(5) 

istanbul cumartesi semt pazarı

duyuru #1589710 
meyve sebze alınabilecek nerede pazar var? anadolu yakası tercih sebebi.

mümkünse google linki olursa da iyi olur. google'da olup eski yeri vs. olabiliyor ya da hiç haritada olmayabiliyor filan.
(3) 

thy rezervasyon sayfasında barkod yok

duyuru #1585865 
vize başvurusu için rezervasyon yaptım, 7 gün fiyat sabitledim yani o şekilde rezervasyon oluyormuş ama rezervasyonun detay sayfasında herhangi bir barkod göremiyorum ben, gelen mail'de de öyle bişey yok. onu nerden alabiliyoruz acaba?
(3) 

booking, kalacak yer rezervasyonu vs.

duyuru #1583583 
türkiye'den booking'e giriş yapıp rezervasyon için kırk takla atıyoruz. ben yıllardır hep burayı kullanıyorum ama bunun dışında neresi var alternatif güvenli ve çeşitliliğin fazla olduğu. hem yurt dışı hem yurtiçi için soruyorum.

ayrıca booking'e vpn'siz girip arama yaptım ve türkiye'den hiçbir yer çıkmıyor, eskiden böyle değildi sanki artık bu şekilde mi, türkiye'de bir yer aramak için bile vpn mi gerekiyor?

yazılımcıya linkedin tavsiyesi

duyuru #1582652 
12-13 senedir yazılım deneyimi olan (.net backend) ve son 3-4 senedir takım liderliği yapıp kod yazmayı giderek azaltmış bir kişi var. genel olarak orta ölçekli yerlerde çalışmış. bu kişi bundan sonraki kariyerine kodlama yapmadan daha çok yönetici pozisyonu denebilecek koşullarda devam etmek istiyor. bu konuda linkedin'de nasıl aramalar yapmalı ya da herhangi verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? mesela project manager'lık desek hiç project manager deneyimi olmayan bir kişinin şirket değiştirip bir anda doğrudan project manager'lıkla başlaması zor olur. hangi title'lar ya da belki linkedin üzerinden bazı sertifikalar vs. gibi aklınıza gelen şeyleri yazabilirseniz sevinirim.

küçük tost makinesi tavsiyesi

duyuru #1582036 
önerisi olan var mıdır? aşağıdakini gözüme kestirdim mesela, kullanan var mı acaba?

www.trendyol.com
(1) 

kabin boy valiz kaç litreye denk geliyor?

duyuru #1576926 
standart olarak 55x40x23 cm olarak belirtiliyor. bunları çarpınca da 50600 cm küp yani 50 litre civarı diye düşünüyorum ama baktığımda genel olarak standartının 40-45 litre olduğundan da bahsediliyor. bu hesaplamam yanlış mı, hesaplamam dış hacmini veriyor da iç hacmi o yüzden daha mı küçük aslında?
(1) 

ikea internet stokunda olmayan ürün

duyuru #1575180 
internet stokunda yok, mağazada var. ben mağazaya gidersem o ürünün tüm parçalarını kasaya götürmem gerekiyor di mi? yani internetten almak isteme sebebim zaten onları kasaya kadar bile olsa taşımamak. mağazaya gidip kasaya gitmeden ben bunları alacağım ve nakliye istiyorum vs. deme gibi bir şansımız yok sanırım değil mi?
(9) 

zencefil tozunu nasıl tüketmek lazım

duyuru #1574671 
kullanan var mı, nasıl tüketiyorsunuz? doğrudan sıcak su ya da süte katıp karıştararak tüketilir mi mesela? ya da pişirme işlemi olmadan başka bişeylerle karıştırılıp yenir mi vs.

kadıköy merkez ekran koruma

duyuru #1573309 
nereye yaptırsam çok dandik hemen dağılıyor filan. önerebileceğiniz bi yer var mı?
(5) 

taksim'de cumartesi akşamı türkiye-almanya maçını nerede izleyebilirim?

duyuru #1571177 
tek başıma izleyeceğim, bar taburesi filan da olur böyle maç gösteren vs. bir yer öneriniz var mı? jolly joker'de gösteriliyor da orada premier lig filan oluyor sanırım genelde.

sinematek'te kursa giden var mı?

duyuru #1570656 
film yapım ve yönetmenlik ya da kurgu kursuna giden oldu mu? içeriği nasıl, memnun kaldınız mı?
(1) 

vodafone tarife değişikliği

duyuru #1567712 
şu an Redli Firsat 18GB isimli tarifeyi kullanan bir numara var ve haftaya tarife bitiyor, cayma bedeli 0tl. vodafone yanımda web sitesinden geçilebilecek tarifelere bakıldığında en az 22 gb ve 277tl'den başlayan paketler gösteriliyor. bir vodafone şubesine gidilip sorulduğunda da bu paketler söylenmiş.

bir de süper uyumlu paket diye bişey var. vodafone.com.tr'de 6 gb 150tl olarak görünüyor ama bu vodafone yanımda'da görünmüyor. şimdi üsttekinden cayıp buna geçemiyor muyuz ya da illa bu süper uyumlu olmasa bile yanımda'da geçebileceğiniz tarifeler'de gösterilenlerden başka bir tarifeye geçilemiyor mu? yani geçmek değil de bu tarifenin sonlandırılması ve yeni, daha ucuz bir tarife seçilmesi mümkün mü bilen var mıdır acaba buralarda?
(2) 

yakın zamanda plakçalar alan var mı?

duyuru #1567368 
evde standart, salona bir renk getirsin diye daha çok bulunacak olan bir şey aranıyor. bu yönde bir önerisi olan var mıdır?

kadıköy'de bir yerlere gidilip o şekilde de alınabilir.
(2) 

Gidilen yerde check in yapma

duyuru #1566121 
Eskiden foursquare ya da ona benzer bir yerde check in yapılıyordu, diğer check in’lerde görünüyodu vs. Şu an bu işlevi gören neresi var? Instagram üzerinden mi yürüyor bu işler?
(5) 

euro truck simulator 2

duyuru #1564143 
steam'de 10'una kadar indirimdeymiş. hiç oynamadım, hangisini tavsiye edersiniz? farklı farklı haritalar var sanırım.

İzmir’de kulaklık tamiri

duyuru #1558199 
Nokta atışı yer tavsiye edebilecek var mı? Kafa üstü kulaklığın bir tarafında kulağa oturan yerle kafa üstünün bağlantı noktasında kısmen kopma var, seste bi sorun yok ama.

xiaomi telefon - anneler günü indirimi

duyuru #1556843 
bikaç yere baktım ama xiaomi telefonlarda indirim göremedim, indirim olan bi yer var mı?

stada giriş kuralları - beşiktaş-atletico madrid

duyuru #1554712 
en son 25 sene önce filan maça gittiğim için bilgim yok. sırt çantasıyla girebiliyor muyuz içeri? içinde kitap vs. olacak. passolig'siz girilebiliyormuş ve kapıda bilet satılacakmış. gişe dolmabahça sarayı tarafında mı tam olarak nerede? ek olarak genel bilgiler de verebilirsiniz kurallarla alakalı tabii isterseniz.
(6) 

cv oluşturma önerisi

duyuru #1551133 
uzun zamandır cv ile işim olmadı, önceki de epey eski kaldı. yeni cv oluşturmak için program, web sitesi öneriniz var mı?
(4) 

kasaptan alınan et nasıl saklanmalı?

duyuru #1545762 
500 gram köfte, 500 gram tavuk olarak düşünebiliriz. bunları buzdolabının normal bölümünde tutsak sorun olur mu, buzluğa mı koymak gerekiyor? buzluğu koyup çıkarmayı unutmamak gerekiyor, çözülmesini beklemek gerekiyor vs.
(4) 

thomson modem resetlenmiyor

duyuru #1543391 
kablonet'in verdiği thomson modem reset tuşuna basmama rağmen resetlenmeyip sadece yeniden başlıyor. açma/kapama tuşuna basıp kapatıp açmıyorum, çubuğu sokup resetliyorum. bunun sebebini ya da çözümünü bilen var mı?
(5) 

güncel covid aşısı sorusu

duyuru #1542087 
aşı olmaya devam ediyor musunuz, şu ana kadar kaç aşı oldunuz?

özel hastanelerde ücretsiz di mi şu an?
(2) 

kadıköy'de sürücü kursu tavsiyesi

duyuru #1538989 
bir kere bile sürücü koltuğuna oturmamış, araba kullanmak hakkında bi fikri olmayan ve hatta bisiklet kullanmayı bile bilemeyen biri için sürücü kursu tavsiyeniz var mı? hepsi aynı zaten fark etmiyor mu? bir de buradaki kurslar bağdat caddesinde, bahariye'de vs. deneme sürüşü yapıyor gibi. daha sakin bi yerde sürüş yapmak için uzak da olsa başka bi yerde kursa gitmek daha mı iyi olur acaba? ayrıca sadece vitessiz araba için ehliyet alınabiliyor değil mi artık hiç vitesle filan uğraşmadan?
(11) 

marketten demleme çay için ne alıyorsunuz?

duyuru #1536021 
hangisini tercih ediyorsunuz?
(4) 

debe edit'i girenler

duyuru #1533715 
entry'leri debe'ye girince sözlükten mesaj filan mı geliyor yoksa her gün debe'ye bakıyolar ve orada kendi entry'lerini mi görüyorlar?
(4) 

çıralı ya da adrasan'a istanbul'dan ulaşım nasıl oluyor

duyuru #1530014 
arabasız gitmek zor biraz sanırım ondan soruyorum. antalya havalimanı'ndan buralara gitmek eziyet olur mu çok?
(4) 

akyaka hk

duyuru #1526051 
akyaka barlar sokağı olarak bahsedilen sokak tam olarak neresi? ayrıca bu cumartesi, pazar gidilip 3-4 gün kalınacak f/p iyi, orta halli kalınacak yer önerisi olan var mı?
(2) 

burası neresi?

duyuru #1524425 
arada bazı profillerde görüyorum hep aynı poz
(3) 

Teknosacell’in uygulaması yok mu?

duyuru #1522167 
Kalan interneti, tarifeyi vs görebildiğimiz, ek paket alabildiğimiz bir uygulama yok sanırım göremedim. Bu işlemleri nasıl yapanbiliriz internet üzerinden?
(3) 

trbinance çekme işlemi

duyuru #1518917 
buradaki bakiyem 2050 tl ama çekme ekranında "Kullanılabilir: 72.551556 TRY" diyor. niye 2050 tl'nin sadece 72 tl'sini çekebiliyorum şu an?

age of empires ii definitive edition - ranked game

duyuru #1518869 
burada insanlarla oynarken iki tarafın da random olması gibi bir ayar yok mu? ben kendim random seçiyorum, yanında da soru işareti var üstü çizili değil ama rakipler hep seçip geliyor gibi.
(2) 

mert hakan yandaş'ın kolundaki bileklik

duyuru #1514864 
yasak değil mi böyle bileklik takılar filan, buna nasıl izin veriyorlar? hep var gördüğüm kadarıyla.
(2) 

.net'çiler yurtdışı işi nerelerden arıyorlar

duyuru #1509832 
linkedin'de nasıl araştırma yapıyorsunuz ya da kullandığınız farklı siteler ya da yöntemler var mı?
(6) 

covid testini özel hastanede ücretsiz yaptırabiliyor muyum?

duyuru #1509582 
yoksa sadece devlet hastanesinde mi ücretsiz? özelde ücretliyse fiyatı ne kadar, sabit mi? ayrıca randevu gerekmiyor değil mi?

aynı yıl ve gün doğulan ünlü başlığı vardı neydi o

duyuru #1509073 
"kendisiyle aynı gün doğulan ünlü" başlığını sormuyorum. yılın da dahil olduğu bir başlık vardı.
(2) 

şu an galatasaray - başakşehir maçını anlatan spiker kim?

duyuru #1506800 
ayrıca süper lig için hangi maçı kim anlatmış görebildiğim bir yer var mı?
(1) 

polonezköy, anadolu feneri, rumeli feneri, riva

duyuru #1504310 
haftasonu gidip sakin bi yerlerde dolaşmak için buralar uygun mu? sadece etrafta mı yürünüyor buralarda yoksa oturulacak çay bahçesi, restoran tadında yerler var mı? mangal filan yapılmayacak. kadıköy'den arabayla çıkışlı öneriler de alabilirim.
(3) 

neden israil değil de avusturya playoff'lara kaldı?

duyuru #1503183 
puan ve genel averajlar eşit. bu durumda daha çok gol atmış israil'in çıkması gerekmiyor muydu?
(2) 

trbinance cahiline yardım

duyuru #1502524 
görselde göreceğiniz gibi hesabımda 2000tl var. 1000 tl'lik bitcoin almak istiyorum. aşağıdaki fiyat alanına 1000 yazdım çünkü karşılığında try yazıyor. alttaki tutar alanına da bişey yazmam gerekiyor, oraya 1 yazdım ama onun karşılığında btc yazıyor, aşağıda otomatik olarak tekrar 1000 yazıyor anlamadım. bu durumda devam edersem 1000tl'lik bitcoin mi alış oluyorum? fiyat kısmındaki 1'in anlamı nedir? ayrıca altındaki %'ler nedi? %100 seçince aşağısı 2000 oluyor mesela.
(1) 

sahanda yumurta ve omlet için tava tavsiyesi

duyuru #1502166 
aradığımda ucuzundan pahalısına bir sürü şey çıkıyor. orta yollu bir öneriniz var mıdır? link iyi olur.

ftbgsystem - tavla turnuvası

duyuru #1501156 
biraz önce böyle bişeye denk geldim bunu kullanan var mı? register deyince oyuncuların register olmasına gerek yok diyor ayrıca şu an kapalı zaten. bir de login var ama register olmadan nasıl login olacak kullanıcı anlamadım ben.

www.ftbgsystem.com

bunun dışında profesyonel olarak katuldığınız turnuva var mı, böyle bir turnuvaya nasıl katılabilirim?
(3) 

çizime giriş için hangi kalemden alayım

duyuru #1494978 
udemy'den beginner'lar için karakalem dersi almıştım. bunun için hangi kalemden alayım kırtasiyeden? hb, 2b vs?
(7) 

kelebekler vadisi ve kabak koyu - 2

duyuru #1493477 
böyle bi soru sormuştum şimdi ikincisi geldi. (git: 1489722)

buralarda deniz nasıl? yani plajdan yürüyerek girebiliyoruz di mi? mesela kaş pek böyle değil gibi merdivenle filan inip doğrudan yüzmen gerekiyor filan. çabuk derinleşiyor mu? taş mı denizin içi, deniz ayakkabası gerekir mi?
(5) 

kelebekler vadisi ve kabak koyu

duyuru #1489722 
resimlerde kırmızıyla işaretlenmiş yerlerden sahile yürüyerek iniş var değil mi? yani oralarda kalsak arabasız denize ulaşabiliyoruz?
(3) 

klozet temizliği

duyuru #1489257 
nasıl yapıyorsunuz, hangi ürünü nasıl kullanmak lazım iz kalmaması için?
(1) 

saç ektirme yöntemi

duyuru #1489256 
saçı kazıtmadan da eklenebilen bir yöntem varmış. bunun adı nedir, ikisinin arasında verim farkı var mıdır, her isteyen kazıtmadan yapabilir mi yoksa işlemi yapacak kişinin bir bakması mı lazım?
(2) 

trbinance'ta haftasonu işlemi

duyuru #1489255 
bankalardaki döviz kurlarında makas açılıyor haftasonu, trbinance'ta bitcoin alışverişinde de aynı durum mu var, haftaiçi mesai saatini mi beklemek lazım?
(3) 

otel rezervasyonu için kullanıp memnun kaldığını siteler

duyuru #1484038 
özellikle türkiye'de yaz tatili için neyi kullanıyorsunuz? ekstra mekan tavsiyesi de verebilirsiniz.
(3) 

iphone kablosunu usb'ye dönüştürücü

duyuru #1477253 
yeni bir iphone aldım içinden kablo çıktı ama ince uçlu, şu linkteki adaptöre girip şarj olabiliyor. ama benim bu kabloyla iphone'u bilgisayara usb girşinden bağlamam için hangi aparata ihtiyacım var? bir link verirseniz sevinirim, yanlış bişey almak istemiyorum.

www.hepsiburada.com
(3) 

kripto paraları nerden alıp satıyorsunuz?

duyuru #1475052 
btcturk mü yoksa başka bir yer mi?
1234  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık