(1) 

Haftasonu fırına gitmenin sınırı var mı?

duyuru #1473319 
Akşam 7’de gidebilir miyim, saat sınırı var mı? Mesela bakkallar 5’te kapatıyor herhalde.
(3) 

hangi çamaşır deterjanı?

duyuru #1469364 
migros'tan sipariş vereceğim ama hiç bilmiyorum. doğrudan link de verebilirsiniz. hep toz kullanıyordum ama sıvı da varmış, onlar daha sağlıklı diyebilir miyiz? toz olan kıyafetlerin üstünde kalabiliyor herhalde. sıvı da kalabilir gerçi öyle düşününce.
(2) 

yks başvurusu

duyuru #1469010 
fransız dili ya da sinema tv'ye girmek için 1. oturum yeterli mi yoksa 2. oturuma da mı başvuru lazım? ayrıca hangi alanları çözmek gerekiyor? yani matematik neti yapmanın bi faydası olur mu mesela? bugün 17'de mi bitiyor ayrıca başvurular?
(1) 

aöf felsefe'de bitirme tezi gibi bişey yok mu?

duyuru #1468119 
dersler bitti geçen dönem ama bitirme tezi gibi bişey gelmişti sanki geçtiğimiz senelerde ama şimdi girip bakınca öğrenci otomasyonunda Diploma Tarihi : 26.01.2021 bilgisi var. diploma not filan da var. onun dışında menüde tezle alakalı bişey yok. bitti mi yani şu an?
(5) 

ufak sineklerden kurtulmanın yolu nedir?

duyuru #1467349 
meyve sineği mi deniyor bilmiyorum ufak sinekler var bunlardan nasıl kurtulunuyor?

burda da sordum ama bi cevap gelmemiştii bi tek bende mi var acaba bu sinekler?
(git: 1450272)
(3) 

market dolabında duran et ürünleri

duyuru #1465290 
köfte vb. evdeki buzdolabında buzlukta değil de normal yerde dursa bozulmuyor di mi? dolap eski kaç derece olduğunu bilmiyorum içinin.
(4) 

epic games ve steam'deki oyunları internetsiz oynamak mümkün mü?

duyuru #1463553 
epic games'den fm2020'yi açtım bağlanamayınca açılmadı oyun. steam'den bi oyunu açtım offline mode'da aç seçeneği çıktı ve oyun açıldı. bu oyunlarla mı alakalı yoksa epic games ve steam'le mi alakalı? epic games oyununu internetsiz oynamamın imkanı yok mu?
(9) 

barilla makarna sosu

duyuru #1453776 
geçen gün bi sos aldım. bugün fark ettim kapağı açtıktan sonra 5 gün içinde tüketilmelidir diyormuş. öyle bişey mümkün değil. haftada bir kere kullsanm 2 ayda anca biter belki. ben şimdi 2 defa kullanıp çöpe mi atacağım? bozuluyorsa bozulmaması için ne yapmak gerekir?
(1) 

uluslar ligi'nde ligden düşmüştük

duyuru #1453460 
lucescu'yla b liginden düşmüştük ama şimdi yine b ligindeyiz nasıl oluyor? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bişeyler.
(3) 

iphone restore c'de yer yok

duyuru #1453404 
iphone'u restore etmeye çalıştığımda c'de yer olmadığı için yapamıyor. birkaç gb yer silip denedim yine yetmedi ama bu sefer o açtığım birkaç gb'lık yer de gitti restore etmeye çalışırıken. bunu c'de nerden temizleyebilirim? ayrıca itunes üzerinden daha önce pc'ye aldığım backup nerde, ben bunu silebiliyor muyum?
(7) 

iphone health uygulaması açılmıyor

duyuru #1450705 
Açılacak gibi olup hiç açılamadan kendi kendine kapanıyor. Aslında bazı diğer uygulamalarda da böyle olabiliyor arada. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor bazen ama bunda işe yaramadı. En kötü uygulamayı kaldırıp tekrar kuruyordum ama health uygulaması kaldırılamıyor da. Bir öneriniz var mı? Genel olarak sebebi ne olabilir? Batarya değişeli de birkaç ay oluyor, sağlığı %100.
(1) 

ufak sineklerden kurtulmanın yolu nedir?

duyuru #1450272 
meyve sineği mi deniyor bilmiyorum ufak sinekler var bunlardan nasıl kurtulunuyor?
(4) 

trt spor radyoyu internet üzerinden nereden dinleyebilirim

duyuru #1449500 
ya da genel olarak online radyo dinlemek için kullandığınız neresi var?
(3) 

marcelo bielsa'nın olayı nedir?

duyuru #1447233 
guardiola filan bütün hocalar bu adama hayran, herkes övüyor vs. sebebi nedir? çok bildiğim konular değil.
(9) 

barbunyayı pişirmeden önce haşlamak gerekiyor mu?

duyuru #1447033 
google'dan videolara baktığımda haşlayan var haşlamayan var sanki.
(2) 

bisiklet zinciri yağı nasıl temizlenir?

duyuru #1436046 
bacak ve ayakkabıdan.
(1) 

kadıköy'de ev köftesi yenebilecek neresi var?

duyuru #1435598 
sb.
(1) 

dövmenin rengi değiştirilebiliyor mu?

duyuru #1433021 
basitçe siyah bir çizgi var gibi düşünelim. bu kırmızıya dönüştürülebiliyor mu? yani ekstra bir işlem yapmadan normal dövme yapar gibi aynı şeyin üstünden farklı renkte geçince renk değişiyor mu?
(4) 

kahve termosu önerisi

duyuru #1428593 
internettn maske söyleyeceğim de aynı zamanda bir termos da söylemeyi düşündüm ama fikrim yok. kahve termosu dedim ama soğuk su için vs. de kullanılabiliyorlar sanırım aynı zamanda. öneriniz var mı?
(4) 

hisse satın alma 101

duyuru #1428373 
banka uygulamalarından böyle hisseler alabiliyoruz sanırım. microsoft, tesla filan nasıl oluyor? mesela yapı kredi'ye bakıyorum hisse senedi hesabı açılışı var onu mu açmak lazım, tesla diye aratınca çıkacak mı sonra? tesla'nın hissedarı mı olacağız böylece? özet geçebilecek olan var mı? türkiye'den de tüpraş hiç kaybettirmeyiz geyiği var mesela yıllardır, ondan mı almak lazım?
(2) 

hes kodum kaybolmuş

duyuru #1427169 
ilk çıktığı zamanlarda süresiz almıştım sonra birkaç defa baktığımda da uygulamada görebiliyordum ama şu an yok. tekrar mı almak lazım yani yoksa başka bir ayarı filan mı var, bununla karşılaşan var mı?
(5) 

bugün doğradığım patatesi yarın için nasıl saklamalıyım?

duyuru #1422606 
yarın kızartmak için bugün doğrasam bozulmaması için nasıl saklamak lazım?
(1) 

sözlükte parantezli başlık açılabiliyor mu?

duyuru #1422515 
mesela duyuru isimli bir film olsun. ben onun başlığını duyuru (film) olarak açabiliyor muyum yoksa duyuru başlığına yazıyorum birileri mi yönlendiriyor? yani duyuru başlığına girince duyuru (film) başlığı da var diyor ya bu yüzden arka tarafta birilerinin bunları bağlaması gerekiyor o yüzden de ben doğrudan duyuru (film) başlığı açarsam olmazmış gibi geliyor. böyle bir şey yapan var mı?
(7) 

salça bozulmuş mu?

duyuru #1421279 
kavanozun yan taraflarında kırmızıyla işaretlediğim gibi pütür pütür yerler var. yeşille işaretlediğim yerlerde de çok belli olmasa da daha koyu kırmızı görünen bölgeler var. ilk açtığınızda biraz sıvı yağ koyun diyordu onu yapmıştım ama. sonra biraz kullanınca salça kuru görünmeye başlamıştı gözüme onunla mı alakalı acaba? kullanılabilir mi bu yemekte filan?

ibb.co
(4) 

torrent kullanırken vpn de kullanmak gerekiyor mu?

duyuru #1420604 
türkiye'de bi yaptırım yok bildiğim kadrıyla ama kullanmak gerekiyor mu yine de? siz hangi vpn'i kullanıyosunuz torrent'le?
(4) 

telekom ramazan 1gb hediyesi nerden yükleniyor?

duyuru #1418866 
aşağıdaki gibi bir sms gelmişti ama online işlemler'e girdiğimde bununla alakalı bir şey göremedim yükleyen var mı?

Degerli Musterimiz, Ramazan ayina ozel 1 GB hediye internetinizi Online Islemler uygulamamizdan yukleyebilirsiniz. Hayırlı Ramazanlar dileriz. B001
(6) 

evde bedava fitness app'i önerisi

duyuru #1417228 
çok var ama hepsi bir hafta sonra para istiyor. mesela daily yoga var. onun ücretli ve ücretsiz bölümleri var onun ücretsizleri bana yetiyor, o güzel. buna benzer ücretsiz kullanabileceğimiz, kullandığınız fitness app'i var mı? yani fitness'tan kastım da kendi vücut ağırlığımızla ufak tefek alıştırmalar yaptırsın işte.
(5) 

kolonya nerden alınıyor

duyuru #1411228 
normal günlerde de markette gördüğümü pek hatırlamıyorum. şimdi hiç yok zaten. normal zamanlarda nerden alınıyordu şimdi nerden alınıyor. ufak bidonlar var mesela onlar nerde satılıyor.
(3) 

soğuk algınlığı için aktardan ne almalı

duyuru #1409015 
epey üşütmüşüm, ciğerlerim filan acıyor. zerdeçal ve zencefilin toz olanlarından alıp sıcak suya atıp karıştırıp içsem olur mu? ya da ne önerirsiniz çok uğraştırmayacak?
(2) 

mssql server management studio auto backup yerin backup almak

duyuru #1399008 
bir db'ye sağ tıklayıp backup dediğimde her gece alınan auto backup'tan dolayı görseldeki gibi d altında uzun bir path çıkıyor. ama ben bundan bağımsız şu an backup almak istiyorum. nasıl yapmalıyım?

1 - sağdan bu auto backup path'ini silip şu an almak istediğim yeri eklesem gece artık yeni girdiğim yere mi alacak yoksa eskisi gibi d altındaki yere mi almaya devam edecek.

2 - sağdan remove demeyip şu an almak istediğim yeri eklesem iki path olacak. bu durumda backup aldığımda iki path'e de aynı backup'ı mı koyacak? böyleyse dün gece aldığının üstüne mi yazar?
(4) 

sürekli kopup yeniden bağlanan wi-fi

duyuru #1394389 
windows 10. genelde aşağıdaki gibi çözümler var ama bende işe yaramadı. bunların dışında driver'ı kaldırıp kurdum, firewall'u kapattım onlar da işe yaramadı. bu linktekiler arasında ya da dışında işinize yaramış bir çözüm var mı?

troubleshooter.xyz

ayrıca wi-fi ismi duyuru diyelim. bir de duyuru 2 diye bişey geldi. onunla bağlanmaya çalışıyor hep. forget network desem de geri geliyor bu nedir?
(4) 

zorlu'da koton var mı?

duyuru #1392918 
bence olmalı ama şurada listeleyince görünmüyor.

www.zorlucenter.com.tr
(3) 

cep telefonu ve laptop arasındaki hız farkı

duyuru #1391904 
ikisi de aynı wireless'a bağlı ama telefonda hız testi yapınca 15mb çıkarken laptop 2-3 mb. normal mi bu değilse sebebi ne olabilir?
(2) 

patates ve kereviz yaprakları

duyuru #1388203 
1 - doğranmış patatesi dolaba koymuştum streçleyip bugün baktığımda kararmaya başladığını görüyorum. yenir mi bunlar, ne kadar daha dayanır?

2 - kereviz yaprakları kavurup yenebiliyormuş sanırım ama çok sert gibi yapraklar böyle yiyen var mı? sapını filan yemeğe koyuyordum zaten onda sorun yok da yapraklarını hiç yemedim daha önce. ayrıca o da bi kabın içinde streçlenmiş şekilde dolapta dünden beri. ne kadar kalır bozulmadan öyle?
(5) 

biyometrik fotoğraf green card başvurusuna sığmıyor

duyuru #1387664 
çok büyük kalıyor. internetten epey bi yer denedim ama hiçbiri de olmadı. böyle biyometrik fotoğrafını kullanabilen var mı, nasıl yapacağız?
(3) 

benle, senle, bizle

duyuru #1387489 
bu kullanımlar yanlış di mi benimle, seninle, bizimle olması lazım? yoksa ikisi de doğru mu?
(2) 

ofis programları kullanılacak laptop önerisi

duyuru #1383926 
en fazla 13-14 inch olsa iyi olur. ne kadar küçük o kadar iyi. pentium, celeron makinalar filan var ama onlar alınır mı ki? max 3000 tl civarı gibi olabilir.
(3) 

iş bankası banka kartı bloke kaldırma

duyuru #1383924 
ya bi sürü şey denedim olmadı. kartı yanlış şifre girdiğim için bloke ettim ama telefonla arayınca kart şifresini istiyor, ben bunu unuttuğum için bloke ettim zaten. bulamadım bir türlü yakınlarda başına gelen var mı? şubeye gidip sıra alsam telefonla ara diyecekler herhalde değil mi? ordan bloke kaldırmıyorlar sanırım.

