(2) 

korku gerilim filmi

mula #709857 
2008 yapimi fransiz filmi sonu surprizliymis bi kizla ilgili sanirim filmin basinda kiz donla kosuyo bi yerde odada tutmuslar kizi kiz konusmuyo felan on dakkasini izledim sadece film var bende ama adini unuttum yuzlerce film icinden bulamadim.

Edit: Buldum fiyufiyut.
(2) 

alkol antibiyotik

mula #704891 
yarın alkollü bir yerlere gidicem ve bayadır da ilaç kullandığımdan artık sıtkım sıyrıldı. bir gün antibiyotiğe ara versem bişi olur mu? (soru cahilce farkındayım ama baya bunaldım)
(6) 

istanbullu kadınlar

mula #703701 
naptınız içlik giydiniz mi soğuk mu hava o kadar? sadece pantolon giysem donar mıyım? kilotlu çorap filan çok teferruat gibi geliyo..
(1) 

dersane deneme sınavları

mula #703667 
öğrencisi olmayanları da deneme sınavına sokan hangi dersaneler var. bizim zamanımızda parasını verince alanlar vardı ama şimdi hiç hatırlamıyorum.
(3) 

yemeksepeti

mula #703149 
açık bir yer yok görünüyo bütün fast food ağı komple kalkmış şu an daha önce de kar yağdı böyle olmamıştı bende mi bir yanlışlık var yoksa gönderim yapmayabiliyorlar mı?

yer: ist avrupa
(2) 

görünmeyen entry

mula #702477 
nedir ne değildir?
(4) 

bu havada koşulur mu?

mula #701523 
sabahları çok sıkılıyorum ama fazla korkak olduğumdan sokağa çıkmıyorum da. aslında atatürk ormanı var yakınımda ama orman sonuçta bir de kış şimdi. florya civarında koşan yürüyen var mı? sahile mi inmeli? otobüsle gidebilirim aslında sanırım. ama sabahları ne kadar güvenebilirim hep ıssız bir yer sonuçta. bu civarda dışarda yürüyen koşan var mı?

bir de koşmak sağlıklı mı? öyle dur koşim bari diyip koşmak doğru mu vs.

teşekkürler
(5) 

tonik sorusu

mula #700988 
şimdi ben cin aşığı biriyim ama tonikle içmiyorum çünkü schweppes'te glikoz şurubu var. glikoz şurubunun zararı yok demeyin. ben baya inandım artık buna değiştirmem mümkün değil. cine dönecek olursak soda da sevmediğimden suyla içiyorum. benim için bir sakıncası yok ama başka ne marka toniği nasıl nerden bulabilirim? ya da cin için öneriniz var mı su haricinde. ama kokteyl filan demeyin her gün yapması zor.
(1) 

doktor moktor varsa aşı sorusu

mula #700971 
rahim kanseri aşısı yaptırdım bugün ama doktora sormak aklıma gelmedi hiç, alkol kullaniim mi? sorun olur mu.
(3) 

türkçe yardım

mula #700445 
ygs test kitabı çözüyorum bulamadıklarım var. birçok soru olduğundan direkt duyurudan soramıyorum. zaman zaman test çözdükçe on on beş soru birikiyor bu şekilde çözemediğim. böyle durumlarda bana yardımcı olabilecek birileri varsa pek tatlı olur. ben soruların fotoğraflarını çeker caps atarım. o da bana kısaca çözümü açıklar.
(2) 

zehirlenmis olabilir miyim?

mula #698685 
Kremali makarna yedim oglen ama kremanin ustunde acildiktan sonra iki gun icinde tuketin yaziyomus, ben tabii ancak simdi ayiyorum bes alti gundur dolaptaydi. Midem baya kotu ondan midir etkiler mi? Napiym simdi bu agriyi acile gitmeme gerek var midir?
(1) 

meyveli pay tarifi

mula #697107 
nette çok tarif var hele yabancı sitelere bakınca işin içinden çıkamadım hepsinde de hamur için farklı tarifler vermişler. neyli yapcağımı da bilmiyorum bu mevsimde güzel meyve yok gibi. bana pie konusunda tarif verin akıl verin yarına yapmam lazım çok acil.
(3) 

elbise ayakkabı felan bakmalık siteler

mula #696599 
daha çok spor mağazaları tabii zara felan değil de. bir markafoni trendyol filan duydum onlar da kötüymüş beğenmedim. teşkürler.
(5) 

pilates işe yarıyo mu? ve spor sorusu

mula #691861 
akşamları bos bos durmiim gidim diye düşündüm bir de şu aralar orta yaşlı teyze gibi evde oturduğumdan sporla uğraşasım var stresliyken iyi oluyor. fakaat, bunu bütün hayatım boyunca yapamam takdir edersiniz ki. bırakınca kilo almak filan istemem. bırakınca etkisi nasıl olur?
(6) 

mayo bikini bone felan

mula #691860 
bu mevsimde nerden bulabilirim ki? bikinim ve mayom var ama ipli mipli hep yüzerken dayanıksız yani. kursa gidicem mayo nerden bulurum ki, birkaç adidasa sordum ellerinde yokmuş haliyle bu mevsimde.
(6) 

spaghetti yapıcam

mula #691711 
yemek işini bana kaldı, yanına da kırmızı şarap getirilcek. nasıl yapsam ki? makarna tek başına zaten öğrenci yemeği bildiğin, güzel bir sos yapiim dedim bolognese anne yemeği arrabiata bildiğin domatesli makarna alfredo dedikleri şey annanemi getiriyo aklıma (ev şartlarında yapınca tabii lokantada yiyince nedense insana uu beyb gibi geliyor makarna) şöyle değişikli sos önerisi olan var mı? italiana/o abiler ablalar. teşekkürler şimdiden.
(4) 

damga pulu vergisi

mula #690843 
kiracıya (dükkan) çıksın diye dava açılcaktı damgayla alakalı bir şey eksik olduğu için yarın vergi dairesine gidicem. fakat annem o kadar şaşkın bir kadın ki bu yatıracağımın şeyin ne olduğunu avukat anlattığı halde hatırlamıyor. damga pulu vergisini şu an uydurdum. kırk elli liralık bişeymiş. ne olabilir ki bu? netten baktım ama emin olamadım. ikinci mevzu da herhangi bir vergi dairesinden yatırabilir miyim. belki bir bilen vardır teşekkürler.
(1) 

bakırköy sessiz kafe

mula #689708 
ders yapıcam nerde otursam bilemedim sahilde kahve dünyası'na gidiyorum hep ama bir değişiklik yapiym desem nereye gidicem bihaberim. sürekli gözleri üstümde olan garsonlar da işi bozuyo malum. starbucks olmaz içerisi çok loş koltuklar rahat, koltuksuz masaların da masası küçük. ders yapılmıyo. (du en son yani)
(2) 

universitede ogretmen ogrenci iliskisi yasak mi

mula #686749 
Bizim fakultede olmustu boyle bisey hocaya sorusturma acildi ama bi kitabi zorunlu filan tutmus o yuzden mi acaba diye aklima geldi.

Bir de bir hocayla iliski yasayanlarin yorum goruslerini merak ettim. Bi de dusununce asistan yirmilerin ortasinda yirmilerin basindaki insanlarla iletisim halinde. Bilmiyorum bu tarz seyler takildi aklima.
(1) 

istanbul muzeler

mula #678630 
Bugun acik midir? Gulhane'dekiler felan. Normalde tatil gunleri pazartesi.
(3) 

emekli sandigi hastane istanbul

mula #669989 
Su an Mecidiyekoy'deyiz arkadasimin dermatolaga gitmesi lazim biraz da acil yakinlarda Kizilay bi Bakirkoy'de var pek paramiz da yok ozele verecek nereye gitsek bilemedik.
(2) 

bir film vardi

mula #669634 
Isvec Norvec gibi bir yerde geciyodu. Genc bir kiz vardi kucuk sehirdelerdi baskente gitmeye filan ozeniyolardi kiz libodosu yuksek biriydi telefonla filan aradigi hatlar yuzunden tel faturalari cok gelmisti. Bi partide bi elemanla bi muhabbetleri oluyodu bunun uzerine kimse kiza inanmiyo herkes dalga geciyodu. Bu tarz biseydi var mi hatirlayan?
(3) 

laptop klavye tuslari

mula #668954 
calismiyo birkaci haric dogru basan yok yarin servise vericem ama neden olur vahim bisi mi. ustune bisi dokulmedi.
(1) 

şubatta doğu

mula #666552 
gezilir mi? diyarbakır, mardin filan. yazın çok sıcak olur. baharda okul var. sömestrda gezeyim diye düşündüm. ama nasıl olur oralar bilemedim.
(2) 

konya'dayiz napalim?

mula #665327 
Dokuzda ucagimiz var simdi sehir merkezine iniyoruz adi alahattin miydi nasildi tam bilmiyorum. Napalim iki saat boyunca ne edelim?

Ne yiyelim ya da?
(6) 

herkese noluyo?

mula #663941 
çıldırdınız mı topluca nedir bu caps manyaklığı?
(5) 

film sorusu

mula #663331 
lars and the real girl'ü pek severek birçok kez izledim. ryan gosling'le alakası yok en baştan söyliyim. film acayip bizden samimi geldi. böyle başka bildiğiniz filmler var mı?

not: little miss sunshine'ı beğenmedim.
(2) 

yıldız teknikteki (davutpaşa) abiler ablalar acil

mula #659253 
okulun içinde yurt varmış güzel de bir yurtmuş. fakat ben beyazıt'ta okuyorum. sizin okuldan ulaşım nasıl zor mu beyazıt'a gidilir mi? nabiiyım? davutpaşa ne onu bile bilmiyorum.
(3) 

hangi bölüm kaç binden alıyo?

mula #655135 
nette hep puan gösterilmiş puandan çok kaç binden almış okul-bölüm onu merak ediyorum. nerden nasıl öğrenebilirim?
(3) 

üniversiteyi bırakma

mula #654859 
üniversiteyi bıraktım diyelim. ileride bir zaman, beş yıl sonra on yıl sonra bilemiyorum. diyelim ki sınava girdim ve bıraktığım bölümümü bıraktığım üniversitede kazandım tekrar. yine 1. sınıftan mı başlayacağım. zamanında verdiğim dersler ne olacak?
(2) 

yurt yedek listesi

mula #653788 
ara sınıfım. genel yurtlar için 32. yüksek ücretli yurtlar için 4. sıradayım. ama genel yurda çıkmam lazım okuluma yakın yüksek ücretli yurt yok. daha önce bu durumda yerleşebilenler var mı? bi de beim yerleşmem için ara sınıf olanların yurda gitmemesi gerek değil mi? 1. sınıfların yerleşmeleriyle alakam yok?
(2) 

amerikalı kadın şarkıcı

mula #653081 
gençten bir kız. yıllar önce bir klibini izlemiştim. siyah bir adamla düet miydi neydi. salda başlıyodu klip. eğlenceli bir şarkıydı. hatun böyle hafif melez gibi uzun siyah saçlı yuvarlak yüzlü. herkesin eğlenip parti verdiği bir klipti. paloma faith ve bu hatunun klibi sürekli dönüyodu. 2010 filandı sanırım. bir buldurun be.
(1) 

flapjack

mula #651805 
ingilizce altyazısını bulamadım. acaba yapılmamış mıdır yoksa ben mi bulamıyorum? 2. ve 3. sezonun da türkçe seslendirmesini bulamadım. kardeşimle izliyoruz sürekli çevirmeye çalışmak çok yorucu yardımcı olabilenlere şimdiden teşekkürler.
(3) 

kedi bakımı

mula #650811 
babam kedisine sokakta bakıyor. sokakta dediğim evinin terası var ama keretayı daha terasta görmedim ya komşuların bahçesinde bir koltuğa kıvrılmış ya da minik olduğu için garaja girebilmiş filan. aslınd ilaçlattım veterinere ama ona rağmen bir güzel de pirelenmiş. şimdi bu yarı sokak kedisi sayılacak sıpayı ben nasıl piresiz tutucam?
(4) 

diş etine kaçan artık

mula #650218 
bugün közde mısır yemiştim demin fırçalamadan önce dişlerime bir baktım her yerde siyah noktacılar köz kalmış. diş ipiyle sanıyorum hepsini temizledim ama üç tanesi tam köke doğru kaçtı üç farklı dişte. diş ipiyle alamadım haliyle. deli olcam diş etinde siyah siyah duruyorlar alamıyorum. napıcam nasıl kurtulucam dişleri çürütür mü bugünün yarını var diş hastalığı çektiriyor.
(3) 

haramidere lunapark

mula #645471 
buraya giden var mı, nasıl? park açık değil mi
(3) 

kadıköy'den kartal tren istasyonunun oraya nasıl giderim acil!

mula #641533 
arkadaşım hastalanmış acil gitmem lazım nasıl gidilir
(4) 

kedinin her yeri pire

mula #640113 
yıkadım ama her tarafında siyah küçük bişiyler var pire zaar. nabıcam ölmüş gibi o pireler.

bi de yavru daha kuma tuvaletini yapması gerektiğini nasıl öğretcem oraya yapmıyo
(3) 

facebook sohbet kapanıyor

mula #639957 
ben sohbeti kapatmıyorum ama birçok kez giriş yaptığımda sohbetin kapalı olduğunu görüyorum. normal mi bu?
(2) 

kredi kartı taksit

mula #634664 
normalde taksitli bişey almam alırsam da iki taksit alırım ama banka her şeye kendiliğinden dört taksit ekliyor. neyse diyelim 500 liralık bişeyler aldım ama çoğu taksitli, dönem borcum 140 lira filan gözüküyo haliyle. ben yine de 500 lira yatırırım bankaya borç bitsin diye. ama anlamadığım şu borcu kapattığım halde bir ay sonra ekstreye baktığımda misal bilmemne mağazası 2/4 filan diyor. dört taksit ikinci taksidi gibi. lan nasıl olur ben borcu bitirmiştim? ve bu sürekli oluyor. kafam karıştı neden böyle.
(3) 

yüksek lisans kaç sene

mula #630896 
2011-2012'de başlamış biri şimdiye bitirmiş midir?

edit: tezli
(3) 

kumda yürüyüş için ayakkabı

mula #616996 
kumda yürürken ne giyeyim spor ayakkabısı hiç olmaz malum terlikle yürümek azap gibi. kumda yürürken ne giyiliyor yahu.
(2) 

taksim'e nasıl gidicez?

mula #614369 
metro çalışıyor mu, otobüsler nereye kadar gidiyor? nasıl gidilcek? cevizlibağ'dan dolmuşa bineyim diyorum ama nerde indirir? nasıl o taraflar
(3) 

homeland

mula #586839 
nasıl bilirsiniz? ilk bölümü izledim hiç sarmadı.
(1) 

bu kadın kim

mula #579698 
www.youtube.com

klipteki. biliyorum bir yerden tvden muhakkak ama çıkaramadım.
(2) 

adres sorusu

mula #577723 
BAHÇELİEVLER KAZIM KARABEKİR ORTAOKULU
ZEKİ KARSAN SK. NO:1 BASINSİTESİ
BAHÇELİEVLER

buraya nasıl giderim? metrobüsle bahçelievler'e gelmeyi planlıyorum hatta direkt öyle yapacağım en hızlı çözüm olarak.
(1) 

mara diye grup vardı

mula #577536 
hatırlayan var mı? bende hala vardır şarkıları kenarda diyen ya da. yıllardır dinlemedim aklıma geldiler :)
(4) 

acil yemek önerisi

mula #576575 
ne yapayım, akşam yemeğini hazırladım sıkıntıdan yapıcam fantastik örneklere açıcığım. baklava felan yapamam ellerim ağrıyo açamam şu an.
(7) 

süte karıştırılan bişey

mula #576402 
baya oluyor annem getirdi. kahveyle pek aram yok kullanmadım. annem de minicik bi kavonaza belki tadarız diye almışseven biri varmış o şeyi isteyince vermiş. o şey dediğim ne bilmiyorum. üzerinde almanca şeyler yazıyordu. belki süte bile katılmıyordur. sıcak mı soğuk mu içiliyo bilmiyorum. suyladır ya da belki. kahve gibi bişey böyle incecik tanesiz toz. tadınca ağızda hemen eriyo kahve gibi acı değil ve yağ gibi böyle yağlı baya. sıcak süte kattım köpürdü süt. bi buldurun be bilememişim kıymetini sütle sevdim çünkü.
(3) 

taksim dolmuş

mula #573725 
nerden kalkıyo dolmuşlar? cevizlibağ olur, mecidiyeköy olur, bakırköy ve mümkünse florya dolmuşlarına ilgim büyük. bilenler bi yardımcı olsanız.

mobil görünümden çık