(4) 

facebook sorusu

orange coffee #65968 
ya yeni facebookta doğum günlerini saklamışlar resmen sağ altlarda bir yerlerde onu üst taraflara sayfayı açtığımda hemen görebileceğim bir yere alabilir miyim?
(1) 

kapalı alt türkiye maçı

orange coffee #65463 
Eski Açık Tribün: 20,00 TL
Kapalı Tribün: 40,00 TL
Numaralı Tribün: 60,00 TL
Yeni Açık Tribün: 20,00 TL

kapalı alt ve üst aynı fiyat mıdır acaba? kapalı alt'ın fiyatları GS maçlarında malumunuz tavana vuruyor.. milli maça özel aynı mıdır fiyat?
(1) 

yiğit özgür'ün 1 adet karikatürü

orange coffee #65342 
11 mart tarihli uykusuzdaki

-ya rab belayı aşk ile kıl aşina beni
bir dem bela-yı aşktan etme cuda beni
-zikir zikir zikir

karikatürünü koyabilecek bir insan evladı arıyorum..

mersi bokum
(4) 

be more!

orange coffee #65135 
elveda rumeli'de baytar efendi cümlelerin sonunda "be more" diyor ne demek o?
(2) 

kimaramışcell

orange coffee #63933 
bonsua duyurunun güzel insanları

turkcellin kimaramiscellinin avea versiyonu var mı? yani telefon cekmediğinde ya da kapalıyken biri ararsa sonradan bana mesajla bunu bildirecek bir olay? aramaya inandım sanırım bir ara arayanıbil diye birşey varmış ama eski o galba şu an varmı bööle bişiii?

meğsi
(3) 

böyle bişey varmış ne ki bu?

orange coffee #62767 
kuzenim anlattı ingiltere'de elemanın teki birşey icat etmiş hatta şimdi askeri alanda kullanılacakmış.. ilginç geldi bana çok
efendim olay şu: jel tarzı birşey elinde oynayabiliyosun her şekle giriyor fakat ağır bir darbe aldı mı taş etkisi oluyo videoda eleman kürekle vurunca kürek geri sekiyormuş asker kıyafetlerinde motor kasklarında falan düşünülüyormuş
hatta icadın ismi d30 d80 gibi birşeydi sanırım nikon makinelerinin ismine benziyodu :)

bilmem anlatabildim mi ama böyle bir video gören duyan var mı?
(4) 

buyroon

orange coffee #62386 
dün akşam kafayı yedik aklımıza gelmedi Bizimkiler'de papağan Sabri Bey'e birşey diyordu hep ne diyodu?
(4) 

feysbuk sorusu

orange coffee #61625 
ya arkadaş talebi vardi elim kaydi ignorea bastim
bu ignoreu geri alma gibi bisey varmi? umudum yok da soriyim diyorum. yani tek yapabilecegim geri arkadas talebi yollamakmidir?
(1) 

bakırköyde masa tenisi

orange coffee #53675 
istanbul bakırköy bahçelievler civarında masa tenisi mekanı varmıdır? (galleria dışında)
(5) 

telefon soruyorum

orange coffee #51143 
cift simli olsun(en onemlisi). kamerasi olsun (piksel farkmaz). mp3 olursa sukela olur. arayayim aranayim mesaj atabileyim. 500u gecmesin. varmidir boyle bir telefon?
(3) 

haggi haggi haggiiee

orange coffee #50021 
ya taktık dvdyi nostalji yapalim dedik uefayı süper kupa finalini izledik de bişey takıldı aklımıza. hagi uefa finalinde kırmızı kart gördü. süper kupa finalinde de oynadı.. arada şl ön eleme maçı falan mı vardı da süper kupa finalinde oynayabildi?
(8) 

para üstü pirinç

orange coffee #49418 
kuzenimin düğünü vardı geçen gün. halam geldi önüme bişey bıraktı "ne bu" dedim "tüm bekarlara veriyoruz" dedi. 10 kuruş üstünde bikaç pirinç var tüle sarılmış. soramadım gitti şimdi de aklıma takıldı ne lan bu? ne anlama geliyor?
(4) 

tümsek

orange coffee #48185 
boğaz köprüsünde her 2 uçtada açık yeşil renk tümsek var bayağı yavaşlayığ geçmek gerekiyor hatta. nedir bunlar?
(1) 

facebook sorusu

orange coffee #47406 
news feed'imde olaylarını gördüğüm insanları ayarlama seçeneği vardı settingsde. birisinin yaptığı yorumları taglendiği fotoğraflar news feedimde çıkmasın istiyorum. bu yeni facebookta nerede o?
(8) 

el öpmek

orange coffee #47317 
kimisi eli öpüp alına koyuyor, kimisi çenesine değdirip alnına koyuyor. hangisi doğru?

hiç de haz etmem el öpmekten.. neyse..
(2) 

pink martini - la soledad

orange coffee #46950 
şu güzel akşamda pink martini dinleyerek hem keyifleneyim hem hüzünleneyim dedim lakin bu şarkı resmen uçmuş ya da çalınmış bilgisayardan :)

koyana 1 demet iyi niyet yollayacağım
(6) 

faber castell grip plus

orange coffee #45896 
3 senedir falan bu kalemi kullanıyorum.. son zamanlarda ne zaman yazmaya başlasam ucun üzerindeki parmak koyduğum yer feci şekilde yağlanıyor. bir yere düşürmediğime falan eminim noluyo lan buna böle? çıkardım inceledim içini falan temizleyince gayet normal duruyo ne zaman yazmaya çizmeye başlıyorum hoop vıcık vıcık.. miadının dolduğunu bu şekildemi haber veriyor? ne olaki bu yağ?
(1) 

magen david?

orange coffee #45624 
edirne selimiye camiinde balkonlara çıkarken merdivenlerden caminin içine bakan yerlerde 6 köşeli yıldız var. bu şeklin yahudi kimliği sembolünden başka anlamı var mı? başka anlamı yoksa niye camide var bu şekil?

not: dinci biri değilim sadece merak..

hell yeah! :)
(2) 

yoyoo

orange coffee #45454 
yoyo tamir ettirebileceğim bir yer biliyor musunuz? var mı bu tip şeylerle uğraşan yerler?
bir adet yomega crossfire yoyo aşşağıda dönmeyince içini açtık ve içinden bi parça düşürdük. parçayı bulamadık ama kapattık aleti şimdi yine dönmemeye devam ediyor yani aşşağı atıp çekiyoruz ama hareket neyin yapamıyoruz. iyi para verildiği için atmaya gönlümüz razı gelmedi. tamir ettirek diyoruz.. şehir istanbul..

şundan: www.yoyonation.com
(5) 

laptopum takıldı !

orange coffee #44504 
ibm r50e laptopum. her zaman bilgisayarı kapamadan direkt kapağını kaparım log off misali. 10 dk önce falan yine kapadım lakin şu an açamıyorum.. yani kapağı açınca log in olamiyorum monitör açılmıyor falan.. log off yaptığımdaki gibi uyku modunda.. naabdıysam olmadı. ne oldu la buna:s

na bu: www.pcpress.co.yu
(11) 

çoo..k yorgunum lan jale

orange coffee #44229 
son 1 haftadır fazla gezdim tozdum (aşırı) geç yattım üstüne birde dün maça gittim orada tepindim tabiki yine geç yattım. şu an işyerindeyim halsizim ayağa zar zor kalkıyorum sanki 20 değil 80 yaşındayım gözlerim kapanıyor açık tutmak için ciddi çaba sarfediyorum. açık tutunca da yanıyor bilgisayar basindayim cunku. akşam üstü saat 6ya kadar dayanabilmem lazım. ne yapayım ben 6ya kadar nasıl dayaniyim? birşey yapmazsam klavyeye dayicam kafayı rüyalar alemine dalıcam.. ülker sütlü çikilata aldım belki açar beni diye daha da kötü yaptı iyice mayıştım.
imkanlarim: yemek yiyebilmek,bakkala gidebilmek,hava alabilmek,büfeye gidebilmek,sıcak su soğuk su (içmelik tabi ehe)
bana bir çare!
(7) 

tekerlek

orange coffee #43935 
kamyon ve otobüs tekerlek jantları neden farklı? ön ve arka?
(1) 

store

orange coffee #43929 
img106.imageshack.us

şu fotoğrafta enn solda enine çizgili uzun kolluyu nerede bulabilirm? storeun outletinde falan yok.. ya geçen sezon yada evvelki sezonun ürünü..
(1) 

sahaf ismi (beyoğlu)

orange coffee #43589 
galatasaray lisesinin yanında can yayınlarını geç.. robin hood internet cafenin binasını da geç.. kırtasiyeyi de geç.. bir sahaf vardı ben bayağı kitap alıyordum burdan bir aralar (hani önünde eski dergiler vardı eski fotoğraflar vardı).. geçen gün gittim dekorasyon falan değişmiş bir garip bişey olmuş ama durup bakamadım.. orası hala sahafmı? değilse ne oldu? ne zaman oldu? birde orası kitap satarken nejat işlerinmiydi? birde ismi varmıydı buranın?
(3) 

numunedir satılamaz!

orange coffee #43357 
sabah (30dk önce) işyerine yakın bir bakkala uğradım bir tane rocco strip aldım. ambalajı her zamanki rocco ambalajından değildi de geç kaldım diye dikkat etmedim. neyse açtım ambalajını içinden çıkan kutucuğun üzerinde "numunedir satılamaz" yazıyor ve içinde 8 tane var!! 2 liraya içinde 8 tane olan numuneyi kakalıyorlar resmen.. hemde normalde içinde 24 tane var ve 2.5a mı ne satılıyor.. ne yapayım ben şimdi? saat 1.30da öğle tatili var gidip kafasına mı atayım? paramı geri mi isteyim? bir yere şikayet etmek istiyorum nereye edeyim?
(12) 

noktalama sorusu

orange coffee #43260 
maili yazdım bitirdim sonuna "saygılarımla" dan sonra nokta mı koyucam üç nokta mı koyucam ne koyucam ikilem yaşıyorum yahu çok pis bir çelişkideyim?
(7) 

bayramda nereye gidek?

orange coffee #43185 
şeker bayramında çalışan bir bünye olarak kurban bayramında güzel bir tatil yapmak istiyorum arkadaşlarımla. yurtiçi için öneri bekliyorum nereye gidelim? (renk zevk meselesine girmeyiniz, tavsiye istiyorum, farzedinki bütün zevlerimiz uyuyor! )
(1) 

julienin ismi nasıl okunuyor?

orange coffee #42732 
guillaume canet

"gilam kane" gibi birşeymi yoksa senelerdir bir tarafımdan mı atıyorum?
(4) 

beypazaarı

orange coffee #42719 
aile ile beypazarına gidilecek, tavsiye edeceğiniz otel varmıdır? hafta sonu tek gece için (cumartesi) fiyat tahminen ne kadardır?

içimize sinen bir otel olmazsa abantta bildiğimiz otelde kalıcaz, abant-beypazarı arabayla kaç saat sürer? o yola değermi?

büdüt: internetten bakıyorum ama sadece otel değil başka konularda da tavsiyeniz varsa onlara da açığım..

teşekkür ettimmm..
(2) 

çayy

orange coffee #42619 
çaya nasıl aroma katıyorlar? mesela şeftalili çay nasıl oluyor?
(3) 

avrupa yakasinda hamam

orange coffee #42309 
3 adet turist genc kizin gidebilecegi cok fahis fiyati olmayan guvenilir hamam nerede vardir?
(4) 

kulotlu corap

orange coffee #42278 
oldum olasi sevmem.. nefret ederim.. ama bu aralar etek giymek zorundayim (resmi:@) ve bu sogukta normal corapla cikinca yuruyemiyorum titriyorum.. kulotlu coraba kaldim!! nedir bunun giyme usulu? bir puf noktasi varmi? neredeyse her giyisimde ya yukari cekerken ya da cektikten sonra yukari dogru toplarken kaciyor.. yada giymeyi basarabilirsem gun icinde bi bakiyorum upuzuuuun bir kacik izi! giydigim corap 1 gun sadece 1 gun saglam kalsin istiyorum.. bendemi bir sorun var tirnaklarimda uzun degil cok.. nedir bunun yontemi?
(12) 

mikrodalga vs sucuk..

orange coffee #42101 
mikrodalga firina sucuk konurmu? bu biir..
ikincisi.. ben koyarim arada tavayla ugrasmak istemezsem orada ısıtır pisirir kizartir (ne boksa iste..) oyle yerim yalniz son 2 seferimde patlamis misir yapiyomus gibi pat pat ses geldi bide en son yaptigimda mikrodalganin icinde simsek cakti(!) onu gorur gormez kapadim zaten hemen, sucukta bi sorun yoktu ama yedim:) bunun sucukla bi alakasi varmidir? yoksa mikrodalgadami bi yamuk var? sucuktan baska herseyi gayet guzel isitiyor yine..

ps: bilmiyorum yarari olurmu ama markasi arcelik.. ahanda sundan: www.beyazesyam.com
(3) 

durma devam et powerade

orange coffee #41939 
2 saat ritmli yürüyorum arada koşuyorum eve dönünce powerade içiyorum. yorgunluğumun büyük kısmını alıyor sanki 1 saat daha koşabilecek gibi hissediyorum. bu psikolojik birşeymi yoksa bu içecek gerçekten enerji veriyormu? birde bu tip başka önereceğiniz içecek varmı? (evde kendim yapabileceğim meyve suyu falan da olabilir..)
(1) 

adi ustunde kazim kazim

orange coffee #41808 
colin kazim richards ismini kazim kazim olarak degistirdi diye biliyorum.. degistirdi degilmi? degistirdiyse niye arkasinda hala c.kazim.r yaziyor? uefaya verilen listede colin olarak geciyordur diyecegim ama bu adam euro 2008de de kazim kazimdi..
(5) 

harita

orange coffee #41539 
istanbul haritasi nereden bulunur? hani varya yurtdisinda sehir merkezlerinde turist infolarda belese aldiklarimiz.. onlardan istanbulda varmi? boyle sokak sokak gostericek olan? (butun istanbulun sokak sokak haritasinin olmasi biraz imkansiz hayvani boyutlarda bir sehir oldugu icin.. o yuzden sadece besiktas sultanahmet beyoglu vs gibi turistin gezdirilecegi yerlerinkini ariyorum..)


("turistik kitap" al demeyin harita icin kitaba para vermek istemiyorum)
(2) 

metrobüs

orange coffee #41225 
bu metrobus olan metrobusler (koruklu otobus olmayanlar)neden kullanilmiyor hala? benmi rastlamadim acaba? gecen cumartesi gecesi mecidiyekoyden bindigimde giderken yanimizdan 9-10 tane bu araclardan gecti bos olarak sanirim test surusu yapiliyordu tam bilemiyorum.. niye kullanilmiyor bunlar?
(5) 

neki bu yaa

orange coffee #41124 
e5ten gecerken bakirkoy adliye sarayinin sol arka caprazinda bir stad var.. gecerken isiklarini gordum.. ne stadi o?
(11) 

rahatsız olmak.. ya da olmamak..

orange coffee #40984 
bir tuvalette (okul,is,yabanci ev vs..) cisinizi yaparken ya da sumkururken cikan sesin baskalari tarafindan duyulmasindan rahatsiz olurmusunuz? yoksa cok normal bisey oldugunumu dusunur umursamadan devam edermisiniz?
(2) 

filipis muzik seti

orange coffee #40647 
philipsin MZ 1000 modelli muzik setini ariyorum sanirim 2-3 sene once cikmisti.. fotosu ekte.. nerede bulabilirm bundan? internette bulamadim da istanbul sinirlari icinde bundan satan yada satabilecegini dusundugunuz bir tükan varmi?
(1) 

diyanet isleri logosu

orange coffee #40530 
ekte gordugumuz diyanet isleri logosundaki sembolun anlami nedir? sanki Diyanet Başkanlığının dsini ve bsini goruyorum.. yanlis algilamisda olabilirim.. ortadaki eö neyin nesi? bu sembol nedir ne degildir?
(5) 

mr and mrs brown went to the seaside

orange coffee #40433 
iyi derecede ingilizce ve italyanca biliyorum (öhm) lakin kullanmamaktan diller yavas yavas gidiyor.. sirf bu yuzden orta seviyedeki ispanyolcami kaybettim.. bilen bilir yunanca ogrenmeye heves etmistim sirf bu yuzden onuda birakiyorum ilgimi alakami herseyimi su 2 dile vericem.. filmleri dizileri altyazisiz izlerim anlama sorunum yok ama konusma olarak biseyler yapmam lazim yurtdisina cikinca 1 haftada aciliyorum tikir tikir konusuyorum ama her zaman yurtdisina cikma imkanim olmuyor.. ne yapabilirim bir dili unutmamak icin?
(lutfen "italyan kulturde konusma kursuna git" falan demeyin)
(6) 

arabada mp3

orange coffee #40260 
su urunden kullanan varmi? tavsiye edilirmi? (araba palio)


www.ucuz-fiyat.com
(7) 

simdi sevgili sansal..

orange coffee #40250 
basta lig tv olmak uzere hicbir kanal lincoln-omer arasindaki olayin goruntulerini gostermedi ben staddan gordugum icin biliyorum ne oldugunu ve ne oldugunu gormeyip ahkam kesenlere bi tarafimla guluyorum acikcasi.. neden gosterilmedi bunlar? olay oldugu an canli yayinda gosterildimi yoksa kestilermi yayini? hatta soruyu acmak gerekirse "futbol sahalarinda gormek istemedigimiz hareketler" gosterilmemeye baslandi.. acaba sezon basinda kararmi alindi "bunlar gosterilmicek diye"?
(3) 

zincirlikuyu-maslak

orange coffee #40106 
zincirlikuyudan maslaka minibus varmi? varsa ne kadarda gidebilirim? yoksa hangi vesaitle kac dakikada gidebilirim?
(3) 

bu işte bi iş var hmmm

orange coffee #39826 
tanimadigim bi numaradan cevapsiz gorursem "kim 053xx" yazip 2222ye gonderme olayini yaparim.. bazi numaralara "rehbere kayitli olmamasi nedeniye hat sahibi bilgisi verilememektedir" diyor.. bu nasil oluyor? hatta kayitli degilse beni nasil ariyor?
not: yanlis numara gondermedigime eminim..
(3) 

makarnanın ve tencerenin içine sıçtım ne yapayım

orange coffee #39645 
8.15 gibi yemek uzere isitmak icin altini actigim makarna maca dalarak ocakta unutmam sonucu su ana kadar kisik ateste yanmis lakin tencerenin kapagini acamiyorum vallahi korkuyorum arada cızzzz sesi geliyor.. biraz da yagli severim makarnayi yag çökmüştür kesin ve kizarmis heralde napiyim ben bunu simdi acarsam suratima falan patlarmi? kizartma yaparkenden biliyorum o yagin canimi cok yakmisligi vardir.. yanliz oadarda acmak istiyorumki kapagi.. bu kadar olur
(5) 

mecidiyeköy metrobus

orange coffee #39545 
metrobus mecidiyekoyde nereden geciyor? metro istasyonuna yakinmi?
samiyenin neresinde kaliyor?
(2) 

gezi sitesi

orange coffee #39464 
var mi boyle guzel siteler? atiyorum ben secicem ordan prag'i.. bana harika bir prag tanitimi gelicek fotograflarla falan.. nereyi istersem orayi gostericek bana yarin atlayip gitme istegi uyandiricak! tamam gitme istegi uyandirmasin yine de derli toplu bir gezi sitesi ariyorum tanitsin turistik seylerini geleneklerini ne yenir ne icilirini..
(10) 

çilek

orange coffee #39454 
bu mevsimde nerde bulurum?

mobil görünümden çık