(2) 

Google sheets

ırene adler #1496317 
>> Google sheets dokumanında bir tablo hazırlıyorum ve bos kalan kısımları ''0'' ile doldurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?



Farklı sütun ve farklı satırlarda bosluklar.
(2) 

Google meet iş toplantısı

ırene adler #1496136 
>> İş için otobüste bir toplantıya girmem gerekebilir. Otobüs hareket halindeyken çok ses gider mi toplantıya? Totalde iki kişi olucaz toplantıda. Ben de bluetooth kulaklık olucak.

Şehirler arası seyahat.
(2) 

Ekran kırılması telefon

ırene adler #1495223 
>>Ekranda koruyucuyu çıkarmıştım. Koruyucusuz olan ekran çok yüksekten düsmemesine rağmen ne yazık ki kırıldı.

Kırıldıktan sonra şöyle bir sorun oluştu. Birini arıyorum mesela, ekran kararıyor. Telefon hala açık ama. Aramayı kapatamıyorum bu yüzden ekran karardıgı için.

Ekranı değiştirmekle bu hata düzelir mi? Yeni bir telefon bakıcam belki yaptırmadan.
(3) 

Kan grubu kartı

ırene adler #1494901 
>> Kan grubu kartı nereden alınır? E-nabız'da kan grubum mevcut. Daha önceden baktırmıstım, kart olarak nereden alabilirim bunu. E-nabız'da göremedim.
(2) 

Windows iki oturum

ırene adler #1494461 
>>> Bir bilgisayarım var. Orda chrome iş için kullanıyorum, tüm sekmeler sabit bir sekilde acık.

Şimdi Windows'dan ikinci bir oturum acıp kişisel işlerim için orda chrome kullansam, virüs gibi bir durum oldugunda ilk oturumdaki iş için kullandıgım sekmelerin acık oldugu chrome'da sıkıntı cıkar mı?

Virüs bilgisayar girerse; oturum fark etmez sanırım dimi? Sacma bir soru oldu farkındayım ama biraz önemli konu.

Edit:İlk oturumda opera'da kendi işlerimi hallediyorum, bana yeni bir chrome lazım,sabit sekmesiz. Bilgisayar bana ait, şirkete ait değil.
(1) 

Kyk yapılandırma

ırene adler #1494448 
>>>Kyk borcu yapılandırma için basvuru süresi ve ilk taksit ödeme bir ay uzatılmadı mı?

Basvuru süresi son gün 31 Agustos'tu. İlk taksit ödeme 30 Eylüldü. Şimdi bakıyorum ivd.gib'ten hala 30 Eylül gözüküyor ilk taksit ödeme süresi. Gecen hafta bu süre uzatılmıstı diye biliyorum. Acaba o uzatma kyk için gecerli değil miydi?
(5) 

İETT otobüsleri klima

ırene adler #1494245 
>>İETT otobüslerinde klimalar neden çalışmıyor İstanbul'da? Kaç derece olmasını bekliyorlar? 3 tane otobüse bindim bugün, hiç birinde çalışmıyordu. Bunların hepsi belediyeye bağlanmadı mı? Kalite artacaktı,bir standart gelecekti. Maskeyle zaten bunalıyoruz sıcaktan. Yoğun otobüslerde daha büyük sıkıntı oluyor bu durum. Bazılarına soruyorlar,klimanın gazi bitti,bozuk gibi cevaplar.


Plaka aldım, beyaz masaya yazmalı mıyım? Göstermelik bir havalandırma çalışıyor ama klima değil bu kesinlikle.
(3) 

Pin vitaminli soğuk çay

ırene adler #1493456 
>> Çok güzel bir soğuk çay keşfettim. Kalorisiz ve şekersiz yazıyor. İçimi çok yumuşak, şeker yok diyorlar ama hafif şekerli bir tat var. Yine de şekerli içecekler gibi değil. Çok dengeli.


pindrinks.com.tr

İçindekilere linkten bi bakar mısınız? Sıkıntılı bir şey var mı genel olarak?

Steviol glikozit ve sukraloz denen bir şeyler var. Bunlar şekerden daha mı zararlı?

Çok şekerli olmayan kalorisiz bir içecek buldum diye aşırı sevindim yaa.

Macro centerdan aldım ben.
(2) 

Su akıtan banyo bataryası

ırene adler #1493039 
>>Tamir ettirilir mı? Yenisini alıp onu mu taktırmak gerekir.Cok eski bir batarya değil fakat su akıtmaya başladı.

Paçanga böregi

ırene adler #1492648 
>>>İstanbul'da en iyi paçanga böreği nerde yenir? Farklı tavsiyelere açığız.

Metro internet

ırene adler #1492210 
>İstanbul'da metrolarda internet hizmeti başladı mı? Belediye bir calisma yapmıştı ve onaylanmıştı sanırım.

Hizmet başladı mı? "01IST01T" adlı bir wifi hattı görüyorum metroda ama girmedim hiç. Bu olabilir mi?
(3) 

Mezgit

ırene adler #1491407 
>>Mezgit bu mevsimde yenir mi? Akşam balıkçıya gidicez. Mezgiti genelde yağda kizarttarak yapıyorlar dimi? Başka türlü bir yapılma şekli var mı?
(4) 

Lahmacuna ne koyuyor olabilirler?

ırene adler #1491257 
>> Ne zaman dışardan lahmacun yesem midem kötü oluyor. Zehirlenme şeklinde değil de kötü bir hissiyat,rahatsızlık hissi. Annem evde içini hazırlandığında ve sadece pişirme için fırına verdiğimizde bu durum oluşmuyor.

Bu kebapçılar ne koyuyor olabilir lahmacuna? Sektörden birileri var mı? Yemeyi düşünmüyorum artık dışardan. Nispeten iyi sayılabilecek yerlerden yiyorum genelde.
(1) 

Şöyle bir virüs var mı?

ırene adler #1489698 
Bilgisayarımda şirketin tüm hesapları,mailleri vs açık. Kendi kişisel bilgisayarımı iş içinde kullanıyorum. Bilgisayara virüs girip,buradan müsterilere herhangi bir sıkıntı mail atılabilir mi? Bir virüs bunu yapabilir mi? Maillerin açık oldgunu varsayalım o anda. Diken üstündeyim bu yüzden. Mail hesapları gmailde.
(6) 

İçeriği temiz ara öğünlük ürünler

ırene adler #1489244 
>>İçeriği temiz,katkı maddesi,glukoz surubu vesaire olmayan ara ögünlük aklınıza neler geliyor? Etikette yazanlar doğruysa Zuber iyi gibi bu yönden. Başka neler olabilir?
(2) 

İstanbul büyük eczaneler

ırene adler #1489122 
>> İstanbulda büyük, ürün çeşitliği bol, içinde gezerken kaybolacağımız türde eczaneler var mı? İki yakada da olabilir. Aklınıza gelen nereler var? Köklü eczaneler var bir kaç tane ama bunlar küçük oluyor genelde.
(1) 

Biontech 3. Doz bir hafta süre

ırene adler #1488315 
Selamlar, halam 69 yaşında,2 doz sinovac oldu . 3. Doz için Biontech randevusu alacaktık. Bugün baktık. 3. Doz yapılabilecek tarihler için 12-19 Temmuz arası olarak bir tarih verilmiş. Kendisine bu tarihler hiç uymuyor. Bayram sonrası 26 temmuzda olamaz mı mesela? 1 hafta içerisinde olmak mı gerekiyor? 3. Doz için sistemi hiç bilmiyorum
(1) 

İstanbul öğrenci kartı

ırene adler #1488012 
>> Yeni İstanbul kartlarını kişiye özel olarak nerden alabiliriz? Öğrenci kartları mesela.

Bunlar makinelerden değişmez anladığım kadarıyla? Merkezlere mi gidip değiştirmek gerekir? Yeni tasarımlı kartlardan almak istiyorum kendi ismimle.
(4) 

Havuz ve virüs

ırene adler #1487999 
>> Haftaya ikinci aşımı olacağım ve ondan sonraki hafta havuza yazılacağım. Ama yine de biraz çekiniyorum. Şu an havuza giden kimler var aramızda?

İyi temizlenen bir havuzda virüs olmaz diyorlar. Ama yine de tam emin olamıyorum. Bu kadar koruduk kendimizi. Bu arada havuz genelde boş olucak(belki 2-3 kişi olur) çünkü henüz öğrenciler gelmedi, onlar gelmeden 3 aylık süreci değerlendirmek istedim.

Ne dersiniz, yazılayım mı?
(5) 

Banyo bataryası

ırene adler #1484981 
1) www.hepsiburada.com

2) www.trendyol.com

Şu an ikinci bataryadan var bizde. Yeni bir tane almak istiyoruz, suyun sıcaklıgını daha kolay ayarlamak için hangisini almak lazım sizce? İkinci üründe zaman zaman ideal sıcaklıgı denk getirmekte sorun yasıyoruz. 1. ürün bu açıdan daha mı iyidir?

Gönül isterdi ki termostatik banyo bataryalarından alalım ama onlar çok pahalı geldi şimdilik.

Edit: Bu bataryaları örnek olarak koydum.
(2) 

Biontech ikinci doz

ırene adler #1481806 
Selamlar, bir sorum vardı. Anneme biontech için randevu aldık. Biontech aşısında ikinci doz olarak ilk aşının birebir aynısı mı yapılıyor? İkinci doz için herhangi bir farklılık var mı?
(3) 

Rapor güncelleme

ırene adler #1480184 
Selam herkese, patronlara işle ilgili rapor gönderiyorum excelde. Hafta hafta sayfalar olusturdum. Son haftayı tamamlayıp mail aracılıgıyla patronlara gönderdikten sonra diğer haftayı olusturmaya baslıyorum.

Pazartesi günleri gönderdiğim mailden sonra salı günü yeni haftaya baslarken ve yeni haftanın raporunu hazırlarken, patronlar bu yeni haftada yazılanları görürler mi? Pazartesi günü attığım haliyle mi görürler? Google sheets değil, bildiğimiz excel direkt.
(3) 

Şehirler arası seyahat

ırene adler #1479544 
''Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alınması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edileceğinin bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz edilmesi yeterli olacaktır. Bu durumdaki kişilerin şehirlerarası toplu taşıma vasıtaları ile ikametleri arasındaki hareketlilikleri, kalkış-varış saatleriyle uyumlu olmak kalmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaktır.''


Genelgeden anladığım kadarıyla önümüzdeki haftasonu otobüs bileti mi alarak Pazar günü İstanbuldan başka bir şehire seyahat edebiliyorum değil mi? Bir kaç yerde de sokaga cıkma kısıtı olan günlerde izin gerekiyor denmiş. Anlayamadım tam.
(4) 

İstanbul'da midye tava

ırene adler #1477383 
>>Selamlar herkese, midye tavayı hiç denemedim. Merak ediyorum. İstanbul'da en iyi veya en iyiye yakın midye tavayı nerede yerim? Yasaklar bitince gidip denemeyi düşünüyorum. Yaka farketmez,önerilerinizi alabilirim.
(2) 

İnternet bağlantı problemi

ırene adler #1474278 
>>> Gece bir anda elektrikler kesildi, ondan sonra internet gitti. Wifi olarak ev internetimiz gözükmüyor. Modemi kapatıp açtım, işe yaramadı.

Servis sağlayıcımızı aradım. Arıza kaydı olusturuldu.Arıza kaydı için de dışardan kontrol ediyorlar yalnızca, eve gelip bakmıyorlar. Evden çalışıyorum, internet baya elzem, sinir oldum. Modeme bir şey olmuş olabilir mi internet kesildiğinde? Benim yapabilceğim bir şey var mı çözmek için?


Edit: Modem bozulmuş, belki benzer arızayı deneyimleyen olur diye belirtmek istedim.
(1) 

Sgk günleri

ırene adler #1474169 
>> Annem, babasından dolayı emeklilik hakkına sahip. Şu an emekli maaşı alıyor. Kendine ait 1000 küsür günü var. Bu günlerin parasını SGK'dan alabilir mi? Beklemesi gereken bir yaş var mı?Kendisi şu an 53 yaşında.
(1) 

Google docs

ırene adler #1473516 
Google docs üzerinden bir word dokümanı olusturdum. İstediğim bu dokümanın gönderdiğim kişiler tarafından editlenebilmesi, bir şeyler eklenmesi.

Direkt link olarak maile eklesem düzenleme yapamıyorlar dimi? Düzenleme yapabilmeleri için nasıl göndermem gerekiyor?
(2) 

Pul koleksiyonu-İstanbul

ırene adler #1473238 
>> Vefat eden yaşlı bir yakınımızdan bir pul koleksiyonu geçti elime. Zarfların içinde duruyor pullar şimdilik.


Bunları İstanbul'da güvenilir kime gösterebilirim? Değerlerini öğrenmek ve ona göre de satmak istiyoruz. Fazla bir değerleri de olmayabilir, pek anlamıyoruz.
(2) 

Ekonomi sorusu

ırene adler #1471818 
>>> Biraz saçma bi soru sorcam. Bugün bir çok başlıkta bahsi geçmişti. Konumuz yurtdışından para getiren,Türkiye'de yatırım yapan yabancılar.

Bu abiler paraları nasıl getiriyor? Yani Türkiye'den hesap açıp parasını faize mi koyuyor? Ya da döviz yükselecek öngörüsü varsa döviz mi alıyor? Fonlar aracılığıyla filan mı yatırım yapılıyor? Büyük büyük meblağlardan bahsediyorum. Borsadan hisse alanlarda var sanırım. Bilgisi olan var mı? İşleyiş nasıl oluyor?
(4) 

Freelance iş

ırene adler #1471238 
>> Bir şirkete freelance çalışmaya basladım ek iş olarak. Transferwise ile parayı gönderiyoruz demişler. Transferwise'dan hesap açtım.

Daha sonra bu hesaba ''alıcı ekle'' kısmından Türk banka hesabımı ekledim. Şirket yetkilisi böyle yapabileceğimi söyledi.

Daha sonra şirketten ilk para geldi, bana ''şu şirket size para göndermek istiyor'' diye mail geldi. Ben de Türkiye'deki banka hesabımı girerek onayladım mailde gelen formu.

Şimdi bu para nereye gelecek? Benim transferwise hesabıma mı yoksa Iban bilgilerini girdiğim Türkiyedeki hesabıma mı? Su anda Transferwise'da para yok.

Bir de Transferwise'da TRY bakiyeniz için Iban oluşturun diye bir secenek vardı. O nasıl bişi? Wise kendi mi iban olustuyor?

Edit: O zaman neden ısrarla transferwise acmamı istediler?
(2) 

Start-up yatırım

ırene adler #1470324 
>>Start-uplara yatırım yapan şirketler veya kişiler oluyor? Burda süreç nasıl işliyor?

Yatırım yaptıktan sonra şirketten hisse alıp her ayki kardan para mı alıyorlar? Yoksa exit durumunda mı payları kadar para alıyorlar? Anlaşmaya bağlı olarak değişebilir,genel olarak süreç nasıl işliyor onu merak ettim.
(3) 

Damar yolu aparatı

ırene adler #1468901 
>>Annemi bugün hastaneye götürdük. Kol damarından kan testi aldılar. Damar yolunu açtıkları alet kolunda kalmış,şimdi farkettik. Bunu kendimiz çıkarabilir miyiz? Adı ne bu aletin onu da bilmiyorum da kan testi alınırken kullanılıyor genelde.
(1) 

Seyyarvatandas

ırene adler #1468208 
Selamlar, sözlükten ''seyyarvatandas'' adlı kullanıcıya yazabilir misiniz ? Ufak bir şey sormam gerekiyor.
(3) 

Mevduat faizi

ırene adler #1467899 
>>> Mevduat faizi alınan bir hesapta faiz hesaba geldiğinde hesap sahibine telefon mesajı gidiyor mu? Deneyimleyen var mı?


Annemin hesabını kullanıyorum da serbest hesap diye bir şey açtım, günlük faiz alıcam. Her gün faiz tutarı geldiğinde anneme mesaj gider mi acaba? Hesap acarken bir mesaj geldi telefona şimdilik açıldığına dair.

Edit:annemin mobil bankacılıgını da ben kullanıyorum.
(1) 

Aynı ünlüyü bir sürü reklamda oynatmak

ırene adler #1466312 
>> Selamlar, Masterchefteki Mehmet Şef şu an 3 markanın reklamında oynuyor. Makarna, şalgam ve migros.


Reklamcılık sektöründe bu duruma nasıl bakılıyor? Sanki reklamların değeri azalıyormuş gibi böyle. Siz ne dersiniz? Sektörden birileri yorumlarsa o da güzel olur.
(3) 

Çalışma saatleri

ırene adler #1466004 
>>>Selamlar, aşağıdaki çalışma saatleri ile ilgili açıklamadan ne anlıyorsunuz?



----Available to work 40 hours/week (full-time job), including weekends (approximately three hours per day)


40 saate ek olarak mı haftasonu 3'er saat çalışma var? 7 gün mü çalışılacak?
(3) 

2017 piyasası

ırene adler #1465490 
>>2017 coin piyasasını deneyimleyen var mı aramızda? Bitcoin 20 bin dolarları gördükten sonra Bitcoinin düşüşü nasıl olmuştu? Kademeli olarak mı yoksa bir kaç gün içinde mi düşüş oldu? Bir olay mı etkili oldu bu düşüşte? Sanırım 3 bin dolarlara kadar düşmüş.
(17) 

Kaçırdığım bir sey mı var?Faiz olayı.

ırene adler #1464973 
>> Ekside sık sık denk geldigim başlıklardan biri var
1 milyon liram olsa çalısmam şeklinde. Bu başlıklarda genelde faizi 15 bin, onunla gül gibi geçinir giderim diyenler oluyor.

Finansal açıdan çarpık bir düşünce değil mi bu? Ben de şu şekilde biliyorum. 1 milyonun var faizde, her ay çekip harcadın 10-15 sene sonra Türkiye gibi bir ülkede o paranın değer kaybı çok yüksek olacak değil mi? O zaman belki faizden aylık aldığın para bile- ana paraya dokunmadığın şartta- asgari şekilde yaşamaya yetmeyecek. Ana parada değer olarak baya düşecek. O kadar sene sonra iş hayatına döneyim desen,o da çok kolay iş olmaz.


Benim kaçırdığım bir nokta mı var burada? Bu sistem sürdürülemez ve bir çok kişininde bilmesi gereken bir şey değil mi bu faizle gecinmenin riski?
(4) 

Acer laptop şarj aleti sorunu

ırene adler #1464300 
Selamlar herkese,

Acer marka bir laptopum var. Şarj aletinin metal ucu kırıldı. Servise götürdüm, kullanıcı hatası çıktı.

Buraya kadar tamam, servisten aradılar 511 TL artı KDV dediler. Bir adaptör için bu fiyat baya fazla geldi bana. Sinir oldum. Verebileceğim bir rakam fakat bir adaptöre bu kadar vermek istemiyorum.


İkinci seçeneğim kabul etmeyip Acer laptop için N11'den yan sanayi laptop şarjı almak. Bu yan sanayi şarj aletleri bilgisayara zarar verir mi? Bilgisayarlar pahalanmadan çok uyguna almistim,çok seviyorum aleti. Zarar görsün istemiyorum. Risk almaya değer mi?70 TL filan yan saniyiler.

Üçüncü seçenek bilgisayarı alıp metal ucunu tamir ettirmek bır yere. Onun içinde nereye giderim bilmiyorum. Metal ucu kırıldı ve adaptör hala çalışıyor. Tamir için nereye götürebilirim İstanbul'da? Çok gıcık oldum ya.
(4) 

M5 Üsküdar- Çekmeköy metro hattı

ırene adler #1463129 
>> Bu metro hattı Üsküdar'da nereden kalkıyor? Üsküdar sahili biliyorum bir tek. Oraya yakın mı ilk durak?

Durak adı olarak Üsküdar yazmış ama ne tarafta olduğunu çözemedim.

Teşekkürler.
(28) 

Türkiye'den bir abur cubur seçecek olsanız?

ırene adler #1463021 
>> Yurtdışındaki ürünlere nazaran -bir kaç ürün hariç- Türkiye'deki abur cuburların çoğu leş, biliyorum. Artan maliyetlerle birlikte içeriklerde iyice bozuldu.

Buna rağmen bir abur cubur seçecek olsanız bu hangisi olurdu? Sizin için en favori abur cubur hangisi?


Benim favorim Kahve Dünyası-Gofrik. Başka bir abur cubur tüketmiyorum burda. Yeni ürün çıkarsa belki. Özellikle kahve ile tüketildiğinde bambaşka bir şey oluyor. Yapımda emeği geçenlere ne desem bilemiyorum.:D Abur cubur tüketmiyorumcuları başka bir duyurumuza alabiliriz. Tek ürün seçecek olsanız hangisi olurdu?
(2) 

Laptop şarj aleti

ırene adler #1462895 
>>Acer marka laptopumun şarj aletinin ucu kırıldı. Taktigimda şarj ediyor fakat çıkarırken uç sokette kalıyor sürekli. Çok sinir oldum ya baya memnundum laptoptan.


Garantisi devam ediyor. Servise götürsem yeni bir şarj aleti verirler mi acaba? Garanti kapsamı şarj aletlerinde de geçerli olur mu? Aynısını bulamadım bile internette orjinal olarak,yan sanayi var hep.Ne yapabilirim başka? Mediamarktten almıştım,oraya mı götürmek lazım,yoksa direkt Acer'in servisine mı götüreyim?
(1) 

sigurd snake in the eye kullanıcısına mesaj

ırene adler #1461667 
Selam, bu sözlük kullanıcısına mesaj atabilir misiniz? Bir sorum var da kendisine.
(2) 

Sağlıklı beslendiğinizde gelen huzur

ırene adler #1460553 
>> Bu akşam yemeğin dibine vurmuşken sorayım dedim.

Sağlıklı beslendiğiniz, az yediğiniz, paketli gıdalardan da uzak durduğunuz günler sizde bir iç huzuru oluyor mu? Nasıl hissediyorsunuz? Çok yediğiniz bir günün ardından formunuzu korumak için stratejiniz nelerdir?

Uzun süredir; Haftada 6 gün sebze,protein agırlıklı besleniyorum, bol suyla taçlandırıyorum. 1 gün kendime izin veriyorum. İzin verdiğim günde biraz saglıksız beslensem rahatsız hissediyorum baya ,hem mental olarak bir rahatsızlık hissi hem de midemde ve vücudumda. Sanki her yerim ödem toplamış gibi. O 6 günün dinginliğini arıyorum hep. Şu anda da böyle hissediyorum :D Bu arada arada vücudu fazla kalori alarak şaşırtmaya da karşı değilim normalde.
(2) 

İş basvurusu Linkedin.

ırene adler #1459988 
>>>Linkedinde evime çok yakın ve bana uygun bir iş ilanı gördüm Cuma günü. Hemen basvurdum. Cumartesi görüntülemişler başvurumu.


Ayrıca bu şirketin '' info'' ile başlayan iş maillerine de ulaştım geçen gün. Sizce ''info'' adreslerine tekrar bir başvuru gerçekleştirsem mi? Ya da linkedinden başvurumu gördükleri için, onlardan bir dönüş mü bekleyeyim? Karar veremedim.
(2) 

Bitcoin stop loss

ırene adler #1459874 
>>Elimizde bir miktar para var diyelim. Bitcoin almak istiyoruz. Ana parayı çok riske atmak istemiyoruz.


Bu durumda stop loss denilen olay işe yarar mı? Düşme durumunda ana paradan zararı minimize edebilir miyiz böylece? Verilen satış emrinin uygulanmaması gibi bir durum söz konusu mu? Nelere dikkat etmek gerekir?


Not:Bu konuda yardımcı olabilirim diyen yeşillendirebilir.
(3) 

Kyk borcu yapılandırma

ırene adler #1459633 
>>Kyk borcu ile ilgili bir sorum var.


Kyk borcu yapılandırma için yarısını peşin ödeme kalan yarısını taksitlendirme gibi bir durum var mı?

Şimdi 31 Aralık tarihine kadar yapılandırdım diyelim. Peşin olarak yapılandırmam onaylandı, ona göre de bir faiz indirimi oldu. 31 Ocağa kadar bu tutarın yarısını ödedim. Kalan borç için taksitlendirme talep edebilir miyim? Başvuru süresi geçmiş olacak o zaman yapılandırma için aslında. Nasıl halledebilirim?


edit: Borcumun tamamının vadesi doldu.
(4) 

Sakin şarkılar

ırene adler #1459308 
>>>İyi akşamlar herkese,

Aşağıdaki şarkı gibi sakin, dingin şarkılar arıyorum. Türkçe olsa daha iyi olur. Her slow şarkı bu kategoriye girmiyor sanırım. Kullanılan enstrümanlar sakinlik sağlıyor.

www.youtube.com

Şarkı: Fikret Kızılok- Bir Harmanım bu Akşam

Neler önerebilirsiniz?
(2) 

Sifona ne olmuş olabilir?

ırene adler #1459255 
Herkese selam, sifonla ilgili bir problemimiz var.


Sifonu çektikten sonra tekrar su doluyor malumunuz. Bizim sifon normalde çektikten sonra 30-40 saniye içinde dolardı.

Şimdi 4-5 dakika geçiyor hala sifondan su dolma sesi geliyor rahatsız edici bir biçimde. Vanasını kontrol ettim, sonuna kadar açık. Tuvalete bir su akışı da yok, o yüzden dolmuyor desek.


Problem nerde olabilir? İlla usta gerektir mi?
(4) 

Braisserie tarzı yerler

ırene adler #1458977 
->> Selamlar, İstanbulda yaka farketmez Beyaz Fırın, Kara fırın veya Pelit tarzında yerler arıyorum.


Pastanesi veya güzel tatlıları olan ayrıca yemek olarak seçeneklerin de olduğu yerlerden bahsediyorum. Divan'da bu kategoriye girebilir. Başka neler var?

mobil görünümden çık