(2) 

Booking VPN ile Rezzervasyon

sevgikusunkanadinda #1211102 
Site Kanada VPN'i ile girdiğimde Kanada doları üzerinden bir fiyatlandırma çıkarıyor ve rezervasyon yapma imkanı sunuyor. Bu şekilde Türkiye içinde bir otele rezervasyon yaptırırsak ve orada ödeme seçeneğiyle gidersek herhangi bir problem çıkar mı? Deneyen oldu mu?
(4) 

Bir Dil Kursunun 1 Kuru

sevgikusunkanadinda #1211101 
İngilizce olarak nasıl tarif edilir?

"Program gideceğim dil kursunun 1 kurunu karşılayacağını taahhüt etmekte, fakat biriminizden kurun kaç ay süreceğine dair resmi yazı gönderilmesi gerekmekte." cümlesinin içinde kullanılacak.
(3) 

CS:GO VAC Problemi?

sevgikusunkanadinda #1209934 
Başından söyleyeyim, hile kullanmıyorum. Zaten hile tespit edilse tamamen hesabımı banlarlar, onu da farkındayım.

Steam "VAC problemi" diyerek ikidir beni oyundan atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım, yönetici modunda komut istemi çalıştırıp gerekli işlemleri yaptım, ancak sonrakinde yeniden yapacağını yaptı. İlkinde 30 dk uzaklaştırma almıştım, şimdi 2 saate döndü. Yakında 1 hafta olacak.

Problemin kaynağı ne olabilir? Başına gelen var mı?
(1) 

Kışlık Ankara Çiçeği

sevgikusunkanadinda #1209292 
Bir arkadaşım kaybettiği kedisini bahçesine gömdü yakın zaman içinde, bir çam ağacının altına doğru. Orayı çiçeklendirmek istiyor.

Kışın da dayanacak (veya kışın solup sonrasında tekrardan sürgü verebilecek), çamın altında, gölgede büyüyebilecek ve elbette ki bu mevsimde dikilebilecek çiçek desem neyi önerirdiniz?
(1) 

Marmaris/Gökova Pansiyon ve Gezilecek Yerler?

sevgikusunkanadinda #1208451 
5-6 günlüğüne Marmaris/Gökova taraflarına gitme niyetimiz var. Uygun fiyatlı bungalov veya pansiyonlarda kalabiliriz. Lüks özellikler aramıyoruz kesinlikle ama temel ihtiyaçları karşılaması ve temiz bir yer olması önemli. Çadır maalesef seçenek dışı.

Mekan olarak gidip de beğendiğiniz bir yer oldu mu? Nerede kalınabilir?

Gidildiğinde "mutlaka gez" diyebileceğiniz nereler olur?
(2) 

BES'ten Çıkış/Allianz

sevgikusunkanadinda #1208028 
Annemin yaklaşık 3,5 senelik ödediği bireysel emeklilik hesabı var. Şu anda çıkmak ve toplu para almak istiyor. Kendisi 56 yaşını doldurdu ancak 10 sene dolmadığı için tamamını vermeyecekler.

Fonlardan elde edilen toplam getiri+devlet katkısının yaklaşık %15'i dışında, ilk başta yaptığımız ödemelerden veya kesintilerden hangisini geri alabiliriz? Bunun için dilekçe/telefon trafiği dışında ekstra sinir stres gerektirecek şeyler yapmak zorunda bırakıyorlar mı?

Benzer durumda olan birisi varsa, aydınlatabilirse sevinirim.
(6) 

Ofis İçin Laptop Önerisi

sevgikusunkanadinda #1206569 
Standart ofis işlerini yapacak, en azından 3 sene idare etmesini beklediğimiz, fiyat performans bakımından uygun bir laptop arıyoruz. Stabil çalışması önemli.

Hangileri tavsiyeniz olurdu?
(7) 

Erasmus Sorusu - İtalya Vizesi İçin Sağlık Sigortası

sevgikusunkanadinda #1205324 
Yaptırmam gerekiyor. Hem AB ülkelerinde geçerli olmalı, acil bir durumda beni yarı yolda bırakmamalı hem de büyükelçilik tarafından kabul görmeli.

Sompo Japan sigorta için bir arkadaş yıllık 85 Euro teklif verdi. Entrylere baktım, araba sigortası olarak fazla iyi geri dönüşü olmamış. Buradan mı yaptırmalı, siz ne tavsiye edersiniz?
(3) 

800-900 Lira Civarı Kadın Bisikleti?

sevgikusunkanadinda #1202446 
Ankara'nın çukurlu yollarına deva olacak, orta seviyede donanımlı, baş ağrıtmayacak bir bisiklet arıyoruz.

Hangilerini önerirsiniz?
(1) 

Referandumda Görevli Olanların Ödemeleri

sevgikusunkanadinda #1198289 
Ne zaman yapılıyor? Tarihi geçti mi diye aklıma takıldı.
(3) 

Renkli Yazıcı Problemi

sevgikusunkanadinda #1197710 
İkinci el bir renkli yazıcı, yanında da sıfır siyah tonerini aldım. Şu anda siyah beyaz olarak kullanmaya çalışıyorum ancak maalesef ciddi sıkıntı yaşatmakta bana.

Modeli Samsung CLP 310. Samsung CLP 310 kırmızı ışık hatası diye aratınca epey canlar yaktığını gördüm ama artık çok geçti. Bu problemi yaşayan ve çözebilen var mı aramızda?
(1) 

ING vs. TEB Kredi?

sevgikusunkanadinda #1195419 
İhtiyaç kredisi çekmem gerekiyor. 48 aylık olacak, faiz oranlarına ve ek masraflara bakıyorum.

Faiz TEB'de %1,39. İşlem masrafı yok.

ING Bank'ta %1,19 olarak görünmekte. İşlem masrafı 100 tl.

TEB hesabım var, ING yok. Arada faiz ödemesi sırasında 1380 tl'lik bir fark var ama ING kredi masrafı zart zurt çıkarır mı, ille de hesap açacaksın deyip sonrasında o farkı benden bir şekilde almaya çalışır mı merak ediyorum.

Hangisi daha iyi olur?
(1) 

Evde Terrarium Yapmak - Ankara

sevgikusunkanadinda #1190650 
Evde terrarium yapımı için aktif karbon, torf gibi malzemeleri uygun fiyatla bulabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
(1) 

Altın Alımı

sevgikusunkanadinda #1189258 
Şu sıralar 4 ayın en düşük seviyelerinde olduğu söyleniyor. Dolar almak yerine altın, geçici yatırım olarak tercih edilebilir mi? Ekim ayından itibaren yurtdışında, çoğunlukla Euro olarak kullanılacak, şu anda hazırda olmayan, kazanıldıkça kenara atılacak bir paradan söz ediyoruz.

Bir de, altın alınacaksa eğer, banka hesabında tutulacak şekilde, hangisi alınmalı?
(2) 

Trackr Cihazı Hakkında Bilgisi Olan?

sevgikusunkanadinda #1188082 
Arabam ve bisikletim için birer tane GPS'li takip cihazı almak istiyordum. İnternette dolaşırken şuna denk geldim: www.thetrackr.com

Sizce güvenilir midir, kullanan var mı? Ana sitesi değil ama bunu pazarlayan 1-2 reklam sitesi epey göstermelik hazırlanmıştı.

Ürün Amazon'da da satılıyor. Almaya niyetlenirsem Türkiye'ye getirtebilir miyim merak ediyorum.
(4) 

Bisikletle/Koşu Bandıyla Kardiyo?

sevgikusunkanadinda #1186752 
Yeniden spor salonunda egzersiz yapmaya başladım. Isınma hareketlerinden sonra biraz bisiklet, biraz da bantta yürüyüş/koşu yapıyorum. Koşu bandının uzun vadede zararlı olduğunu farkındayım ama en azından bir süre koşuya alıştırmasını umuyorum diyeyim.

Bu ikisini karıştırarak (veya sadece bisiklet önerisi de verebilirsiniz) nasıl bir kardiyo yapmak, nelere dikkat etmek gerekir? Kaç dakika aralığında olmalı, hız/zorluk sırası nasıl yapılabilir?
(3) 

Özgün İçerik Kontrolü

sevgikusunkanadinda #1185276 
Birkaç sitemiz için düzenli olarak özgün makaleler arıyoruz. Ancak bazı yazarlar işin kolayına kaçıp aralara doğrudan copy-paste cümle atabiliyor. Şimdilik kolay kolay gözden kaçmadı ama sitelerin ceza almasını da istemeyiz.

Bunu özgünlük oranını kolaylıkla denetleyebileceğimiz bir siteyle daha rahat halletmek istiyoruz. Nereyi önerirsiniz?
(4) 

Fiziksel ve Mental Direncinizi

sevgikusunkanadinda #1184620 
Nasıl kazandınız, nasıl koruyorsunuz? Özellikle ciddi mesafe kat edenlerin yorumlarını dinlemek isterim.
(4) 

Sevdiğiniz İtalyanca Şarkılar/Gruplar

sevgikusunkanadinda #1184445 
Buraya ufak bir yığınak yapabiliriz.
(2) 

Fotoğraf Makinesi - Tavsiye

sevgikusunkanadinda #1183664 
Birkaç aydır analog, pozometreli bir makineyle çekim yapıyordum. Yakın zamanda uygun fiyatlı bir makine bulunca dijital de aldım: Canon EOS 550D, yanında Tamron lens.

Fotoğraf çekeyim, gerekli teknikleri öğreneyim, çektiğim fotoğrafın bir meselesi, bir derdi olsun istiyorum. İşi hakkıyla öğrenmek için -atölyeler dışında- başlangıç için neler tavsiye edersiniz?
(7) 

Almanya'dan Ne İstenir?

sevgikusunkanadinda #1182834 
Çok yakın bir arkadaşım Almanya'da, kısa bir süre sonra buraya dönecek. Daha öncesinde bir fotoğraf makinesi almak üzere anlaşmıştık ama burada uygun bir 2. el buldum, o iş yattı.

Almanya'da ucuz, Türkiye'de gereğinden fazla pahalı olan neler alınabilir, neler istenebilir? Teknolojik ürün olur, dağcılık malzemesi vs. vs. olur, önerilere açığım.
(10) 

Eski Model Araba İçin Çalınma Önlemi

sevgikusunkanadinda #1176932 
76 model bir arabamız var ve maalesef kapalı garaj imkanımız yok. Kasko neredeyse araba fiyatı kadar tuttuğu için yapılamadı. Alarmın da o kadar etkili olmadığını düşünecek olursak aklıma GPS ile takip çözümü geldi. Araç çalıştığında devreye girecek, aynı zamanda da kendi bataryası olacak ve istediğimde araba nerede görebileceğim. Belli saatlerde oynama olursa bana haber verecek.

Böyle bir sistem bileniniz var mıdır? Ya da çalınma için başka önlemler varsa onları da yazabilirsiniz. Direksiyon kilidi vs. dışında elbette.
(2) 

Araçta Okurken Mide Bulantısı

sevgikusunkanadinda #1171339 
Hayatımın herhangi bir döneminde bir arabada, metroda vs. giderken midemin bulandığı olmamıştı. Söyleyenlere de anlam veremezdim. Şu sıralar başladı ve berbat bir şeymiş.

Günümün bir kısmını toplu taşıma araçlarında geçiriyorum. Çöp zaman olmasındansa güzelce iki satır bir şeyler okumayı yeğlerim.

Bu bir anda niye başlamıştır, nasıl geçer?
(3) 

Macunköy'deki Stüdyo Sahne'ye

sevgikusunkanadinda #1169979 
Kızılay'dan nasıl gidilir?
(4) 

Wi-Fi Sürekli Bağlı Kalmıyor?

sevgikusunkanadinda #1169601 
Özellikle telefon kullanırken, evdeki Wi-Fi ile iletişimde bazen kopukluk oluyor, upload, video yüklemesi, allah ne verdiyse yarım kalıyor. Mecburen 4G'ye geçmek zorunda kalıyorum.

Modem ASUS DSL-N12E, modem ayarları ise şu şekilde: i.hizliresim.com

Sizce bu ayarlarda düzeltilmesi gereken bir yer var mı? Yoksa alet tabiatı gereği mi böyle? Ethernette bir problem yaşamıyorum kolay kolay.
(4) 

Almanca Öğrenen Arkadaşa Dizi/Film/Podcast

sevgikusunkanadinda #1163840 
Merhabalar. Bir arkadaşım Türkiye'de Almanca kursuna gitmeye başladı, şimdi Almanya'da devam ediyor. Bu yaz bitimine kadar gerekli yeterliliğe sahip olabilirse yüksek lisansa başlayacak.

Kendisine temel olması açısından dizi, film, podcast önerileriniz neler olurdu? Bunun dışında, aynı yollardan geçmiş arkadaşlardan "şunu yapsın, şunu yapmaktan uzak dursun" tavsiyeleri de alabiliriz memnuniyetle.

Edit: Arkadaşıma şimdiye kadar gelen tavsiyeleri ilettim. Her birisi için ayrı ayrı teşekkür ediyor.
(2) 

Android ROM Yazılım Yüklemenin

sevgikusunkanadinda #1160419 
Avantajları/dezavantajları nelerdir?
(4) 

Kış İçin Şık, Özellikli Bere

sevgikusunkanadinda #1157828 
Saçlarım epey kısa, sinüzit geçmişim de var. Haliyle dışarıya çıkıp biraz soğukta kalsam hastalık/baş ağrısı riski başlıyor. Hele bir de duş alıp çıktıysam yandık. Kurutsam bile sorun oluyor.

Kafayı sıcak tutacak, şu iç yansıtması vs. olan veya kumaşı özel berelerden bakıyorum ama güzel olanlar özelliksiz, özellikli olanlar çok çirkin, bir kısmı da marka olduğu için gereksiz derecede pahalı.

Yurtdışından sipariş etmeye de varım. Ne önerirsiniz?
(2) 

Güvenli ve Ücretsiz Seçenekli VPN

sevgikusunkanadinda #1151050 
www.eksiduyuru.com

bu duyuruyu görmemin ardından aklıma geldi. Ücretsiz versiyonunu kullanabileceğimiz, aynı şekilde bazı premium özelliklerini de ücretliyken açabilen sağlam, TR'de engellenmemiş bir VPN öneriniz var mı?
(3) 

Çekilmiş Sayfa Fotoğraflarından PDF

sevgikusunkanadinda #1150403 
En hızlı ve sorunsuz şekilde nasıl hallolur? Yüksek çözünürlüklü 69 sayfayı (toplamda 210 mb ediyor) okunurluktan ödün vermeden sıkıştırarak tek bir dosya haline getirmek istiyorum.
(3) 

Cam Yününün Evde Kullanımı

sevgikusunkanadinda #1145288 
Bizim ev haddinden fazla soğuk oluyor, yalıtım olmadığı için de iç ısıyı koruyamıyoruz. Belki azıcık etki eder diye şunlardan aldık, 2-3 kaloriferin arkasına yerleştirdik: www.koctas.com.tr

Sonrasında bunun cam yününden yapıldığını öğrenip biraz kurcaladım. Avrupa'da yasaklı maddeler arasına girmiş, vücutta, solunum yollarında yaralara yol açabiliyormuş. İşçi kullanımı açısından dikkatli olunması gerekiyor belli ki, ancak bunun yatak odasında, salonda bulunması sıkıntı yaratır mı? Kaloriferler öylece durmuyor, ara sıra çamaşır kurutmak için filan da kullanıyoruz. Epey de kesip biçtik dalgayı dün kalorifere uysun diye.
(3) 

Statik Elektrik Çarpması

sevgikusunkanadinda #1143828 
Malum kış geldi, giydiklerimizin yün oranı arttı. Durum böyle olunca bende epey statik elektrik yüklenmesi oluyor, ancak çarpması bende başkalarında olduğundan daha şiddetli sanırım. Resmen bütün vücudum sarsılıyor, çok ani tepkiler veriyorum, o yüzden mont/kazak giyerken fazladan dikkatli olmaya çalışıyorum.

Bunu atmanın bir çaresi var mıdır? Antistatik bileklikler vs. satılıyor sanırım, bunların ne kadar faydası olur? Komple statik elektriksiz bir dünya mümkün müdür?
(3) 

Üzüm Çekirdeği Tozu ve Apandist İlişkisi (Lütfen Sadece Bilenler)

sevgikusunkanadinda #1143153 
Üzüm çekirdeği, limon çekirdeği tarzı şeylerin vücutta birikerek apandiste sebep olduğunu duymuştum.

Şimdi belli aralıklarla üzüm çekirdeği tozu kullanıyorum, suyla birlikte tüketmekteyim. Ara sıra tahin pekmezin içine karıştırıyorum. Bunda böyle bir tehlike yaşama ihtimali bulunuyor mu?

