoruz. Maksat orman havasi cekmek. Sizce uygunmu orasi bunun icin ve ormanin adi ne? Aa istanbulda orman varmis..
(10) 

ot kafasını anlatan film

douglas #1171296 
Soruyu doğrumu sordum bilmiyorum ama duyguların en derinden işlendiği bir filmde olabilir. Hani deneyim açısından tanımlar uyuyor diye söylüyorum. Mr. Robot veya Who Am I filmleri bence güzeldi ot kafasını anlatması için. Any fucking suggestion?
(37) 

gözlük takmak zorunda mıyım?

douglas #1168734 
bugün hayatımda ilk defa göz doktoruna gittim. yaş 21. bir cihazın arkasından harfleri okudum. bulanık geldikçe numara verdi cihaza ve doğru okudum sonra gözlük takmalısın dedi. istemiyorum dedim şimdi dirensen bile bir iki yıl sonra illa geleceksin dedi. herkesin gözü bozuktur normalde belli bir yaştan sonra illa bozulur dedi. herkes gözlük takmak zorundadır dedi.

Ben buradaki "illa", "mecbursun" sözlerine gıcık oldum. Gözlük tarihimizde yeni bir icat ve buna bağımlı oluyoruz. Ben insanın harici bir cihaza bağımlı olmasına anlam veremiyorum. Niye doktorlar hiç "içeride" bir çözüm sunmuyor? Sol gözüm bulanık görüyor ve bunu gidermek için belli "doğal çözümler" verilebilir. Direk gözlüğe yöneltmek çok aptalca geliyor. Bizim tıp anlayışımız bu mu? Ayrıca herkesin gözleri bozuktur ne anlama geliyor, gözlük takmayan milyarlarca insan var? Bu sorularıma genel bir cevap ve gözümü doğal yollarla sağlıklı tutmak için bilimsel ve doğal önerilere açığım. Teşekkürler.
(2) 

Karaköyden bostancıya

douglas #1167956 
Nasıl giderim en çabuk?
(10) 

hangi spora başlayabilirim?

douglas #1167836 
futbol veya basketbol gibi popüler sporları sevmiyorum. izcilik trekking gibi doğa sporları daha çok hoşuma gidiyor. ama işin içinde top faktörüde olsun istiyorum. binicilik çok pahalı bir spor. ne önerirsiniz? istanbulda yaşıyorum.
(4) 

öğrenci kredileri

douglas #1167803 
Özel bir üniversitede okuyorum. Birinci sınıfım. Arkadaşlarımdan öğrenci kredisi alanlar olmuş. Benim haberim yok tabi. Devletten herhangi bir şekilde alabileceğim krediler neler ve bunlara başvurma zamanı nedir? Nereden ne şartlarla?
(2) 

Once Upon A Time in Mexico müzikleri

douglas #1167467 
Spotifyden dinliyorumda çok ilgimi çekiyor gitarın bu hali. Yani gitar var gitar var. Bu şimdi farklı türden bir gitar olmalı. Ritimleri falanda çok farklı. Bunun olayı nedir? Ne tür gitar bu? Latino falan mı aydınlatırsanız sevinirim. Bu arada spotifyden takipleşmek isteyenler pm atabilir.
(2) 

elimdeki onlarca cd

douglas #1167260 
bu cdler atıl halde. hepsini sanat malzemesi olarak kullanmak istiyorum. var mı bir tavsiyeniz ?
(7) 

sol gözüm sağ gözümden az görüyor

douglas #1167258 
dikkat ettimde sadece sol gözümle baktığımda daha bulanık görüyorum. denedim 3 metreye kadar net görüyorum sol gözümle. ama sağ gözümde bir sorun yok. nasıl oluyor bu? iki göz ayrı ayrı değişir? ayrıca pcde çok oturanlar için gunnar oyuncu gözlüklerini tavsiye edermisiniz?
(2) 

rüyadan uyanmak

douglas #1166605 
başlık mecazi anlamdadır. eskiden aklımda olan şey genelde şuydu. herkesin harika bir hayatı var veya yaşarken çoğunlukla mutlu olduğu o yüzden toplum içine her çıktığımda kendimi kıyaslayıp kötü hissediyordum. şimdi böyle olmadığını düşünüyorum. herkesin boktan bi hayatı var demiyorum ama bizi birbirimizden ayıran pek bir şey göremiyorum. aslında son bir yıldır aklımı kurcalayan diğer bir şey şu; gerçekten bu yaptığım şeyler gereklimi? herkes bir işle meşgul oluyor ama bence benim yaptıklarım dahil çoğu insanın uğraştığı şey bana zaman kaybı veya gereksiz geliyor. cidden iyi işler becerseniz bile, hayır hayır cevap bu değil... dediğiniz oluyor mu?
(1) 

Quentin Tarantino filmleri gibi

douglas #1166576 
film arıyorum. tabi ayakların ve fetişizmin ön planda olduğu bir filmde olabilir.
(15) 

youtube telif hakları

douglas #1165987 
Film kesitleriyle ilgili bir youtube sayfası açtım ama bazı videoları koyduktan 2 dakika sonra anında siliniyor. Bunlar genellikle çok popüler filmlerin kesitleri olabiliyor. Silen yayıncının isminide yazıyor. Ben altına ne yazmalıyım ki bunlar silinmesin ? Hakları şuna aittir falan desem olurmu acaba ?
(2) 

Bitki yetiştirmeye başlamak istiyorum

douglas #1165172 
ama daha önce bitki yetiştirmedim. Odam genellikle güneş almıyor. Yani odam en fazla çinin yağmur bulutlu yüksek mistik dağlarının aydınlandığı kadar aydınlanıyor. Odada sürekli masaüstü pc açık olduğundan havasızlık olabiliyor. Böyle bir ortamda yetiştirmeye başlamak istiyorum bitki. Ne önerirsiniz?
(1) 

pcdeki müziklere otomatik tag/bilgi ekleme

douglas #1165171 
Müzikler orjinal kaynaktan alınmadığı için albüm ve sanatçı gibi bilgiler gözükmüyor çoğunda. Böyle binlerce şarkılık klasörüm çöplük gibi görünüyor. Buradan yola çıkarak tüm müzik arşivimdeki müzikleri albüm, sanatçı, yıl gibi bilgilerle taglayacak program var mı?
(2) 

siyah nokta temizleyici

douglas #1164549 
Himalaya Herbals Neem'in artık satılmadığını görüyorum. Bunun gibi doğal siyah nokta temizleyiciler var mı? Tercihen bodyshoptan almak istiyorum ama eticaret sitesi de olur.
(2) 

archive.org'dan divxplanet altyazı indirme

douglas #1164227 
Şimdi site kapandıktan otuz saniye sonra aklıma geldi bu durum. Madem siteye giremiyoruz her şeyin kopyasını alan archiveye saldıram dedim. Siteye girdim ama biraz tuhaf çalışıyor. Archive konusunda uzmanlık bilgisi olan divxplanetin indexinin kopyasından nasıl alt yazı indirebileceğim konusunda yardım edebilir mi?
(2) 

harun tekin vikipedi

douglas #1163977 
Bu adam Türkiye'nin en en iyi ve popüler gruplarından birinin solisti. tr.wikipedia.org(müzisyen) şu linki incelediğimizde birkaç satırı geçmeyen bir açıklama görüyoruz. Ülkecek en iyi "insanının değerini bilememe sahip çıkmama" ünvanımızı burada da göstermişiz. Vikipedide yazarlığım var ama yardımcı olabilecek, hayatını iyi bilen arkadaşlar için mor ve ötesi solisti için şuraya adam gibi bi otobiyografi koyalım.
(12) 

bol madafakalı müzik

douglas #1163478 
Bir komedi filmi için lazım. Bol mother fuckerli agresif, rap gibi rap varmı bildiğiniz?
(7) 

kızlar nişan düşün evlilik?

douglas #1163233 
Kadınların evlilik dönemine girdiğinde ne kadar heyecanlandığını bilmeyen yoktur. Ama bunun altındaki psikolojik sebebi merak ediyorum daha çok :) kendilerini daha mı değerli hissediyorlar veya nasıl bir ruh haline giriyorlar? her şeyin en iyisi olmasını istiyorlar belkide en değer verdikleri zaman aralığı gibi geliyor. siz ne diyorsunuz bu konuda
(4) 

göğsümde çıtırdamalar

douglas #1162780 
Göğsüm ağrıyordu nefes aldıkça veya midem bir şekilde büyüdükçe, güldükçe göğsümdeki ağrı artıyordu. Dün aile hekimi kardiyolojiye gönderdi, EKG ve kan testlerim tamamen olumlu çıktı. Şimdi volter takacaklar ama ben kalple ilgili olmadığını düşünüyorum. Annem yeldir diyor, damar damar binmiştir babam kas ağrısı falan diyor. Kalp taraflarımın üstünde bastırınca ağrı var ama hala çok nefes alınca ve gülünce falan göğüs taraflarımda kemik çıtırdıyor. Kıkırdak sesi gibi sanki ama en çok bu acı veriyor
(3) 

Bu sitede neyin nesi?

douglas #1162595 
Ben faatfood düşmanıyım kimse bana burgerin mekdanıltın saglikli oldugunu iddia edemez derken su site karsima cikti. www.neyediginibil.com reklam seklindeydi bende merak ettim insan niye boyle bir site yapip reklamini yapar orada yazan seyler zerre tatmin etmedi tabi
(2) 

ispanyol dansı?

douglas #1162094 
www.youtube.com

Zaten aklımda olan bir şeydi ama sıralar daha kararlıyım sanırım. Şuradaki dans ne oluyor? Salsa, tango..? İstanbul, Bakırköy civarından böyle bir şeyin kursunu alabilir miyim? (Partnerim yok)
(3) 

yalnızlık

douglas #1161801 
selam. saatlerce goygoy yapılabilir, konuşulabilir ama yinede siz yalnız hissedersiniz. belki arkadaşlarınızla iyi vakit geçirdiniz belki güldünüz kıkırdadınız ama değişen olmadı. Bu nasıl oluyor? Kendimi yalnız hissediyorum ama tuhaf türden bir yalnızlık tüm bu yüzeysel konuşmalar duygularınızın derinliğine inmeden konuşulan şeyler... yalnızlığın gerçek formülü ne ?
(6) 

Çay içmek istiyorum :(

douglas #1160094 
Bildiğimiz çaylardan değil varmı böyle bildiğiniz mistik çaylar falan internetten sipiariş edilebilecek? mesela chado var onun tadında ama daha uygun fiyatlısı olabilir. Yeşil çay da olabilir ama klasik doğadan veya diğer markalar olmasın daha hakiki bişiler
(5) 

tüm sekmelerde youtube izlemek

douglas #1159925 
firefox kullanıyorum. hangi sekmeye geçersem geçeyim geçerli sekmede oynayan videoya bağımlı kalmayayım ben diğer işimle uğraşırken sağ alt köşede videoyu izlemeye devam edeyim istiyorum. böyle bir eklenti varmı?
(3) 

İzlenecek Türk Komedi Filmi

douglas #1159886 
Güzel bir yerli komedi listesi arıyorum. Aslında çok uzun zamandır yerli hiçbir şey izlemiyorum. Bir hışımla terk ettiğim dünyaya özlem duyar oldum. Sağ Salim serisi çok güzeldi, hükümet kadınıda çok sevmiştim, Şafak Sezerin bazı filmlerine ciddi ciddi gülmüştüm. Bu ayarlarda bir şey...
(3) 

Pink Panther Dekoru

douglas #1159851 
Odamın birçok köşesine yaptığım dekorlara bir yenisini eklemek istiyorum. g01.a.alicdn.com şöyle bir neon deseni ama 300$ ve doların şuanki durumuyla hiç cazip gelmiyor. Bunun alternatifi diye idare edebileceğim bir şey varmı?

mobil görünümden çık