(3) 

biri bana evde body building için yardımcı olsun

plastic_angel #459470 
selam,

ilk olarak 8 min abs denemem sonra da Shaun T Insanity Work denemem başarısız oldu. 8 min bana çok sağlıklı gelmedi, beli zedeliyor, Shaun T Insanity Work ise çok yorucu. dün gece yaptım halen bacaklarım sızlıyor, yürüyemiyorum yahu..

isteğim şu; evde her akşam işten geldikten sonra çalışabileceğim bir program istiyorum. Azıcık simit var, 174cm-72kg. Fit görünmek istiyorum tek amacım bu. Nasıl bir program olmalı? böyle çalışan var mı aranızda?

Ekstradan yemek düzeni falan ne olmalı, şunları ye bunları yeme gibi birşey söyleyebilecek var mı?
(3) 

Shaun T Insanity Work Out çalışan var mı?

plastic_angel #458942 
Merhaba,
Shaun amcanın Insanity CDlerini indirdim. Bugün başladım çalışmaya ama daha yarısında öldüm bittim tükendim gözlerim karardı. hamlamışım.. 30 dk lık ilk cd bittikten sonra tekrar yapayım hakkını veremedim dedim ama ayaklarım tutmuyor şu an.. yarın 2. cd den devam edeyim mi yoksa form tutturana kadar 1. cd de kalayım mı ? bir de yemek düzeni ne olacak, tavsiye var mı? çünkü torrent içinde çıkan pdflerde yemekle ilgili bişi yok.
(8) 

saç dökülmesi

plastic_angel #457462 
Merhaba,
yaş 24, erkek kişisiyim. tepede saçlar beni terk etmeye başladı. jölesiz saçlar çok sık ama jöleyi yiyince belli oluyor açıklar. şimdi ben ne yapayım. çok geçmeden kurtarmak istiyorum saçları. ilaç, şampuan vs ne önerirsiniz?
(5) 

SQLcilere acilinden bir soru (başlangıç seviyesinde)

plastic_angel #457007 
Merhaba db adminler,

Bir kurgu var ama içinden çıkamadım, oruç kafasıyla birşeyler kurcaladım ama daha fazla basmadı error verdi.. Sizden yardım alayım dedim.

Görsel bile hazırladım yardımcı olması açısından. imageshack.us Üyeler ve bu üyelerin bağlı olduğu üye gruplarının numaraları iki farklı tabloda tutuluyor.

Resimde de görüldüğü gibi email adresleri [Üyeler] tablosunda tekil değil. kayıtların IDsi tekil ama emailler tekil değil. Ben şunu yapmak istiyorum. Emaillerin min(UyeID) değerini [Üyegrupları] tablosunda bulsun ve o emailin min(UyeID) haricindeki diğer IDleri min(UyeID) değeri ile update etsin. (bu update işlemi [Üyegrupları] tablosunda olacak)

Böylece ben [Üyeler] tablosundan çift email adreslerini tekile indirebileceğim ve [Üyegrupları] tablosundaki [Üyeler] tablosundan sildiğim IDleri güncellediğim için de veri kaybı yaşamamış olacağım.

umarım anlatabildim, bugun bunu yapmam gerek :(
(1) 

ASCII karakter karşılığı

plastic_angel #454204 
Merhaba,
☀ ★ ☻ ♥ ♫ ☑ gibi karakterlerin ascii kod karşılığını nerden bulabilirim? HTML kodu içerisinde kullanmak istiyorum. Buhali ile dreamweaver a eklediğimde göstermiyor.
(4) 

kirpi eti hakkında

plastic_angel #452927 
selam burjuvalar,

kirpi eti çok sağlıklıymış, helalmiş falan diye bir muhabbet döndü yandaki masada? var mıdır bunun ispatı?
(1) 

counter hamachiden oynama

plastic_angel #452531 
selam,
bende source var ama görmedi pcler birbirini. cs 1.6 mı kurmam lazım?
(4) 

samsung galaxy S III garantili en uygun fiyat kimde

plastic_angel #452322 
garantili yani paralel ithalat olmadan en uygun fiyatı veren site neresi? ben baktım ama en ucuz kvk gibi duruyor. 1899.

1800 den daha ucuza bulabileceğim site var mı?
(5) 

hemşire maaşı

plastic_angel #450590 
hanımlar beyler,
kpss ile girip devlet memuru olarak sağlık ocağında çalışan bir hemşir-e ne kadar maaş alıyordur?
(2) 

avea faturasız tarife

plastic_angel #448879 
aveanın diğer operatörlerle konuşabileceğim ve msjlaşabileceğim en uygun ve ucuz tarifesi hangisi?

not: kimse sallamadı benii tekrar açıyorum modların izniyle :)
(2) 

TMG Server yasaklı siteleri aşma yolu

plastic_angel #448480 
Selam,
şirkette tmg kurulu. ekşiduyuru dahil bir çok siteyi yasaklıyor.. Bunu aşmanın bir yolu var mı? onlarca tunnel denedim ama hiçbirine giriş yapamadım, hepsi yasaklı.
(6) 

Amerikadaki saldırı hk

plastic_angel #446570 
Selam,
Şimdi gördüm internette. Batman filminin galasında 13 kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırı hakkında bilgisi olan var mı?

Haber de ayrıca "Colorado Üniversitesi'nde doktora öğrencisi olduğu bildirilen Holmes'un saldırı sırasında siyah giyindiği ve üzerinde kurşun geçirmez yelek olduğu belirtildi." diye birşey geçiyor.
(4) 

keşfetmelik insanın serotonin salgılamasına sebep olabilecek albüm önerisi

plastic_angel #443784 
selam herkese,

ilk duyuruma cevap alamadım tekar açıyorum konuyu.

hani filmlerde olur ya hatun iç çamışırlarıyla sabahları uyandığında kahvesini koyarken çalan müzikle güne başlar ve herşey çok güzel gider.. işte böyle female vocal olan insanın içini kıpır kıpır yapan albümler varsa önerir misiniz?

not: ingilizce olsun plis
(1) 

sharebus kapandı mı yoksa bakımda mı?

plastic_angel #443534 
soru başlıkta
(1) 

haftasonu için adalar tavsiyesi

plastic_angel #440715 
durum şu. iki arkadaş (belki üç) cumartesi adalara gidip kafa dağıtmak mümkünse geceyi orda geçirip sabah kalvaltı,deniz yemek ve ardından tekrar eve dönmek istiyoruz. şimdi bunun için en uygun ada ve kalıcak ucuz pansiyon vs. var mıdır?

bu deliliği daha önce yapmış bi arkadaş var mı :)
(1) 

albüm önerisi

plastic_angel #440653 
beyler bayanlar,

şöyle ofiste çalışırken Red Hot Chili Peppers kıvamında arkadan destekleyici,rahatlatıcı veya kafa dağıtıcı albüm veya Discography önerebilir misiniz? çok fazla metal tarzı olmasın, gitarda çok olmasın mümkünse :)
(5) 

Finlandiya euro'dan çekiliyor

plastic_angel #440130 
hep sevgilimle aram kötü ne yapayım başlıkları yerine güncel olayları içeren bir başlık daha açmak istedim. modlar kızmasın :)

Finlandiya euro'dan çıkabiliriz, başkalarının borçlarını ödüyoruz mal mıyız biz demiş. Benim merak ettiğim şu; ne yani, euro'nun kaymağını yerken iyi de birçok avrupa ülkesi borç batağına girince mi aklınıza geliyor? Bu birlik hem iyi günde hem de kötü günde ülkelerin birbirine destek çıkması için kurulmadı mı bir yerde.. haksız mıyım beyler.. beyler?
(4) 

Danimarka faizi eksiye düşürdü

plastic_angel #440129 
sevgili iktisadçılar,

şu durumu merak ettim. Danimarka faizi eksiye düşürmesi neyi ifade ediyor. esnaf ağzıyla anlatabilir misiniz?
(5) 

kanser olunur mu doğulur mu?

plastic_angel #439750 
kanser sonradan mı olunur yoksa kanser geni ile doğulur mu? bu yüzden midir ki insanın gen haritasını çıkarmaya çalışıyorlar? cevapları alayım.
(4) 

genel psikoloji kitabı

plastic_angel #439173 
psikoloji konusunda şöyle okuyup anlayabileceğim, çok fazla derinlere girmeyen genel olarak yapılan legal-illegal deneylerden falan bahseden güzel bir kaynak arıyorum. genel şeyler işte, teknik şeylerden değilde daha çok hobi olarak ilgilenenlerin sıkılmadan okuyabilceği bir kaynak arıyorum.

Doğan Cüceloğlu - insan ve davranış, rod plotnik - psikolojiye giriş ve david brooks - sosyal hayvanı okudum. Doğan Cüceloğlu'nun kaynağı güzel ama eski (1990) olduğu için pek içime sinmedi. david brooks ise bombaydı süperdi. Bunlar dışında şunu şiddetle öneriyorum diyen var mı?

Teşekkürler şimdiden.
(5) 

Beleş Remote Desktop uygulaması

plastic_angel #438569 
Tamamen ücretsiz teamviwer tarzı bir uygulama var mı? Ama ücretsiz versiyonunda da saat sınırı vs. olmayacak. Ammyy ve teamviwer kullandım ve bu uygulamaların hepsi 10 saat kullanıldıktan sonra falan free kullanım doldu gibi mesajlar çıktı. sizin bildiğiniz bir uygulama var mı?
(1) 

Beleş Remote Control uygulaması tavsiyesi

plastic_angel #437742 
selam! uzak masaüstü bağlantısı yapabileceğim en iyi free uygulama nedir? teamviewer ve ammyy bizim şirkette engelleniyor. onun harince ne önerirsiniz?
(3) 

özel bir forum sitesi için mantık tavsiyesi

plastic_angel #437315 
sevgili site sakinleri,
şimdi beyin fırtınası yapmak istiyorum sizinle. varsa fikirleriniz, tecvrübeleriniz paylaşınız benimle.

şirket için çalışma arkadaşlarımla bir forumdan yazışmak istiyoruz. bir forum yada shootbox gibi bişi olan site kurcaz ve üye olan herkes girebilecek. Fakat kaçak giriş, başkasının şifresi ile giriş gibi istemediğimiz sevmediğimiz kişilerin login olamaması için bir kontrol mekanizması yada authentication falan koymak istiyorum. nasıl yaparız ne önerirsiniz? login olmak isteyen kişiden bana login olmak istediğine dair mail gelse ben de ona bir kod yoolasam da öyle login olsa yada böyle bahsettiğim tarzda hazır forum kontrolleri falan olan site var mı? yardım plis
(3) 

haftasonu izlemelik film

plastic_angel #434943 
sevgili filmkolikler,

şöyle güzel aksiyon, sıkmayacak iyi vakit geçirmelik pek bilinmedik film önerebilecek var mı?

not: duygusal olmasın plis.
not2: uzak doğu filmleri de kabulüm
not3: çok film izlerim o yüzden pek divxplanet top tene girmemiş filmler olursa iyi olur.
(1) 

taken 2 trailerdan bir sahne (eminönü sahnesi)

plastic_angel #434847 
şu çatılarda zıplanan mekan kapalı çarşının çatısı mı? yada neresi orası. her filmde var ya!

www.youtube.com

tam olarak 1:30 da
(7) 

parti başkanları hakkında bir soru

plastic_angel #433057 
uzun zamandır gözüme ilişiyor. bu parti başkanlarından başbakan haricinde kimse topluluk önündeki konuşmalarını ezberden yapmıyor.. (mhp başkanının hali içler acısı zaten, okuyamıyor adam. dili sürçüyor hep.) başbakan yoksa karşısında ekran var da ordan mı okuyor? ama sabit tek bir ekrana da bakmıyor anlamadım hacılar.. bilen var mı?
(1) 

logitech f710 pes adam kaçırma tuşu çalışmıyor

plastic_angel #432631 
beyler parayı bastım aldım bu gamepadi.. ama normalde sağ alttaki analogu sağa doğru ittiğinde adam kaçırabiliyorsunuz (biliyorsunuzdur) fakat tuş çalışmıyor. çalışıyor ama şansa bala yapabildim. çok sert vurman lazım.. var mı kullanan, püf noktasını bilen? yardım n'oluur!
(1) 

logitech f710 pes adam kaçırma tuşu çalışmıyor

plastic_angel #430550 
beyler parayı bastım aldım bu gamepadi.. ama sağ alttaki yuvarlak (adını bilmiyorum ezmeyin hemen) adam kaçırma tuşu çalışmıyor. çalışıyor ama şansa bala yapabildim. var mı kullanan, püf noktasını bilen? yardım n'oluur!
(3) 

euro 2012 taraftarların söylediği şarkı nedir?

plastic_angel #429214 
soru başlıkta
(4) 

PES için PC'de joystick tavsiyesi

plastic_angel #428478 
Merhaba,
PC'de pes oynuyorum fakat 20 tl ye bir kol aldım geçenlerde. hemen bozuldu bir tuşu.. şöyle, kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

not: bir kaç jostick denedim bazısında adam kaçırma tuşu çalışmıyor, bazısında kolun arka tarafındaki tuşlara basmak falan zor oluyor falan o yüzden kullanıpta tavsiye ettiğiniz varsa alacağım.
(5) 

klasör şifreleme programı

plastic_angel #428043 
bi program arıyorum. şöyle ki; klasörü şifreleyeceğim. sonra gidip klasörün üzerine tıkladığımda bana şifre soracak. şifreyi girince de açılacak. yani klasörün gizlenmesini ve ya gidip programın içerisinden "unlock" edilmesiyle falan uğraşmak istemiyorum..

varmıdır böyle bişi?
(1) 

plsql dateadd sorgusu azcık acil affedin :)

plastic_angel #427088 
sevgili dbaler,

tsqlde yazılan aşağıdaki sorgu plsql de nasıl yazılıyor?

ör: where (column1 > (dateadd(day, -1, getdate()) ))
(3) 

ve bir dev veda etti.. oneddl kapandı

plastic_angel #426645 
az önce siteye girdim ve şok oldum.. gerçi site dünden beri kapalıydı ama under structure gibi bişi yazıyordu pek sallamamıştım.. ve bugün kapatıldığını duyurdular. en büyük warez sitelerinde biriydi. özellikle rapid linkleri konusunda.

bu sitede özellikle sadece düzgün filmlerin ve popüler dizilerin linkleri paylaşılıyordu ve çok sade bir tasarımı olmakla birlikle rapid linkleri hep günceldi..

peki arkadaşlar, bana bu tarz bir site önerebilir misiniz?

not: oneclickmoviez ve rapidmoviez'i önermeyin. aradığım genellikle 1080p linkli siteler.
(3) 

korku/gerilim tarzı manyak bişiler arıyorum

plastic_angel #426223 
[rec] serisi tarzı, aklımıı alacak, gerçekten korkutacak film önerileriniz var mı?

not: şişman ve gözlüklülerin öldüğü, gençlerin kampa gittiği tarzda olmasın
(4) 

şöyle delirtecek alternatif rock parçaları?

plastic_angel #424516 
aşağıdaki tarzlarda tadı damağında bırakacak parçalar önerebilir misiniz? elimdekilerden sıkılmaya başladım yeni arayışar içindeyim :/

The Doors - Love Me Two Times
www.youtube.com

Band of Skulls - Sweet Sour
www.youtube.com

Jet - Are You Gonna Be My Girl
www.youtube.com
(2) 

güzel lounge albümü var mı?

plastic_angel #424471 
bildiğiniz güzel albüm var mı? (rapid linki de olur hani)

not: instrumental olmasın
(3) 

İngilizce kursu ( bu sefer cevap verin yahu)

plastic_angel #424458 
daha önce de sordum ama kimse iplemedi.. tekrar sormak istiyorum. kardeşimi yazdıracağım ve tecrübe edinenlerin bilgisini almak istiyorum.

İstanbul anadolu yakasında hangi ingilizce kursunu tavsiye edersiniz? (Başlangıç seviyesinde başlanacak yani lise ingilizcesi)
(6) 

euro 2012 de türkiye neden yok?

plastic_angel #424446 
soru başlıkta. futbolla aram yok merak ettim.

not: ofsaytı biliyorum.
(1) 

sqlde kayıtlı kullanıcı adı şifre tanımları nası siliniyor?

plastic_angel #422217 
ms sql de connect to server ekranında kayıtlı kullanıcı adı şifre tanımları nasıl siliniyor?
(1) 

sqlde sorgu çalıştırma saatini görebilir miyiz?

plastic_angel #422129 
t-sqlde (microsoft) sorgu çalıştırılmış bi saatte. o sorgunun hangi saatte çalıştırıldığını görebildiğimiz bir sp veya sorgu var mıdır?
(6) 

küçük marker kalem falan

plastic_angel #422074 
selam!

şöyle kitabımı okurken "hmm bak bu bilgi güzelmiş altını çizevereyim.." demek istiyorum ama yanımda kalem taşımak benim için zor.. şöyle kitabın bi yerine sıkıştırabileceğim ufacık tefecik içi dolu fıçıcık bir kalem alabileceğim site var mı?

teşekkürler,
(1) 

şöyle afilli bir desktop uygulaması

plastic_angel #420546 
rainmeter, real desktop, objectdock gibi masaüstünü renklendirecek uygulamalara örnek verebilir misiniz?
(2) 

istanbul genel ingilizce kursu önerisi

plastic_angel #420299 
İstanbul anadolu yakasında hangi ingilizce kursunu tavsiye edersiniz? (Başlangıç seviyesinde başlanacak yani lise ingilizcesi)
(3) 

en iyi pes yaması hangisi arkadaşlar ?

plastic_angel #420283 
deneyimi olan var mı? extreme turkcespikeri kullanıyorum şimdilik. başka kullanan var mı?
(7) 

muhabbet kuşum her yere pisliyor

plastic_angel #418330 
muhabbet kuşum her yere pisliyor.. çok sinirlendim. çözümü yok mu? yemden falan mı böyle? :)
(2) 

1-2 gün raporlu olunan günlerde maaştan kesinti yapılyor mu?

plastic_angel #418108 
soru başlıkta gizli
(5) 

rapor almak için bahane var mı :)

plastic_angel #416912 
selam ahali,
yarın işe gitmek istemiyorum özel bir sebepten dolayı. gece 12 den sonra acile gidip bir sonraki gün için rapor alcam ama ne bahane uydursam, var mı tavsiye? he bi de muhtemelen iğne vuracaklar, zararı olmaz değil mi?
(3) 

**Gerçekten Önemli** Monitoring Tool Önerisi

plastic_angel #415751 
Merhaba,
işim gereği bazı sistemleri monitor etme ihtiyacımız var. Bunlar birbirinden bağımsız platformlar. Örneğin biri mahmutun benden satın aldığı sistem diğeri ahmetin..

İhtiyacım şunlar aslında, bunları yapabilen bir tool var mı?
1) DB ile APP makineleri arasındaki 1433 portuna erişimi kontrol edecek
2) APP üzerinden erişilmesi gereken URLler var, oralara erişebilecek
3) DB üzerinde yazdığım sorguları kontrol edecek ve buna göre True - False değeri dönecek. (Ör: Status='FLD' kolonu son bir saatte beşin üzerindeyse false dönsün)
4) Uygulama bir klasöre log yazıyor, onları kontrol edebilecek.
5) IIS'i kontrol edebilecek.
6) DB CPU seviyesi,disk doluluğu vs vs

Var mı böyle uygulama. Bunların hepsini kontrol edebilecek, mail atabilecek falan. Yada sizin kullandığınız monitorin toolları varsa bilmek isterim.
(5) 

iş yerinde alınan ihtarname ile ilgili

plastic_angel #410035 
moralim bozuldu ya, bugün toplantı varmış tamamen unuttum, patronda bunun üzerine ihtarname vereceğini ve toplantıya gelmemem ile ilgili açıklama bekledi. bir toplantıya gitmeyi unuttuk diye ihtarname verilir mi? yasal mı bu?
(4) 

Online PES oynamak istiyorum

plastic_angel #404173 
Merhaba, PES 2012'yi internetten indirdim, paşa paşa kendi halimde regular seviyede iyi kötü oynuyorum fakat sıkıldım artık tek başıma oynamaktan. ben bunu hamachi yada başka bir dalga ile internetten oynayabilir miyim? nasıl olur, ne olur?

edit: tabiki de parasız

mobil görünümden çık