(4) 

Eski Tomb Raider oyunu

neil manke #603724 
küçükken oynuyodum, oyunda bizden bir adam vardı yaban domuzlarını bıçakla öldüyordu. tek hatırladığım bu. hangi oyunu bu?
(2) 

Dead Kennedys

neil manke #602291 
holiday in cambodia hariç hangi şarkılarını önerirsiniz?
(2) 

Combofix loguma bakacak biri

neil manke #602277 
(5) 

9gag free acid

neil manke #601342 
9gag.com

ne şimdi bu allasen?
(3) 

9gag

neil manke #599793 
9gag.com

bu espriyi tam açıklanırsa güzel olur.
(5) 

LoL - 1350'lik hero

neil manke #599767 
nasus, tryndamere, yada jax alınacak. hangisini alayım? (hemen jax demeyin pek te sevmedim)
(2) 

League Of Legends - Draven

neil manke #599635 
indirime girmiş de, alınır mı sizce? alayımmı?
(6) 

System of a Down - Türkiye konseri

neil manke #598781 
bu adamlar türkiyeye hiç gelmeyecekmi yani? gelseler biletleri ikinci gün tükenecek bir grup ama burdaki milliyetçi olduğunu sanan gavatlar yüzünden gelemiyorlar sanırım. ?
(3) 

9GAG post türkçe çeviri

neil manke #596956 
(1) 

Sinekliğe var ama yine de küçük sinekler giriyor

neil manke #596500 
nefret ettiğim bir olay bu. sineklikteki küçücük deliklerden küçücük sinekler giriyor. ne yapayım ne süreyim sinekliğe de gelmesin bu orospu çocukları?
(1) 

İng-Türkçe 2 cümle çeviri

neil manke #595067 
(1) 

Twitter hesabım kafayı yedi

neil manke #594504 
sürekli birilerini takip edip duruyor. ama tamamen rastgele. pornografik içerikten, papaya kadar herkesi takip etti. her gün 15 kişiyi unfollow yapıyorum. otomatik takip yapacak herhangi bir uygulama falan kullanmıyorum. sadece telefonda android için twitter uygulaması var. m1304.hizliresim.com
aynı bu şekilde rastgele tipleri takip ediyor. nedir bu, nasıl düzeltilir?
(1) 

Duncan James saç şekli

neil manke #594146 
duncan james saçlarını yapabilmek için nasıl yapıcaz şimdi? yani böyle dağınık bir görünümde olacak, jöle sürüyosak sürüldüğü belli olmayacak, ve tarak izi falan olmayacak.
(6) 

Motörhead

neil manke #593803 
motörhead'in hangi şarkılarını tavsiye edersiniz?
(9) 

Megadeth

neil manke #593789 
metalika dinlemeye başlayacak birine ilk şarkı olarak die my darling 'i önermezsiniz. mesela nothing else matters, unforgiven, master of puppets'la başlatırsınız sonra bu sempati kazanır gruba. He işte bende megadeth'e dinliycem de hangi şarkısıyla başlayayım onu soruyorum?
(2) 

Diş eti sorunu

neil manke #590930 
sol küçük azı dişim ile büyük azı arasındaki küçük boşluktaki diş eti ağrıyor. hiçbir temas olmayınca sorun yok da, yemek yerken veya dil ile baskı uygulanırsa ağrıyor. neden olabilir?
(2) 

League Of Legends - Fizz / Volibear / Darius

neil manke #590207 
fizz'i hep sevmişimdir. ama diğer 2 hero hakkında da tavsiye almak istedim. fizz bir ara bedavaydı çatır çutur alıyordu herkesi. darius ve volibear'ı garene benzetiyorum biraz. o yüzden hoşlanmadım çok. sizce hanigisini alayım?
not: ormanda tek kişi karşılaştığımda kesebileyim. veya solo yapılabilsin.
(5) 

Twitter - kendi kendine birilerini takip ediyor

neil manke #587242 
her gün 5-6 bazen 10 kişiyi benden habersiz takip ediyor benim hesap. bi giriyorum 7 tane yabancı hiç tanımadığım kişi takip edilmiş. hatta bu gün yeni papayı takip etmiş lan. orijinal twitter hesabı hemde. nasıl engelleriz bunu, her gün unfollow yapmak zor.
(5) 

Türkçe dublaj yapmak

neil manke #587108 
ben birkaç senedir bu konu üzerinde düşünüyordum. dublaj sanatçılığı başvurusu için nereye gidilir? sınav gibi birşeyden geçmek gerekirmi (diksiyon konusunda)? önceden tiyatro gibi rol yapılan bir geçmiş olması gerekiyor mu? crysis gibi türkçe yapılan oyunlar olabilir, league of legends gibi oyunlarda seslendirme de olabilir ve tabi filmler...
(9) 

Gaylik ve ılıklık (kadınsılık)

neil manke #586698 
erkeklerde eşcinselliğin insanı kadınsı yapacağını düşünmüyorum. dış görünüşüyle, konuşmasıyla normal bir erkeğin cinsel tercihi açısından gay olabileceğini düşünüyorum. bir erkeğin kadınsı olması ise farklı birşey diyorum fakat çevremde bunun böyle olmadığını iddia eden var. ben kendi düşüncemi savunuyorum. sizce nedir?
(2) 

Walking dead, ing-türkçe çeviri

neil manke #586068 
As Rick, Carl, and Michonne are driving into King County, a sign is seen on the side of the road saying "Erin: We tried for Stone Mountain. -J". A walker with a bracelet that says "Erin" is then seen with other walkers surrounding the car that Rick, Carl, and Michonne are travelling in and is then shot dead off-screen by Rick.

türkçeye çevirecek varmı?
(3) 

Boy, That escalated quickly (9GAG)

neil manke #585754 
encrypted-tbn3.gstatic.com

espri nedir burdaki?
(9) 

Bir hatunla anonim olarak konuşmak

neil manke #585331 
ben bir hatunu 2012 ekimden beri tanıyorum daha önce ne sevgi ne sevmeme duygusu hakimdi benim için fakat son zamanlarda ergence siteler üzerinden (connected 2 me) anonim olarak konuşuyorum bu hatunla. gerçekte onunla çok konuşmamamdan kaynaklı olarak pek samimi değiliz fakat c2 de bildiğiniz birbirimize aşık olduk :P günlük hayattan, cinsel konulara kadar herşeyi konuşup, yarın şu saatte burdayız deyip 4 saat aralıksız çok eğlenceli bir şekilde anonim olarak konuşmuşluğum var. hatta 3-4 kere telefon numaramı istedi ama telefonumun onda kayıtlı olması ihtimali yüzünden vermedim. hatun sanal ortamda, ben kim olursam olayım böyle konuşabildiği birini kaybetmeyeceğini söylüyor. gerçek hayatta hatun da beni normal biri olarak görür. yani öyle sevgisi yok ama sevgisizlik değil. kendimi öyle çat diye açıklamam ama bir gün açıkladığımı düşünelim, tepkisi sizce ne olur? ben olumlu birşey bekliyorum bu konuşmaların muhabbetin üzerine ama ya olumsuz bir tepki alıp "ahaha senmiydin" derse ve rezil olursam diye de inanılmaz derecede tırsıyorum. sizce ne olur tepkisi?
(6) 

OZ dizisinin hastası birine hangisi iyi gider? (six feet under - the wire)

neil manke #584766 
oz'un hayranıyım the wire yada six feet under'a başlıycam. six feet under'ı daha çok izlemek istiyorum. sizce hangisi?
(4) 

Amerikan süper kahramanları

neil manke #584391 
sizce hangisi alır? ben küçüklüğümden beri spider-man'in diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
(1) 

League Of Legends - Thresh & Darius

neil manke #582626 
bunlardan birini alıcam da darius zaten efsanedir. ama bu thresh nasıl bişey videolarını izledim iyi gibi yani support hero kill fazla alabileceğini sanmam ama sizce alınır mı, pişman mı olurum alırsam?
(1) 

Instagram fotoğraf beğenmek

neil manke #582091 
instagramda birinin fotoğrafını beğenip hemen vazgeçersek o kişiye fotoğrafı beğendiğimiz bildirimi gidiyormu?
(3) 

Breaking Bad (ilk 3 sezon spoiler)

neil manke #580789 
bir zamanlar breaking bad hastasıydım ve 3.sezonun yarısına kadar kısa sürede izlemiştim. ama en son breaking bad bölümünü ekim 2012 de izledim sanırım. olayları yüzeysel hatırlıyorum.
walter'ın çocuğu olmuştu,
jesse sevgili yapmıştı sonra bu hatun kendi kusmuğunda boğulup ölmüştü,
jesse annesinin sattığı evi almıştı,
skyler ve walt'un arası bozulmuştu baya,
he bide walt top sakal bırakmıştı.
sizce baştan başlamak daha mı iyi olur yoksa devam mı etsem. baştan başlamaya da çok üşeniyorum.
(2) 

ekşi sözlük swh yapmak *

neil manke #580574 
nasıl yapıyorduk swh yi?
(3) 

9gag esprisi

neil manke #580549 
sphotos-d.ak.fbcdn.net

espri nedir?
(2) 

Blue şarkısı

neil manke #580436 
www.youtube.com

bu şarkıyla aynı zamanda çıktı muhtemelen. 8-9 sene önce (en azından ben öyle hatırlıyorum) blue kaseti vardı ve arabada dinlerdik aynı kasette bu üstteki şarkı da vardı. şu an o şarkının müziği aklımda ama buraya yazamıyorum. bu şarkıya göre daha hareketliydi bu linktekine göre. o melodiyi kaydedebileceğim bir site varsa yazarsanız yapmaya çalışırım.
(3) 

Tenacious D - Fuck her gently (im gonna ball you?)

neil manke #580422 
sözlerinde bir bölümde "im gonna ball you" diyor. ne demek bu? seni taşaklayacağım anlamını çıkardım ama öyle değildir heralde.
(2) 

Bu fotoğrafın yazısız hali

neil manke #578918 
aynısı, aynı boyutta ve yazısız olsun.

f1303.hizliresim.com
(2) 

9gag meme

neil manke #577730 
adı nedir bunun?
(1) 

Basketbol

neil manke #577490 
nba maçlarını falan seviyorum fakat hiç oturup izlemedim. basketbol maçlarını takip etmek istiyorum. nasıl ve nereden başlayayım buna?
(3) 

Saçların hızlı uzamasını sağlamak

neil manke #577382 
demek istediğim haftaya saçlarım uzamış olsun değil. 2.5 - 3 aylık bir sonunda normal uzamasından daha fazla olmasını istiyorum. ne yapılabilir bu konuda?
(1) 

Gitar için ritim tutturucu

neil manke #577120 
bir program vardı adı m ile başlıyordu böyle tık...tık...tık diye ses veriyordu gitara yeni başlayanlar çalışması için. neydi bunun adı?
(8) 

Platonik aşıktım, nefret ettim, bir şans daha vermeli miyim?

neil manke #575771 
platonik aşık olduğum insan evladı tarafından sürekli terslenip, sevilmeyince bu gün itibariyle o benim herşeye rağmen sevdiğim suratında "iyi bok yedin" ifadesini görünce nefret ettim. o aşk ve nefret arasındaki ince çizgiyi aştım. ölesiye nefret ettim ondan bu gün. ama şimdi o hissimin anlık öfke olduğunu anlıyorum. insanlara karşı bu kadar samimi olan bir insan bana karşı, ona söylediğim bir cümleye ciddi ciddi "aferin madalyanı takarlar yarram" diye cevap verebilecek kadar bana düşman. rahatsız etmek, aptallık yapmayı bırakın beni hiç sevmediğini bildiğim için belki mutlu olur, ya da bana acır da insan yerine koymaya başlar diye diye günlerdir bir kelime bile konuşmuyorum. ironi ise bu şahsiyet benim dış görünüşüm dışında benim hakkında hiçbir şey bilmemesi. beni tanıyan arkadaşlarım hep iyi yönlerimle tanır. kötü yönlerim kesinlikle vardır ama bunlarla tanınacak kadar kötü yönüm yok. o bana karşı sonsuz bir sevmeme (nefret değildir belki tam olarak) ben ise ona sonsuz bir sevgi duyuyorum. sizce bu insan bir şans daha hak ediyor mu? insanları böyle yargılayan biri için bir kere daha denemelimiyim?

edit: bahsettiğim kişi hatun şahıs bu arada.
(1) 

Galyum metali

neil manke #575733 
galyum metalini (25.media.tumblr.com ) nerdeden bulabilirim?
(10) 

Dizi önerisi (hapishane olabilir)

neil manke #573822 
oz'ı bitirdim ve kendimi çok boşlukta hissediyorum. dizi önerisine ihtiyacım var. prison break'i de bitirmiştim önceden. hapishane dizilerini seviyorum varsa başka o olabilir. aşağıda yazdıklarım olmasın:
-walking dead
-breaking bad
-game of thrones
-supernatural
-revolutions
-oz
-prison break
-breakout kings
(1) 

Bizde de sistem böyle işliyor karikatürü

neil manke #570679 
şöyleydi:
"hocam hristiyanlar günah çıkarıyor bizde niye böyle birşey yok?
-bizde günah alma sistemi var." falan filan diye gidiyordu.
(7) 

Elektro gitar vs bateri

neil manke #570454 
evet ikisi birbirinden çok farklı ve zevk meselesi ama hangisi bir adım öndedir? ikisi de güzel ama benim fikrim elektro gitar şarkılarda daha ön planda gibi.
(6) 

Psikolojik film önerisi

neil manke #570449 
a beautiful mind, shutter island, inception, the butterfly effect gibi olsun. bu filmlerdeki gibi "laan noluyo" diyelim.
(5) 

Bateri

neil manke #569519 
bateri kursa gidilmeden öğrenilmemesi gereken birşey midir? (benim oyum kursa gidilmekten yana) yani gitarla karşılaştırıldığında çok kolaymış gibi anlatılıyor fakat öyle düşünmüyorum. ayrıca bir metal müzik solosunu çok iyi bir şekilde gitarla çalabilmek mi yoksa bateri ritimlerini çok iyi bir şekilde bateriyle çalabilmek mi daha zevklidir? klişe bir laf vardır. "gitarı istediğin yere götürürsün havan olur, bateriyi taşıyamazsın" diye. bildiğimiz üzere gitar çalan herkes baya "cool". ama lars ulrich de çok cool bence. bateri üzerinden sıradan insanlar ne kadar "cool" olabilir?
(1) 

OZ - Suck my fucking dick

neil manke #569299 
www.youtube.com şu videodaki hangi bölüm?
(1) 

OZ Tim McManus - doo dah

neil manke #568910 
mcmanus bir bölümde "doo dah, doo dah, oh doo dah day" diye bir şarkı söylüyordu. bu hangi bölümdeydi?
(3) 

Bir elektrikli süpürge kendi toz kasasını çekerse ne olur?

neil manke #568878 
küçüklüğümde pink panther çizgifilminde gördüğüm ve hala aklımda kalan sorudur. çizgi filmde bu olaydan sonra süpürge yok oluyordu. düşünün bir süpürge var araba fırçasına benzer tozları çekmek için bir sapı var bunun. halıları falan süpürmek için. bununla kendi toz kasasını tamamen o borusundan içeri çekebildiğini düşünün. evet imkansız ama düşünün. sonunda ne olur? pembe panterdeki gibi yok mu olur? paralel evrene kapı mı açılır :p çözemedim bunu. anlayamayanlar için bir görsel oluşturdum.
(1) 

Birinci, ikinci, üçüncü dereceden cinayet

neil manke #567631 
bunlar neye göre oluyor? ve kaç derece var toplam?
(1) 

American History X - Bu naziyi oynayan aktör kim?

neil manke #567615 
hangi ünlü bu? bulamadım.
12345678910   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık