(10) 

Hangi poster sizce

solenkol #1244487 
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
İlki mi ikincisi mi ikisini de begendim aslında ama kararsız kaldım:)
(1) 

Elektrikli ısıtıcı

solenkol #1241503 
Çok sorulmuş ama tekrardan güncel ben soruyum bir de. Salonum biraz geniş ve kombiye en uzak oda. Isınana kadar cok süre geçiyor, zaten evde akşam az vakit geçiriyorum. İyi bir elekrikli ısıtıcı önerir misiniz?
(4) 

Istanbulda nerde tatli yiyelim?

solenkol #1234042 
Avrupa yakasinda baklava da olabilir baska tatlilar da olabilir. Cok sevdiginiz hangi mekanlar var? Tabi avrupa yakasi dedim ama besiktas, nisantasi, bebek, eminonu bu sinirlar dahilinde dusunebilirsiniz:)
(2) 

Şu otellerde kalaniniz var mi?

solenkol #1231149 
Ay sonunda arkadaslarla Ankarada haftasonunu gecirelim dedik.holidayy Inn veya anemon otelde kalacagiz. Aksam takilmalik mekanlara da yakin gibi ama daha once kalaniniz var mi temiz iyi midir? Hangisini tercih edelim?
(1) 

Asgari geçim indirim formu

solenkol #1229869 
Is değiştiriyorum, bunu istediler de şimdiki çalıştığım şirketten mi almam lazım yoksa internetten çıktı olarak mı alıp ben doldurcam? Son zamanlarda ise girenlerın yardımını rica ederim :)
(3) 

Samsung s8 mi iphone 8 mi?

solenkol #1228813 
Bu ay bi arkadaşım londraya gidecek. Ben de kendi telefonumdan (sony z5compact) her nekadar memnun olsam da kamerasının çöplüğünden dolayı ikisinden birini getırtebılırım. Tasarım olarak s8i çok güzel buluyorum ama güvenemiyorum sorun çıkarırsa diye korkuyorum. Kullanan varsa bi öneride bulunsanız ya bana. Alternatif olarak şubatta kendim ıtalyadan alabilirim biraz daha bekleyip.
(3) 

Akşam için mekan söylemeniz lazım

solenkol #1228041 
Istanbul Avrupa yakası olmalı.Populısti aradık dolu, joker no:5 aradık dolu. E 8kişi bu taraflarda nereyi arayalım? Bunlara benzer yerler önerebilir misiniz? Kozmonot olabilir ama doludur orası da.
(1) 

Haftaya haftasonu

solenkol #1227866 
Yedıgollere kamp yapmaya gitme planımız var ancak havaya baktım yağmurlu goaterıyor. Yağmurlu olursa kampta dışarda takılamayacagımızdan çok hoş olmayabilir. Batı karadenızde alternatif böyle istanbula 3-4 saat uzaklıkta gibi nerelere gidebiliriz? Kamp değil otel, bungalow, airbnb olacak aklıma Amasra gelse de uzak kalıyor o.
(7) 

Besiktas formasi

solenkol #1223488 
Cocuklugumdan beri besiktasliyim ama forma almiyordum hic. Yarinki maci formayla izleyim diyorum. Gorsellerdeki hangi formayi aliyim? Gonlum beyazdan yana:)
(5) 

Peştemal

solenkol #1222438 
Havlumu kaybettim tatilde de pestemal alıyım dedim erkek.Nerden alınır acaba?Not:istanbuldayım. Bugün bizim orda pazar var satılır mi oralarda yada alışveriş merkezi olarak metrocıtye gıtcem bulunur mu?
(3) 

Digiturk almak

solenkol #1222060 
Card finans indirim yapmış. 12ay yerine 8 ay öde tadında. Sporun yıldızı paketi aylık 66tlye geliyor. Mantıklı mı sizce ne dersiniz şuan digiturk playe 20lira veriyorum hali hazırda Türkiye ligi hariç.
(5) 

Teyzeme eli bos gitmemek

solenkol #1220618 
Ogleden sonra bayram diye teyzeme ugrayim diyorum. Modada oturuyor o taraflardan ne alip da geceyim? Tatli yada cikolata fln mi yaptiriyim fikir verin bir de surdan sunu al derseniz cok makbule gecer:)
(3) 

Arabayla Yunanistan

solenkol #1215853 
Şimdi cuma günü yola çıkacağız arkadaşın arabasıyla. Arkadaş yeni ehliyete bugün başvurdu yetısmeyebılır cumaya. Sınırda ehliyete bakıyorlar miydi? Yada bende yeni ehliyet var ben sürsem arabayı o şekilde olur mu?
(2) 

Bıçak çeşidi

solenkol #1214611 
Bi arkadaşımda görmüştüm. Çelik değil böyle beyaz renk kesen yeri, plastigimsiama farklı bir materyal. Sapı da çıkıp, takılabılıyordu. Anlatabildim mi ne diye geçiyor işte onlar?
(7) 

Internet paketi

solenkol #1214011 
Türk Telekom saolsun taahhutum bitince 69lira olan faturamı 115liraya çekmiş. Aradım konuştum 2yıl yeni taahhüt ile 86yaparız dediler ama bi dusunuyum dedim. Paket 35mbit 100gb akk. Alternatif kullangınız onerecegınız paket var mı?
(3) 

Spotify playlist

solenkol #1213939 
Yarın akşam ofiste kokteyl havasında ufak bi organizasyon yapıcaz kutlama havasında. Djlik görevi bana düştü, böyle hazır liste öneriniz var mı? Yaş ortalaması 25-40 arası beyaz yakalı insanlar ortamda olcak. Müzik tarzı da eğlenceli yabancı müzik olur sanırım.
(4) 

Erkek mayo

solenkol #1213856 
Hangi mağazalara bakıyım h&m e baktım, boynere baktım göremedim hiç güzel. Başka nere bakmalı?
(4) 

Bitcoin sorusu

solenkol #1212721 
Diyelim poloniexte 20mio usd tutarında bitcoin tutuyorsunuz. Bunu dolara döndünüz ve paranızı çekmek istiyorsunuz. Günlük limitleri var ya hemen bankaya transfer edilebiliyor mu? Yoksa 10000dolar gunde fln mı sadece transfer yapabiliyorsun? büyük oyuncular nasıl o paraları geri alıyorlar aydınlatabilir misiniz? Merak ettim :)
(3) 

Arkadaşıma kiralık ev

solenkol #1210571 
Arkadaşım şuan acıbademde oturuyor ama işyeri harbıyedeydı. Hergün metrobüs kullanmaktan sıkılmış, yeni işyeri etılerde olacak nereye taşınması mantıklı 2000civarı kira olmak şartıyla. Benim de aklıma Osmanbey dışında bu bütçeye yakın yer gelmedi. Var mı sizin aklınıza gelen gultepe ve celıktepe tarafları harici?
(1) 

Istanbul Tekirdağ arası kahvaltıcı

solenkol #1207414 
Yarın sabah saros körfezi tarafına doğru yola çıkacağız. O yol güzergahı üzerinde kahvaltıcı öneriniz var mı? Istanbuldan 1 sa sora fln olsa daha iyi olur en fazla açlıktan ölmeyelim sabah 8 gibi.
(4) 

Aşağıdaki diziler tadında dizi önerisi

solenkol #1206924 
Suan izlediğim dizi kalmadı. Severek ızledıklerım
True detective, Dexter, fargo, peaky blinders,en son bron/Broen izledim ve çok.basarılı buldum mesela. Bunları seven şunu da sever diyebileceğiniz dizi önerilerine açığım.
(11) 

Kamp için yemek seti

solenkol #1205489 
Önümde iki seçenek var almak için. Siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden? Birinde tencere alüminyum oldugundan kullanması sağlıklı değil ama kettle var sette o da önemli bi detay.
urun.gittigidiyor.com
urun.gittigidiyor.com
(2) 

Erkek parmak arasi terlik

solenkol #1204758 
Nerden aldiniz gencler ama ortasi plastik olmasin lutfen:)
(1) 

Gümrük vergisi

solenkol #1203535 
30dolar üstüne vergi veriyoruz ya yurtdışından birşey alıdıgımızda. O sadece ürün fiyatı 30dolar üstüne olur dimi kargoyla beraber 30doları geçerse vergi odemeyız??
(1) 

Besiktas hangi kahveci

solenkol #1201713 
Yarin sabah yola cikicaktim ki kahvem bitmis. Aksam besiktasa gecicem, hangi 3.dalgacidan kahve cektiriyim tavsiye pls. Hep kadikoy ve eminonunden aliyordum Ben besiktasta nerenin kahvesi iyidir?
(5) 

Bayramda kamp

solenkol #1200840 
Cumartesi öğlen istanbuldan yola çıkıp tekirdag taraflarinda kampa gitsek 2gecelıgıne trafik çok kötü olur mu sizce? 19Mayıs tatilinde çeşmeden istanbula 12 saatte geldikten sonra öyle bir trafik daha kaldıramam da:)
Ek soru: kıyıkoy, şarkoy geldi aklımıza başka tavsiye ettiğiniz çok kalabalık olmayan yer atabilirsiniz üstüme.
(2) 

Duyuruda sadece son 4sayfayı mı goruntuleyebılıyoruz artık?

solenkol #1200503 
Sb
(1) 

Besiktas fenerbahce basketbol playoff final bilet

solenkol #1197095 
Ne zaman satisa cikiyor acaba? Bir de mesela kombine haric ne kadar bilet satisi oluyor ki?
(1) 

Eczane rengi

solenkol #1192853 
Eczaneler genelde arka font beyaz yazısı kırmızı şeklinde tabelalı oluyor. Bugün sokaktan geçerken yeşil beyaz eczane yazısı gördüm, bir iki yerde daha görmüştüm, farkı ne oluyor ki??
(1) 

Hgs para mevzusu

solenkol #1190756 
Kredi kartıma tanımlı 30tl otomatik yükleme talımatım var. Ancak Osmangazi köprüsünü kullanacağım cuma günü. Banka şubesinden bakiye mi yüklemem lazım cumadan önce?
(2) 

Gara guzu red ale

solenkol #1189656 
Nerden bulurum hangi market yani? Bi satilan istinyeparktaki tekelimsi yerde gormustum ama red ale yoktu.
(3) 

Kulaklıgım kırıldı.

solenkol #1187608 
2yıldır severek kullandigim şu kulaklığımı kırdım.
www.amazon.de
Üst kısmındaki plastik yerden esneyıp kırıldı, kabloları vs sağlam çalışıyor yani. Neyle yapıstırmalı orayı japon yapıştırıcısı uygun olur mu?
(6) 

19mayis ege tatili

solenkol #1185026 
Simdi 19mayis aksami manisa salihlide dugunde olcaz. Peki ordan sadece bir gunlugune nereye gecelim:) herkesin kafada cesme var Ama les gibi kalabalik olur o tarihte. Oralara yakin(donus istanbula olacak) alternatif nereler olabilir?
(1) 

Şu pencereye nasıl perde olur?

solenkol #1181771 
Merhaba eksıduyuru ailesi. Bizim yazlıgın çatı camına perde güneşlik lazım ama eğik olduğundan nasıl bir mekanizma uygun olur?
(6) 

Araba noter plaka işleri

solenkol #1180290 
Haftaya antalyadan araç alacağım. Istanbulda yaşıyorum, araç istanbul plaka olmadığından plakayı değiştirmek lazım. Aracı babam teslim alacak, benim gidip gidemeyecegim kesin değil şuan. Plakayı illa istanbulda mı değiştirmem gerekiyor ve sigortayı da plaka değişiminden sonra mı yapmam lazım?
(3) 

Acik öğretim kimlik kartı

solenkol #1179415 
Geçen dönem kayıt olmuştum, artik kimlik dagıtılmıyor. Peki istersek gene de öğrenci kimliği cıkartabılolıyor muyuz?
(1) 

Imkansizi bulmaca

solenkol #1178992 
Icinde berlin kelimesi gecen bir almanca sarkiyi ariyorum. Ne zaman nerde duymustum hatirlamiyorum, uyandigimdan beri beynimde 4 kelimelik(sanirsam) nakaratin melodisi donuyor. O nakaratin son kelimesiydi berlin. Bir filmde vs de duymus olabilirim. Yardim pls:)
(3) 

Basketbol ayakkabısı önerisi

solenkol #1175564 
Öncelikle arada bir dış açık sahalarda oynamalık bir basketbol ayakkabısı arıyorum. Dışarda da kullanacağım için çok para vermeyım diyorum 200lira civarı gibi uygundur. Istanbulda bir iki outlete baktım, bulamadm nerden temin edebilirim. Under armour a bakmayı düşünüyorum, alternatif nereler olabilir?
(6) 

Mitsubishi coltu bilen duyan?

solenkol #1174403 
Nasildir kullananiniz var mi, internette ovuluyor da baya sorunsuz japon vs diye. Binen eden var midir? Ben uygun aliyim diyorum, peder hic duymadim aldirmam diyor. Bi arkadasinda varmis ona sormus virajlarda kotu, amortisorleri kotu demis illa honda jazz vs alalim diye tutturdu.
(5) 

Powerbank kabin içi bagajına alınıyor mu?

solenkol #1171959 
10000mah powerbankımı ydisina cikarken kabin içine alırlar mı?
(9) 

Istanbulda temizlikçi ücretleri ne kadar??

solenkol #1169802 
Ne kadara geliyor size, ne işler yapıyor ve nasıl bulacağız biz düzgün bir temizlikçi:) ev metrekarenızı de yazarsanız iyi olur. Ne kadar siklikla geliyor, tek yasiyorum ve artık temizliğe vakit ayırmak yoruyor beni:))
(2) 

Sizce su poster nasil?

solenkol #1167680 
(4) 

Şu bardaklar ne diye geçiyor?

solenkol #1166933 
Resim ekte. Özellikle doğada kamp fotolarında filan paylaşılıyor.
(6) 

Uyducu ne kadar alır?

solenkol #1166304 
Benim kanallar gitti, cok sey denedim gelmiyor. Çağırsam ne kadar alırlar kazık yemek istemiyorum:) büyük ihtimal kablo değişecek veya canagın önündeki alıcıda sorun.
(3) 

Harley davidson yanlış fiyatlandırma yok mu?

solenkol #1162845 
m.harley-davidson.com
Sıfırı 14K euro yaklaşık 57bin tl ediyor.
www.sahibinden.com
4000kmde olanı 35bin lira. Değerini bu kadar hızlı mı kaybediyor, yoksa satanlar bunların sıfırının euroyla satıldığını mi bilmiyor
(1) 

Münih gezisi mekan atın bana

solenkol #1162256 
Mart basinda 5gunluk bi munih gezisi yapacağım. Herkesin bildigi yerler degil de daha lokal genclerin takıldığı, orada yaşamış arkadaşlar nereleri önerir :)
(8) 

İstanbulda iyi pizza yapan yer

solenkol #1160967 
Aklıma konsept vs bomonti pizzaria 65 tadında nereler var? Aile geldi. Şarap pizza yaptırasım var da:)
(1) 

Jw Black label viski sahte mi

solenkol #1154179 
Yilbasinda arkadaşım getirmis, yarısını icmisti. Ben de 1bardak icmiştim. Dolabı actıgımda, sisenin kapağının tam oturmadıgını farkettim. Sahte mi ki acaba?
(1) 

Uyduda bazi kanallarim gitti

solenkol #1152829 
Sali gununden beri uyduda cnnturkturktur, atvdir vs gitti kanallar. Sinyal yok diyor siyah ekran veriyor. Otomatik arattim, tamamen sildi mesela listeden cikartti, manuel aratinca da bulamiyor. Sorun nedir? Canagin onundeki aliciyla filan mi ilgilidir acep?
(2) 

Excel uzmanlik sorusu

solenkol #1152386 
Bir grafik cizecegim 200tane datam var diyelim. Grafik uzerinde 5tane datayi ok Ile gosterip, bu yuzden Boyle farkli bir data bu diyecegim. Ama nasil?

mobil görünümden çık