(4) 

aksama ne corbası yapayım?

balpolen #1160268 
protein içerikli olursa sevinirim
(9) 

saat olmuş 23 30, limonlu kurabiye yapayım mı?

balpolen #1160099 
arkadaşlar son bikaç gündür başınızı şişiriyorum, öncelikle özür dilerim, malum sömestır tatili başladı, ben de buraya sardım
az önce yutubta izledim, çok pratik bir tarif, yapayım mı ben bu limonlu kurabiyeyi, bu aksam yemicem, söz veriyorum kahvaltıya kadar beklicem
(6) 

yemekten sonra gelen tatlı istegi

balpolen #1159995 
normalde canım istemezdi fakat iki gündür tatlı tatlı diye ölüyorum, bakınıp duruyorum etrafa, doysam bile tatlı yemeden rahat etmiyorum, yiyince de tamam diyorum şimdi oldu, oturuyorum rahatıma erdiğim icin. sizde böyle bişey oluyor mu, nasıl önüne geçebilirizP yaklaşan regl ile alakası olabilir mi?
(4) 

avmnin kapanmasına 1 saat var

balpolen #1159775 
gideyim mi? eve 7 dakika falan yürüme mesafesinde, amaç üst baş bakınmak, yarın kızlarla buluşçaz, malum giyecek bir şeyim kalmadı hic:)
(10) 

taharet muslugu takma

balpolen #1159762 
birgün böyle bir başlık açacağımı düşünmezdim ama kaderde bu da varmıs. arkadaşlar ben bunu söktüm yenisini de taktım. soru şu hortum kısmı takarken kıvrıldı yani düz gitmek yerine kıvrık duruyor, umarım anlatabilmişimdir, bunun sakıncası ne olabilir? böyle bırakayım mı, tekrar düz takmaya calışayım mı?
(9) 

elimde balkabağı var, ne yapabilirim?

balpolen #1159486 
tatlı ve çorba dısında?
(18) 

yere yolda balgam atan erkek

balpolen #1158577 
10 gündür falan görüştüğüm bir çocuk var, gayet de iyi anlaşıyoruz, güzel gidiyor herşey derken bugün yolda yürüyoruz kafamı bir kaldırdım yere beyaz birsey düştü bundan. bildiginiz balgamını caddenin ortasında yola bıraktı yani. o an nevrim döndü zaten, yolun ortasında bırakıp geldim bunu. aşırı mı tepki verdim, yaptıgı korkunc birsey degil mi? oturdum düşünüyorum mal gibi, moralim bozuldu.

yaşlar o 31 ben 28
(6) 

Besiktas ve cevresinde kahvalti

balpolen #1158459 
Gunaydin gencler, sıkıcı bir kahvalti sorusu ile daha karsinizdayim? Besiktasta surada kahvalti yapabilirsiniz, tavsiye ederim dediginiz yerleri bekliyorum:)
(4) 

Hersey dahil otel rezervasyonu

balpolen #1158136 
Somestir tatilinde bikac gun antalya tarafinda tatil yapmak istiyoruz arkadasimla, hersey dahil, herseyden uzak, bildiginiz ye, ic, yat tatili:) yorulduk, dinlenmek icin iyi bir fikir olabilir diye dusunduk. Rezervasyonu nereden yapalim uygun fiyatli olmasi icin. Booking mantikli mi? Oteller birebir aradigimizda daha yuksek rakam soyluyorlar. Onerileriniz neler?

Illa antalya olmak zorunda degil, baska sehirler de olabilir, hersey dahil de olmak zorunda degil. Onerilerinizi bekliyorum.
(6) 

Birinin akbilini buldum

balpolen #1157829 
Yolda dusurmus, tc si var ustunde, kendisine nasil ulasabilirim? Ya da ne yapabilirim?
(12) 

çorumluları nasıl bilirsiniz?

balpolen #1157693 
evet, nasıl:)
(2) 

paraf param var

balpolen #1157189 
bugün son günü, internetten alısverislerde kullanabilir miyim? dısarı cıkamam, cok üseniyom
(12) 

Evli cifte ev hediyesi

balpolen #1157024 
Iki arkadas yeni evli bir arkadasimiza aksam yemege gidecegiz, ilk gidisimiz. Ne alalim hediye olarak?

Borcam cevaplar arasinda yok:)
(7) 

kadıköyde kahvaItı

balpolen #1156701 
nerelere gidelim? önerilerinizi bekliyorum
(4) 

Tv kanaIIarı yk

balpolen #1156350 
Canak anten var, dün kar yagarken gitti. Bugün hala gelmedi. Bi de tvyi acınca bir tane usb işareti cıkıyor. Normalde cıkmazdı, sebebi ne olabilir? Sizde durum nedir?
(2) 

Arkadasım apartta kaIıyr

balpolen #1155723 
2 haftaIıgına bir kurs icin geIdi, kadıköyde bir apartta kaIıyr, gece birIikte kaImak istiyruz, uzun zamandır görüsemiyruz cunku. Benim gece orda kalmama bisey derIer mi? Cekinmis soramamıs
(7) 

Turşuya duyulan büyük aşk

balpolen #1153736 
ArkadaşIar özellikle kış aylarında inanılmaz derecede turşu yiyiyorum. Öyle böyle degil, markette alıyorum kavonozu elime, kasadan boş kavonozu geciriyorum, eve gidene kadar dayanamıyorum. Bir de bulgura karşı böyle bir durumum var. Her öğün yerim, normal mi bu?
(2) 

Bu okullar istanbulda neden tatil olmuyor?

balpolen #1152925 
Rüzgar, yagmur, soguk, mahvoldum bugün. Daha neyi bekliyo bunlar?
(1) 

Paratiroid bezini kim kontrol ediyor?

balpolen #1152800 
Ornegin; tiroidi TSH yardimi ile hipofiz bezi kontrol ediyor.
(6) 

İnternet bagIantısı götüm gibi

balpolen #1151021 
Video faIan izIemek hak getire. Sizin ki nasıI? Ne zaman düzeIir biIginiz var mı?
Bu maI miIIete hersey müstehak gercekten
(7) 

Guzel Izmir den selamlar

balpolen #1148063 
Beybiler izmirdeyim, bugun geldim, yarin aksam donuyorum. Alsancaktayim. Cok uzaklasmamak kaydi ile mutlaka yap dediginiz neler var?
(4) 

Salı günü İzmir e geliyorum

balpolen #1147376 
Carsamba günü de aksam da dönecegim, hasan saglam ögretmenevinde konaklayacagım.

Havaalanından buraya nasıl ulasırım. Carsamba günü, cok uzaklasmamak kosuluyla nereleri gezeyim, ne yapayım, alayım, yiyeyim?

Tesekkkürler
(3) 

Hadise cok kilo almamıs ya?

balpolen #1147057 
Suan o sesi izliyorum da, bacaklar falan duba masallah
(14) 

Ben bu adamlari nerden buluyorum vol 948594589494

balpolen #1146669 
Efendim olay soyle gelisti. Biz bu adamla daha dun aksam internetten tanistik. Hastanedeyim, annem yogun bakimda dedi. Ben de, annen yogun bakimdaysa burda benle neden konusuyosun diye sordum. Kafam dagiliyo en azindan, surekli dusununce daha kotu oluyorum diye cevapladi. Ben de bunu teselli etmeye calistim, sohbet ettik biraz. Bugun biraz daha konustuk. Bana diyo ki; bu aksam eve gidicem ustumu degistirmeye, 1 haftadir hastanedeyim zaten; sen de uygunsan bir kahve icelim mi? Dedim senin annen yogun bakimda, beklemek daha dogru degil mi? Yine ayni cevap; kafam dagilir diye dusundum, zaten evde duramiyorum falan filan.

Simdi size soruyorum, ben baya baya inanmistim annesi hasta diye. Yalan soylemis olabilir mi? Boyle bir adamla gorusulup, bu adamdan hayir gelir mi? Gercekten samimi oldugunu dusunenleriniz var mi aranizda az da olsa? Yahu ben cok mu safim?
(2) 

Gurpınar su

balpolen #1146314 
Benim bayii gurpınar suyu satmayı bırakmıs, baska yere gecmis, baglarbasına bu suyu gönderen bayii de simdilik yok. Ben bu suyun tadını cok seviyorum, cunku bazik bir su, hafif sert. Asidik ve yumusak icimli suları hic sevmiyrum. Şokta satılıyo bu su ama ordan surekli su taşıyarak hamallık yapmak istemiyorum. Online siparis sistmeleri de yok. Aklınıza baska bir cozum geliyor mu? Gurpınar su satan marketler var mı bildiginiz ve online siparisleri var mı?
(8) 

cüzdan önerisi

balpolen #1145323 
kücük, deri, güzeI bir cüzdan aImak istiyorum, önerileriniz var mı?
(18) 

Kupamın üstüne ne yazayım?

balpolen #1143750 
Gece gece, bir derdini seveyim senin sorusu ile karsınızdayım. Okulda herkese bir firma tarafından siyah düz kupa gönderilmiş. Kullanmak istiyorum fakat karısmaması icin üstüne bir amblem yapmak niyetindeyim oje ile. Yıldız, kalp, baş harfi gibi secenekler dısında ne yazabilirim? Yaratıcı cevaplarınızı bekliyorum gencler:)
(2) 

istanbul kagıt geri dönüsüm

balpolen #1143379 
arkadaslar kagıt atıkları geri dönüsüm icin ayırıyrum, cöpe atamıyrum fakat eskiden üsküdar beIediyesi salı ve cumaları gelip alırdı, artık bilmiyrum neden almıyr, aksam geridönüsüm kagıtlarını bırakıyrm; sabah atıkIar apartmanın önünde. Artık oraya bırakamam ama bunları cöpe atmak istemiyrum, önerileriniz var mı?
(3) 

kücük balkabagı arıyorum

balpolen #1142850 
görseli cizilecek, bu sebepIe kücük ve hafif olmalı, maket tercihim degil, pazar ve markettekiIer ck büyük, var mı kücük gördügünüz?
(2) 

orkide bakımı

balpolen #1142728 
bugün hediye geldi, fakat bakımı hakkında hicbir bilgim yok, nelere dikkat etmeliyim?
(19) 

Nereye gideyim?

balpolen #1142478 
Adana geldi aklıma ama Adana'ya gittim, görmedigim bir sehir görmek istiyrum. 1 gün kalacagım, keyfi tamamen. Biraz gezip, varsa yöresel biseyler alıp dönmek. Önerilerinizi bekliyrum.

Cıkıs İstanbul
(1) 

Yuruyus arkadasi ariyorum

balpolen #1142013 
Gunaydin, ben baglarbasinda oturuyorum, kiz kulesi sahil tarafinda aksamlari yuruyus yapiyorum fakat hem hava erken karariyor, hem de biriyle yurumek daha keyifli olabilir. Bana katilmak isteyen olur mu?
(11) 

Hangi ayakkabı?

balpolen #1141355 
Ve sizce güzeI mi?

www.desa.com.tr

www.desa.com.tr
(2) 

Gurpınar vs Sırmakes

balpolen #1140771 
ArkadasIar merhaba, ben gurpınar su kuIIanıyrdum evde, tadını ck sevdigim icin bu suyu sectim. Hafif bazik suIarı seviyrum ben, sert ve acımtırak. Fakat benim sucu anIasamamıs sırmakes e gecmis. Hic biImiyrum bu suyu. Siz ne dusunuysunuz bu su hakkında?
En fazIa baska bir gurpınar bayiinden isterdim ama adamı da seviyrum, böyIe bisey demek istmyrum.
(3) 

Telefonum icin radyo uygulamasi

balpolen #1140401 
Telimin radyosu yok, hangi uygulamalari onerirsiniz? Tune in haric, cok hantal bir programdi, sildim
(2) 

Sarki onerir misiniz?

balpolen #1140046 
Beybiler metrobusteyim, beylikduzune gidiyorum, yolum coģģ uzun. Onerilerinizi bekliyorum.
(1) 

Gunaydin, konyada kahvalti?

balpolen #1138238 
Internetten baktim ama pek bisey bulamadim, gozlemeleri falan oluyomus sanirim, yoresel bir kahvalti nerede yapabilirim? Merkezdeyim, tesekkurler
(9) 

Namaz kılacağım ama nasıl?

balpolen #1137994 
Bu aksam konya ya gidiyrm, yarın gezip görecegim, mevIanaya faIan giderim, birkac camii ve medrese, gitmisken namaz da kıIarım diyrum bir daha ne zaman giderim beIIi degiI cunku, ama ben buraya taytIa gidiyrum, yanımda kıyafet dolaştırmak istemiyrum, zaten oraya uygun uzun ve kapaIı kıyafetim de yk, ben bu kıyafet isini nasıI haIIederim?

Not: taytın üstüne giydigim kazak uzun degiI,
not: sacma gelebiIir ama durum bu
(1) 

Adenin ile sitozin bag yapabilir mi?

balpolen #1137581 
Normalde yapmaz, yaptigi yerler var mi? Tesekkurler
(3) 

Topshop turkiyeden cekildi, daha da gelmez mi?

balpolen #1135995 
Londraya mi gidelim illa? Topshop un urunlerini bulabilecegim biyerler yok mu arkadaslar?
(1) 

Guocamale Sos

balpolen #1133307 
Denediginiz ve memnun kaldiginiz bir tarif varsa paylasir misiniz? Bir de misir cipsi ile yemek istemiyorum kalorisi cok yuksek ve cips sonucta, baska ne ile yiyebilirim?
(8) 

tiyatroya gitcem, ne giyeyim?

balpolen #1132123 
Tiyatroya gitmeye karar verdim, ne giyeyim?
(8) 

tiyatroya gideyim mi?

balpolen #1132069 
Arkadasım davet ett, fakat bu hafta ck yogun geciyor, yarın da öyle olacak, sekizde baslıyormus 10 dan önce bitmez, eve gel falan 11. evet gelicem dedim ama düsünüp duruyrum, iptal etsem mi diye, tiyatroları da oldum olası sevemedim.

merak edenler icin oyun sahane züğürtler, harbiye sahnesi

arayıp ben gelemiycem diyeyim mi? Gözümde büyüyo resmen
(3) 

Kisa bir ceviri

balpolen #1131893 
Man-eating sharks prefer to eat man. Thirteen males are bitten for every female.

Turkcesi nedir? Tesekkurler
(6) 

Taris in zeytinyagini nasil bilirsiniz?

balpolen #1130010 
Bazen bursadan bazen antepten zeytinyagi getiriyodum, markette taris naturel sizma zeytinyagini gorunce aklima takildi. Ordan burdan getirtmekle ugrasmayip marketten mi alsam acaba? Nasildir bu markanin zeytinyaglari, adi taris olunca bir guvenilir geldi.
(5) 

Banyonun zemini ve koridorun bir kismi neden sicak?

balpolen #1129121 
Arkadaslar ben zemin katim, benim altimda kazan dairesi olmak uzere hicbirsey yok. Kombiyi henuz yakmaya baslamadim, ust kata sordum onlar da yakmaya baslamamis. Fakat 2 gundur kombi zemini yerden isitmali gibi sicak. Bugun ozellikle dogalgaz ve su vanasini kapatip ciktim, fakat geldigimde sicakti. Bu neden olabilir? Fikri olan var mi?
(3) 

izmirde yasayan ve izmir i biIen arkadaşIar

balpolen #1124840 
yarın aksam 7 gibi izmirde olup, ertesi aksam 10 ucagıyla geri dönecegim. Gidiş amacım tamamen keyfi, nerede kalayım, havaalanından nasıl ulasım saglarım gidecegim yere, ne yapayım gün boyu izmir'de? ÖneriIeriniz neIErdir?
(2) 

sağ ayağım üzerine basınca agrıyor?

balpolen #1123131 
günaydın, pazar günü biraz fazla yürüdüm ve bazen de koştum spor yaparken. Akşamına sağ ayağım yürürken ağrımaya başladı. Ağrı parmakların olduğu ön kısımda da degil, topuk kısmında da degil, ikisinin arasındaki boşluğun sağ tarafında, ne olabilir fikriniz var mı?
(1) 

üsküdar civarı bıcak bilenecek yer

balpolen #1122928 
bıcaklarım inanılmaz köreldi, bunları nerede bilettirebilirim bilginiz var mı?
(2) 

evlenen arkadasa ev hediyesi

balpolen #1122672 
okuldan bir ögretmen arkadasımız var yaz ayında evlendi fakat biz dügününe gidemedik. Şimdi iki kişi ona ev ziyaretine gidecegiz. Evlenen kızımız eski hosteslerden ve biraz marka takıntılı. Her seyin fiyatını söyler mesela su kadar pahalıya aldık falan diye. Şimdi böyle bir profile biz nasıl bir ev hediyesi alabiliriz ki mutlu olsun?
Bütce olarak cok acılmak istemiyoruz, o derece bir samimiyetimiz yok cunkü

mobil görünümden çık