(7) 

Apple Kulaklık

bi mekan #1006464 
Kulaklığım bozuldu ve yine bu Apple kulaklıklardan alasım var, ama bunlar 50-60 lirayken 99 liraya çıkmış bir anda Apple Store'da. Bunun yanısıra n11.com'da 49.90 ve 59.90'a satılanları var, fakat orijinalliklerinden emin olamadım. Daha uygun fiyatlı nerede bulabilirim bu kulaklıklardan ve orijinal olduğundan emin olarak? Teşekkürler.
(2) 

D&R Havaalanı Mağazaları

bi mekan #995960 
Merhaba,

D&R Havaalanı Mağazalarında fiyatlar normal mağazalardakilerle aynı mı? Bir de özel olarak Esenboğa mağazası sabah saat 7'de açık olur mu? Teşekkürler.
(1) 

Iphone Müzik Uygulaması Parça Tekrarı

bi mekan #994790 
Şimdi çok saçma bir soru olacak ama, ben bu müzik uygulamasına zamanında itunes'tan bir şarkı indirmiş, o şarkının da suyunu çıkarmak maksatlı parça tekrarını ayarlamıştım. Dönüyor dolaşıyor o çalıyordu. Her neyse, şimdi bir albüm indirdim itunes'tan ve albümü sırayla çalamıyorum, çıldırmak üzereyim, çaldığı parçayı tekrar edip duruyor ve ara tara parça tekrarını nereden kapatacağımı bulamadım, daha doğrusu bir ayarlar kısmı bulamadım. Var mıdır bilen?
(3) 

Vakıfbank EFT/Havale

bi mekan #974536 
Merhaba,

İstanbul maratonu için havale yapmak istedim bugün ama sayfalarında havale ücreti alınmıyor demesine rağmen havale ücreti istiyor bankamatik ve kredi kartı sistemi çalışmıyor maratonun. Bunlar havale ücreti alınmıyor dediğine göre bir bildikleri mi var, ne yapmam gerekiyor?
(1) 

Harbiye Açıkhava Vestiyer ya da Taksim Emanet

bi mekan #966241 
Merhaba,

Harbiye'deki bir konserden sonra otobüsüm var, hafif şişkin bir sırt çantası ile gideceğim. Harbiye'de bir vestiyer ya da Taksim'de 24 saat açık bir emanet var mı?

Teşekkürler!
(1) 

Taksim - Alibeyköy Taksi

bi mekan #965777 
Merhaba,

Çok muhteşem Ulusoy'un saat 02.30 molasız otobüs için 00.30'da Taksim'den servis kaldırma mantıksızlığına imza atmasıyla iki alternatifim kaldı, zira konserde olacağım ve 00.30 servisine yetişmem imkansız ve hayır konseri erken terk etme gibi bir isteğim yok.

Alternatif bir:

Taksim - Alibeyköy taksi tahmini ne kadar yazar?

Alternatif iki:

Kamil Koç'un 02.20 otobüsü için 01.35'te kaldırdığı servise binip de inince Ulusoy'a binersem ayıp olur tamam da, başıma bir şey gelir mi fark edilirse?

Teşekkürler.
(3) 

Reçele bir şey olmuş mudur?

bi mekan #959486 
Isparta'dan gül reçeli almıştım, çantayı boşaltırken öyle dursun diye odamdaki dolaba koydum ve unuttum. İki aydır duruyor. Kapalı ve sıcak olmayan bir yer, zerre de ışık güneş almadı. Ağzı da daha hiç açılmamıştı. Sağlamdır değil mi?
(5) 

Otobüsün Irizar olduğunu nasıl anlarım?

bi mekan #958619 
Merhaba,

Geçen ay tesadüfen Varan'da Irizar model otobüse bindim ve aşırı rahattı benim için.

Şimdi tekrar o otobüslerden birine almak istiyorum bilet, fakat bu Varan ve Ulusoy'un sayfalarında "Dx35 - dx33" gibi modeller yazıyor, Setra-Neoplan-Irizar yok böyle belirtmeler.

Otobüsün Irizar olduğunu nasıl anlarım?

Teşekkürler.
(2) 

Risk oyununu arıyorum (hala)

bi mekan #955036 
Bu duyuruyu daha önce de açmıştım ama bu oyun piyasadan kayboldu, aslında hediye olarak arıyordum ve sıfır olması tercihim. İkinci elini geçen gün bir yerde 7 liraya gördüm ve alana kadar satılmıştı, bir daha da göremedim. Dediğim gibi ilk planda sıfırı tercihim. Var mıdır gördüğünüz - bildiğiniz bir yer istanbul, izmir ya da ankara'da?
(1) 

Necib Mahfuz - Cebelavi Sokağı'nın Çocukları (ingilizce)

bi mekan #953045 
Merhaba,

Amazon'da bile Necib Mahfuz yazınca hep Türkçe kitaplar çıkıyor, Necib Mahfouz yazınca ise sonuç bulamıyor.

Bu başlıktaki kitabın İngilizcesini nasıl aratmalıyım ve nerede bulabilirim? tercihen ankara'da bir kitapçıda varsa çok iyi olur.

Teşekkürler!
(2) 

Bir takım içki soruları (Ankara)

bi mekan #940830 
Merhaba,

- Ankara'da Süryani şarabı bulabileceğim (mesela Shiluh) bir market var mı?

- Ankara'da Gara Guzu bira bulabileceğim bir market var mı?

Teşekkürler.
(2) 

PTT Kargo Kitap İndirimi Sorusu

bi mekan #940141 
Merhaba,

PTT Kargo ile kitap yollamak istediğimizde bunu 3 TL gibi bir fiyata yolluyorlar, kitap olduğu için indirimli olarak, buraya kadar güzel.

Ben bir arkadaşa kitap yollamak istiyorum, fakat içine bir şey daha koymam gerek paketin. Yine 3 liraya mı gider, yoksa sırf kitap olmadığı için bir anda kargo ücreti mi devreye girer?

Teşekkürler.
(1) 

Kapadokya Bisiklet Festivali ile İlgili

bi mekan #934690 
Merhaba,

Profesyonel değilim, bu yarışlara uygun bir bisikletim de yok, fakat bir heves ettim Kapadokya'da bisiklet sürmeye. Şu Gran Fondo denilen olayın normalde amatörlere de açık bir tur olduğuna dair bir bilgi okudum, fakat sitesinde hiçbir yerinde bisikleti olmayanlara bisiklet temini sağlanacak mı, amatörlere de açık mı gibi soruların cevabı yok.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Ve amatör birisi için 47 km bisiklet sürüşü zorlu bir parkur mu olur?

Teşekkürler.
(1) 

Bu müzik grubu kim?

bi mekan #920949 
Kim bu grup? Ekte resim var.
(1) 

Brecht - iyilik neye yarar

bi mekan #905345 
Bu şiirin orjinal adı ve mümkünse bir ingilizce çevirisi ya da almancası da olur laZım, bir türlü bulamadım. Teşekkürler.
(3) 

Bu çanta nasıl yıkanır?

bi mekan #905314 
shop.samsonite.com

Bu çantanın içi bir miktar çamur oldu, yıkamam gerek. Etiketinde yıkamayla ilgili bir şey göremedim ve çantanın dış etiketi maalesef durmuyor. Hangi ısıda/programda nasıl yıkamak gerekir bu makinede bilen var mı?
(7) 

Mythos Türkiye'de var mı?

bi mekan #900321 
Tercihen Ankara, ama İstanbul'da da yer önerebilirsiniz. Restaurantlar da olabilir, ama böyle dükkanlarda satılıyorsa daha da iyidir. Bu Yunan birası var mıdır Türkiye'de? Teşekkürler.
(12) 

Sözlük bana komedi bul

bi mekan #899047 
Merhaba,

Yeni bir komedi dizisine başlayasım var. Friends izleyip duruyorum, hala da sıkılmadım ama biraz ara verip özlemek istiyorum. Geçenlerde The Exes'ı görüp beğendim gibi oldu, ama onu hiçbir yerde bulamadım malum ortamlarda. Ne izlesem? İzleyip beğendiğiniz komedileri saysanıza.

Himym demeyin, Friends'ten sonra tamamen rafa kalktı o.
(1) 

Odun Dilimi Servis Tabağı Verniklenir mi?

bi mekan #895270 
Merhaba,

Odun dilimi denilen tarzda servis tabakları verniklenir mi? Verniklenirse ne tür vernik kullanılır? Bunun sağlık açısından sakıncası var mıdır? Sonuçta üzerinde yemek yenecek.
(2) 

Kıbrıslı Bir Şair?

bi mekan #889173 
Merhaba,

Kıbrıslı bir şair vardı, adını hatırlayamıyorum. Şiirlerinden birinde "ülkemi ikiye böldüler yarısı yabancı kaldı hangisini sevsem..." Temalı bir şeyler vardı. İsim verebilecek olan var mı?
(1) 

Ehliyet çıkartma meselesi

bi mekan #886696 
Merhaba,

Şimdi Salı günü için ehliyet randevum var emniyette. Fakat sınav 27 aralık'ta oldu, yatırdığım vergi geçen yılın rakamları. Vergi dairesine gidip ek ücret yatırmam gerekiyor mu? Bir de kart ücreti 107.5 idi, o ne kadar oldu?

Teşekkürler!
(2) 

Vize bitmiyor ama?

bi mekan #886114 
Merhaba,

Geçtiğimiz Eylül ayından başlamak üzere 15 Mart'a kadar geçerli Schengen vizesi verdi İtalya bana ve İtalya'ya giriş de yaptım bu vizeyle.

Şimdi çoğu ülke vizeye başvururken "ayrılış tarihinden itibaren 6 ay daha süresinin olması" şartını koşuyor pasaport için.

Benim pasaportumun 15 Haziran'da geçerlilik süresi doluyor. Yani şu an itibariyle bile 6 aydan az bir süre var diyebiliriz. Ben Şubat'ta geçerli Schengen vizem, ama 4 ayı kalmış pasaportum ile Almanya'ya gidersem sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler.
(10) 

Makaron Ankara - Çankaya

bi mekan #884517 
Merhaba,

Yarın makaron alıyım diyorum, şu Macarons d'antoinette'nin hala fırsatları var mı diye baktım yok. Bu Çankaya civarında çok uçuk fiyatlı olmayan başka nereyi önerirsiniz? Kahve Dünyası'nın makaronları nasıl mesela?

Teşekkürler.
(1) 

Ehliyet randevuları

bi mekan #883874 
Ehliyet randevuları saat kaçta açılıyor? Yani yarın 6 ocak'ın randevuları çıkacak mesela, ama bu gece 12'de mi açılır yoksa sabah mı? Teşekkürler.
(4) 

Ehliyete Randevusuz Gitmek

bi mekan #883293 
Merhaba,

Ankara özelinde konuşuyorum. Şimdi randevu almaya çalıştım Çarşamba için, dolu gözüküyor, son olarak da 2 Ocak gözüküyor ve o da dolu. Bunlar haftalık mı açılıyorlar?

İkinci olarak randevumuz olmadan gidersek ne olur? İşlemimizi yaparlar mı yine?

Bir de belgeleri verdikten ne kadar sonra geliyor ehliyet?

Teşekkürler.
(5) 

Risk oyunu (İzmir)

bi mekan #882562 
Merhaba,

Bu kutu oyununu inat ettim bulacağım. İzmir'de bu oyunu gören duyan var mı? Nokta atışı şeklinde söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

İnternetten sipariş yeri biliyorsanız ona da razıyım.
(2) 

Ankara Yılbaşı Kartpostal

bi mekan #878093 
merhaba,

eskiden d&r'a falan bu Unicef kartpostallarından gelirdi. Şimdi orada yok, üstelik Mert'te de hep geçen senekiler var. Mümkünse Çankaya-Kızılay-Cepa-Kentpark hattında, yılbaşı için güzel kartpostallar bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?

D&R'da normal kartpostalların tanesi 3.5 - 5 lira arası değişiyor, en az 10 tane alacak biri olarak da fazla masraflı. Dost'ta baktım, onlar da çirkin.

Bulamıyorum!

Lösev'de var mıdır mesela?
(1) 

Bugünkü ehliyet sınavıyla ilgili

bi mekan #876508 
Merhaba,

Bugün ehliyet sınavında ilkyardım bölümünde "şunu şunu yapan insan aslında ne yapmaya çalışıyordur" diye bir soru vardı, tüm kitapçıklar aynı mıdır bilmem ama bahsettiğim soru L kitapçığından. Cevaplar arasında yaranın kanamasının durdurulması, şoka girmesinin önlenmesi falan vardı. Bu sorunun cevabı neydi? Tüm ilkyardım sorularını çıkardım bir tek bu kaldı, teşekkürler :)
(1) 

2015 ALES ve YDS için Başvuru Takvimi

bi mekan #871274 
Merhaba,

ÖSYM'yle epeydir ilişkim kalmamıştı, bu yıl hem ALES'e hem YDS'ye gireceğim.

YDS 5 Nisan, ALES 10 Mayıs'taymış.

Bunların başvuruları ne zaman başlar? Kaçırmayayım.

Teşekkürler.
(4) 

Tercüme büroları ile ilgili

bi mekan #870625 
Merhaba,

10 sayfalık akademik dile sahip ingilizce bir metnin uzmanlar tarafından yarın kontrol edilip akşama kadar kontrolün tamamlanması gerekiyor. Tercüme büroları bu işi yapar mı? Buna bir onay ya da noter damgası gibi şeyler istemiyorum, yalnızca kontrol edilmesi gerekiyor dile hakim insanlar tarafından. Ve ne kadar ücret alırlar?

Ya da başka önerisi olan var mı?

Teşekkürler.
(6) 

Ankara Hatay Günleri Etkinlik Bitiş Saati

bi mekan #858619 
Merhaba,

Biz bu akşam bu etkinliğe gitmek istiyoruz, ama standlar saat kaçta kapanmaya başlıyor? Kesin bilgi verirseniz sevinirim. Daha çok Hatay mutfağı standları ile ilgileniyoruz hediyelik eşya ürünlerinden çok.

Şimdi AKM ile konuştum, oradaki operatör 7 dedi kapanışa, ama bugün saat 20.30'da mesela Medeniyetler Korosu konseri gözüküyor. Konser varken en azından yemek standlarının açık olması gerekir değil mi?

Teşekkürler.
(5) 

Debit kart nedir?

bi mekan #854313 
Merhaba,

Booking.com üzerinden bana bir iade işlemi yapılması gerekiyor ve bunun için kredi kartı ya da debit kart olması gerekiyormuş üzerinde visa ya da mastercard yazan.

Kredi kartıma iade yapılmasını tercih etmiyorum, çünkü iade olunan parayı dört kişi bölüşeceğiz. Elimde üzerinde visa electron yazan bir iş bankası bankamatik kartı var. Bu debit kart mıdır? Bunun bilgilerini girmemi istedikleri bir bağlantı yollayacaklarmış bana, bu muhtemelen kredi kartı gibi bir kart numarası isteyen bir bağlantı olacak. Bu kartın üzerindeki hesap no'yu değil de kredi kartı tarzı bilgileri girersem aynı işlevi görür herhalde değil mi?
(4) 

USB Dosyaları Görüntüleyememek

bi mekan #852846 
Merhaba,

Bu sabah USB'ye iki dosya taratıp attım kırtasiyeden, sonra bilgisayarımda USB boş gözüküyor. Tekrar kırtasiyeye gittim, orada takılınca dosyalar gözüktü, kendi bilgisayarıma takınca yine, alan dolu gözükse de, dosyalar gözükmüyor. Başka bir bilgisayarda da denedim, yine aynı şey. Bir tek kırtasiyede çıkıyor bu dosyalar kısacası.

Sorun ne olabilir, neyi eksik yapıyorum?
(2) 

Nakit avans çekememe

bi mekan #851690 
Merhaba,

Kredi kartımdan 250 lira nakit avans çekmek istedim. Gelen cevap "limitin üzerindesiniz, en fazla 252 lira çekebilirsiniz" ve bunu iki ayrı bankamatikte denedim, hep aynı hata.

Sebebi ne olabilir?
(3) 

Risk oyununa ne oldu ve nereden bulabilirim?

bi mekan #849228 
Merhaba,

Risk isimli kutu strateji oyunu bir anda piyasadan kayboldu, hiçbir yerde de yok. Aradım taradım bulamadım, indirime girsin falan diye beklerken indirimsizini bulamaz oldum. Artık toplatıldı mı ne olduysa... Gittigidiyor'da falan da bulamadım. İnternette gören duyan var mıdır ya da tercihen Ankara'da nerede bulabilirim?

Teşekkürler.
(11) 

Küçük uçağa binmek

bi mekan #847571 
Merhaba,

Uçak korkusu olan biri olarak yarın Borajet'le uçuşum var. Önceden hazırlıklı olmak adına, iniş kalkışlar nasıl hissedilir? Daha mı yoğun ve öyle olursa bu normal mi? Havada giderken ve yağmurlu havada daha çok sarsar mı?

Gibi saçma sorularım var önceden hazırlıklı olmak adına.

Teşekkürler.
(1) 

Pendik Tuzla

bi mekan #840089 
Merhaba,

Pendik - Tuzla şifa mahallesi yönüne giden minibüsler haftaiçi en son kaçta kalkıyor?

Teşekkürler.
(1) 

GAP Turu için Şehir Rehberleri

bi mekan #838327 
Merhaba,

Ankara'da Ulus'taki Tanıtma Genel Müdürlüğü'ne gitsem Kültür Bakanlığı'nın bastığı şehir rehberlerini bulabilir miyim?

Eğer bulamazsam GAP Turu için kaynak önerir misiniz? Sanal kaynakları okumak dışında çok sevmiyorum basıp yanımda taşımayı. Mümkünse basılı bir kaynak olsun. LP'nin Türkiye kitabı var lakin onda da her şehrin haritası yok. Harita durumu da önemli sonuçta. Kaynak için gerekli olan şehirler;

Mardin-Diyarbakır-Gaziantep-Adıyaman-Elazığ-Malatya-Antakya-Şanlıurfa ve çevredeki ilçe ve ören yerleri...

Sizlerin de tavsiyesine açığım tabii. Teşekkürler.
(3) 

Kanal Tedavisi ve Diş ağrısı

bi mekan #836086 
Merhaba,

İki gün önce, yaklaşık 1 ay önce kanal tedavisi yaptırdığım dişimde çok hafif bir hassasiyet başladı. Soğuk ve sıcağa tepki veriyor. İki gün önce bu ağrı yaklaşık 10-15 dakika sürüyordu. Şimdi 2-3 dakika bile sürmeden geçiyor, ama dişin üzerine bastırınca diş etimde hafif bir sızı oluyor.

Ben de ne güzel mutlu mesut bu kanal tedavisi kolaymış, hallettim diye geziyordum rahat rahat, böyle bir sorun resmen beni mahvetti. Kendiliğinden geçsin diye bekleyip umuyorum. Tecrübeniz varsa bana moral verin ne olur.

Şimdi şu ağız sularını kullanıyorum o hassasiyeti gidersin diye. Çektirmene, tedaviyi yenilemene gerek yok, sabret, bir iki güne geçer diyin.

Acaba dişi biraz fazla mı yordum? Sanırım son bir haftadır biraz sertçe şeyler yedim, hemen de alışıp orayı unuttuğumdan sanki dişim normalmiş gibi orayı kullandım.

bir daha dişçiye gitmek istemiyorum, haydi kanal tedavisi gene bir derece ama diş çektirmek zorunda kalmaktan ölesiye korkuyorum. Bu ağrımsı şey geçicidir değil mi?
(3) 

Baileys Duty Freee

bi mekan #830574 
Merhaba,

Baileys'in duty free fiyatı nedir?

İtalyan duty freesi mi daha ucuzdur, Türkiye duty freesi mi? Tabii bunu kendim fiyat karşılaştırarak çok kolay öğrenirim, ama dayanamadım merak ettim sorayım dedim. Teşekkürler. :)
(9) 

Hangi "bulut" uygulaması?

bi mekan #828470 
Merhaba,

Şu ara bilgisayarım yok, fotoğraflar telefonda şiştikçe şişti. Onları bir yere yedeklemek istiyorum. Telefon Iphone, ama Icloud'a güvenebilir miyim? Diyelim ben bilgisayarı 3-4 ay sonra aldım, bu fotoğraflar hala orada duruyor olur mu? Bir de yedekleme başlayınca kalan süreye 8 saat falan diyor, ciddiye almalı mıyım?

Diğer seçeneklerimiz Google Drive ve Dropbox. Google Drive apple uygulaması bir ara berbattı, şimdi puanı falan artmış, düzeldi mi yani?

Ya da siz önerebilirsiniz. Teşekkürler.
(4) 

Salon ve yemek odasını ayıran sehpa

bi mekan #827145 
Bu sehpaya ne ad veriliyordu? Toptan delirmek üzereyiz, hepimizin beyni dumura uğradı sanki :)

Ankara Yunanca Kursu

bi mekan #826634 
Merhaba,

Ankara'da bildiğiniz güzel bir Yunanca kursu var mı? Elçiliğin kursu yok burada bildiğim kadarıyla. Olsaydı iyiydi...
(1) 

GAP Turu Tavsiyeleri

bi mekan #820716 
Merhaba,

Ekim ayında GAP Turu'na çıkıyoruz. Burada tecrübesi olanlardan da tavsiye almak istedik, şuraya gidin, burada yiyin, şu çok bilinmez mutlaka uğrayın gibi... Ben aslında daha önce gittim, ama ilk kez gidermiş gibi heyecanlıyım yine. Rotamız şöyle;

Mardin - Midyat - Hasankeyf - Diyarbakır - (Malabadi) - Elazığ - Nemrut - Malatya - Birecik - Halfeti - Şanlıurfa - Harran - Göbeklitepe - Gaziantep - Hatay

Teşekkürler.
(5) 

Roma'dan Napoli ve Pompei

bi mekan #819536 
Merhaba,

Eylül'de turla İtalya'ya gidiyoruz ve turun ekstra Napoli - Pompei turu 90 Euro. Ulaşım - rehberlik - Pompei girişi dahil.

Biz 5 kişiyiz ve benim hesabıma göre şu an tren biletlerini alırsak;

Roma - Napoli 19 Euro
Napoli - Pompei - 3 Euro
Pompei giriş - 11 Euro
Pompei - Napoli - 3 Euro
Napoli - Roma - 19 Euro

55 Euro. Yani 5 kişi üzerinden toplam 175 Euro daha ucuza geliyor.

Dolayısıyla turdaki serbest gün için ben bunu ayarlamaya karar verdim.Fiyat bize sürpriz yapmaz değil mi? Rehberlik bir tek eksik, onda da elimde tuğla gibi Lonely Planet var. :)
(1) 

Telefondaki notlara ne oldu (Iphone)

bi mekan #817054 
Merhaba,

Dün telefon şarjdayken bir Icloud yedeklemesi yapayım dedim, ama 9 saat dedi diye başlamadan bıraktım. Sonra dün akşam fark ettim ki aldığım notların bir kısmı silinmiş. Icloud hesabıma girdim ve orada da yok.

Bu telefon bu notları neden silmiş olabilir? Nasıl silmiş olabilir? Geri getirmenin yolu var mıdır?

Teşekkürler.

Bonus soru: Yedeklemeye 9 saat diyorsa o gerçekten 9 saat sürer mi?
(1) 

App store kredi kartı problemi

bi mekan #816330 
Merhaba,

Itunes'tan albüm indirmeye çabalarken banka sağolsun kredi kartı aidatı çektiğinden limitim bitmiş, dolayısıyla albümü indirirken hata verdi ve kredi kartı bilgilerimi gözden geçirmemi istedi. Şimdi bu kart yerine başka kart tanımlayayım dedim, her halt doğru olmasına rağmen "güvenlik kodu geçersiz" diyor.

Ben de vazgeçtim ama şimdi bir uygulama indirmek istiyorum, ücretsiz bir uygulama bu ve ne limiti olmayan kartımı ne de diğerini kabul ediyor, hesap kullanılamaz hale geldi. Yok mudur çözümü? Limiti olmayan kartı ücretsiz uygulama için neden hala limitle istiyor bir anlayabilsem.
(1) 

Ipod için Apple Store'dan randevu

bi mekan #814697 
Merhaba,

Benim kim bilir kaçıncı nesil eski bir Ipod'umun pili öldü. İki üç saat dinlemeyle bitiyor. Şimdi bunun pilini değiştirmek için Zorlu'dan randevu almak istiyorum ama randevular doludur diyip duruyor. Peki nasıl yapacağım bunu? Başka nerede değiştirebilirim? Maliyeti ne kadar olur? Değer mi yani kısacası...

Teşekkürler.
(2) 

Ekim'de Nemrut

bi mekan #813924 
Merhaba,

Ekim ayında GAP Turu'na çıkıyoruz ve duraklarımızdan biri de Nemrut Dağı. Bölgenin sıcaklık ortalamaları belli, şort tişört bile gezilebilir, İskenderun'da denize bile gireriz diyoruz hatta. Fakat Nemrut Dağı için ne yapmamız gerekiyor? Kaban falan alalım mı? Gündoğumunda ve batımında dağda olmak gibi planlarımız da var.
(1) 

tatil.com

bi mekan #810764 
merhaba,

Rodos'ta otel bakarken bu site bana inanılmaz bir fiyat çıkardı eski şehirin merkezinde. peki ayırtırsam ne gibi sürprizlerle karşılaşabilirim, genel olarak güvenli midir?

gidip de otele bu fiyat bir saçmalık, 50 euro daha verin demesinler de?

zira booking.com söz konusu otele dolu diyor ve diğer oteller de bunun en az iki katı.

teşekkürler.

mobil görünümden çık