(4) 

Balayı sorunsalı

solenkol #1430183 
Selam duyuru ailesi, 11 temmuz haftası düğün var sonrasında önceden phuket planlamıstık, tabi gidilemeyecek şu durumda. Bunun yerine istanbul çıkışlı çok uzak olmayan 4-5günlük nerelere gitsek tavsiye otel öneriniz var mıdır? Bozcaada, assos tarafları geldi aklıma. Bir de bonus soru phuket turunu tatilbudurdan almıstık. Zaten kimseye ödeme yapamıyorlar şuan. Burdan bi otel ayarlasak mı yoksa phuket turunu seneye mi kullansak bilemedim. O kadar paraya yurtiçindeki bi otele de vermek istemiyorum.
(8) 

To do list app

solenkol #1428294 
Kullanıp beğendiniz hangi uygulamalar var iphone için olarak? Şöyle bir başlığın altında notlar alıyım, üstünü çiziyim istiyorum yaptıkça.
(2) 

Şişlide otopark

solenkol #1426579 
Bu akşam ailem gelcek arabayla.. 1 hafta kadar kalacaklar bir otoparkla konusuyum diyorum kullanan var mıdır bu taraflarda abidei hürriyet bomonti tarafları gibi?
(5) 

Ev bakmaya giderken nelere dikkat edilmeli?

solenkol #1425960 
Merhaba tecrübeli insanlar. Sahibindende satılık bir ilan gördüm ve beğendim. Yarın gidip göreceğim kısmetse. Dubleks daire 120m2 net 3+1. 5-10yıllık bir bina ısı yalıtımlı, asansörlü ama gidince nelere dikkat edip sormalıyım sizce?
(1) 

Yemek masası üzerine rustik edison ampulü

solenkol #1425773 
3 tane rustik led ampul alacağım. 4watt mı seçmeliyim 6watt mı ne dersiniz? 3 ü aynı anda yanacak.
m.n11.com
(13) 

Dışardan yemek söylemeye başladınız mı?

solenkol #1425591 
Ben söylemedim hep evde yaptım şuana kadar ama birden canım lahmacun çekti. İstanbulun en iyi lahmacuncularından birinden sipariş versem mi ki? Yoksa yapmaya evde devam mı?
(10) 

Telli maske

solenkol #1424876 
İyi akşamlar herkese, maske stoğum bitecek yakında, yarın alıyım diyorum 50li filan. Carrefourda fln var mıdır telli olanlardan yada herhangi bir eczanede satarlar mı? Geçen kod ile almıştım eczaneden telsizdi o yüzden soruyorum. Yarın almam gidip almam lazım internetten olmaz.
(6) 

Berber olayı

solenkol #1424584 
Akşam randevu aldım gitmek için. Çok uzadı dağıldı saçlar. Giden tecrübeliler nasıl oluyor yeni stil berberlerde? Güvenlik önlemleri ne durumda? Kendi havlumu götürürüm yıkama vs gerekirse diye nolur nolmaz. Başka dikkat etmem gereken önlem var mıdır?
(2) 

Klima temizliği

solenkol #1422266 
Evet havalar ısındı istanbulda. Bugun hissedildi sıcak ve klimaların yıllık bakımını yaptırıyım ufaktan diyorum. Şişli tarafındayım var mı tavsiye ettğiniz servisler? 2 tane arçelik klimam var evde nekadara bakımını yaparlar yeni yaptıran varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler
(3) 

Babaya ceptelefonu

solenkol #1421351 
Babamın telefon bozulmuş buhafta. Artık vadesi doldu sanırım ama yeni telefonlar çok büyük, cebine sığan bir model istiyor. 2500 civarlarında boyutu aşırı büyük olmayan şarjı uzun giden bir telefon öneriniz var mıdır? Şimdiki telefonu sony z5 compact o yüzden telefonlar büyük geliyor onu göz önünde bulundurunuz:)
(5) 

Diy corona maskesi

solenkol #1414430 
Aksam bi markete cıkmam lazım evde eski motorcu maskemi buldum. Gözler hariç tüm kafayı kapatıyor. Bunun içine de kağıt kahve filtresi koyuyum diyorum. Aşırı mantıksız gelmedi bana en azından yuzde 100 maske etkisi göstermese de yuzde 60-70 etkili olur düşüncesindeyim. Sağlıkçı duyurucularımız saçmalamıyorum dimi:) tabi eldiven vs de takıp atcam sonra.
(7) 

Online kahve siparişi

solenkol #1412787 
Corona günlerinden selam herkese, evdeki kahve stogum azaldı. Gidip çekirdek aldığım Montag dükkanı da kapandı. Siz nerden sipariş ediyorsunuz?
(5) 

Balayı

solenkol #1405840 
Selam duyuru ailesi, temmuz ayında phukete gidelim diyoruz ancak uçuşlar çok pahalı oluduğundan tur ile gitmek daha mantıklı geldi. Geçen ay 600euro olan tura bi baktım 700olmus bu ay. Tekrardan düşer mi sizce yoksa 700 oldu napalım alıp geçelim mi?
(2) 

Nerelerden ev bakmalı?

solenkol #1402879 
Sevgili duyuru, şimdi bomontide kirada oturuyorum 2.5yıldır filan. Ve muhitten aşırı memnunum merkeziliğinden. Akşam nişantasına bomontideki yerlere yürüyerek gidip gelmeyi seviyorum. İş yerim maslakta, kızarkadasımınki(nişanım diyelim hatta:) )leventte. Kira yerine ev alsak diye düşünceler sardı beni hazır krediler uygunken 300bin fln çekip 800-900bin civarına ev bulursak. Sizce hangi güzel muhitlere bakılabilir. Aklımda ortaklar caddesi, bomonti kurtuluş tarafları geliyor. Başka mantıklı yerler var mıdır güzel oturulabilecek bu fiyatlara bulunur mu ev?
(3) 

Nişan arka fon işleri

solenkol #1399548 
Şimdi nişanda arka fon oluyormus. Boyle ekteki resimdeki gibi yuvarlak bşiler pek anlamam ben:) Bunun fair fiyatı nedir İstanbulda bilen eden var mı? Herkes kafasına gore fiyat yazmıs kiralamaya. Eke buyuk geldi link koydum
eksiup.com
(3) 

Kirli sakal için traş makinesi

solenkol #1398832 
Ekteki foto uzunlugundaki sakal için hangi sakal traş makinesini alsam? Powertec iyi diyorlar alınır mı? Hangi modeli bir de? Not: foto google görsellerden yaklaşık bu uzunlukta olmalı.
(5) 

Dizüstü keyif tepsisi

solenkol #1398410 
İstanbulda nerde bulurum bunu? Minderli fln oluyor ya gidip almam lazım, yılbaşı hediyesi gibi:)
www.whiteandbeige.com
(1) 

Meyhane olarak nerelere gidiyorsunuz?

solenkol #1397242 
Avrupa yakasında nişantaşı-taksim-beşiktaş-bomonti çevrelerinde özellikle? Mezeleri güzel olan. Benim son keşfim nişantaşında küçük kulüp mesela. Et yiyeceksem de altıbuçuk ocakbaşı.
(8) 

Bu berjer nasıl?

solenkol #1394167 
eksiup.com
Buna benzer hiçbir yerde yok doğru düzgün berjer. Sizce nasıl bu?
(5) 

Wyndham otel spor salonu

solenkol #1389870 
Dün akşam iş çıkışı özdilek parkın ordaki spor salonuna uğradım konuşmak için ve gezmek için. Özellikle iş çıkısı gittim ki nasıl kalabalık mı diye görmek için. Cidden aşırı beğendim hem temiz hem çok kalabalık değil, her aletten boş olanını bulabiliyorsun. Ayrıca havuzda o satte sadece 1 kişi vardı.Hamam, spa, duşlar, dinlenme yerleri çok düzgündü. Tek sorun 4aylık 1600tl olması:) Versem mi bu parayı beni ikna edin pls çok kararsızım. Giden varsa daha uyguna yada önceden merak ettim.
(5) 

Halojen çubuk lamba nasıl değiştirilir?

solenkol #1389228 
Dimmerlı ışık ayarlı lambaderin ampulü patladı. Uçları porselenimsi bu çubuk halojen ampüller nasıl değiştirilir? Elle dokunmamak filan gerekiyomus sanırım:)
(4) 

Dimmerlı lambader ampulü

solenkol #1388844 
Şimdi benim boyle bir lambaderim var. Halojen uzun ampulü ömrünü tamamladı sanırım, patladı. Onun yerine gene aynısını mı almalı yoksa oraya uyumlu baska birşey mi (led) tasarruflu birşeyler bakmalı ve nerden?
(1) 

Özdilekpark levent spor salonu

solenkol #1387162 
qualitasspaistanbul Buraya gideniniz var mı? Kapalı havuzu olması hamamı vs olması guzel geldi bana bi gaza geldim. Sizce mantıklı mı kalabalık biyere gitmeyi hiç istemiyorum. İş çıkışı gideceğim olursa. Çok fazla yorum bulamadım internette size soruyum dedim.
(2) 

Annem hiçbir şifreyi hatırlamıyor

solenkol #1384756 
Telefonunu çaldırdı, yeni telefon aldık(önceki duyurulardan bilirsiniz belki) . Şimdi giriş yapacağım telefona ama simcard yok içinde babam çıkartacak tekrardan. Sorun şu ki annem google play hesabı şifresini, gmail ve hotmail hesaplarının şifrelerini de unutmuş. Sifremii unuttum diyince numaraya sms atalim diyor ki numara yok:) hotmail için diğer hatırladıklarını gir dediler ama beğenmedi yeterli gelmedi. Napcaz numara eline gecene kadar beklemek mi zorundayız şimdi ? Alternatif fikriniz var mı?
(3) 

cep telefonu

solenkol #1383565 
Annem yurtdışı gezisindeyken telefonunu çaldırmış maalesef. Pazartesi dönüyor, o zamana kadar bir telefon almam lazım. 2500 tl bütçe ile kamerası güzel olan bir model öneriniz var kı? Huawei olmasın, eski telefonu samsungtu. Gene samsunga rahat alışır diye düşünüyorum.
(7) 

Tektaş işleri:)

solenkol #1382354 
Önümüzdeki ay kızarkadasıma evlilik teklif edeceğim. Bu aralar tektaş alacağım da gia sertifikalı almak istiyorum. 900 dolar civarı bir fiyat aldım 40 karat renk e vs2 , kesim very good, parlaklık excellent, simetri very good. Zamanında alanlar kaç dolara aldılar hatırlıyorlar mıdır? Çok değişken oldugundan sormak istedim ve başka nelere dikkat etmeliyim:)
(4) 

Slim fit blazer için marka seçimi

solenkol #1381136 
10 gün sonra bir arkadaşımın düğününe gideceğim. Takım giymek istemiyorum ve hiç blazerım yok. Bugün biraz özdilek avm ye ve boynere baktım pek içime sinen olmadı. Bir tane avva da güzel denk geldi ama yüzde 74 polyester ve 400lira . Haftasonu optimum oıtlete gitsem daha iyi markaların bu fiyatlara blazerlarını bulabilir miyim? Hangi markaya bak dersiniz?
(4) 

Karttan online para harcamam lazım

solenkol #1377526 
2 gün içinde 300 lira harcamam lazım karttan. İhtiyacım olan birşey de yok. Online olarak neye yatırsam mantıklı olur? Starbucks a para yukleyebilirim, migros fln hediye çeki olabilir? Başka ne olur var mı aklınızda birşeyler?
(3) 

Portbagaj

solenkol #1373239 
Biz 4arkadas Polo marka araç ile tatile gideceğiz ve bagajımız sığmayacak tabiki. Dolayısıyla portbagaj alalım veya kiralayalım dedik ama istanbulda nerden hallederiz biz bu işi? Tecrübesi olanlar yazabilir mi? Bu haftaiçi halletmek zorundayız:)
(1) 

Mikkeler efes bira

solenkol #1371798 
Selamlar, biliyorsunuz(belki de şuan öğrendiniz) mikkeler ve efes ortak 2 tane bira çıkardılar geçenlerde.Satışa çıktılar mı? Dün bi Migrosa baktım yoktu. Tekellerde fln var mıdır?
(2) 

Kaburgaya darbe

solenkol #1370872 
Dün değil ondan önceki gece basket oynarken arkadasın omzu sağ kaburgama geldi tam memenin oraya. 2gündür yatarken, öksürürken, eğilirken filan acayip canım yanıyor. Yarın sabah artık doktora gidiyim diyorum. Hangi doktora gitmeli bir de yoksa iş çıkışı bugün acile mi gitsem bakarlar mı detaylı? Yoksa randevu alıp yarına mı bırakmalı?
(2) 

Vize fotoğrafı

solenkol #1369806 
Şimdi 3ay önce fln kimliği değiştirmiştim, biyometrik foto kullanmıstım. Aynı fotoyu schengen için de kullanmamda sıkıntı var mı?kimlikte kullanıldı mı diye bişi olur mu?
(4) 

Vize için 4a hizmet dökümü

solenkol #1369416 
Selamlar, vize için kız arkadaşım e devletten hizmet dökümü alacaktı ama edevlette 4 a uzun vade hizmetiniz bulunmamamktadır yazıyor. Salı günü de vize için randevumuz var. Şirketin ik sı halledebilir mi ki bunu hemen? Yoksa sgk ya filan mı gidip belge almak zorunda?
(2) 

Yunanistan arabayla gidişte vize

solenkol #1367168 
4 arkadaş arabayla yunanistana gideceğiz. Vize başvurus yaparken yolcu olanlar arkadaşın arabasının ruhsatı, yeşil sigortası ondan yazı alması gerekiyormus. Ayrıca onun vizesi fln koyacağız. Peki vekaletnameye ihtiyaç var mı sonuçta onla yolculuk yapacağız? Yada hiç kasmayıp uçak rezervasyonu yapsak dicem ama o zaman da kızarkadaşımın ilk schengeni olacak, vermezlerse diye tırsıyorum?
(4) 

Fırında hangi balık

solenkol #1366582 
Bu akşam şöyle bi balık keyfi yapalım fırında dedik. Ne alıp yapsak ki hızlı ve kolayından:)
(6) 

Anneye bisiklet

solenkol #1365949 
Annem bisiklet kullanmayı bilmiyor ama yazlıkta sürmelik bisiklet istiyor. O yuzden üç tekerlekli ve ya su küçük tekerlekli katlanır bisikletlerden bakıyorum. Hangisinin kullanımımdaha kolay ne önerirsiniz?
(1) 

Diyetisyen öncesi tahlil

solenkol #1363321 
Haftaya cumartesi diyetisyene gideceğim. Kan tahlili istedi, nereden randevu alıp yaptırmam gerekir? Sağlık ocağında aile hekimi halleder mi?Özelde yaptırsam özel sigortam kapsar mı acaba?
(3) 

Şişliye yakın spa- masaj

solenkol #1362254 
Merhaba, haftaya cumartesi kızarkadaşımla bi masaja gitsek şişli ve yakın çevresinde neresi vardır temiz düzgün biryer? İlk defa gideceğim fırsat sitelerinden mi önerirsiniz nerden alalım bir de?
(3) 

Blazer ceket nerden alınır?

solenkol #1361644 
Şu güne kadar takım elbise dışında hiç blazer almadım. Slim fit olmak koşuluyla hangi markayı önerirsiniz? Haftasonu düğüne gideceğim birtane alıyım diyorum. Erkek, bütçe de 350 yi geçmesin , çok giymeyeceğim için.
(2) 

Android tv xiaomi mi box

solenkol #1361430 
Ben şimdi netflix blu tv dışında dizi izlemek istesem nasıl izleyebilirim? Puffin tv var ama dizisitelerilerini açmıyor güvenli değil diye ? Nasıl bir çözüm bulsam sizce?
(2) 

Assistant brand manager maaş sorusu?

solenkol #1356654 
Ortalama ne kadar alırlar? 200kişilik bir firma diyelim kurumsal ama çok büyük değil p&g, unilever gibi.
(1) 

Ev dekorasyon

solenkol #1351028 
Salonumda koltukların yerini değiştirdim. Açılan L koltugum pencere önüne geldi ama 50cmlik ufak bi pencere var. Cumbalı evlerin kenardaki dar dikdörtgen pencereler gibi düşünün. Görseli de koyuyorum. Burda perde yok 50cm eninde oldugu için ama gece yatarken ışık gelmemesi için nası bir çözüm bulmalıyım? Otururken caddeyi izlemeyi severim , sadece biri yatarsa kapatmalıl birşey lazım:)
i.hizliresim.com
(4) 

Yurtdışı uçuş kampayası

solenkol #1350487 
Ramazan için thy fkampanya yapmaz dimi yeni havalimanı açtık fln diye?pegasus yapsa bile bayramı dahil etmediğinden adını anmadım:) Bilet alacağım 1300 tl şimdi fiyatlar alıyım diyorum daha da pahalanabilir düşüncesiyle. Skyscannerdan mı alsam kampanya vs bildiğiniz yoktur dimi şuanda olan kartlara puan veren .
(12) 

Podcast dinlemeye başladım.

solenkol #1350069 
Selamlar, işe giderken 20dk metroda vakit geçiyorum, bari podcast dinleyim dedim. Birkaç tane takip etmeye başladım ama sizin dinleyip beğendiklerinizi de soylerseniz memnun olurum. İngilizce olursa daha da güzel olur .
(3) 

Ramazan bayramında Lviv

solenkol #1349295 
Nasıl olur hertaraf türk mü olur? Daha çok gündüz cafe, gece pub filan yaparız kız arkadaşımla. Zaten topu topu 2-3 gece olacak.
(4) 

Yeni havaalanı lounge

solenkol #1349170 
Kullanan var mı burayı? Hangi kartlar geçiyor göremedim de ataturkte primeclassa girenlerin girebildiği lounge var mıdır?
(6) 

Kendimi şımartmalık hediye

solenkol #1348873 
Yorucu bir süreçten sora kendimi birazcık şımartmak istiyorum birşey alarak. Önce ses sitemi alayım dedim, sora zaten var çok gereksiz olur diye düşündüm. Şimdi de xiaomi mi box alarak akılsız televizyonum akıllı olsun diye düşünüyorum. Çok mantıklı geldi açıkcası laptop bağlı duruyor çünkü sürekli. Ne dersiniz kullanışlı olur mu netflix vs için:)
(2) 

Turizm acentesi

solenkol #1344679 
Selamlar, 7 arkadaş mayısta kıbrısa gideceğiz. Sizce acentenin satış ofisene gidip konussak daha uygun fiyat sunabilir mi internete oranla? Direkt oteli aradığımızda internet fiyatlarından çok da farklı değildi.
(2) 

İstanbulda diyetisyen

solenkol #1343124 
Duyurular biraz eski kalmış da avrupa yakasında son zamanlarda gidenlerden öneri alırsam memnun olurum. Beşiktaş-levent-sarıyer yakınları olabilir
(6) 

İnstagramdan takip ettiğiniz yemek tarifi sayfaları

solenkol #1342410 
Var mı beğenerek takip ettiğiniz, işten gelince yapılabilicek? Hatta guzel yerlere gidip yiyen bloggerlar da onerebilirsiniz istanbulda gezenlerden:) ilk öneri daha mühim

mobil görünümden çık