(3) 

İstanbul Rehberi

colg fusion #119750 
İstanbul'da bir erkek ve bir kadının gidebileceği değişik yerler, görülecek farklı mekanlar veya yapılacak sosyal aktiviteler nelerdir? Pek bilinen yerlere gidip pek bilinen şeyleri yapmaktan baya sıkılmış durumdayız.
(2) 

Mirror's Edge

colg fusion #117579 
Kurdum, güzel güzel oynuyordum lakin oyun acayip şekilde yavaşlamaya başladı. Sistemden kaynaklanmadığına eminim, oyunda böyle garip yavaşlıklar oluyor mu yoksa oyun mu bozuk(anladın sen) nedir?
(9) 

1 Mbit - 8Mbit Limitsiz

colg fusion #116877 
Ttnet'ten aradılar, adam diyor ki hızınızı 8Mbit'e çıkartacağız ve ücret farkı olmayacak. 1Mbit limitsiz kullanıyorum ve Ttnet'in limitsizleri pek sevmediğini biliyorum. 8Mbit'e geçince limitsizlik gidiyor diyorum, yok bir şey olmuyor diyor açıklama yapmıyor. Kıllandım geçirmedim ben de. Nedir bu olay? Ttnet 8mbit sınırsızı 1mbit sınırsız fiyatına vermeye mi başladı yoksa ortada bir dümen mi var?
(1) 

SPOILER! Avatar SPOILER! (Nerede izlesem sorusu da değil.)

colg fusion #116173 
Tekrar ediyorum, az da olsa spoiler vereceğim.




Bir entry'de esas kızla esas oğlanın sevişme sahnesinin Türkiye'de sansürlendiğini, yurtdışındaki gösterimlerde bu sahnenin gayet uzun olduğunu okudum ki benim izlediğim sinemada da gayet kısa sürüyordu o sahne. Bu entry'i çok şakacı biri mi yazmış yoksa hakkaten böyle bir şey var mı?
(2) 

Tercüme - Generic Pharmaceutical Producer

colg fusion #115827 
"is pleased to announce its participation in the share capital of Biofarma, among the largest generic pharmaceutical producers in Turkey."

Bu cümledeki Generic Pharmaceutical Producer Türkçe'ye tam olarak nasıl çevrilir? Buradaki Generic'ten kasıt nedir?
(5) 

Bilimsel Makale

colg fusion #115425 
Tamamen kendi olanaklarımla bir makale çalışması yapmak istiyorum. Ona buna sormak dışında bu konuda kurallara, dikkat edilmesi gerekenlere, yapılması gerekenlere, bir makalenin ne kadar uzun-kısa olabileceğine, neleri ihtiva etmesi gerektiğine, alıntı şartlarına, nasıl alıntı yapılacağına vs. dair bilgiye nereden ulaşabilirim?
(1) 

Yine yine yollara düşmüşsün

colg fusion #115031 
Fizy Mood'tan denk geldim şöyle sözleri var:

Yine yine yollara düşmüşsün,
Aklımı fikrimi çelmişsin,
Erkeklerin ağzı açık kalmış,
Kızları deli deli etmişsin.

Bazuka roketlere,
Çıtır şirin ikizlere,
İstersen olayım takke.

Başına da güneş geçmeden,
Rengi de benzi solmadan,
Her şey için çok geç olmadan,
Sağa sola sarkmadan.

Böyle geyik bir şarkı. Google'da sözleri yok nereden bulunur?

Ya da fizy mood'ta o anda çalan şarkının ismini bulma imkanımız var mı?
(7) 

Blog'un Hit'ini Arttırmak

colg fusion #115019 
Bir blog yaptım kendime. Çok yeni olduğu için haliyle pek ziyaret eden olmuyor. Abuk subuk reklam yapmaktan başka nasıl bir yolla gelen ziyaretçi sayısını arttırabilirim?

Bir de bunları blog biraz geliştikten sonra mı yapsam yoksa birkaç yazı varken dahi bu yola başvurmalı mıyım?
(13) 

Sigara ve Oda

colg fusion #114376 
Selam akdenizliler.

Şimdi bir odamız var, bu odada bütün gün fosur fosur sigara içiliyor. Arada havalandırılıyor ama malumunuz pek de etkili olmuyor. Maalesef gece de bu odada yatan biri var. Ne yapsak da bu odanın kültablası gibi kokmasını engellesek ve havayı temizleyebilsek? Bunun için aletler falan var sanırım ama bir işe yaramazlar gibime geliyor. Aspiratör taktıralım diyenler var. Siz ne diyorsunuz?

p.s.: Ölmek istemiyorum lan genç yaşta.
(12) 

Çürük Raporu

colg fusion #113778 
Bana çürük raporu verecekler sanırım. Ama askere gitsem de giderim yani, zorlanırım belki biraz ama yaparım. Şimdi ben desem ki arkadaşım ben gideceğim, ayarlayacaklar biliyorum. Ama desem mi demesem mi kararsızım. Çürük raporu daha sonra bir yerde karşıma çıkar mı? Elimde patlar mı? Bana gelecekte ne gibi bir zararı olur?
(7) 

Askerlik Tecil vs.

colg fusion #112945 
Üniversiteden mezun olduktan sonra askerlik 1 sene kendiliğinden tecil oluyormuş doğru mu?

Mezun olmamın üzerinden zaman geçmesine rağmen askerliğe dair hiçbir işlem yapmadım, eğer 1 sene tecil olmuyorsa beni tuttukları yerde askere mi alırlar?

Otomatik tecil yoksa ben hangi askerlik şubesine gidip işlem yaptıracağım? Herhangi birine gitsem olur mu?
(1) 

Yahoo Mail

colg fusion #111113 
Selamlar.

Yahoo Mail'de gönderdiğimiz mail'in mutlaka gönderilen öğeler klasörüne kaydedilmesini garanti altına almak için ne yapmak lazım? Mail gönderirken öyle bir seçenek görmedim acaba başka bir yerde mi ayarı var? Teşekkürler şimdiden.
(3) 

Win/Office 98 - Vista

colg fusion #100692 
Yaklaşık 10 sene önce tahminen windows 98 veya office 98 ya da 2000'de yazdığım bir şeyler var. Bunu vistada açamıyorum, şöyle diyor:

Belge adı veya yolu geçerli değil. Aşağıdaki önerileri deneyin:

*Belge veya sürücünün dosya izinlerini denetleyin.
*Belgeyi bulmak için Dosya Aç iletişim kututunu tıklatın.

Evet yararsız uyarılardan bir tanesi. Ne yapmak lazım bir fikri olan var mı?
(2) 

Monitörün Parlaklığı Kaçtı

colg fusion #92150 
Selamlar.

Hiçbir ayarıyla oynamama rağmen monitörün parlaklığı gitti. Ama ilginç bir şekilde her şey kararmış görünürken imleç parlıyor. Monitörün kendi ayarlarında hiçbir değişiklik yok. Vista'nın ayarları da aynı görünüyor ama tam bilemedim. Vistada bu ayarlar tam olarak nerededir ve bunun sebebi ne olabilir bir fikriniz var mı?
(1) 

Radyo, Sinema, Tv vs. Sinema Tv

colg fusion #83680 
Selamlar.

Bir yakınım ÖSS'de iyi bir puan aldı ancak ikilemde kaldık. Yönetmen olmak istiyor ama puanıyla radyo sinema tv ve sinema tv arasında seçim yapması gerekiyor. Sinema tv okumak istiyor ancak bu puanla marmara'ya veya mimar sinan'a giremiyor.

1-) Radyo, sinema tv ve Sinema Tv'nin farkı nedir? Radyo'da hem sinema dersleri hem de radyo dersleri ek olarak mı gösterilmekte yoksa sinema tv'den daha az kapsamlı olarak mı sinema dersi verilmekte?

2-) Bu iki bölümün arasındaki temel fark nedir?

3-) Sinema Tv bölümü olan bir özel üniversitede okumak mı daha iyidir yoksa Marmara'da radyo sinema tv okumak mı?
(4) 

Monitöre Görüntü Vermeyen PC

colg fusion #56627 
Selamlar. Casper'dan yeni bir bilgisayar aldık, kurduk. Ama bir türlü monitöre görüntü gelmiyor.

Monitörde bir sorun yok zira eski kasaya taktım çalışıyor gayet. Yeni kasayı eski monitöre bağladım ama tık yok. Kabloyu kasadan çıkardığımızda sinyal yok uyarısı veriyor, kasaya taktığımızdaysa hiçbir şey çıkmıyor. Kapkara ekran. Yeni kasanın hem ekran kartı hem de on board girişi denendi, hem eski hem de yeni monitörle ama hala görüntü yok. Kasa görüntü vermiyor dışarıya. Sebebi ne olabilir?

