(1) 

Fibernet DNS değiştirmek

calmdown #628655 
Merhabalar, ttnet fibernet hizmetini kullanıyorum. DNS değiştmek ve google dnslerine gecis yapmak istiyorum. Direk adsl bağlantıda yaptığım gibi mi yapacağım dns değiştirme işlemini?
(3) 

TTNET Fibernet / Tilgin Router Sorunu

calmdown #627261 
Yeni bağlattım fakat bağlatır bağlatmaz ilk sorunumu yaşadım. Modem ip almıyor. Müşteri hizmetlerini 20 defa aradım sonunda arıza kaydı bırakabildim. Bu işi kendim çözemez miyim. Var mıdır yaşamış ve üstesinden gelmiş birileri. Lanet olsun ttnete.
(5) 

Camasir Makinesi Tasiyacagim

calmdown #625569 
İcindeki donen kisimi -kazan deniyor galiba- sabitlemeden tasisam bir sey olur mu?
(1) 

Eskişehir'de İkamet Taşıma

calmdown #623389 
Soru başlıkta, ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
(2) 

Kredi Karti Borcu

calmdown #623089 
İki adet ogrenci kredi kartim var TEB ve Finansbank'tan. Bu ay baya sikisigim yeji ev durumlari falan oldu. Minimum borclari 120 lira civari ikisinin de. Bu minimumlari bu ay odemezsem ne olur? Gelecek ay minimum odeyebilir miyim ve faiz ne kadar olur?
(1) 

Eskişehir'de Elektrik Aboneliği

calmdown #622800 
Daha önce içinde kiracısı oturan eve taşınıyorum, muhtemelen elektrik aboneliğini kapattlılar fakat elektrik hala açık ev boş. Ben arada sırada gidip odaların ışıklarını yaktım bir kaç defa. Abonelik sırasında bu bana ücret olarak nasıl yansır ve aboneliğin güvence vedeli ne kadar?

edit: ev haziranın 15inde kapatıldı fakat evde hala elektrik var nasıl oluyor bu iş. kapattırmamış olabilirler mi?
(1) 

Finansbank sorusu

calmdown #619493 
Finansbankta öğrenci kredi kartım var. ve bir de vadesiz banka kartı istemiştim gönderdiler. ve doğal olarak herhangi bir ücretten bahsedilmedi. bunun bana masraf olarak geri dönüşü nasıl olur, kapattırmalı mıyım?
(1) 

For & Against Essay

calmdown #616976 
Yazımı hakkında kapsamlı bilgi arıyorum.
(1) 

Doğalgaz Uyumlu Setüstü Ocak Söküp-Takmak

calmdown #615525 
arkadaslar evimi değiştiriyorum. setüstü ocağımı da taşımak zorundayım. söküm ve takım işlemlerini en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim? ilk defa yapıcam. deneyimli arkadaslar ayrıntılı şekilde anlatırsa çok sevinirim.
(1) 

Eskisehirde Devredilecek Daire

calmdown #615185 
Merhaba arkadaskar;

Operada (Hacı Seyit Mah.) 8 aylık binada ilk kiracısı oldugumuz daireyi devrediyoruz. Net 50 m2, 1+1+Mutfak şeklinde. Odaların ikisi de 10 m2, ortak alan geniş. Mutfak tezgahından banyosuna kadar herşeyiyle lüks bir daire. Aidat yok. Ulaşım konusunda ise Tramvayın Opera son durağı ayağınızın dibinde İki eylül kampüsüne giden otobüsler ve dolmuslar 50 m ilerdeki duraktan geçiyor. Ferah, kullanışlı ve yeni daire.

i41.tinypic.com
i39.tinypic.com
i42.tinypic.com
i43.tinypic.com
i41.tinypic.com
i39.tinypic.com
i41.tinypic.com
i39.tinypic.com
i42.tinypic.com
i39.tinypic.com

bu da harita
i43.tinypic.com
(1) 

Illuminati New World Order oyun kartlari

calmdown #614026 
Bu kartlari hic kullanilmamis olarak nasil ve nereden satin alabilirim. Sifir kutusunda olarak.
(2) 

IBAN numaraları

calmdown #613555 
arkadaşıma dün gece iban numarası kullanarak para yolladım fakat gece gece sağlam kafayla yazmadım. hata yaptım mı acaba diye kuskulanıyorum. para da pazartesi arkadasın hesabına yatacak. bu numaralarda bir iki hane yanlıs hane girmek, iban numarası yanlıs yerine baska bir hesaba göndermek gibi bir hataya sebebiyet verir mi. degisik bir algoritmesı var diye biliyorum.
(1) 

Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendsliği Yüksek Lisansı

calmdown #612731 
Yuksek lisans programına başvuru tarihlerini nereden öğrenebilirim? ve okulun koşulları nelerdir?
(1) 

IELTS

calmdown #604470 
IELTS başvurusunu adım adım öğrenmem gerekiyor bir hata yapmamak adına. bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
(2) 

Öğrenciye Bankadan Kredi

calmdown #602155 
Üniversite öğrencisiyim, kendi evime çıkmam için bir miktar (2000TL kadar) para lazım. Kefilsiz ve gelir belgesiz kredi veren bir banka veya başka sağlam bir kurum var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(1) 

IELTS'den 6 ve üzeri almam gerek

calmdown #593469 
Anadolu Üniversitesi Hazırlık mağduruyum diğer pek çok kişi gibi. IELTS'den 6 ve üzeri alarak bitirmek istiyorum artık bu işi. Tek bir hakkım var. Yaz tatilimi ingilizce görerek o sıcakta iki eylül kampüsünde geçirmek istemiyorum. Bu sınav hakkında taktik, tüyo, bilgi, ben şöyle yapmıştım geçtim şeklinde tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.
(1) 

Modem ve Internet ile ilgili bir soru

calmdown #586184 
Elimizde iki wireless modem ve iki masaüstü bilgisayar var, bir modem internete ve bilgisayara bağlı, diğer odada da bir modem ve masaüstü bilgisayar var. şimdi internete bağlı olmayan wireless modem ile, internete bağlı olan wireless modeme bağlanarak internet bağlantısı kurabilir miyiz?
(1) 

A2 Ehliyet Alma Süreci

calmdown #584023 
Bilgi sahibi arkadaşlar, kurs fiyatları, dersler ve vitesli motorsikletler hakkında biraz bilgilendirirseler çok hoş olur. Motorsikletler hakkında çok fazla teknik ve sürüş bilgisine sahip değilim fakat ehliyeti almak istiyorum. Teşekkürler.
(2) 

1.3 Multijet Dizel Fiat Punto Yakıt Tüketimi

calmdown #571323 
Bu araçla istanbul eskişehir arası yaklaşık 700 km olan yolu kaç liraya kat ederim arkadaşlar?
(2) 

Almanya Aktarmalı Uçuşta Almanya da Dolaşmak

calmdown #567954 
Yazın İrlanda'ya yapacağım uçuşu Almanya aktarmalı yapmak istiyorum. İrlanda yeşil pasaporta vize uygulamıyor. Almanya da uygulamıyor. Almanya da indiğim zaman İrlanda uçuşumu beklerken o saat süresi boyunca dışarıda dolaşma gezme imkanım var mıdır?
(1) 

DDR2 Ram Alacağım

calmdown #567312 
Bilgisayarıma DDR2 ram alacağım fakat bu ramlerin ayırt edici değerleri oluyormuş mhz cinsinden. bilgisayarıma hangi ramin uyumlu olacağını nasıl öğrenirim?
(3) 

Online Güneş Gözlüğü almak

calmdown #564188 
Online, gerçek ürün garantili, kaliteli, sürekli indirimler olan güneş gözlüğü alabileceğim bir site var mıdır. mesela saat alırken saatvesaat.com.tr selefi siteler...
(3) 

Yakit Tuketimi

calmdown #563377 
2012 Benzinli, Duz Vites Kia Rio'nun yakit tuketimi hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. Deposu kaca dolar, 100 kmde kac litre yakar, deposu kac litredir vs. İstanbul - Eskisehir arasi gidis donus bana kaca patlar?
(3) 

Hangi Saati Alayım? (Bayan arkadaşlar?)

calmdown #559825 
Kız arkadaşıma güzel bi hediye almak istiyorum, saat almaya karar verdim, aksesuar olarak seeviyor. Biri spor, diğeri daha oturaklı bi model sizce hangisi?

www.saatvesaat.com.tr

www.saatvesaat.com.tr
(6) 

Kredi Kartı Borcu Ödememek

calmdown #552765 
Finansbank GO Card sahibiyim, 400 lira falan borcum var, minimumu da 160 lira civarı. ben bu borcu 2-3 ay ödemesem ne olur? cezası nedir, faizi ne kadar olur?
(2) 

Askerlik Tecili

calmdown #550150 
Askerlik kağıdım geldi, 19 yaşındayım ama bir sene fazladan hazırlandığım için geçen sene öğrenci değildim.Ocak sonuna kadar vaktim var.Öğrenci belgemi alıp gitsem yeterli olur mu ve ne kadar sürer?
(1) 

