(1) 

League of Legends Zed seslendiren

neil manke #640316 
Donny James Lucas diye bir eleman seslendirmiş lol wikide öyle yazıyor ve ben bu adamın orijinal sesini çok merak ediyorum ama hiçbir yerde sesinin olduğu video bulamadım. imdb'de birkaç şey yazıyor ama onlardan da birşey bulamadım. Bulabilen varmı?
(3) 

9GAG çeviri

neil manke #639742 
(1) 

Diş eti ameliyatı - yay takılması

neil manke #639644 
bu yaşıma kadar çıkmayan bir süt dişim var ve gelecek olan diş diğerinin kökünün üstüne gitmiş. 6 ay sonra cerrahi operasyonla diş etimi kesip gelecek olan dişe birşey takacaklar, ve bir yay ile haftada 1 falan sıkılaştıracaklar. doktor başkalarında yapılan operasyondan fotoğrafları gösterdi orda belli etmesem de altıma sıçtım. bunu yaşayan varsa neler yaşadıklarını anlatabilirler mi?
(1) 

Amerikancılar gelsin

neil manke #639638 
www.youtube.com şu videodaki yer neresidir?
(1) 

Youtube tam ekran sorunu

neil manke #639249 
i41.tinypic.com gördüğünüz gibi tam ekran butonuna bastığımda bu hale geliyor. ne yapabilirim?
(2) 

Spider-Man çizgi roman

neil manke #638591 
şimdi ben bu spider-man in çizgiromanlarını okuyayım diyorum ama ultimate spiderman var amazing var. bunların farkını falan anlayamadım. bana türkçe çevrilmiş, orijinal hikayeden başlayan (fotoğraf çekerken ısırılma, mary jane, ben amca falan) çizgi romanın linkini verebilecek varmı?
(1) 

Porno vs Gerçek hayat (çeviri)

neil manke #638584 
www.youtube.com hepsini anlayamadım, bu maddeleri türkçeye çevirebilecek varmı?
(6) 

Saçlarım duştan sonra çok kabarıyor

neil manke #635026 
6-7 aydır uzattığım uzunumsu saçlarım var, erkeğim. duştan sonra kurutunca saçlarım aşırı derecede kabarıyor, ve normalde dalgalı olan saçlarım baya düzleşiyor. kafamda peruk var gibi hissediyorum o derece. 1-2 gün sonra normale dönüyor. ne yapayım da kabarmasın? mesela şu elemanın saçlarını beğeniyorum hiç kabarmamış.(git:www1.pictures.zimbio.com ) ekşi duyuru halkından yardım bekliyorum.
(1) 

Futurama

neil manke #634232 
en son izlediğim bölümde su gibi yaratıklar vardı içince midede kalıyodu ordan konuşuyodu falan. çok yüzeysel hatırladım ama hangi bölümde kaldığımı bilen çıkar belki.
(6) 

Ram yükseltmek

neil manke #633967 
donanımlardan pek anlamayan biri olarak soruyorum. 4 gb ram var sistem özelliklerim sağdaki gibi olduğu halde, çok fazla kasma durumu var. özellikle oyunlarda. 8 gb yükseltmek çözümü olur diye cevap aldım. (bkz: http://www.eksiduyuru.com/duyuru/633777/bilgisayar-inanilmaz-kasiyor) faydası olur mu? ve ram'i teknosa/media markt gibi yerlerde bulabilir miyim?
(6) 

Bilgisayar inanılmaz kasıyor

neil manke #633777 
sistem bilgilerim sağda. 3 hafta önce aynı nedenden dolayı format attım fakat yine aynı. özellikle oyundayken aşırı kasmalar oluyor ve oyundan çıktıktan sonra da en az 5 dakika kendine gelemiyor pc. oyun dışında internette gezinirken aniden donuyor bazen. antivirüs kullanmıyorum. ne yapayım da kurtulayım?
(1) 

Hayvanat bahçesi dışında domuzcuk

neil manke #633076 
yabandomuzu değil, çiftlik için olanlardan nerelerde olabilir hayvanat bahçesinde yoksa? yemek için değil tabiki amaç sevmek.
(1) 

Far Cry 3 save

neil manke #631320 
en son vaas bizi ve bir hatunu yakalamıştı biz kaçmıştık ve kaçtıktan sonraki yerlerde kaldım save dosyalarını almadan format atmışım. Tam bu yerde save dosyasını paylacak olan varmı?
(3) 

Harddisk'te silinen dosyalar

neil manke #629648 
1 sene önce falan teknik bir sorun nedeniyle harddisk'in içindeki herşeyi sildim ve bazı dosyalar vardı içinde. txt olsun fotoğraf olsun.. geri getirme şansım varmı?
(4) 

Erkeklerin meme ucu

neil manke #628980 
ne işe yarar?
(2) 

LoL - espri

neil manke #628428 
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net espri nedir pek anlayamadım? cho gath noob olduğu için junglerin peşinde mi dolaşıyor?
(4) 

Filtre kahve yapmak (makinesiz)

neil manke #628338 
şu amerikada donutlarla birlikte yedikleri kahveden yapmak istiyorum. ama evde bunun için hiçbir alet yok. bunu başka yollarla yapmamın imkanı varmı?
(1) 

League Of Legends - AB Batı server'ı

neil manke #627985 
türkiye serverında bu gün dereceli oyunda "2 kişiyiz soloyu bırakmazsan feedleriz" diyen bebelerle ve yine ranked oyunda anında heroyu kilitleyen ve adc almayanlarla karşılaştıktan sonra trden iyice soğudum. paraya kıyıp weste geçsem mantıklı olurmu? trde nasıl bebelerin oynadığının farkındayım youtube ve lol tr sayfası sayesinde.
(3) 

World of Warcraft

neil manke #626695 
20.level'a kadar free olduğu için bir oynayayım dedim. daha önceden oynamıştım ama 3-4 gün anca oyunu çözebilmiştim. hangi class önerirsiniz? önceki oynadığımda warlock açmıştım mesela biraz sıkmıştı.
(1) 

Kısa ing türkçe çeviri

neil manke #626425 
(1) 

Golf sporu

neil manke #626031 
golften hiç anlamayan ve bir kere oynamamış biri olarak yazıyorum. küçücük bir topu sopayla vurarak 30 metre belki daha fazla ötedeki deliğe sokma ihtimali çok düşüktür zaten, çok anlamsız geldi şimdi. yanlış mı düşünüyorum?
(1) 

9GAG dünkü bir post

neil manke #625555 
bir mini şortlu hatunun bacaklarında kedi yavrusu uyuyakalmış bu da bacakları ortada, uyuyan kediyi çekmiş. bu postu arıyorum da bulamadım şimdi.
(6) 

İngilizce "Doomed" sözcüğü

neil manke #625543 
tam anlamı nedir bunun? mesela half-life'da doktorlar kaçarken "omg we're doomed!" diye bağırıyordu, dexter dizisinde de "this is how customers feel, surrendered, doomed" diye bir cümle geçti.
(1) 

Nevermore şarkı önerileri

neil manke #624487 
nevermore'un neredeyse bütün şarkıları var ama ben heart collector, river dragon has come ve dead heart in a dead world dışında hiçbirini dinlemedim. hangilerini önerirsiniz?
(1) 

Game of Thrones borozan sesleri

neil manke #623464 
bir iki ve üç kere öttürdüklerinde farklı anlamlara geliyordu. neydi bu anlamlar?
(2) 

Lannister ailesi ensest

neil manke #622122 
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler


bunlar soyları karışmasın diye kardeşleri birbiriyle evlendiriyorlardı ama son sezonda tyrion lannister'ı zorla sansa stark'la evlendirdiler ve çocuk yapmasını bekliyorlar. nasıl iş?
(1) 

Devil Horns

neil manke #622108 
www.chaibadancrime.com
i.istockimg.com

hangisi doğru? baş parmak açık olan mı kapalı olan mı?
(5) 

Game of Thrones - Jon Snow

neil manke #621330 
ilk bölümü izleyeli baya oldu da unuttum. jon snow ilk bölümde ned stark ve ailesiyle birlikteydi sonra ne oldu da night's watch a katıldı?
(9) 

Fazla kola tüketmek

neil manke #621183 
günde bazen 1 bazen 2 tane 330ml lik kutu kolalardan içiyorum. bu zararlımıdır? diş sağlığına zarar verebilir mi? verirse ne gibi?
(3) 

Torrent niye sansürlenir?

neil manke #620445 
sözlükte torrent yerine "malum ortamlara düştü" deniyor. mesela bu diablo 3 etkinliğinde torrent kelimesi geçtiğinde video kesilmiş. youtu.be
neden böyle bir olay var? korsan yöntem kullanıldığı için mi?
(5) 

Kulaklık alıcam öneri (kulak içi)

neil manke #620022 
mp3 dinlemek için olanlardan iyi bir tane alıcam da dışarı ses vermesini ya da sesi çok açınca bozulup dışarıdan duyulmasını istemiyorum. neler önerirsiniz?
(3) 

İngilizce soyisimler

neil manke #619715 
Ryan O'Reily, Shane O'Brien gibi soyadları var. "O" harfi bir anlam katıyor mu?
(2) 

Dexter & OZ oyuncuları

neil manke #619437 
dexter'daki oyunculardan bazıları OZ'da da vardı hatırlarsanız. Dexter'ı pek sevmeyen zenci bir polis var doakes diye bu adam OZ da bir idam mahkumu rolünde oynamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? duvarı kırıp adamın birini öldürmüştü. bıyık falan aynıydı yine.
(10) 

Dizi önerisi

neil manke #617853 
Şu dizilerin hastası olan birine ne önerirsiniz:
-OZ
-Game of Thrones
-The Walking Dead
-Breaking Bad

bu olmasın:
-prison break
(3) 

League Of Legends - Lee Sin & Mordekaiser

neil manke #617399 
ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
(1) 

İng-Türkçe espri çeviri (The Walking Dead)

neil manke #615383 
pbs.twimg.com :large

espri nedir?
(7) 

Vücut kılları

neil manke #612081 
saçımızı 2 sene kesmesek yerlere kadar uzar ama mesela kol kıllarımızı 2 sene kesmesek gözle görülür bir değişiklik bile olmuyor. bacak kılları için de geçerli bu. kafama takıldı neden?
(6) 

Direniş

neil manke #611711 
daha fazla kan dökülmeden, artık barışçıl bir şekilde bitsin isteyen var mı bu direnişi? benden başka? iç savaşa sürüklendiğimizi düşünüyorum.
(1) 

Windows 95 ilginç bilgiler

neil manke #610545 
9gag.com

burdaki bilgileri çevirebilecek varmı? birkaç tanesi bile olsa.
(2) 

Sineklik

neil manke #609887 
camdaki sineklik tellerinden hiçbirşey giremiyor sanıyordum birkaç hafta öncesine kadar. küçücük nokta kadar sinekler o boşluklardan geçip geceleri pc ekranına doluşuyorlar. raid alıp sıktım sinekliğin her yerine yine geliyorlar. ne yapabilirim?
(3) 

OZ (hapishane)

neil manke #608814 
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler
spoiler spoiler spoiler spoiler


chris keller'ın depoda sikini emdirirken boynunu kırdığı bir adam vardı. neydi adı bunun?
(8) 

9GAG

neil manke #608734 
(6) 

9gag espri

neil manke #607777 
9gag.com

bu ne şimdi?
(1) 

Skype

neil manke #607361 
skype'tan biri bana contact isteği gönderdiyse ve ben bunu görmediysem, şu an nereden bakabilirim? yoksa ana ekranda yazarmıydı yollamış olsa?
(3) 

Breaking Bad - Walt

neil manke #606909 
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler -- walt her gün düzenli bir şekilde meth pişirmek için laboratuvara giderken herkes mutluyken ne olmuştu da gus'la bu kadar arası bozulmuştu bunun?
(6) 

İnternet üzerinden tanışılan insan

neil manke #606643 
omegle denen site üzerinde avustralyalı bir hatunla tanışıp 1 saat konuştuktan skype verdiğim halde ekleyeceğini söyledi ama eklemedi. ve ben ya aşık oldum ya da hoşlanıyorum sadece. sanırım bu hatunu hayatım boyunca bir daha görmem. ne yapılır böyle saçma bir durumda kalınca? bir daha sonsuza kadar göremeyeceğiniz birinden hoşlanınca, yanında olabilmek isteyince?

edit: bir tane screenshot almıştım ona bakıp duruyorum.
(1) 

Breaking Bad bir sahne

neil manke #606633 
ilk 2 sezonda bir bölümde yine yasadışı birşey yaparlerken walt arabayla DEA arabasının önüne geçip görüşü engelleyip "ee nasılsınız havalarda soğudu" gibi saçmalıyodu. komik bir sahne. youtube videosunu bulan varmı?
(3) 

Visual Basic

neil manke #605868 
bilgisayar mühendisi değilim ama vb'de hobi olarak kendimi geliştirmek istiyorum. şu an yapabildiğim en iyi şey kullanıcı adı ve şifreli giriş. ne tavsiye edersiniz, internette doğru düzgün visual basit anlatımı yok. adım adım gelişmemi sağlamak için yardım edebilecek varmı?
(2) 

Çift Monitör

neil manke #605323 
kod yazarken neden çift monitöre gerek duyuyor bu insanlar?
(5) 

Fotoğraftaki ince nedir? (ingilizce)

neil manke #603819 

mobil görünümden çık