(4) 

mikrodalga fırın önerisi

plastic_angel #403378 
hiç bilmem böyle şeyleri. mikrodalga fırın önerisi olan var mı? almayı düşünüyorum. tipik türk mantığı.. ucuz ve kaliteli ayrıca sağlığa zararlı olmaması şartlarım tabiki.
(5) 

ingilizce kursu önerisi

plastic_angel #403205 
İstanbul anadolu yakasında hangi ingilizce kursunu tavsiye edersiniz? (Başlangıç seviyesinde başlanacak yani lise ingilizcesi)
(1) 

genel psikoloji kitabı önerisi

plastic_angel #399860 
psikoloji konusunda şöyle okuyup anlayabileceğim, çok fazla derinlere girmeyen genel olarak yapılan legal-illegal deneylerden falan bahseden güzel bir kaynak arıyorum.

Doğan Cüceloğlu - insan ve davranış, rod plotnik - psikolojiye giriş ve Alfred Adler - İnsan Doğasını Anlamak kitaplarını okudum. Doğan Cüceloğlu'nun kaynağı güzel ama eski (1990) olduğu için pek içime sinmedi. Bunlar dışında şunu şiddetle öneriyorum diyen var mı?

Teşekkürler şimdiden.
(2) 

Pes 2012 PC gamepad kontrolleri

plastic_angel #385913 
Merhaba,
İki sorum var. Öncelikle cevaplayan ve zaman ayıran arkadaşlara teşekkür ediyorum. ps3 üzerinde pes 2012 oynuyorum. o hevesle gittim pc'ye kurdum fakat ne var ki tuş takımı sanki biraz daha farklı. LT, RT tuşları sanki hiç kullanılamıyor gibi, anlamadım.. Bana, PES Controller'dan ayarlanan tuş takımının ekran görüntüsünü yollasa bi vatandaş faydalı olabilir gibi kanımca. He bi de şu yön tuşlarının altındaki iki tane ufak joystick (LS+RS) çalışmıyor. Buna da bi çözüm plis.

ikinci sorum ise ps3'e göre pc'de oyun sanki daha hantal ve yavaş. ne bileyim oyuncuların koşma hızı olsun (oyun hızı +2'de bu arada) çeviklik kıvraklık olsun daha bi yavaş. Buna bi öneriniz var mı?

Teşekkürler,
1 ... 910111213   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık