(1) 

Gant ayakkabı kalıbı

balpolen #1223168 
Arkadaşlar bu markayı daha önce hic denemedim, lacoste un kalıpları çok geniş mesela, gözüm kapalı 37 alıyor, bu markanın kalıplarını bilen var mı? Bot almak niyetindeyim.
(10) 

Kahve icmek isteyen var mı?

balpolen #1223018 
Akşamüstü, hava serinleyince, benim gibi planı olmayan ve kadıköy-üsküdar civarında çay, kahve içip sohbet etmek isteyen var mı arkadaşlar? Teşekkürler
(10) 

Eski erkek arkadas hortlamasi

balpolen #1222066 
6-7 yil onceki erkek arkadasim tekrar mesaj atip, ozur diledi. instagramdan storylerime bakip duruyor. Nabiz yokluyor yani, biraz daha yuz bulsa yuruyecek. Arkadaslar bu cocuga karsi birakin bisey hissetmeyi aksine varligi beni irrite ediyor. Storyde bunu gorunce hortlak gormus gibi oluyorum. Simdi bunu engellesem kendini onemsenmis gibi hisseder mi? Instagramim acik benim, herkes gorebilir, bu yalak icin de kapatmak istemiyorum. Ne yapayim?
(6) 

erkek arkadas dogumgünü hediyesi, aktivitesi

balpolen #1221343 
cok sorulmuştur belki ama ben de sorayım, birlikte haftasonu tatili mi yapsak ya da bir günlük biryere mi kacsak, ya da hediye olarak ne alabilirim? neler önerirsiniz? istanbuldayız

dogumgünü cumartesi gününe geliyor
(4) 

hemoroid tedavi/doktor önerisi

balpolen #1220758 
arkadaşlar, arkadaşımın hemoroidi var. gerci benim de var ama benimki agrı yapmıyor, onunki bugün agrı yapmaya baslamıs, yerinde duramıyor acıdan. az önce telefonda konustuk, agrısını azaltan ilaç ya da yöntem öneriniz var mı?

daha da önemlisi doktor araştırıyoruz ameliyat icin, yorumları okudum kesinlikle anal cerrahi uzmanı bulun, genel cerraha yaptırmayın diyor. tavsiye edeceginiz, bildiginiz anal cerrahi uzmanı var mı?

teşekkürler, iyi bayramlar
(7) 

hangi bot?

balpolen #1220550 
linkleri aşağıda arkadaşlar, hardal sarısı bir montum var, onunla da kombinlemeyi düsünüyorum. Sizce siyah mı, açık kahve mi yoksa koyu kahve mi uygun olur renk olarak? Bir de hangi model, teşekkür ederim.


www.incideri.com

www.incideri.com ( Bu modelin hem siyahı, hem de koyu kahvesi var, renk konusunda da kararsızım.)

www.incideri.com
(1) 

Kemer antalya havaalani arasi ulasim

balpolen #1219822 
Arkadaslar kemerden antalyaya gitmenin tek yolu, kemer dolmuslari ile antalyaya oradan da antalya havalanina gitmek midir? Baska yolu yok mudur? 1-2 gun icinde donecegim, yol gozumde buyuyor resmen
(8) 

Uyudunuz mu?

balpolen #1216675 
Ben uyumadım.
(4) 

facebook profil stalklama

balpolen #1215819 
Arkadaşlar birinin facebook profilini kendi hesabımdan girerek stalklıyorum. Profilini incelediğim arkadaş bilgisayarcı, normal birinin bilgisayar kullanım bilgisinden çok daha fazlasına sahip ve işinde oldukça iyi. Profilini kimin incelediğini görebilir mi? Teşekkürler
(2) 

ne izleyeyim?

balpolen #1214927 
arkadaşlarımı aradım, kimse bu saatte sahilde yürümek istemiyor, herkes yarın işe gidiyor, kimseyi kandıramadım:( benim uykum yok, tek başıma yürüyemem, bari bişeyler izleyeyim. en son girlbossu izledim, güzeldi, bu tarz dizi olur, film olur, ya da sevdiğiniz başka diziler vs olur, tavsiyelerinizi bekliyorum
(3) 

Şu fala bakabilir miyiz?

balpolen #1214723 
Fötö ekte
(6) 

Babam ve öfke kontrolü

balpolen #1214067 
Arkadaşlar babam çok sinirli bir adam. Annem de bir o kadar sakin ve kırılgan. Babam işi bırakalı birkaç ay oluyor. Arıcılık yapıyor bir taraftan, bütün gün sıcağın altında arılarla uğraşıyor, bal hasatı zamanı malum. Orda sinirlenip sinirlenip anneme catıyor, sinirini annemden cıkarıyor anladığım kadarıyla. Son 1 haftadır bu böyle. Annem sürekli telefonda dert yanıyor. Dert yanmasını geçtim çok üzülüyor, kırılıyor. Ben onlarla değilim. Annem burayı pek sevmiyor, sıkılıyor İstanbulda. Bursada teyzem var, onun yanına gideyim, oyalanırım birkaç gün dedi. Tamam dedim, biletlerini alıcam oraya gidecek fakat bu adamı böyle ne yapacagız? Hep böyle, annemin üzüldüğünü gördükçe ben de çok üzülüyorum, çok kaygılanıyorum. Bütün gün beraberler, acaba babam yine kendini oyalayacak bir iş mi bulsa? Gerçi havalar serinleyip, işleri azalınca bu kadar gergin olmaz diye düşünüyorum ama sizinle paylaşmak istedim. Öneriniz, yorumunuz nedir? Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi?
(7) 

sabah uyanınca görülen iştahsızlık, halsizlik, keyifsizlik

balpolen #1214040 
Saat 10 da uyandım.Kahvaltıyı bikac saat önce yaptım.Canım hicbir şey yemek istemiyor. Hala kendime gelemedim. Sanırım tansiyonum da düşük. Son günlerde 2 günden biri böyle. Neden böyle arkadaşlar? Havalardan mı? Siz de böyle misiniz?
(2) 

Günaydın, İdil Tatari boşandı mı?

balpolen #1213188 
İnternette baktım ama bulamadım, bilgisi olan var mı?
(5) 

Arkadaslarla bulusmalik yer onerisi

balpolen #1213039 
Yarin 3 kiz bulusacagiz, hava cok sicak, guzel bir cafeye gidip serin serin oturalim diyoruz, dedikodu, sohbet, klasik. Ben uskudardayim, onlar mecidiyekoyde. Bize nezih, guzel bir yer onerebilir misiniz?
(5) 

Gencler sıkılıyorum

balpolen #1212600 
Canım sıkkın, keyfim yok, ders çalışmam lazım fakat halıdaki desenleri incelemek bile ders çalışmaktan daha cazip şuan için. Bu saat oldu uyumadım, uykum yok. Buraya sardım işte, siz nabıyonuz?
(5) 

Gunaydin, Eminonu-Karakoy-Balat Kahvalti

balpolen #1212370 
Kiz kiza bulusalim dedik, ikimizde kahvalti yapmamisiz. Buralarda benim aklima gelen karakoy namli var, sizin onereceginiz nereler var. Fiyat konusunda da bilgilendirebilirseniz sevinirim arkadaslar
(9) 

Kizlar toplasin, mac ruj

balpolen #1211486 
Cumartesi-Pazar bir alana bir bedava varmis mac rujlarda. Benim daha once hic mac rujum olmadi. Kampanyadan yararlanip almak istiyorum, onerileriniz nelerdir? Bir de ben bugday tenliyim, sac rengim kumral ama ozellikle yaz ayinda sariya kaciyor. Hangi renkleri onerirsiniz? Tesekkurler:)
(3) 

üst katın interneti ve ben

balpolen #1210811 
arkadaşlar evimde internet yoktu, bağlatacaktım ben de üst kata sordum birlikte kullanalım mı diye, o da olur dedi. fakat onun modemi benim salon olarak kullandığım odanın tam tersi yönünde, cok az cekiyor burda. modemi biraz bu tarafa kaydırır mısın diyebilirim fakat onu demeden önce benim bu internetin daha iyi çekmesi için yapabileceğim neler var?
(8) 

Elimizde sperm sayisi 2.5 milyon olan bir erkek, regli biteli 5 gun olmus

balpolen #1210578 
Bir kadin var, erkek kadinin icine bosaliyor. Kadinin hamile kalma ihtimali nedir? Ertesi gun hapi alsin mi?
(3) 

2-3 gunluk Karadeniz Seyahati

balpolen #1210309 
Istanbul cikisli, arabayla gidecegiz. Trabzona kadar gitmeyi dusunuyoruz. Valiz hazirlayacagim, yanima ne alayim arkadaslar? Tesekkur ediyorum.
(8) 

moda guruları şu ayakkabıya bakar mısınız?

balpolen #1209626 
Bugün mangoda buna cok benzeyen bir ayakkabı denedim. Önü biraz küt kesim ve topugu bu şekilde desenli degil, onun dışında neredeyse aynı ayakkabı. Deri, fiyatı 137 tlydi. Ben bunu alayım mı? Bacak boyumu kesmesinden korktum ama kesmedi. Fakat emin de olamadım. Yağmurda giyilmez mesela. Bir de nasıl, ne renklerle kombinlerim bilemedim. Sizler ne diyorsunuz? Nasıl ayakkabı?

Bonus soru: Diyelim ki ayakkabıyı aldım, elbise ile giyersem, buna hangi renk külotlu çorap olur? Siyah olmaz bence. Baya kötü durur?

st.mngbcn.com
(2) 

türknet internet

balpolen #1209165 
arkadaşlar evimde internet bağlantısı yok, ilk defa bağlatacağım, türknet nasıldır? gelip bağlama prosedürleri nasıldır, tavsiye eder misiniz? Ben hic anlamam internet işlerinden, gelip onlar mı bağlıyor? Modem, kablo hicbir sey yok evde, teşekkürler
(3) 

Gunaydin, spotify list onerileriniz var mi?

balpolen #1209108 
Yuruyus, jogging icin
(2) 

şu sayfayı yazdırmam mümkün mü?

balpolen #1208934 
sadece soruları yazdırabilir miyim? baktım ama bulamadım

akilliogretim.com
(1) 

enpara iptali

balpolen #1208861 
arkadaşlar enpara ya başvursam ve enparalı olsam, ne zaman iptal edebilirim. Herhangi bir iptal şartı vs. var mıdır? ve başvuru onayı icin müşteri temsilcileri eve veya işyerine mi geliyor? hic bilmiyorum en parayı, teşekkür ederim
(23) 

Arkadaşlar kafam çok karışık yardımcı olur musunuz?

balpolen #1208722 
Biriyle görüşüyorum, 3 ay bitti. 4. ayın içindeyiz. Anlaşıyoruz gayet, aramız iyi. Fakat benim kafamı kurcalayan ve aşamadığım şeyler var. İlk olarak sigara içmesi. Beni çok rahatsız ediyor. Hem de az da değil, günde 1 paketten fazla içiyor. Onun için üzülüyorum. Ayrıca sigara içen bir adamla bir gelecek hayal edemiyorum ne yazık ki. İkinci olarak ekonomik adımlarını çok mantıksız atması. Paraya hiç değer vermiyor. Hayata karşı duruşu: 'Para harcayınca güzel tatlım.' Eskiden kendi mağazaları varmış, kapanmış, çeşitli işler kurmuş, çıkmış vs. Sonuç olarak şuan kredi borcu var ödemeye çalışıyor. Gelecekte doğru adımlar atabileceğinden emin değilim. Çok hızlı ve ani karar alabiliyor, resmen gaza geliyor. Yani ben bu adamla bir hayat kursam yine bir iş kurucam deyip, bizi ekonomik olarak sıkıntıya sokmayacağının bir garantisi yok. Daha önce yapmış, yapabilir de. Bir de belki küçük bir ayrıntı ama lise mezunu. Benim için eğitim durumunun bir önemi yok. Ama ailem bunu problem yapabilir. Ben öğretmenim. Biz çok iyi anlaşıyoruz, keyifli zaman geçiriyoruz. Aramızdaki iletişimde hiç problem yok.

Gelelim bugün yaşadığımız olaya. Dün gece ben onda kaldım. Evden çıkarkan de evin pencerelerini açık bırakmıştım. Sabah yağmur bastırınca da biran önce de çıkıp eve gitmek istedim. Bu arada onun da evden çıkması gerekiyor. İşe gidecek. Fakat uyku problemi var. Uyanamıyor. Bu da ayrı bir konu, geçiyorum. Hadi çıkalım diyorum, hala yatakta. Bu arada ben giyindim. Bekliyorum. Ben çıkayım sen sonra gel diyorum. Yok gelicem diyor. Sonunda baktım hala yatakta, ben çıktım. Çıkmamla sırılsıklam oldum. Yağmur çok şiddetliydi. Bu sırada taksi bekledim. O da balkondan görmüş olabilir ama ben donuma kadar ıslandım yani. Baktım taksi gelmiyor başladım yürümeye. Neyse ben eve geldim. Yağmur dindi. Yağmur dindikten sonra beni arıyor.

Yani bilmiyorum, arkadaşlar. Kafamda zaten soru işaretleri var. Aşamıyorum. Bir de üstüne bu olay. Kim haklı, kim haksız onu da bilmiyorum. Kafam çok karışık sormak istedim.
(3) 

Nohut rehberi

balpolen #1208619 
Gençler nohut alacağım fakat bimin nohutu ithal, ben türkiye menşeili bir nohut arıyorum. Siz nohutu nerden alıyorsunuz? Ne kadar sürede pişiyor?
(5) 

Bu süpürgeyi kullanan var mı?

balpolen #1208365 
www.evidea.com

Almayı düşünüyorum, özellikle yerdeki toz ve saçları çekmesi için. Önerileriniz nelerdir?
(1) 

şok market cuma namazı

balpolen #1207459 
arası ne zaman? boşuna evden cıkmayayım, gecen hafta cıktım, baktım cuma namazı arası varmış, tırıs tırıs döndüm. Saat kacta araya cıkıyorlar bilen var mı?
(5) 

Bir açlık geldi, ne yapayım?

balpolen #1207329 
Adeta midem kazınıyor. Yemekle yememek arasında gidip geliyorum. Atıştırayım mı? Ne atıştırayım?
(1) 

banyo bataryası secimi

balpolen #1207267 
banyo bataryam su akıtıyor, yenisini alacağım, nelere dikkat etmeliyim?
(2) 

kısa boylular icin şort boyu

balpolen #1206324 
Arkadaşlar bacak boyum kısa ve basenlerim var. Dizin hemen üstünde biten şortların basenlerimi daha da kalın gösterdiğini ve bana yakışmadığını fark ettim. Sizde kısa boylu ve basenli biri icin ideal şort boyu nasıl olabilir? Önerileriniz var mı?
(2) 

notebook kılıf

balpolen #1205579 
Dell 13 inch notebook um var, nasıl bir kılıf önerirsiniz? Önerileriniz var mı, nereden alayım?
(5) 

surfaktanı anlamak

balpolen #1205052 
arkadaşlar surfaktanın calısma mantıgını anlamıs degilim, şöyle ki alveollerdeki yüzey gerilimini azaltarak alveollerin büzüşmesini engeller diyor. E ama gerilim azalınca büzüşmenin daha fazla olması gerekmiyor mu? Ne kadar gergin o kadar iyi değil mi? yani bişeyleri anlayamadım ama, neyi anlayamadım onu da bilmiyorum, teşekkürler
(1) 

Palme biyoloji pdf

balpolen #1204979 
Elinde olan var mi? Ya da linkini bilen. Benim kitabim okulda kaldi, cok useniyorum gitmeye
(8) 

Bana avm önerir misiniz?

balpolen #1204344 
Efenim malum zarada indirim başlamış, hem ona bakayım hem de biraz dolaşayım diyorum. Anadolu yakasındayım ama belki avrupa yakasına da gecebilirim. Akasya var bana yakın ama orası da genelde kalabalık oluyor ve zarada doğru dürüst bişey kalmamıştır diye orayı eledim sanırım. Sizin önerebileceğiniz yerler var mı?
(2) 

Gençler etkinlik tavsiyeniz var mı?

balpolen #1203574 
Bir haftadır ailemin yanındaydım, sanırım kalabalığa ve sosyalliye fazla alıştım:) Eve geldim, bildiginiz canım sıkılıyor. Normalde yatmayı benim kadar seven başka bir insan zor bulunur ama dışarı çıkıp bir şeyler yapmak istiyorum. İstanbul için cuma ne gibi etkinlik önerileriniz var, ya da neler yapabilirim? Teşekkürler
(5) 

Biyometrik fotograf cekim ücreti

balpolen #1203545 
Yeni kimlik icin isteniyor da, ücretini bilen var mı, bir de biyometrik fotograflarda hortlak gibi cıkmamak icin önerileriniz var mı?
(2) 

Kadikoy-Uskudar civari bu aksam 10 gibi internetini kullanabilecegim cafe

balpolen #1203319 
Bu aksam bir arastirma icin online toplantiya katilacagim fakat evde vinn kullaniyorum ve onun internetine pek guvenemiyorum. Sakin, gurultulu olmayan, internetini kullanabilecegim bir cafe var midir kadikoy veya uskudar civarinda?
(4) 

Duyurunun sporculari

balpolen #1202530 
Yeni baslayanlar icin fitness poroğramina ihtiyacim var. Macfit e kaydoldum, bayramdan sonra baslayacagim. Fakat anladigim kadariyla macfit ekstra her sey icin talep ediyor. Simdi yeni baslayanlar icin ilk defa bir fitness programi veriliyor mu, yoksa bunun icin ekstra ucret talep edecekler mi? Eger istenilecekse boyle bir sey icin tabi ki para vermek istemiyorum. Ben nasil bir program uygulayabilirim. Standart bir fitness programi onerebilir misiniz? Thank you ve mutlu bayramlar
(4) 

sayfanın üstünde cıkan reklamlar

balpolen #1202334 
arkadaşlar ekşiduyuruda, youtube da falan normalde boyner in reklamları falan cıkarken penis boyunu büyütme başta olmak üzere çeşit çeşit reklam cıkmaya başladı.

Bu reklamları nasıl engelleyebilirim? Bir yolu var mıdır?
(1) 

Kizlar bana kuafor onerin

balpolen #1201466 
Sacimi kestirecegim, duz kesim yapmasini istiyorum. Saclarim da duz, cok bir sey yapmayacak. Fiyati uygun olan kuafor oneriniz var mi? Uskudardayim
(2) 

Beyler dockers ayakkabıları nasıl bilirsiniz?

balpolen #1201278 
Babama alacağım da
(2) 

Günaydın, sol kulağım tıkandı

balpolen #1200766 
Dün gece tıkanmıştı, sabah hala tıkalı. Çok az duyuyorum. Ağrı vs yok, ne yapabilirim? Öneriniz var mı?
(4) 

Babaya ayakkabı

balpolen #1200339 
Babam babalar günü hediyesi olarak yazlık ayakkabı-sandalet tarzı bir şey istedi. Ayakları çok terler, rahat, konforlu bir şey olsun istiyorum. Erkek ayakkabılarını hiç bilmem, anlamam, tavsiyelerinizi bekliyorum, ne alabilirim?
(4) 

Duy nasıl sökülür?

balpolen #1200318 
Salonun ampulu yanmamaya başladı, ampulü değiştirdim fakat yine yanmıyor. Yukarıdaki kablolara da baktım, yine yanmadı. Duyun ici paslanmış, muhtemelen ondan yanmıyor, en mantıklısı bu duyu değiştirmek. Boş kablolara duy takmayı biliyorum fakat var olan duyu hic sökmedim daha önce. Nasıl sökücem?
(1) 

Bu annelerimizin kullandigi camasir sodasi nedir?

balpolen #1200136 
Calgon yerine gecer mi? Napiyor bu, deterjan mi, beyazlatiyor mu? Bu konuda kafam cok karisik
(7) 

3. Kata hirsiz girmis

balpolen #1199905 
Kilidi kirmislar, iceri girmisler, ust kattaki komsumuz fark edince de kacmislar bir sey alamadan, guvenlik amacli kilitleri degistiriyoruz. Anahtarci geldi bugun, bir kilit cesidi varmis, kaktirmali ittirmeli bisey dedi modelini anlamadim, 100 tl ye iscilik dahil yapacak, degistireyim mi kilidi?
(4) 

Ev yapimi dogumgunu pastasi

balpolen #1198524 
Arkadasimin dogumgunu, pastasini ben yapmak istiyorum. Tarif oneriniz var mi?

mobil görünümden çık