Ipad icin GTA Vice City hileleri

calmdown #545188 
ipadime indirdim oyunu fakat hileleri nasil aktif hale getirecegimi bilmiyorum. bilen arkadaslar bir el atarsa sevinirim.
(1) 

Finansbank Telefon Bankaciligi musteri temsilcisine ulasmak

calmdown #543569 
Yaklasik iki hafta once kredi karti basvurum onaylandi, kartim basildi ve kargoya verildi olarak gozukuyor. Fakat hala gelmedi. Telefonda musteri temsilcisine baglanmak istiyotum fakat bir turlu baglanamadim. Basbakana daha kolay ulasirim. Kart sifrem numarasi vs bilmiyorum. Var midir bir yol?
(4) 

Eskisehirde gezilecek yerler?

calmdown #543106 
Araba kiralayip gezmek istiyorum. Sehir merkezi civarinda 50 kmlik cap icinde gezilecek ve yemek yenecek guzel yerler var mi? Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
(5) 

750 TL'ye Profesyonel Sayılabilecek Fotoğraf Makinası

calmdown #534560 
Gezdiğim kaldığım yerlerde gördüğüm şeyleri ölümsüzleştirmek adına bir fotograf makinesi almak istiyorum. 750 tl bütçem var. Profesyonel sayılabilecek bişey almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
(1) 

DECT telefonu Superonile modemine bağlamak

calmdown #522198 
geçenlerde süperonline fiber interneti kullanmaya başladım, telefon hizmetinden de yararlanayım dedim, ama dect telefonumu modemle nasıl entegre çalıştıracağımı bir türlü anlayamadım başaramadım, lütfen bir yardım...
(1) 

Etnies, DC, Emerica, World in Eskisehir

calmdown #512199 
Bu markalari bulabilecegim bir magaza var midir eskisehirde?Ayakkabi icin.
(4) 

Bankaya Haftasonu Faks Göndermek

calmdown #489363 
Kredi kartı başvurum için öğrenci belgemin fotokopisini faks göndermem gerekiyodu unuttum haftaiçi. bugün göndersem faksı alırlar mı? var mıdır orda kimse?
(3) 

Amerika'yı 20 gün içinde batıdan doğuya geçmek

calmdown #488366 
araba kiralaması da içinde azami ne kadara patlar bana. yolum baya uzun olacak 118 saat araba kullanmak gerekecek yaklaşık.
(8) 

Öğrenci Kredi Kartı

calmdown #487520 
An itibari ile yıllık aidatı olmayan, faiz oranları en düşük, en kullanışlı kredi kartını hangi bankadan alabilirim? Bir de bilenler için Hsbc Advantage Campus nasıl bi kart?
(2) 

Uydunet vs TTnet ?

calmdown #482638 
Eskişehirde öğrenci evine internet bağlatacağız, evimizde kablolu tv şebekesi var. Gerek uygun fiyata en iyi hizmet ve eskişehirdeki altyapı unsurları göz önüne alındığına hangisini bağlatalım? Tavsiye bekliyoruz.
(1) 

Anadolu Üniversitesi / Hazırlık ile ilgili bir soru

calmdown #473934 
Ayın 12'sinde yapılacak seviye tespit sınavında kurlarımız belirlenecek, istanbulda iyi sayılabilecek bi anadolu lisesinden mezunum, ingilizce temelim var fakat 2-3 senedir sınav telaşıyla hiç pratik yapılmadı e haliyle unutuldu bazı şeyler, bu sınavın soruları nasıl oluyor, örnekleri veya gecen sınavların sorular var mıdır?
(2) 

500-1000 TL Arası alınabilecek en yi LCD TV ??

calmdown #471656 
mümkünse istanbul eskişehir sonırları içinde olsun, öğrenci evine alınacak beklentileri karşılayabilecek en uygun lcd tvyi arıyorum.
(5) 

Eskişehir'de 1+1 evin aylık ısınma gideri?

calmdown #468422 
Kombili doğalgazlı 55 m2 evin ısınma gideri ne kadar olur aylık?
(4) 

Fluence Extreme 1.5 dCi

calmdown #468005 
alsam pişman olurmuyum, yol tutuşu, ergonomikliği, hesaplılığı açısından nasıl bir araç?
(5) 

KYK Öğrenim Kredisi Hakkında Bir Soru

calmdown #467787 
Şimdi çalışan öğrencilere ödenmez diyor, bende zamanında sigortalı olmuştum primlerim yatıyor fakat çalışmıyorum. Bana öğrenim kredisi çıkar mı?
(4) 

Nüfus cüzdanı yenileme

calmdown #461472 
nüfus cüzdanımı yenileyeceğim, neler gerekli ve herhangi bir nüfus müdürlüğünden yaptırabiliyor muyum?
(3) 

LYS tercih/yerleştirme ile ilgili bir soru

calmdown #460869 
şimdi ben sözel puanıma göre tercih yaptım, ts1 sıralamam 6300, ve salak gibi 10 tane tercih yaaptım ilk 6 sı tutması imkansız olanlar, son 4'ü tutması garanti olanları ama geçen senenin taban sıralarına göre. şimdi en istediğim yer anadolu iletişim halkla ilişkiler ve reklamcılık 6800 le kapatmış, sonra marmara halkla ilişkiler ve reklamcılık 12000 le kapatmış sonra istanbul halkla ilişkiler ve reklamcılık 13000 küsürle kapatmış başka da tercihim yok... şimdi, anadoludaki bölümün tutma olasılığı nedir? veya mal gibi açıkta kalma olasılığım var mıdır.
(10) 

Kredi kartı almak istiyorum, alım şartları nelerdir?

calmdown #458074 
Yaşım 19, kredi kartı almak istiyorum, birikmiş bir param yok fakat edinmem lazım taksit yaptırarak belli bi süre içinde bir kaç elektronik eşya alıcam, birinin taksiti bitince diğerini alıcam onu ödiycem, başka harcama yapmıycam, bankada birikmiş paramın olması gerkir mi?. ya da şöyle bi olanak var mı, aylık 260 lira öğrenim kredisi alıcam devletten, bunun üzerinden bi kart çıkartılamaz mı?
(5) 

LYS Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

calmdown #457318 
bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
(3) 

Nedir bu durum ? (ÖSYM-tercih)

calmdown #453934 
ösymnin şu aralar sessiz sedasız koyduğu bu tablo neyin nesi, en baştan koysalardı da ona göre hesap kitap yapsaydık. ts1 tercih sıram 6.300 anadolu halkla ilişkiler ve reklamcılık 6.800 ile kapatmıştı geçen sene. onun için seviniyordum taa ki 5 dk öncesine kadar. bu liste tadımı kaçırdı. açıklayacak olan var mıdır? rehberlik.osym.gov.tr de ayrıntılı her bölüm için bakabiliyorsunuz bu arada. tablo da ekte.

edit: bütün bölümlerin puanları katsayı hesabından dolayı oynamış 2011 sonuçları 0,15 yerine 0,12 ile çarpılınca dolayısıyla sıralamalara da yansımış. bu seneye çok bir etkisi olur mu?
(2) 

ÖSYM''nin yaptığı hata sözel sıralamasını etkiler mi?

calmdown #447806 
www.haberturk.com linkteki haberde tm öğrencilerinin mf, sözel öğrencilerinin de tm puanları yok diyor, ana içime kurt düştü. sözel sıralamalarını da değştrmesinler. tm öğrencisiyim sözelden tercih yapacağım.
(2) 

İstanbul Üni. mi, Marmara Üni. mi?

calmdown #446224 
2012 lysde ts 1 sıralamam 6323, ama ne zamandır kafamda olan istanbul veya marmarada halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünü seçmek istiyorum, bu bölümler geçen sene 12 - 13 binli sıralamalarla kapatmış, sorum şudur bu bölümler nasıldır üniversitelerde rahat eder miyim? 4 yılımı orada geçireceğim ne de olsa. ayrıca bu sıralamaya başka bölüm veya istanbul içi okul tavsiye edecek olan varmıdır. tm3 sıralamam 67bin tm3den de tavsiyelerinizi beklerim.
(2) 

Work & Travel olayına bulaşmış veya halen bulaşmakta olan arkadaşlar...

calmdown #433094 
3-4 aylık değil, en az 1 senelik idare etmek isityorum, daha önce hiç yurtdışına çıkmadım, vereceğiniz bilgiler doğrultusunda olurluk kazanacak veya cesaretim kırılacak bu konuda. abd veya avrupada bir ülke istiyorum, şirket dahilinde olmasa olur mu, oralarda olupta bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? genel olarak yeterli bilgiler alabilirsem sevinirim.
(8) 

Amerikan Futbolu Topu nerden satın alabilirim?

calmdown #432715 
uygun fiyata çok da kaliteli bişey istemiyorum, istanbul içi spor mağazalarında var mıdır?

mobil görünümden çık