(1) 

sd kartıma

douglas #1358610 
format atamıyorum mac kullanıcısıyım. hangi programı önerirsiniz? androidden yada bilgisayarımdan bilindik yollarla atamıyorum.
(13) 

erkek bu terligi

douglas #1357784 
giyer mi sizce? deseni cok hosuma gitti ama kadin terligi yaziyor.

m.epttavm.com

birde bu tar terlikleri ne diye aratarak bulabilirim bilemedim.
(3) 

almanya film okulu

douglas #1356402 
almanyada okullar ücretsiz bir film okuluna gitmek için şartlar nedir ve hangi okullar müsait bunu için? googleda nasıl arama yapabilirim bunun için? almanya film okulu yazınca farklı şeyler çıkıyor.
(2) 

eski fotograflari

douglas #1355529 
dijital ortama aktararak onlari sonsuzluga kavusturmak istiyorum. bunu kalite kaybi olmadan nerede yaptirabilirim ucreti nedir?
(4) 

2tb harici disk

douglas #1350825 
tavsiyesi olan varmı? sık kullanıma uygun, uzun ömürlü macla kullanacağım.
(3) 

kıbrıs sex belgesel

douglas #1350628 
bir belgesel serisi vardı. miami kıbrıs ve bir şehirde daha geçiyordu. kıbrısın en doğusunda kıyısı olan bir bölge. sex uyuşturucu ve otun döndüğü bir bölge olarak lense edilip oradaki kafaları anlatan bir belgeseldi. ama sanırım bölgenin ismini bulursam belgeselide bulabilirim.
(3) 

vicdan azabı

douglas #1350329 
hiç yapmadığınız şeylerden vicdan azabı duyuyor musunuz? ama her gün. şunu yapacam dediğiniz ama bir türlü yapmadığınız şeyler için.
(1) 

neydi bu şarkı

douglas #1349095 
kadın klibin sonunda evden çıkıp helikopteri düşürüyordu
(1) 

bu kafaya nasıl erişirim?

douglas #1348365 
vitrinlerde gördüğünüz mankenlerin sadece kafa kısmını istiyorum ücretsiz olarak bulmamın imkanı var mı yoksa hangi siteden alabilirim?
(1) 

kalin tabanli

douglas #1346844 
rahat ayakkabi bakiyorum. tum gun ayakta duranlar icin. skechers ayakkanilar guzel ama sogukta usutebiliyor. yaz ve kis icin ayri ayri bu ozellikte iki adet siyah spor ayakkabi onerisi olan?
(3) 

bu videonun tamamını

douglas #1346404 
nereden bulabilirim?

www.youtube.com
(2) 

winston xs plus duo

douglas #1346257 
ukraynadan 5 paket getirdim ama bitiyor türkiyeden bir şekilde almanın getirtmenin sipariş etmenin yolu var mıdır?
(7) 

geleceğim ne olacak

douglas #1343677 
şu an istanbulda özel bir üniversitenin 2 yılını bitirmiş ve ara vermiş durumdayım. iki yıl daha var ama türkiyede okumak istemiyorum. amerikada okumak istiyorum ama vize problemleri ve üniversite ücretleri çok yüksek. doğu avrupanın ucuz ülkelerinden birine gidip oraya kapak atmak istiyorum. polonya ya da çek. arkadaşım ise tekrar üni sınavına gir bir üniversitede tek dönemde 2 ortalama yap wat'la vize al amerikaya git diyor. bu fikir ise bana çılgınca geliyor sırf wat için tekrar sınava girip yeni bir üniversite. wtf diyorum yani. siz ne düşünüyorsunuz? yarın üniversite sınav harcı yatırmanın son günü.
(2) 

polonya üniversiteleri

douglas #1343667 
hakkında bilgisi olan var mı? yo re den danışmanlık alayım dedim danışmanlık ücretine 1500 euro diyorlar tövbe estağfurlah. kendim halledebilir miyim bu işi?
(9) 

dertliylim dostlar

douglas #1343065 
selam sözlük ahalisi. gece gece şuraya sigara eşliğinde okunacak bir şeyler yazmak istedim. geçtiğimiz dönem 45 günlüğüne aiesec (uluslarası öğrenci programı) ile ukraynaya gittim. türkler brezilyalılar ve çinliler vardı genel olarak. ben brezilyalıların ve bir çinli kızın olduğu hostele yerleştim. bu kıza karşı güçlü bir çekilim hissettim ve yürüdüm. ama hayatımda daha önce hiç yaşamadığım bir şekilde oldu çok yavaş ama çok emin adımlarla. kızın sevgilisi vardı ama programın sonunda ben kızla koca bir aşk hikayesi yaşamıştım. problem programdan sonrasıydı. biz ayrıldıktan sonra kız çine dönüp sevgilisiyle ilişkiye devam etmek istiyordu ama ben artık bunun o kadar kolay olmayacağını söyledim. çünkü bende en başta bizim ilişkinin buraya kadar geleceğini bilmiyordum. her şeyi yaptık. kız çine dönünce ilk geceden facetime yaptık. ben mutluydum yine bu şekilde devam ederiz diye. kızın ailesi bunun sevgilisini öğrenmiş ve ayrılmasını istemiş çünkü çocuk fakir aileside fakir. ailesi kızını fakir bir çocuğa vermek istemiyor derhal ayrıl diye baskı yapıyor kızda bana bunu söyledi facetime'da. benim işime geliyordu ama bir yandan ailesinede hak veriyordum. neyse ertesi gün kız bana mesaj attı üzgünüm sevgilimden ayrılamadım diye sonra garip random mesajlar attı ve hiçbir şey yazmadı. tam üç saat online kaldı ama mesaj atmadı. anladımki bunun çocuk benim mesajları gördü ve hepsini baştan okumaya başladı. kız bana iki gün hiçbir şey yazmadı. bir bokluk olduğu belliydi. bugün bir arkadaşıma mesaj attırdım ona. sonra benim hesaptan konuşmaya başladık. erkek arkadaşı her şeyi öğrenmiş ve günlerdir içip kusuyormuş. beni unut lütfen dedi. ben son kez görüntülü konuşmak istediğimi söyledim. birkaç gün sonra umarım konuşabileceğiz.

sorun şuraya kız bana defalarca ukraynada yaşadığım zaman rüya gibiydi ama gerçekliğe dönmem lazım dedi. birçok konuşmanın sonrasında çıkardığım şey aslında erkek arkadaşını gerçek anlamda sevmiyor ya da sevsede çocuğa oranla epey az seviyor ama hayatı ve arkadaş ortamı tamamen bütün ve onunla ayrılırsa problem olacak, onu o kadar seven bir erkek olmasıda hoşuna gidiyor. düzeni bozmak istemiyor kısacası. benim sorum şu kız çocuğu bu şartlar altında seviyor gerçek hayata dönmeliyim ama seninle yaşadıklarım rüya gibiydi diyor, ailesi çocuğu fakir olduğu için istemiyor, çocuk her şeyi öğreniyor ama kızı bırakmıyor? bana cidden tevazu gösterdi diyor kız. allah aşkına bu nasıl bir tevazudur dostlar? brezilyalı bir kız arkadaşımla muhabbet etmiştim onun hakkında. bana onu gerçekten seviyorsan onun yanına gidebilirsin demişti ve gerçekten gidebilirim çünkü zaten gezginim ve kızı gerçekten seviyorum. çılgın geliyor bu hikaye belki ama sırf çocuğun saplantılı zihniyeti ve kızın kaybetme korkusu yüzünden bir geleceğimiz olmaması beni üzüyor cidden... hayatımda ilk defa birini sevip gerçekten aşk yaşamıştım o da böyle sonuçlandı. ne yapayım ben...
(1) 

iphone kulaklık girişi

douglas #1342804 
dönüştürücü alıp kulaklığımı öyle kullanmak istiyorum ama onun yerine ucunu kesip kendim normal jak monte etsem kulaklığı kesmek çok riskli olur mu sizce?
(6) 

masa yaptırsam

douglas #1342789 
ne kadara gelir?


100 cm genişliğinde 75cm uzunluğunda ahşap rengi bir masa istiyorum ama bu ölçülerde ve renkte piyasada masa hiç bulamadım. nerede nasıl hangi fiyata yaptırabilirim?
(6) 

türkiye imei kaydı

douglas #1341008 
ukraynadan telefon alıp türkiyeye gelince imei kaydı yaptırmak istemiyorum. yaptırmazsam ne olur? telefonu kapanmadan kullanmanın bir yolu varmı? türkiyede lg g7 64gb 4gb ram 3300TL ukraynada lg g7 thinq+ 6gb ram 128gb dahili hafıza 2900 TL. napayım?
(13) 

sana kıyamam

douglas #1337721 
ingilizce nasıl diyebilirim?
(1) 

yurtdışında enpara müşteri hizmetleri

douglas #1337475 
Ukraynada ATM'den para çekmeye çalıştım, daha önce defalarca yaptığım gibi Oschadbank'dan para çekmeye çalıştım ama bu sefer ATM paramı vermedi. Onun yerine bi hata mesajı aldım. Lakin enpara uygulamasından hesabıma baktığım zaman para çektiğim yazıyor ve hesabımdan çekmek istediğim para düşmüş. Paramı alamadığım halde param düştü mağdurum ve enparayı buradan arayamıyorum nasıl şikayetimi iletebilirim?
(4) 

ukraynada sosyalleşmek

douglas #1336629 
Evet istediğim şey bu yerel halkla sosyalleşmek istiyorum. Programım dolayısıyla brezilyalı ve çinli bir çok arkadaş edindim ama yerel halktan arkadaşım yok. dil büyük bir sorun ingilizce bilen az bilende kötü biliyor. Kievde sosyalleşmeyi dil sorunu olmadan nasıl başarabilirim?
(1) 

lifecell menü dili

douglas #1335161 
ukraynada lifecell aldım menü dilini nasıl değiştiririm bilen var mı *121# yapinca bişiler diyor ama anlamıyorum.
(2) 

benzer şirketler

douglas #1334941 
mesela bir ülkede bir şirket var diyelim ona benzer şirketleri istediğim bir bölgede nasıl bulabilirim deep araştırma yapmadan basitçe :) ?
(9) 

kievde mekan

douglas #1334273 
1 aylığına kievdeyim asla yapmadan dönme diyeceğiniz şeyler var mı?

(her şeye açığım)
(3) 

mavi ışıkta neden

douglas #1330848 
turuncu renk parlar?
(2) 

ingiliz sterlini

douglas #1330805 
neden en fazla 50 pound?
(1) 

ukrayna elektronik

douglas #1330573 
fiyatları nasıl? oradan ssd disk alabilir miyim mesela.
(3) 

çalışma masası

douglas #1328722 
alacağım. 100 cm genişliğinde olması gerekiyor ama boyuta göre arama yapabileceğim bir site bilmiyorum. önerininiz var mı?
(1) 

istanbul yılbaşı

douglas #1328636 
mekan önerisi? kafes, modül gibi rahat takılınabilen, istenilen şeylerin rahat içilebildiği bir mekan biliyor musunuz?

elektronik müzik çalacak ortam kaliteli olacak.
(8) 

buraya bakarlar

douglas #1328499 
Ankaradaki bu afişler nedir? ne anlamı var ve neden yıllardır paslanmadan orda duruyor. bence güzel sanatsal bir şey. ankaranın gizemli yapısına uygun bir duruşu var. üstelik reklamdan koruyor bizi. bunun ekonomik bir zararı olsa gerek. yıllardır değerlenmeyen bir reklam panosu. hikmeti nedir bu afişlerin?

twitter.com
(2) 

en ucuza uçak bileti

douglas #1327870 
bulma sitesi hangisi?

tavsiyeler..
(4) 

işçi alım yasasını

douglas #1327530 
onaylayan almanya, hangi iş kolları dahil yasaya?
(11) 

vatandaşlık almak

douglas #1327254 
şu an avrupa birliğinde gayrimenkul alana vatandaşlık veren birçok ülke var. benim bulduğum en ucuz yol letonyadan 150bin avroya ev almak. sanırım türkiye 250bin dolara vatandaşlık veriyor. sizin bildikleriniz nedir?
(4) 

sağlık gerçekten

douglas #1326926 
gözle görünür bir şey mi?

merak ettiğim şey şu herkes bir açıdan sağlıklı bir açıdan sağlıksız besleniyor. kimi her gün fast food, abur cubur, sigara, alkol tüketirken kimi bunları nadiren kullanıp genellikle sağlıklı ve besleyici şeyler tüketmeye özen gösteriyor. bunun bir de spor kısmı var mesela yoga sinir sistemine oldukça faydalı.

iki insan olsun biri öyle biri böyle yaşasın hayatını, ikisinin hayatında gözle görülür değişim tam olarak ne zaman kaç yaşında başlar ve nasıl gözükür?

bu birazda her gün cidden sağlığımıza dikkat edersek uzun vade de bize faydası olacak mı açısından bir soru. çünkü günümüzde buna pek dikkat etmiyoruz ama insanlar sağlıklı görünmeye devam ediyor.
(8) 

her şeyin bir zamanı olduğuna

douglas #1326923 
inanıyor musunuz?

bu fotoğrafta yazdığı gibi. kimi erken mezun olur zma geç iş bulur kimi iş bulur ama geç kazanır ya da geç mutlu oluyor. evlilik, aşk, para, başarı veya mutluluk. bunlar hayatın hep farklı zamanlarında oluyor gibi. sizde kendi hayat tecrübelerinizden bu gibi bir durum varsa paylaşabilir misiniz?

vgy.me
(2) 

taksimdeki

douglas #1326920 
mavi taksiler neyin nesi?
(6) 

lil peep

douglas #1326266 
öldüğü halde nası yeni şarkılarını çıkarıyorlar..
(1) 

albüm kapağı

douglas #1325663 
resmi arayabileceğim bir search engine var mı? bazen spotifyde çok güzel albüm kapakları görüyorum bildiğin sanat eseri. onları bastırıp kullanıcam ama internette bazen aradığım albüm kapağının büyük görseliğini bulamıyorum.
(21) 

karşı komşunuz

douglas #1325662 
böyle bir kapı önüne sahip olsaydı ne yapardınız? düşünceleriniz ne olurdu

vgy.me

vgy.me
(3) 

bu adamın

douglas #1325611 
ismi ne?
(1) 

booking rez kod

douglas #1325397 
ben ordan burdan bir çok kod bulup tıkladım. düşüncem bunlar bir yere birikiyor gerektiğinde kullanıyorum şeklinde ama sanırım biriken bir yer yok varsa nereye birikiyor ? nasıl kullanabilirim?

birde ben başkasına kod vermek istersem bunu nereden yapabilirim ?
(6) 

vizem bittiğinde

douglas #1324478 
mesela sekiz ocakta vizem bitiyor. ben o tarihte trene atlayıp gidiyorum. tren yolculuğu iki gün sürüyor. iki gün vizemin bittiği süreçte yolculu etmiş olacağım eve dönmek için. sorun olur mu?
(10) 

vize işlemleri sizi

douglas #1324414 
bunaltıyor mu?

özellikle batı ülkeleri çok fazla evrak istiyor. bunaltıcı bir biçimde. onlar bize gelmek için beş dkda pdf çıktısı alıyormuş. bizim evrak yükümüzün fazla olması onların bize güvenmediği anlamınada geliyor. atacağınız her adımı yazılı biçimde iletmek zorunda kalmak vs. sizi kötü hissettiriyor mu neden böyle bir ülkeyiz gibisinden..
(1) 

bu ürün

douglas #1324312 
neyin nesi?

ismi nedir?
(1) 

interrail tren mesafeleri

douglas #1323666 
istanbuldan praga kaç saat olduğunu öğrenmek istiyorum mesela planımı hesaplamak için ne yapmam gerek? şuanki yöntemim rome2rio.com sitesine giriyorum ve yeni bilet alır gibi işlem yapıyorum bana saati söylüyor. doğru bir yöntem mi bu?
(10) 

amsterdamda

douglas #1323464 
beni evine konuk etme ihtimali olan bir arkadaşımız çıkar mı acaba?

23 yaşında bir öğrenciyim ve interrail ile avrupa turu yapacağım. orada hostel fiyatları epey yüksek. couchta bulunmuyor. tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı bu konuda?
(3) 

avrupada mobil veri

douglas #1323446 
kullanabilirmiyim? turk telekom operatörüm ve acil durumlarda kullanırım diye mobil veri almak istiyorum.
(1) 

interrail sorusu

douglas #1323070 
20 gün gün vaktim 10 gün flexim var
aralık
10 11 prag
12 13 14 berlin
15 16 17 amsterdam
18 19 madrid
20 21 roma
22 milan
ocak 6 varşova (zorunlu)

diye düşündüm. 26 sında italyada bir kampta olmam gerekiyor torino pralide

haliyle 3 gün 3 tren hakkım fazladan kalmış oluyor. yolda karşılabileceğim sürprizlere göre böyle bir boşluk bırakmak mantıklı geliyor. yapmış arkadaşlar ne düşünüyor?
(4) 

avrupa için

douglas #1322520 
sahte rezervasyon? inter rail yapacağım ama konsolosluk kalacağım her yer için rezervasyon yapmamı istiyor. sahte rez yapmak sorun oluyor mu cidden? bileti her şeyi aldım yanmasını riske atmak istemem. ama biyerlerde gönüllü kalacağım ve ayarladığım her yerden orda kalacağıma dair bir yazı istiyorlar. onun yerine sahte rezi versem bıraksam ne kolay olurdu diye düşünüyorum.
(2) 

kışlar daha mı

douglas #1322464 
kısa? evet bunu hepimiz biliyoruz ama kışın tam olarak zaman açısından ne oluyor? 1 saat daha kısa mı yaşıyoruz. yoksa bir saatten daha fazlamı? kısalık uzunluk neye göre değişiyor? ekvatorda yaşayan bir insan hepimizden daha mı uzun yaşamış olur.. vs.

mobil görünümden çık