(3) 

Ses ve Işık Sistemi şirketlerinde çalışmak

calmdown #426845 
Sound engineering, live sound engineering, tonemaister alanlarında gelişmek ve ilerlemek peşindeyim. Staras, Altınçizme, Playback gibi büyük firmalarda, çalışmak, daha doğrusu staj veya asistanlık yapmak mümkün müdür? Böyle pozisyonlar sağlıyorlar mı?
(1) 

İstanbul / Marmara Üni. İletişim Fak.

calmdown #425738 
ilk sene ingilizce hazırlık var mıdır bu fakültelerde?
(4) 

Hangi İletişim Fakültesi?

calmdown #412059 
İstanbul üni. - Marmara üni. iletişim ve Anadolu üni. iletişim fakültesi arasında kaldım, bu fakültelerde sinema tv veya halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümlerinden birisini okumak istiyorum, lys sonrası tercih yapacağım. tavsiyeleriniz veya varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(2) 

İkinci el otomobil alırken...

calmdown #410637 
hangi otomobiller alırken uygun, satarken karlı, kullanırken de hesaplıdır? bütcem 18-22 bin arası.
(2) 

Sosyal Medya ajansında çalışabilmek için

calmdown #406028 
ajansların aradıkları kriterler nelerdir?
kullanılan belli başlı bilgisayar programları nedir? bunları öğrenebilmek için illa ki üniversitesini mi okumak gerekir?
(2) 

Dire Straits - Your Latest Trick'deki saksofon

calmdown #403226 
şarkıdaki saksofonun türünü çok merak ediyorum, gitarı bırakıp o tapılası enstrumana gecis yapacak kadar hoş bir enstruman
(2) 

twitterda takipçilerim kayboldu

calmdown #398930 
twitter hesabımı 2 saatliğine dondurdum fakat açtığımda bir baktım ki takip ettiklerim ve takipçilerimin hiç biri yok. ama tweetlerim eksiksiz duruyor, nasıl geri alım yapabilirim? twitter'a sorunla ilgili mail mi atsam?
(1) 

Veil Of Maya grubunun tam akordu?

calmdown #397964 
progresif deathcore gruplarından veil of mayanın tam akordu nedir, c drop değil d drop hiç değil daha kalın bişeyler ama tam çözemedim. nota konularında çok fazla bilgiye sahip değilim bi el atarsanız..

kalından inceye sırası şöyle B2 F#3 B3 E4 G#4 C#5
(1) 

deathcore hakkında detaylı bilgisi olan!

calmdown #357941 
sözkonusu tür ile ilgilenen, ve bana bu türün teknik ve müzikal altyapısı hakkında detaylı bilgi verebilecek olan arkadaşlar, anladınız siz onu.. bu konuda boş değilim sadece ayrıntılı ve profesyonel bilgi istiyorum.
(1) 

ses mühendisliği eğitimi hakkında fikri olan arkadaşlar?

calmdown #355523 
bildiğiniz gibi istanbulda ses mühendisliği eğitimini veren belli başlı iki belki de üç yer var, miam gibi aşmış bir bölümü saymazsak Galatasaray ITM, SAE Istanbul ve belkide MMA akademi. bu okullardan hangisini tavsiye edersiniz?
(3) 

area51 hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar

calmdown #345411 
bu aralar area51 roswell hangar18 olaylarına falan fena kafayı takmış bulunmaktayım türkçe ingilizce türlü türlü sitelerde araştırmalar yaptım fakat genel olarak hep aynı bilgiler var. area51 hakkında daha değişik daha kapsamlı bilgilere sahip olan arkadaşlar beni aydınlatın pls.
(5) 

ehliyet harcı nereye yatıyor?

calmdown #342674 
ehliyet alabilmek için gerekli olan 252 liralık harcı nereye yatıracağım? bu arada yeni yılda harçlar 278 lira oluyormuş bilginize.
(2) 

mızıka ile uğraşan arkadaşlar bakın hele

calmdown #337195 
görüldüğü üzere mızıka çalmayı öğrenmek istiyorum, iyi kötü bir mızıkam var ve notaların nasıl basılacağını falan bilmiyorum genel olarak bana yardımcı olabilecek arkadaşlardandan yardım bekliyorum.
(3) 

ses mühendisliği ve müzik prodüksiyon alanları hakkında yardım!

calmdown #336597 
bu iki alanı artı ve eksi yönleriyle ve eğitimlerini aldıktan sonra tam olarak neler yapabileceğimi anlatacak birileri var mı?
12345678   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık