(4) 

kombi çok ısınıp çalışmıyor

Olric #1483625 
kombinin markası auer. sıcak su için ortalama bir derecede duruyor normalde ama bazen duşa gireceğimizde derecesini 66-67-68 gösteriyor ve sönüyor sanırım çok yüksek olduğu için. bir süre kapattık düzeldi ama dün tekrar oldu. ekranda hata kodu falan da yazmıyor. ne yapabiliriz fikri olan var mı? yoksa direkt servis mi?
(4) 

google aramasında çıkan reklamlar

Olric #1482865 
geçen hafta bilgisayara bir şeyler indirmeye çalışırken virüs bulaştırdım sanırım. googleda bir şey aratınca en üstte saçma reklamlar çıkıyor. Görsel ekledim. bunu nasıl düzeltebilirim?

bir de bir ekranda bir şeyler yazarken bir anda fare tıklaması ordan kalkmış oluyor ve yazmaya devam edemiyorum. tekrar tıklamam gerekiyor. mesela bu duyuruyu yazarken,webwhatsappta. bunu da nasıl düzeltebilirim?
(7) 

Yeni avukat maasi

Olric #1482100 
Merhaba. Su anda bir ofiste staj yapiyorum. Stajimin bitmesine bir aydan az sure kaldi, bir de ruhsat bekleme zamani var. Artik yavastan isverenimle planini konusayim diyorum. Ben calismaktan memnunum, devam etmek isterim siz ne dusunuyosunuz diye. Bu konusmanin sonunda maas mevzusu olacagi icin ne istemeliyim ya da ne teklif edilirse kabul etmeliyim bilmiyorum. Benden once de baslayan cok az arkadasim var. O yuzden referans alabilecegim pek bir ucret de yok. Ofisimiz istanbulda, gumussuyunda. Ofiste 4 kisi sayiliriz. Patronumuz, bir avukat, ben ve disaridan calisan bir avukat. Ofiste sekreter de yok bu arada. Cay kahve islerini ucumuz de yapiyoruz. Fotokopi falan islerini ben yapiyorum tabii ki.
(1) 

gratis iade

Olric #1482062 
dün gratisten banka kartıyla bir şeyler aldım. aldıktan hemen sonra aldıklarımdan birini iade ettim. kartımı pos cihazına okuttular yine, iade tutarı gözüküyordu şifreyi girdim. oldu mu olmadı mı anlamadılar bir daha yaptılar aynı işlemi. çıkınca hesabımı kontrol ettim iade yoktu, bugun hala olmadı. normalde 3-5 günde yatar diyorlar ama hemen yatıyor ya acaba öyle mi olur, yoksa işlemi yapamadılar mı? hemen bugun gidip sorsam da ayıp olabilir gibi geldi. o yuzden once buraya sormak istedim daha önce tecrübe eden varsa.
(1) 

kabataş-kadıköy

Olric #1482047 
kabataştan kadıköye direkt vapur yok sanırım. kabataş-adalar vapuru kadıköyden de geçiyor gibi anladım. akşam 6dan sonra kabataştan binip kadıköyde inmek mümkün mü? bir de kaç dakika sürer?
(4) 

martıyla tünelden geçilir mi?

Olric #1477084 
Beşiktaş tünelinden martıyla geçilir mi?
(9) 

Ev hediyesi

Olric #1475129 
kuzenime ev hediyesi almak istiyorum ama bütçem biraz düşük. şu üç üründen ikisini seçeyim dedim ama emin olamadım. bu bantta başka fikri olan var mıdır? erkek ve tek yaşıyor.

www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
(4) 

ramazan öncesi yemek siparişi

Olric #1474836 
ramazanda sahura kadar yemek siparişi verilebiliyor diye okuduktan sonra ramazandan önce de böyle miydi diye merak ettim. ramazandan önce gece 3te yemek siparişi verebiliyor muyduk?
(3) 

genel yorgunluk nasıl çözülür?

Olric #1473799 
önceden evdeyken oturmaktan yatmaktan sıkılırdım sürekli biri iş bulurdum kendime. ne zaman başladı bilmiyorum, pandemide mi işe başladığımda mı, genel bir yorgunluk hali geldi. artık işten geldiğimde bütün akşam yatıyorum, yine canım sıkılıyor ama kalkıp bir şey yapasım gelmiyor. ihtiyaçlarımı bile yapmak çok zor geliyor. gece 12yi biraz geçe yatıyorum ama sabah 7.30-8 de kalkarken bile aşırı zorlanıyorum. biraz toparlanmak için haftada iki gün ingilizce kursu satın aldım, bu hafta başlayacağım. nasıl eski motivasyonuma dönebilirim fikir verebilirseniz çok sevinirim.
(7) 

31. saniye

Olric #1472960 
31. saniyede baslayan 'uuuu' ve tam o kısımdaki melodi inanilmaz tanıdık geliyor ama bulamadim bilen var midir?
youtu.be
(23) 

kurutma makinesi ne kadar ihtiyaçtır

Olric #1471211 
evde üç kişi yaşıyoruz, her gün de dışarı çıkınca malum çamaşır sık yıkanıyor. çamaşırları asmak çok gereksiz ve uzun bir işlem gibi geliyor.
öyle aman aman bir para kazanmıyoruz, ben daha çalışmaya yeni başladım. o yuzden bir yandan da asıver eline mi yapışacak diyorum ama böyle şeyler de insanın hayat kalitesini arttırıyor. geçenlerde robot süpürge aldık rahatlıkmış yani.
sizce kurutma makinesi ne kadar ihtiyaçtır?
(4) 

kart aidatı ödeyip ödemediğini anlamak

Olric #1470903 
işbankası maximum kart kullanıyorum. kart aidatı ödeyip ödemediğimi uygulamadan görebilir miyim? harcamalarım kısmında gözükmüyor.
(7) 

Sadece birkac saatte gecen akici film onerisi

Olric #1468513 
Sb. Mesela perfetti sconosciuti gibi. Turk uyarlamasi da cebimdeki yabanciydi. Turk de olur yabanci da.
(2) 

8 seans online terapi ne kadar işe yarar

Olric #1468321 
uzun zamandır terapiye gitmek istiyorum fakat maddi durumum el vermiyor. hiwell diye bir uygulama gördüm. sorular cevaplıyorsun seni uygun psikologa yönlendiriyor, online görüşmeler yapıyorsun. tek seans 200 tl, 8 seans alırsan seans bası 150 tlye geliyor.

genel olarak sorunlarım anksiyete, geçmişe bağlı bazı sorunlar, ailesel sorunlar, iş stresi gibi. sorum hem bu uygulamayı duydunuz mu, kullanan varsa nasıl? hem de terapiye gidenler 8 seansta ne kadar ilerleme kaydettiniz?
bu sorumu psikologa da ön görüşmede soracağım ama kendisinin işi olduğu için 8 seans işe yaramaz demeyeceğini düşünüyorum.
(1) 

Hukuki soru, farklı davadaki bkişi raporu

Olric #1467356 
Dava konuları aynı fakat tarafları farklı iki dava için taraflardan biri davalardan birinde alınan bilirkişi raporunun lehine olan kısımlarını diğer davaya sunuyor. Bununla ilgili karar baktım ama göremedim. Bu mümkün mü yoksa hükme esas alınamaz şeklinde bir karara denk gelen var mı?
(1) 

haczedilen malların yediemin depo ücreti nereye ödenir?

Olric #1466925 
bir icra dosyasını borcunu ödeyerek kapattık. daha önceden haczedilip yediemine teslim edilen mallar vardı, depo masrafını hesaplattım ama nasıl ödeyeceğimizi sormayı unutmuşum. malları teslim almak için depo ücretini icra dosyasına mı ödeyeceğiz yoksa yediemine mi?
(2) 

Stajyer avukatın isyanı

Olric #1464565 
Merhaba. Ofiste stajıma başlayalı 4 ay oldu. Adliye personeliyle ofis arasındaki iletisimi kurmakta cok zorlaniyorum.
Icraya talep gonderiyoruz karar aldir diyorlar, adliyelerin durumu zaten malum once bankodaki memura derdimi anlatiyorum. Karara birakiyor birakmiyor o bi alem, neyse mudurle gorusmek icin bir daha dert anlatiyorum. Mudure bir daha dert anlatiyorum, mudur sirasiyla yapiyorum diyor ya da baska isleri oldugunu soyluyor. Ofisi arayip haber veriyorum. Israr et diyorlar, ogleden sonra tekrar hatirlat diyorlar. Iki tarafla da konusacagim zaman o kadar geriliyorum ki, zaten anksiyetem var. Karar vermeyen mudure ben nasil zorla karar verdirebilirim anlamiyorum.
Zaten proseduru tamamen bilmedigim icin onlarin istedigi kadar tuttugumu koparamiyorum.Soylenenleri yapamadigimda da kendimi yetersiz hissediyorum, ozguvenim dusuyor.
Bu konuyla ilgili daha once bu yoldan gecenler ben nasil bir yol izleyeyim?
(1) 

mum ipi yapamadım

Olric #1464104 
evde mum yapmak için internetten parafin ve ip almıştım. mum fitilinin sadece muma batırılmış ipten yapıldığını düşündüm ama sanırım yanılmışım. dün mumumu yaptım ama yanmadı daha doğrusu ip o kadar kötü çıktı ki sadece kendisi birkaç saniyede yanıp bitiyor. acaba ip mi çok kötüydü çünkü naylon gibi bir şey oldu yakınca. başka kaliteli bir iple yapsam olur mu yoksa illa ki fitil mi almalıyım?
(4) 

boş şarap şişesi

Olric #1462506 
evde kendimiz tüketmek için şarap yapacağız ama şişemiz eksik. mantarlamaya uygun boş şişesi olup kullanmayan var mıdır? istanbuldayız. sayıca biraz fazlaysa gelip alabilirim.
(2) 

kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği hakkında birkaç soru

Olric #1462253 
1. İşten çıkış yapılamaması sebebiyle ücretsiz izne ayrılmış ve nakdi ücret desteğinden faydalanan personel için firmanın kısa çalışma ödeneğine başvurması halinde kısa çalışmaya geçmek zorunluluğu bulunuyor mu, ilk etapta nakdi ücret desteğinden faydalanmaya başladığı için devam mı etmeli?

2.İşsizlik fonundan çalışana verilmiş olan kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği sonradan hak edilebilecek işsizlik ödeneklerinden mahsup ediliyor mu?

3. Kısa çalışma ödeneğine başvuru ve faydalanma süresi sona erdikten sonra nakdi ücret desteğinden faydalanılabilir mi?

4.Kısa çalışma ödeneği/nakdi ücret desteği uygulama öncesinde yılık izinlerin kullandırılma zorunluluğu var mı?

5. Mevcut destekler açısından emekli ve 17.04.2020 tarihi sonrasında giren personelin durumu nedir?
(2) 

kefile icra takibi

Olric #1461649 
bir arkadaşım, arkadaşının kira sözleşmesine kefil olmuş birkaç sene önce. apartmanın çatısında kiralanan dairedeki soba kullanımından dolayı yangın çıkmış. mal sahibi yaptırmış. bir kaç gün önce de kiracı ve kefil olan arkadaşım hakkında ilamsız icra takibi başlatmış. kiracıya ödeme emri gitmiş ama kefil olan arkadaşıma gelmemiş. arkadaşımın ödeme emri gelmediği halde itiraz etmesi mi daha doğru bir yol olur yoksa tebligat kendisine ulaşmadığı için itiraz etmemesi mi? nasıl bir yol izlemeli? teşekkürler.
(1) 

31 aralıkta adliyeler tam gün çalışıyor değil mi?

Olric #1460378 
Sb.
(3) 

Instagram çekilişi kazanan var mı?

Olric #1459549 
Sorum daha çok büyük şeylere yönelik aslında. Kendisi veya yakınları kazanan var mı?
(4) 

akıllı tv kullanım tavsiyeleri

Olric #1457259 
Merhaba. Bir teknoloji cahili olarak soruyorum bu soruları. Avox marka akıllı tv aldık. Büyük ihtimalle bu marka kullanan insan pek yoktur ama genel olarak akıllı tv ile yapılabilecek şeyler nelerdir? En fazla bilgim uygulamaları telefondan yönlendirmek oldu onu da yeni öğrendim. Ama iphone ekranını tvye yansıtmayı beceremedim. Başka şu özelliği kullan işine yarar dediğiniz ne vardır?
(6) 

robot süpürge

Olric #1455081 
Robot süpürge kullananlar, birkaç sorum var. Hangi marka, model kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Çok farklı fiyatlarda çok fazla model var nasıl tercih etmeliyiz bilemedik. Gerçekten övüldüğü kadar var mı? Silme özelliği işe yarıyor mu? Elektrik faturanızda değişiklik var mı? Evi biraz tanıtmakta fayda var sanırım. 3+1 evimiz, çok aşırı eşyamız yok gezebileceği alan var. Daha çok saçları toplasın yerlere dökülen küçük şeyleri süpürsün, bizi süpürge yapmaktan kurtarsın en azından detaylı temizlik için aralığımızı uzatsın istiyoruz. Bütçemiz max 2500.
(3) 

Akü bitmesi

Olric #1453375 
Aracımızın aküsü bitmişti. Araç a6. Polonun aküsüyle takviye yaptık önce arkadan çalışmadı. Öndeki uçlardan denedik çalıştı, dolsun diye beklerken araba stop etti. Daha sonra tekrar bağladık kabloyu ama çalıştıramadık. Neden olabilir bilgisi olan var mı?
(7) 

Araç çekilmiş

Olric #1453047 
Merhaba, iki gün önce arabayı park ettiğim sokakta çalışma başlamış ve arabayı çekmişler, o yolu da pek kullanmadığım için dün haberim oldu yani bugün üçüncü gün. E-devlet üzerinden bakıyorum çıkmıyor, 1550'ye mesaj atıyorum cevap gelmiyor, 0212 275 24 00 diye bir numara buldum ama geçersiz numara diyor. Acaba başka nerden öğrenebilirim bilen var mı?
(3) 

Alkolsuz balık restorantı

Olric #1452961 
İstanbul avrupa yakasında alkol olmayan balık yiyebileceğimiz hangi restorantları tavsiye edersiniz?
(3) 

Feragat ve icra

Olric #1451546 
Feragat sebebiyle karara cikmis bir dosyayi icraya koymak icin kesinlesmesi gerekir mi? Ilamli icra takibi icin istisnalar haric kararin kesinlesmesi gerekmiyor fakat bu da davanin konusuyla mi ilgili olur?
(1) 

kısıtlılık mahkeme kararının e-devletten kaldırılması

Olric #1448715 
2015 yılında babam özel bir nöropsikiyatri hastanesinde zorla yatırılarak tedavi görmüştü. zorunlu yatış için mahkemeden karar alınmıştı. sonra taburcu oldu. şimdi e-devlette dava dosyalarında kısıtlı adayı olarak gözüküyor. uyapta da dosya karara çıkmış gözüküyor. babam da bu dosyanın e-devlette gözükmemesini istiyormuş. bunu nasıl kaldırabiliriz?
(3) 

Hukuk mezunu aöf ikinci üniversite hangi bölüm

Olric #1444210 
Hukuk fakültesi mezunuyum. Açıköğretimden ikinci üniversite lisans programı okumak istiyorum. Birincisi bana faydası olur mu? İkinci sorum hangi bölüm tercih etsem benim için daha iyi olur? Ucuncu sorum anadolu ya da istanbul universitesinden hangisini tercih etmeliyim?

Anadolu üniversitesi: felsefe, halkla iliskiler ve reklamcilik, saglik yonetimi, sosyal hizmet, sosyoloji, tarih, turk dili ve debiyati, yonetim bilisim sistemleri, calisma ekonomisi ve endustri iliskileri, iktisat, siyaset bilimi ve kamu yonetimi, maliye, uluslararasi iliskiler, havacilik yonetimi, isletme, uluslararasi ticaret ve lojistik.

Istanbul universitesi: cografya, cocuk gelisimi, felsefe, iktisat, insan kaynaklari yonetimi, is sagligi ve guvenligi, isletme, rekreasyon, siyasal bilimlee ve u.a iliskiler,, siyaset bilimi ve kamu yon, sosyoloji, tarih, uluslararasi ticaret ve lojistik, yonetim bilisim sistemleri.
(5) 

volkswagen polo yağ servisi nerede yaptırılır?

Olric #1443742 
aracı ikinci el aldık 54binde. 60bin oldu yağ servisine gitmesi gerekiyormuş sanırım ama ilk aracımız o yüzden nerede yaptırılır tam emin değilim. her araç servisinde yaptırılabilir mi, bilgisayarla falan da ayarlamak gerekiyomuş sanırım. konum olarak şişli, kağıthane civarındayım, bildiğiniz bir yer varsa direkt oraya da gidebilirim.
(14) 

Babamla ilgili ne yapacagimizi bilmiyoruz

Olric #1443502 
Nerden baslasam bilmiyorum kisaca anlatmaya calisacagim. Annem babam ve evlilikleri. Cocuklari ben ve kiz kardesim variz. Babamlarin aile sirketi vardi. Cok calisirmis eskiden ama ayni zamanda kazandigi parayi da arkadaslariyla ve baska kadinlarla da yedi. Yani annemi aldatirdi ve siddet uygulardi, ve alkolik. Bizle de ilgilenmezdi maddiyat haric.

5 sene once babam sirketten ayrilmak istedi ve ruhsal rahatsizliklari basladi. Amcamlarla agir kavgalar etti. Bipolar teshisi kondu. Bence kotu bir hastanede tedavi gordu 1 ay kadar. Hastaneye amcamlar ve ben yatirdik. Bu yuzden bana cok kizgin. Asla hastaligini kabul etmedi. Ciktiginda ilaclarini kullanmadi. Alkol de kullanmamasi gerekiyordu ama kullanmaya devam etti.

Biz de kardesimle universite icin istanbula tasinmistik. Bir sure sonra annem evi terk edip ananeme gitti. 4 senedir ayrilar. Babam da yalovada yazligimiz vardi oraya tasindi, bu surede annemi telefonla vs taciz etti, ara ara ananeme gelip veya uzaktan kavga cikardi. Bu kavgalarin ucu bize de dokundu. Biz bir taraf olmak istemedik hicbir zaman ama babam zorladi. O kavgalarin sonunda benimle de kavga etti. Bana da kufurler ve olum tehditlerinde bulundu. Birkac ay konusmadik. Sonra bir sekilde konusmaya basladik. Birkac yildir stabil bir iliskimiz var. Normalde istanbuldayiz. Tatillerde babama ve anneme gidiyorduk(korkarak).

Bu yazin basinda babam rahatsizlanmis ayaklari ve karni sismis. Once yalovada biraz hastaneye gittik ama cok sonuc alamadik. Halamin vs israriyla eskisehire gittik. Siroz teshisi kondu, 3 hafta hastanede yatti. Sirozun belli bir tedavisi yokmus. Bundan sonra kendine dikkat ederek yasabilir dediler. Alkol alirsa intihar olur dedi doktor. Babam siroz oldugunu da asla kabul etmek istemedi. Ilaclari kullanmak istemedi. Bir sure halamda kaldik. Bu surede amcamlarla da gorustu ama onlara hala kizgin. Kalp doktoru icin istanbula gittik ama bir sikinti cikmadi. Hastane sureclerinde de kavgalarimiz oldu.

Hastane isleri bitince Yalovaya geldik. Bir hafta beraber kaldik. Ama bizim artik istanbula donmemiz gerekiyodu cunku ben avukatlik stajina basladim kardesim de staj yapacakti ve tasinmamiz gerekiyor. Son gun babam alkol almaya basladi. Aslinda alkol almadan once durumu normale yakindi. Bu hastaliklarindan bagimsiz bi ayak agrisi vardi sadece. Alkol aldigi gun baya kotu oldu. 3 aydir icmedigi icin carptigini dusunduk.
Biz bu hafta istanbulda kaldik. Dun yalovaya geldik. Saat 7 de sarhostu. Yine kavga cikartti dun. Anneme kufurler etti. Eski mevzulardan kizdi. Biz karsilik vermedik. Bugun istanbula geri donecektik. Ama ne yapacagiz bilmiyoruz. Daha bu saatte yeni ayiliyor. Burda kendi basina kalamiyor artik. Alkol aldigi icin mi bilmiyorum durumu kotu gozukuyor. Bizimle gelmesini istemiyoruz cunku her gun bu kavgayla ve stresle yasamayiz. Normalde de zaten cok cekilebilir bir insan degil. Halam kendisinde kalabilecegini soyluyor ama orada da rahat edemiyor. Amcamlari vs de sevmedigi icin gitmez. Zaten orda alkol alamaz o yuzden gitmez de. Akil alacak kimsemiz yok. Ne yapacagiz ne edecegiz hic bilmiyoruz.
(6) 

Kiralık evde ne kadar pazarlık yapılır?

Olric #1443378 
2250 liralık evde ne kadar pazarlık yapılır? Emlakçı komisyonu için de aynı soruyu sorabilirim
(3) 

dövme

Olric #1441048 
ayin 21inde ilk kez dovme yaptirdim. gunde 1 kere dikkatlice icme suyu ve sabun ile temizliyorum fakat kabuk baglamaya basladi ve bu kabuklari yolmamam soylenmisti, yikarken yolarsam yanlislikla diye korktum. gunluk yikama islemine devam etmeli miyim yoksa artik sadece krem surmem yeterli mi?
(2) 

stajyer avukat iş görüşmesi

Olric #1439217 
stajyer olarak iş görüşmelerine gitmeye başlayacağım. görüşmede nelere dikkat etmeliyim, neler talep etmeliyim? sadece genel bir görüşme mi olur yoksa hukuki sorular da sorulur mu?
(1) 

hukuk burosu iş görüşmesi

Olric #1439124 
stajyer olarak iş görüşmelerine gitmeye başlayacağım. görüşmede nelere dikkat etmeliyim, neler talep etmeliyim? sadece genel bir görüşme mi olur yoksa hukuki sorular da sorulur mu? bir de butik hukuk ofisi ne demek? küçük bir ofis anlamına mı geliyor?
(1) 

Kullanim hakkini alip evi satmak

Olric #1438873 
Amcam evini cocugunun uzerine yapti. Fakat kullanim hakkinin olene kadar kendisinde kalmasini istiyor. Yani kirayi almak ve isterse satisini yapabilmek istiyor. Tapu takipcisi de e devletten islem yapip tapuya gideceksiniz demis ama bu islem nasil yapilir?
(2) 

Stajyer avukatken nasıl iş bulmuştunuz?

Olric #1437549 
Okulum bitti, adliye stajımı da başlattım. Calismak icin tanıdık vasıtasıyla mı bulmaliyim, acilan ilanlara mi basvurmaliyim, yoksa hukuk burolarına mail mi atmaliyim?
(4) 

Para işinden hiç anlamayan 15bini napsın?

Olric #1437502 
Bir arkadaşımın 15bin lira birikmişi var. Her ay da biraz ekliyor. Vadeli hesapta duruyordu ama öyle de değer kaybının önüne geçilmiyor herhalde. Altın mı alsam diyor ama bu işten de anlamıyoruz. Parasını nasıl tutsun?
(1) 

İstanbulda günübirlik deniz

Olric #1434602 
Ücretli beach olmayan nereye gidebiliriz?
(1) 

Siroz hastaligina ne iyi gelir?

Olric #1434111 
Alkole bagli siroz hastaligina ilac tedavisinin yaninda sunu kullandik cok iyi geldi, bunu yedik cok iyi geldi dediginiz bir sey var mi?
(5) 

Sizce bu araba nasil

Olric #1432040 
(3) 

Araba önerisi

Olric #1431712 
İkinci el araç almayı dusunuyoruz. Genel olarak istanbulda kullanilacak, ara sira sehir disina gidilecek. Otomatik vites ve dizel olmasi ve cok eski olmamasi tercihimiz. 100.000 lira civari dusunuyoruz. Daha rahat olmasi acisindan hatchback dusunuyoruz. Daha once 2014 polo kullanmistim. Onerilerinize talibim.
(3) 

Alerji ilaci raporunu kbb mi dahiliye mi yazar?

Olric #1429944 
Sb
(5) 

Adliye stajinizda adliyeye gittiniz mi?

Olric #1429435 
Avukatlik stajina gecen hafta basladim. Henuz calistigim bir buro yok. Genelde buroda calisirken adliyeye sadece imza icin gidiliyor sanirim. Ben su an bos oldugum icin acaba adliyeye gitsem bir seyler ogrenebilir miyim?
(6) 

anneye tablet tablodan seçmece (capsli)

Olric #1429154 
annem dizi izleyip, oyun oynamak için tablet istiyor. günlük kullanımı biraz fazla. çok anladığım bir şey değil ama bildiğim özelliklerden bir tablo hazırladım. sizce fiyat performans olarak hangisi en mantıklı?
(5) 

toz alerjisi için anlık çözüm

Olric #1428900 
normalde ilaç kullanıyorum ama geçtiğimiz hafta şehir dısındaydım ilacım bitti yenisini yazdıramadım. ilacımı almadığımda da belirtileri direkt göstermeye başlıyorum ve baya ağır geçiriyorum. ilacımı alana kadar anlık çözüm önerileriniz var mı?
(3) 

Antalya kum sahil

Olric #1427712 
Konyaaltindayiz ama buranin sahili tasli. Bugun kum sahile gitmek istiyoruz ama lara beach varmis sanirim orda ucretsiz girebildigimiz bi alan var mi? Ya da baska tavsiye edebilceginiz yer var mi?
(2) 

Yeni alınan gözlük ve alerji

Olric #1427545 
Kuzenim bir hafta önce antalya emoptikten retro marka gozluk aldi. Alirken degisimi n sadece gun icinde oldugu soylendi Gozlugu her gun takti ve gozlugun burna oturan kisimlari kendisine alerji yapti sanirim. Birkac gun sonra sismeye basladi ve baya goz pinarlarindaki sislik ve kizariklik olustu. Gozlugun burun kismina oturan kisimlarini degistirmek isteyecegiz fakat boyle bir imkan yoksa degisim veya iade sansimiz olur mu?

mobil görünümden çık