(9) 

vatandasliktan cikmak

douglas #1593637 
daha mi karli? suan yurtdisindan arac getirdigimde bircok vergi oduyorum, askerligi yapmak istemiyorum, telefon icin dahi baska vergiler var. yirmilerinin sonuna gelmis bir genc olarak tc vatandasi olup olmamanin herhangi bir kari var mi yok mu sorguluyorum. suan devlete basvurup bu ulkenin vatandasi oldugum icin alabilecegim destekler var midir yoksa tc vatandasi olmak harac vermekten mi ibaret?

iphone whatsapp restore

douglas #1593612 
Androidden iphone gecis yaptim yalniz telefonum tamamen kirildi, sadece google drive kullanabilirim dr fone hata veriyor ve sadece icare tenorshare ile yapabiliyorum yalniz o da tonla para istiyor. cracklisini bulup indirmek yerine bluestacks kurup ordan bir seyler yapmaya calisiyorum ama ucretsiz calisan hangisi emin degilim. wazzipMigrator cok pahali. cidden bu kadar basit bir seyin boyle cozumsuz olmasi rezalet. kesin cozumu olan var mi?

support.apple.com
apple in kendi cozumu tabii hicbir ise yaramiyor cunku telefonu coktan kurdum ve ios setup assistant kodunu alamam
(6) 

erkekler gunu neden

douglas #1571545 
kadinlar gunu kadar populer degil? bazilari erkekler gunu oldgunu bilmeyebilir, ben bile birkac yil once ogrendim.
(10) 

sadece kadinlarin oldugu bir dunyada

douglas #1567910 
yasamak istermiydiniz? (soru sadece kadinlara)
(3) 

gta vice city

douglas #1506845 
oynayarak buyudum ve ilk defa miami vice izliyorum. suan bu dizinin oyununu oynadigimi yeni fark etmis bulunuyorum ve sok icerisindeyim, aldatilmis hissediyorum. gta vice city nin ilham aldigi baska diziler ve filmler varsa onerir misiniz?
(3) 

avrupadan turkiyeye para yollamak

douglas #1497061 
icin onerebileceginiz bir uygulama var mi? burda avrupa icinde para yollamak kolay ama turkiyeye de direkt banka hesabina gondermek istiyorum aslinda annem icin soruyorum. paypal yasakli, wise turiyede kart vermiyor, revolut turkiyede kullanilmiyor. yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
(3) 

old school rap miydi adi neydi

douglas #1495724 
rasta sacli beyaz esofmanli bir cocuk trene biniyor sihirli bir kumanda bulup break dance yaptiriyordu millete geri sarip ileri sariyordu, 2000ler basi populer olan bu muzigin adi neydi?
(4) 

avrupadan araba

douglas #1492653 
getirmek mumkun mu? ben varsovada yasiyorum ve burada ozelliklede araclar icin turkiye ile kiyaslarsak muazzam fark var. burdan alip turkiye'ye getirebilirim ama boyle ticaret yapilabilir mi ya da su an avrupada yasamama mi bu sekilde ticari avantaja donusturebilir miyim?
(1) 

avrupa yaz işi

douglas #1483571 
varşova'da yaşıyorum. yazın çalışmak için avrupada geçici işlere nerden bakabilirim? hostel, eğlence parkları, sezonluk iş.
(1) 

indirme yöneticisi

douglas #1469572 
rapidshare filejoker gibi sitelere upload edilen sitelerden bir kere free indirince gıcık etmiyorda yirmi tane dosya olunca epey çekilmez bi durum oluyor jdownloader iyidi ama artık hcapctha desteklemiyor bir espirisi kalmadı o yuzden. mac kullanıcısıyım, onerısı olan?
(3) 

jacques lacandan öneri kitap

douglas #1466030 
evet bu yazar çok ilgimi çekti mutlaka bir kitabını okumak hakkında fikir edinmek istiyorum, özellikle cinsiyetlerle ilgili yaptığı kadınlık ve erkeklik üzerine çalışmalarını konu alan bir kitabı varsa önerirseniz sevinirim
(2) 

shameless bitiyor

douglas #1459835 
evet son sezon bu ve 3 ayda falan 10 sezonu bitirdim ama nasıl sevdiğimi anlatamam. O kafada o kadar akıcı komik, gerçekçi ve aynı zamanda bir şeyler veren bildiğiniz başka dizi var mı? fav karakterim Frank.
(5) 

yabancı ülkede yaşayarak

douglas #1455680 
bunu bir avantaja çevirebilir miyim? polonyada yaşıyorum ve birçok şeyin fiyatı burda türkiyedekine göre farklı. burada birşey alıp türkiyeye götürebilirim. bunun için önerebileceğiniz sağlam siteler var mı?
(4) 

Bu terliği

douglas #1453859 
ilk aldığımda siyahları simsiyah, sarısı altın sarısı gibi parlıyordu, şimdi arasında beyaz şeyler var bir türlü çıkaramıyorum. İlk aldığım gibi temiz ve yeni görünmesini sağlamanın bir yolu var mı? suyun içinde tam olarak öyle gözüküyor aslında ama sebebini anlamadım :)
(3) 

ebook kütüphane

douglas #1449462 
düzenlemek için ne yapabilirim? binlerce pdf ve epub dosyam var bunları otomatik olarak alfabetik klasörlere dizip düzenlemek istiyorum. İsmini düzelten ve gerekirsede cover ekleyen bir yazılım mecvut mudur?
(1) 

eski ilaçlar

douglas #1446065 
hepsini kabından çıkarıp bi poşete atmıştım aradan 2 3 yıllık olanları var. ilaçların son kullanma tarihi var mı? artık onları kullanmamam gerekiyor mu?
(2) 

diş eti çekilmesi

douglas #1444542 
polonyada yaşıyorum. yaz tatilinde diş eti çekilmesi başladı ve pek önem veremedim ama şehre dönünce iyice fark ettimki durum ciddileşiyor. diş fırçalarken kan gelmiyor ama diş etlerimin inceldiğini görüyorum ve bir şeyler yerken hissediyorum ve çok kötü bir his. dişlerimin düşmesinden korkuyorum neticede. randevuyu birkaç hafta sonrasına alabildim. durumu fark etmemle randevu alana kadar bir ay geçti bir kaç hafta daha dayanır mı acaba. her gün bir kere fırçalıyorum şu an. bazen aksatıyordum.
(2) 

kızdan mesaj, ing

douglas #1430569 
arkadaşlar belli bir yakınlığım olan kız, polonyada yaşıyorum, snapchatten konuşuyorduk bu akşam içmeye davet ettim şöyle bi soru sordu ''okay but what time and i am not possessing now nothing stinky, cause i am asking i cant be late'' dedi. özellikle i am not possessing kısmını anlamadım. 3 yıldır ingilizce konuşuyorum.
(1) 

boğazlı nike airforce

douglas #1428533 
rahat mı? yazın giyilir mi?

allegro.pl
(1) 

80lerin asit müzikleri

douglas #1426077 
çoook eskiden dinlediğim bir grup vardı. aslında grup değil sadece bir kişide olabilir. ama müzikleri bana hep uzayı hatırlatıyordu. şimdi o müzik türünün hangi alt kültüre ait olduğunu biliyorum. en azından sadece bu tanımlara uygun bulduğun sanatçı ve grupları burda söylerseniz çok mutlu olurum. youtube hesaplarımın beş yıllık geçmişine daldım bulmak için birde burda şansımı deneyeyim.
(5) 

Annem için ilaç

douglas #1424048 
Arıyorum. Romataid artrid hastalığı var ve türkiyede ilaç satılmıyormuş sanırım artık. Ben polonyada yaşıyorum. Avrupada, ordan burdan bir şekilde ilacı edinebilirsek veya bunun bir yolunu bulursak çok memnun olurum.

