(3) 

Yazıcıyı ne yapsam

colg fusion #13321 
Milattan kalma epson stylus color 440 modelli bir yazıcım var ve kağıt almıyor. Ne yaptıysam olmadı. Şimdi bunu tamir mi ettirsem yoksa yenisini mi alıversem? Astarı yüzünden pahalıya mı gelir? Ne yazıcı piyasasından ne de tamir fiyatlarından haberdarım.
(4) 

hdd'me neler oluyor

colg fusion #13273 
Geçen gün normal şekilde pc açıkken takılıyordum öyle. Bir dosya indirdim utorrent ile ancak sonra hdd gacır gucur etmeye başladı. Dosyayla alakası yok düzgün olduğu defalarca doğrulandı. Neyse bu avi dosyasını bilgisayar düzgün oynatamadı takılmalar falan oldu. Ben de dur bakayım öbür hdd'ye taşıyayım ne olacak diyince CRC hatası verdi. Hani şu cd'lerde devamlı olanından, döngüsel artıklık denetimi. Sorunlu hdd'ye scandisk yaptırayım dedim ama %9'a geldi takıldı öyle. Sonra bir dahaki restart'ta en başta hdd takılı gözükmesine rağmen windows göremedi bu hdd'yi. Bad sector müdür nedir bu? Durduk yerde bad sector oluşur mu? Hdd niye gacırt gucurt diye sesler çıkarmaya başlar?
(5) 

playstation oyununu dvdye yazmak

colg fusion #13241 
elimde bir adet playstation2 oyunu olan tekken tag tournament'in iso'su var. Yükleyen arkadaşın dediğine göre bu poweriso'ymuş ve hiçbir şey yapmadan cd'ye yazınca çalışıyormuş direkt.(kafama yatmadı ama neyse) Peki dedik 8x ile aheste aheste yazdık, ben bu cdyi oynatamam abi dedi playstation. Şimdi,

İndirdiğim torrent'te 3 tane dosya var, biri iso diğerleri oyunun resimleri falan. Bu 3 dosyayı da yazmak gerekir mi? Nero ile direkt divx yazar gibi yazıyorum orada mı problem var? Dvdnin ismine bir şey yazmak gerekir mi? Iso'yu isobuster'la açıp çıkan dosyaları mı dvd'ye yazmak gerekir? Ne yapmak gerekir delirmeden? (çok dummy question oldu biliyorum ama kıl oldum burada iki saattir.)
(11) 

thierry henry'nin bir golü

colg fusion #13164 
bu adamın bir golü vardı arsenal'de. ingiltere liginde bir maç, adam altıpasta veya çok yakın, etrafında defans falan var. öyle bir bilek hareketi yapıyor ki kaleci o kadar yakından terse yatıveriyor ve bu da boş tarafa topu yuvarlıyordu. hepsi 5 saniye falan sürüyordu. yamulmuyorsam kaleci zenciydi. var mı bu golü hatırlayan?

edit: youtube linki falan harika olur asıl amacım buydu belirtmemişim.
(5) 

yeni bilgisayarın ortalama fiyatı.

colg fusion #12450 
bilgisayar fiyatlarını falan az çok araştırdım ama buraya da bir sorayım dedim. En az 3 sene boyunca çıkan tüm oyunları çalıştırabilecek bir kasayı kaç paraya toplarım? monitör olmayacak, dvd,cd writer, fare, klavye olmayacak.
(3) 

en ergonomik fare

colg fusion #12295 
Yaklaşık 6-7 yıllık genius farem hala canavar gibi çalışmasına rağmen, özellikle çok pc kullandığım zamanlarda bileklerme parmakların arasındaki kemiği ağrıtıyor. onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. bana şöyle ele gelen, elime tam oturacak, elimizi fareye koyduğumuzda en üstte kalan kemiği kanırtmayacak acayip kullanışlı bir fare lazım. mümkünse topsuz olsun bıktım temizlemekten. diğer özellikler önemli değil hatta toplu olsa bile olur. şu anki faremde ortadaki tekerlek bile yok düşünün artık.
(3) 