müşteri şifresi soran bir menüye denk geldim onu da bilmiyorum.
(3) 

öğrenci akbili yenileme sırasında

duyuru #1380880 
bir öğrenci akbilim var ama çatladığı için bazen çalışmıyor filan o yüzden yenilemek istiyorum. online yenileme talep edebiliyoruz ve adresimize geliyor bunu gördüm ama başvurduktan sonra yeni kart gelene kadar kullanmaya devam edebilecek miyim? içinde aylık var yenisi gelince onda bunu kullanabilecek miyim yenileyen varsa nasıl işliyor bu süreç?
(5) 

cannabis store amsterdam dükkanları

duyuru #1378394 
avrupa'da çeşitli şehirlerde varmış bu dükkan. aşağıdaki mesela selanik'te bulunan dükkanın sitesi. burada sadece yalanda cannabisli şeker filan mı satılıyor yoksa tütün de saılıyor mu? burada tütün ürünlerine bakınca var görünüyor. böyle birçok şehirde varsa bu amsterdam'da serbest geyiği nedir, buralarda da var işte? hollanda coffee shoplar vs. olduğu için mi bu kadar mesele oluyor.

translate.google.com.tr
(1) 

bankadan yurtdışı çıkış harcı ödeyince

duyuru #1378130 
pul vermiyorlar sanırım, sınırdan geçerken neye bakıyor polis? normalde o pul ve deftere birlikte damga basıyolar çünkü.
(3) 

futbolcuların ayak bileklerindeki pembe renkli şey ne?

duyuru #1377454 
lastikli bişey, ismi nedir?
(4) 

mesai saatleri dışında online euro'yla alışveriş

duyuru #1376755 
şu an yabancı bir siteden euro üzerinden fiyatlanmış bir şey alsam kredi kartımla zararda mı olurum mesai saatleri dışında olduğumuz için? pazartesi mi almak lazım?
(3) 

kosmos vizeden bu yaz vize alanlar

duyuru #1375588 
kaç günde çıktı hemen hemen? bu hafta perşembe, cuma başvursam 30 ağustosta girebilecek şekilde yetişir mi acaba? daha önce aldıklarımı düşününce yetişir gibi ama bilemedim.
(2) 

denizbank internet bankacılığına girememe sorunu

duyuru #1374058 
internet bankacılığından giriş yapmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi "şifre süreniz dolmuştur" diye bir hata veriyor. normalde şifre değiştirme ekranı gelirdi, bunu nasıl yapıcaz? başka bi yerlerde de göremedim şifre yenileme filan. başına gelen var mı?

ibb.co
(9) 

plajda giymelik terlik önerisi

duyuru #1373503 
parmak arası sevmiyorum. böyle çok hafif oluyor bazı terlikler onların bi adı var mı, öyle de olabilir. nerden bakmak lazım, nokta atışı öneriniz varsa o da olur. erkekim.
(7) 

evde peydah olan ufak kertenkele benzeri hayvan

duyuru #1371298 
kertenkele değil tabii de daha küçük bişey şimdi ismi aklıma gelmedi. 3. katta oturuyorum gerçi ama nerden geldi bilmiyorum. buna napmak lazım, uyurken ağzıma filan kaçmasın.
(2) 

kadıköy'de karışık kızartma

duyuru #1369943 
böyle güzel yapan var mı soslu filan? bikaç yerden deneyip beğenmemiştim.
(2) 

heybeliada'da dondurma

duyuru #1368181 
nerden yenir, öyle tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? bir de ilk defa heybeliada'ya gidip birkaç saat geçirecek birisi için tavsiyeniz varsa o da olur.
(13) 

çernobil'e nasıl tur yapılabiliyor?

duyuru #1362997 
yani tehlikeli değil mi. oraya gidince bişey yemelerine, içmelerine izin verilmiyormuş. etrafta hala normalin çok üzerinde radyasyon var deniyor vs. gibi şeyler. bu durumda nasıl izin verilebiliyor ya da gidenler etkilenmiyor mu yani bundan? gayet korunmasız filan dolaşıyolar. gidip de sonrasında hastalananan filan hiç mi yok?

mobil görünümden çık