(4) 

Kredi Kartı Taksit Limiti

calmdown #740258 
Merhaba, iki adet kredi kartım var birisi teb bonus biri vakıfbank likecard world özellikli. birinin limiti 500 bitinin 400 tl. ben bunların üzerine ekstradan para yüklesem ve toplamda limitlerini 1200 tl yapsam bu mebleğ üzerinden taksitlendirme yapabilir miyim?
(1) 

LED TV - PC Bağlantısı

calmdown #737869 
Selam arkadaşlar, laptop bilgisayarımı hdmi kablosu ile samsung led tvye bağladım fakat fareyi hareket ettirdiğim zaman bilgisayardakiyle televizyondaki eş zamanlı hareket etmiyor. bunun nasıl düzeltebilirim? televizyondaki imleç yaklaşık yarım saniye geriden geliyor.
(2) 

Yeniden Pasaport Çıkarttıma İşlemi

calmdown #736861 
Annem memur olduğundan dolayı yeşil pasaportum vardı. Fakat bir zamanlar çıkan sgk yasası yuzunden babamın yanında çalışıyor göstermiştik beni bu bakımdan annemin üzerinden düştüm. Bu nedenle pasaportum iptal oldu fakat şu an çalışmıyorum, 25 yaşın altındayım. Bu pasaportu yeniden çıkarttırmak ve eskişehirden çıkarttırmak için ne yapacaığım?
(5) 

İrlanda'ya Gidiş İşlemleri

calmdown #736851 
Yeşil pasaportum var, irlandaya gitmek istiyorum, yapacaklarımı anlatır mısınız?
(8) 

TV Alacağım, bir bakın

calmdown #735404 
www.samsung.com

bu tv fiyat/performans açısından nasıl? ayrıca vestelin falan tv'leri 400 hz smr iken bunun 100 hz cmr olması nasıl bir dezavantaj yaratır?
(8) 

Sıfır Aldığım Telefon Hasarlı Çıktı

calmdown #734090 
Geçen hafta aldığım çok da ucuz olmayan telefonumun arka tarafında üç gün sonra bir hasar farkettim, kesinlikle benden kaynaklanmıyor, fakat aldıgımda iyi kontrol etmediğim için üç gün sonra götürdüğümde kesinlikle bir işlem yapamayacaklarını ve kullanıcı hatası oldugunu söylediler. ama kesinlikle eminim ki kutuyu açtıgımda vardı o hasar. neler yapabilirim bu durumla alakalı?
(4) 

PC'ye MAC OS satın alıp yüklemek

calmdown #733225 
Arkadaşlar win 8 yüklü laptop pc'me mac os satın alıp yüklemek istiyorum. son sürümü hangisidir, fiyatlar nedir? orjinali pc'ye yüklenebilir mi?
(5) 

Bir Ürün İçin 3 Kredi Kartı Kullanmak

calmdown #732530 
Televizyon alacağı kendime, fakat 3 adet kredi kartından bölüştürüp 3 karta da 9 taksit yaptırmak istiyorum, mümkün müdür? Mesela 1500 liralık bir tv var, 3 karta da 500 500 500 bölüştürüp o 500 liralara 9 taksit yaptırmak mümkün mü?
(1) 

Adobe Photosop, Illustrator ve Indesign Öğrenmek İstiyorum

calmdown #728930 
Öğrenciye uygun fiyatlı, Eeskieşhirde veya Online kurslar var mıdır bildiğiniz?
(2) 

Hepsiburada.com'dan Çift Kartla Alışveriş?

calmdown #727943 
Mümkün mü?
(2) 

Apple Kimliği Yardım

calmdown #725520 
Daha yeni oluşturdum fakat email adresimde _ olmasına rağmen isim ve soyismimin arasına nokta koymusum. dolayısıyla dogrulama e postası gelemedi. o bakımdan o mail adresini nasıl değiştiririm? Kredi kartı bilgilerini falan vermiştim bir sıkıntı çıksın istemiyorum
(5) 

Kredi Kartı Ödemesi?

calmdown #724573 
Hesap kesim tarihi gelmeden borcun hepsini ödesem, borcum kapanmış olur mu? yoksa hesap kesim tarihinde önüme ekstra ödeme çıkar mı?
(4) 

Alışverişte Çift Kredi Kartı Kullanmak

calmdown #724296 
Teknosa, Bimeks gibi yerlerde örneğin TV alıcam iki adet kredi kartından çekim yaptırabilir miyim?
(4) 

Ortalamam 2.00'ın Üzerinde Gelir mi?

calmdown #724210 
Kredi Ortalama Harf Notu
3,5 52.0 DC
5,0 83,2 -
4,0 80,0 BA
4,5 86,0 BA
3,5 46,0 CD
6,0 42,0 DC
3,5 42,4 DD
2,0 - AB

'-' ile belirttiim derslerin harf notu daha girilmedi.
(3) 

Kenwood CD Çalar Tamiri

calmdown #722342 
90'lı yıllardan kalma çok kaliteli bir müzik setimiz var. Fakat CD çalar kısmı bozuldu. Bilenler bilir bu kenwoodları parça parça, plak kısmı, radyo kısmı, kaset kısmı, cd kısmı, dev hoparlörleri falan. Bu cd çaları nerde yaptırabilirim?
(2) 

ATM'den Döviz Bozurmak

calmdown #720574 
Böyle bir işlem yapılabiliyor mu. Elimde az miktar euro var. Döviz bürosu falan aramadan hemen bir atm'den bozdurmak istiyorum.
(3) 

Koltuk Altı Et Beni

calmdown #714335 
Koltuk altımda çocukluğumdan beri sarkık bir et beni var, rahatsız etmiyordu beni ama son zamanlarda etmeye basladı. Bu beni aldırmak istiyorum. Ttehlkeli midir? Nasıl bir işlem yapılacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
(4) 

Turkcell Faturamı İki Defa Ödedim

calmdown #712004 
Faturamı akşam üzeri saatlerinde bir fatura ödeme merkezinden yaptım, dekontu var fakat kullanıma kapanan hattım açılmadı, hala borcunuz var diyordu. Sonra telefondan kredi kartıyla bir daha ödedim. Bu sefer oldu. Acaba faturacı mı ödemedi. Nasıl halledicem bu sorunu. paramı geri alabilecek miyim?
(1) 

kombi sorunu

calmdown #708999 
protherm leopard marka/model kombiye sahibim. altındaki beyaz borulardan son üç dört gündür kombi çalışırken tıkır tıkır sesler geliyor. acaba nedendir. boruların üzerinde çevirmeli düğmeler var hangi borular derseniz eger. büyük bi sorun mudur yoksa dikkate deger birşey değil midir? bir de eskişehirde ikamet etmekteyim acaba suyun donmaya yakın yogunlaşmasından ötürü gelen bir ses midir diye düşünmekteyim.
(3) 

PC Toplama Fiyat/Performans

calmdown #706863 
Arkadaslar masaüstü pc'mi yenilemek istiyorum. Bana en iyi fiyat performans kasasını toplamamda yardımcı olurmusunuz. Anakart, CPU, RAM'ler ve Ekran Kartı istiyorum. Tabi bide haliyle Güç kaynağı lazım olacak.
(3) 

Bilgisayarım Kapanmıyor!!!

calmdown #706527 
BIOS güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarım kapanmıyor. Kapatılıyor ekranı geliyor ekran kapanıyor fakat ışıklar sönmüyor. Delirmek üzereyim. Düğmeden de kapatmak istemiyorum.
(1) 

Kablosuz İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu

calmdown #706226 
Bilgisayarda birkaç program değişikliği falan yaptıktan sonra, mesela touchpadin driverini de güncelledim vs. kablosuz bağlantı sürekli kopuyor, açık olan wireless modemleri buluyor. kendi modemimim şifresini vs giriyorum bağlanıyor sonra tekrar düşüyor. wireless aygıtının güncellemelerini deyaptım başka bilgisayar sayesinde. modeme başka bilgisayar bağlanabiliyor sorun yok falan benim bilgisayarım sürekli düşüyor. ilk önce aygıtları buluyor sarı üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor sonra bağlanıyor bey<z çubuklar çıkıyor sonra birden düşüyor sarı yıldız çıkıyor ağ arıyor. bu işlem böyle rutin olarak tekrarlanıyor. işletim sistemi windows 7.
(1) 

Öğrenim Kredisi Sorusu

calmdown #705303 
Ben bu krediyi 1 senelik almak istiyorum. Var mıdır böyle bir opsiyon? Krediyi onaylarken bunu belirtebiliyor muyum? Yoksa gelcek sene iptal mi ediyorum?
(4) 

D&R Paramı İç Etti (Galiba)

calmdown #704174 
Ayın beşinde sipariş vermiştim bunlardan. Önceden de vermiştim yollayamamışlardı, bunu da yollayamadılar haliyle, sonra iptal ettim yine 5-6 gün önce, ödemenizi geri yapıcaz üç gün içinde dediler. ama üç günü geçti para gelmedi. işin kötü yanı d&r da para geri ödendi gözüküyor. ama teb'de para yatırılmadı gözüküyor. nasıl bir yol izleyeyim. yoksa az daha bekleyeyim mi?
(5) 

Bu Ürünü Nasıl Dduvara Monte Ederim?

calmdown #700478 
(2) 

Kredi Kartı Sorusu

calmdown #698231 
Yanlıslıkla kredi kartımın ekstresi gelmeden asgarisini ödedim atm'ye kanıp. Ödedikten bir saat sonra falan kesilmiş hesap. Bir ay önceki tutarı gösteriyormuş meger. Şu an 165 liralık bir asgari ödeme ekstrede gözüküyor. Bunu gelecek ay ödesem ne kadar faiz biner. Malum öğrenciyiz.
(2) 

Kredi Kartı Asgari Ödeme Yüzdesi

calmdown #694567 
tebden ve finanskarttan öğrenci kredi kartlarım var. alalı bir sene olacak nerdeyse. %40 olan asgari ödeme tutarı ne zaman düşecek? yoksa düşmeyecek mi?
(4) 

LoL'de Taktik

calmdown #691637 
Oyuna arkadaslarımla yeni basladık, hiç birşey bilmememise rağmen acayip sardı 7 saat aralıksız oynadık falan. şimdi ben bu arkadaşlarımdan daha iyi olmak için sizlerden taktikler ve bilgiler istiyorum, hangi heroyu seçmeliyim, hangi rünler, hangi eşyaları almalıyım. nasıl bir strateji izlemeliyim. yardımcı olursanız sevinirim. rpg oyunlarında çok geçmişim yok. o bakımdan yardım almam lazım.
(3) 

Silinen Arama Kaydı

calmdown #686890 
arkadaşlar,
benim için önemli olan bir iş için birilieri tarafından arandım, numaramızı kaydedin dediler ben de kaydet yerine uyku sersemi olarak sil butonuna bastım, cihazım galaxy ace. son aramayı nasıl görebilirim?
(3) 

Yerel Seçim Tahminleriniz (Eskişehir)

calmdown #676032 
Yılmaz Hoca tekrar aday olacak mı? Olursa şansı nedir? Eğer başka partilerden büyükşehir belediyesine başkan çıkarsa Eskişehir'in geleceği nasıl değişir. Öğrenciye olan saygı sevgi azalır mı?
(3) 

Çanta Üzerinden Mürekkep Silmek

calmdown #675307 
Sevdiğim bir çantaya yıllar önce boardmarker tipi kalın uçlu bir kalemle yazılar yazmışım. Ama şimdi yarıları çıkartamıyorum. Çantayı da kullanmak istiyorum ama o yazılarla kullanamam. Var mıdır bir önerisi olan?
(4) 

Ballı Hardal

calmdown #672102 
Burger King'de satılan ballı hardal sosunu şişe veya kavanoz vs içinde satın alm şansım var mıdır? Ya da Burger King koli ile sos satışı yapıyor mu?
(1) 

Bu buzdolabı ne kadar elektrik tüketir?

calmdown #669888 
tahminimce 6-7 senelik profilo buzdolabı.
(2) 

Para Transferi

calmdown #669854 
en az işlem ücreti alınan adım hangisidir? internet yoluyla işlem yapacağım. vakıfbank'tan ziraat'e. bir de hangi taraf işlem ücreti keser?
(1) 

KYK Öğrenim Kredisi Başvuru Sonuçları

calmdown #669851 
ne zaman açıklanacak ve ilk öüğrenim yılını doldurmuş olan birine çıktıyse eğer ne zaman almaya başlayabileceğiz bu parayı.
(3) 

Fırında Dondurulmuş Ürün Pişirmek

calmdown #669670 
Fırın mini alıcam bir hevesle, şu superfreshin soğan halkalarını patateslerini falan fırında yapabilir miyim.
(2) 

Far Cry 3 Görüntü Sorunu

calmdown #668285 
Oynamaya başladıktan sonra oyun görüntüsünde dikdörtgen şeklinde transparan karartılar oluşuyor. Oynu oynamaya bir etkisi yok ama göz yoruyor. ayrıca oyuna ilk başlndığında bir sorun olmamasına rağmen bir süre sonra çevredeki ağaçlar gidip gelmeye başlıyor ekran görüntüsü alamadım. Bu sorunlar neyden dolayı kaynaklanıyor?
(6) 

Buzdolabı Sorunu

calmdown #667731 
Profilo buzdolabım var no frost değil, normal sağlıklı çalışırken ayarını 3den 2,5 civarına düşürdüm ve tık diye ses gelip kapandı. Ve çalışmıyor, fişi çekip tekrar taktım yine çalışmıyor. ne oldu bu alete durup dururken.
(4) 

Bu Bilgisayarın Kaldırabileceği Yeni Oyunlar

calmdown #666715 
Intel Core i7 4702MQ 2.2 GHz - Turbo Boost 3.2 GHz, 8GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 8670M 2GB Paylaşımsız Ekran Kartı

bu özelliklere sahip bilgisayarım piyasadaki iyi sayılan oyunları kaldırabilir mi? Örneğin FarCry 3, en son çıkan CoD oyunları, son GTA oyunları vs.
(5) 

sizce bu nasıl bir alet? (laptop)

calmdown #664812 
(2) 

Kredi Kartı Numarası İle Alışveriş

calmdown #664706 
Kredi kartım İstanbulda kaldı ben Eskişehirdeyim, kredi kartı numaramı ve bilgilerinin hepsi var yanımda. Bir magazadan mesela bimeksten alışveriş yapabilir miyim?
(1) 

Laptop Sorusu

calmdown #664287 
Bu bilgisayarı alayım mı? www.vatanbilgisayar.com

Ve dolar ne zaman bu aleti 1500 lira seviyelerine indirecek kadar düşer?
(1) 

1500 TL'ye Alınacak En Performanslı Laptop

calmdown #663846 
soru başlıkta.
(3) 

Chrome'dan Sözlüğe giremiyorum.

calmdown #653688 
İki üç gündür var bu sorun. Sanki site açılıyor ama görüntü gelmiyor gibi. Sekmenin üzerinde gayet Ekşisözlük falan yazıyor ama ana sayfa gelmiyor ekrana bembeyaz ekran var.
(3) 

Motorsiklet Hakkında Bilgi

calmdown #650472 
Üniversite öğrencisiyim, birikmiş param var ve Eskişehir gibi düz bir yerdeyim ve bir heves motorsiklet almak istiyorum. Motorsiklet hobim olsun istiyorum. Keeway, Regal Raptor ayarlarında cruise model birşeyler bakıyorum. İkinci el alınıken nelere dikkat edilir. Kazasına falan bakılırken nerelere bakılır. Motorunda neler önemlidir. Motor çeşitleri nelerdir. Hiç bilmiyorum. Önemli noktalarda beni aydınlatabilir misiniz?
(1) 

Bardak Baskısı Çıkarmak?

calmdown #650195 
Çok güzel kokteyl bardaklarım var fakat üzerlerinde markalar yazılı. Bu baskıları nasıl çıkartabilirim?
(7) 

Kredi Kartı Sorusu

calmdown #646913 
400 TL limitli Vakıfbank LikeCard sahibiyim. Evime TV almak istiyorum 800 lira civarı birşey. Kredi kartına bankamatikten para yatırarak kullanılablir limiti 800 lira yapıp taksit yaptırabilir miyim? Var mıdır böyle bir imkan?
(1) 

Bozuk Speaker Jackının Tamiri

calmdown #644294 
4-5 sene aldığım çok kaliteli Logitech 2+1 subwooferli speakerlerimin jackı bozuldu. Şimdilerde yapmıyorlar böyle ürünler. Herhangi bir elektrikçi eskisinden daha iyi olacak şekilde yapabilir mi yoksa başka bir yere mi götüreyim?
(1) 

Öğrenci Kredi Karti Sorusu

calmdown #637711 
Merhabalar,

Teb ve Finansbank olmak uzere iki adet kartim var ve bunlarin borclarinin minimum odemelerini bir ay geciktirdim. Simdi mininumlarini odesem tekrar kullanabilir miyim yoksa tum borcu odemem mi gerekir?
(1) 

Bayana Alınık B Sınıfı araç

calmdown #631371 
2008 model üstü, 30bin TL'ye kadar, dizel otomatik kompakt bir araç arıyoruz. Fakat bu araç sınıfında dizel otomatik sıkıntısı var sanırım. Önerebileceğiniz araçlar nelerdir?

mobil görünümden çık