(1) 

Pazar gunu etkinlik onerisi

balpolen #1198222 
2 kisiyiz, neler yapabiliriz? Yer istanbul, arabamiz yok:)
(2) 

avm ler ramazanda 10 a kadar mı acık?

balpolen #1197818 
bilginiz var mı?
(8) 

Ev sahibi kirayi diger olarak belirt diyor

balpolen #1196663 
Her ay kirayi ev sahibine eft ile gonderiyorum ve gonderme seceneklerinde kira odemesini seciyorum. Az once aradi ve kira odemesi yerine diger odeme olarak belirtelim dedi. Sanirim vergi dolayisiyla boyle soyluyor. Aramiz iyi,hayir demek istemiyorum fakat odemelerde kira odemesi yerine diger odemeyi secmem ileride problem yaratir mi? Tesekkurler
(2) 

Krema sertlestirici nereden bulabilirim

balpolen #1196043 
Turkiyede?
(5) 

Insan üşütünce beli agrir mi?

balpolen #1195457 
Gecen gun yagmurda islandim, babetlerim islandi, ayaklarim baya usudu, sabahtan oglene kadar ayaklarim hep usudu. Oglen eve geldigimde belim agrimaya basladi, usumekten olabilir mi? Belimi agritacak baska bir sey yaptigimi dusunmuyorum cunku
(3) 

2-3 gunluk bir seyahat icin viyana nasildir?

balpolen #1194665 
Fiyatlar, konaklama imkanlari nelerdir? Sadece ingilizce bilmem problem yaratir mi? Bir de viyanadan komsu ulkelere ulasim imkani nedir?
(6) 

Türk lirasına göre uygun,gezilebilecek ülkeler nereler?

balpolen #1194644 
Para birimi euro veya dolar olmayan, nispeten uygun, daha fazla harcayıp, alışveriş yapabilecegimiz ülke önerileriniz nereler?
(2) 

eveshop diye bir magaza var

balpolen #1194253 
orjinal midir ürünleri?
(12) 

Ben olsam A101 den şunu alirdim dediginiz

balpolen #1193787 
A101 de satilan begendiginiz urunler neler?
(12) 

Baglanmaktan korkuyor musunuz?

balpolen #1193772 
Baglanmaktan korkuyor musunuz? Sanirim ben cok korkuyorum. Sirf baglanmak istemedigim icin adamlarda zibilyon tane kotu yan arayip, surekli problem cikarmaya calisiyorum. Neden boyle?
(5) 

Spor yaparken giymek icin tayt

balpolen #1192983 
Almak istiyorum, basenlerim kalin, popom da var. Saran, sert dokulu bir tayt olmasini istiyorum ki, kostukca popom bingil bingil oynamasin. Internet uzerinden alacagim buyuk ihtimal, deneme durumum pek yok, kullanip memnun kaldiginiz, onerebileceginiz tayt marka-modelleri nelerdir?
(3) 

Gunaydin Izmirliler,

balpolen #1191217 
Alsancaktan Bostanli pazarina nasil gidebilirim?

Alsancaktan havaalanina nasil gidebilirim?

Tesekkurler
(7) 

Otel Zeybek , Izmir nasildir?

balpolen #1191002 
Bu oteli bilen var mi? Booking yorumlari iyi gayet, bir de Basmane tren istasyonuna 100 metro demis, bu tren istasyonu metro mu oluyor? Havaalanindan buraya nasil ulasirim?

Ya da sizin onerdiginiz oteller var midir? Ve izmirde bu gece ve yarin neler yapabilirim? Onerileriniz nelerdir?
(4) 

Anneye telefon

balpolen #1190304 
annemle babam ortak bir telefon kullanıyolar, nokia 3310 gbi bişey, hatırlamıyorum modelini, jarjı ölmüş artık, ona batarya arasam bulamam herhalde, ona şöyle uygun fiyatlı telefon almak istiyorum, ne önerirsiniz?
(1) 

Memleketten gelsin, migros sanal market gibi siteler

balpolen #1187081 
Anneler gunu yaklasiyor, anneme cok sevdigi seylerden bir paket yapmak istiyorum. Boyle internetten alisveris yapabilecegim migros sanal market gibi gida urunleri satan nereler var? Sanal marketin bizim orada gonderimi yok, annemlerle farkli sehirlerdeyiz, ben alip kargolamak istemiyorum, thanks.
(7) 

Bu OK (Odnoklassniki mi ne) nedir, ne degildir?

balpolen #1186743 
Şimdi efenim böyle bir site varmış, kısaltması OK mu ne, Rusların facebook u dıyorlarmıs, film izliyolarmış vs. Benimkinin telinde bir baktım bu uygulama, ilk defa duyuyorum, ne oldugunu da bilmiyorum. Rus mus deyince ben bir işkillendim tabi, bu siteden karı-kız düşürüyo olmasın bu? Nasıl bi yer burası, boynuzları yemiyelim ufaktan
(1) 

Word de grafik cizme

balpolen #1186647 
Arkadaslar insertten grafigi sectik, verileri girdik ama line grafigindeki linelar olusmadi, nerede hata yapiyoruz? Ya da biz bu grafigi baska nasil cizebiliriz. Cok basit verilerden olusuyor
(1) 

Palme biyoloji pdf

balpolen #1184436 
Elinizde var mi? Ya da nerelerden bulabilirim ?
(6) 

Macfit uyelik

balpolen #1184260 
Altunizadeye macfit aciliyormus haziranda, uyelik kaydi aliyorlar simdi, ben yaptirayim diyorum. Nisan sonu fiyatlar yukselicekmis cunku, fakat aylik uyelik yaptiracagim, giderim, gitmem bilemiyorum cunku. Uyelikten cikmak veya dondurmak istedigim zaman problem yasar miyim? Kart bilgilerimi verecegim cunku. Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir?
(4) 

vizyondaki filmlerden tavsiyeniz

balpolen #1182905 
pek sinemaya giden biri degilim, gitmişken güzel bir şey olsun diyorum
(2) 

Haftasonu istanbul ve cevresinde ne yapabiliriz?

balpolen #1182595 
yarın bütün gün müsaitiz, arkadaşımla neler yapabiliriz?
(9) 

Bu kolyeyi nasil kombinleyebilirim?

balpolen #1182393 
Arkadaslar taki kulturum yok, kolye kulturum hic yok. Fakat hediye geldi sevdigim birinden, takmak istiyorum. Ben bunu nasil kombinleyebilirim? Nasil kiyafetlerle giymeliyim?


www.lizaypirlanta.com
(10) 

Otel sampuaniyla dus alayim mi?

balpolen #1181803 
Yanima sampuanimi almadim, bunu kullanayim mi? Saclarina, parlakligin onem veren bir bagyan olarak soruyorum. Bilemedim ne yapayim
(8) 

genşler çoğ sıkılıyorum

balpolen #1180407 
siz neler yapıyosunuz?
(1) 

Istanbul buyuk gratis

balpolen #1180199 
Gunaydin, urun cesidinin bol oldugu gratisler nereler akliniza gelen?
(8) 

Booking.com icin vpn deüiştirme

balpolen #1180008 
Arkadaşlar VPN'i nasıl değiştirebilirim? Bu işlerden pek anlamıyorum, anlatacak biri var mı?
(5) 

priştine nasıl bir yer?

balpolen #1179365 
Bikac günlük gezmeye değer mi, gidilir mi?

Bir de saraybosna mı priştine mi? Hangisini tercih edersiniz?
(9) 

Mücverim yağ cekiyor

balpolen #1179357 
Kabak mücver yapıyorum ama koydugum yagın neredeyse tamamını cekiyor, yarın yine yapacagım, yag cekmesin istiyorum. Ne yapabilirim?

iyi geceler bu arada
(1) 

Pazar gunu kadikoyde nerden cikti alabilirim?

balpolen #1179183 
Metrobuse yakin olursa daha iyi olur benim icin
(14) 

Bu canta nasıl? Alayım mı?

balpolen #1178183 
İki modeli var, alırsam hangi modelini alayım. Seyahat dısında günlük hayatta da kullanmak gibi bir niyetim var, abes mi olur?


www.spx.com.tr

www.spx.com.tr
(2) 

Kira sözleşme uzatma

balpolen #1178156 
Nisan ayında kira sözleşmesinin süresi doluyor, dün ev sahibim aradı, normal tefe tüfe neyse artık ona göre bir zam yaptı, anlaştık, sözleşmemin otomatik olarak yenilendigini söyledi. Benim sorum şurada; yazılı olarak uzatmadık sözleşmeyi, telefonda konuştuk, anlaştık fakat yazılı olarak da uzatayım mı sözleşmeyi, ev sahibinden böyle bir talepte bulunayım mı? Bunun bir artısı veya eksisi var mıdır? Diğer sorum da nisan ayında zamlı kirayı mı ödeyeceğim, normal kira mı? Teşekkür ederim beybiler.
(33) 

ayakkabı sipariş ettim, 2 tane geldi

balpolen #1176596 
Arkadaşlar sanal çadır adlı internet sitesinden ayakkabı sipariş ettim, aynı ayakkabıdan 2 tane gönderdiler. müşteri hizmetlerini aradım, ayakkabıyı bize geri kargolayın dediler, ben de bana fazladan gönderilen ayakkabıyı kargolamak icin ayıracak bir vaktim yok, siz alın dedim, bunun üzerine müşteri hizmetlerindeki akil(!) kişi peki, öyle yapalım dedi? Fakat bir haftadır gelen giden yok, ne yapayım bilemedim.

Not: Ayakkabılar lacoste ve tanesi 200 küsür lira, 50-60 lira olsa sallamıyolar dicem de, eren holdingin online satış ortamı bu, bu kadar unprofessional nasıl davranıyorlar anlam veremiyorum.
(4) 

Aldıgım biberin cekirdekleri yok

balpolen #1176131 
gecen gün pazardan ufak biberler aldım, kıtır kıtır, tadları da çok güzel ama bu biberlerin cekirdekleri yok, hicbirinde yok, ne düsünmeliyim arkadaslar?
(5) 

Yahu bu yaz ne zaman gelecek?

balpolen #1175466 
Arkadaslar cok sıkıldım, kazaklardan, botlardan, montlardan, cizmelerden, soguk havadan! Soyle o hafif bahar meltemi esse, havalar isinsa, tiril tiril giyinip sokaga atsak kendimizi. Bingil bingil yaglarimi saklayamama pahasina yazi ve sicak havalari cok ozledim. Nasil bir kışmış arkadaş bitmedi.
(3) 

Istanbul da lime (misket limonu) nereden alabilirim?

balpolen #1175345 
Bi de avokado fiyatlari almis basini gidiyor? Bunun uygun fiyatli satildigi yerler yok m
(3) 

Boregi guzel yer

balpolen #1175063 
Arkadaslar bikac gundur canim cok borek istiyor, istanbulda boregi guzel pastane vs nereler var onerebileceginiz?
Not: illa klasik yagli kol boregini kastetmiyorum, begendiginiz her cesit borek olabilir.

Iyi haftasonlari
(9) 

Altin daha da geriler mi?

balpolen #1174328 
Grami satista suan 144 lerde. 143, 142 yi gorur mu?
(7) 

Hattın benim talebim olmadan taşınması

balpolen #1173698 
Arkadaşlar vodafone kullanıcısıyım, aveadan bikaç saat önce mesaj geldi, hat taşıma talebiniz alındı diye. Ben böyle bir talepte bulunmadım. Müşteri hizmetlerini aradıgımda ve bayiye gittigimde birinin benim kimlik bilgilerimi kullanarak böyle bir talepte bulundugunu söylediler. Taşınma talebi farklı bir kızlık soyadı verildigi icin geri alınamıyor, dahası bu bu kadar kolay mı? Bu durumda savciliga gidip suc duyurusunda bulunmam gerekiyormus. Ben savciligin nerede oldugunu dahi bilmiyorum, üsküdardayım, savcılıga basvuru icin nereye gitmem gerekiyor, ögleden sonra gitsem yeterli olur mu? Ayrıca demek ki kimlik bilgilerim bu kişinin elinde, bunları daha da kötüye kullanmaması icin neler yapabilirim? Bu konuda bilgisi olanlar beni yönlendirebilir mi?
(1) 

Ben olsam suan su sarkiyi dinlerdim

balpolen #1168577 
Dediginiz sarkilar neler? Ben dinleyecegim de:)
(4) 

Hanimlar fondoten onerileriniz neler?

balpolen #1168392 
Pembe alt tonlu, islak bitisli, icerisinde hafif ışılti bile olabilir ve mumkunse yapisi ince olan fondoten onerileriniz nelerdir? Mesela rimmel landon un wake me up fondotenini kullandim ve cok begendim, yine onu da alabilirim fakat yeni fondotenler de kesfetmek istiyorum
(2) 

Bir arkadasim ekolu

balpolen #1168249 
Arkadasimin erkek arkadasi santiye sefi olarak 3. Havaalani insaatinda calisiyormus, 10 yillik insaat muhendisi ve uzun yillardir bu firmada. Ne kadar maas alir sizce?
(5) 

Roka salatasi

balpolen #1167425 
Begendiginiz roka salatasi tariflerinizi bekliyorum arkadaslar
(8) 

hangi renk canta?

balpolen #1166573 
gönlümden haki geciyor ama 30 lira fark var, deger mi?

www.brandroom.com.tr

www.brandroom.com.tr
(4) 

izmir mi antalya mı?

balpolen #1164646 
mayıs ortasında bir iki günlük kafa dinlemelik bir seyahat icin, izmir mi, antalya mu? ya da yurticinde neresi?

not: tek başına gidilecek
not: istanbul yazmışım, antalya olacak o.
(2) 

Lavobo giderindeki sorun

balpolen #1163546 
Gunaydin arkadaslar,
Ben zemin katim, 5 katli bir apartman toplamda ve 5 aile. Ve sifon cekildiginda ya da su kullanildiginda banyoda yerde suyun gitmesi icin bulunan gider gurul gurul yapiyor. Ozellikle ust kat kopuklu seyler kullandiginda su geri geri gelmeye basliyor. Onun yikadigi kopuklu su benim giderden ve klozetten geri cikti mesela az once. Zaten onun sesine uyandim. Birgun tasip evi kaplayacak diye cok korkuyorum. Ne yapabilirim? Sorun ne olabilir? Onerileriniz nelerdir?

Daha once su tasar gibi oldugunda belediyeden vidanjor cagrilmisti ama kisa bir sure icinde tekrar ayni sey yasanmaya basladi.
(4) 

ucaktaki teknik ekip?

balpolen #1162270 
arkadaşlar özellikle japonya, çin, amerika gibi uzun uçuşlarda pilot ve hosteslerden oluşan kabin ekibinin dışında bu uçuşa katılan farklı bir teknik ekip oluyor mu?
(9) 

Bilgisayarim acilmiyor

balpolen #1161678 
Arkadaslar dizustu bilgisayarim acilmiyor. Yani ilk olarak aciliyor ve dell yazisi ekrandan beliriyor fakat daha sonra ekran goruntusu gelmiyor, oyle simsiyah kaliyor. Tuslara basinca tuslarin falan isigi yaniyor yani acik bilgisayar ama ekrana goruntu gelmiyor. Haftasonu dell in servisi kapali, kimseye ulasamadim, ne yapababilirim, sorun ne olabilir? Oneriniz var mi?
(17) 

kahvaltıya oricınıl önerileriniz

balpolen #1161314 
kahvaltım genelde, tereyağlı yumurta, omlet, zeytin, peynir, çay, nutella ayarında oluyor. yarın bunların yanına değişik ne yapsam da kahvaltım şenlense beybiler?

börek yeni yaptım, krep ve simit de aklımda
(9) 

cesur ve güzel'deki kıvanc tatlıtuğ mu yoksa sühan'ın abisi korhan mı?

balpolen #1161236 
evettt arkadaşlar bir işin yok mu sorusu ile daha karşınızdayım.
starda kıvanç tatlıtuğun oynadığı dizide, bana korhan kıvanctan daha çekici geliyor. yani şööyle ikisini de koysalar karşıma ben korhan'ı seçerim:) sanırım ben böyle kel tipleri falan daha bir begeniyorum, sizde durum nedir hanımlar?

beyler isterseniz siz de cevap verebilirsiniz:)
(1) 

Edward de Vere

balpolen #1161103 
Arkadaslar cahilligimi bagislayin fakat bu Edward de Vere, Earl of Oxford kalibindaki Earl of Oxford ne demek?

mobil görünümden çık