(1) 

ibbspor

orange coffee #39412 
istanbul buyuksehir belediyesporun taraftari varmi yahu? kim gider bunlarin maclarina?
(3) 

sabiha gokcen

orange coffee #39357 
bikac gun sonra gecenin bi koru anne ve babami karsilamak icin sabiha gokcene gidicem arabayla.. hic tek basima gitmedim daha once oraya arabayla baskalariyla giderkende hic dikkat etmemistim yola falan bide gece gidicem ya hafiften tirstim acikcasi kaybolsam yolda soramam rahat rahat issiz yer zira.. 1.kopruden giderkene "sabiha gokcen" tabelalarini takip etsem bu tabelalar beni direkt sabiha gokcene gotururmu?
(3) 

cete savaslari

orange coffee #39151 
sanirim ismi bu.. facebookta boyle bi bisey var artik oyunmu aplikeysinmi bilmiyorum cok fazla uygulama yuklemiyorum bi surede girmedim feysbuuma boyle bisey firtlamis bayagi insandada var ha! neki bu?
(3) 

trafik polisleri

orange coffee #39011 
trafik lambasi olan yerlerde neden trafik polisi var? (istanbul) yesil yandiginda gec diyo kirmizi yandiginda dur diyo.. bumu yani?

bide son 3-4 gundur arttimi ne bunlar:s
(5) 

kan sorusu

orange coffee #38925 
ben 0rh+ olarak a,b ve abye kan verebiliyorum.. peki bunlarin pozitif negatif olmasi farkediyomu? brh- ye verebilirmiyim mesela? yoksa sadece pozitifleremi verebilirim?
(5) 

bayram tatili

orange coffee #38796 
9 gun oldumu?
(6) 

biyografik kitap film

orange coffee #38779 
yasanmis hikayeler ariyorum film olabilir kitap olabilir..
danke
(1) 

edgardavids

orange coffee #38499 
bu adam geldimi kocaeline super ligdemi bu sezon? "%99 bizde" demisti kocaelispor baskani.. noldu %1lik puruz kalktimi? bi anda patladi haber sonra hicbiyer yazmadi bi daha
(8) 

shevchenko

orange coffee #38364 
sozlukte niye sevcenko diye geciyor shevchenko degilmi bu adam:s

(bkz: andriy sevcenko)
(8) 

fondoten

orange coffee #37563 
bu fondoten nasil ve neye gore secilir? bircok marka ve cesit var fiyat araliklari hayli yuksek! kozmetikcilerdeki satici bağyanlara sormak istemiyorum resmen soyup sogana cevirmek istiyolar fondoten hakknda bilgi almaya gidiyorum elinde farlar eyelinerlar rujlarla gelip en pahali markayi kakalamaya calisilyolar hep onlara gvenmiyorum acikcasi!
cok fazla makyaj yapmam goz kalemini her zaman cekerim, arada da fondoten kullanirim o kadar sık ta kullanmiyorum ten rengim ne cok koyu ne cok acik ne tavsiye edersiniz? marka? model? tabi fiyat cok ucuk olmasin :)
(2) 

ipek tanriyar ne alaka

orange coffee #37405 
an itibariyle kanal turkte bizim stadyumda ipek tanriyar boy gostermekte zavallimi konusturmuyolarda ne zaman agzini acsa selcuk yula konusmaya basliyo :)
ne isi var bu kizin burda bu oyuncu sunucu falan degilmiydi?
(3) 

olimpiyatlarla ilgili bir soru

orange coffee #37361 
olimpiyatlarda ceyrek final-yari final-final oynaniyor.. ceyrek final yada yari finalde (hangi brans oldugu farketmez) dunya rekoru yada olimpiyat rekoru kirilsa gecerli sayilirmi?
(3) 

super kupada gorulen kartlar

orange coffee #37285 
lige mi kaliyor kupaya mi kaliyor?
(11) 

uzerine birsey ortmeden uyuyamama

orange coffee #37187 
bunun adi varmi? hastalikmi bu? berbat bisey yahu.. yaz gunu temmuzda yorganla yattigimi bilirim pike yok diye
karl lagerfeldde de var bundan bildigim kadariyla..
(1) 

yemek önlüğü

orange coffee #37168 
komik ilginc marjinal yemek onlukleri ariyorum ekteki gibi ya da daha degisik.. istanbulda nerede bulabilirim?
(1) 

sami yen kombine

orange coffee #37022 
birazdan cikip 1 adet ogrenci eski acik kombinesi alicam..
1- ogrenci belgesi ve ogrenci kimligim yanimda baska birseye gerek olmaz heralde dimi?
2- samiyenin ne tarafindan alicam? yol tarafindan yani acik ve kapali tribun girisin oldugu taraftanmi diger taraftanmi?
(4) 

uefa sampiyonlar ligi vs

orange coffee #36935 
simdi cimbom yada fener elenirse uefaya katilmicaklar dimi? ben katilmicaklar diye biliyorum bi arkadasim kafami karistirdi da ondan soruyorum..
birde bu kewell ne zaman sakatlandi ya:s ne kadar surucek sakatligi?
(8) 

kitap fiyati

orange coffee #36298 
dnra gittim.. 1 kitap aldim can yayinlarinin (paul auster) arkasinda 18ytl yaziyor.. kasaya gittim 21 ytl dedi.. "arkasinda 18 yaziyo ama" dedim soyle bi bakti kitaba birilerini cagirdi gelen adamda bakti bakti "ya bunlara zam geldi onun icin boyle" falan filan diye geveledi bisey.. bende sinirlendim almadan ciktim.. 3ytlsinde degilim ama sinirlendim cunku arkasinda yazilan fiyat dnrin etiketli fiyati degil kitabin ustunde yazan fiyat..arkasinda etiket yok.. can yayinlari ustune 18 ytl basmis..

boyle bir haklari varmi? yasal biseymi yapiyolar yani?
(3) 

leader ramen tavuklu nereye gitti

orange coffee #36250 
hazir eriste markasi leader ramen'in tavuklusu niye artik hicbir yerde yok? mantarli ve acili hala var ama en guzeli olan tavuklu satilmiyor. artik uretilmiyormu satilmiyo falanmi acaba bilen varmi?
(4) 

bir adet film soruyorum

orange coffee #36154 
filmi sanirim gecen sene tv8de izlemistim. 3 aborjin kiz kardes avustralyalilarin (sanirsam) cocuklari topladigi kamptan kacarak eve donmeye calisiyorlar aralarindan 1i yakalaniyor diger 2si annelerinin yanina donebiliyor film bunlarin donus hikayesini anlatiyor nasil kactiklari falan.. hatta bunun kitabi varmis bi tane kitabi yazan kadinin hikayesiydi yanlis hatrlamiyorsam. filmin sonunda kacan 2 kizkardesin su anki yaslanmis hallerini gosteriliyordu..

bilen varmi bu filmi ve kitabi?
(2) 

battery grip fiyatlari

orange coffee #35975 
su canon battery grip bg e3.. arastirdim turkiyede genelde 200-300yetale civarlarinda amerikada 120-130 dölar civarlarinda.. lakin yalcinlar'da 150 yetalecik (digerleriyle karsilastirinca "cik" eki koymak istedim yoksa 150ytl az bir mebla degil biliyorum sakinlesin)
bunda bir bit yenigimi var? bu niye bu fiyat? yalcinlar her bakimdan HAYVAN gibi pahali bir yerken nasil oluyor en ucuz fiyati burda buluyorum ben? promosyonda falanda yazmiyor urun icin..

www.yalcinlar.com.tr
(6) 

ozel derste soru bilememe

orange coffee #35686 
efem gecen sene ossye girmistim ayip soylemesi matematikten iyide sonuc yapmistim (30 soruda 29 dogru).. yaz aylari.. tatil bitti.. napim dedim.. dedim ozel ders vereyim iyide bir matematigim var hem.. lakin insanim bende.. cok iyi bildigim konularda bile yeri geliyor yapamadigim soru cikiyor.. bir adet 7. sinif talebesi buldum.. tabiki dersten once genel bir tekrar yaparim ama derse gitsem bu cocuk bana bi soru sorsa ben yapamasam annesi bana "şş hooppp rahatmisin kizim senn hem soru yapamiyosun hem para aliyosun sen ne bicim insansin naş evimden" falan diyip evden kovarmi? yoksa "insanlik halidir evladim sende ogrencisin sonucta" falan deme ihtimali varmi? universite ogrencisiyim ayagina az da para alicam cunku..
(12) 

laf atma

orange coffee #35600 
erkekler laf atinca ne gibi bir tatmin duygusu yasar?
nedir yani? laf atinca "ulan cok capkin adamim heaa" falan diyemi dusunur?
(3) 

mesajlarima ne oldu

orange coffee #35046 
yahu 2-3 hafta sozluge girmedim bi dondum mesaj kutum bosalmis.. kimseye mesaj atamiyorum.. biriside bana mesaj atamiyor.. nolmus buna boyle? hala yazarim onda bir degisiklik yok.. nolmus buna.. mesajlarim nerde.. mesajlarim..
(4) 

yunanca

orange coffee #33406 
heves ettim yunanca ogreniyorum kitap falan aldim internettende bakiyorum.. ogreniyorum dediysem daha alfabesini sokmeye calisiyorum lakin etrafimda yunanca bilen kimse yok istiyorumki birisi olsun ben anlamadigim kafami karistran seyleri soriyim ona hatta biraz ilerletince konusma pratigi yapiyim.. internet sitelerinde dil arkadasi bulma seyleri varda hicbirini bilmiyorum sitelerin bildiginiz adam gibi dil arkadasi bulan site varsa tavsiyelere acigim yada iyi bir yunanca yahoo group falan olabilir.. yada burada yunanca bilen birisi varsa italyanca inglizce ve biraz ispanyolca biliyorum karsilikli yardimlasabilirz falan filan..
bide ben sadce kitap ve internetten faydalaniyorum bide muzik dinliyorum kulagim alissin diye alternatif yontem varsa onlarida soyleyebiliriniz..

efharisto sto kalo:)
(1) 

limewire

orange coffee #33369 
yahu ne zaman birsey aramaya kalksam "limewire is currently connecting to the network. your search may not...." yazisi cikiyo bu niye boyle ya bekliyorum 5-10 dakika yine ayni sey disconnect diyip tekrar baglaniyorum yine ayni sey.. bu nasil cozulur?
(2) 

walt disney

orange coffee #33328 
istanbulda walt disney urunleri satan bir magaza ariyorum.. bilen varmi?
(1) 

catania

orange coffee #32401 
cataniaya gidiyorum ne yapilir ne yenilir nereye gidilir.. tavsiyelere acigim..
(7) 

çakı

orange coffee #32269 
italyaya gidicem ucakla.. ucaga sokacagim el cantasina degilde bagaja gidicek valize caki koymayi dusunuyorum bi bokluk cikarirlarmi?
(7) 

mesaj atamamak

orange coffee #32258 
yahu sozlukte mesajlastigim bir suser vardi yaklasik 1 haftadir mesaj atmiyordum simdi atayim dedim gondere bastim xx nickli yazara mesaj atamazsiniz diyor.. caylakta olmamis.. :S
(4) 

bağyan saat

orange coffee #32060 
her zaman takabilecegim.. cok gosterisli cok suslu olmayan.. sade ama şık.. kaliteli.. kucuk yada buyuk farketmez.. ayirdigim 200 300 yetalelik butceyle alinabilecek supersonik bir bayan saati almak istiyorum.. onerileriniz varmidir?
(4) 

tatlandirici

orange coffee #31559 
baba seker hastasi anne gizli seker hastasi.. bende bu durumda potansiyel bir seker hastasi oluyorum arti kendime sinir olarak koydugum kiloya ulasmak icin kilo vermem gerekiyor bu yuzden sekeri tam olarak olmasada hayatimdan atmayi dusunuyorum.. cay ve kahve tiryakisiyim 2ser sekerden gunde ciddi bir seker alimim var.. tatlandirici denedim 1 tabletle ayni tadi yakalayabiliyorum.. sorum su: tatlandiricinin herhangi bir zarari varmi? "aman dostum kullanma sakin" diyen varmi icinizde?
(1) 

okan bayulgen in videosunda calan sarki

orange coffee #31528 
su paris hiltonun juri olarak geldigi meshur miss turkey 2008de okan bayulgenin bir videosu yayinlandi.. bu arkadasimiz almis butun yarismacilar fotograflarini cekmis.. videoda cekerkenki goruntuleri ve fotograflar yer aliyor.. bu videoda calan sarkiyi hatirlayan var mi? yada bu videoyu bulabilecegim bir yer var mi?
video siyah beyazdi..
(4) 

turnuva eslesmeleri

orange coffee #31280 
neden turnuvalarda bir grubun 1.si diger grubun 2.siyle eslesir mantigi nedir neden kura cekilmez?
(7) 

dogum gunu hediyesi

orange coffee #31030 
hoslanilan arada elektrik olan erkek kisisine dogum gunu (21 yas) hediyesi alicam.. zor begenir kendileri.. orjinal guzel birseyler olsun diyorum(resminizi cercevelet puzzle yaptir,tshirt al olmasin yani).. varmi fikri onerisi olan? dusunuyorum ama bulduklarim sinmiyo icime dogum gunune bir hafta var..
ilgi alanlari: sanat 50lerin 60larin 70lerin muzikleri kimsenin bilmedigi sinema filmleri(!) fotograf..
(1) 

sicilya sardunya corsica

orange coffee #30728 
soyle bir sorum varki.. italyadan sicilyaya yada sicilyada sardunya adasina yada sardunyadan korsika adasina yolcu gemisi varmi? kara yolunda trenler var bunlarin arasinda tekne varmi? varsa bunun adi ne internet sitesi falan varmi?
(7) 

rapidshare sacmalamasi

orange coffee #30612 
rapidshareden bisey indirirken kedili harf rakam falan giriyoruz ya.. heh.. dostlar orda 5-6 harf oluyo ama bu mal site bana en fazla 4 harf rakam yazdiriyo.. indiremiyorumda bisey.. ne bu? sadece banami oluyo? napim ben simdi
(5) 

de puta madre

orange coffee #30545 
bi sorum var.. herkes giyiyo ama biraz garibime gidiyor.. vakti zamaninda 1 sene falan ispanyolca ogrenmeye kalkmistim.. ordan hatrladigim kadaryla de puta madre "orospu anneden olan" gbi bisey demek degilmi? yoksa deyim gibi falan biseymi baska anlamimi var? varsa nedir? yoksa millet manyakmi boyle bisey giyiyo?
(3) 

kayit dondurma

orange coffee #30341 
buna benzer birseyi yine sormustum bu sefer baska boyutunu sorucam.. marmara iibfde okuyan birisi ossye girdi sonrada marmara gsf yetenek sinavini kazandi diyelim.. gsfdeye kayit yaptirip kayittan sonra yaptirdigi kaydi dondurup iibfde ogrenimine devam edip mezun olduktan sonra gsfde okumaya baslayabilirmi?

(iibf,gsf hayali bolumler ayni unide alakasiz fakultelerde herhangi 2 bolumde olur)
(13) 

brokoli yeme sorunsali

orange coffee #30179 
efendim bir turlu alisamiyorum ben bu merete.. faydali oldugunuda biliyorum yemek istiyorum ama tadi eksi aci geliyo.. aslinda hicbir sebzeyi sevmem ama kendimi zorlayarakta olsa ispanakti bezelyeydi semizotuydu falandi filandi yiyorum.. ama bu brokoliye bir turlu alisamadim..
elinde boyole farkli brokoli tarif(ler)i olan varmi? yada sebzelerin (sadece brokoli degil) tarifleriyle oynayarak yenilebilirligini arttiran tariflerin oldugu bi kitap bi site falan varmidir?
hayir bu sefer sevicem diyip inat ediyorum gaza gelip aliyorum yine fazla fazla hepsi cope gidiyo ıyk yemem ben bunu ya diyerekten hem param bosa gidiyo hem yemege yazik oluyo :):)

not: saglikli beslenme olayina girdim yemisken zevk alacagim sekilde yiyim istiyorum
(3) 

oss yeniden

orange coffee #30041 
simdi soyle bir sorum var.. marmara universitesinde okumaktayim.. kaydim devam ettigi halde ossye girip baraji gecip marmara gsfnin yetenek sinavina girebilrmiyim? hala kaydim devam ederken yetenek sinavini kazansam nolur?

not: sacma bisey olduda aklima takildi napim dusunuyorum boyle bisey
(5) 

film altyazi

orange coffee #29977 
film indirdim utorrentten.. fransizca altyazili cikti.. bu altyaziyi nasil kaldirabilirm? varmidir bir yolu? kaldirip yerine turkce koyucam..

not: formati dvd
(5) 

patlamis misir

orange coffee #29948 
evet evde tencerede misir patlatmak istiyorum nasil yapilir ne konur ne kadar ateste birakilir?
ozel tarifler varmidir? yaptiktan sonra yaninda yemek icin sos falan?
(3) 

telefon internet sorunu

orange coffee #29778 
soyle bir problemim var.. evde ayni hattan 3 adet telefon bulunuyor.. 1 tanesi modeme ve ana hatta bagli bir tanesi dogrudan ana hatta bagli bir taneside bunlardan bagimsiz internetle falan ilgisi olmayan sadece ana hatta kabloyla bagli

sorun 1: 3. hatti (bagimsiz olan) taktigimda internet kesiliyor
sorun 2: 2 hat takili oldugunda telefon calinca direkt ana hatta bagli olan telefonu actigimda internet kesiliyor

ben istiyorumki 3 hatta dogru duzgun calissin beni uzmesinler ben internetteyken baskasida baska telefonla konusabilsin.. varmidir bir cozum? yada "sundan sundan dolayi boyle oluyo" diyebilen?
(6) 

venedikle ilgili bir soru

orange coffee #29632 
kimine sacma gelecek ama merak ettim
venedikte araba kullaniliyomu? ben gittigimde hic gormedim hic yol da gormedim kaldirimlar dar yollar ve meydan disinda ondan soruyorum..
(3) 

bikac soru

orange coffee #29451 
1- elveda rumelide gokyuzunun rengiyle oynaniyomu? imkansiz gibi geliyor renklerin o kadar net olmasi.. gokyuzu masmavi bulutlar bemmbeyazz..

2- ilkokulda bir efsane vardir gecen gun aklima takildi.. "bnm arkadasimin arkadasi tebesir tozu yemis 2-3 gun yatak dosek yatmis okula gitmemiss.. yaaa" diyen biri cikardi hep bizde ooo oylemiiii falan derdik ama kimsenin gotu yemezdi denemeye.. tebesir tozu ates yukseltirmi?

3- filmlerde dizilerde eve cin yemegi isteyince hep ozel kutuda (resimdeki kutu) gelir bu kutularla istanbulda eve servis yapan bi cin lokantasi biliyomusunuz?
(3) 

bassagligi

orange coffee #29388 
annemin ve babamin arkadaslarinin bayan olaninin babasi vefat etti.. arayip bassagligi dilemem gerekiyor ama bu konularda oldukca beceriksizim.. arayip ne soylemem gerekiyor?
-meraba iyi gunler ben orange coffee sey babanizin vefat ettigini duydum basiniz sagolsun
-tesekkur ederim
- :S:S:S

sonra ne demem gerekiyor? yani belli bi yasada gelmis olsa kadin babasini kaybetti onu incitmeden ne soleyebilrm?
(4) 

kota hesaplanmasi

orange coffee #29347 
kablonetten adsle bu ay gecis yaptim o nedenle kotanin nasil hesaplandigini bilmiyorum.. sayacta gelen 2.1 gb giden 0.9 gb.. 4 gb limitim var bu nasil hesaplaniyo gelenle gidenmi toplaniyo yoksa sadece gelenmi? yani su an bnm kalan 1.9 gbmi var yoksa 1gbmi?

biraz acele..
(11) 

laptop sarj sorunsali

orange coffee #29304 
laptop kullansamda kullanmasamda her daim sarjda duruyo kullanirken arada isiniyo bi zarari varmidir hep sarjda durmasinin?
(4) 

1 fitbol 1 gs sorusu

orange coffee #29199 
1-turk futbol takimlarinin isimlerinin neden hemen hemen tumu bilesik isimdir?
2-cimbom adı ve re re re ra ra ra tezahurati nereden geliyor ne alaka?

mobil görünümden çık