(3) 

çapanın orda medikalciler

mula #906335 
cadde üstünde miydi eskiden bi ara sokakta medikalciden alıyoduk unuttum şimdi nere bakim atel alıcam

not: şimdi uyku tikler yarın
(8) 

nar çiçeği renkli ruj

mula #905916 
nerden alim hangi marka? baktım birkaç yere emin olamadım.
(10) 

telefonun ekranı sizlere ömür cam alayım diyorum

mula #904943 
nerden alayım, kendim takmayı denicem yutubda videolar varmış, gözüme çok zor görünmedi. camı nerden alıcam ama o önemli. bi de incecik bi yapışkan gibi bişeyi var o neymiş adı filan yapan deneyen var mı?
(15) 

mezuniyette kot giyilmez mi ya?

mula #902983 
deli olucam hakikaten elbise hayatta giyemem öyle kadın işi ben napcam
(16) 

bakırköy ruh hastanesi sorusu

mula #902873 
ya burdan randevu alcam, doktorun bi sonraki randevusu 10 dk sonra la bu nasıl psikiyatri sistemi? dahiliye doktoru mudur bu. ya sabır. bilgisi olan var mı?
(6) 

fikir verin, nasıl yapim

mula #902459 
şimdi bu yaz mezuniyetim var o gün için kenarda elbisem de var ama spor bi model herkes olmaz dedi. benim de kafamda yer etti ama aklıma hiç gelmemişti ta ki bugün mağaza gezene kadar. geçen sene büt-tün mağazaları tavaf ettiğim halde beğendiğim bişey olmadı alacak. bugünse bir bluz ve elbise beğendim. ama sadece zayıflara yakışacak cinsten. kilomla bir problemim yok zayıflama gibi bir hedefim de yoktu hiç ama sırf onu giymek için zayıflamaya hazırım.

sorum şu; siz olsanız zayıflayıp mı alırdınız? yoksa 36'sını alıp 36 olunca mı giyerdiniz? yoksa kendi bedeninize uygunu alıp aman canım ille zayıflar giyecek değil ya mı derdiniz. not: ben 38 bedenim. eğer zayıflayana kadar biterse diye çok korkuyorum oofff.
(7) 

mug sorusu

mula #900999 
starbukcs'takiler çok keko göründü gözüme eşek kadar adı yazıyo üstünde filan. en az 5 saat sıcak tutsun istiyorum. parası çok sorun değil. amazon'dan filan alamam türkiye'de olması lazım. nerden alim? çibo'lara nedense hiç güvenemiyorum kahvesi gibiyse fena...

deneyip memnun kaldıysanız starbucks'inki nasıl bi de son çare olarak?
(6) 

pudra napılır?

mula #899418 
bebek pudrası aldım yüzüme sürdüm arkasında kullanım bilgisi yok napıcam bunu
(1) 

facebook'ta aratılma

mula #898635 
ben bunu yüzyıl önce kapamıştım arayan bulamıyodu sanıyordum. ama aratıldığımda çıkıyomuşum. ayarlara baktım her şey friends neden böyle acaba?
(5) 

sultan ahmet tatlıcı

mula #897214 
tramvay durağına gelmeden 20 adım ötesinde bi tatlıcı var. güzel mi oranın tatlıları yarın yiyim diyorum ama emin olamadım.
(4) 

descartes hakkinda bilgi ve postmodernistler

mula #895663 
makale olur, goruslerini iceren bir yazi olur fark etmez bilgisayar basinda degilim ve arastiracak vaktim yok link verebilecek biri varsa cok makbule gececek.

2.si postmodernistler, hoca soracagi konulardan birine de bunu yazmis da tutup postmodern edebiyatcilari da sormicaktir kimleri kast ediyo acaba? derrida filan midir? yunan felsefi orta cag felan cunku konular post modernistleri gorunce sasirdim.
(8) 

sut bagimlilik yapar mi?

mula #895390 
ve sut icmek zararli mi oyle biseyler duymustum.

edit: gunluk sut icilmekte
(6) 

karakola yakın kimliğimi kaybettim

mula #894998 
gidip sorsam mı karakola, eğer biri çarpmadıysa paso kimlik kart cebimdeydi tekele girdim, bişiler aldım. sahile indiğimde üçü de yoktu. tekele girmeden para bakıyordum cebimden o zaman düşürmüş olabilirim bir ihtimal karakol da 50 mt ötede. polis molis çekiniyorum da bir yandan daha önce de aynısı geldi başıma leş gibi davranıyorlar. siz napardınız.
(5) 

bu ne demek: arama geçmişinde temizlemek gibi bişey

mula #891708 
mail adresini girdiğim yere şifremi de yazıp giriş yapmaya çalıştım tab'a tam basamamışım kabak gibi çıkıyo o şey satırda nası tarif edicem bunu bilemedim arayamadım gugılda. şifremi değiştiremem 10 yaşımdan beri kullanıyorum. çıkış yaptığımda yeni giriş yapacak biri görecek napıcam arama geçmişini temizledim gitmedi ordan hoofff.
(1) 

şarkı arıyorum

mula #885260 
adı everything parçanın çok yüksek ihtimalle x feat y gibi tek kişinin şarkısı değil. hafif electronicti sanki çok da hatırlamıyorum. bilen var mı? f harfiyle başlıyo olabilir sanatçısı.

edit: kadın söyleyen
(2) 

adobe indesign

mula #884063 
adobe indesign bilen biri var mı?

bir derginin kapağı ve dört sayfası birebir olarak yapılmalıymış. zip olarak atılması gerekiyomuş.

sanırım final ödevi ben dersi almıyorum arkadaşlar bana dedi şimdi, nasıl yapıcam yardımcı olabilecek biri var mı, zip kısmını değil tabii. torrentten indirdim programı.
(13) 

kyk kartıma para mı yatmış?

mula #883357 
kredim bu sene son yatıyo. bugün hesabıma bir bakarım 899 lira var. ya böyle bişey nasıl olur? dicem ki son zamanları toplu çekebiliyorum e 3 aylık alacağım yok ki? daha fazla var. ki zaten öyle de yapmaz 6.sında 300 yatar çeker yerim 4 senedir böyle. bu ne şimdi? neler oluyo
(4) 

piyano akort

mula #882274 
arkadaşımın piyanosu var ama kendi de bilmiyo çalmayı, akordu bozukmuş. çook sıkılıyoruz evde deneyelim istedik ama akort işi nasıl olucak? piyanoyu bir yere götüremiceğimize göre birini mi bulmamız lazım. moda'da bize yardımcı olabilecek biri var mıdır?
(3) 

faturalı soru

mula #882072 
şimdi sayacı kontrol etmeye memur geliyo ya, benim evin sokak kapısından başka da bi kapısı daha var onu kapayınca sayaca bakamıyolar haliyle. şimdi ben bu kapıyı hiç açmicam çünkü o kapıyla sokak kapı arasında hem eşyalar filan var hem de korkuyorum gündüzleri de açık tutmuyorum. nolur faturayı yazamazlarsa, ceza gelir mi? bi de bayaa kafalarına göre geliyo memurlar ayda bir şu tarih diye bişi de yok. sürekli kapı açık oturamam ya.
(8) 

elektrik sayacımı mühürlemişler

mula #882067 
kırmızı mühür vardı üstünde kırarsanız cezası var filan yazıyordu. faturanın üstünde de hiçbir şey yazmıyordu borç miktarı dahil. ben baya korktum kimbilir ne kadar borç çıkacak diye bugün 186'yı aramayı akıl edince öğrendim ki hiç borç yokmuş. biz bişey diyemeyiz kırmızı mühür merkeze gitmeniz demek ordan öğrenirsiniz dediler. e borç yok bunlar beni çaya mı bekliyo, nedir olayı bunun? bi de evle arada ilgilenen emlakçı gitse sorun olmaz di mi?
(3) 

urbanears sorusu

mula #878571 
kulakiçi modelleri nasıl bunların medis ve kransen var sanırım, ikisinden birini alayım diyorum yılbaşı hedayesi olsun diye. karar veremedim head olanları çok başarısızdı çünkü.
(3) 

bebek'te kaldik

mula #878395 
trafik yuzunden kalakaldik burda mumkun degil gidilmiyo sahilden alternatifi var mi besiktas'a gitmemizin? taksim ya da herhangi bir metro yolu da olur.
(8) 

sabahları limonlu su içmek

mula #877194 
geçen sabah arkadaş limonlu su ister misin dedi, daha gözlerimi yeni açmışım ne limonu ne suyu dedim ben tabii, sonradan sordum yağları mı yakmaya yardım ediyor dedi, ne dedi uyku sersemi şu an unuttum. ne olayı varmış limonlu suyun. bi de ben bi ay içsem delerim mideyi valla. insanların midesi nasıl sağlam böyle yav.
(1) 

chan chan gibi şarkı önerisi

mula #876726 
dinleyince herkes aa bilirim bu şarkıyı der ama ad olarak çoğu kişi bilmez. o tarz şarkılar arıyorum. hoş, tatlı böyle.

