(6) 

film önerisi

duma duma dum #714267 
final dönemimde sınav aralarında yorulmadan izleyebileceğim, bir letters to juliet, bir the proposal, bir two weeks notice, bir eat pray love, bir life as we know it tadında film önerileri yapabilecek olan var mı? kill bill tadında filmler de olabilir; eski polis ölmüş karısının katilini arıyor tarzı değil de daha değişik konulu kavga dövüş filmleri de kabulümdür.
(2) 

fiber internet

duma duma dum #713164 
şu an ttnet adsl kullanıyoruz ve sanırım taahhütümüz de var. interneti ben bilgisayardan ve telefondan kullanıyorum. ayrıca digiturk plus'tan film, dizi vs. izliyoruz, kardeşim tabletten de bağlanıyor. fiber internet bu çoklu kullanıma bir çözüm müdür? zira bizim evde biri internetteyken diğeri video seyredemiyor. bir de şöyle bir sorum var, turkcell superonline iyi mi? ttnet taahhütlerinizi ödüyor falan gibi bir şey de duydum, doğru mudur? fiber'e geçmek istiyorum ama nasıl yapayım bilemedim. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
(3) 

Notebook Soğutucu

duma duma dum #692054 
Çalışma masam olmadığı için yatağımın üzerinde ders çalışıyorum ve takdir edersiniz ki bilgisayarım yeterli havalandırmayı sağlayamadığı için bir süre sonra bağırmaya başlıyor. Öyle bir soğutucu alayım ki hem bilgisayar soğusun, ısınmasın hem de yatağın üzerinde çalışmamı kolaylaştırsın. Var mıdır öyle bir model bilen?
(2) 

Galaxy S3'te Şarkı Sözü

duma duma dum #633861 
Google Play Müzik uygulaması kullanıyorum fakat bunda şarkı sözü ekleme seçeneği yok. İstiyorum ki kopyala yapıştır yapıp şarkı sözlerini ekleyeyim öyle dinleyeyim. Var mıdır bu telefonda böyle bir imkan?
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık