(7) 

oyun tavsiyesi

balpolen #964032 
Arkadaşlar önümüzdeki 10-15 gün boyunca aile saadeti yaşayacağım. Yapacak hicbir işim yok, kitap okuyorum, gazete okuyorum, dergi okuyorum, ne bulsam okuyorum, internet, film, tv böyle takılıp duruyorum. Biraz da oyun oynayayım diyorum zaman geçsin, ne oynayayım, biseyler tavsiye edin yoksa kendimi candy crush oynarken bulacağım.
(4) 

Doğumgünü sürprizi?

balpolen #963947 
Efenim öncelikle herkese iyi akşamlar, birkaç ay önce benim doğumgünümdü, erkek arkadaşım da bana çok güzel bir sürpriz yaptı sağolsun, şimdi bu ay sonu onun doğumgünü ve ben gtüm g.tüm ne yapacağım diye düsünüyorum? Ne yapayım? Nasıl bir sürpriz hazırlayayım? Fikirleriniz nelerdir kankiletalar? ilerde aynı duyuruyu tekrar açabilirim, teşekkür ederim şimdiden
(7) 

Sahurda ne yiyek, siz ne yiyorsunuz?

balpolen #961733 
Bikac gundur yolculuk yapiyoduk, oruc tutmadik o yuzden, bugn eve gelince de kahvalti yaptik, bikac saat sonra sahura kalkicaz, biz genelde kahvalti yapiyoduk sahurda ama simdi canimiz istemiyo, ne yiyelim, siz ne yiyiyonuz?
(6) 

Gunaydin, bu aksama menu hazirlayalim mi?

balpolen #959864 
Arkadaslar gunaydin, aksam icin patates salatasi, peynirli borek ve patlican graten yapacagim. Evdeki malzemeleri degerlendirmek adina, tatli da hazir bu arada, muhallebili biskuvuli bir tatli, bunlarin yanina nasil bir corba yapayim ve ana yemek ne olsun? Ya da baska fikirleriniz, onerileriniz varsa alabilirim.
(7) 

Kadinin boşalmasi?

balpolen #959304 
Arkadaslar kadinin bosalmasi sirasinda, su gibi bir sivi gelmesi normal mi? Kayganlastirici mukusumsu sividan bahsetmiyorum, bildiginiz su gibi bir sivi? Boyle birsey var mi, varsa nedir? Neden olur?
(9) 

bu uydu alicisi nasil?

balpolen #959133 
Arkadaslar daha onceki duyurumda bahsettigim tv yi aldik, ona bir uydu alicisi alacagim, full hd, 40 inc, 100 hertz bir tv icin bu uydu alicisi nasil? Ya da genel olarak bu uydu alicisi nasil? Fikirleriniz nedir? Fiyat-performans ve urun kalitesi hakkinda yorum yapabilir misiniz? Bu markayi daha once hic duymadim, bir de tv ye bir tasima aparati alacagim, babam duvarda daha iyi durur demis anneme, onu alirken dikkat etmem gereken neler var? Tesekkurler
(4) 

istanbulda suyu kullanilan cesmeler nereler var?

balpolen #958912 
Simdi arkadaslar benim eski evimin orda vardi boyle bi cesme, insanlar sularini burdan doldururlardi, su satin almazlardi, sizin bildiginiz boyle yerler var mi?
(4) 

şu televizyon nasil?

balpolen #958209 
www.hepsiburada.com

Arkadaslar su ekte gonderdigim tv nasil? Fiyati neden bu kadar uygun digerlerine gore? Bir de dahili uydu alicisi yok, buna uydu alici taktirmanin maliyeti ne kadar olur tahmini? Ozelliklerini yorumlayabilir misiniz? Ben pek anlamiyorum bu islerden. Annemlere alicam tv yi, yani oyle akilli tv ozelliklerine falan pek ihtiyaclari yok, acip izlemekten baska bisey yapacaklarini pek dusunmuyorum, yasli , emekli 2 kisi dusunun, bir de fiyati neden bu kadar uygun, orasi aklima takildi, tesekkurler
(2) 

para kazanma, borc kapatma

balpolen #957497 
Arkadaslar bir arkadasim kredi kartina fazlaca yuklenmis, odeme yapmasi gereken 10.000 kadar bir meblag var toplamda, benim gibi ogretmen o da, onumuzdeki 2 ayi bos, hangi isleri yapabilir, nerden nasil para bulabilir? Sabahtan beri dusunuyoruz, cikis yolu bulamiyorum, cok bunaldim.

Not: kisi erkek, bankadan kredi cekmek secenekler arasinda degil, ailesinden borc almak istemiyor, cok israr ettim ailene soyle diye ama dinlemiyor beni.
(3) 

istanbuldaki meslek liseleri

balpolen #955699 
istanbulda bildiğiniz meslek liselerini yorumlayabilir misiniz arkadaşlar ve imam hatipleri, öğretmenim ve okul tercihi yapıyorum, yarın son gün yumurta kapıya geldi
(6) 

besiktas civari bilgisayarla calismalik yer?

balpolen #955411 
Sturbucks olabilir ama ordan da sikildim artik, baska nereler olabilir, internet olmak zorunda diil.
(2) 

anadolu hisarina vapur

balpolen #955369 
Arkadaslar anadolu hisarina vapur sefer tarifesini ben bulamadim internette, bilgisi olan var mi?
(2) 

rumelihisarustu metro hatti acildi mi?

balpolen #955366 
Arkadaslar rumeli hisarustu metro hatti kullanima acildi mi ve haciosman metrosu ile baglantisi var mi?
(4) 

Gece gece canim tuzlu atistirmalik biseyler istiyo

balpolen #954832 
Ne yiyeyim, istiklaldeyim.
(15) 

Bana is bulalim mi?

balpolen #952861 
Degerli arkadaslar simdi ben ogretmenim, tatile giriyoruz malum ve ki fakat ben 2 ay bos bos durmak istemiyorum, bu kosullarda benim yaz ayinda yapabilecegim ne gibi isler olabilir, neler onerirsiniz?
(5) 

üst bacak sıkılaştırma

balpolen #950933 
arkadaşlar üst bacaklarımı beğenmiyorum, daha doğrusu biraz daha sıkı olsalar daha çok beğeneceğim, alt bacaklarda sıkıntı yok, onlarla aramız iyi, bunu da çok özel egzersizlere borçlu diilim, günlük yoğun tempo ve düzensiz yürüyüş diyelim, peki üst bacaklarımı sıkılaştırmak için ne yapabilirim, tenks ve iyi geceler efenim
(3) 

antep kiralik bisiklet yok mu?

balpolen #950346 
Yahu ben bisiklet sürmek istiyorum, ama internette araştırdım bulamadım buralarda kiralik bisiklet, antepli arkadaşlar bir bilgisi olan var mı?
(1) 

şirinevlere yakin takilabilecegimiz bir yer?

balpolen #949010 
Arkadasimin bikac saat sonra sirinevlerde bir isi var, biz de oralarda takilalim zaman gelene kadar bir de yolu trafigi dusunmeyelim diyoruz, oturup dinlenebilecegimiz nereler olabilir? Yesil alan olursa daha iyi, yoksa nezih rahat koltuklu yerler de olabilir, arac var, ona gore uzaklasabiliriz
(1) 

Besiktas bilim ve sanat merkezi nedir, ne yapar?

balpolen #948937 
Gunaydin arkadaslar, burayi duydunuz mu daha once? Milli egitime bagli gozukuyor? Nedir, isleyisi nasildir, nerededir bilen var mi?
(9) 

evde yapılıcak spor

balpolen #948342 
değerli arkadaşlar diyorum ki evde yatmak yerine, akşamları spor yapayım, pilates olur, squat olur baska bisey olur, youtube de izleyerek yapabileceğim şeyler var mı, tavsiyeleriniz nelerdir?
(15) 

sabah kalkinca kilonun fazla cikmasi, sonra dusmesi?

balpolen #946379 
Sabah ilk kalktigim anda hemen tartilirsam kilom 500-600gr. fazla cikiyo, 1-2 saat sonra tartilinca dusuyo, bu normal mi? Ve neden olabilir ki boyle bisey? Gunaydin bu arada
(2) 

cadde de ev yemegi

balpolen #946093 
Bagdat caddesinde ev yemegi veya saglikli biseyler yiyebilecegim nereleri onerirsiniz?
(6) 

yumurta ve elma degerlendirme

balpolen #944017 
Dolabi temizliyorum da, elimde bol miktarda elma ve yumurta var, ikisini de kullanmam lazim, yumurtanin son kullanma tarihi gelmis, elmalar iyice kendinden gecmis, ne yapayim bunlarla, her turlu oneriye acigim, ayri ayri, birlikte fark etmez
(3) 

yarin istanbul yakini kacmalik yer?

balpolen #943929 
Simdi diyoruz ki yarin sabah kalkalim, kemerburgaz, polonezkoy, belgrad ormani, agva, riva gibi bi yere gidelim, kahvalti yapalim, yuruyus yapalim, piknik yapalim istiyoz, ne yapabiliriz, nereye gidebilirsiniz, ben hicbirine gitmedim, sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
(3) 

iller arasi yer degistirme

balpolen #940154 
Arkadaslar oncelikle kesin bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim, şoyle ki suana kadar zorunlu hizmet kapsaminda olmayan bir okulda ogretmendim ama mayis ayi itibariyle okulum zorunlu hizmet kapsamina alindi, bu okula bilerek secmistim ve amacim adayligim kalktiktan sonra zorunlu hizmete istanbul a gelmekti ve simdi benim tayin istememe bir ay kala okul zorunlu hizmete alindi ve en az 2 yil daha benden orada durmam isteniyor? Bu kosullarda benim kazanilmis bir hakkim yok mu? Bu degisiklikler beni baglar mi? Dava acsam kazanabilir miyim? Cunku ben orda 2 yil daha durmam, kendimi biliyorum. Istifa etmekten baska carem yok mu yani? Ya da illa Istanbul dan bir koca bulup evlenmem mi gerekiyor?

Not; istanbuldan is ve evlenme tekliflerine acigim ve ciddiyim.
(20) 

Nabıyonuz bakayım beybiliboylar?

balpolen #939694 
Ben az önce kavun, fıstık ve gofret yedim, bi de üstüne ciğer gömsem mi diye düşünüyom? Nası bi pisboğaz oldum ben de bilmiyom ki, siz nabıyonuz bakayım?
(11) 

bize keahvalti mekani onerir misiniz?

balpolen #938087 
Yer istanbul
(3) 

bostanci kartal hattinda balikci?

balpolen #934888 
Arkadaslar bu guzergah ustunde pendik de olur, balik yiyebilecegimiz bi yer var mi? Sahil de olabilir, icersi de, fiyatlar cok ucmasin, onun disinda bir beklentimiz yoğ, tesekkurler
(4) 

sizce bunun nedeni ne olabilir?

balpolen #934426 
Efenim biri vardi bir zamanlar, bir sure munasebetimiz olmustu kendileriyle, ben de baya gonlumu kaptirmistim kendisine ama neticede biz yollarimizi ayirdik tabi, fekat ben ara ara girer bu zat-i muhteremin face ine hala bakarim. Neyse sadede geliyorum, gecen gunlerde benim dogumgunumdu, ben yine baktim face ine bunun sabahtan, sonra gece 12 ye dogru yani artik dogumgunum biticek, yine tikladim, fakat ne goreyim! Beni engellemis! Ertesi gunu ben yine baktim tabi, ne goreyim, engeli kaldirmis! Simdi amaaann be cocugum isin mi yok, ne bos islerle ugrasiyosun diyebilirsiniz ama aklima takildi benim.
Neden boyle bisey yapmis olabilir, anlayamadim ben?
(1) 

antakya kahvalti

balpolen #933469 
Arkadaslar 1 saate hatay da olacagIz, kahvalti yapmak istiyoruz, tavsiyeniz var mi? Bir de neler yapalim, ne yiyelim, nereyi gezelim? Aksama donuyoruz
(1) 

antakya konaklama

balpolen #933269 
Arkadaslar Hatay da nerede konaklayabiliriz? Bildiginiz uygun ve guvenilir yerler var mi? Ya da baska tavsiyeleriniz nelerdir?
(7) 

Kahvalti icin?

balpolen #932223 
Nereye gidelim? Istanbuldayiz

Not:Cinaralti tercihler arasinda degil

Not2: Gunaydin pampislerim ;)
(1) 

instagram

balpolen #926675 
Instagram da benim begendigim fotolari takipcilerim de goruyoya, bu ozelligi kapatabiliyo muyuz, yoksa standart mi?

Gunaydin bu arada, guzel bir hafta diliyorum.
(4) 

n11. com dan televizyon alınır mı?

balpolen #925995 
Pahalı bir elektronik ürün alan, problem yaşayan, memnun olan vs. var mı? Garantisi falan nasıl oluyor?
(3) 

Kulak ici kulakligin ici

balpolen #925257 
Tek basina satilmiyo? Yine dustu, napicam ben?
(5) 

ogrencilerime ne yapayim?

balpolen #924534 
Cok degerli arkadaslarim, sinifta cocuklarla konustuk, cuma gunu oglen ben de birseyler yapacagim, onlar da yapacak, oglen arasini boyle degisik gecirelim dedik, simdi ben kisir, mercimek koftesi gibi seyler dusundum ama tatli olarak ne yapayim ben bu evlatlarima, firinim yok bu arada, kurabiye, pogaca gibi secenekleri kafadan eliyoruz, sizin akliniza neler geliyor, neler yapabilirim?
(3) 

balik nerde yiyelim?

balpolen #923671 
Istanbulda'yiz? Bogazdaki balikcilari demiyorum, yani o kadar gecirmesinler, soyle normal orta fiyatli balik yiyebilecegimiz yerler nereler var?
(4) 

godaddy .com nasil bir sitedir?

balpolen #923325 
Guvenilir mi?
(5) 

settings of book ne demek?

balpolen #920718 
Cahilligimi bagislayin ne demek?
(6) 

Yemek yiyecegimiz bir yer?

balpolen #917969 
Arkadaslar saat 10 civari da acik yemek yiyebilecegimiz bir yer lazim bize, nereler olabilir?

Yer istanbul, aradigimiz ozel birsey yok
(3) 

Nereye gidelim?

balpolen #917629 
Arkadasimla birlikteyiz, istanbulda nereye gidebiliriz? Cafe olur, bar olur, farketmez, her oneriye acigiz
(7) 

Ne yapabilirdim? Ne yapabilirim?

balpolen #917368 
Arkadaslar dun beni cok sarsan bir olay yasadim, bana bu konuda yol gosterirseniz sevinirim. Dun gece ucaktan indim, havatastayim, kalkmasini bekliyorum falan, o sirada asagida bir adam binmeye calisiyo, ben adami gorur gormez cok kotu oldum zaten, dis gorunusunde birsey yok, yanlis anlasilmasin, normal, 60 li yaslarinda bir adam, ama cok huzunlu, gozleri, bakislari ifadesi. Sonra bu adam geldi benim yanima oturdu, bi tek benim yanim bostu, biraz bakmaya calistim, baktikca daha da kotu oluyorum, bisey yok aslinda ortada ama cok uzuluyorum, bi taraftan konusmak istiyorum, bi taraftan o kadar kendi derdine dalmis ki rahatsiz eder miyim diye dusunuyorum. Yolun ortalarinda ben dayanamayip nerelisiniz diye sordum. Antep dedi, megerse ayni ucaktaymisiz, sonra basladik konusmaya, arkadaslar adam mahkummus, 7 yildir iceride, 120 gunu kalmis, 7 gunluk izin vermisler, iyi halden, antepte kirikhandayim dedi, izin icin istanbula gelmis, normalde terzi, evine hirsiz giriyo, o da o sirada adami bicakliyor ve 10 yila mahkum edilmis, anlattikca icim parcalandi, dayanamadim, dun gece aklimdaydi, uyandim yine aklimda, nasil desem cok adam gibi bir adamdi, cok kotuyum arkadaslar, vedalasirken dedim, nolur uzulmeyin artik, cok az kalmis, kendinize dikkat edin falan ama kendimi adami ortada birakmis gibi hissediyorum, sanki boyle tutunacak dal ariyo gibiydi, simdi benim sorum su, ben bu adam icin ne yapabilirdim, ya da ne yapabilirim? Gidip bulabilir miyim onu tekrar Antep te? Yani bilmiyorum iste, size de sormak istedim
(4) 

Eminonune gidiyorum, bu saatte ne yapabilirim orda?

balpolen #914700 
Arkadaslar Eminonune gidiyorum, yalnizim, 1-2 saatim var, ne yapayim, nerde oturayim? Ya da dolasayim?
(5) 

kirpik kiviran maskara

balpolen #913509 
Arkadaslar benim yuzumdeki en problemli yerim belki de kirpiklerim, dumduz, hicbir sekilde kivrilmayan ok gibi kirpikler dusunun, bu yuzden maskarada aradigim en onemli ozellik kiviricilik, iyi kiviran bir maskara var mi bildiginiz?

Bir de watsons da deborah da indirim var, bu markayi cok iyi bilmiyorum, sunu dene diyebileceginiz bir urunu var midir?
(6) 

kaymakli tarif

balpolen #912506 
Kahvaltida balla yemek icin kaymak almistim, epey de yedim fakat daha bir kismi var ve kullanmazsam bozulacak, bunu icine koyabilecegim yemek falan yok mu bildiginiz, tenk yu
(12) 

Gunaydin, 1 litre suyu araliksiz ictim

balpolen #912359 
Havaalaninda guvenlikten gecerken, gorevli suyu geciremezsiniz, icebildiginiz kadar icin dedi, su hic acilmamis 1 litrelik siseydi, ben de hepsini ictim, simdi hafif bir migde bulantisi var, bisey olur mu?

Not1: Olay 20 dakika once gerceklesti
Not2: Herkese sendromsuz bir pazartesi diliyorum
(13) 

mor stiletto ile siyah kilotlu çorap

balpolen #909719 
Çok mu zevksiz? Nasıl olur uyumu? Ya da mor stilettoyu nasıl kombinleyeyim ben?

Dipnot: Stiletto rugan. topuk boyu orta, koyu mora kaçan cinsten
(11) 

Gercekten ama gerrrcekten cok sikildim!

balpolen #900027 
Bana bir hal care bulun dostlar. Kac gundur tatildeyim, yatiyorum evde, gunduz hazirlanmak zor geliyo diye disari da cikmadim, yat yat, yorulmadim, uyumadan once kitap okuyodum, kitabim bitti, yenisine daha saramadim, internetim kotali, acip dizi izleyeyim yok, nolur bisey bulalim, aklima acayip acayip seyler geliyo, eski sevgililerime saricam bu gidisle, kendimi rezil etmeden, bu gecenin sabahina dun gece yine ne boklar yemisim demeden uyanmam icin bana bi mesgale bulun, valla, nolur, bulun
(13) 

Bana bir tatli onerin

balpolen #898446 
Arkadaslar bir tatli ariyorum, boyle yiyince icinden krema aksin, mesela kurabiye ama isirinca icinden beyaz pastaci kremasi muhallebi karisimi bisey fiskirsin, kac gundur aklimda cikmiyo da, satin alinmayacak bu arada, ben yapicam, buna benzer bir tarif var mi bildiginiz?
(5) 

Karadenizliler paraya cok mu duskun?

balpolen #897907 
Karadenizliler kizmasin nolur, boyle bir izlenim edindim ben, ozellikle kiz alip verme,evlenme islerinde maddiyat cok on planda sanki,bana mi oyle geldi, sizin tecrubeleriniz neler?

mobil görünümden çık