Mail, Web Sitesi, Plesk

colg fusion #11968 
elimde bir mail adresi var. zamanındaki yanlış eylemlerim sonucu bu maile her gün onlarca spam yağmakta. maili veren web sitesinin kontrolü de bende. plesk'ten spam filtresini aç diyorum ama maile girdiğimde filter desteklenmiyor diyor. plesk 7,5,6 kullanıyorum. nasıl çözebilirim bunu? veya spamlardan kurtulmanın başka bir yolu var mıdır?
(1) 

phantom menace torrent

colg fusion #11474 
star wars phantom menace oyununun torrent linkini arıyorum. private tracker da olabilir davetiye bulurum ama olmasa daha iyi. ed2k bile olabilir hatta.
(3) 

embrasser c'est francais

colg fusion #11468 
ne demek bu? (biliyorum basit bir soru oldu ama ben fransız lisesi mezunuyum diye gezen sevgili arkadaşlarım bulamadı. cevabı alınca sileceğim zaten.) fransızı kucaklamak falan mı ne?
(3) 

gizli bahçe&southpark cafe

colg fusion #11420 
bu iki kafe taksim'in neresindedir? ben öyle sokak adı bilmem hede'yi geçince sağda falan demeniz lazım. ayrıca doğumgünü organizasyonu için hangisi uygundur?
(3) 

star wars oyunu

colg fusion #11280 
yıllar yıllar önce oynadığım bir lucas arts oyunu vardı. sonunda darth maul ile karşılaşıyorduk 3rd person shooter'dı. jar jar da vardı salak salak hareketler yapıyordu deli ediyordu. oyun en fazla 99-00-01 senelerinden birindeydi en fazla. neydi ki adı?
(3) 

eye toy

colg fusion #11277 
ps2'me eye toy almaya karar verdim. hakkaten kullanışlı mıdır? bunun özel oyunları mı var yoksa atıyorum tekken taksam xiaoyu şöyle güzelce pataklayabilir miyim? türkiye'de bulunur mu? fiyatları nasıl? kendisinde bulunan biri tecrübelerini yazabilir mi? (bunların çoğu aramayla bulunabilir ama acayip üşendim yahu.)
(4) 

internet baglantisi status ekrani

colg fusion #10520 
hani internet baglantisina cift tiklayip status ekranini acariz ya. simdi benim pc yeni bir rekora kostugu icin bu status ekraninin screenshot'ini almak istiyorum lakin cift tik, sag tik status, network baglantilarindan cift tik, statuse, propertiese tikliyorum falan o ekrani bir turlu goremiyorum. birkac saat icinde 1 haftadir baglanmis olacak. kac saat bagli oldugunu baska nasil gorebilirim ya da orayi nasil acabilirim?
(2) 

roberto carlos&winning eleven 8

colg fusion #10474 
yahu bu roberto'yla winning eleven 8'de nasıl frikikten gol atılır? yani o kadar çekiyorum birkaç kere anca girdi. var mıdır şöyle güzel bir yol?
(6) 

çocukları hapse götürsek

colg fusion #10447 
"bakın hapishane böyle berbat bir yerdir. buraya düşmek hatadır" demek için çocukları hapishanede şöyle bir gezdirsek. mahkumlarla muhattap olmayacakları şekilde, sadece oradaki koşulları göstererek falan. çok mu piskopatça oldu? faydası olur mu? totaliter bir rejimde uygulanabilir heralde orası önemli değil. suç oranını düşürmede faydası olur mu ki?
(9) 

nükleer çılgınlık

colg fusion #10366 
şimdi atıyorum yarın bütün dünyada nükleer bir savaş çıktı. sebebi önemli değil çıktı işte. nükleer bomba sahibi ülkeler bu güçlerinin hepsini kullanmaya kalkışsalar dünya üzerinden şöyle birkaç milyar insan silinir mi ne olur? sebebi önemli değil kullanıyorlar işte. dünyanın kaçta kaçı kullanılmaz hale gelir? sebebi önemli, nükleer olmalı. what is matrix ulan. sebeb.. neyse.
(10) 

sevgili&doğumgünü

colg fusion #10319 
sevgilinin doğumgünü yaklaşıyor. güzel ve değişik bir şeyler yapmalı, ne yapmalı? (ulan ben bunları yapacak adam mıydım be hehe)
(12) 

değişik bir site arıyorum

colg fusion #10296 
çok uzun zamandır internet kullanıyorum. takıldığım 5-10 site var ve fark ettim ki son birkaç senedir bunlara yenileri eklenmemiş. haliyle baydım artık. şöyle yeni, değişik, başında zaman geçirilebilecek, sıkılmayacağım web siteleri arıyorum. çok geniş bir soru oldu ama uzun zamandır internet kullandığımı göz önüne alarak vereceğiniz linkin yararlı olup olmayacağını belirleyebilirsiniz.
(6) 

bilgisayara uzaktan erişim.

colg fusion #10278 
tatile çıkarken bilgisayarı download'a bırakmak istiyorum. tatile gittiğim yerden de bilgisayarı kontrol edebilmek, en azından kapatabilmek istiyorum. emule'de böyle bir olay var ama utorrent kullanıyorum. mümkün müdür dışarıdan tam erişim?
(2) 

hangi film reloaded

colg fusion #10207 
bunu önceden sormuştum ve bulunamamıştı, şimdi tekrar. en az 3 en fazla 5 sene önce star'da yayınlanmıştı. zenci bir asker var (bir dişi de altından olabilir ama emin değilim) bu askerin eğittiği çocuklar var. çocuklar başarısızken bu adamla coşmaya başlıyorlar böyle turnuva gibi bir şeye katılıyorlar. kamp ortamı var. bir tane de zenci kadın var hatta erkek zenci durmadan "kadın kadın" diye hitap ediyor. eeöö bir tane şişko çocuk vardı onu hatırlıyorum. askerin kovboy şapkası vardı. bu kadar. ne ki bunun adı?
(5) 

türk siyasetinde neden sadece liderler var?

colg fusion #10135 
evet soru temelde bu. yani düşünün, kaçınız chp'den veya akp'den on tane milletvekili sayabilir? ben az çok alakalı olmama rağmen sayamam mesela. bu ecnebilerde de böyle midir? sadece liderler mi vardır? niye böyle?
(4) 

msn'de online kalma suresini hesaplama

colg fusion #10091 
sosyal tespit yapasım geldi. aradığım şey şu, msn listemde kimin kaç saat online ya da busy fark etmez olduğunu hesaplayacak bir program. olduğunu sanmıyorum ama bir ihtimal
(2) 

seçim boyası

colg fusion #10067 
boyayı döken arkadaş kıyak geçti bana sağolsun. iki parmağım yarıya kadar ve diğer parmaklarım da baya bir boya oldu. nasıl çıkar ulan bu?
(7) 

gece yaşamak

colg fusion #10066 
gündüz uyuyup gece yaşamanın ne gibi sakıncaları vardır? çok mu kötüdür yoksa olsa da olur mu? (lütfen sallamayınız)
(8) 

uk-t

colg fusion #10035 
Yahu! Torrent alemlerinde bir uk-t patırtısıdır gidiyor. Millet bu sitede bir hesap alabilmek için hayvan gibi şeyler veriyor. Neden bu kadar değerli bu site? Olayı ne ki?
(4) 

DVD Region

colg fusion #9992 
Elimde Amerika Region'lu bir dvd var. Bilgisayarda bu region'da çalışmaz baba bu diyor keza playstation'da da öyle. Ne hikmetse arkadaşın dvd player'ında çalıştı. Neyse bu dvd'yi bilgisayarda oynatabilmeme yarayacak bir program, yol, yordam aramaktayım.
(6) 

soğuk algınlığı

colg fusion #9841 
3-5 gündür soğuk algınlığım var. tylol hot, theraflu ve bilimum pastil ilacı denedim ama geçmiyor şerefsiz. ben de modern tıptan ümidi kestim, ilaç dışında geçmesi için ne yapabilirim? (bu sıcakta nasıl soğuk algınlığı oldun ekieki demeyin hastayım, ayıptır.)
(1) 

brezilya&copa america

colg fusion #9525 
brezilya'nın yıldızları niye oynamıyor copa america'da?
(4) 

yazma teknikleri

colg fusion #9484 
kendi kendime öyle amatörce bir şeyler karalayıp duruyorum ancak biraz yardıma ihtiyacım olduğunu hissediyorum. şöyle yazma tekniklerini veya roman yazmanın kaidelerini açıklayan bir site var mıdır? ya da sahi, böyle kurallar var mıdır?
(3) 

torrent sitesi

colg fusion #9307 
şöyle kafama göre bir torrent sitesi arıyorum. kafam şöyle :

-ratio isteği az olacak. en fazla 0.5 hatta o kadar bile olmasın.
-son çıkan diziler, filmler hepsi seed edilecek.
-seeder sayısı leecher sayısından fazla olacak.
-hit&run denilen şeytan icadı olmayacak.
-bonus sistemi olacak.

"torrent paylaşımdır senin isteğin ayıp lan" diyecekler için bir şey derdim ama bağlantı yavaş. 256k malum.
(1) 

divxplanet

colg fusion #9248 
divxplanet daha önceden belirtildiği üzere yine kapanmış. divxplanetblog'ta anlatılan yol dışında ulaşmanın kısa bir yolu yok mudur? üşendim şimdi onları yapmaya.
(2) 

caesar 3

colg fusion #9068 
netten bu oyunu indirdim ama italyanca çıktı. bunu ingilizceye çevirmenin yolu yok mudur?
(5) 

bilgisayar hiç kapanmasın.

colg fusion #8943 
bilgisayarı download'a bırakıp bir yere gidiyorum ama elektrikler kesildiğinden pc kapanıyor kalıyor öyle. şimdi benim istediğim elektrik geldiğinde otomatik anlasın bu, açılsın direkt. yamulmuyorsam bios'tan power'lı mavırlı bir şey vardı oradan yapılıyordu. neydi o ya da başka bir yol var mıdır? bios'ta açık adres isterim ayrıca.
(11) 

99-02 arasi pc oyunlari

colg fusion #8559 
Evet bu tarihler arasında çıkmış sağlam pc oyunlarının isimlerini arıyorum. (meali: hem bilgisayarım eski hem de çok sıkıldım) yanında download adresini de verirseniz 10 numara olur ama vermeseniz de olur.
(3) 

kadıköy lisesi

colg fusion #8481 
kadıköy'den kadıköy lisesine nasıl gidilir? hani kadıköy'den moda'ya giderken solda bir okul var(zaten sağda olamaz ya neyse) orası mıdır kadıköy lisesi? orasıysa sahilden girişi var mıdır?
(4) 

Go öğrenmek

colg fusion #8385 
Go öğrenebileceğim şöyle sağlam ve denenmiş,onaylanmış bir adres var mıdır ? sözlüktekilerle tatmin olamadım. mümkünse türkçe, olmadı ingilizce.
(1) 

Seedbox

colg fusion #8366 
Seedbox nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl alınır kaç paradır ?
(1) 

wii promosyonları

colg fusion #8283 
geçen gün oynama şerefine erişince bir wii sahibi olma tutkum iyice gelişti. hangi ürün, kim , ne, neresi bununla ilgili bir promosyon düzenliyor ? bedava wii veren kimler var bunu merak ediyorum. coca cola'dan haberdarım, bitti o.
(12) 

not ortalamasi yuksek ama tesekkur yok?

colg fusion #8120 
kardeşim teşekkür alacak not ortalamasını baya baya geçmiş lakin kendisinden düşük ortalaması olanlar bile belge alırken ona bir şey verilmemiş. disiplin cezası falan yok. hani bu belgede yazan düzgün davranmayla alakalı şeyler hakkaten geçiyor muymuş? kaç yıllık öğrenciyim böyle bir şey duymadım. not ortalamasını geçip de belge alamamak diye bir şey var mı? okulu başlarına yıkayım mı ya da yaksam mı?

edit : zayıfı falan da yok.
(1) 

spoiler prison break 2. sezon spoiler

colg fusion #8117 
prison break'in 2. sezonuyla ilgili sorum spoiler içermektedir lütfen izlemediyseniz okumayın.

bak geliyor spoiler okuma artık.

şimdi bunlar 2. sezonda kaç bölüm boyunca bu kasedi arayıp durmadılar mı? e madem kellerman'ın elinde burrows'u temize çıkaracak belgeler vardı niye paso kaset peşinde koşturup durdular ?
(3) 

adam, kadın, at, bir iki üç.

colg fusion #8087 
böyle bir hikaye vardı. atın ayağı topallıyordu adam her seferinde bu bir bu iki falan diyordu. sonra kadın bir şey soruyordu adam yine bu bir diyordu. nasıldı bu hikayenin tamamı ?
(3) 

low disk space (yetersiz disk alanı)

colg fusion #7660 
bilgisayarın bu uyarıyı vermesini nasıl engellerim? hdd hala dolu olacak ama uyarı vermeyecek.
(3) 

telefonla konusunca adsl kopuyor

colg fusion #6910 
evet, telefonla konusurken adsl'm kesiliyor. eger telefona cevap vermezsem bir sey olmuyor. konusursam bazen "modem dogru konfigure edilmemis" bazen de "cevir sesi yok" hatasi aliyorum. nedir bunun sebebi? belki lazim olur, evde adsl'li hattan baska bir hat daha var.
(5) 

wma çalabilen winamp 2.xx

colg fusion #6667 
wma uzantılı dosyaları da çalabilen ilk winamp 2xx versiyonu kaçtır ? ayrıca kendisini nereden indirebilirim?
(2) 

rammstein şarkısı

colg fusion #5576 
rammstein'ın bir şarkısı vardı ilk albümü olan sehnsucht'ta. esmer, siyah saçlı bir ablayla düet yapılıyordu. neydi o?
(4) 

naziler ve sembolizm

colg fusion #4252 
nazilerin sembolizmi nasıl kullandıkları, yönlendirdikleri nerelerde kullandıkları vs bunlarla alakalı sizin fikriniz olur makale olur yazı olur herbir şey olur üç beş kuruş.
123456   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık