(2) 

ankara'da marangoz tavsiyesi?

maresalx #891564 
ankara'da adam gibi marangoz nerde vardır bilen var mı? 20x50 ince mdf lazım bauhaus'a gittim 1 aydır mdf bekliyoruz gelmedi dediler. çük kadar mdf kestirmek icin siteler'e de gitmek istemiyorum. ucuz yollu halkın ve garibanın dostu mdf kestirebilecegim marangoz var mı?
(3) 

yanan cipsin bilimsel açıklaması nedir?

maresalx #879119 
şu videodaki cipsler nasıl böyle kömür gibi uzun soluklu yanıyor? doğru bilimsel açıklaması nedir bilen var mı?

www.facebook.com
(4) 

utorrent'ten anlayanlar?

maresalx #873624 
beyler eski bir video indiriyorum. 24-25 kb ile ufak ufak iniyor ama %52.2'ye gelince niyeyse yuzde kismi %52.2 kaldı. hala da download 24 kb upload 400 kusur. download ve upload aynı dosyada devam ederken bu %52 neden ilerlemez?
(2) 

win 7 klasör resmi nasıl yapılıyor?

maresalx #872752 
elimde yaklaşık 45-50 tane klasör var her birine album kapaklarından attım. dosyaya sag tık, ozelliklerden en sag koseden customize yapıp o klasorun icindeki tek jpg dosyasını seciyorum ama çıkmıyor. sanırım bir win7 bug var burada. iki tane aynı jpg'ten koyarsam oluyor.

ya da şöyle sorayım windows 7'de klasörlerin resimlerini değiştirecek bir program var mı?
(1) 

bu hangi wordpress slider plugin acaba?

maresalx #869547 
bu herifin ana sayfasındaki slider hangi plugin nasıl bulabiliriz bakabiliriz bilen var mı?

kerville.com
(5) 

diş kaplamam düştü

maresalx #868039 
geçen ay yine düşmüştü götürdüm yapıştırdılar az önce diş ipiyle temizlerken yine çıktı kaplama yerinden. devlet hastanesinde yaptırdım iki sefer orada yapıştırdılar şimdi yarın mecbur yine oraya gidicem 4 yıl garantili çünkü. niye düşüyor bu kaplama acaba? dandik malzeme mi kullanıyorlar yapıştırırken? kökten çözümü yok mudur bu yapıştırma işinin
(5) 

wordpress otomatik güncelleme neden çalışmıyor?

maresalx #867119 
beyler 4.0 için baya ugrastim ama guncelleme yapmiyor. simdi 4.0.1 cikmis ben hala 3.7.5'te kaldım. otomatik güncelleme için uğraşıyorum manuel yapmaya korkuyorum verileri kaybederim bir aksilik olur falan diye. bunu 3.7.5'ten 4.0.1'e nasıl update edebilirim otomatik?
(2) 

2 üzeri x'in integrali nedir?

maresalx #856752 
yardımcı olabilir misiniz
(9) 

domain sahiplerine soruyorum

maresalx #847907 
.com icin 1 yıllık uzatmada şu an ne ödüyorsunuz? ve hangi firma

misal: isimtescil su an 20.50 tl istiyor bir yıllık
(1) 

mandıra filozofunun orijinal dvd'si çıkmadı mı?

maresalx #846325 
bulmak mümkün mü acaba malum ortamlarda bile sadece kanal d tv çekimi var
(8) 

kalorifer yakmayan oç yönetici

maresalx #841976 
50 daire de şikayetçi ve kapıcı bugün rapor almış adam yorgan döşek yatıyor hepimiz hastayız ve o.ç yönetici hala kaloriferi yakmamakta direniyor

kime nereye şikayet edeceğiz bu adamı?
(1) 

behzat ç müziği

maresalx #837350 
beyler behcat c'de her kafe bar ya da dugun dernek sahnesinde fonda calan asagidaki linkteki seyin tam hali nedir acaba bilen var mı?

www.youtube.com
(8) 

çok basit bir word sorusu

maresalx #832035 
arkadaşlar word'de bir sayfayı 3cm x 1.5cm boyutlarında a4'e alabildiğince karelere bölmek istiyorum. nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaş var mı?


not: eski office xp yüklü bilgisayarda
(1) 

antalya lara'dan belek'e nasıl gidilir?

maresalx #820457 
taksi disinda lara'dan belek'e nasil gidebilirim. 40 km diyor minibus falan var mi acaba o tarafa
(1) 

tiflis'ten antalya'ya ulaşım

maresalx #812427 
sochi'den bir arkadasim gelecek ama kendisi biraz fakir öğrenci işi. şimdi önce otobüsle sochi tiflis yapacak sonra gürcistan'dan antalya'ya nasıl gelebilir uçaklar çok pahalı. tren falan da yokmuş sadece tahran çalışıyormuş
(6) 

futbol oyunu söyler misiniz?

maresalx #806001 
windows 7'de çalışacak dvd cd falan ugrastirmayacak. torrentten kerkinip indirebilecegim fifa 98 sonrası basit kurulumu oynamasi kolay futbol oyunu tavsiyeleriniz var mi bu sicak yaz gunu vakit öldürmelik indirmelik?
(3) 

windows 7 klasörlerin görünümünü değiştirme?

maresalx #796159 
beyler güzel bir müzik arşivi yaptım. grupların albüm kapaklarını klasör fotoğrafı olarak yapmak mümkün mü? dosyanın içine atınca tam göstermiyor 3 sayfa dilimi şeklinde gösteriyor. sap tık özelliklerden değiştirince de en ufak bir değişiklik olmuyor.

windows 7'de dosya klasörlerinin her birinin görünümünü nasıl değiştirebilirim?
(5) 

votka bozulur mu?

maresalx #774170 
mesela absolut %40 alkollu. aldik eve koyduk diyelim. jelatini hic acilmadan ne kadar dayanir rafta?
(2) 

bu behzat c muziklerinden mi?

maresalx #767660 
linkteki 10 caniye calan sey pilli bebek'in behzat c icin yaptigi muziklerden mi yoksa oylesine cerez olarak yaptiklari isimsiz kayitlardan mi?

www.youtube.com

sözlük moderatörleri nerede?

maresalx #756707 
bunlar topluca birakti diyince dalga geciyolar sanmistim harbiden moderator yok mu sozluk'te? bi baslik var duzeltilmesi gerek kime mesaj aticaz ssg disinda?
(4) 

idris naim'in twitter hesabi gercek mi?

maresalx #756173 
bu hesap gerçek mi? gerçekse vay amına koyim demek istiyorum

twitter.com

twitter.com
(21) 

nedir bu kayıp çocuk olayı?

maresalx #755815 
eve geldim bilgisayarı açtım kars'taki adam bile pamir pamir diye ağlıyor. twitter'a bakim dedim istanbul valisi termal kameralar helikopterler komandolar akut belediye ekipleri köpekler ve gönüllüler arıyor demiş oha dedim. sonra adamın birinin ankara'dan işi gücü bırakıp arabayla istanbul'a 5 kişilik ekiple aramaya gittiğini gördüm.

kim bu pamir amk? 32 yaşındayım memlekette böyle organizasyon görmedim bi numara olabilir mi bu işin içinde? ne bilim obama'nın yeğeni kaybolsa anca bu kadar yaygara kopardı heralde. anladık zengin çocuğu ama yozgat'ta 3.5 yaşında çocuk kaybolsa anca ailesi falan arar, bunda avrupa asya kıtası komple seferber olmuş. seçim sonuçları ve itirazlara odaklanıldığı bir anda dikkat dağıtmak için yapılıyor olabilir. ekte bir fotoğraf koydum. silahlı komandolar askeri araç konvoyu ve ilk defa devletin tüm imkanları böylesine seferber ediliyor.
(3) 

avea eksik tl sorusu

maresalx #754112 
19 kurus eksigim var 29.81 tl. her ay yenilenen paketim 30 tl. en az 10 lira mi alabiliyoruz? 19 kurus icin 10 lira mi odiycem amk? yok mu bunun insafli bi yolu. mesela bimcell'de 5 lira falan yuklenebiliyor
(3) 

kızılay ne durumda?

maresalx #745752 
dün gittim otobüsler bakanlıklardan geri dönüyordu meydanda da olaylar vardı işlerim var halledemeden geri döndüm bugün nasıl ortalık?

bi de sabah herifin biri bi video yuklemis ziya gokalp'te gaz bombası yagmuru vardı acaba bugunden mi bilemedim nedir durum gidenler gorenler? guvenli mi?
(1) 

yiba çarşısına gidiş[EGO]

maresalx #744620 
beyler kizilay'dan giderken yiba carsisi'nin onunden 413 disinda hangi hatlar geciyor?
(2) 

ösym bürosu öveçler'e nasıl gidilir?

maresalx #739811 
beyler bu bilkent artık evrak almıyomuş öveçler'de bi ösym bürosu varmış oraya nasıl gidebiliriz? ego otobüsüyle ulşaım mümkün mü? milli kütüphane ya da kızılay'dan.
(8) 

çok basit google chrome sorusu

maresalx #737964 
beyler ekte koydugum yerdeki gibi sayfanin en altinda bi linke gelince altta adres cikiyordu simdi orasi kaybolmus. aradim taradim bulamadim onu nasil geri getiricem?
(1) 

şurdan hangi otobüs geçer? (çukurambar)

maresalx #726297 
çukurambar muhtarlığının ordaki şu otobüs durağından hangi numaralı otobüsler geçer? nerden gelir nereye gider ego bilgisi olan var mi?

maps.google.com
(2) 

sunun wordpress eklentisi var mi?

maresalx #696568 
beyler sitelerin sss sayfalarinda olur atiyorum 10 tane madde vardir tiklarsiniz asagiya dal seklinde acilir mesela burda bir ornegi var

epasaport.egm.gov.tr

bu olayi yaptirabilecek wordpress eklentisi var mi?
(3) 

serit led'i 220 volta baglarsak ne olur?

maresalx #695992 
soru baslikta. yarim metre serit led almistim kestirip. bunu 220 volta baglarsak patlar mi?
(5) 

Ankaralılara Soru!

maresalx #693866 
Bu fotoğraf Ankara'nın neresinden çekilmiş olabilir?
(1) 

google adsense banka hesabı nasıl değişir?

maresalx #690431 
google adsense'e kaydedilmis eski hesap numarasini iban'i yenisiyle degistirmek mumkun mu? mumkunse nereden degisiyor bu iban nolar?
(5) 

bu kirmizi pantolonlari nereden?

maresalx #681030 
renkli pantolonlar, kirmizi mavi lacivert gibi hani. nereden aliyor buluyor millet? uygun fiyata kampanyali falan bildiginiz yerler var mi?

yer: ankara
(18) 

risk budur!!! (havalimanından metroya yetişme)

maresalx #649239 
arkadaslar pazar gecesi 23:25'te ucagim ataturk havalimani'na inecek ve ben 01:00 otobusune ankara'ya bilet aldim. havalimani'ndan son metro 00:00'da bitiyormus. sizce otobuse yetisebilir miyim? ucakta da 3c ya da 3d almayi planliyorum. business'in bir arkasi. RİSK BUDUR!!!

not: taksi tabii ki B planim ama taksisiz gitmek istiyorum otobuse zaten 40 lira verdim bi otobus parasi yesilkoy esenler icin niye verim.
(6) 

müslümanlara soru

maresalx #629555 
beyler bilmedigim icin soruyorum hemen linc girisiminde bulunmayin. dogrusunu bilmek hatta yorumlamanizi isterim.

- biz erkeklere cennette huriler vaad ediliyor. peki ya kadinlar hakkinda ne diyor? onlari orada(cennette) ne bekliyor olacak tiziano ferrolar olacak mi? kitap bu konuda ne demis bilgilendirebilirseniz sevinirim
(3) 

monitörüm murtaza oldu anlayanlar videoya bakabilir mi?

maresalx #626134 
2005'te sifir aldigim philips monitor son iki uc gundur boyle pirpir yapip sonra aciliyor. sanki isinmasi gerekiyo gibi hani hic yapmazdi.

www.youtube.com

fikri olan var mi? kapasitor falansa kendim de tamir edebilirim belki florasandir ne bilim

bu arada bunlari ayni monitorle yazdim yani biraz bekleyince aciliyo alet ıkına sıkıla da olsa
(4) 

ataturk havalimanina ulasim

maresalx #618495 
beyler diyelim ankara'dan geldik istanbul'da malum servisler var. bu servisler havalimani yakinlarindan geciyor mu? bana metroya dolmusa suna buna bin demeyin. gerekirse yururum ama bu servisler yakinindan geciyor mudur? hangi semt oluyo bi de ataturk havalimani?
(3) 

pasaport alma sorusu

maresalx #614253 
beyler bugun gittim biyometrik fotograflari cektirdim, pasaport harclarini falan odedim elimde makbuzlar. epasaport.gov.tr'ye girdim carsambaya anca randevu veriyo. yarin gitmsem olmaz mi? sadece netten randevuyla mi bu pasaporta basvuru yapiliyor?
(6) 

en ucuz domain?

maresalx #598811 
su an en uygun fiyatli alan adi veren nereler var? bir alan adi almam lazim en ucuzundan olsun lutfen
(5) 

doviz sorusu

maresalx #586335 
merhaba. rusya'dan rubleyle gelen bir kisi, sabiha gokcen'e indigi ilk dakikadan itibaren en cabuk en hizli parasini nasil tl'ye cevirebilir?
(2) 

antalya havaalani ve lara ulasim

maresalx #578210 
arkadaslar 35 liraya istanbul antalya bileti aldim. lara'daki evime gitmek istiyorum ama simdi ucak bileti parasi kadar taksiye bayilmamak icin otobusle falan gidemez miyim guzeloba taraflarina?
(2) 

sacma sapan ruyalar goruyorum

maresalx #578029 
arkadaslar dun google'da pembe yunus resimlerini aratmistim. bilincaltima kazinmis sanirim ruyamda çüksüz nesrin adinda bir pembe yunus viyk viyk viyk yaparak etrafimda daireler ciziyordu. sonra bu pembe yunusla beraber bir terasa ciktik. bu arada ben de hamsiyim ruyada ama kimsenin sevmedigi bi hamsi. boyle surekli her seyden kacmaya calisan, urkek, vahsi bir hamsi. sonra bu nesrin denen pembe yunusla terasta dertlestik. kizlardan falan konustuk sonra yine viyk viyk diyerek beni öptü.

sizce neden boyle bi ruya gormus olabilirim? kiz arkadasimdan yeni ayrildim onun etkisi olabilir mi? neden teras mesela. terasa cikmak falan
(4) 

google play store wifi ile calismiyor

maresalx #576085 
neden olabilir? play store'a girip bi uygulama indirmek istedigimde artik wifi ile indirmiyor oyle bekliyo indiriyomus gibi yapip ama 3g ile sorun yok cat diye indiriyorum

telefon: galaxy s3
(3) 

sabiha gokcen - kadikoy iett ucreti ne kadar?

maresalx #574967 
evet beyler normal iett otibisi ile kadikoy'e gecmenin bedeli nedir kac lira dusuyor karttan?
(2) 

webmaster'lar bir bakin hele

maresalx #542984 
yaklasik 7-8 yildir iyi kotu bi sitem var. simdi bi sey farkettim embed ettigim youtube videolarinda fullscreen kismi yok olmus. watch on youtube cikiyo sadece. eskiden sanki sag alt kosede [ ] boyle bi sey vardi. basinca fullscreen yapardi. neden olabilir bu?
(4) 

word sorusu

maresalx #542916 
arkadaslar 21 sayfalik bir word dosyam var. sayfa numaralari 1 2 3 4 diye gidiyor fakat 4'ten sonra 5 6 7 8 diye devam etmek yerine tekrar 1 2 3 4 die basa donuyor? sagdan kaydirdikca basa donuyo neden olabilir acaba?
(8) 

elektrik saçan kedi!!!

maresalx #540520 
arkadaslar yaklasik bir aydir falan kedim elektrik saciyor. hayvana dokunmak imkansiz. kulagina falan degince, catir cutur elektrik atiyor, kivilcim saciyor. toprakta gezdirdim biraz bi ise yaramadi. neden olabilir?
(3) 

lig tv sorusu

maresalx #526740 
lig tv'nin digiturk play kampanyasi varmis. bu paket alinir mi?

www.digiturkplay.com.tr

mesela atiyorum ibb akhisar macini da izleyebilecek miyiz ilerde yoksa sadece buyuk takimlarin maclari mi? detayli bilgi vermemisler kullanan varsa 150 liraya deger mi?
(4) 

pasaport hakkinda

maresalx #524145 
daha once hic pasaportu olmamis, babasi emekli memur olan, 29 yasinda, ogrencilikle iliskisi kalmamis, sgk kaydi bulunmayan(hic calismamis/calismayan) birisi almanya'ya nasil gider?

1-
2-
3-
seklinde neler yapilmasi gerekir bilgilendirir misiniz?
(5) 

hamsi en guzel nasil yapilir?

maresalx #514604 
yagda mi? firinda mi? yoksa baska yontemleriniz var mi? tarifiniz nedir?

not: rakim hazir

mobil görünümden çık