(2) 

Google'da İndexlenmeme Sorunu

calmdown #980535 
Arkadaşlar Wordpress sitem kendi adıyla gayet iyi indexlenirken, kendisiyle ilgili tek kelimelik en hayati tag altında indexlenmiyor. ya da indexleniyor ancak ilk 500'e giremedi bilmiyorum.

yani;

örneğin instelayı düşünelim. instela yazınca ilk 5 sonuçta çıkıyor ancak sözlük yazınca ilk 500 sonuçta çıkmıyor gibi.
(1) 

Dijital Paylaşım Ekonomisi örnekleri

calmdown #980070 
bu işin dijitaji ya da gelenekseli var mı? eğer varsa farkı nedir? dijital kısmından örnekler verebilir misiniz?
(6) 

8 Yaşındaki Çocuğa İngilizce Öğretmek

calmdown #979468 
Arkadaşlar merhaba,

8 Yaşında, aramızda 15 yaş fark olan bir kardeşim var, kız çocuğu. Benim kardeşim için yapmak istediğim en büyük iyiliklerden bir tanesi temelden ingilizce bilgisini sağlamlaştırmak ve Üniversite çağlarında hatta ondan da önce akıcı olarak ingilizce konuşmasını sağlamak. Günümüzde olmazsa olmaz olan bu durum onun zamanında artık yemek yemek, su içmek gibi olacak. Çocuk tipik bir çocuk, oyun oynamayı, çizgi film izlemeyi seviyor. Okul ve ders konusunda çok ilgili ve hırslı değil. Biraz çekingen. Devlet okulunda okuyor, özel okula gitme durumu yok.

Kısaca bu işte başarı sağlamak için nasıl bir yol izlemeliyiz. Çok önemsediğim bir konu.
(6) 

Türk Sinemasının Kel Yıldızları

calmdown #978776 
Arkadaşlar hatırladıklarınızı yazabilirseniz sevinirim.
(1) 

Savaştan kaçan göçmenler

calmdown #977768 
Mantığı nedir bunun? Avrupaya girebilen girdikten sonra kalıyor mu, güvencesi nedir? Akdenizde kurtarılanlar daha sonra ne oluyor? Türkiye'dekiler ne olacak. İzmir'dekilerin durumu aşikar. İstanbul'da Türk kalmadı zaten. Bunun sonu nedir. Savaş genel olarak ortadoğuyu boşaltma projesi mi? Bilenlerle biraz konuşsak ya
(3) 

Kosgeb Sorusu

calmdown #977717 
arkadaslar, basketbol spor okulu acmak icin kosgeb'den hibe alabilir miyiz?
(1) 

Google AdSense Sorusu

calmdown #977530 
Arkadaşlar, hesabınız tamamen etkinleştirildi mailini aldım fakat reklam alanları hala boş gözüküyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
(1) 

Google Adsense Sorusu

calmdown #976417 
arkadaşlar selam,

bugün google adsense başvurum üzerine kullanım koşullarını kabul etmeli bir mail üzerine panelden reklam boyutlarımı oluşturup siteme kodları yerleştirdim fakat alanlar beyaz görünüyor. r10 gibi forumlarda araştırdığım üzere onay aşaması henüz bitmiş olmuyormuş bu durumda? eğer böyleyse ne zaman onay alırım? reklamlar ne zaman yayınlanır merak ediyorum. bilenler aydınlatırsa sevinirim.
(4) 

Stok İmajlar neden bu kadar pahalı?

calmdown #976142 
özellikle shutterstock'un fiyatlandırmasının mantığını anlayamıyorum. daha ucuz yapsalar daha çok kullanan çıkmaz mı?
(3) 

Farkındalık Yaratmak için Reklam Kampanyaları

calmdown #976066 
Sorum özellikle pazarlama ve reklamcılık ile uğraşanlar için. En beğendiğiniz ve yakın zamanlı herhangi birşey üzerinde farkındalık yaratmak için yapılan kampanyalar neler?
(1) 

Turkcell Hat Devretme

calmdown #975752 
Faturalı hattın devir işlemleri ne kadar tutuyor?