bi' de hunger of the pine bana hep bi dizide kullanıldı gibi geliyor. ama ekşide bişey yazmamışlar, bilen var mı?
(34) 

uzun erkek takıntısı

mula #876716 
boyu kısa erkeğe şans vermek isteyen kadın arkadaşım hiç yok. baya baya kritersiz gözüyle bakıyorlar artık bana. yani niye boy bu kadar önemli uzun olmazsa olmaz takıntısı var ki, insan insandır nihayetinde di mi. nasıl bir argüman geliştiriyim ben bu kısa erkeği ciddiye alamamcı best friendlerime karşı? kısa ama benden uzun dicem böyle durum olursa bi gün asdfgh.
(4) 

bir sürü vaktim var napim? +gitar sorusu

mula #876264 
aklıma gelmeyen bir aktivite varsa diye soruyorum.

her gün kısaysa bir kitap okuyorum, değilse yarılıyorum. yeni bir dil öğrenmeye başladım birkaç saat de ona ayırıyorum. yarım saat kadar yorucu olmayan hafif egzersizler yapıyorum. bilgisayar yok olsa film de izlerdim. aklıa yapacak başka aktivite gelmedi. hiç sevmem ama resim yapıyım bari dedim evde bir sürü boya var. e bir saat de öyle oyalansam. bir sürü saat kalıyor. evden pek çıkamıyorum biraz rahatsızım yapacağım aktivitenin muhakkak evde yapılabilmesi ya da internetten satın alınabilmesi lazım. vallahi hiçbir şey gelmiyor aklıma. sürekli okusam dicem asla odaklanamıyorum ona da. yemek yapmak gibi şeyleri sevmiyorum hiç ilgim yok.

edit: şimdi aklıma geldi evde gitar var kendi kendine öğrenilebilir bişey mi? var mı nette temel şeyleri öğrenebileceğim güzel kaynaklar. müziğe ilgim yok maksat vakit geçsin.
(2) 

sağlık sorusu

mula #876147 
burnumun içinde sivilce olmayan bir şey var, şişlik gibi ve kanıyor sürekli. iki gün olacak. o şiştiğinden beri asla yemek yiyemiyorum. gerçekten bıktım artık doktora gitmekten ve gitmicem de. bişi olmaz de mi.
(1) 

tariş susamlı incir

mula #876139 
istanbul'da nerden bulabilirim?
(1) 

ilmek nasıl sayılır ya?

mula #875919 
ön tarafı ördüm arkayı öremiyorum kendi saymama göre 30 ilmek var ama örünce düdük gibi kaldı. nerd yanlışlık yapıyorum acaba..
(11) 

metronomy / the bay

mula #875871 
www.youtube.com

bu tarz başka şarkılar arıyorum yani müzik hoş sözler hoş electronic olmasa da olur bu denli. metronomy sevmem diğer şarkılarını ve last.fm related artist sayfasını önermezseniz şukela olur.
(15) 

dizi önerisi

mula #875833 
biraz alternatif bişiyler arıyorum sopranos breaking bad gibi kült öneriler istemiyorum. aslında kafamda default elediğim çok dizi var. sitcom istemiyorum. bilim kurgu da olabilir, strain gibi de olabilir, hemlock grove tarzı da olabilir. tür önemsiz, ilgi çekici olmalı. en son forever'a başladım içim şişti hiçbir şey anlattığı yok.
(4) 

çok basit seviyede ingilizce metinler lazım bana

mula #875772 
nette buldum bişeyler ama istediğim gibi bulamadım tam. kitap önerisi de olur, çocuğa öğreticem çünkü böyle baya basit olması lazım. bildiğiniz siteler var mı? teşekkürler
(6) 

duvara bişi yapışıyıo sakız gibi

mula #875694 
ergenlikte arkadaşlarda görmüştüm sakız gibi böyle posterin arkasına yapıştırıyorlardı. adı ne onun? mukavva yapıştırıcam da tutar mı?
(2) 

kitap yarına gelir mi

mula #875411 
bi saat önce mail geldi idefix sepetim yola çıkmış. yarına gelir mi bu? yüz kere almışımdır hiçbirinde süreye dikkat etmemişim.
(1) 

spotify listelerini paylaşabilecek olan var mı?

mula #874877 
liste yapıyorum kendime, şarkı lazım.
(7) 

elime bıçak girdi

mula #868195 
başparmağımın kıvrıldığı yere baya değdi kemiğe kanadı manadı. batticon sürdüm bişi olmaz di mi ya geçer kendi kendine?
(1) 

vatandan alinan kulaklik

mula #864995 
internetten almistim uc ay once filan teki bozuldu kulakliklardan herhangi bi vatan'a gidip garantiye verebilir miyim bi de anadolu yakasinda var miydi subeleri?
(2) 

florya sahilden ne kadar yürünür?

mula #863117 
sahilden nereye kadar gidiyo yol? nereye kadar yürüyebilirim? istasyonun ordan başlicam.
(18) 

bu nasıl ekmek adı var mı

mula #862998 
tatlının yanına soğan koymuşlar evet şu hale bak
(7) 

kışın renk değiştirme

mula #862963 
acaba bana mı öyle geliyo bilmiyorum yazın daha açık kumralken kışın saçlarım daha koyu kumral oluyo. yazın daha beyazken kışın daha koyu renk oluyo tenimde. birkaç arkadaş da bu savımı onayladı. hadi saç neyse ten rengind tam tersi olmaz mı ya?
(1) 

okul mail adresi

mula #862146 
gmailimi kullanmayı bıraktım okulun verdiğini kullanıyorum. ama tabii gmail gibi appi yok mail gelince göremiyorum telefonda. nası halledebilirim? sadece internetten mi açmam gerekiyo?
(2) 

edebiyatla ilgili internet siteleri

mula #860721 
ama ingilizce siteler arıyorum böyle yazar kritikleri olur ya da bilmediğimiz yönlerini anlatan kitapların gibi edebiyatla ilgili bilgi veren siteler
(11) 

hangi çayları alim?

mula #856991 
melisa sevmem ada eh pek aramam. yeşil çayım var. aktara gitcem ne çayları alim başka şöyle sağlıklısından. çubuk tarçınım ve karanfilim de var.
(7) 

antibiyotik sorunu! mahvoldum

mula #856383 
ikinci kutusu bitmek uzere olan monodoks galiba adi da antibiyotigimi kaybettim sanirim. evde de unutmus olabilirim yarina kadar eve donemicem icmedigim icin ne olacak? bir gunu atlamis oluyorum. Tamamen kaybettiysem napicam? yarin cumartesi yazdiramam da doktora da. bir gun icmemek tedaviyi bozar mi of. 23 gun unutmadim da bugun basima bu gelen:(
(3) 

mekan sorusu karaköy/taksim

mula #854241 
arkadaşın doğum gününü kutlayacağız bu akşam. ben alkol içmiyorum, bir arkadaşımız hastalanmış o da içmeyecek haliyle planlanan yerlere gitmekten vazgeçtik. hem alkol olan hem de alkol içmeyenlerin abes kaçmayacağı sakin mekan önerisine ihtiyacım var. aslında tamamen alkolsüz nezih bir yer de olabilir. yemek yemicez sadece birkaç saatlik toplaşma pasta kesme filan olacak.

teşekkürler şimdiden.
(2) 

whatsapp ve son görülme

mula #854133 
hat takılı değilken telefona, son görülme görünmüyo mu?

arkadaşım yurt dışında yanlışlıkla türkiye hattına yazmışım ne cevab geldi, ne son görülme tarihi görünüyo meğerse yanlış no'ya yazmışım asdf.

ama aklıma geldi bazen ben de hattı çıkarıyorum vs neden görünmüyo diye
(4) 

colombia ayakkabı

mula #852613 
normalde giyilen numarayla spor ayakkabı arasında fark olur. örneğin reebok'ta yarım numara büyüğünü giyiyorum netten alıcam colombia'da o fark nasıl oluyor bilenlere sorim dedim ona göre alıcam.
(2) 

bir arkadaşımı bulmam gerek

mula #850388 
hem ilkokul hem üniversiteden arkadaşım. okuldan uzaklaştırma aldı gelemiyor, numarası silinmiş telefonumdan, facebook'u yok. ortak arkadaşlarımızla görüşüyo mu bilmiyorum ama ben hiçbiriyle iletişime geçmek istemem. istanbul coğrafya'da son sınıf okuyan birileri varsa kimden bahsettiğimi şıp diye bilebilir aslında. nasıl bulabilirim ben bu arkadaşımı ortak biri çıkmazsa deliricem. takıldığı kahveye mi gidicem asdfg.
(7) 

kan testi aç mı

mula #846714 
yarın kan testi yaptırıcam aç mı değil mi bilmiyorum bazı testlerde açlık gerekmiyodu, tokken de olur diyodu doktor. bunu sordum mu doktor ne dedi tamamen unutmuşum.

fsh
lh
estradiol
tsh
prolaktin

böyle şeyler yazıyo kağıtta bunların değerlerine bakılcak.

aç mı gidicem? saat de geç doktoru arayamıyorum.
(2) 

spotify / enpara

mula #845939 
kampanya mı bitti benden 10 10 çekiyo şimdi baktım da. bizim hesabımız daha az mı enpara nedir, 5 çekiyo herkesten?

mobil görünümden çık