Lütfen "bence olmaz ya", "birikiyordur herhalde" tarzı cevap vereceklerden ziyade "oluyor/olmuyor çünkü şu şu şu biyolojik durumlardan ötürü" gibi bir açıklama rica ediyorum.
(1) 

Anne Telefonu-Ne Alsak?

sevgikusunkanadinda #1141797 
Xperia XA ve Samsung Galaxy J7 arasında kaldık. İki marka/model açısından kıyasladığımızda hangisini önerirsiniz? Asus da düşündük ancak 4S'ten epey çekti. En azından 3-4 sene sorunsuz kullanacağı bir şey olsun istiyoruz.
(7) 

Ankara Soğuğunda Yelkenli Montu

sevgikusunkanadinda #1140226 
Decathlon Outlet'e şöyle bir ürün düşmüş: www.decathlon.com.tr

Açıklamasında:

"270 gr/m² Stratermic membran kaplamanın iç kısmı polardır.
STRATERMIC® kumaş vücut tarafından oluşturulan teri dışarı atar. RET* =6."

yazıyor. Bu tarz teknik terimlere fazla hakim değilim ancak almaya değer mi? Yelkenli montu olması başka yerlerde kullanılması konusunda sorun yaratır mı? Hava almaması vs. gibi handikapları olabilir diye düşündüm.
(10) 

Sigara İçmeyenler? Bunaldığınızda Neler Yapıyorsunuz?

sevgikusunkanadinda #1139928 
Bugün ders çalışırken beynimin bir süre sonra konuları anlamamak için direndiğini farkettim. Sınavın son günü bu kadar yükleme yapınca ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler olayına döndü birazcık.

Kendim sigara kullanmıyorum fakat böyle bunaltıcı anlarda ara verdiğimizde sigara içip dönen arkadaşların oldukça rahatlamış ve mevzuya devam edebilir halde olduklarını görüyorum. Çay, kahve, muhabbet, bunlar da bende olanlar fakat ikame etmiyor gibi.

Siz neler yapıyorsunuz? Sigaranın, piponun vs. yerini neyle ikame ediyorsunuz?
(3) 

Euro Gidişatı Konusunda Ne Düşünüyorsunuz?

sevgikusunkanadinda #1138088 
Seneye Erasmus'a gitme, dolayısıyla elime para geçtikçe ufak ufak kenara euro atma planım var. Ama bu meretin gidişatını pek kestiremiyorum. Alım zamanları konusunda kararsızım.

Siz ne düşünüyorsunuz? Gidişatı nasıl olur?
(11) 

Doğru, Uyumlu Giyinmek

sevgikusunkanadinda #1137383 
Ben yapamıyorum arkadaş bunu. Yıllarca en bana gitmeyecek şeyleri, yine gitmeyecek kombinlerle karıştırdım, ortalıkta öyle dolaştım.

Geçenlerde bir kazak giydim. İnsanlara soruyorum nasıldır sizce bu sefer olmuş mu diye. Cevapların çoğu "bu kazakla ssk emeklilik kuyruğuna girsen sırıtmaz" şeklinde oldu. Belli ki ben bu işten anlamıyorum :) yahu o zaman nasıl yapacağız? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bahsettiğim çok lüks markalardan giyinmek, onlarca kıyafet satın almak değil kesinlikle.
(2) 

2 in 1 Tablet/Laptop

sevgikusunkanadinda #1136601 
Bir netbook alma planım vardı ancak pek çok netbook piyasadan çekilmiş, 2 in 1 sistemler daha çok iş yapıyor gibi. Bununla ilgili bir tavsiye rica edecektim.

Öğrenciyim, aynı zamanda siteler için içerik editörlüğü yapıyorum. Yani pdf, WordPress, mail, internet sitelerinde sorunsuz gezinme benim için önemli. Aşırı yüksek performans istemiyorum elbette ama bunlar beni en azından 2 sene idare ederse şahane olur. İki model buldum ufak bir tarama esnasında:

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Bunlar sizce iş görür mü, görmezse önerileriniz ne olur? Limitim bu fiyatın üzerine çıkmaya yetmez gibi duruyor. Bir de kırılırsa, çalınırsa vs. vah tüh etme ihtimalim daha düşük olsun istiyorum elbette.
(1) 

Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü

sevgikusunkanadinda #1130311 
Dario Fo'nun bu oyununun Manchester'da sahnelenen versiyonunun bir kaydı varmış: www.youtube.com

Bu kaydın veya başka sahnelenenleri Türkçe altyazılarıyla birlikte bulma imkanımız var mı? Gösterim yapılacak, "akıcı İngilizce bilmeyen gelmesin" demek olmaz.
(5) 

Sevgilinize/Arkadaşınıza Bir Hediye Almak İsteseniz

sevgikusunkanadinda #1128889 
Ve bu bir duvar saati olsa, hangi desenlere,konsepte sahip olsun isterdiniz? Aynı şey size hediye edilecek saat için de geçerli elbette.
(8) 

Kışlık Mont Önerisi

sevgikusunkanadinda #1127582 
Uzun zamandır giydiğim parkayı bu sene emekli ediyorum. Almışken hem şık, hem de beni Ankara soğuğundan iyi koruyacak evladiyelik bir şey almak istiyorum. Dağcı montları vs. tarzı ürünleri gözüme kestirdim. Öyle aşırı uçuk rakamlar veremem ancak 9-10 taksit olacaksa (ve sahiden değecekse) imkanları zorlayıp ortalama üstü bir şey alabilirim.

Columbia hakkındaki yorumlara baktım, epey şikayet var gibiydi. Benzer markalarla ilgili önerileriniz var mıdır?
(7) 

Reddit Kullanma Önerileri

sevgikusunkanadinda #1126665 
Hem İngilizce okuma pratiğim körelmesin, hem de sözlüğün son dönüştüğü halden daha iyi durumda olan, beni daha çok besleyebilecek bir alan bulmak amacıyla Reddit okuyayım diye düşündüm. Quora'yı da yanına ekledim elbette.

Reddit wizard arkadaşlardan öneriler rica ediyorum. Kendi ilgili olduğumuz alanlarla alakalı olarak bu siteyi nasıl kullanabiliriz, kimleri, nasıl takip etmeli? Çöp içerikle muhatap olmamak için neler yapmak gerekiyor?
(2) 

B2 Notu 4 Üzerinden Kaça Denk Düşüyor?

sevgikusunkanadinda #1125384 
Soru başlıkta.
(3) 

İzmir Konak'ta Ne Yapmalı?

sevgikusunkanadinda #1124482 
Geceye kadar buradayım gibi duruyor. Sırtımda eşek ölüsü gibi bir çanta var, o elverdiğince dolaşmak istiyorum. Zamanımı ve enerjimi en verimli nasıl değerlendireyim? Birazdan Konak iskele tarafında ineceğim.
(5) 

Jethro Tull Nasıl Telaffuz Ediliyor?

sevgikusunkanadinda #1123434 
Ben bunu uzun zamandır "jetro tal" ya da "cetro tal" şeklinde söylüyordum, ağız alışkanlığı. İnsanlar anlamayınca grubu tarif ettiğimde çok farklı bir telaffuzla söylüyorlar fakat aklımda kalmamış.

Nasıl okunması gerekir?

Bu vesileyle: www.youtube.com
(1) 

En Yakın E-YDS Ne Zaman

sevgikusunkanadinda #1122938 
ÖSYM'nin sitesinde bir tarih bulamadım. Ekim ayında girmem gerekebilir ancak başvurular bölümünde de görünmüyor. Ne yapmak gerek?
(8) 

Ankara/Manzara Görülebilecek Yer

sevgikusunkanadinda #1122394 
Arabayla gidilebilecek, tercihen şehre yukarıdan bakan ve manzara görülebilecek yerler deyince aklınıza nereler geliyor? Mekân da olabilir, sadece geçerken şöyle göz ucuyla bakmalık yerler de.
(1) 

İngilizce Listening Çalışması İçin Site

sevgikusunkanadinda #1122377 
Hem boşluk doldurma hem de "What does the man imply" tarzı sorulara cevap vermem gerekecek. İşi şansa bırakmayayım diye biraz bakayım istiyorum.

Bu tarz çalışmalar yapabileceğim bir site öneriniz var mı?
(4) 

Şöyle Güzel Bir Mouse...

sevgikusunkanadinda #1121251 
Yakın zamanda 3-4 tane kablosuz mouse eskittim, everest'inden a4tech'ine, logitech'ine kadar hepsine şöyle bir baktım ama mouse'lar 50 bandının üzerine çıkmamıştı hiç. Şimdi evde de dışarıda da sorun çıkmadan uzun süre kullanabileceğim, sadece iki tıklama butonu+tekerlek dışında da özellikleri olan, kullanışlı bir şey arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim.

mobil görünümden çık