Hattı devraldıktan sonra taahhütlü cihaz satın alabilir miyim hemen?
(2) 

Facebook Takipçi Satın Almak

calmdown #975475 
Arkadaşlar merhaba,

Bir taktik veya strateji olarak Facebook, Twitter veya Instagram üzerinde takipçi, hayran vs satın alma durumu kullanılıyor hepimiz biliyoruz. Ki işe yarayan bir durum çoğu zaman.

Önceden yapmam diyordum ama çok fazla kişinin ilgilenmediği bir alanda bir websitem var ve facebook sayfası var. Bu sayfanın kaale alınabilmesi için beğeni alması gerekiyor. Dolayısıyla bu hizmeti satın almak istiyorum.

En sağlıklı olarak 500-1000 arasında herkangi bir sayıda sayfa beğenisi nereden satın alabilirim?
(1) 

Yüksek Lisans Sorusu

calmdown #973495 
İletişim Fakütesi mezunu birisi Endüstri Mühdendisliği yüksek lisansı yapabilir mi? İletişim de Reklamcılık okunuyor.
(5) 

Şu alet alınır mı? (Gopro)

calmdown #971329 
www.hepsiburada.com

çok profesyonel değilim, fakat amatör ellerde iyi video çeksin istiyorum.
(2) 

Bu siteyi nasıl yapmışlar?

calmdown #969602 
www.diken.com.tr sitemiz bildiğiniz diken.com.tr

merak ettiğim şey, kendileri mi yazmışlar yoksa hazır bir cms üzerine tema mı yazmışlar, hangi scriptleri kullanmışlar?
(2) 

IT Alanında Kendimi Geliştirmek İstiyorum

calmdown #966034 
Halihazırda İletişim Bilimleri Fakültesi'nde okumaktayım fakat Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme Enformatiği gibi alanlara da çok ilgim var, sonradan farkettim. CRM, ERP, Data Mining gibi olaylara meraklı ve öğrenmeye de açığım. Bunu nasıl hallederim mezun olduktan sonra? YGS-6'dan tekrar hazırlanıp Boğaziçi'ne giremem. Açıköğretim yalanlarına da kanmıyorum. Bi şekilde eğitim almam lazım sürekli. Mezun olduktan sonra zor.İlerde çalışmak için de ilgili bölümü bitirmek lazım. Sonradan alaylı öğrenmek çok anlam ifade eder mi?
(5) 

LinkedIn Ödeme Kaldırma

calmdown #964545 
Arkadaşlar paypal hesabını entegre ederek bir aylık ücretsiz premiumdan yararlanayım dedim. Ancak şimdi vazgeçtim. Fakat kaldıramıyorum ödeme yöntemini. Böyle iş olur mu? Gelecek ay illa benden 21.99 euro mu kesilecek?
(3) 

LPG Sorusu

calmdown #962995 
Arkadaşlar
97 Honda Civic 1.4 otomatik aracımıza fiyat/performans kalitesinde bir lpg taktırsak,

toplam maliyet kaç olur?
yakıt tüketimini hiç hesaplamadık, muhtemelen şu an kaç yakıyordur ve lpg'den sonra kaça iner?

kâr oranımız ne olur?

gibi soruların cevaplarını çok merak ediyorum.
(3) 

Şu bilgisayarda LoL oynanır mı?

calmdown #962368 
(7) 

Arabaya Lastik Alacağım

calmdown #962046 
Kafamda continental markası var, almalı mıyım yoksa almamalı mıyım?
(3) 

Kalça Eritme (Erkekler için)

calmdown #960335 
Erkekler için en etkili kalça eritme yöntemi nedir? Yürüyüş ve koşu dahil. Yağ eritmek istiyorum sadece.
(2) 

League of Legends Anlık Ping Sorunu

calmdown #958750 
Arkadaşlar merhaba, sorunumu uzunca ve anlaşılır yazmaya çalışacağım.

Win 8.1 yüklü özellikleri gayet tatmin edici ve LoL oyununu sıkıntısızca oynatabilecek bir bilgisayarım var. Oynuyorum da. Eskişehir'de öğrenciyim orda evimde bulunan 24mbps fiber internette oyun 80 civarı sabit ping ile sıkıntısız bir oyun deneyimi sunarken. İstanbuldaki baba evine geldiğimde yine 25 mbps civarındaki fiber superonline internetinde 45li pinglerle oynarken anlık ping yükselmesinden dolayı oyun deneyimim çok kötü oluyor. Fakat İstanbuldaki evde başka marka bir bilgisayarı olan arkadaşım pingsiz oynuyor. Sadece bende oluyor ping. İnternet sağlayıcısına özel ping mi yapıyor bilgisayarım anlayamadım.

Çözümğü olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Paket düzenleyiciler kullandım. Throttle ve cFosSpeed. Wlan Optimizer kullandım background scan için. Superonline müşteri hizmetlerini aradım. Hattımız güncel. fakat sorun devam ediyor. Anlayamadım.
(7) 

Yürüyerek Kilo Vermek

calmdown #958054 
Arkadaşlar 120 kiloluk 22 yaşında bir kişi günde 1 saat tempolu yürür ve dengeli beslenirse iyi bir zayıflama performansı elde eder mi?
(1) 

Profesyonel Proje Taslağı

calmdown #956413 
başlıkta da belirttiğim gibi aklıma gelen bir projeyi profesyonelce sunabilmek için böyle bi dökümana ihtiyacım var. nette bulduklarım bana çok hitap etmiyor. var mıdır elinde taslak olan?
(9) 

Suriyeli Sığınmacılar

calmdown #955957 
İçime çok dert oluyor bu konu. Bu kadar becekriksizlik, kontolsüz ülkeye dağıtılan suriyeliler, işe yaramaz insan topluluğu. Ne olacak, bu konularda fikri olan arkadaşlar açıklayabilir mi? Bunlar nasıl geri gidecek? Halk olarak referandum istenemez mi? Bu konuda nasıl farkındalık ve bir eylem başlatılabilir? Bir yere kadar sığınmacı tamam fakat bu kadar nasıl olacak? Ben 22 yaşında bir birey olarak ileriyi düşünmek zorundayım. Bu ülkede Recep Tyyip Erdoğan değil eğer sağlığım el verirse ben yaşayacağım. Nasıl yapacağız bu durumu? Artık gitmeyecekleri ve haklar elde edecekleri söyleniyor. Bu kadar kolay mı aklım almıyor sinirleniyorum.
(2) 

Superonline Fibernet Ping Sorunu

calmdown #954534 
Arkadaşlar merhaba,

Turkcell Superonline Fibernet kullanıyorum. League Of Legends gibi online oynanan oyunları oynama konusunda pingden dolayı sıkıntım var. Şöyle ki; oyunda dakikada br yükselen ping yüzünden eğlence eziyete dönüşüyor. 45-50 gibi gayet makul seviyelerde oynarken bir anda 1000-2000 lere yükseliyor ping. Bu durumun sebebi nedir? Superonline'i arasam hemen anlatamayacağım biliyorum o bakımdan sorunun nedenlerini iyice öğrenip o şekilde belirtmek istiyorum.
(1) 

Adobe Audition Sorunu

calmdown #951204 
Arkadaşlar sorun şu,

Müziğin bir noktasında sesin kısılıp tekrar artması gerekiyor ki konuşma duyulsun. fakat fade in fade out ile beceremedim. Fade seçeneğinde pulse diye hazır bir ayar var fakat o istediğim gibi değil ters oluyor. Pulse ters U şeklinde ben ise U şeklinde olsun istiyorum o fade parabolünün. Reverse seçeneği de yok.
(3) 

Priz Girişi Sorunu

calmdown #950349 
Bir fotoğraf makinesi aldım fakat şarj adaptörünün priz girişi amerika tipi. Aldığım yer de göndermemiş avrupa uyumlusunu. Nerden temin edebilirim. Alet Canon EOS 650D. Ve hangi özellikteki kabloyu almam lazım.
(4) 

Acil! / Şu Ürün Alınır mı?

calmdown #949739 
(5) 

İş Bankası / Öğrenci için Uygun Hesap

calmdown #949476 
Merhaba,

Yazın staj yapacağım ve bir miktar para alacağım aylık fakat şirketin kuralları gereği işbankası hesabı olması gerekiyor. Öğrenciye uygun, hesap işletim ücreti olmayan veya en az, para transfer ücretleri çok uygun olan bir hesap türü var mı. zaten azbuz bir para alacağım o da masraflarla azalmasın.
(4) 

Turkcell'den Taahhütlü Cihaz Almak

calmdown #948966 
Arkadaşlar hattım babamın üzerine fakat ayrı şehirlerdeyiz, internet üzerinden onaylayarak taahhütlü telefon alsam babamın onaylaması gereken bir mesaj falan gider mi ya da herhangi birşey?
(1) 

Bir cümle çeviri?

calmdown #946830 
Do you have a tarrif grill, based on NB of staff and nb of invoices

olay muhasebe ile alakali.
(1) 

Enrty / Yandaş / Tehdit

calmdown #945605 
Sözlükte yandaşın birinin yazdığı gazete yazısını yandaşça ve salakça bulduğum için ismi adına açılan başlığa bunu belirtmiştim. ve bariz bir şekilde bu adamın beni sordurduğuna dair ekran görüntüleri aldım. apaçık bulsa tehdit edecek sanırım. bu durumda neler yapılabilir? arka çıkan olur mu sözlükten bana olası bir tehdit veya dava durumunda?

edit: adamın ismi altına girilen diğer entrylerin de benimkinden aşağı kalır yanı yok, korktuğumdan değil hazırlıklı olmak adına güçlü durmak için cevap istiyorum.
(1) 

Wordpress Sorunu

calmdown #943946 
arkadaşlar ekte paylaştığım gibi bir sorun var,visual editor kullanırken de editörsüz yazarken de var aynı sorun.
(3) 

Şu banneri nasıl kaldırırım (Wordpress)

calmdown #943413 
themeforest.net

en üstteki header reklam bannerinin kodlarını html dosyasından silmek istiyorum fakat konumunu bulamadım
(4) 

Üniversite Rektörle Görüşmek

calmdown #943195 
Geliştirme aşamasında olduğum bir proje dolayısıyla projenin sunumu için rektörle görüşme ayarlamak istiyorum. İnovasyon ve bütçe gerektiren bir proje olacak. Nasıl bir yol izlemeliyim, proje dosyasını oluşturduktan sonra?
(3) 

Godaddy FTP Sorunu

calmdown #941369 
Godaddy'den bir host satın aldım, linux. cpanelden ftp ayarlarına bakıp filezilla ile bağlanıp wordpress kurmak istiyorum fakat bir türlü bağlanamadım filezilladan hosta? hangi bilgileri kullanacağım, yeni ftp hesabı mı açayım yoksa kullanıcı adım olan ftp hesabıyla mı baglanayım

not: yeniyim
(1) 

SGK'lı ve Asgari Ücretli Staj v.s Öğrenim Kredisi

calmdown #939767 
Arkadaşlar Temmuz- Ekim ayları arasında staj yapacağım özel bir şirkette, Sigorta yapıyorlar ve Asgari ücret veriyorlar. Fakat öğrenim kredimin iptal olmasını istemiyorum. Yönetmelikte iptal olur yazıyor fakat, iptal olmadıgını söyleyenlerle dolu net ortamı. Kesin bilgi paylaşacak olan var mı? İptal edilse bile tekrardan aktive ettirebiliyor muyum?
(1) 

Yazı Tipi (Font) Sorusu

calmdown #938475 
enpara.com'da kullanılan ana font hangisi, kampanya görsellerinde ve logoda kullanılan
(1) 

Indesign Sorusu

calmdown #933953 
CC versiyonunda CS6 versiyonuyla uyumlu olarak nasıl kaydedebilirim belgeyi?
(2) 

Çeviri Yardımı

calmdown #930396 
You are assigned to work as implant in our customer .....

bu tam olarak nasıl çevrilir. implantı adlandıramadım.
(1) 

Reklamcılık Öğrencisi için Staj

calmdown #925361 
Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ikinic sınıf öğrencisiyim. Staj bulma konusunda zorlanmaktayım, torpille dönüyormuş bu işler ne yazık ki. İyi sayılabilecek bir reklam ajansında tanıdıkları bağlantıları olan varsa ve ilgilenirse iyi kötü kendimi tanıttığım cv'mi yollayabilirim.
(3) 

Şu alet alınır mı? (iMac içerir)

calmdown #916407 
(1) 

Abone Olunacak Dergi

calmdown #913014 
Reklamcılık ve Halkla İlişkiler alanında eğitimini sürdüren bir öğrenciyim. Kafamda Mediacat, Brandage, Campaign gibi dergilerden birine aylık abone olmak var. Bunlar veya bunların dışında önerebileceğiniz dergi var mıdır abonelik için?
(3) 

Citroen Nemo Sorusu

calmdown #912948 
bu araçları tescil ettirirken binek olarak mı yoksa ticari olarak mı kaydettirmek iyi olur? ikinci el satarken kolaylık ve fiyat azalmaması açısından?
(3) 

Hastalik Hastasi Olmak!!!

calmdown #909518 
arkadaslar bu problemime yardimci olacak birileri var midir? tavsiye usuluyle?

5 ay once falan testislerimde bulunan bi sislik nedeniyle piskolojim bozuldu, fakat doktora gittigimde doktor ilk bakista bunun su dolu kist oldugunu zararli olmadigini, hatta sonra ultrason cektirip onun sonuclarina gore de boyle oldugunu soyledi. ancak bu olaydan sonra zaten pimpirikli olan ben psikolojimi bayagi bozdum. surekli oralarimi dusunuyorum rahat olamiyorum. eskiden psikolojik bozuklugu olanlari anlamazdim, antidepresanda nedir derdim. fakat simdi bu korkularimdan dolayi hayatima saglikli devam edemiyorum psikolojik olarak agrilar giriyor farkediyorum psikolojik oldugunu. dusunmezken birsey yok aklima gelince sizlamalar basliyor. nasil yenecegim bunu? bi yardim edin cikar yol gosterin. not: ogrenciyim.
(1) 

iMac Almak

calmdown #908529 
orta vadede iMac alma planım var. muhtemelen yazın falan alırım diye düşünüyorum. en fazla 4000 tl verebilirim. ekran kartı intel iris olan degil de nvidia olandan almak istiyorum. en dogru zaman ne zamandır? kasa güncellenecek mi? en uygun nerden alırım gibi sorular var aklımda.
(3) 

Kar Kürerken Beli İncittim

calmdown #908236 
arkadaslar cok onemli oldugunu sanmiyorum, isinmadan acil arabayi cikarmak icin kar kuredim 1 saat kadar. kuredikten hemen sonra degilde bir iki saat sonra kas kasilmasi gibi sikintilardan dolayi agrilar basgosterdi. doktora gitmeden nasil yontemler onerirsiniz. kas gevseltici falan gibi?
(2) 

Vodafone Hat Taşıma Cihaz Kampanyaları

calmdown #906021 
selam arkadaslar,

hattımı vodafone'a taşıyacağım ve bu taşıma işlemindeki kampanyalardan yararlanmak istiyorum. bir iphone 6 sahibi olma niyetindeyim. yaklasık 10-11 senedir aktif turkcell kullanıcısıyım hattım faturalı. bu taşıma için geçerli olan cihaz kampanyaları hangileridir bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

Interrail Rezervasyon

calmdown #902984 
selam, interrail surecinde su anda amsterdamdayim. ayin 10unda fransaya gecmek istiyorum. amsterdamda nerden fransa treni icib rezervasyon yaptirabilirim. veya interrail global pass icin gerekli midir rezervasyon?

mobil görünümden çık