Maalesef bu bilgisayarı alalı 10 gün oldu, kurmak için ancak fırsat bulabildim. Şimdi gidip kurdum bozuk bu desem kasayı değiştirmeliler mi? Ya da ehem biz teknik servise alalım onu mu diyecekler? İkincisini derlerse yapabileceğim bir şey var mı?
(1) 

Arama programı

colg fusion #52325 
Birkaç klasördeki yüzlerce html dosyasının içeriğindeki metinleri aramak için hardisk search & stats isminde bir program kullanıyorum. Program iyi güzel ama maalesef Türkçe karakter desteği yok. Noktalı karakterleri ancak normal yapınca bulabiliyor. Türkçe karakter desteği olan ve klasör içindeki html dosyalarının içeriğini de arayabilen tercihen hızlı bir program var mıdır?
(1) 

Credit Default Swap'ın son krizdeki yeri

colg fusion #51218 
Bu konuyla alakalı döküman, haber vs'ye ihtiyacım var. Çok yabancı olduğum bir konu ve hakkaten nasıl arayacağımı bile bilmiyorum. Haber yok ama şöyle şöyle oldu diyen olursa o da kabulüm ama döküman olması çok daha yararlı olacak. Bir de Türk doktrininde adı var mı bunun? Kredi temerrüt faizi deniliyor ama?
(1) 

Kadir Has Anadolu Lisesi

colg fusion #46049 
Üsküdar veya kadıköy'den kadir has anadolu lisesi'ne nasıl giderim?
(1) 

benzin zamlarının listesi

colg fusion #40635 
Selamlar. 2002'den beri yapılan tüm benzin zamlarını görebileceğimiz bir yer var mı? Sadece sayısını öğrensek de olur.
(4) 

Yine Wireless Modem

colg fusion #40454 
Peki modemin markasını seçtik linksys olarak. Ancak bu hakkaten anlamadığım bir konu. Nette gezindim bir sürü model bilmemne var yok access router yok bilmemne. Olay şu :

Evde bir pc bir de laptop var. Pc normal modemle nete giriyor. Laptop içinse bir wireless modem almayı düşünüyoruz evin her yerinden nete bağlanabilmek için.

1-) Elimizde normal bir modem var zaten. Bu işi nasıl kotarırız? Wireless modemi bir telefon girişine, normal modemi başka bir telefon girişine kursak yeterli mi?

2-) Ya da böyle bu iki modemi birbirine bağlasak? Atıyorum normal modemin çıkışını wireless'e versek, wireless'i de hatta bağlasak çalışır mı ki böyle?

3-)Bu iş en kolay ve sorunsuz şekilde nasıl çözülür?

4-)Linksys'nin hangi modelini almak gerekiyor? Ya da model ismi olmasa bile ne tip bir wireless modem lazım? Yaptığınız öneri doğrultusunda cevap verirseniz süper olur: )
(4) 

Wireless modem önerisi

colg fusion #40373 
125m2 bir evimiz var, bu evin hemen hemen her yerinde çatır çatır çekebilecek, abuk subuk arızalar çıkarmayacak bir wireless modeme ihtiyaç var. önerileriniz nedir? ben kullandım çok iyi diyebileceğiniz ne var? robotics,linksys, airties?
(6) 

2 tane Opera.exe

colg fusion #39801 
Opera 9.10(biliyorum eski ama güncelleyemem şimdi) kullanıyorum. Bu opera iki tane Opera.exe çalıştırıyor. Hatta tarayıcıyı kapatınca Opera.exe'lerden biri hala çalışıyor. Kendini opera olarak gösteren bir trojan falan mı var ne iş? Eğer bu normalse niye böyle bir şey yapıyor Opera?
(3) 

Sinema-Televizyon

colg fusion #38969 
Sinema Televizyon bölümüne girerken yetenek sınavı var mı? MSGSÜ'de var mı peki bu sınav? Eğer varsa sınavı kazanamadığımızda ne olacak? Tekrar bir sene ÖSS'ye girip tercih yapmak mı gerekecek?
(7) 

Sakallar

colg fusion #38884 
Bunların uzama sıklığını kısaltmanın bir yolu var mıdır? Bariz bir şekilde birkaç sene öncekinden çok daha çabuk uzamaya başladı, ne iş?
(3) 

Güneş yanığı lekeleri

colg fusion #37877 
Bu Allah'ın belası lekelerden kurtulmanın bir yolu var mı? Herhangi bir yol?
(3) 

alkol

colg fusion #36309 
Yahu ben eskiden 1 şişe atıyorum şarabı tek başıma içer hala da yok mu daha diye söylenirdim. Bu aralar 1-2 kadeh içiyorum hoop dünyalar benim oluyor: ) Eskiden dediğim de 2-3 sene öncesi hani. Neden oldu ki böyle? Sanırım want2die'ın buna benzer bir sorusu vardı ama bulamadım şimdi.
(2) 

Litvanyaca, Litovca bilen?

colg fusion #36019 
Evet imkansız ama hem bilip hem de şu metni çevirebilecek birini arıyorum :

"Tad jau tu zini ,kādi ir turki,līdz ko es ar kadu iepazīstos ,teiksim šeit,viņš man sāk uzmākties,lai es iedodu savu msn adresi ,nosūtu fotogrāfiju utt.,daudzi man vnk ir nobesījuši,jo sūta man tizlus tekstus,ka mani mīl,man ir riebums pret tādiem cilvēkiem,nevis pret tautu,bet tieši tiem turkiem,kuri lien visādos šādos forumos,spēlēs,čatos,lai redzētu meiteni pa webkameru etc.
Iedomājies ,kāda mums vispār ir situācija Latvijā-sekstūrisms.

Tiešām,es ritīgi nožēloju,ka ieliku to piebildi par turkiem,vajadzēja vnk noklusēt.
Ceru,ka nedaudz saproti mani :("

Teşekkürler.
(3) 

Sakal nasıl kontrol altında tutulur?

colg fusion #35489 
Uyuz oluyorum arkadaş. Sakalımı istediğim kıvama getiriyorum berberde veya evde, kızlar önümde bayılıyor falan. Sonra bir iki hafta geçince o sakal kontrolden çıkıyor. Keserken yanlış mı kesiyorum ne orası burası yamuk uzuyor. Çenedeki sakaldan bahsediyorum. Doğal olarak ideal uzunluğunu kaybediyor falan. Ama bazı tipler görüyorum adamın sakal mütemadiyen aynı uzunlukta oh kebap. Makineyle oluyor di mi bu iş? Makineyse hangi makine, böyle istediğim uzunluğa ayarlayabileceğim ne var? Herhangi bir tavsiye/tekniğe açığım.
(7) 

Snatch, The Bank Job , Lock Stock and Two Smoking Barrels ver 2

colg fusion #34933 
Bunu daha önce sormuştum ve güzel öneriler geldi ama bitti neredeyse. Şimdi yeni öneriler beklemekteyim. "Saydıklarım gibi ingiliz mizahının hissedildiği, arada bir ekşın da olan ama daha çok senaryoya dayanan filmler aramaktayım. IMDB tag'lerine bakabilirdim evet ama referanslı olsun istedim. Arada bir spoiler da yiyorum ordan zaten fena oluyor. Ayrıca hot fuzz'ı sevmedim."

İzlediklerim :
Tüm Guy Ritchie filmleri.
kiss kiss bang bang
lucky number slevin
layer cake
The 51st State
smokin aces
Mean Machine
Trainspotting
danny the dog var
death at a funural

Daha var da aklıma gelmiyor şimdi ama neyi seviyorum ona yardımcı olabilir. Böyleyken böyle, teşekkür ederim.
(3) 

akbil sesi?

colg fusion #34118 
Mp3 olarak var mıdır hiçbir yerde? Hadi olmadı diğer formatlar da olur. Arka arkaya birkaç kere devam eden ses olursa süper olur.
(7) 

Snatch, The Bank Job, Lock Stock and Two Smoking Barrels

colg fusion #33848 
Saydıklarım gibi ingiliz mizahının hissedildiği, arada bir ekşın da olan ama daha çok senaryoya dayanan filmler aramaktayım. IMDB tag'lerine bakabilirdim evet ama referanslı olsun istedim. Arada bir spoiler da yiyorum ordan zaten fena oluyor. Ayrıca hot fuzz'ı sevmedim.
(16) 

En favori 3 şarkınız?

colg fusion #33554 
müzik repertuarımda genişleme çalışmalarını başlattım. şu anda en bir sevdiğiniz en bir harika dediğiniz şarkıları merak etmekteyim. sanatçı ismi istemem benim dinleyip test etmem gerekir. arabesk,jazz, klasik müzik sevmem.

Edit : Şu ana kadar yazılmışların hepsini aldım. Daha sonra yazılırsa onları da alırım. Herkese teşekkürler.
(7) 

ayrıntıları anında görmek?

colg fusion #33417 
kardeşim herhangi bir yere baktığında çok küçük ayrıntıları anında seçebiliyor. ne bileyim film izliyoruz örneğin, arkaplanda oluşmuş mermi izlerinin yanlış olduğunu direkt anlıyor ya da bir resme baktığında çok küçük ayrıntıları dahi anında görüyor. bunun böyle bir adı falan var mı? ne denir?
(1) 

Kim bu? (victoria's secret)

colg fusion #32282 
Victoria's secret fashion show'larda çıkan bu hanfendi kimdir, adı sanı nedir?
(7) 

kene ısırığı vs. sinek ısırığı

colg fusion #31691 
Beni kenenin mi sivrisineğin mi ısırdığını nasıl anlayabilirim? Birkaç saat önce bir hayvan ısırdı ama ne ısırığı çözemedik. Böyle şişti biraz orası ama kocaman şekilde. Görünürde kene falan yok, görünürde bir delik falan da yok. Ama sivrisinek o kadar ısıramaz gibime geliyor dev ısırık gibi.
(2) 

Esenler Atışalanı Lisesi

colg fusion #31445 
Esenler Atışalanı Lisesi nerededir? E-6'nın oradaki atışalanı durağından tarif ederseniz süper olur. Bir de otobüsle nasıl gidilir?
(1) 

Beşiktaş Hanedan

colg fusion #31362 
Efendim burada şöyle hoş bir yemek yiyelim istiyoruz 2 kişi. Kaç yıldır önünden geçiyorum bir kere yemezsem içimde kalacak artık. 2 kişi kaç parayla çıkarız buradan? Kazık derecesi nasıl ? Ultra, fazla, orta, normal? Tabii şık takılacağız ama Çırağan'da düğüne gitmiyoruz di mi? (eheh sorulara bak)
(2) 

I just wanna be free

colg fusion #31297 
Paso bir kadının "i just wanna be free" dediği duptis duptis tam kopmalık bir şarkı var. Adı ne ki?
(1) 

takip memuru

colg fusion #31289 
Hukuk bürolarındaki takip memuru ne iş yapar? Adliyelerde paso dosyalara bakıp şu şöyle bu böyle mi der? Hacze-icraya da çıkar mı?
(2) 

sosyaliste demokrasi diye bir balkan şarkısı

colg fusion #31252 
evet içinde bla bla sosyaliste bla bla demokrasiii diye tam coşmalık bir şarkı var. hatta halay çekmeye daha müsait. balkan, bulgaristan diye tahmin ediyorum ama rus şarkısı bile olabilir her ne kadar rus müziğine benzemese de. slav kökenli bir dilde söylendiğine neredeyse eminim. var mıdır bilen?
(4) 

boğazım kuruyor

colg fusion #31229 
Evet nedir ilacı? Daha çok evde kendi kendime halledebileceğim bir çözüm arıyorum ama tıbbi ilaçlara da açığım.

Hastalıktan belki ama olsun kuruluğundan bıktım hakkaten.
(5) 

^^ ne demek?

colg fusion #31142 
Chat alemlerinden uzak mı kalmışız ne anlamadım böyle abuk subuk şekiller çıkmış. ^^ , _O_ , I3> ya da bunlara benzer şeyler, ne demek yahu bunlar? Şekilleri yanlış yapmış olabilirim, doğrusuyla açıklayabilirsiniz tabii.Teşekkürler.
(3) 

20 gb sabit disk

colg fusion #30800 
Milattan kalma bir bilgisayarım var, teamüllere ve tahminime göre 20 gb'tan fazla sabit diski kaldırmayacak. Internetten araştırdım ama artık 20 gb satan yer bile kalmamış. Bana 20 gb'lık sabit disk önerisi lazım. Bir de rpm'i çok yüksek olursa pc kaldırır mı bunu? Şimdi içini açıp anakarta bakacak halim yok ki zaten araştırmıştım tarih olmuş ve en ufak bilgi yok nette kendisi hakkında. Fiyatları ne civardadır ? Nereden alınmalıdır? İkinci el falan kasmak gereksiz olur di mi? Teşekkürler.
(10) 

Orta Çağ'da lojistik

colg fusion #30539 
Şimdi bu adamlar tee ne zaman 70-80 bin kişilik ordularla sefere çıkıyorlar. Bu kadar adam o zamanın koşullarında nasıl beslenir, organize edilir, ulaşımı sağlanır? Şu anda bile çok zor işler bunlar o zaman nasıl mümkünmüş?

Tarih kitaplarında işte Osmanlı yolda giderken köylerden adam toplardı koyun keserdi falan deniyor da yok abi böyle olacak iş değil. Mesela Yavuz Sultan Selim Mısır seferine 70 bin civarı adamla çıkıyor İstanbul'dan. İstanbul nere Mısır nere be abi? Hakkaten nasılmış lojistik olayı?
(8) 

Matematik problemi

colg fusion #30423 
Ünlü geyiklerden biri bu ama hala çözüme ulaşamadık.

Şimdi Ahmet'in hiç parası yok. Esra ve Ezgi'nin ona olan duygularını istismar edip 25'er YTL borç alıyor toplamda 50 YTL'si oluyor. Sonra bu Ahmet 45 YTL'yi başka kızlarla yiyor. Hadi şunlarla biraz daha eğleneyim diyip Esra ve Ezgi'ye 1'er YTL ödüyor ve Ahmet'in 3 YTL'si kalıyor. Esra ve Ezgi'ye de 24'er YTL borcu var.

24+24+3=51 E bu 1 nereden çıktı?
(3) 

ps2nin gözü bozulursa

colg fusion #29183 
ne yapmak gerekir? doğrudürüst dvd okumaz oldu meret. o asla dokunmayın aman ellemeyin yeri de kardeşim ellemiş baya zamanında. ne yapmalı?
(14) 

Uyumamak, uyuyamamak, bıkmak, usanmak.

colg fusion #28469 
Selamlar. Erken yatmanın tamamen bana göre olmadığını düşünüyorum hep. Ne bileyim böyle erken yatarsam olmayacakmış gibi geliyor. Haftaiçi her gün minimum uykuya talim edip geceleri paso oturuyorum falan. Bazen yatıyorum ama yok uyuyamıyorum erkenden. Bir de yatınca en az 1 saat debeleniyorum uyumak için zira düşünmeden duramıyorum. Böyleyken böyle ve soru şu : Nasıl uyunur böyle çat diye? Bu "erken yatmamalıyım" psikolojisi nasıl atılır?
(11) 

Finansbank'tan arıyoruz kampanyalarımı var diyen gizli numara

colg fusion #28285 
Ya arkadaşım deli olacağım başka bir şey değil. Şimdi bir gizli numara var(belki de birkaç tane ne bileyim) beni paso arıyorlar yok efendim kampanyaları varmış da bilmemneymiş de abuk subuk konuşuyorlar. lan bir kere benim değil finansbank'la hiçbir bankayla işim olmadı bugüne kadar. hayır bir de öyle müşteri temsilcisi falan gibi de değil yok efendim nasılsınızlar bilmemneler. bir dümen mi döndürüyor ibneler anlamadım ki. finansbank'ın müşteri temsilcisini aradım bizi aradığınız numaradan aranıyorsanız finansbank'tır dedi. gizli numara deyince kem küm etti ben sizi bildireceğim ilgili birime falan dedi neyse işte. yok mu kardeşim başına böyle şey gelen, bunun ne ayak olduğu hakkında fikri olan? en sonunda vereceğim savcılığa rahatlayacağım deli ettiler be.
(2) 

X bankasından arayan gizli numara

colg fusion #27987 
Beni finansbank'tan aramışlar(öyle diyorlar.) Daha önce de şu bankadan bu bankadan arıyoruz diye eve telefon gelmişliği var. Öncelikle benim hiçbir bankayla ilişiğim yok hele finansbank'la hiç yok. Annemi de aramışlar yapı kredi'den arıyoruz bilmemne kampanyamız var hede hodo. Kapatmış tabii. Neyse ne iş böyle bir dümen mi dönüyor ortada? Hadi dönüyor diyelim direkt adımızla falan çağırıyorlar, nerden biliyorlar?

mobil görünümden çık