(10) 

Krem peynir hakkında düsünceleriniz?

balpolen #1122348 
Saglıklı mı sizce? Labne falan demiyorum sadece genelde yuvarlak kutularda üstünde krem peynir yazanlar. Ben saglıksız oldugunu düsünüp uzak duruyorum nedense
(3) 

Bakliyatlarınızı nerden alıyorsunuz?

balpolen #1115935 
Nohut, mercimek, bulgur falan. Marketler var evet ama bir de böyle sadece bunları satan yerler olur ya, büyük cuvalların icinde falan, antepte vardı, hem degisik bakliyatlar görürdüm, hem de çeşitleri olurdu falan. İstanbul icin böyle bir yer var mı tavsiye edebileceginiz?
(2) 

Yine 2 sorum var

balpolen #1115680 
Arkadaslar benim gıdı takintim var. Gidim yok ya da ben olmadigini dusunuyorum (insallah yoktur, dinimiz amin) fakat olacagi fikri bile beni delirtiyor. Bu gidinin hic olusmamasi icin onereceginiz, memnun kaldiginiz egzersiz oneriniz var mi?

Ikinci sorum ise gobek bolgemde olusmaya baslayan simit ile ilgili. Burada bir kalinlasma hissediyorum ve yasla birlikte bu dikkat edilmezse daha da buyuyecektir. Ne yapabilirim? Onerileriniz?
(3) 

iki sorum var

balpolen #1115347 
ilkiİ kızlar makyaj süngerlerinizi nereye koyuyorsunuz, nerde tutuyosunuz, makyaj yaptıktan sonra öyle kalıyor masanın üstünde benimkiler

ikinci olarak da lavoboda biseyler okumayı cok seviyorum, fakat dergilerimi falan koyabilecegim bir sehpa vs öneriniz var mı banyoya uygun, hatta kullanıslı ve kücük bir banyo dolabı daha harika olur

thanks
(9) 

ne renk oje süreyim?

balpolen #1114607 
kıyafet falan belirli degil, tamamen keyfi, bahisleri acıyorum

not: evet Allah baska dert vermesin, evet bu kadar boşum
(5) 

Ifsa yapsaniza be

balpolen #1113593 
Biraz vakit gecer, egleniriz, olmaz mi?
(13) 

bir cılgınlık yapıp nereye gideyim?

balpolen #1113134 
cok sıkıldım, istanbula yakın nerelere gidebilirim? otobüs veya ucak farketmez, en gec salı geceye kadar kalabilirim
(1) 

ziraat bana borcunuz vergi dairesine yönledirildi diyo?

balpolen #1113035 
Efenim şimdi ben her ay ögrenim kredisi borcumu düzenli olarak geciktirmeden ziraatin kyk yi ödeyebildigimiz bir uzantısı var, ordan ödüyodum. Hic geciktirmedim, bu ayınkini ödeyecektim ki az önce bana borcunuz vergi dairesine yönlendirildi diyo. E neden? Geciktirmedim ki ben?

Acaba pazar günü oldugu icin mi böyle bir hata verdi? Cok mu attım? Peki bu vergi dairesine yönlendirildiyse şimdi ne yapacagım? Bilgilendirebilir misiniz?
(7) 

yakın arkadasım bosanıyor

balpolen #1112868 
ona destek olmak istiyorum, daha önce hic karşılaşmadıgım bir durum, ne yapabilirim, neler söyliyeyim, söylemiyeyim bilemiyorum.

bu arada ikimiz de kadınız, belki gereklidir diye söyledim
(3) 

Kiz arkadasin dogumgunu sorunsali

balpolen #1112117 
Son zamanlarda yakinligimizin arttigi bir kiz arkadasim var, bugun dogumgunu, esiyle kutladi, yarin biz gorusecegiz. O da benim gibi ogretmen, hatta gecenlerde onun araciligi ile yeni bir ogrenci ile ozel derse basladim, zaten tesekkur amacli bir hediye almak istiyodum, simdi dogumgunu de tuzu biberi oldi. Ne alayim? Birlikte kutlamak icin nasil bisey yapabiliriz? Onerileriniz nelerdir?
(20) 

Ben bu cocugu napayım?

balpolen #1111923 
Bir cocuk var, anlayamadım niyetini. Bazen basiretim baglanıyo, yorumlayamıyorum. İnternetten tanıstık, ilk görüşmemiz cok güzeldi, iyi bir enerji vardı aramızda. 4 saat falan aralıksız konustuk, ben anlattım, o anlattı falan. Ertesi günü iş gezisine gitti, bir haftadır yoktu, aksam 9 da istanbula indi, 10 30 gibi benim yanımdaydı. Ben gelmez sanıyordum ama geldi, sehir dısında oldugu sürece hergün mesajlaştık, konustuk. Bu gece bulustuk yine, 4-5 saat aralıksız sohbet ettik. Kalktık sonra, araba icinde sohbet ettik biraz, o sırada yakınlaştık, öpüşüp koklaştık. Birlikte uyuyalım mı bu gece dedi? Hayır dedim, ısrar etti biraz ama sonra evime bıraktı. Sonra whatsapptan yazmıs ne güzel uyuyacaktık birlikte, neden inat ettin diye.

Şimdi arkadaslar ben daha ilk görüşmeden sonra bir daha görüşmeyecektim cocukla, cunkü cocuk cok zengin. Ama öyle böyle degil. Arabanın markasını bilmiyodum o derece. Sonra insanlar bakınca anladım arabanın pahalı bisey oldugunu. Bu kadar zengin olması beni cok rahatsız ediyor, ben bir ögretmenim, aramızdaki ucurum cok fazla. Sonra dedim ki bekle elbet cıkar bir yamugu, ona göre gönderirsin. Yok, hersey yolunda, görüsmeme kararı almak icin somut sebep bulamıyorum. Bu arada fizigi falan da hosuma gidiyo, begeniyorum cocugu. Ben de öyle ahım şahım bişey degilim, istese benden 50 tane bulur, benden cok daha iyilerini bulur zaten bu zenginlikle.

Şimdi bu cocugun niyeti ne? Biraz takılmak, eglenmek, sevişmek sonra da yoluna devam etmek degil mi? yanlıs mı düsünüyorum? Aramızdaki ekonomik ucurum inanılmaz boyutlarda cunku. Uzun oldu biraz, tesekkür ederim okuduysanız da
(16) 

vanilya özütü nerden satın alabilirim?

balpolen #1111563 
cubuk vanilyayı pratik bulmuyorum, paketteki toz vanilyalar da tamamen kimyasal deniyor, sıvı ekstratını nereden bulabilirim?
(4) 

ben yine mi cok yedim?

balpolen #1109880 
Efenim günaydın, ara ara ipun ucunu kacırıp, tencere dolusu yemek yedigim bile olur. Nasıl bir iştah ben anlamadım. Dün de evde can sıkıntısından pogaca yapayım dedim. Ayıptır söylemesi cok güzel oldu, yumusacık, puf puf. Ben de fırından cıkmıs sıcacık pogacalardan 6 tane yedim. Bir anda, ara vermeden, yanında da 4-5 zeytin. Ama aksam ve ögle yemegi gibi oldu. Baska bisey yemedim. Kurtarır mı, yoksa 6 pgacanın dönüsü yok mu, vicdan azabı cekmeye devam mı?
(4) 

günaydın pazar kusIarı

balpolen #1108033 
denenmiş, sevdiginiz eImaIı kek tarifinizi benimIe payIasır mısınız?
(3) 

günaydın kahvaltı kusları

balpolen #1105931 
istanbulda tavsiye ettiginiz sarıyer böregi ya da kol böregi tavsiyelerinizi benle paylaşır mısınız?

not: sarıyer börekcisi önerisi dısındaki öneriler beni daha mutlu eder
(8) 

Günaydın

balpolen #1105320 
Elimde yarım kg mantar var, ne yapayım bununla? Önerilerinizi bekliyorum.

İyi haftasonları
(9) 

Bazı kadınlar neden olmuyor?

balpolen #1103862 
Efendim öncelikle günaydın, sabah sabah baska derdin mi yok diyebilirsiniz fakat aklıma geldi, sorayım dedim.

Şimdi kanallar arasında gezinirken kanal d yi actım, magazin d var, biri sunuyo, bu kadın sanırım hürriyet ya da milliyette moda yazarlıgı yaptı bir ara, kadına bakıyorum, belli ki spor yapıyo, bacaklarını gösteren bir de kıyafet giymis, makyaj vs ama bu kadar emek, bu kadar caba, bu kadar hırsa ragmen bu kadın olmuyor bence bir türlü, bir albeni yok, kadınlık yok,aksine biraz zorlasa itici diycem, e peki neden böyle?

Tabi bu benim düsüncem, belki de kadın size göre olmustur, bilemem:)
(19) 

skechers ayakkabıIar hakkındaki düsünceIeriniz?

balpolen #1103404 
yok ayagın seklini alıyo falan, cog populer bu aralar. bu böyIe devam eder mi, yoksa bir süre snra popueritesini kaybeder mi? Bir nike bir adidas mı bunlar, siz ne diyonuz?
(2) 

sabah yürüyüsü saat kac gibi?

balpolen #1103393 
üsküdar salacak tarafında hareme dogru yurüyeyim diyorum sabah, saat kac gibi yapayım bunu? insanların işe gittigi saatler malum, o kesmekese de girmek istemiyorum pek? bir de salacak harem güzergahı nasıl sizce, buralar icin baska öneriniz var mı?
(17) 

Bu cuma aksamı neIer yapıyorsunuz?

balpolen #1102714 
Benim gibi dısarı cıkamadım diye ezikleniyo musunuz?
(4) 

seyahat rotam nasıl?

balpolen #1102608 
Agustos ortası gibi, tamamen gezi amaclı kastamonuya inip, orda 1-2 gün kalıp, sinopa gecip, yine orda da bikac gün gezip, ordan samsuna gecip, samsunu da biraz gezip, samsundan istanbula ucmayı planlıyorum.

Sinop ve kastamonuyu özellikle merak ediyorum, bi de samsuna bakayım dedim. Bu sürecte tek basıma olacagım ve tamamen keyfimin kahyasına göre hareket edecegim. Daha önce hic görmedigim iller. Arac kiralama gibi bir durumum yok, cunku ehliyetim yok. Sizin önerileriniz, tavsiyeleriniz nelerdir?

OHAL notu: Ben ögretmenim arkadaslar, sehir dısına cıkmak ve il degstirmekle ilgili bir sıkıntı yok diye biliyorum, yanlıs mı biliyorum. 1 ay icerisinde böyle bir degisiklik yapılabilir mi? Böyle bir geziyi planlıyayım m
(10) 

şimdi ben kazık mı yedim?

balpolen #1102195 
Diceksiniz ki ohal olmus sen nelerle ugrasıyosun ama mal da canın yongası arkadaslar. Tartının pili bitmişti, su yuvarlak olanlardan. 3 tl ye aldım, bence cok. Siz ne diyorsunuz?

Bi de benim tartı heryerde baska tartıyo. Banyoda ayrı, salonda ayrı, hepsinde farklı kiloda cıkıyorum?

Ben gercek kilomu ögrenmek icin nerede tartılayım, eczanede mi?
(4) 

Memnun kaIdıgınız banka?

balpolen #1101457 
arkadaslar asagıdaki sorumun devamı olarak soruyorum. Hem maas müsterisi olup, hem ödemelerimi bu kadar düzenli yapıp bir de arayıp söylediğim halde hala benden kart aidatı almakta ısrar eden bir bankada paramı tutmak gibi bir niyetim yok.

Vadesiz hesapta herhangi bir ücret talep etmeyen, her işlemde işlem ücreti alıp seni soymaya kalkısmayan memnun kaldıgınız bankalar neler? inanılmaz sinir oldum suanda, lan şerefsiz zaten paramı işletiyosun, daha ne istiyosun anlamadım ki. neyse arkadaslar banka tavsiyelerini bekliyrum
(9) 

kredi kartı aidatı aImayan bankaIar neIerdir?

balpolen #1101442 
kart aidatı almayan bankalar kimler arkadaşlar bilginiz var mı?
(1) 

iki kozmetik ürün tavsiyesi

balpolen #1101108 
Arkadaslar iki ürün tavsiyesine ihtiyacım var;

Biri şeffaf kaş jeli veya kaş sabitleyicisi. Essence inkini kullanıyodum ama hicbir yerde bulamıyorum artık. Bir yerlerde gördüyseniz gidip alırım, cok da mutlu olurum. Onun dısında sizin önerdiğiniz diğer ürünler nelerdir? Kaş maskarası cok da tercihim degil ama memnunsanız ve paylaşırsanız sevinirim.

İkinci üründe kütükil giderici scrub veya krem. Manikür yaparken rossmandan aldıgım bir ürünü kullanıyordum ama artık onu da bulamıyorum. Sizin tavsiyeniz nedir?
(3) 

kredi kartımı asgari tutarından 5 tI eksik yatırdım, kac Iira faiz

balpolen #1096963 
olur? Unutusum tamamlamayı
(8) 

kiremit turunucu pantolona ne renk oje?

balpolen #1096317 
kiremit turuncusu iIe hangi renk uyum sagIar, ojeyi renk secsem?
(3) 

zara indirimi

balpolen #1095498 
zara indirimi ne zaman baslıyodu, bileniniz var mı?
(5) 

sizde de youtube sıkıntılı mı?

balpolen #1094978 
giremiyorum bile
(4) 

Edirnede kofteci tavsiyeniz var mi?

balpolen #1093190 
Cigerci istemiyoruz, kofte yiyelim dedik. Eti koftesi guzel olan nereler var bildiginiz?
(2) 

plovdivi bilenler

balpolen #1092858 
daha önce hic gitmedim bu sehre, arkadasım iş icin gidicekmiş, sen de gel dedi, nasıl bi yerdir, gideyim mi? Bildiklerinizi paylasır mısınız?
(8) 

Ayın 20 si babamın doogumgünü, 19 u da babalar günü zaten.

balpolen #1090731 
Cifte kavrulmus yani, ne alayım babama?

Annem diyo ki şu cift taraflı tavalardan al, ben onlardan istiym, olmaz dimi?
(7) 

Eminonu civarlarinda , nerde biseyler yiyelim?

balpolen #1090225 
Iki kiziz, aciktik
(5) 

AmpuI yanmıyor?

balpolen #1090035 
Ben önce ampuIden zannettim fakat az önce degistirdim, onunla bir alakası yok, sanırım duyda bir sorun var? NeIer olabilir? Kendi basıma yapabilir miyim? Şuraya bak falan dediginiz bisey var mı? EIektrikci cagırmak istemiyrum ya
(4) 

Clinique ten tek bir urun alma hakkiniz olsaydi bu ne olurdu?

balpolen #1089396 
Ever hanimlar, va tabi ki katilmak isteyen beyler, bu markayi hic kullanmadim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
(20) 

Regl olan kadın kc gün oruc tutmuyor?

balpolen #1087473 
3 diyen var, 5 diyen var, bitene kadar diyeni ayrı. Bunun tam acıklaması nerede?

Ya da net bilgisi olan var mı?
(8) 

Bu araIar resmen buIgurIa besIeniyorum, bu normal mi?

balpolen #1087312 
Bulgur pilavını cok seviyorum, domateslisini, sadesini, farketmiyor. 2 gün önce yapmıştım, bitti, bugün yine yaptım, bıkmıyorum da, keyifle yiyiyorum. Dolapta yemek var mesela, bırakıyorum yemegi, bulgur pilavı yogurt yiyiyorum ögün olarak. Bu kadar cok tüketmek normal mi?

Not: Gün icinde ekmek tüketimim sıfır bu arada.
(4) 

üsküdar da dondurmacı?

balpolen #1086907 
Bildiginiz gercek sütten, glukoz surubu kullanmayan dondurmacı var mı? Keci sütünden yapılma o güzelim dondurmaları yedikten sonra bu paketli dondurmalar yenmiyor.

Not1: İstanbuldaki dondurmacıları da paylasabilirsiniz, bu aksam degil ama illa ki giderim:)
Not2: Modadaki Ali Ustayı ve Bostancıdaki Yasar Usta yazmayın, onlar bana pek hitap etmiyor.
(8) 

Okul kahvaltisina ne goturulur?

balpolen #1084236 
Ogretmenler olarak okul bittigi icin bir kahvalti yapacakmisiz. Simit, salatalik, zeytin falan goturuluyor. Ben biseyler de yapabilirim, hazir da alabilirim. Onerilerinizi bekliyorum beybilitolar
(4) 

caykur cay cicegi nasıl?

balpolen #1083847 
caykurun mavi ambalajlı adını hatırlayamadığım cayını kullanıyrum, seviyrumda ama bu cay markette gözüme carpti, 250 gr, kırmızı ambalajlı denediniz mi? Tavsiye eder misiniz? Caykur cay kullananlar siz hangi cayı kullanıyorunuz?

Not: Caykur dısında diğer markaları tercih etmiyorum.
(9) 

Antebe arkadasima istanbuldan ne gorureyim?

balpolen #1082444 
Gidince onda kalacagim, hem tesekkur amacli hem de eli bos gitmek olmaz, ne goturebilirim, fikriniz var mi?
Istanbul dan ne goturmek mantikli olabilir? Kendisi erkek, tip fakultesinde ogrenci, belki bu bilgiler yardimci olabilir.
(31) 

Gece yatmak bilmeyen, sabah kalkmak bilmeyenlerden misiniz?

balpolen #1078728 
Saat 12 oldu, gözlerim faltaşı gibi; erik kemirip duruyorum. Yarın da yataktan sürünerek cıkıcam bu gidişle, sizde durum nedir bebişlerim?
(1) 

Antep tek gece konaklama?

balpolen #1078028 
Persembe gece 2 gibi antebe inecegim, merkeze gelmem 2,30 falan, ertesi gün de aksam 10 ucagıyla dönecegim tekrar, öğretmenevini aradım 12 ye kadar en son giris dedi, gece sadece bikac saat uyumak icin otele bidünya para vermek de istemiyorum. Sizin bir öneriniz var mı? Böyle bi durumda seceneklerl neler?
(3) 

Arkadaslar ekildim

balpolen #1076204 
Daha dogrusu cok sinirlendigim icin gorusmekten vazgectim, o kadar da hazirlandigim icin simdi eve de gitmek istemiyorum, benimle bir kahve icmek isteyen var mi?

Besiktas civarindayim
(21) 

Eski sevgiliden gelen seni affetmedim mesaji.

balpolen #1075873 
Eski sevgilim, 5 yil gibi uzun bir sure birlikteligimiz olmustu, 3 yil once ayrildik. 3 yildir ne bir telefon, ne bir mesaj, hicbir sekilde iletisime gecmedik. Bugun mesaj atmis, seni hic affetmedim, affetmiyorum, yalancisin bencilsin vs. vs seklinde. Ben simdi buna bir anlam veremedim. Siz bunu nasil yorumluyorsunuz?

Suanki yaslarimiz ben 28, o 30. Ben kadin tarafiyim, o erkek tarafi
(2) 

Altının gramını kactan alayım?

balpolen #1073775 
Dolar bugün 2.79-2.80 civarı, almak icin gayet iyi, altının gramı 116 tl gibi, düsmesini bekliyeyim mi? Kaca kadar bekliyeyim? Dalgalanma olur mu? Yoksa bu rakam iyi mi?

Tesekkür ederim
(5) 

eIimde hasIanmıs tavuk but var

balpolen #1072313 
baska bisey yapmak niyetindeydim ama yapamadım, ne yapayım ben bu haslanmış tavukla?
(3) 

Vertigo nasil bir hastalik?

balpolen #1070856 
Hakkinda hicbirsey bilmiyorum, cok sevdigim bir yakinima vertigo teshisi kondu, endiseleniyorum, benimle paylasabilir misiniz bildiklerinizi? Tedavisi, surec vs. Hersey
(2) 

ev sahibine hediye

balpolen #1068442 
Yasli kari koca, emekli bir cift. Emekli iktisatci ve tahminimce 60 li yaslarinda bir bey, bugun esi aradi, dolma falan sarmis kadin, oglunu, gelinini cagirmis, sen de gel, pasta kesip esimin dogumgununu kutliycaz dedi. Benim burda ailem olmadigi icin kizlari gibi goruyorlar beni. Ben bu aksam gidemiyorum fakat yarin ugrayacagima soz verdim. Ne hediye alinir 60 li yaslarinda, emekliligini yasayan bir beye? Bu arada giderken portakalli kek yapip goturcem
(4) 

Ucus puanIarım var, nereye gideyim?

balpolen #1065059 
10 nisana kadar kullanmam gerek, yurtici nereye gideyim haftasonu icin? Bi de gittiğim yerde arac kiralama vs. gibi bir durumum yk, havaalanından sehir merkezine falan ulasımın kolay oldugu yerler olursa sevinirim.

mobil görünümden çık