(1) 

bir league of legends caps'i vardı...

pescador #678479 
adam "my wife and 2 daughters said i was playing LoL too much. TRIPLE KILL" diyordu.

fotoğraf falan inanılmaz güzeldi. cümle aynı olmayabilir ama bu tarz bi şeydi. bulamıyorum. nolur buldurun.
(1) 

küçük bir fotoşop ricası

pescador #678297 
facebook kapak fotoğrafı olarak kullanmalık, "dereye düşen dayı" (google'a yazarsanız göreceksiniz kim olduğunu, fotoğraf-kare seçimini tamamen size bıraktığım için ben link vermedim) ve vecizesinden oluşan bir şey yapmak istiyorum fakat yapamıyorum. bilen birisi rica etsem el atabilir mi?

şu tarz bir şey olabilir,

www.tilqi.com

bir tarafta dayımız, diğer tarafa söz olacak. "Ben düştüm, çocuklarımız düşmesin" olacak söz.

fotoğrafı videodan kendiniz kesebilir ya da google'dan alabilirsiniz, zaten net değil hiçbirisi... çözünürlük falan problem değil, ne kadar oluyorsa o kadar olsun dayımızın pikseli.
(1) 

yurtdışından gelen snicker çok şekerli?

pescador #678272 
snickers normalde zaten çok şekerli, bayan bir çikolata, evet. ama ara sıra yerim ve buradakinin tadını tuzunu iyi biliyorum.

hangi ülkeden geldiğini bilmemekle birlikte, az önce misafirimizin getirdiği snickers'lardan birini yedim ve şu an, çikolatayı tatlıyı çok seven birisi olarak bayılmak üzereyim.

bu nasıl şeker lan? beklediği için falan mı şekerlendi yoksa farklı şeyler mi katıyorlar içine?
(2) 

spotflux sorunu

pescador #677816 
spotflux denen programı açıp kapattıktan sonra facebook sohbete bağlanamıyorum. bilgisayar açıldığında sorun yok, spotflux açıkken sorun yok ama programı kapattığımda sohbet de gidiyor. spotflux'ı tekrar açtığımda sohbet geri geliyor. niye böyle ki?
(1) 

spor salonu (istanbul)

pescador #677401 
kendim farklı yerlerde sorup soruşturdum lakin pek bir şey bulamadım. geniş bir alanda aradığım için, burada bilen eden birilerinin yardımı dokunabileceğine inanıyorum.

fatih-çapa-kadıköy-üsküdar civarında, tercihen bölgelerin merkezi yerlerinde, süslü püslü olmayıp çalışmaya rahatça odaklanabileceğim, yine tercihen "şunu şunu şöyle yap" diyen abilerin, ara sıra gelip ne yaptığıma bakan, gelişimimi gözlemleyen "babacan kaslı" antrenörlerin olduğu bir yer arıyorum.

aylık üst limitim sanırım şimdilik 150, değişebilir ama. örneğin aylık 170 liradır, "400 lira ver peşin 3 ay gel" der, öyle bir şey daha uygun olabilir benim için.

bildiğiniz, işlettiğiniz, gittiğiniz ettiğiniz herhangi bir yer varsa lütfen söyleyin. özel mesaj da atabilirsiniz, buradan da yazabilirsiniz. mekan adını, diğerlerine de yardımcı olabilmek adına buradan yazmanız, detayları özelden vermeniz tercihimdir.

ne ciddi yazdım anasını satiyim sanki eleman arıyorum. iyi akşamlar hepinize, iyi ki varsınız.
(4) 

birinde yayın donarken diğerinde neden donmuyor? (ipad vs laptop)

pescador #676834 
aynı noktada, aynı bağlantıyla twitch üzerinden "yüksek" kalitede bir yayını ipad'le sorunsuz, saatlerce hiç takılmadan izleyebiliyorum. aynı yayın, son model sayılabilecek bir dizüstü bilgisayarda medium'da bile ara sıra takılıyor. bağlantıyı yavaşlatabilecek hiçbir şey çalışmazken bile.

bunun sebebi ne olabilir? bu konulardan hiç anlamasam da kendimce şöyle bir fikir/teori geliştirdim: "ipad'de ekran daha küçük, haliyle görüntü kalitesini yüksek tutmak için alınması gereken veri miktarı daha az. ama bilgisayarın ekranı eşek kadar. o ekrana aynı kalitede görüntüyü verebilmek için cayır cayır interlek tanesi çekmek gerek, demek ki o kadar hızlı değilmiş bağlantı"

haklı mıyım? değilsem niye değilim?
(1) 

kredi kartında böyle bir şey oluyor mu?

pescador #676832 
merhabalar,

kredi kartı cahiliyim ve ilk kez böyle garip (en azından benim için) bir şeyle karşılaşıyorum. hem dönem borcum hem de güncel dönem borcum + olarak görünüyor. buna rağmen kullanılabilir limitim olması gerekenin çok altında.

5 kasım'da ödenmesi gereken taksit, karta para aktarılmasına rağmen, o gün mü işleniyor? yani 100 liralık taksit ödemesi, 50 lira kullanılabilir limit var ve biz 50 lira daha yatırdık diyelim.

bu durumda taksit o gün 50 liraya düşüp kullanılabilir limit 100 olmuyor mu? yoksa 5 kasım'ı mı beklemek lazım onun için?

ikincisiyse, durum anlaşılabilir ama diğer türlü, garip geldi. ne kadar para yatırırsam yatırayım kullanılabilir limit artmıyor, aksine azalıyor gibi geliyor.
(7) 

polonya'da gözaltına alınan türk öğrenciler

pescador #674874 
şu dangozlar 3 yılla yargılanacakmış, yani polonya'da cezası öyleymiş de, türk bunlar?

www.baskahaber.org

(haber gerçek, ntvmsnbc ve polonya sitelerinde falan da var)

polonya'da erasmus sebebiyle bulunan bir türk öğrencinin, polonya yasalarına göre ceza alıp orada hapse girmesi mümkün mü? değilse, nolur bunlara?
(4) 

bu kadınınki ne aksanı oluyor? (ingilizce)

pescador #674672 
"ingiliz aksanı" dedikleri şey sanırım bu da, yer-yöre olarak bi' şeyi var mı bunun, örneğin manchester ağzı, efendime söyliyim kuzey ağzı gibisinden? ayrıca, sizce güzel mi konuşması? ben bi' gıcık oluyorum bi' çok sempatik buluyorum.

ama harika reklam, bağımlısı oldum resmen, reklamlarını da yapmış olalım hadi,

www.poopourri.com

(video linkte)
(1) 

Total War: Rome II

pescador #674512 
bu oyun için herhangi bir ek paket, yama vesaire çıktı mı? oyunu tüm modlarıyla, ekleriyle (yayıncılar tarafından yapılan) oynamak isteyen birisinin sahip olması gerekenleri yazabilir misiniz? malum, 50 milyon tane şey geliyor bunlara sonradan. kaç tane DLC var, hangisinde ne var, bunları anlatan bir link olursa çok hoş olur.
(2) 

adında snake geçen bir şarkı

pescador #674029 
ben bunu eskiden w.a.s.p'ın the titanic overture'üyle çok dinlerdim. türleri aynıydı sanırım. white snake diyeceğim ama bulamıyorum. tek hatırladığım şey snake. grubun adı da olabilir o hatta. ama olsun, tek bir ipucu verirseniz bulurum gerisini. ne olabilir?
(13) 

ne sıklıkla okuyorsunuz? kitapları nasıl temin ediyorsunuz?

pescador #673996 
daha çok ikincisini merak ediyorum. çok okuyanlar özellikle... korsan kitap almıyorsanız eğer, ki çok okuyan birisi için korsan bile bütçeyi sarsabilir, ne yapıyorsunuz? istanbul'da mesela, gidip raflarından doyasıya faydalanılabilecek, "hmm ben bunu 10 gün sonra getireyim tamam mı?" denilip kitap alınabilecek şöyle şahane bir kütüphane neyin önerebilir misiniz?
(7) 

olivia wilde ve memeleri (+13)

pescador #673986 
deniyorum, deniyorum ama bir türlü "hi"dan sonrasını duyamıyorum. ışıklar falan görüyorum, değişik sesler geliyor. bu olayın aslı astarı, amacı, varsa devam filmi nedir, nerededir, nasıl yapılmıştır?

www.59saniye.com
(3) 

GTA 4'te bir adam

pescador #673324 
geçerli zamana ait video url'sini kopyaladım fakat sorun olursa diye söyleyeyim, 15-16. saniyede çıkan ilk eleman, adı ne? bize görev veriyor mu ilerde, tanışıyo muyuz? kanım ısındı, çok şahane bir elemana benziyor.

www.youtube.com
1 ... 910111213   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık