(28) 

2 tb harici disk 99 lira olur mu?

maresalx #512482 
hem de western digital. nedir burdaki numara?

www.grupanya.com
(7) 

bu kalem kutusunu nerden bulabilirim?

maresalx #512291 
(7) 

çin'den gelen postalara ne oldu?

maresalx #512220 
farkettiniz mi? yaklasik iki aydir cin'den posta/kargo gelmemeye basladi. burdan da bikac duyuruda gordum. ebay ve benzeri sitelerden alisveris yapanlar! mevzunun akibeti hakkinda bilgisi olan var mi?
(4) 

noel baba nasil olunur?

maresalx #510571 
evet beyler yilbasi yaklasiyor. firsata cevirip avm'lerde falan noel baba olmak istiyorum. elimizden bi tutan olur mu?
(2) 

hacettepe'ye arabayla girebilir miyim?(beytepe)

maresalx #509871 
arabayla iceriye nasil girebilirim? bi hoca adi falan versek ya da bi yol yontem soyleseniz abiler. umitkoy'den fildir fildir iceri girmek istiyorum
(3) 

deri ceket fiyatlari

maresalx #500634 
itfaiye meydanindayim bi deri ceket buldum soluk mavi italyan stili bi sey dar ve gercek deri. markasi bella. 220 liradan 150'ye dustu adam sizce eder mi alayim mi?
(2) 

göklerden gelen beles sms'ler (avea)

maresalx #499618 
1 gb internet + 500 dakika her yone konusma paketine aboneyim. aylik 29 lira oduyorum. dun bi sms atim dedim aha baktim kontor dusmedi. bi tane daha attim gene dusmedi. suyunu cikardim 10 tane falan daha attim sonra 41 kurus hanceri sapladi avea. tarifem kral tarife peki sms aboneligim olmamasina ragmen nasil oldu bu? avea'nin sitesini kurcaladim bi sey bulamadim
(1) 

star tv sitesinden inmeyen video

maresalx #497509 
daha cumaya kadar .mp4 kaynak kodunu bulup indiriyoduk simdi access denied diyo niye olabilir? nasil somurucez bu mp4 uzantili videolari?

mesela?

startv.mncdn.net
(4) 

ikea'dan aldigim bardak elimde kirildi

maresalx #495501 
ikea'dan gecen yil bira bardagi almistim. tabaninda kocaman IKEA yaziyor. bugun bira icerken sapi tuzla buz oldu. ben bunu yarin goturup kafalarina atabilir miyim? boyle dandik bi bardak yuzunden az daha kesecektim elimi ayagimi. napim sizce arayip sovim mi?
(2) 

ubuntu wireless driveri ariyorum

maresalx #495422 
ubuntu icin us robotics usr 5426 driver ariyorum bulamiyorum. dongle ile baglanicam bilen eden varsa bi yardim eli uzatabilir mi?
(1) 

youtube donuyor

maresalx #493764 
beyler kimle konussam youtube donuyo diyor. opera, firefox, chrome hepsini denedim bu lanet site neden donuyo devamli. hicbi video adam gibi yuklenmiyo. ben de sadece bende var saniyodum. neden olabilir ya bi fikri olan var mi? ne guzel iki dizi izleme keyfimiz vardi.
(4) 

youtube donuyor mu?/takiliyor mu?

maresalx #493563 
20 mbit olmasina ragmen formattan sonra nolduysa youtube surekli donuyor. benden bi hafta sonra bi arkadasim daha format atti onda da ayni sorun var.

bu arada ikimizin de isletim sistemi xp
(8) 

hangisi dogru?(ingilizce)

maresalx #492593 
I want an honest relationship: no lies, no mind games, no cheating.

yoksa?

I want a honest relationship: no lies, no mind games, no cheating.

an mi a mi kankalar?
(1) 

ankara'da resim kursu?

maresalx #490352 
dun bi elma cizdim baya da guzel cizmisim. resim kursuna gitmeye karar verdim ankara'da bildiginiz kurslar var mi? boyle hobi olarak ama sinava hazirlanmalik degil
(1) 

hani sansursuzdu?

maresalx #487219 
behzat c'nin pazar 00:00'dan sonra sansursuz hali startv.com.tr'de olacakti hani? biralar bugulu gene ben mi yanlis yere baktim acaba
(2) 

pasaport kaydi sorusu

maresalx #486421 
1 haftadir yurtdisindayim, carsamba donucem. telefoncularin 29 gunluk pasaport kayit hakki mevzulari varmis. acaba telefon kaydettirmek isteyenlere yardimci olup buradan uc kurus gelir elde edebilir miyim? nasil olacak o is?
(1) 

yarinki hayvan haklari yuruyusu

maresalx #485621 
bu toplasma ankara'da da olacak mi? link veya bilgi verebilir misiniz
(4) 

android'de facebook albumu nasil olusturulur?

maresalx #484432 
iphone'da daha once bi kere album yapmistim, bu hafta, bi update oldu ondan sonra facebook'ta fotograf albumu seysi gitmis sanirim. diyelim telefonda 10 fotograf var nasil yeni bi album yaratip yukleme yapicaz? telefon: galaxy s3

yoksa ben mi bulamiyorum?
(2) 

bilgisayar acilmiyor yardimmm

maresalx #483765 
eski fanim bozulmustu cok gurultu yapiyordu ben de bugun yenisini aldim. anakarti yarim kaldirip yenisiyle degistirdim. fan calisiyor her sey normal ama goruntu gelmiyor. ekran kartini cikarip onboard bagladim yine goruntu yok. ramler biplemiyor niye boyle olmus olabilir? simdi butun kartlari ve power soketlerini pili falan cikarttim enerjisinin bosalmasini bekliyorum tekrar takicam. onerisi olan var mi?
(4) 

afyon termal macun dinlenme tesisleri

maresalx #482384 
ebay'de $0.99 free shipping satilan termal macunlar var. bir de xigmatek, thermaltake, zalman gibi markalarin pahali macunlari var. ekte bir fotograf koydum acaba kalitesi cok mu kotudur? bunun cifti 99 cent. alinir mi? yoksa illaa gidip marka toblerone mu alayim
(2) 

mediamarkt oem satiyor mu?

maresalx #481746 
cpu fani alicam oem var mi adamlarda?
(9) 

ekran karti driver ariyorum

maresalx #479366 
format attiktan sonra farkettim ki youtube'da tam ekran yapinca taklia takila oynatiyor, dosyalari gezerken dalgalanarak falan gosteriyor. sanirim driver kurmam gerek ama bayadir ariyorum yaklasik bi uc saat olmustur. uygun driver bulamadim.
64 mb agp slotuna takilan dandik kartlardan. isletim sistemim xp

kartin modeli: NVIDIA GeForce2 MX MX 400

internette bikac versiyonu var fakat onlari kurunca sorunum cozulmedi hala dalgalaniyor, atlaya atlaya video izliyorum. tam olarak su version lazim sanirim 6.14.12.6791
bi bulduruverin agalar cok lazim, dara dustum :(
(3) 

google earth kullananlar?

maresalx #479068 
format attim az once google earth'u yeniden kurdum fakat bu ne agalar? her yer toz pembecik. nerde bu hybrid falan daglar ovalar? her yeri kurcaladim yardima bile baktim cozemedim. anlayan beri gelsin

SS koydum bi tane
(3) 

malta gorenler

maresalx #478235 
malta'da elektrik prizleri 240 voltmus. ordaki prizlere uygun donusturucu uc bulsam, bagladigim aletlere bir zarar verir mi?
(10) 

bu telefon alinir mi?

maresalx #475366 
su sitede 1.450 liraya galaxy s3 buldum.

www.capslock.com.tr

sizce guvenli midir alinir mi? turkiye garantili midir? ya da sizin onereceginiz bi yer var mi samsung galaxy s3 icin? butcem 1.500 lira
(1) 

ankara universitesi muh. fakultesi'ne gidis

maresalx #473813 
sabanci yurdu'nun oralarda dolmustan insem oralardan bir girisi var mi? gidecegim yer muhendislik fakultesi f blok
(1) 

finansbank ve android

maresalx #470558 
finanbank internet subesi'ni android ile kullanan oldu mu hic? android market'teki yorumlara baktim yuzlerce kotu yorum gordum. banka calisanlari falan login olup cevap yazmis bari anamiza kufur etmeseydiniz diye :D iphone icin olani sahane! peki ya androidciler napiyor ne dusunuyor?
(1) 

kankalar hangi tv?

maresalx #468714 
mediamarkt'ta sony bravia kdl 40bx420 102 ekran(42") tv 900 lira olmus.
www.google.com.tr
sizce eder mi? iphone 4s yerine 4 alacaktim burda duyuru actim beni buyuk bi felaketten kurtardiniz bu tv icin ne dusunuyorsunuz kankalar?

bir de 1100 liraya yine 40" 102 ekran samsung led tv var. 200 lira daha bayilip led mi alsam napsam? iki gunluk kampanya yarin basliyor.
(3) 

ne renk jaluzi?

maresalx #466240 
birazdan jaluzi almaya gidicem. odam sulu acik mavi renkte sizce hangi renk jaluzi iyi gider? gerci cok secenek yok 5 renk falan vardi sanirim tavsiyeniz varsa ogrenmek isterim? siyah cok mu ic karartir gibi gibi
(5) 

nasil olmus?

maresalx #463729 
beyler 21 temmuzda iki arkadas otostopla ankara'dan yola ciktik amina koyduk 20 gun bi suru yer gezdik. iki fotograf makinesiyle karsilikli birbirimizi falan cektik. ben de ankara'ya donunce bi klip gibi bi sey yaptim. fona bi muzik koydum onu da bindigimiz bi arabada tesaduf dinledik falan oyle dilimize aklimiza yapisti. ama gel gor ki arkadaslar yakin cevre falan fona koydugum mp3 yuzunden facebook'ta linc etti. moralim bozuldu amk 20 gun gez dolas igrenc apaci isi olmus dediler. youtube'a da koydum sizce nasil olmus? dedikleri kadar var mi? silmelik mi ne dersiniz?

www.youtube.com
(1) 

beyin olumu ve organ bagisi

maresalx #463505 
sadece meraktan soruyorum. beyin olumu gerceklesmis fakat daha olmemis birinin organlarini alirken nasil hayatini sonlandiriyorlar. yaa tam izah edemedim ama diyelim adam organlarini bagislayacak ve makineye bagli yasiyo beyin olumu gerceklesmis. organlari alacak doktor nasil cekiyo fisi?
(2) 

otobüsler ücretsiz mi? (ankara)

maresalx #463270 
bayramda ankara'daki belediye otobusleri bu yil da ucretsiz mi?
(3) 

whatsapp sorunu

maresalx #460675 
bir saat once whatsapp kurdum ama network status kisminda hala connecting yaziyo. telefonu kapatip actim hala ayni neden baglanmiyor olabilir bu dalga?
(2) 

a.ü. mühendislik fakültesi tarifi

maresalx #458785 
ankara üniversitesi mühendislik fakültesi F blok nereye düşüyor agalar? google maps ya da tarifle yardimci olabilir misiniz
(8) 

istanbul diye bi parca

maresalx #457925 
gecen bi arabaya bindigimde sonlarina dogru yakalayabilmistim. sanirim yeni bi parca bi hatun soyluyo icinde bolca istanbullllllll diye bi nakarat geciyodu hareketli bi parcaydi remix gibi bi sey de olabilir kim soyluyor olabilir?
(13) 

hayvan konusunda yardim

maresalx #457902 
beyler az once bi kedi gozumun onunde bi guvercini yakalayip bogazladi. o an elime gecen bi olta kamisiyla kediye iki uc darbeyle kusu agzindan aldim. boynunun alt kismindan agir yaralamis hareket ederken ic organlari disari cikiyor. bir mendili yanlamasina koparmadan yaklasik 1 metre uzunluga getirerek kesip yarayi guzelce kapattim. kus su an yasiyor hareket ediyo. bi kutunun icine koydum ama yarasi cok agir. kedi baya bi surukledi o halde. sabah ilk is belediyeye gotureyim diyorum ama su an kaldigim yer köy yeri. bi akil verin bana sabaha kadar bu hayvani canli tutmak lazim. onune su ve islatilmis yumusak ekmek koydum. burda veteriner oldugunu sanmiyorum ama cok yakinda belediye binasi var.
(4) 

iphone neden +90'i algilayamiyor?

maresalx #436140 
soru baslikta abiler. koskoca turkcell'den alinmis jb'siz iphone neden +90 ile gelen aramalari algilayamiyor. adam rehberde kayitli ama ismi cikmiyo. butun rehberi tek tek +90 diye mi duzelticem nedir bunun cozumu ya
(3) 

arabami kiraliyorum

maresalx #434251 
beyler bu pazar arabami kiraliycam gelin arabasi olarak. sahibinden'e ilan verdim adamin biri aradi bu pazar gelip alacak ama daha once hic kiralamdim neye dikkat etmek gerek adamin nufus cuzdanini falan alayim mi? ruhsati vermesem mesela ne bilim? of cok riskli bi is bu bi yandan da pisman oldum. araba eski bi vosvos. sozlesme yapsak bi resmiyeti olmaz di mi?
(3) 

simdi nasil olmus?

maresalx #431453 
az once duyuruda sormustum bi arkadas boom sesi top rakete carptiginde olsun gibi bi sey demisti onu ayarladim. site adini kuculttum soldan saga asagiya alip yeniden yukledim.

www.youtube.com

nasil olmus abiler? begenmediyseniz nesini begenmediniz?
(13) 

nasil olmus?

maresalx #431402 
amacim reklam yapmak degil butun bi oglenimi aldi. simdi yukledim ona gore yok edicem :D

nasil olmus? olmus mu?

www.youtube.com
(1) 

iphone sorusu

maresalx #431346 
iphone'u bu lcd falan temizledikleri sprey ekran temizleyicileriyle temizleyip silsem bi sey olur mu? bi zarari dokunur mu?
(5) 

ankara kizilay'da ustu acik otobus

maresalx #429467 
kizilay'da dolanan ustu acik otobusler varmis. bunlara nerden nasil biniliyor?(ego karti mi) nerelere gidiyor napiyor olayi nedir? bilen var mi?
(2) 

sitelere facebook eklentisi ekleme sorusu

maresalx #425322 
hani sitelerin altinda facebook hesabiyla yorum yapma zimbirtisi oluyor ya. onu kendi sitemize nasil yapabiliriz? kaynak var mi aceba?

not: site html
(5) 

twitter yardim!

maresalx #409989 
abiler cildirmak uzereyim bu ayni mevzu uzerine dorduncu duyurum. kendi halinde siradan bi twitter kullanicisiyim hicbir linkle falan isim olmaz spam seylere cok dikkat ederim ama gelin gorun ki bi sey bulasti benim hesabima kurtulamiyorum. ne zaman acsam her gun baska baska rus uzantili tipleri follow etmis gorunuyorum. daha kotusu bi suru retweet falan yapmis gorunuyorum. adamlari blockluyorum ertesi gun bi daha bi daha geliyolar 1 aydir falan boyle biktim illaah dedim. benim kontrolumde olmadan listeme giriyolar tweet atiyolar falan bu meretten nasil kurtulucam? herhangi bi seye de tiklamadim etmedim nerden bulamis olabilir? forumlara bulasan spamler gibi ya mutlaka bi kurtulma yontemi olmali daha dun 5 tanesini temizledim bugun gene bi suru retweet'ler falan nasil kurtulucam bu lanet seyden?

onemli: hicbir twitter uygulamasi kullanmiyorum ve ayarlardan email seysini de kapattim
(4) 

bu ekran karti kac mb?

maresalx #409681 
bu ekran karti sizce kac mb olabilir? uygun monitor ucum olmadigi icin bakamiyorum, slota takinca siyah ekran geliyo. arkasinda da yuz milyon tane rakam harf var anlayamadim ne oldugunu?
(4) 

bahar alerjsisi ilaci adi

maresalx #406800 
hani boyle baharda gozleri kasinan sulanan polenlerden etkilenenler icin cok meshur hap seklinde bi ilac vardi boyle iciliyor. neydi o ilacin adi?
(7) 

telsiz kullanim ucreti ne lan

maresalx #399187 
2011 temmuzu gibi telsiz kullanim ucreti alacaklardi ama ne hikmetse benden hic alinmadi. (faturasiz turkcell hat kullaniyorum) dun 20 lira yukledim gece 04'te 1.21 kesmisler. ne oldu da bunca zaman sonra beni buldular acaba? google'da bakindim millet artik alismis odemeye mevzuyu unutmus bile ama benim simdi kizligimi bozdular o yuzden bi saskinlik icindeyim. simdi bunu benden her ay mi kesecekler? iptal etme yolu yok mu? hatti tasisak ya da ne bilim bunu almayan operator/tarife var mi?
(7) 

hoparlor sorusu

maresalx #394484 
hoparlorun onune koyulan bi sey var boyle sungerimsi. nedir o?

ornek veriyorum. arabalarda hoparlor ile koyulan yuzey arasinda oluyo sanki dagilacakmis gibi sungergillerden biri gibi
(4) 

kirmizi kart sorusu

maresalx #392439 
almeida ve egemen kirmizi kart gordu. playoff'lar baslayinca cezali mi olacaklar? bir de almeida dirsek mevzusundan kac mac ceza alir?
(6) 

oto radyosunu evde dinlemek

maresalx #386556 
abiler bende eski pusku bi oto radyosu var. bunu evde nasil calistirabilirim? 220 volta taksam patlatirim heralde. o dereceli adaptorlerden bagladim o da calistirmadi. 5 liraya prize takilan cakmaklik satiliyo onlardan alip + - kutuplarini lehimlesem olur mu dersiniz?

mobil görünümden çık