(2) 

futbol sorusu

maresalx #385156 
bir kaleci, ceza sahasi icinde rakip takim oyuncudan gelen topu kontrol ettikten kac saniye sonra elinden cikarmak zorundaydi? bikac sene once galatasaray sivas macinda hakem, sivas kalecisine sari kart gostermisti. limit kac saniyeydi beyler?
(4) 

superonline sorusu

maresalx #385057 
abiler benim hizim 10 mbit'ti kampanyaya basvurup 20 mbit'e cikarttik. gozle gorulur bir fark oldu cok memnunum da download yaparken mesela cok populer bi torrentte bile(bunu pardus indirirken de denedim) 1.4 mb/s'nin ustune cikamiyorum

acaba diyorum bu superonline ile 2 sene once verdikleri tilgin modem bile ben dongle mi uyumlu degil? hani hiz iki katina cikti belki bu dongle desteklemiyo belli bi kapasitenin ustunu sizce olabilir mi? catir catir 20 mbit'leri gormek hayal mi?
(1) 

kadikoy bugun neden bos?

maresalx #380224 
kadikoy'de bugun trafikte neden hic arac yok? ozellikle meydanda iskelerin oralar bombos? ne otobus var ne araba bi etkinlik var heralde
(2) 

yarina iddaa kuponu

maresalx #376256 
yarina iddaa'da en guvendiginiz üst mac ya da maclar var mi?
(2) 

süper ligde küme düşme

maresalx #370042 
beyler bu yil kume dusme nasil olacak? almanya'daki gibi play out falan olacak mi? su an aslinda ankaragucu yarin samsun'a kaybederse matematiksel olarak tamamen sansi kalmiyo.
(3) 

İDO- İST2 nedir?

maresalx #363863 
aradim taradim bulamadim ido'nun İDO - İST2 hangi seferi, neresidir?
(3) 

muhsin burda ne diyor?

maresalx #358099 
tam bu linkteki zaman araliginda ne dedigini anlayabilen var mi?

www.youtube.com
(2) 

nasil giderim? (batikent)

maresalx #353717 
haci sabanci yuzme havuzu'na nasil gidilir? bilen ya da duyanlar google earth koordinatlarini soyleyebilir mi?

kent koop hahallesi 4-5. cadde diye geciyo
(9) 

win 7 sorusu

maresalx #348135 
selamlar. windows 7'de asagida hani explorer, media player, msn'in oldugu bar var ya. oraya bi klasor kisayolu koymak istiyorum. xp'de surukleyince oraya hoop geciyodu bu win 7 de nasil yapicaz hacilar pinned falan anlamadim mevzuyu bi turlu
(2) 

altyazi programi var mi?

maresalx #346801 
guzel bir altyazi programi tavsiyeniz var mi? mv2player kullaniyordum ama bozuldu artik sitesi de kapanmis.

aradigim ozellikler

1- bs player olmayacak
2- hayvan gibi buyuk boyutta bi sey olmayacak
3- altyazi ve film ayni klasordeyken otomatik tanisa iyi olur
(4) 

altina ne oldu boyle?

maresalx #343217 
evet beyler dolar tirmanirken yerleri open altin simdi dola 2 lirayi zorluyoken cok da yaklasmisken cikiyor? derdi ne bu metalin sizce yilbasina kadar nasil bi seyri olacak? genelde yilbasindan sonra ziplar ya dolar altin falan bu sene de bi beklenti icine girilmeli mi ne dersiniz?
(5) 

hamsinin kilosu kaca?

maresalx #342107 
bostanci'da 12.5 liradan aciliyor en son 10 liraya birakiyorlar. burda mi pahali bu meret yoksa normal mi? siz kaca aliyosunuz?
(5) 

maca giderken

maresalx #340385 
yarinki besiktas stoke city macina gidicem. fotograf makinesi sokabiliyor muyuz?(dandik 7 mp ufak bi makine) neler yasak? girerken nelere dikkat etmek lazim?
(4) 

acilmayan laptop

maresalx #339245 
beyler lenovo 3000 n500 bir notebook var. hmdi sesi gelmiyordu. forumlarda arastirdim bios update gerekiyormus. guncel update'i bulup calistirdim guzel guzel guncelledi sonra restart atti alet tam siyah fonlu xp yazisi ciktigi anda yarim saniyelik bi mavi ekran geliyor sonra tekrar restart atiyor. napim ben simdi cope mi atim bu aleti duzelmez mi?
(2) 

windows xp sorusu

maresalx #333905 
kankalar simdi gecen hafta format attim. format attigim cd cok saglamdir korsan falan degil yani) cok enteresandir ki bilgisayari kapatip actiktan sonra bi siteye girecegim zaman her seferinde sifre giriyorum?!
mesela facebook'a giricem iki saat facebook.com yazmak zorundayim. eskiden fa.. yazinca cikardi simdi cikmiyor. ie8 kullaniyorum digerlerine aliskin degilim ie7 varken cillop gibi sorunsuzdu simdi her seferinde bana bastan sona siteyi yazdirtiyo yahu. onu gectim baslat calistir'dan atiyorum cmd yazdim restart cektim hoop her seyi unutuyo alet. sozluk sayfasini kapatim 10 dakka sonra girince sifre kullanici adi istiyo. bak simdi "tsshutdn 3600" komutuyla kapatiyodum aleti dun gece yaptim simdi sifirlanmis gene calistir kutusu. hem tarayicida bi bokluk var hem de aletin kendi ayarlarinda bi seyler yaptim sanirim. bu salak makineye ne yapmis olabilirim de boyle unutkan oldu yahu? bi siteye girmek eziyet valla hem sitenin tum adini yazmak gerekiyo hem de sifre kullanici adi tekrar tekrar...
(2) 

facebook'a neden giremiyorum?

maresalx #321160 
simdi 1 haftadir baska bi evdeyim ve geldigimden beridir giriyordu ama dunden beridir girilmiyor. oyle cubuk donuyo duruyo ne ana sayfa geliyo ne bi sey. evdeki diger ahali girebiliyor sorunsuz. chrome'la da girilmiyor belirtiler ayni. ben de tum cookies ne varsa ucurdum sildim. aha bi baktim giris sayfasi geldi! sifreyi yaziyorum cat bu sefer checkpoint'te yine kaliyo mal gibi bekle allah bekle acilmiyo bi sey. dns'leri temizledim olmadi. google dns yaptim olmadi. open dns olmadi. en son sistem geri yukleme yaptim taaa haziran ayina kadar gittim hatta hala giremiyorum. diger sitelere tiklar tiklamaz aciliyo evdeki herkes giriyo bu laptopa bi sey oldu amina koyayim kafayi yiycem!!! explorer cort desek chrome da ayni tepkiyi veriyor. acaba etc klasorune ufak bi rotus mu gerekiyo? bu arada alakasiz bi fake hesabim vardi onunla login olayim dedim o girdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ama senelerdir kullandigim hesap acilmiyo bile.
(5) 

video edit sorusu

maresalx #309150 
elimizde 2 dakikalik bir video var ve bu video siyah beyaz karakalem calismasi gibi filtrelenip oyle render edilmis. acaba bunu nasil orijinal renklerinde geri acabilirim? mesela negatif yapilmis bi videoyu unnegative filtresi ile ulead ile orijinaline cevirebiliyorum bunda da ona benzer bi numara olmasi lazim ya. ornek fotograf koyuyorum
(2) 

bu iki harici disk arasindaki fark ne?

maresalx #306617 
wd 1 tb essential my book var bende yarin bi tane daha 1 tb alacagim 1 tb wd elements diye bi sey buldum. bu iki disk arasinda ne fark vardir sizce? fiyatlari baya farkli. her ikisi de adaptorlu. elements olani dun mediamarkt'ta 140 liraya buldum, essential olan 200 lira civarlarinda...
(7) 

super lig sorusu

maresalx #305873 
cahilligime verin lutfen beyler ama neden bu haftaici bizim lig ve diger liglerin maci vardi? daha pazartesi mac yapan besiktas persembe bi daha oynadi bu hafta bi daha oynayacak? hadi liglerin gec kapanmasini engellemek icin diycem ama ingiliz alman ispanyol ligleri de haftaici oynadi? nedenini biri yazabilir mi?
(4) 

euro hakkinda bir soru

maresalx #303231 
beyler bende bozuk para olarak 11 kusur euro var. bunu bozdurmak istiyorum yaa doviz burosuna goturdum, bozuk para almadilar/almiyorlarmis. ben bu eurolari nasil elden cikarabilirim? bikac 2 euro bikac 1 euro biraz da euro cent var
(5) 

wireless sorunuma bi yardim edin lutfen

maresalx #284422 
ya su an alakasiz bi tatil kasabasindayim. öküzün teki (xxxnet bilgisayar) diye malin biri var burda. kasabanin her yerine verici koymus ortaliga wi-fi sinyali yayiyo. simdi benim kaldigim yerde de bi modem var. bu okuzlerin 3-4 farkli adla wireless listesinde adini buluyo ve ben netteyken cat diye 3-4 dakkada bi bunlarinkine baglaniyo. bu serefsiz wireless adini blocklamamin bi yolu yok mu? hayir sifresiz ama beles degil onlarin neti ben kendi modemimle baglanmak istiyorum. benimki 3 cubuk onunki 4 cubuk olunca cat bu kopuyo ona baglaniyo deli oldum az sonra sinirden laptopu camdan asagi aticam zaten hava 45 derece

not: isletim sistemim xp, sag alttaki standart windows'un wireless network connector ile baglaniyorum
(4) 

insaat muhendisi ya da mimar arkadaslara bir soru

maresalx #249926 
binalarin catilarinda tepelerinde neden hep ufak ufak taslar, cakillar vs.. var? o taslari neden bi cok binanin catisinda goruyoruz? cati ile son daire arasinda tavanin iyice oturmasi, baski olusturmasi icin falan mi?
(2) 

w810i kullanicilari ya da daha once kullanmis olanlar

maresalx #227922 
merhaba.
telefondaki mesajlari yeni aldigim telefona nasil aticam? rehberi bluetooth ile attim ama mesajlar icin oyle bi secenek yok. my phone explorer mi ne zimbirtiysa onun disinda bi alternatif var mi?(o program dedelerden kalma sanirim com-1 portunu ariyor. usb ile bagladigimda telefonu gormuyo)

bu mesajlari yeni cillop telefona nasil geciricez? w810i'de kaldi 6 yillik mesajlarim...
(6) 

beyler yarin cep telefonu alicam

maresalx #225893 
hem wi-fi hem de kaliteli sesi olan, muzik dinleyebilecegim, "en ucuz" telefon sizce hangisi? (samsung disinda tum marka ve modellere acigim)
(1) 

bir telefon mesaj sesiydi

maresalx #194560 
evet. blackberry bir telefondan almistim. mesaj uyarisi olarak kullaniyordum. blackberry.gen.tr'de de vardi ama simdi bulamiyorum...

boyle msn mail uyarisi gibi bi girisi vardi dı dııı diye giriyodu sonra "incoming message, scanning...receiving for database" gibi bi sey soyluyodu gadının biri.

ara ara helak oldum elinde olan bilen goren duyan varsa mail atabilirse ya da bi yere upload edebilirse cok sevinirim.

maresalx [at] gmail.com
(3) 

bir parca soruyorum

maresalx #185155 
metallica'nin coverladigi Tuesday's Gone --> www.youtube.com

az once radyoda caliyordu baska bi coveri daha varmis cok begendim ama Lynyrd Skynyrd da degil acaba bilen var mi?
(2) 

ankara'da nerde bulabilirim ?

maresalx #171594 
ankara'da tencere kapaginin tutma yerini, sapini, kolunu, falan bulabilecegim bir yer var mi ?
3-4 tane gazi tencere var bunlarin ya sapi eksik ya kapaginin tutma yeri kirik. nerden buluruz bu parcalarin yedeklerini ?
(8) 

yoneticiyi kime sikayet ediyoruz ?

maresalx #135081 
evet basliktaki gibi soru cok acik ve net.
yoneticimiz bugun itibariyle 13 yildir oturdugumuz apartmanin yangin cikisi kapisina kilit vurdurdu. ayni sitede 5 apartmaniz sadece bizimki kilitli. adamla konustum ama "kilitli kalacak" diyor ? yangin cikisini nasil olur da kapatir ki ? bu adami nereye sikayet edebiliriz ?
(2) 

corel'i olanlardan yardim istiyorum (grafikci abilerim)

maresalx #132145 
asagidaki linkte bi dosya var onu benim 15x10.4 ebatlarinda print etmem gerekiyor. bir yardimsever acaba bunu corel ile tam 15x10.4 e kitleyip pdf ye cevirebilir mi ?
pdf yapabilrseniz ben bunu tam o olculerde basabilicem... bu halde bu ebatlari ne yaptiysam tutturamadim. ya 15x10 basiyo ya da 15x9 deli oldum aksam aksam

img62.imageshack.us

ps: tam siyahlardan hiza alicaz


maresalx@gmail.com mail adresim, hediye olarak sifir km tenis topu hediye edicem.
(4) 

facebook sorusu

maresalx #131646 
selam.
ben alakasiz bi arkadasima bi sey yazinca herkesin ana sayfasinda bu cikiyormus. mesela arabam icin bi kaportaciyi eklemistim adama bi sey yazdim herkes gormus la olm senin kaportaciyla ne isin var diyo. bu ve buna benzer yaptigim seylerin baskalarinin anasayfasinda gorunmemesi icin nasil bir ayar cekmemiz gerekiyor ? adim adim tarif edebilir misiniz ?

statuse yazilanlar, benim ekledigim arkadaslar, fotograflara yazdigim yorumlar vs..

butun bunlarin insanlarin sayfasinda cikmamasi icin ne yapmaliyiz ?
(1) 

hayvanseverlere soru

maresalx #96098 
su an koy gibi bi yerdeyim sabah bir kedi gordum sol eli kirilmis yaklasik 3-3.5 aylik bir kedi. sadece bununla kalmamis insan gibi oksurmeleri var seveyim dedim kemikten baska sey gelmedi elime ve en kotusu kara cahilligin kol gezdigi bu yerde kedinin rengi komur karasi oldugu icin ugursuzdur diye coluk cocuk hep o kirik koluyla kovaliyor. sorum sudur;

burda bir belediye var yaklasik 3 km ilerde bir hayvanat bahcesi var. belediyelerin veterinerleri oluyor mu ? sizce en uygunu nedir bu hayvanin en azindan kirik elinin alciya alinmasi lazim ne yapabilirim ? ilcede dolastim ozel olarak bir veteriner yok bana haklarimi da anlatirsaniz sevinirm yani yarin gittigimde adama kural usul soyleymis boyle boyle yapmamiz lazim demeliyim. yardimlarinizi bekliyorum...
(7) 

is bankasi problemimizi kime anlaticaz

maresalx #74746 
sifreyle ilgili bir problemim vardi, is bankasi'nin musteri hizmetlerini aradim 444 02 02 bi soru soracaktim kendilerine. kadin bana tarif ediyo 403.. bi hata kodu veriyo surekli bunu iletince hatti daha fazla mesgul etmeyin, "iyi gunler" dedi telefonu suratima kapatti. ben bu evrimini tamamlamamis kadinin adini onumdeki kagida yazmistim nasil ve nereye sikayet edebiliirim ? 444 02 02 demeyin bu zaten ordan biri yani boyle mudur bunlarin amiri falan... hic bi telefonda yok sitelerinde!!! nereyle muhatap olucaz bilen duyan var mi ?
(4) 

netteki flash videolari indirmek

maresalx #67139 
selam. ben bir tenis kulubunde calisiyorum ve benden internetteki tenis videolarini indirmemi istiyorlar. yaklasik 10-12 tane egitim videosu iceren site var ve bu videolarin downloadini dune kadar real player ile yapiyordum. download this video diye bir ozelligi var mouse u flash in ustune goturunce indirmeye basliyor.

bunlarin hepsini 2-3 kere yapti sonra program cortladi ne yaptiysam artik indirmiyor.

bana netteki flv videolari indirecek bir program gerekli vdownloader bazi belli seyleri indiriyor. firefox kurup 2 eklenti indirdim onlar da indirmede basarisiz. sizin bildiginiz varsa boyle bir program cok sevinirm.
(6) 

su aras kargo'ya bi cozum bulabilir miyiz ?

maresalx #33906 
simdi 14.7.08 tarihinde yani 2 gun once ankara'dan egirdir'e 1 adet 80 gb hard diski havlu + havali naylona sarip aras ile gonderdim uzerine de 3 tane kocaman "dikkat kirilir" yapistirttim. "taaam abi biz hallederiz" demelerine ragmen ozellikle yapistirana kadar orda bekledim. dun sabah kuzenim telefon etti ve hard diskin bir parcasinin kirik ciktigini soyledi. idenin baglandigi yer kirilmis. muthemelen ya uzerine bisii koydular ya yere dusurduler ya da rastgele attilar. ben bu kargoya ankara'dan yollarken 8 lira odeme yapmistim. simdi asil sorun burdan itibaran basliyor.

kuzenime hemen vakit gecirmeden kargoya gidip iade etmesini soyledim. bir gun sonra kargo buraya geldi bu sefer benden 7 lira daha talep ettiler.

abicim ben simdi bu adamlara neden iade parasi vereyim ?
hem 8 lira diski tasimak icin aldin hem diski kirdin beni zarara ugrattin iade et diyince de 7 lira utanmadan para istiyor aras kargo. su an kirik bir hard disk ve 15 lira odemem var. "ben bir yetkili ile goruseyim aksama olmadi 7 lira verir alirim diskimi" dedim cunku bana bu mantikli gelmedi resmen kazikliyorlar. en azindan nezaketen iade icin para talep etmemeleri gerekir. zaten iki gun icinde alinmazsa egirdir'e geri gidecek.

ben aras kargo cayyolu subesinden cikar cikmaz sen git 80 yasindaki dedeme telefon et ve " 2 gun icinde bu kargonun ucreti (7 lira iade parasi) odenmezse aras kargo olarak yasal yollara basvuracagiz" de

bu ne simdi abi ??? sastim kaldim musteri hizmetlerini 3 defa aradim "evet..hii.." diyorlar derdimi dinliyorlar bir cozum yolu yok. yetkili bir mudur yok.

sizce ne yapabiliriz 500 lira da tutsa masrafi ben bu isin pesini birakmak istemiyorum.

bu aras kargo da calisan bir mudur ust duzey bir yetkili olur lutfen musteri hizmetleri bayani olmasin varsa tanidiginiz cok rica ediyorum

maresalx@gmail.com adresine mail atiniz ya da sozlukten mesaj ile iletisime geciniz. cok rica ettim selamlar saygilar
(1) 

adsense neden kaldiriliyor ?

maresalx #32446 
oyle bir mail aldim bugun. benim toplam 96 dolarim vardi 100 olmasini bekliyorum heycanla simdi ne olacak bu 4 dolarlik daha tiklama olmadigi icin para alamayacak miyiz ? neden boyle bir sey olmus olablir ?

"Merhaba,

AdSense Tavsiyeleri programına katıldığınız için teşekkür ederiz.
Hizmetlerimizi güçlendirmek, yayıncılara basit ve eksiksiz bir
deneyim yaşatmak için Ağustos ayının son haftasında AdSense
Tavsiyeleri programını kullanımdan kaldıracağız. Ağustos'tan sonra
AdSense Tavsiyeleri kodu artık görüntülenmeyecek."
(1) 

sunu becerene benden bir bira

maresalx #31821 
abilerim bir form var cok basit bisii word bilgim sifir. ekteki resmi ben paintte cizdim ayni sablonda bir word dosyasi yapip bi yerlere upload eden abime buz gibi bir 50 lik bira ilk zirvede..
(8) 

tiras makinesi kullanan var mi ?

maresalx #29789 
bu kuru ya da islak tiras yapan makinelerden alacagim. 2-3 gunde bir jiletle cort cort kazimaktansa bu daha saglikli gibi.
var mi kullanan ? hangi marka ve modelden memnun kaldiniz ? ankara'da nerden alabilirim uygun fiyata ? (ilk aklima izmir caddesi geldi)
(4) 

facebook sorusu

maresalx #28307 
simdi yanimda bi arkadas var bu adam gelen gecen her elini kolunu sallayan facebook profiline girsin istiyor ben biraz ayarlara felan baktim ama bisey bulamadim. privacy de search kismina gelince Public Search Listing die bi yer var ordaki tiki kaldirmis oraya ben tekrar tik attim ama bu sefer link verince birine gorunuyor ama search edince adami illa ki eklemek gerekiyor. bu arkadasi biz nasil public yapabiliriz ?

ek bilgi iki networke dahil arkadas
1- turkey
2- metu
(1) 

dijital fotograf makinesi sorusu

maresalx #28189 
abiler simdi bende sony dijital fotograf makinesi var(s730) ben bunla cektigim fotograflari usb ile goruyorum fekat usb bagliyken silemiyorum ? koruma vardir felan diyor makinenin icinde hafiza karti yok kendi harici diskine kaydediyor ben mesela 30 tane fotografi secip cort diye nasil silebilirim ?
(5) 

greenbox ama nasil ?

maresalx #27577 
yarin kizilay'a inip greenbox icin yesil kumas alacagim ama yesilin hangi tonu fonu iyice ayristirmak icin nasil bir yesil almaliyim adama ne diyim alirken ? abi bana su su tonda bir yesil ver diycem ?
(4) 

facebook video

maresalx #27337 
bir sey merak ettim simdi ben facebook'a bir video yukledim bunu yukledikten sonra arkadas listemdekiler bi sekilde goruyor mu ya da bi uyari gibi bisey gidiyor mu listemdekilere ? kimse gormemiste sabah yuklemistim videoyu ??
(1) 

hangi parcaydi

maresalx #26871 
muse'un soyledigi bu sarki dilimin ucunda, neydi adi hatirlayan var mi ?
www.youtube.com
(8) 

keloglan olacagim

maresalx #26526 
arkadaslar simdi bi filmde kullanmak icin keloglan keline ihtiyacim var. once dedik yufka bantlayalim kafaya olmadi, torba aradik ten rengi bulamadik biz bu keloglani nasil yapicaz oyle git toys r us'tan al demeyin 50-60 lira veremem bana pratik bir cozum sunabilir misiniz ? ankara'dayim
(1) 

bu adam hangi dilde konusuyor ?

maresalx #26259 
ebay'den biseyler aldim ama parayi odedikten sonra adam ingilizceyi unuttu sacmasapan bi dille yaziyor sonlarina dogru ne demek istemis acaba ?

We sent your articles on 06.04.2008.
10 articles. We did a downturn in ist speditione of $2
tak you With esteem jadlaoui ferjanis uisse
(5) 

ebay yanlis bid

maresalx #25483 
abiler ben dun gece ebay'den bir sey alacaktim. 3.2 dolar yapim derken 32 dolar yaptim simdi 3.5 atiyorum biri daha bidlemesin diye hehe

bu yaptigim hatali bidi nasil duzeltebiliirim saticiya mesaj attim hacim ben yeniyim elim surctu diye daha 2 gun var bitmesine acik artirmanin ne yapabilirim bi fikri olan var mi ?
(4) 

yemeksepeti hakkinda soru

maresalx #25279 
abiler yemeksepeti.com dan birkac kez siparis verdim. bu siparislerin bize belli bi getirisi oluyor mu mesela ne bilim 20 siparis verene hedaye, puan, fistik gibi..dvdleri sormuyorum yani hepsiburada benzeri bir ozelligi yok mu ?
(3) 

s.o.s veren bilgisayar

maresalx #24705 
abiler, dun geceden beridir, monitor zamansiz cart diye 1-2 sn kapanip tekrar aciliyor sonra tekrar ediyor bu 1 sn kapan acil 30 sn - 1 dakika kadar bekliyor sonra tekrar kapaniyor ve bi daha acilmiyor. taa ki restart edene kadar. ekran kartim murtaza olmus olsa restart sonrasi problemsiz acilir miydi ? 17 inch philips lcd monitorum var acaba o mu murtaza oldu ?ekran karti degisimi, format herkese acigim problem ne olabilir

ekran karti: palit 256 mb geforce fx5500
(2) 

acil flashback ses efekti ariyorum !!!

maresalx #24012 
abiler bir film montajliyorum elinde 2-3 saniyelik flashback girerken kullanabilecegim ses efekti olan var mi ?

boyle losttaki gibi zank diye girecek linkte olur google yaptim ama pek duzgun ses efekti bulamadim

maresalx [at] gmail.com adresine gonderebilirseniz sevinirim

opucukler
(4) 

ram soracagim

maresalx #23695 
simdi benim bilgisayarimdaki ramler PC3200 (200 MHz) iki adet 512 var ben bu 512 ramleri satip 2 adet 1 gb ram bulabilir miyim ? yer olarak ankara'dayim nerden bulunur. 400 luk ram olur mu ?
niye 400 luk sordum cunku arkada 1 gb 400 luk rami 60 liraya bulmus Oem uyarsa bende alacagim. anakartin bu arada asus p5pe...gibi bisey islemci pentium 3.2
saygilar mck slm bye asl pls
(11) 

garanti bankasi cinliklerinden anlayanlar bu tarafa

maresalx #23379 
ebay den bir kac sey aldim ufak tefek gelmezse de saglik olsun dedim ama hepsi geldi 10 gunde. aldigim seyler turkiye de 5 kati pahali. saadede gelelim abiler bugun bir acik artirmaya girecegim 20 dolarlik bir urun icin gittim 150 lira olan garanti bankasi sanal kartimdaki onceki alisverislerimden olan borcumu kapattim ve kadina da ozellikle sordum tekrar "bugun alisverise baslayabilirim degil mi" dedim. "evet tabiki hesabinizi sifirladiniz 150 lira limitiniz var" dedi. simdi odeme yapacagim 15 dolar. paypal kredi kartinizin limiti yetersiz diyor ??? adama da mahcup olacagim bu 15 dolari ben neden gonderemiyorum sizce ? sanal kart borcumu kapadim elimde kapi gibi makbuz da var! telefon ediyorum 444 0 333 e kartin asil sahibi arasin diyorlar. annem sehir disinda arayamaz anlamaz etmez. sizce neden bu kelegi yapti garanti bana ?

mobil görünümden çık