İlacın ismi Plaquenil

Mümkünse moderatörlerin sabitlemesini istiyorum ilacı bulana kadar.
(4) 

hafıza kartına format

douglas #1423323 
atmak imkansız gibi şu anda. disk utility ile ne kadar erase seçeneği varsa denedim. 32gb lik sandisk kartımı kullanamıyorum bu yüzden. eğer biri macime bağlanıp bir şekilde format atmama yardım ederse yeni bir kart almaktan kurtulmuş olurum çok makbule geçer.
(1) 

telefon mikrofon deliğine

douglas #1423313 
kürdan ucu kaçtı nasıl çıkartabilirim?
(3) 

scribd gibi bir servis

douglas #1421221 
var mıdır? yaklaşık 200gb ebook arşivim var, hepsini clouda yükleyip ordan okumak istiyorum. scribd kendi yüklediğini okumana izin verse onu kullanırım ama onun içinde para ödemek gerekiyor
(1) 

wordpress domain sorusu

douglas #1416046 
wp'den domain almak isteyince yıllık 130 zl fiyat çıkarttı (polonyadayım) bende internetten ucuza nerden alabilirim diye baktım ve GoDaddy'den türk lirasıyla 8₺'ye aldım domaini yalnız wordpress'e bağlamak istediğim aynı fiyatı çıkartıyor. Wordpress o ücretlendirmeyi domain için yapıyor sanıyordum. Yani ben kendi domainimi aldım şimdi bunu farklı bir ücret ödemeden wp ile kullanmamın bir yolu yokmudur?
(1) 

fotoğrafçıları

douglas #1405987 
takip edebileceğimiz bir platform var mı? ünlü fotoğrafçılardan bahsediyorum. insta üzerinden değil tabii sadece fotoğrafçılara yönelik bir platform.
(9) 

türkiyeden polonyaya

douglas #1392987 
para aktarmanın en masrafsız yolu nedir? atmden her para çektiğimde 17tl gidiyor. bir çok internet servisi denedim. paypal, g pay, n26, transfer wise... ama hiçbiri kar etmedi. ne yapacağımı şaşırdım. tek ihtyacım olan polonyada yaşayan biri olarak türk lirası geldiğinde türk kartımdan para çekmek komisyonsuz bir şekilde.
(1) 

kyk tarihleri

douglas #1386684 
şu an polonyadayım kyk için ne zaman başvurabilirim?
(1) 

çakmak boyamak

douglas #1380911 
için hangi boyayı kullanabilirim? demir çakmak aldım clipper'in 40₺'ye ve simsiyah ama modifiye etmek istiyorum. spreyle küçük bir bölgesine uygulama yaptım pürüzlü oldu. tavsiyeniz var mı?
(6) 

bu gözlüğü

douglas #1380759 
nerden kapatabilirim en ucuza? arkadaşım 800tlye almış. ben arada takmak için alacağım.
(4) 

öneri diş macunu

douglas #1379989 
var mı? doğal, doğal bir tadı olan, ağız yakmayan bir diş macunu. tabii pahalıda olmaması lazım.
(4) 

kitaplarımı verebileceğim

douglas #1379294 
bir yer biliyor musunuz? hayrına vermek istiyorum kitap ve dergilerimi.
(3) 

çok endişeleniyorum

douglas #1378919 
bugün vize randevum vardı polonya için (üniversiteye gidiyorum, erasmus değil komple) adam pasaportumu almak istemedi çünkü 16 mayısta bitiyor ben bir yıllık istemiştim. neyse yeni pasaport almam gerekiyor ama şöyle bir sorun var. bugün 16.50ye randevu alıp gidemedim geçende de yeni kimlik için randevu alıp gidememiştim. iki adet gitmediğim randevu var ama farklı belgelerden. girişte uyarı yapıyor eğer 2 den fazla alıp gitmezseniz 1 ay randevu alamazsınız diye. Bu iki kere aynı belge için mi yoksa farklı farklı belgelerde 2 tane hakkımız oluyor mu? şu an randevu almak istediğimde bugün için aldığım randevuyu gösteriyor durumu net yarın öğrenirim ama şu an 1 ay randevu vermez diye çok korkuyorum. ne yapacağım..
(3) 

bu gömleği

douglas #1377505 
nerde bulurum?

www.boyner.com.tr
(2) 

dikişsiz pamuklu boxer

douglas #1376150 
evet ikisi aynı anda olsun istiyorum. yüzde yüz pamuk ve dikişsiz olan boxer bulamadım hiç. bu özelliklere en yakın bulduğum boxer the don markasının yüzde 85 oranla pamuk olan seamless modelli boxerleri ama artık sitesinde çok az çeşit olduğunu fark ettim. sizin öneriniz var mı?
(5) 

uzun kıvırcık saç

douglas #1373553 
ve ince telli. önerebileceğiniz şampuan var mı? saçı daha güçlendirmek için falan.
(5) 

kişisel mp3

douglas #1371527 
kütüphanesi oluşturabileceğim bir platfrom var mı?

upload edeceğim ve istediğim zaman dinleyeceğim

eski arşivimi geçirmeyi düşünüyorum şu saatten sonra hdd'de saklamak hamallık geliyor

soundcloud olmaz telife takılıyor
(3) 

bu sahne hangi

douglas #1368055 
filmden?
(2) 

fethiye aylık daire

douglas #1365752 
fethiyeden 20 30 günlüğüne tatil yapmak için eşyalı bir eve çıkmak istiyoruz. bunun için bildiğiniz uygun bir yöntem veya internet sitesi var mı?
(2) 

airpods type c

douglas #1364526 
dönüştürücü var mı? benim telefonun normal jak girişi var lakin bu kulaklığın ucu type c ve telefonuma takamıyorum. normal jaka dönüştürücü bulabilir miyim? google a dönüştürücü yazdım ama aradığım şeyin tam tersi çıktı. bir ucu type c female olması lazım diğer ucuda jak male
(6) 

ırkların oluşumu

douglas #1363309 
ile ilgili bir belgesel serisi biliyor musunuz?
(1) 

çakmak tamiri

douglas #1362208 
clipper model çakmağımın gaz yerini zorladım ve altındaki deliğin minik parçası kırıldı onu tamir ettirmem mümkün mü? anısı vardı
(1) 

beyin doping

douglas #1361662 
gün boyu mental enerji vericek cin gibi yapacak kolayca alabileceğim bir takviye ilacı biliyor musunuz?
(1) 

berber traş

douglas #1360127 
makinesi almak istiyorum. öneriniz var mı?
(12) 

kaç çift

douglas #1359796 
çorabızın teki kaybolduğu için yenisini almak zorunda kaldınız şimdiye kadar ?
(4) 

majezik

douglas #1359596 
zararlı mı? bir hap attık diyelim bunun vücuda yan etkisi zararı kimyasalı nedir bir şeyle kıyaslayarak örnek verecek olursak ?
(2) 

burçlar

douglas #1359051 
ilginç değil mi?

boğadan sonra ikizler geliyor, sonra aslan ve yengeç mesela. çok alakasız burçlar ard arda geliyor. iki burcun arasında doğan bir insanın burç açısından zengin olması gibi. bu konuda ne düşünüyorsunuz?
(2) 

bu kıyafetin

douglas #1358927 
adı nedir?

youtu.be

genellikle filmlerde zenginlerin uyanınca giydiği bir kıyafet ve sanırım çıplakken giyiliyor. adı nedir bunun :D
(1) 

Bir klip arıyorum

douglas #1358642 
ukraynada bir müzik kanalında görmüştüm klibi çok hoşuma gitti ama ismini göremedim.

kanlı kılıçlı bir klipti. ortaçağda geçiyor sanırım. patlamalı hareketli bir müzik. yanlış hatırlıyor olabilirim ama karlı bir havada da geçiyor olabilir. epey hareketli bir savaş sahnemsi bir klipti.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık