(2) 

Binance alt limit

ırene adler #1249376 
===>Paribudan Btc alıp alt coinlere yönelmek isteyen biri.Yani ben. Paribuda alt limit 100 tl imiş.Alıp bir de Binance'e atması var. Binancein alt limiti kaç peki? Bilen var mı? Küçük limitleri aşarız da binance limiti 5000 tl filan ise beni aşar.

Hayırlı coinlemeceler₺
(4) 

Diyet halleri

ırene adler #1249347 
===> Sıkı bi diyet dönemindeyim, çok çok iyi gidiyor. Sonuçlar iç açıcı.

==>Öğlen 100-120 gr ızgara et,tavuk balık +salata+ 1 dilim tam buğday var.

==> Pazar günleri burdaki kebapçıdan söyleriz biz hep. Ben de tavuk şiş söyleyip 5-6 parça tavuk ve bol salata yiyorum.Bu durumda diyeti bozmuş olmuyorum değil mi??? Tavuk şiş ızgarada yapılıyor. Evde niye yapmıyorsun derseniz tavuk şişte o lezzeti yakalayamıyoruz, kebabçıdaki çok güzel.
(2) 

Vsco vsco şişeler

ırene adler #1249116 
==>Selam herkeslere,instagramda gezinirken çok harika fotolara denk geliyorum.Diom kesin leica filandır bu ekipman.Yukarıya bi geliyorum ekipman iphone 7 bilmem ne oluyor.Sonra fotoğrafın altına göz gezdiriyorum,vsco hastagleri.O programı kaç kere yükleyi sildiğimi hatırlamıom bile.Neden siliyorum??Yüklediğim zaman program çok karışık geliyor,iyi sonuçlar elde edemiyorum,ben de heves edip bırakıyorum vscoğumuu.

===>Bu programla nası yaratıyolar bu harikaları?Paralı kısımları mı açtırmak lazım?Vsco kullanabilenlerden misiniz?Azıcık tüyo verseniizz ne güzel olurr..
(7) 

Fansız laptopa ne olur?

ırene adler #1249015 
==>Beyin bedavaymış canlar, duydum ve çok mutlu oldum.:**** Gelelim konumuza, emektar bi laptopum var, iş görüyo saolsun ama fan sesi beni gıcık ediyor. Fandan gelen ses normal fan sesi , takır tukurluk bi durum yok.

===>> Eğer bu fanı çıkarırsam laptopa ne olur? Bi macbook air'a dönüşür mü???:D
(1) 

Netflix tv

ırene adler #1248889 
===> Evimizde bir lcd tv var. Bu tv'de netflix çalışır mı diye merak ediyorum. Nereye bakmam gerek??? Dijiturk bağlı şu an sadece. İnternete giriyo mu hiç bakmadım. Nasıl yapayım???
(9) 

Ruj sorusu

ırene adler #1248860 
==> Hanımlar bakar mısınızzz?? Bu zamana kadar kullandığınız en kalıcı ruj hangisiydi? Paraya kıyıp iyi markalardan mı almak lazım kalıcılık için?? Avondan extra lasting diye bir şey kullanıyorum ama kalıcılık açısından pekte memnunum sayılmaz..


==>> Önerebilceğiniz markalar var mı???Fiyatı çok farketmez kalıcılık iyiyse..
12345678910   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık