(3) 

Tavuk Dünyası'ndaki tavukların hazırlanışı?

jamiro #1186672 
eğer avm tarzı bir yerde yemek yemek zorunda isem nerdeyse alternatifsiz kalıyor tavuk dünyası benim için. hem dengeli bir menü hem lezzetli hem de doyurucu. neyse neden burayı tercih ettiğimle ilgili değil de buradaki tavukların lezzeti ile ilgili soru sormak istiyorum.

şimdi malumunuz burdaki tavukların hem lezzeti hem de kıvamı biraz değişik. lezzet konusundaki sırları msg olabilir ya da gerçekten çok güzel marinasyon işlemi uygulamış olabilirler fakat kıvamı gerçekten çok farklı, tavuk gibi değil de böyle sosis kıvamında.

bu adamlar bu eti nasıl marinasyon ediyor da et bu hale geliyor. işin açıkçası seviyorum da tadını evde yapabilecğeim bir şey ise denemek isterim?

bilgisi olanlar ya da tahmini olanlar varsa buyrunuz.
(24) 

ev yapımı biraya marka uydurmaca.

jamiro #1186149 
neler olabilir?:)

edit: herhangi bir kıstasım yok ama ille neyle ilgili olsun diyen olursa da: uzay veya müzik temalı bir şeyler olabilir.
(4) 

ifttt'de işe yarar neleri kullanıyorsunuz?

jamiro #1186112 
telefonda yapmas zor gelen ama ifttt uygulamasının kolayca yaptığı ne var sizin telefonunuzda? hangi durumlarda 'işte bu yav' dedirtiyor?siz bu uygulamada nelere 'eğer' dedirttiniz?
(2) 

Yeni kimlik kartı ehliyet yerine geçiyor mu kesin?

jamiro #1184769 
Kimliği ve ehliyeti yenilemeyi düşünüyorum ama yeni kimlik kartının ehliyet yerine de geçtiği iddiası doğru ise yeni ehliyet almayıp sadece kimlik kartı taşımayı düşünüyorum?
(3) 

Bujilerin 6 ayda oksitlenmesi, bobini de oksitlemesi

jamiro #1183670 
Yetkili serviste genel bakımda bujiler de değişti.

6 ay sonra araçta teklemeler başladı. bu şikayetle gittim servise dedim bunu siz yapmıştınız böyle oldu diye. adamlar bujilere baktı oksitlenmiş, bu oksitlenme bobini de sarmış daha sonra. 4 bujiye ve bobine bin küsür lira para istedi. biz bu ürünleri garanti kapsamında değiştirmek durumundasınız dedik. adamlar kabul etmedi.

bir sorun olduğunda arkalarında durmayacaklarsa ürünlerinin neden yetkili servise 2 kat para ödüyoruz ki? kendimi enayi gibi hissediyorum. üstelik araba garantisi yeni bittiği için serviste yaptırmak zorunda da değildim.

sizce bu durumda ne yapmalı? adamlar lpg olduğu için buna sebep olanın o olduğunu düşünüyor. benim kullanıcı olarak kusurlu olmadığımı da kabul ediyorlar bir yandan. saçma bir şekilde arada kaldım.


bu arada söktükleri bujiler 3 yıl boyunca lpg ile çalıştı ve hiçbir sorun olmadı.

ben hatalı montaj olduğunu düşünüyorum. 4 buji hatalı montajdan oksitlendi ve sağlam parçayı da (bobin) bozdu... 6 ayda oksitlenip bozulması başka türlü açıklanamaz diye düşünüyorum.

ne yapmalı? tüketici hakem heyeti sorunu çözebilir mi?
(1) 

zorunlu araç sigortasında indirim olacak deniyordu? ( varsa en ucuz nerde?)

jamiro #1176731 
fakat bu indirim sigorta şirketlerinde değil de banka kanalıyla mıydı ptt yoluyla mıydı neydi? unuttum birilerinden duymuştum bir ara.

bunu indirimli nasıl yaparız var mı bilgisi olan? geçen 2 sene öncekilere göre kat kat uçmuş fiyatlar...
(3) 

Spotify Aile

jamiro #1176142 
Arkadaşlar ile Spotify aile yapacağız herkesin hali hazırda hesabı var. Adreslerin aynı olması gerekiyor diye bir olay var fakat herkes başka şehirde...

Nasıl yapıyoruz bunu fikir verecek olan var mı?

Spotify da adresleri nereye giriyoruz?
(1) 

iOS için reklam engelleme şeysi

jamiro #1162163 
Selamlar.

Masaüstü bilgisayarda uBlock Orign kullanıyorum ve bu efsane eklenti gibi bir Safari eklentisi veya applikasyon arıyorum. Özellikle kendi seçtiğim nesneleri de engelleyebilme yeteneği olan bir şey tavsiye edebilir iseniz mükemmel olur.

İyi geceler:)
(6) 

Iphone rehberini Gmail'den açtım ama...

jamiro #1156917 
Selamlar.

Android kullanırken rehberimdeki tüm yeni kişileri sim kart hafızası ya da telefon hafızasından ziyade Gmail hesabına kaydetme marifeti ile kullanıyordum. ola ki telefon değiştirirsem o telefonda da gözüksünler diye.

androidden vazgeçip ios'a geçtim.

aynı şekilde gmail hesabına giriş yaparak kullanıyorum rehberimi. fakat iphone'dan eklediğim numaraları gmail hesabına kaydetmiyor. yani eski numaralar gmail'de yeniler iphone'da kalıyor. bir gün yine olası bir geçiş yaparsam bu telefonda kaydettiğim numaralar bu telefonda mı kalacak. Gmail'e senkronize etmenin bir yolu var mı?

çok teşekkür ederim.
(2) 

fotoşok ustaları / küçük bir rica

jamiro #1152868 
sevdiğim bir karikatürde karakterin birini, arka plandan sıyrılacak şekilde kırpmak istiyorum. kare dikdörtgen vb şekilde değil de saydam bir şekilde kırpılıyor ya o ondan.

yapmak isteyen olursa link olarak göndereyim.
(5) 

Amazon siparişlerinin tax'ını almak?

jamiro #1148802 
Merhaba,

Amazon.com gümrük vergisini iade ediyor bu bilinen bir şey (eğer kapıda vergi uygulanmamışsa) peki ama o devlete verilen vergiyi (örneğin Amerika, Almanya vs.) (KDV) geri almak mümkün mü?

Özetle tıpkı Avrupa'daki gibi tax free yapılıyor mu ?
(6) 

akvaryum ısıtıcısından anlayanlar!

jamiro #1148359 
merhaba.

evde bira üretmek amacı ile kovada fermantasyon yapmak istiyorum ve bunu kalorifersiz/sobasız/klimasız özetle ısıtıcı kaynağı olmayan bir odada yapmak durumunda olacağım. Fakat ısıyı çok düşürmemeye ihtiyacım var. Oda sıcaklığı tahminimce 5-15 arasında olacak bu kış havanın durumuna göre.

Bu sıcaklığı 18-20 derecede aralığında tutabilmem için nasıl bir akvaryum ısıtıcısı kullanabilirim?

(Kovayı bir leğenin içine koyup, leğeni su ile doldurup ısıtıcıyı onun içine koyacağım.)

Bana lazım olan termostat ayarı olan bir ürün fakat genel olarak 50W 100 W vb. şekilde satılıyor. Benim ihtiyacım olan ürünün ne kadar W gereksinim duyacağını bilmiyorum.

Örnek görseli ek olarak yükledim.

Teşekkür ederim.
(4) 

TL - Euro çevirirken TR mi Avrupa mı daha ucuz olur?

jamiro #1143559 
Şimdi bir arkadaşıma Macaristan Avusturya ya da Çek'ten bir şey aldıracağım. Parayı TR'de verirken Euro'ya çevirip mi vereyim yoksa o ordan mı çevirsin? Hangisi daha karlı olacak?
(1) 

polen filtresi değiştirirken sıkılan sprey nedir? (Video)

jamiro #1143354 
www.youtube.com

filtreyi söküp içini temizliyor ve yeni filteyi takmadan önce arabanın içine bir sprey koyuyor ve camları kapıları kapatıyor. Bu işlem her yetkili serviste yapılıyor mu ve o spreyin adı ve amacı nedir? Teşekkürler.

(sprey kısmı 2:35'ten sonra başlıyor)
(1) 

Tax free yapmak için globalblue tek seçenek mi?

jamiro #1142523 
Vergi iadesi alırken tek seçenek bu şirketi kullanmak mı? Çünkü verginin neredeyse yarısını iade edip diğer yarısını kendileri alıyor. Vergi iadesinin tamamını alabilmek için ne yapmak lazım. (Macaristan)
(2) 

çözündüğünde tadı bozulmayan ve yapması kolay dondurulmuş yemek önerisi

jamiro #1140751 
selamlar.

haftaiçi yoğun çalıştığımdan akşam kurt gibi aç bir halde eve gelip dolaptaki su içindeki yoğurda bakanlardanım. (şu an olduğu gibi)

haftasonu boş olduğum zamanlar evde yemek yapıp dondurucuda saklayayım haftaiçi eve aç geldiğimde tek zahmet o yemeği çözmek olsun istiyorum. yapması kolay bir yemek olmalı ki yapabileyim, en pratiğinden.
elbette çözündüğünde de tadı aynı kalan bir yemek olmalı. bazı yiyecekler dondurulup çözününce tad olarak mutasyona uğruyor gibime geliyor.

teşekkürler.
(4) 

radyasyon trollüğü bir kenara, AY'ın etrafında kocaman bi çember var şu an?

jamiro #1139901 
ışık kirliliğinden uzak bir yerdeyseniz görebilirsiniz. telefondan belli olmasa da capsi ekledim.
(9) 

şu dandik hepsiburada.com'u kullanmayın...

jamiro #1138974 
Bir klasik gitar aldık, adamlar başka bir markanın gitarını yollamışlar. Buraya kadar ne olmuş yani karışıklık her sitede olur diyebilirsiniz ama o şekilde değil...

Adamlar başka marka gitarın içindeki etiketi kazımış, üstelik bu kazıntıları gitarın içinde bırakmışlar, yerine saçma sapan hiç görülmemiş şekilde bir marka logosu yapıştırmışlar. Ama eski gitarın logosu gitarın sap kısmında hala duruyor. Altı başka üstü başka saçma sapan bir şey yollamışlar ve sahtecilik yaparken kalıntıları da yok etmeyi akıl edemeyecek kadar zeki karşıtı bir şirket.

Soru nerde diyeceksiniz sahtecilikle ilgili ne yapılabilir diyeyim o zaman...
(19) 

cidden, interneti yavaşlatmanın mantığı ne?

jamiro #1136943 
buyrun içinizi dökün arkadaşlar, biz de öğrenelim neymiş bunun sebebi?
gerçekçi ve akılcı fikirlerinizi bekliyorum.
(3) 

Macaristan IPhone'u, Tax Free oranı?

jamiro #1130549 
Herkese merhaba,

Macaristan Apple Store'unda Iphone 7 Plus 128GB fiyatına bakıyorum 3800'e bizde ise 4200. Arada 400 lira fark var vergiler dahil. 100 lira kaydettirmek için diye bir şey duydum oldu 300 tl.

Macar'dan alırsak 300 lira için bir sene eksik garantiyi istemem açıkçası fakat vergi iadesi ile birliktefark oldukça açılıyor diye biliyorum ama ne kadarını yatırıyorlar geri bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

Not: İki ekran görüntüsü ekledim (Apple Store fiyatlarının ekran görüntüsü).
İkisisin altında da toplam fiyatın ne kadarının vergi olduğu yazıyor. Örneğin Tr'de 1.190Tl'si vergi imiş bunun. Macar'da da 848TL vergi. Ben bu 848 TL'nin hepsini mi geri alıyorum birazını mı benim sormak istediğim soru budur. Teşekkürler.
(7) 

Hergün muhakkak ziyaret ettiğiniz siteler

jamiro #1124390 
Facebook gibi, ekşi sözlük gibi her gün neleri ziyaret edersiniz? Atıyorum Zaytung'u ben de severim ama her gün ziyaret etmem facebook gibi. Başlıkta olduğu gibi 'her gün' ve muhakkak ziyaret ettiğiniz siteler nelerdir? Teşekkürler.
(4) 

parmaklarımda / elimde yanma hissi

jamiro #1124206 
sadece sağ elimde ve korkunç derecede yanıyor. elimi hiçbir şekilde ateşte vs yakmadım. kimyasal bir şeye dokunmadım. sanki şu an elimi volkana batırdım o derece. öğlen hafifçe başladı menemen yaparken doğradığım biberlere yordum fakat korkunç bir hal almaya başladı.
(2) 

yeni iphone'u ne zaman TR'de göreceğiz ?

jamiro #1122604 
Türkiye'de Apple Store olduğu için Amerika ile aynı anda satışa girecek gibi bir beklentim vardı. Öyle olmadı. O halde ne zaman satışa çıkacağı konusunda bir bilgi ya da tahmin var mı?
(1) 

shazam vb program kullananlar varsa bir müzik sorgulatabilir mi?

jamiro #1119573 
bahsi geçen müzik show radyodaki başıboş saatler programının arka plan müziği. aşağıya linki ekliyorum. müzik için örnek dakika ise: 44:24 ten itibaren başlıyor ve 10 saniye kadar sürüyor. sonra da program sunucusu konuşuyor. o 10 saniye süre yeterli diye tahmin ediyorum. şimdiden çok teşekkürler

soundcloud.com
(7) 

Hani plajlar halkındı?

jamiro #1115533 
Abiler bunun ile ilgili kurallar çok açık. Kanun koyucular zamanında demişler ki kıyılar ve plajlardan herkes yararlanabilir, buraların kullanımı öncelikle kamu yararınadır. Haber sitelerinde okuyoruz plajlara para vermeyin falan diye. Yahu adamlar tüm plajı çevirmiş istinat duvarı gibi bir de kale girişi gibi kapılar var bariyerler, gişe falan...

Plajlara girişi kimse engelleyemez.
Plajlara girişte kimse ücret talep edemez.

Bununla ilgili artık ben bir adım atmak istiyorum. Biri bana yol gösterebilir mi? BIMER ve TURSAB'a yazmak dışında neler yapabiliriz? Çünkü Ölüdeniz'e, Patara'ya, Olimpos'a, ve gitmediğim ama ilerde gidecek olduğum tüm plajlara; etrafı kirletmeden, çöpümü sağa sola atmadan, kimseyi rahatsız etmeden, salt yüzmek, balık tutmak, yürüyüş yapmak, fotoğraf çekmek gibi aktiviteler için kullanmak istiyorum ve tekrar ediyorum hakkım olan şekliyle yani ücretsiz olarak kullanmak istiyorum. Bunun için ücret ödememek istiyorum. Hukuk bilenler yazsın abi. Bu konuya bir katkı sunun.

Konu ile ilgili yasal bilgiler (benim bilgim dahilinde olanlar)

1- Kıyı Kanunu
2- Plajların Kullanımı ve Denetimi Yasası (şunu nette aratınca yasanın olduğu pdf'i ya da linki bulamıyorum, bunu bile yazsanız katkınız olmuş olur)


***
Arkadaşlar konu biraz yan konulara sapıyor gibi. Şezlong ücretleri değil de giriş ücretleri/gişe mantığı üzerinden yorum yaparsanız sevinirim. Bir de konunun asıl içeriği hakkımı nasıl arayacağım ile ilgili.
***
(2) 

eski telefondaki ( lg g4) şifreli/kilitli videolar

jamiro #1110419 
Merhaba

Eski G4 model telefonumda bir takım videolar vardı galeride ve bunları seçenekler deyip gizli bir klasöre atabiliyorduk. Sanırım dosyaları kitle diyorduk. Bunlar daha sonra telefonum bozulunca kitli halleriyle hafıza kartının içinde kaldılar. Telefon artık yok. Şimdi mesela boyutuna bakıyorum 300Mb diyor ama açmaya çalışınca (hangi player ile olursa olsun) dosya bozuk hatası veriyor.

Uzantıları da .dm olmuş. Bunların uzantılarını telefonun çektiği uyzantı ile dğeiştiriyorum yine olmuyor.

Bu videoları nasıl oynatabilirim?
(2) 

Sözlükten cahilrobot 'a ulaşmam lazım.

jamiro #1108083 
Bana buradan özel mesaj yolu ile ulaşırsa çok sevinirim. Kendisine Rodos feribotları ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
(1) 

iphone 7

jamiro #1094012 
android kullanıyorum ios'a geçiş yapmak istiyorum. bu iphone'lar sanırım her sene aynı zamanlarda çıkıyordu ya da ben yanlış hatırlıyorum.

bi de çıktıktan sonra türkiye'ye geliş tarihi var.

bunları hesap edersek bu sene hangi ayda satışa çıkar iphone7?
(1) 

garageband logic pro vb sorusu

jamiro #1092743 
selamlar arkadaşlar. şimdi en son kullanımı kolay diye mac os x üstünde garageband ile bir deneme kaydı yaptım. kayıtta akustik gitar vokal midi klavye ile çalınmış çalgılar falan var. bir de davullar var garageband'de akıllı davulcu ile çalındı. ben projenin çıktısını alınca davullar falan saman gibi duyuluyor. gitarlar da öyle. böyle güzel dolu dolu gelmiyor kulağa. referans kulaklığı ile daha dolu geliyordu oysaki. olay mix-mastering yapma mevzusu tamam ama nasıl yapılır diye araştırıyorum ama yok doğru dürüst anlatan bir kaynak bulamadım. yeni başlayana öğretir şekilde. yaptığım kayıtlar hiç içime sinmiyor. bu işi nasıl öğrenebilirim teknik detaylarda çok boğulmadan. mantığını kavrayacak kadar.
(1) 

Sözlükteki PayPal Lösev kampanyası

jamiro #1084529 
Başlığı açan arkadaş elinde kağıt kalem topluyor imiş miktarı. sözlük hesabım olmadığı için buradan yazayım dedim birileri ona haber verirse sevinirim. 4,72 USD kalmıştı benim de hesabımda aktardım kampanya hesabına... Teşekkürler
(1) 

renklerle nota yazım programı var mı?

jamiro #1077934 
varsa hangisi?
(3) 

Amazon'dan gelen ürünün arızalı çıkması

jamiro #1069102 
Arkadaşlar ürün geldi, arızalı çıktı. Ben de kargocuya tutanak tutturdum ve kabul etmedim. Amazon müşteri hizmetleri ile de sağlıklı iletişim kuramıyorum dil sorunundan dolayı. Şu an iş ve işleyiş nasıl ilerler?
(1) 

vodafone supernet'te yavaşlama

jamiro #1069100 
var mı yoksa normal mi sizde? speedtest'te 31mbit hız alıyorum (tarife 32mbit) ama gel gör ki bariz bir yavaşlama var hatta adeta sürünüyor.
(1) 

tüketici hakem heyetine başvururken şikayet edilen firma kısmına...

jamiro #1068069 
Çok hızlı özetliyorum. LG G4 marka/model telefon kronik bir kapanma, tekrar açılmama sorunu yüzünden (sanırım anakart yanmış) yetkili servisine yönlendirildi. Servis parça talebinde bulunmuş sonra temin edemeyeceğini anlayınca değişim kararı verdirtmiş LG Türkiye'ye. Şimdi ben de tam bu anda duyurudan sordum ve onarılamayan ürünlerde değişim yerine para iadesi alabileceğimi öğrendim (Tüketiciyi Koruma Kanunu, 5. Kısım, Madde 56)

Fakat Lg Türkiye kendi dalgasının keyfine göre değişimde ısrarcı tutum sergiliyor. Mail atıyorum müşteri hizmletlerini arıyorum servisi arıyorum taleplerimi bu kanallarla yapıyorum itina ile reddediyorlar.

Bahsi geçen kanun maddesinde "satıcı bu talebi reddedemez" diye ibare olduğunu hatırlatıyorum, "kanundan haberdarız ama bu şekilde olacak" diye bir dayatma var.

Ben de dün tüketici hakem heyetine başvuru yaptım mesainin son dakikalarında yetiştirdim belgeyi. Ama orada görevli şikayet edilen firma kısmını, LG Electronics Turkiye olarak değil de telefonu aldığım yer olan BIMEKS yazmam gerektiğini falan söyledi. Bana çok aşırı saçma geldiği için düzeltmedim. Zaten son dakikalarda yeniden belge düzenleyecek zamanım yoktu. Yaklaşık 3 ay falan sürüyormuş bu davalar. Bu kadar süreyi sırf yanlış muhattap yazdığım için kaybetmem değil mi? Daha doğrusu yanlış mı değil mi ondan bile emin değilim.
(3) 

LG Türkiye Çirkefliği

jamiro #1067398 
LG G4 'lerde özellikle Android 6.0 güncellemesi sonrası oluşan aniden kapanma ve tekrar açılmama, logoda takılı kalma sorunu için telefonumu yetkili servise yolladım. Serviste anakartın değişmesi gerektiğini söylediler, siparişi verilmiş bekleme halindeydi. Bir hafta sonra yani geçenlerde tekrar aradım, parça temin edilemediği için değişim istenmiş. Ben de tam bu durumda araya girdim ve değişim değil iade istediğimi söyledim. Talep oluşturdular. Servis belki geçiştiyordur diyerek LG Türkiye müşteri hizmetlerini de aradım ve oradan da talep ettim iade işlemini.

Bugün iade talebim ne oldu diye aradım reddedildi dedi. "tamirinin mümkün bulunmadığının anlaşılması hallerinde, 4 üncü maddede yer alan diğer seçimlik haklarını kullanabilir. Satıcı bu talebi reddedemez. " maddesini hatırlatarak iade talebini reddedemeyeceklerini hatırlattım, gevşek gevşek konuştu LG Türkiye. Gidin istediğiniz yere şikayet edin modunda devam etti tüm konuşma... Bunları LG'nin asıl merkezine de şikayet etmek lazım aslında da ingiliççe derdi var işte... (bu konuda da kısaca yardımcı olmak isteyen olursa çok memnun kalırım)

Şimdi ben bu durumda tüketici hakları hakem heyetine mi başvuru yapmalıyım? En doğal hakkım para iadesi istemek ama yokuşa sürüyorlar. Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim dilekçeyi online olarak verme şansımız var mı ya da nereye gitmek gerekiyor? Bir de bu mahkemeye başvurmak için firmanın bana olumsuz bir cevap vermesi gerekir mi yazılı olarak yoksa direkt yarın başvurabilir miyim? teşekkürler
(1) 

Serviste "değişim" kararı çıkan telefon hakkında

jamiro #1067223 
Şimdi arkadaşlar LG G4 marka modelli telefonum için değişim kararı alınmış. (Telefon durduk yere kapanmış ve bir daha açılmamıştı. Şarj soketi gevşemişti kulaklığı da bozuktu.) Şimdi bu değişim kararı alınmış telefon yerine, benim kulaktan dolma bilgilerime göre, para iadesi istemeye hakkım var. Bu bilgi doğru mudur ve evet ise bunun kaynağını nereden bulabilirim? Biraz Google araması yaptım ama bu maddeyi bulamadım tam olarak.
(2) 

Amazon Siparişim (balıklama daldım)

jamiro #1065234 
Amazon'dan ayrı ayrı bir kulaklık bir de mikrofon siparişi verdim. Son ekrana kadar gelebildim siparişte (aslında yanlışlıkla verdim ilk siparişi sonra battı balık yan gider diyerek ikinci siparişi de verdim)

Kulaklık kargo dahil toplam 55 dolar.
Mikrofon kargo dahil toplam 75 dolar.

Ayrı ayrı sipariş verdiğim için o vergi şeysini eklemedi. Sadece ürün + kargo ücreti.


Şimdi benim merak ettiğim herhangi bir vergi öder miyim esktradan? Yoksa siparişleri iptal edeceğim.

takılma durumu vs. ya da başka bir sorun ile karşılaşır mıyım?
(2) 

İnce saplı bas gitarlar hakkında

jamiro #1026592 
i.ytimg.com

Şu abinin elindeki 4 telli bas gitarın klavyesi çok ince akustik gitarlar gibi. Bu tarz hangi modeller var acaba? Gidip mağaza dolaşma imkanım yok küçük bir yerde yaşıyorum. O yüzden hali hazırda bilgilerinize ihtiyacım var. Bu fotoğraftaki gitarın markası modelini arattım ama Türkiye'de yok. Oldukça da pahalı gibi zaten. 1000 lira civarı böyle bir bas gitar var mıdır? Yine 4 tel. Saygılar, sevgiler.

dn: Fotoğraftaki gitarın detayları: overwaterbasses.com
(1) 

İnstagram da fotoğrafı beğenip geri alma

jamiro #1015806 
İşe yarar mı yoksa düştü mü karşıya bildirim? Geri alma işlemi aynı saniyede yapıldı bu arada...
(1) 

Facebook hesabına mesaj gelince mail gelsin istiyorum

jamiro #1012404 
Bunun ayarlarını önceden bulabiliyor idim şimdi bi türlü denk getiremedim o ayarları. Nereden yapıyorduk bunu dostlar
(4) 

Lg g4 tv bağlantısı

jamiro #1011959 
Yapmak için nasıl bir aparat almam lazım? Teşekkürler
(4) 

Google Drive hediye alan

jamiro #993863 
Google Drive LG G4 kullandığım için hediye 100 gb alan hediye etmiş 2 yıl süreyle... Bu süre zarfında alanın hepsini kullanırsam sürem dolduğunda dosyaların akıbeti ne olacak bilgisi olan açıklarsa sevinirim. Teşekkürler.
(1) 

Periscope

jamiro #967652 
Bu uygulamada bir harita çıkmıyor muydu nasil açılacağını bulamadım.
(1) 

büyük mağazaların gittigidiyor, sanalpazar vs hesapları

jamiro #966873 
mediamarkt gibi büyük isimler neden gittigidiyor hesabı açar kendine?

hadi daha çok müşteri sayısını hedeflemek adına yapıyor olsun da neden kendi sitelerinden daha ucuza ürün satar?

Nasıl ve neden oluyor? Acaba dandik teşhir ürünlerini mi koyuyorlar oraya?
(4) 

zenfone 2

jamiro #955986 
1.8ghz 16gb+2gb 1099tl
2.3 ghz 32gb+4gb 1299tl
2.3 ghz 64gb+4gb 1499tl

Fiyatlar resmen açıklandı.
32GB olanı almaya değer mi?

Sanıyorum G3 ile sık sık karşılaştırılıyor. İkisi de aynı fiyatlarda yani. Şu durumda G3 mü Zenfone2 32gb mı yoksa başka bir alternatif mi?

Cahile anlatır gibi.
(2) 

arabaya mp3 hazırlama

jamiro #953529 
şimdi bu soru çok cahilce gelebilir cevabını deneme yanılma ile de bulabilirim ama yazdırıp hemen evden çıkmam lazım yamuk olmasın diye soruyorum, arabada cd çalar var mp3 ibaresi de var üstünde. bunları 4gb'lık dvd ye çeksem okuyor mu yoksa şu 700mb lık cd ye mi çekmeliyim?
(11) 

sadece erkeklerin anlayabildiği cumartesi olayı ne lan

jamiro #945976 
bir geyiktir gidiyor.
(6) 

Sony Walkman NWZ B172: BOOT ERROR Hatası

jamiro #937406 
Arkadaşlar bir halt edip mp3 player'imi formatladım. Amacım karman çorman olan listeyi baştan yapmaktı, komple seçip dosyaları silmek yerine format atayım tertemiz olsun dedim. Ama bunu yapınca başlıktaki hatayı almaya başladım. Arkadaki reset tuşu falan hiç bir işe yaramadı. Nasıl düzeltirim bu sorunu?
(6) 

4G/5G Muhabbeti

jamiro #933166 
5G teknolojisine geçiş sürecindeyken, 4G'yi es geçip 5G'yi bekleme fikri mantıklı mantıksız mı?

Örneğin biz kullanıcılar olarak burada akıllı telefon, tablet, pc vs tavsiye ederken "abi biraz daha bekle şu çıkacak zaten" diye tavsiye veririz ya, şimdi cb'nin bu söylemi neden bu kadar dalgaya vuruldu ben pek anlamadım.

troll, çomar falan değilim merak ettim sadece. Eksik bildiğim bir şey var çünkü anlaşılan.
(3) 

burda ne oluyor capsli

jamiro #931469 

mobil görünümden çık