(4) 

Responsive Site ( Tek Sayfa)

calmdown #898003 
Tek sayfadan hatta sadece yapım aşamasında görselinden oluşacak bir sayfa hazırlayacağım. responsive olarak nasıl yaparım bunu. resim küçüksün veya büyüsünn istiyorum ekran boyutuna göre
(1) 

İllüstrator Sorusu

calmdown #897488 
cdn.tutsplus.com

hazır bir font ile resimdeki onward yazısı gibi yukarıya doğru yukselen fakat üstü sabit bir şekilde nasıl yazarım*
(8) 

Çoğu Zaman İnsanları Sevmiyorum

calmdown #895305 
Derdime bir çare bulabilen olacak mı, davranışlar, söylemler, düşünceler çok çok çok fazla yavan geliyor. Düşüncemi rahat paylaşamıyorum, dinlenilmiyorum, dinleyemiyorum. Açıkçası nasıl anlatılabilir onu da bilmiyorum.
(3) 

Staj Başvurusu İçin Tavsiye?

calmdown #895141 
Reklamcılık ve Halkla İlişkler alanında eğitim almaktayım ve yaz stajı yapmayı planlıyorum, sizce staj için ajanslara başvururken nasıl bir yol izlenmeli, cv nasıl olmalı. pek fazla şey koyabileceğim bir cv'm olmayacak doğal olarak...
(1) 

Üniversite Etkinlik Düzenlemek

calmdown #892768 
arkadaşlar; kendi okullarında kulüplerden bağımsız etkinlik düzenlemek hakkında bir bilgisi veya prosedürden haberdar kişiler var mıdır? etkinlik konferans salonunda panel gibi olacak. gerek okul izinleri, gerekse konuşmacı çağırma prosedürünü öğrenmem lazım
(4) 

Bu Font Nedir?

calmdown #891992 
(4) 

Bursa - Atatürk Havalimanı Ulaşım

calmdown #890741 
En kısa ve temiz şekilde nasıl ulaşabilirim
(2) 

Wordpress Sorusu / Slider'e Video Koymak

calmdown #886924 
bu metaslider in ücretsiz sürümüne nasıl video ekleyeblirim, kodlarla falan oynayınca olmaz mı, ya da en son çare olarak videoyu gif yapsam yüksek kalitede, o şekilde çözebilir miyim acaba?
(2) 

Polaroid Sorusu

calmdown #886456 
Bu makineye
www.lomography.com

bu film
urun.gittigidiyor.com

olur mu?
(3) 

Tema Sorusu (Wordpress)

calmdown #884570 
www.hasanyalcin.com

www.fundalina.com

bunlar hangi temalar, muhtemelen benzer bir tema ailesi veya bu temayı değiştirmişler. yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

Rutin Kan Tahlili

calmdown #881760 
selam arkadaslar,

21 yasindayim, uc ay once yaptirdigim cogunlukla tiroitle alakali testlerde sonuclarim normal degerlerde cikti. fakat ben rutin olarak vucuttaki bir anormalligi haber verebilecek duzeyde basit kan tahlili yaptirmak istiyorum. nasil bir yol izlemeliyim? gecen tahlilde anti tpo, tsh, dhea s, b12 gibi degerlere bakilmisti bunlar normal.
(1) 

Uçak ve Saat Farki Sorusu

calmdown #881632 
cuma gunu saat 19.00 berlin tegel kalkisli biletim var. 22.50 de ataturkte olacak yaziyor. ucak tam olarak hangi saatte iner ataturke turkiye saatine gore? almanya turkiye arasi saat farki 1 saat
(3) 

Berlin-İstanbul Posta göndermek

calmdown #880932 
Berlindeyim ve İstanbuldaki kardeşime kart atmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Burada yaşamıyorum 4 gündür burdayım. Turistim
(2) 

Uçak Bileti Değiştirmek

calmdown #877967 
Berlin kalkışlı İstanbul biletimi Amsterdam-İstanbul yapabilir miyim? Ne kadar fark öderim olursa?
(2) 

Berlin Seyahati

calmdown #877415 
Selam duyuru ahalisi;

Ayın 19'unda gerçekleştireceğim Berlin seyahati öncesi sizlerden bilgi almak istiyorum. Aslında beraber gideceğim arkadaşımın bağlantıları vardı fakat o kişiler müsait olamayınca ortada kaldık gibi oldu, biraz para durumumumuz kısıtlı. en ucuz ve güvenli hosteller nerelerdedir, hangileridir. neler tavsiye edersiniz. internetin geneli haricinde belki buralarda farklı birşeyler söyleyecek birileri vardır.
(1) 

Wordpress Sorusu

calmdown #874529 
Wampserver localhostta hazırladığım siteyi hostuma nasıl taşıycam. googleda kaynaklar var fakat, çok yenyim anlayamıyorum, birde sizden dinlemek isterim, salaga anlatır gibi anlatırsanız güzel olur. duplicator diye bir eklendti de varmış
(2) 

Illustrator Sorusu

calmdown #873922 
selam arkadaşlar, gece gündüz temalı bir afiş tasarımı için aşağıda verdiğim yazı görüntüsündeki gibi köşegene çizilen doğrunun üst tarafındaki harf renklerinin koyu mavi, altında kalan renklerin ise açık turuncu olmasını istiyorum. bunu nasıl yaparım. kısaca bir harfe iki renk nasıl veririm çizdiğim doğrunun kesişine göre?
(1) 

Wordpress Sorusu

calmdown #873076 
www.gt3themes.com

bu temayı yükledim, fakat google haritasını koyduktan sonra pagebuilder ile altalta sol taraftaki ögeleri koyamıyorum, bir de pagebuilder'da iletişim kutusu yok, onu nasıl yapabilirim?
(1) 

Wordpress Sorusu

calmdown #872754 
www.gt3themes.com

bu temayı yüklerken, bunu yapmak istediğinize emin misiniz sorusu çıkıyor ve geri yönlendiriyor? nasıl yapacağım
(3) 

Wordpress Sorusu

calmdown #872724 
merhaba arkadaslar;

ben bu temayı satın alsam wordpresse normal tema olarak kuracağım ve wordpress panelinden gerekli düzenlemelerini yapabileceğim değil mi ?

themeforest.net
(2) 

Wordpress Sorusu

calmdown #872287 
web tasarım ve yazılım konularında çok yeni olan biri olarak bir sorum olacak. wordpressde menüyü sayfalardan mı yoksa kategorilerden bi oluşturmalıyım. kurumsal bir site yapacağım ve kategori olarak oluşturduğum bir yerdeki category archives yazısını nasıl silerim
(3) 

Enpara Döviz Alımı

calmdown #869443 
Enparadan vadesiz euro hesabı açıp tl hesabımdaki parayı oraya aktarsam direk euroya çevrilmiş olur mu, bu işlem döviz bürosunda bozdurmaktan daha karlı olur mu? Tüm finansbank atmlerinden euro çekebilir miyim?
(7) 

Yurtdışında Kredi Kartı Kullanmak

calmdown #869318 
World, Bonus ve Finansbank kredi kartları var. Nakit çekimi değil de direk alıverişlerde maliyeti ne olur bana. Berlin için konusuyorum. Ve direk kartı kullanabilmek için bir işlem yaptırmak gerekiyor mu
(1) 

Pendik Tren İstasyonu - Sabiha Gökçen Ulaşım

calmdown #869297 
Pendikte indikten sonra Sabiha Gökçen'e nasıl giderim?
(5) 

Uçak Bileti

calmdown #868773 
26 Aralık için Berlin-İstanbul arası 200 TL altı uçak bileti bulan dualarımı alır. Ben bulamadım yardın edin dostlar hiç şans yok mudur?
(3) 

ABD Vizesi Almak (Salağa Anlatır Gibi)

calmdown #866801 
Prosedür işlerini yaparken ölümüne sıkılan birisiyim herkes gibi. ABD vizesi almak için başvuracağım. Kafada bu işe karar verdikten sonraki işlemleri yukarda da belirttiğim gibi salağa anlatır gibi anlatırsanız minnettar kalırım. Lütfen oraya buraya yönelndirmeyecek arkadaşlar yazsın. Bana beş dakikasını ayırabilecek arkadaşlar. Bir de bu iş ne kadar kolay olur benim için? Kendimden ipucu vermem gerekirse; Yeşil pasaportum var, ortadirek bir aileyiz. Türkiye'de ilk 10'a girebilecek bir üniversitenin iletişim fakültesinde okuyorum. Bir sene de hazırlık okudum ingilizce seviyem upper intermediate - advanced arası. Bir de tahmini azami kaç yıllık vize verirler?
(5) 

Göbek Eritmek İçin?

calmdown #865685 
Selam,

Heryerde bu konu hakkında bilgiler mevcut fakat en son güncel bilgilere dayanan gelişmeleri de öğrenebilmek için duyuru ahalisine de sormayı tercih ettim. Göbeğim var ve bunu nasıl eritebilirim. Evde dambıllarım var mesela bunlar göbek eritmemde yardımcı olabilir mi? Nasıl bir diyet önerirsiniz?
(3) 

gta 5 donma sorunu (ps3)

calmdown #865340 
selam arkadaşlar,

gta 5 aldım ps3 için fakat haritanın hafif kuzey batı bölgesine herhangi biryerden giriş yapmayı denediğimde oyun donup kalıyor. radyo çalıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. başka hiç bir sorun yok fakat sadece belli bir bölge yani dediğim kuzeybatı bölgesine herhangi bir yönden giriş yapınca oluyor. öylece donup kalıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum aleti. nedir bunun çözümü?
(2) 

Webmasterlar Bir Yardım Edin Hele

calmdown #864011 
Şimdi website için themeforest'dan tema almak istiyorum. Yeni başladım bu işlere ve kurumsal bir web sitesi yapmak istiyorum. Bu temalarda regular ve extended diye ayrı satın alımlar yapabiliyoruz. Regular 16 olarken, extended 800 dolar oluyor. Tamam asıl fiyat 800 dolar. Ama o 16 dolar olan temayla nasıl iş yapabiliyoruz onu anlamadım. Nesini satıyorlar bize? Bir de bu temaları nasıl aktif hale getiririm ve düzenlerim. Photoshopta falan mı yoksa admin panelleri olacka mı. Yeniyim biraz nalatırsanız sevinirim.
(2) 

En az yakan ufak araç

calmdown #855013 
arkadaslar ufak bir araba alacagim ancak cok ufak degil. yani ford fiesta olacak mesela ama ford ka olmayacak. yani 1.4 benzinli tercihim cekisine ve hesapliligina gore 1.2 de olabilir. Manuel olacak. bilinen markalarim araclarindan en az hangisi yakar. bakim ve servis masraflariki da dusunursek dizelden daha karli diyebileceginiz bir arac var midir benzinli ve fiesta, corsa sinifinda
(4) 

Kan Grubu Karti

calmdown #846495 
Kizilay kan verme merkezlerinden alabilir miyiz bu karti veya baska nerelerdn alabiliriz?
(6) 

Psikolojik Yardim Almam Gerek

calmdown #846017 
Selam.

21 yasinda er kisi. hayata karsi negatif bakislarimla taninirim. piskopat bir insan oldugumdan cekiniyorum. en ufak bir olumsuzluk gozumde buyuyor. pimpirik sahibiyim. ornek verecek olursak; gecenlerde onemli bir bolgemde bir sorunum olabileceginden suphelendim. doktora gittim ve doktor yaptigi muayene sonrasi hicbirsey olmadigini soyledi. fakat ben hala birsey var diye supheleniyorum. kolumda nokta kadar bir sizi oluyor kafam oraya kayiyor sonra kolum agrimaya basliyor mesela. bu her uzvum icin gecerli. ayrica insanlar bana cok sig ve siradan geliyor. muhabbet edesim gelmiyor insanlarla. kiz arkadasim var fakat bana nasil katlandigini bilmiyorum. hayatimi yasayamiyorum hayata karsi negatif olmam yuzunden. bana yardim edin. psikolog arkadaslar!!!
(1) 

Spermatosel (Epididim Kisti) Tanısı

calmdown #839526 
Arkadaşlar merhaba,

testisimin hafif arka üst kısmında fasulye büyüklüğünde oluşan ağrısız bir şişlik/yumru için doktora gittim. Elle muayene yaptı, teşhisi testis yollarında ölü sperm ve suyun birikmesinden oluşan epididim kisti olduğunu, zararsız oluğunu ameliyatla alınabileceğini, ilaçla tedavi edilemeyeceğini söyledi. Ama yarın ultrason da çektireceğim. Doktor elle bu tanıyı koyduysa ultrasonda kötü bir sürprizle karşılaşmam heralde?

Bide bu ameliyat nasıl oluyor. Kolay bir ameliyat mı? Ertesi gün okula gidebilir miyim mesela?
(1) 

Gözlük Yaptırmak

calmdown #834173 
Eski gözlüğümü çizilen camlarından dolayı yeniden yaptırmak istiyorum. Aynı camları yaptırıcam + çerçeve alıcam. Herhangi bir gözlükçüde yaptırsam muhtemelen ne kadar tutar? Camlar %50 inceltilmiş, iki cam da farklı numara ve 5,5, 6 numara civarında.
(1) 

Hormon Kontrolu İçin Kan Tahlili

calmdown #832009 
Hormon testleri icin ac kalmak gerekir mi, saat sabah sekizdeki test icin kac saat onceden biseyler yememek gerekir, su icilebilir mi?
(1) 

VHS'den CD'ye Video Kopyalamak

calmdown #826034 
Annemle babamin eski VHSlerdeki anilarini yeni nesil CDye nasil ve nerelerden kopyalattirabilirim?
(5) 

Turkcell Hat Devir Almak

calmdown #825528 
Babamın üzerine olan hattı kendi üzerime almak istiyorum, bunun ücreti nedir? Babamın yanımda olması gerkiyor mu?
(4) 

Hepsiburada.com sorunu!

calmdown #825356 
Selam arkadaşlar,

Ben burdan dün gece telefon siparişi vermiş bulundum. Kredi kartımda da bir sorun olmamasına rağmen direk paranın çekilebilir vaziyette olmasına rağmen hala "güvenliğiniz için sipariş bilgileriniz kontrol ediliyor" diyor. Anlamadım ben bu işi. Bu sabah arayıp kontrol etmenze gerek yok onaylayın artık dedim, ama ürünün fiyatı fazla olduğundan bik bik bişeyler dediler. Kısaca siparişin ne zaman onaylanacağı kesin değil. Ürün 24 saat içinde elimde olcak diye burdan verdim siparişi. E bu durumda ne anladım bu işten. Sonuçta parayı çekersin olur biter, çekemezsen çekememişsindir. Nedir bunun çözümü a dostlar?

edit: müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtim, not falan aldı süreci hızlandırıyorum dedi, şimdi sipariş sayfasında siparişiniz hazırlanıyor diyor.
(3) 

Hipotiroid Hastasıyım

calmdown #822568 
Merhaba arkadaşlar;

Bugün doktordan aldığım kan tahlili sonuclarıma göre TSH hormonum 0,34 - 5,6 arasında olması gerekirken benimki ortalamanın 3 katı değerinde yani 7,52.

Aslında geç konulmuş bir teşhis, ailemde çoğu kişide var tiroid sorunları, babamda dahi. İlaç kullanıyorlar hergün.

Bende olması gerekenden bir 35 kilo fazlası olan bir er kişiyim. Hastalığın tedavi aşaması nasıl olacak, ne gibi değişiklikler yaşayacağım. İlaçların yan etkileri nelerdir? Kilomun normal bir kilo olmadığını biliyordum şu genç yaşımda. Yaşım 20. Doktor ilaca başladığın gibi kilo verme moduna girersin dedi ama bilemiyorum. Sizin de deneyimlerinizi ve bildiklerinizi öğrenmek isterim ama gerçek olanları. Miş Muş olmasın lütfen teşekkürler.
(3) 

Lenf Bezi Şişmesi

calmdown #818861 
Merhaba arkadaşlar;

Ağzımın iç kısımalarında yirmilik dişlerimin olduğu bölgede aft gibi birşey çıktı veya bademciğim şişti bilemiyorum yutkunurken acıyor falan. Ayrıca sağ lenf bezim de şişmiş durumda dokununda elime geliyor. Araştırdıklarıma göre enfeksiyon durumlarında lenf bezi şişiyormuş. Onunla alakalı birşey midir bu durum? Ve ağızdaki yarayı iyileştirmek için neler yapmalıyım.
(8) 

Amazon.com'dan Alışveriş

calmdown #815038 
Merhaba,

www.amazon.com

bu ürünü almak istiyorum. ülkemizde fiyatları 350-400 tl arası. burada 99 $ yani 210 tl civarı. Free shipping diye bir olay mevcut, bedava kargo anlamına mı geliyor. Kısacası burdan nasıl alışveriş yapacağım? Taksit imkanı var mıdır? Birde cihaz gümrüğe takılır mı?
(4) 

İstanbul - Ayvalık Arası Ne Kadar Yakıt Harcarım?

calmdown #805630 
1997 Honda Civic 1.4 otomatik benzinli aracımız var ve biz bununla seyahat edeceğiz. Yaklaşık 450 km olan yolu kaç TL lik yakıt harcayarak katederiz?
(1) 

Reklamcılık & Pazarlama

calmdown #800797 
Selam arkadaşlar,

Reklamcılık bölümü öğrencisiyim, reklamclık ve pazarlama ile ilgili seminer, konferans, panel vs. gibi etkinliklerin haberlerini nereden alabilirim. Yakında var mıdır böyle etkinlikler?
(2) 

Anadolu Üniversitesi Kredi Sistemi

calmdown #794656 
İletişim Fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Dönem sonu ortalamam 1.94 geldi okula çok gidemediğimden dolayı. D olan derslerimi tekrar almam gerekir mi? Arkadaslardan duyduguma göre almam gerekmiyormuş? Aydınlatırsanız sevinirim.
(4) 

Gulyabani Hakkında Bilgi

calmdown #782930 
Arkadaşlar bir proe için Gulyabani hakkında ansiklopedik ve detaylı bilgi gerekiyor. Kütüphane gibi bir ortama çok uzağım ve internette de çok bilgi yok bu konu hakkında. Var mıdır Gulyabani hakkında bişeyler bilenler ve yardımcı olmak isteyenler?
(4) 

Ulusal Radyo İstasyonu ingilizce çevirisi?

calmdown #764075 
Ulusal ibaresi için national mı yoksa public mi daha uygun olur?

edit: söz konusu radyo show radyo
(1) 

PC İle Mac Arasında Ağ Bağlantısı

calmdown #760878 
Merhaba arkadaşlar,

Ofisteki arkadaşlar mac sahibi, dosya paylaşımı için ağ oluşturmuşlar, muhtemelen modem üzerinden. Ben de Windows 8 yüklü bilgisayarım ile işleri kolaylaştırmak, veri transferini hızlandırmak için aralarına katılmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğim. Bir türlü başaramadım
(3) 

Lenf Bezi Şişmesi

calmdown #757573 
Geçen hafta da buraya yazmıştım, sol yanağımın altında zeytin büyüklüğünde bir şişlik oluşmuştu. doktora gittim lenf bezi iltahabı teşhisi koydu fakat ultrason çekilmesini de söyledi. fakat işlerim vardı sadece yazıdıgı ilaçları aldım ultrason çektirmedim. daha sonra şişlikler indi, ele gelen birşey yok. korkulacak bir durum var mıdır? yine de muayene olacağım fakat pimpirikli bir insanım önceden birşeyler duymam gerekiyor :) yaş 20.
(3) 

Çene ve Boyun arasında Lenf Bezlerinin Şişmesi

calmdown #755318 
Merhaba arkadaslar,

Dün farkettiğim bir durum üzerine doktora gittim, çene kemiğinin bitiminde boyuna doğru kulak hizasının altında bir şişkinlik zeytin büyüklüğünde, ele geliyor ama kavranmıyor kayıyor. sert sayılmaz. doktor lenf bezi iltahabı teşhisi koydu. iki antibiyotik bir adet normal ilaç yazdı bir de ultrason istedi fakat. zamanım olmadığından ultrason çektiremedim. ilaçları kullandıktan sonra yani bir hafta sonra eğer geçmezse gideceğim ultrasona. yaş 20. sizce bunlar tehlikeli midir?
(1) 

Windows'ta MacOS yazı tipini kullanmak

calmdown #746050 
Arkadaşlar Windows yüklü PC'mde MacOS larda kullanılan fontu geçerli yazı tipi olarak kullanmak istiyorum. Sizce bu mümkün mü?

mobil görünümden çık