(3) 

Üzerime güneş gözlüğü atın

solenkol #1341142 
10yıldır emektar rayban wayfarer takan bir erkek olarak artık eskidi, değiştiriyim diyorum. Çok büyük olmayan (suratım ufak) beğendiğiniz modelleri atsanıza. Haftasonu eyeconnection a bakcam, hiç ordan gözlük alan var mı?
(1) 

Bkm ekspress sorusu

solenkol #1339706 
Örneğin bkm ekspress e kayıtlı 2 kartımız var. Bi takside odemeyi bkm ekspress ile öde dersem, hangi kartta çekiliyor? Onay ekranında kart seçimi mi geliyor? Bilgilendirme: yapı kredi kartlarıyla ödemede bi taksi iki kere 20tl indirim yapıyormus:)
(1) 

Kurtuluşta hangi mezeci

solenkol #1338392 
Akşam evde rakı içelim dedik. Ben 2-3kere tuşbadan almıştım önceden ama bu sefer farklı bi yerden alsak nereden hangi mezeyi alalım? Tadal ve tuana mı dersiniz?
(1) 

Sevgililer günü hediyesi seçme

solenkol #1338167 
Selam duyuru ailesi, kızarkadaşıma ufak bi hediye alıyım istiyorum ,geçende miniso dan böyle hayvanlı bi cüzdan almıstım, çok beğenmişti. Gene boyle tasarım ufak bir hediye arayışındayım. Nerelerde baksam butik boyle nereler satar? Yada instagramdan sayfa da önerebilirsiniz tasarım şeyler alabilirim:) şehir istanbul
(1) 

Kendiliğinden çalan kapı zili

solenkol #1336745 
Benim evde kablosuz kapı zili var. Pilini değiştirdim bu aletin. 1.5saatte bir filan kafasına göre kendiliğinden çalıyor bi kere. Frekansı vs mi bozuldu nolmus olabilir?
(1) 

Agar agar konserine bilet alanlar

solenkol #1334688 
Kaç tlden bilet aldınız? Fiyatları mı artırdı acaba biletix ben mi yanlış gördüm onu merak ettim.
(6) 

Yılbası oyunu

solenkol #1329689 
Evde 10kişi olacağız bu gece. Telefonda uygulama üzerinden beraber oynabileceğimiz ne oyunlar var? Spaceteam gordum duyurudan indirdim, onundısında pls:)
Edit: iyi seneler dilemeyi unutmuşum herkese
(5) 

Viski bardağı

solenkol #1328422 
Gunaydınlar herkese. Yarın yakın bir arkadasımın dogum günü. Evlerine gideceğiz elim boş gitmeyim diyorum. Aklıma viski bardağı veya seti almak geldi ama nerden? İstanbul şişli levent taraflarında nereye bakmalı?? Alternatifim de shot bardakları olabilir.
(2) 

Elektrikli termosifon sigorta atıyor.

solenkol #1328211 
Gunaydın herkese, 2 gündür elektrikli termosifonumun altında kendi şalteri var, çalışırken kendiliğinden atıyor. Bunun için elektrikçi çağırsam olur mu yoksa teknik servis mi çağırıyım? Büyük ihtimal sigorta değişecek. Ne kadar tutar ki tahminen??
(4) 

İnternet kablosu

solenkol #1327381 
Ayağım takıldı kablo koptu bu modemle telefon kutusu gibi olan şey arasındaki. İnternetten değil de gidip almam lazım. İstanbul şişlide nerde vardır bu meret? Elektrikçilerde olur mu ki?
(5) 

Nevresim takımı

solenkol #1326913 
Gunaydın duyurucular.Geçen hafta çift kişilik yorgan aldım ve dolayısıyla eski nevresimlerim uymuyor çift kişiliğe. Lcw homedan bir adet aldım ama bir tane daha almam lazım. Nerelere bakayım istanbulda? Madam cocodaki gibi çiçekli desen istemiyorum yalnız:) daha sade olmalı bana.
(2) 

Tebligat

solenkol #1325418 
eksiup.com

Kapıya tebligat gelmiş. Ben bunu yazan vergi dairesine gidip ödemem lazım yanıma ekstra birşey almama gerek yok dimi? Bi de faiz binmemiştir diye umuyorum:)
(3) 

Gümrükte bekleyen araçlar

solenkol #1320270 
Nasıl oluyor? Haber okudum 100bin ithal araç bekliyormuş. Bayiler yurtdısından getirirken mercedese bmw e otomobilin parasını ödüyor, vergileri vermeden gümrükte mi bekletiyor? Eğer bunları geri gönderirlerse net zarar ederler firmalar 2018modelleri düşük fiyattan geri alır. Gümrükten almaya kalksalar hepsini alacak parayı bulabilirler mi? Nasıl olcak bu iş?
(4) 

Cumartesi kahvaltı

solenkol #1315120 
Selamlar, cumartesi sabah istanbulda 4kişi kahvaltıya gidelim dedik. Şişlideyim oturuyorum ben. Saat 12 gibi olcak o yüzden sıra beklemeyeceğim nereye gidebiliriz? Fabrikasyon gibi kahvaltı da olmasın, lezzetli güzel kahvaltıcı önerilerinize açığım. Cihangir, nişantası, karaköy, beşiktaş, ortaköy tarafları olabilir:)
(4) 

Çadır için şişme yatak

solenkol #1314541 
Şimdi bende husky bizam çadır var. Eni 145cm. Ben bunun içine decathlondan şişme yatak alıyom diyorum ama 140cm olanlar ve 120 olanlar var. 140sığar mı eğimden dolayı şişirince ne dersiniz? 120ye de 2 kişi yanlardan düşeriz gibime geliyor:)
(9) 

Yeni iş hediyesi

solenkol #1311598 
Kız arkadaşım yarın işe başlıyor. Teraryum veya sukulent alayım diyorum nerden baksam. Çiçeksepeti istemiyorum alternatif nereler olabilir? Bloomandfresh var, onundışında beğendiniz siteler varsa öneri alabilirim.
(1) 

Fibabanka vatan bilgisayar

solenkol #1310985 
Bugün vatanbilgisayara gidip taksitli telefon alacağım. Ordaki çalışan herhangibir faiz, dosya masrafı yok dedi. Sadece otomatik ödeme talimatı verilmesi yetiyormuş. Daha önce ordan bu şekilde telefon alan var mı? Gerçekten böyle mi:)
(2) 

Plastik kadeh

solenkol #1305921 
Migros, carrefour gibi marketlerde var mıydı ? Yada nerden alabilirim?
(1) 

Biletix

solenkol #1305039 
Bir arkadaşıma biletixten bilet aldırmıstım siteden. Bastırmak için referans yeterli oluyor mu?
(3) 

Anfiden müzik dinleme

solenkol #1301264 
Yazlığa geldim. Şöyle bir amfi varmış bizimkilerde de ben spotifydan telefondan müzik dinlemek istesem nasıl bir aparatla bağlarım teli bu alete?
(5) 

Çanakkale assos tarafı otel tavsiyesi

solenkol #1294965 
2hafta sonra o tarafata 1 gece kalmalık ufacık bir tatilim var. Şöyle denize sıfır nereye gitmeli. Sokakağzı var aklımda ama emin olamadım. 5kişi 30yaşlarında insanlarız. Deniz bira huzur arıyoruz tek günlük:)
(4) 

Pegasus 1+1 kampanyası

solenkol #1293720 
Bu kampanyadan gidiş dönüş bilet almıstım. Mailime sadece 1 kod gelmiş. Böyle mi dogrusu? Yoksa bu kodla gidiş dönüş mü kullanabiliyor muyum?
(1) 

Kuzey ege otel tavsiyesi

solenkol #1292091 
Agustos bası çanakkalede düğüne gidiyoruz, ertesine 1 gece 2 günlük bir otel arayısımız var. Bozcaada gereksiz kalabalık ve pahalı olur dedik o mevsimde. Assos tarafları az aşağılarında nereye gitsek? Dönüş istanbula olacağından aşırıuzaklaşmak istemiyorzz
(3) 

Bob moses geliyormus duydunuz mu?

solenkol #1289311 
Haberiniz olsun hiçbir yerde gormemiştim. 14temmuzda uniq e geliyorlar.
(4) 

Şu model nasıl?

solenkol #1287962 
Beyaz bir sneaker istiyorum yaz için. Nasıldır bu?
www.instreet.com.tr
(1) 

Akbank sanat oturma düzeni

solenkol #1285168 
Nordik günlerinde filme gideceğim ama oturma düzeni 002-003-004 diyor . Hangisinden almalıyım hiç bilemedim.
(1) 

Ramazan bayram tatili şeysi

solenkol #1284646 
3 arkadas bayramda 2 günlük biyerlere kaçalım dedik istanbul yakını (klasik) . Ama nereye arabayla gidip gelicez villa olur, otel olur, kamp olur ancak denize de girmek istiyoruz. Napalım biz:)
(3) 

Kıbrısta tatildeyim kokteyl atın üzerime.

solenkol #1283951 
Şöyle tam bi yaz kokteyli tadında şezlongta uzanırken sahilde cok tatlı olmayan ne kokteyl yaptırıyım barmene. Herşeyi yapar eleman
(1) 

Takip etmelik instagram hesapları

solenkol #1282063 
Boyle istanbuldaki güzel restoranlara giden oneriler yapan takip ettiğiniz hangi hesaplar var? Ama sırf et restoranı değil boyle farklı gurme denemelik lezzetler olsa tadından yenmez. Neolokal, basta, klimanjaro,zula istanbul, mahkeme lokantası vs yerlerine giden hesaplar istiyorum:)
(11) 

Rayban nereden alınır?

solenkol #1281348 
Eminönü gozlukculer pasajına gittim hsonu, adam atasunla aynı fiyatı verdi. Dedim atasun da aynı fiyat sen bi de nakit istiyosun vs. Onlar cok sahte satıyor diye oyle fln mırıldandı. İnternetten bakınca binbir farklı fiyat cıkıyor. Onların orjinalliğinden nasıl emin olacağım? Veya nereye gidip bakıyım? Rayban clubmaster bakıyorum ek olarak.
(5) 

Duty freeden ne alsam?

solenkol #1278441 
Hsonu yurtdısına cıkıyorum 2 gunluk. Dönerken eve hangi içkiyi alayım? Evde her şey var neredeyse dolapta yatıyor meretlerin çoğu. Alternatif birşeyler olsun. Viski, tekila olmasın pls yazın sıcağında içmeyi sevmem onları. Baileys geldi aklıma başka ne olabilir??
edit: Belgrad'a gidiyorum.
(2) 

Klima bakımı

solenkol #1277705 
Merhaba, evde 2tane klima var. Havalar da ısınmaya başlamısken bakımı yaptırıyım değil mi? Arçelik markaları yetkili servis mi çağırıyım yoksa özel servis de olur mu? Ne kadar tutar bir de daha önce hiç yaptırmamıştım. Ne kadar de da bağlacı kullanmışım ayrıca.
(2) 

Salonuma bir kanepe bırakın

solenkol #1275070 
i.hizliresim.com
Salonumda kahverengi kanepem eskidi ve rahat değil. Onun yerine soyle rahat ve salonuma uyacak bir kanepe onerir misiniz? Onu kaldırıp oraya bir kanepe koymam gerekecek.
(8) 

İlki mi ikincisi mi

solenkol #1273879 
Ayakkabılardan hangisi?
1- www.boyner.com.tr
2- www.boyner.com.tr
Bonus soru: bir de vans alıcam hangi model sizce en klasik olan siyah mı dersiniz?
(2) 

Trafik sigortası

solenkol #1273452 
Benim sigortacı aradı kasko ve trafik sigortam bitiyormuş haftaya. İkisine de 750şer lira dedi. İlk aracım bu arada. Sigorta tavandan hesaplanıyormus normal midir fiyat? Bi de satmayı düşünüyorum 3 aydır sitede yatıyor memlekete gonderdim aracı kaskoya gerek yok dimi uğraşmayayım. Bonus: Araç alacaklara da duyurulur daha ilana koymadm nisanda koyacağım 2011 otomatik honda jazz :))
(3) 

Tekrardan poster seti sorusu

solenkol #1271225 
www.northshire.net
www.northshire.net
www.northshire.net

Televizyonun üstüne 20x30 boyutunda şu 3 posteri asıyım diyorum. Uyar mı sizce çok karmasık olmasın da istiyorum.
(1) 

Şu posteri bastırsam nası durur?

solenkol #1268913 
Kaliteli olarak baskısı yapılır mı sizce bu setin istanbulda? Ayrıca nedir ortalama fiyat boyle baskılarda
www.etsy.com
(5) 

Spor salonu üyeliği

solenkol #1268601 
Sporcard diye bir sistem varmış. Daha önce hiç kullanan oldu mu acaba? İstanbulda baya bi spor salonu buna üye ayda 150tlye istediğinize girebiliyormussunuz. Bana yakın divan bomonti var, gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Buraya giden oldu mu yada? Yarı olimpik havuzu vs de var
(7) 

Yurtdısında yasayan arkadas hediye

solenkol #1258429 
2hafta sonra arkadasıma gideceğim. Ne özlemiştir buralardan ne alıp götürsem ? Kendisi italyada yasıyor yararı olursa.
(2) 

Milano gezilecek yerler

solenkol #1257835 
Şubatın 2. Haftası milanoya gideceğim 2geceliğine. Böyle turistik değil de yeme içme takılma modunda gececek nerelere gidelim? Navigli tarafında nehir kenarında kalacağım.
(1) 

Gizli lezzetler

solenkol #1256366 
Yeni şişliye abidei hürriyet caddesine taşındım. Biliyorum bu tarafları ama tabi burada yaşayanlar daha iyi bilirler benden. Kesin şurda hamburger ye, şu fırının x si cok iyidir. Şurda şunu ye tatlı vs vs gibi önerilerinize açığım.
(2) 

Aplik

solenkol #1253337 
Yeni salonumda 2tane aplik yeri var ama aplik yok:) Ben aliyim diyorum soyle guzel birsey ama istanbulda cesit olarak en fazla nerde vardir? Kiraci apligi neden soker ki ayrica
(4) 

Yeni ev olayları

solenkol #1252080 
Bir haftadır duyuruyu kiralık evle ilgili darlıyorum. Evi buldum bugün neyseki ama evde dogalgaz yok, merkezi sistem ısınma mutfakta da dogalgaz yerine elektrikli ocak kullanmam gerek. İstanbuldan nerden bulabilirim fiyatlar 1000tl civarı ankastre en uygunları. Outlete fln mı baksam napsam ?
(2) 

İçkiye bir şey olur mu?

solenkol #1251834 
Yılbaşında meyve sulu votka hazırlamıştık. Baya bi arttı yaklaşık 2 lt şişelere doldurdum buzdolabına koydum. Bozulur mu bu??
(7) 

Akbil güncelleme

solenkol #1251381 
Bugun itibariyle akbil tam bastı da metrodaki makinelerden güncelleniyordu diye hatırlıyorum ogrenci vizeleme için. Bunun için makinelerde buton fln var mıydı yoksa basvuru merkezine mi gitmek lazım öğrenci belgesiyle?
(3) 

Tarabyaüstü

solenkol #1250068 
Bu taraflardan ev bakıyorum da ulaşımı kolay mıdır? Buralarda oturan var mı eksiduyurudan çevresi vs nasıldır acaba?
(12) 

Bana ev bulun

solenkol #1249354 
Ev sahibim geldi bugun torunuyla, evlenip benim evime tasincakmis ben de bu yuzden evden tasinmak durumunda kaliyorum subat 15e kadar. Suan gultepede oturuyorum, isyerim maslakta. Nerden eve cikiyim ki ben ne derseniz? Kira 2500u gecmesin istiyorum,ulasimi rahat ve mahalle duzgun olmali. Kriterlerim bunlar. Yada Haskoyden fln ev mi alsam napsam kafamda deli sorular...
(2) 

Cep telefonu alarmı

solenkol #1245923 
Apple storedan hangisini indireyim? Önemli olan sesin alçaktan balayıp artması benim için. Zıplayarak uyanmayı sevmiyorum.
(9) 

Aksam kadıkoyde ne yemeli

solenkol #1245011 
Haftanın bu günü kadıkoyde oluyorum aksam yemeği için genelde bira+hamburger ya da atıştırmalık yapıyordum. Olmadı bastaya gidiyordum ama ikisini de canım istemiyor şimdi. Nereye gidip ne yesem??
(4) 

Yılbaşında dışarı çıksanız nereye gidersiniz

solenkol #1244795 
Son 5yılda sadece birinde yılbaşını yurtdışında kutladık. Onun dışında hep arkadaşlarla birimizin evinde girdik. Bu sene yakın biyerde villa kiralayalım dedik ayarlayamadık. İstanbulda düzgün kutlamalık yer yok mudur dışarda kutlasak? Kalendertepe restaurant fln geldi aklıma yaş ortalaması azcık yüksek olur ama sanırım.

mobil görünümden çık