(1) 

İnternet sanrüsü eylemi Bursa

neil manke #730686 
yarın saat 9da istanbulda olacak eylem peki bursa'da belirlendi mi? belirlendiyse facebook linki falan koyabilirseniz sevinirim.
(1) 

Epik sesi olan vine çeken amerikalı

neil manke #720862 
youtu.be

adı nedir? diğer vinelarını da izleyeyim
(5) 

Nedir bu hayvan?

neil manke #717292 
youtu.be

fare gibi bir şey mi? alıcam çünkü nerede satılıyorsa :)
(4) 

yaşlı amcanın İngilizce verdiği ayar

neil manke #712392 
youtu.be

şu videoda görülüyor amca bizimle threesome yapmak istermisin sorusuna "i've got more than threesome" diyor. ne demek istemiş, ayar nedir?
(2) 

Facebookta dolanan kişiye özel karikatürler

neil manke #711776 
fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net

şunun gibi. nedir nereden yapılır bunlar?
(2) 

Konserde bir video çektim ama aşırı ses sorun yarattı

neil manke #710901 
merhaba, konserde aşırı ses olduğu için videonun sesi aşırı çıkıyor ve hafif parazit te yapıyor çok yüksek ses nedeniyle. aynı konserde aynı anda çekilmiş diğer insanların upload ettiği videoları izliyorum böyle değil. nasıl düzeltebilirim bu ses sorununu? bir de videoyu youtube'a upload ettim çoktan youtube'un video düzenleme şeyiyle düzeltme şansım falan var mı?
(3) 

eBay den gelen mesaj ingilizce çeviri

neil manke #706224 
Hello,

I will be happy to ship the item via USPS Priority mail as a courtesy. Please email us back once you have completed the order and have paid for USPS First Class Mail.


ödemeleri falan paypal'den yaptım, adama da biraz hızlı verebilme şansınız var mı şöyle şöyle diye anlattım adam bu cevabı verdi. şu an parayı ödemediğimi falan mı söylüyor?
(6) 

Avrupa - Amerika'daki berberler

neil manke #704868 
nasıldır? erkek - youtube'da bir video izledim sanırım avm gibi yerlerde kadın erkek fark etmeden yetenekli kişiler kesiyor saçları. bu sadece yaptığım gözlem, gidip gören var mı?
(1) 

Modern kölelikten, performans sanatlarına

neil manke #702940 
merhaba, ben bir öğrenciyim. başarılı sayılırım ama okuduğum şeyden çok mutsuzum ve 25 yıl her sabah işe gitmek istemiyorum. bir müzik grubunda ya da aktör olmak istiyorum. ama barda çalmak değil kastım. yurtdışında yapmak çok istiyorum mesela.
Bilmeyenler olabilir, avrupada performans sanatları okulları, tiyatro okulları falan var yani tamamen senin ilgi alanına göre. ben sayılarla uğraşıcam dersen mühendislik için gereken yerlerde okuyorsun, sesim güzel/aktörlükle çok ilgiliyim diyorsan dediğim okullara gidiyorsun. malesef türkiyede böyle bir şans yok. biraz bateri çalabiliyorum, hiç tiyatroda rol almadım ama aktörlüğe de yeteneğim olduğunu söylerdi çevrem. dediğim gibi bunları yurtdışında gerçekleştirmek hayalim. ailemin ekonomik durumu iyi sayılır. yaşımın geç olmadığını düşünüyorum ki 20 yaşında bile değilim.

yardım edebilecek var mı herhangi bir şekilde, bir fikir verebilecek? nereden başlayabilirim türkiye şartlarında? verilen kısa bir cevabın bile hayatı değiştirebileceğine inanıyorum, buraya kadar sabredip okuduysan bile teşekkürler :)
(3) 

Vitaly pranklerinden biri

neil manke #701528 
www.youtube.com

burda olay nedir tam olarak? kız 15 yaşındayım diyor bir çeşit sübyancılık yaptığı için mi kaçıyor bu adamlar nedir yani?
(1) 

Mühendislik okuyup baterist olmak

neil manke #698848 
dün gittiğim Blue konserinden sonra böyle bir düşünce oluştu. az çalmayı bildiğim bateriyi geliştirdim diyelim inanılmaz iyi çalıyorum. Kendimi nasıl gösterebilirim? avrupa-amerika'da bir gruba gidip ben bateri çalıyorum falan deyip mi olur, zamanı gelince onlar mı beni bulur? boyband kalmadı günümüzde düzgün tabi o da var. mühendislik okuyorum ama hep bir gün karşıma çok güzel bir fırsat çıkacak ben okuduğum okulda kastığım zamanları boşverip, çok farklı harika bir meslek yapacağımı düşünüyorum hep. bir insanın iyi bir grupta iyi bir baterist (farklı bir durumda farklı bir rol tabi) olma şansı nedir ki?
(1) 

Konser öncesi ünlülerle fotoğraf çekinmek (Blue)

neil manke #696584 
merhabalar, ben baya sıkı bir Blue hayranıyım. 30 kasımda istanbulda konserleri var ve ben meet&greet için bilet kazanamadım malesef. İstanbul'a konser için gelen ünlüler nerelerde yemek yemeye gider neler yapar, nasıl fotoğraf çekinebilirim? konser öncesi Zorlu Center'da bir şekilde şansım var mı? şu meet&greet yani tanışma için bilet kazanabilecekken çok aptalca bir şey yaptığım için kazanamadım yaptığım hiç bir aptallık bu kadar koymamıştı. yardım lütfen.
(1) 

İngilizce espri?

neil manke #696406 
www.facebook.com

ne şimdi bu?
(5) 

Facebookta bütün gönderilerim görünüyor (public)

neil manke #694368 
ayarlardan sadece arkadaşlara ayarladığımda da gelecekte paylaştığım şeyler için geçerli oluyor ama eski paylaştığım her şey kabak gibi ortada. halledebilir miyim bunu?

bu da caps: n1311.hizliresim.com
(1) 

League Of Legends sunucusu bu hatun kim?

neil manke #688590 
??
(4) 

Kel olmaktan kurtulmak

neil manke #677186 
ailemde kellik çok fazla var, babam kel. Benim alnım kendimi bildim bileli çok açık ama şu an için ilerleme yani dökülme yok. Birkaç sene içinde başlayacağını biliyorum çünkü abimde de böyle oldu. Ne yapayım hangi ilaçları yada bitkileri kullanayım sizce saçlarımın dökülmesini engellemek için? En azından 10 sene falan.
(1) 

Kaydedilen sesin gerçekte olandan farklı çıkması

neil manke #675457 
şimdi ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum. sesim gerçekte güzel - normal arası ama kaydettiğimde çıkan ses çok kötü oluyor. değişiyor bildiğin. bazı arkadaşların da aynı şey oluyor. mesela annemde de var bu olay. ama bazılarının da bildiğin duyduğum sesi elektronik alette kaydedilmiş olarak da aynı. "sen kendi sesini farklı duyarsın" diyeceksiniz ama öyle değil çünkü, dediğim gibi tanıdığım bazı insanların aynı, bazılarının da benim gibi farklı çıkıyor alette. nedir şimdi bu hayatın yaptığı bir ibnelik mi yoksa?
(1) 

İnci sözlük swflerinden biri

neil manke #675166 
3-4 tane anime karakteri yan yana durmuş "ha ha ha ha" şeklinde gülüyorlardı swf bundan ibaret da biraz melodili bir şekilde gülüyorlardı tabi. neydi bu?
(5) 

Amerikan gençlik filmleri

neil manke #672377 
arıyorum. american pie hariç.

edit: lise hayatıyla ilgili olursa, eklemeyi unutmuşum.
(6) 

Zamanı geri almak için her şeyi vermek

neil manke #670676 
aklıma takıldı. bazen çok güzel birşey yaşarız ya da istediğimiz şey geride kalmıştır zamanı geri almak için her şeyimi verirdim deriz ya. diyelim her şeyimizi verdik belli bir zaman öncesine geri gittik fakir olarak mı başlıyoruz direkt? ya da zamanda geri gittiğimiz güne geri geldiğimizde yine aynı şeyi yapıyoruz ve kısır döngü mü oluyor?
(1) 

Breaking Bad opening theme song tarzı şarkılar

neil manke #669245 
www.youtube.com bunu bilirsiniz. bu şekilde aynı o kalın gitar sesinin kullandıldığı şarkılar var sanırım. biraz önce animal planet izlerken bir programın arkaplan müziğiydi mesela dediğim türde bir müzik, breaking bad'inkine benziyordu. var mı bildiğiniz anlattığım tarzda şarkılar?
(1) 

İng kısa çeviri

neil manke #669127 
(1) 

Chrome eski haline getirmek

neil manke #667113 
bildiğiniz gibi yeni bir güncelleme geldi ve çok boktan bir hale geldi yeni sekme kısmı. eski hale nasıl getirebiliriz?
(4) 

Mazoşist miyim?

neil manke #666499 
küçüklüğümden beri değişik bir alışkanlığım var. yeni kitabın kabı sert oluyor, yeni bir kitap alayım parmak uçlarımı o sert kabına bastırmaktan çok zevk alıyorum. kitabın kabı 2-3 hafta sonra ısırılmış gibi oluyor. aynı şekilde gitar telinin en ince olanında da yapıyorum bu olayı. aynı şekilde parmağımın üstüne, yanlarına falan bazen tırnağıma zarar vermeyecek şekilde tırnağımın altına da uyguladığım oluyor bu fanteziyi. daha önce böyle bir sapıklığı olan benden başka birini görmedim ama belki ekşi duyuruda vardır. bu yöntemden başka bir şekilde acı çekmekten zevk almıyorum tabi. takıntı mıdır nedir ki? bu arada böyle takıntılardan kurtulmak için ne yapabilirim? önümde yeni bir kitap duruyorsa bunu yapmazsam kafayı yiyorum bildiğin :)
(6) 

Diş teli

neil manke #663789 
bu yaşımdan sonra diş teli takmam gerekti ve bu gün itibariyle taktım. ama şöyle bir sorunum var. azı dişlerine bildiğiniz gibi metal bir halka takılıyor. kenarlarında çıkıntıları var. ve ben her dişlerimi birleştirdiğimde sağ arka azı dişimdeki bu halkanın çıkıntısını ısırdığımı hissediyorum inanılmaz derecede rahatsız ediyor. yani dişlerimi tam olarak kapatamıyorum diyebilirim. sol tarafta böyle bir sorun yok. doktora bunu söylediğimde baktı ve alışırsın dedi ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim.
(2) 

Kısa İngilizce çeviri

neil manke #663652 
(6) 

Erkekte kıllılık

neil manke #662663 
merhaba, babam ve annem hayvan gibi kıllı insanlar olmadığı halde, hatta babamda oldukça az, bende bu kıl olayı çok var. bacaklar ıslanınca tayt giymiş gibi oluyor o derece. ayrıca popomda da çok var. bu durumdan inanılmaz rahatsızım bu kıllardan tamamen kurtulmak değil de seyreltmek istiyorum. ne yapayım ne önerirsiniz? özellikle popo için. hiç ağda yapmadım dayanabileceğimi de sanmıyorum.
(9) 

Hapishane filmleri

neil manke #662132 
yabancı yapım hapishane filmleri arıyorum. american history x hariç.
(1) 

Walter jr. Breakfast esprisi

neil manke #658675 
nedir bu ya? hiçbir şey anlamadım şu walter junior ve breakfast esprisinden.

edit: diziyi izledim spoiler verebilirsiniz
(2) 

Vine - Fuck Brasil

neil manke #658121 
bazı vine'ların yorumlarında görüyorum, koyu tenlilerin (zenci değil) olduğu vineların altına FUCK BRASIL yazmış biri top comment olmuş. ya da "Like if you are not from Brasil" gibi yazılar görüyorum. nedir bu?
(1) 

Sabah sendromu

neil manke #656316 
kendimi bildim bileli yaşıyorum bunu. mesela sakal bırakmaya karar verdim diyelim tamam uzatıyorum diyorum istekliyim de ama sabah kalktığımda hiç istemiyorum hemen kesiyorum mesela. ya da gün içinde yarın arkadaşlarla buluşma kararı alıyoruz, yeni kalktığımda hiç gidesim yok bütün gün yatsam ne güzel olur diyorum. böyle bir şey yaşayan var mı benden başka merak ettim.
(1) 

Blue konseri İstanbul

neil manke #656145 
blue'yu hatırlayan vardır, yıllardır severek dinlerim bu grubu. bunların istanbulda konser vereceği haberi var resmi sitelerinde: www.officialblue.com

peki biletleri biletix falan mı satacak yine yoksa sitelerinden mi almak zorundayız? biletix'in sitesinde de bu konserle alakalı birşey yok henüz. bu arada siteden "purchase link" butonuna bastığımda sayfa yenileniyor hiçbir değişiklik yok. blue bir daha türkiye'ye gelmez, zaten en fazla 5-6 seneye yaşlanırlar grup dağılır o yüzden kaçırmamak lazım.
(1) 

Düz yolda düştüm

neil manke #654871 
dün ayağım takıldı ve düştüm dirseğim, belimde küçük bir yer, ve dizim sıyrıldı biraz. belimdeki sıyrık fotoğraftaki şekilde (boyutu işaret parmağının ilk boğumu kadar) dirseğimdeki ve dizimdeki de hemen hemen aynı. dün gece yaralar sulandığı için bandajlayıp yattım. biraz önce açtım. kocaman kabuk tutmadan kurutup, geçirmek için ne yapabilirim?
(4) 

Ellerdeki kan dolaşımını arttıran şey (gamer lar daha iyi bilir)

neil manke #653682 
lol turnuvalarında koreliler kullanıyordu nasıl birşey olduğunu göremedim de lafı geçti adamlar eline alıyor birşeyi sıkıyor mu birşeyler yapıyor, reflekslerine faydası olduğunu düşünüyorlarmış. nedir bu?
(2) 

İngilizce "ped"

neil manke #653200 
kadınların kullandığı molped falan diye türleri olan şeyin ingilizce karşılığı nedir?
(6) 

ABD'de ünlüleri bulmak

neil manke #651630 
bildiğimiz gibi dexter, walter white, rick grimes falan hepsinin aktörleri amerikada yaşıyor. amerikaya gidince, hangi eyalette oturuyorsa gidip "michael nerde oturuyo ya" falan diye bulunabilir mi sora sora? evine gidip çay içmek değil de bir fotoğraf çekinmek için mesela. veya bunlar geceleri timesquare meydanında mı takılıyorlar ordan bulunabilir mi? hep takıldıkları bir mekan mesela? türkiye'deki bodrum gibi.
(3) 

League of legends - Elo hell'in dibine vurdum

neil manke #650936 
eu west serverında elo hell'in dibine vurdum. ranked'a silver III kümesinde başladım ama o kadar çok noob geldi ki şu an 24 win 46 defeat var ve ben şu an silver V'de olduğum halde bronz 4 ve 5'ten orospu çocuklarıyla oyun oynamak zorunda kalıyorum. biraz önce adam ashe dışında oynayamıyorum dedi ve troll pick yaptı ya ranked oyuna girmiş bir de bu. ne yapayım ne edeyim de elo hell'den kurtulayım? yoksa sezon 4'e kadar bana rahat yok mu?
(8) 

İnanılmaz derecede sıkılıyorum

neil manke #649038 
şu an öyle bir durumdayım ki hiçbir arkadaşım burda değil, ilgimi çeken bütün dizileri izledim, final destination serisini bitirdim. evde oturuyorum bütün gün. ne yapsam da bu sıkıntı geçse?
(2) 

İngilizce bir cümle

neil manke #648686 
Only two Jokers in the deck, and I get dealt you

ne demek?
(1) 

Çeviri - sex game of thrones

neil manke #648187 
youtu.be şu videoda bıraktığım dakikadan sonrasını türkçeye çevirebilecek var mı?
(2) 

League of Legends

neil manke #647655 
bu gün attığım bir pentakill var ve biraz epic olduğu için youtube'a koymayı düşünüyordum ama doğal olarak ne video kaydettim ne birşey. son oynadığım oyunu tekrar izleme şansım var mı o pentakill bölümünü kaydedebilmek için?
(1) 

Ron Perlman make-a-wish hellboy

neil manke #647639 
ron perlman'a bir çocuğun make-a-wish dileği için hellboy makyajı yapıldı peki bu çocuk lösemi hastası mı değil mi? bazı yerlerde lösemi diyor bazı yerlerde lösemi olduğu belirtilmemiş.
(2) 

League of Legends ranked oyunlar

neil manke #646551 
ranked oyunlara iki ay önce silver II'de başladım. sürekli kaybetmekten silver V'e kadar düştüm. son zamanlarda birkaç oyun üst üste kazandım her oyundan 4 puan 7 puan öyle geldi. bu gün iki oyun kaybettim birinden -24, birinden de 20lerde bir puan gitti. bu mantıkta bir sistemde nasıl 100 puana ulaşabilirsin ki? ben mi hata yapıyorum anlamadım yoksa bronz V'e kadar yolum var.
(18) 

Çok boşta kalan birine dizi önerisi

neil manke #645184 
ilgimi çeken konudaki bütün dizileri izledim.
oz
prison break
dexter
the walking dead
breaking bad
lost
game of thrones
himym

bana öyle bir dizi söyleyin ki yazdıklarım gibi günde 5-6 bölüm izleyecek kadar hastası olayım. revolution olmasın 1 bölüm izledim hiç sevmedim. hannibal, arrow gibi yeni nesil dizilere de çok olumsuz önyargılıyım ama napçaz?
(2) 

Eating your heart out

neil manke #645114 
ne demek tam olarak? "eat out" kalıbı kafamı karıştırdı daha çok.
(2) 

League Of Legends - Riven

neil manke #642824 
birkaç saat önce riven aldım ve normal oyun attım top lane'de fena gitmesem de öldürüp öldüm. yani 5/5 6/6 diye gitti. early ve mid game'de iyi olsam da oyun sonu tflerde hiçbirşey yapamadım. riven prolar taktiklerini paylaşabilir mi? kastığım itemlar: hydra, black cleaver, frozen mallet, ionia boots ve bir tane hexdrinker defansif amaçlı.
(4) 

Diş teli uzmanları gelsin

neil manke #642357 
graphics8.nytimes.com şu fotoğrafta solda gri klasik olan var. ama hatundaki beyaz-şeffaf gibi yani pek belli olmuyor. bu ikisi arasında fiyat olarak ne kadar fark var? mecbur kaldığım için takıcam bunları beyaz olanını istiyorum ama bütçe sınırlı.
(2) 

Filmmiydi dizimiydi neydi bu?

neil manke #640906 
bir replik aklımda ama başka hiçbir şey hatırlamıyorum. bir adam insanların ne zaman öleceğini biliyor bir de arkadaşı gibi birşey var. bir adamı izliyorlar ve arkadaşı, "öleceğini biliyorsan neden kurtarmadın onu" diyor. diğeri de "şimdi kurtarsaydım yarın banyo yaptıktan sonra düşüp boynunu kıracaktı" gibi birşey söylüyor. neydi bu nerde geçiyordu?
(7) 

Dexter

neil manke #640865 
dexter'ı 2006'da çıktığından beri her hafta 1 bölüm bekleye bekleye takip eden varmı? ben 8.sezon çıktığında başladım şu an bitirdiğim halde 1 hafta beklemek zor geliyor.
(2) 

RPG oyun önerisi

neil manke #640591 
6-7 sene önce hayvanlar gibi knight online oynamış biriyim. şu anda da çok sıkıldığım için güzel saracak bir RPG oyun arıyorum. Önerileriniz nelerdir?

mobil görünümden çık