Cumartesi günü nişantaşı nerde rakı meze yapalım?

solenkol #1512013 
Belki severek gittiğiniz veya yeni açılan biryer onermek istersiniz?
Küçük kulüp olcak tavsiye olmazsa:)
(4) 

Yılbası yemeği

solenkol #1508288 
İyi yıllar duyuru ailesi hepimize, umarım daha güzel bir yıl olur 2022:)
Normalde arkadaşlarla gircektik ancak covid olan dostlardan dolayı planlar yattı. Eşimle başbaşa girmeye karar verdik bu yıla. Elimizdeki malzemeler karnıbahar, mezelerimiz var ve şarap eşliğinde olcak. Kasaptan fırında yapmalıl et alıyım dedim ama ana yemek ne yepsak fırında? Tarif atın üstüme
(3) 

Bu koruyucu file nerelerde satılır?

solenkol #1507995 
Köpek çitinim üstünü bunla örtsem diyorum, bizim tavşan zıplayıp kaçırıyor namussuz çitten:) internet yerine gidip alsam dedim de mahallede nerede satılır bu meret? 150 cm En - Kedi Filesi - Balkon Filesi - Çocuk Filesi
www.hepsiburada.com
(6) 

Bime gelecek olan ürün

solenkol #1507985 
Selamlar, 31inde kosu bandı gelecekmiş, alayım dedim ama online satıs olmuyor sanırım bimde. E hangi bime gelip gelmeyeceğini nasıl bilcez? Her bime gelcek hali yok:)
(2) 

İstanbulkart qr ile ödeme

solenkol #1507193 
Bugün denedim, qr ile öde dedim uygulamadan hata veriyor hatalı qr diye metro turnikesi. Boyle bir sorunla karşılaşan ve çözen oldu mu acaba?
(2) 

Aşı randevusu

solenkol #1506986 
Randevumuz olsa da gidip ozel bi hastaneye aşı olabiliyor muyuz? Randevunuz var diye soruyolar mı?
(2) 

Severek gittiğiniz ocakbaşı(istanbul)

solenkol #1504124 
Yarın ankaradan arkadaşım gelecek ocakbaşına gidelim dedik. Eti güzel son zamanlarda gittiğiniz nereler var? Taksim hacıosman metro hattı yakını olsa iyi olur. Yada beşiktaş vs yani. 21 kebap iyiydi en son pandemi öncesi, nişantaşı altıbuçuk iyiydi, tahtasaraya yeni gittim iyi ama çok iş çıkışı kebapçısı geliyor bana. 4ten 4e giden oldu mu son zamanlarda?
(1) 

Crypto işleri takip

solenkol #1503406 
Selamlar, Biraz o piyasayı takip etmek istiyorum . Sizin takip ettiğiniz twitter hesapları, youtube kanalları nedir acaba beğendikleriniz.
(6) 

Beşiktaşta lezzet durağı

solenkol #1500004 
Hamburgerdi sosisti vs nerde yiyorsunuz? Yada baska bi lezzet de olabilir. 3 arkadas bişiler atıştırıp, 2 bira içelim dedik. Herzaman biergartende sosis+bira yaparız. Farklı bi öneriye açığız. Pub da onerebilirsiniz.
(3) 

Tüvtürk araç muayenesi

solenkol #1499636 
Kasım başında bitiyor bu cumartesi gidiyim dedim. Şişliye yakın bir yer yok gibi. Çatalca dan almak mantıklı mı merkezde oturanlar illa gidiyor dimi taa buralara:) yada alternatif oraya gitme surayı git derseniz de ok.
(5) 

Takip ettiğiniz gezi blogları instagram sayfaları

solenkol #1499260 
Güzel yerlere gidip paylaşan, gizli lezzetler de olur boyle neleri takip ediyorsunuz?

İtü ayazağa kampüsünde scooter uygulaması

solenkol #1498904 
Var mı martı tarzı şeyler? Bir de mezun alıyorlar mı? Arabayla almıyorlar diye biliyorum son zamanlarda.
(3) 

Paket tur iptalde iade

solenkol #1498271 
Şubat 2020de yurtdısı paket tur almıştım . Pandemide uçuşlar iptal oldu ertelendi vs. En son tatilbudur un teklifi sayı yetersizliğinden tur iptal ekstra para ile yeni tura geçebilirsiniz demişlerdi. İstemedim tabiki fazladan 5k tl civarı para vermek iptal ettirdim 2 ay önce. Para iadesi yapmıyorlardı 2 aydır dün tüketici hakem heyetine basvuruyum dedim edevlet üzerinden ve bu sabah para hesabıma yatmış mutlu oldum. Böyle tur para iadesi alamayan cok oluyor diye bilgilendirme yapıyım dedim bir de şikayetimde faiziyle geri ödenmesini istemiştim. Şikayet hala açık duruyor, sizce böyle bir olasılık var mı yoksa otur oturduğun yerde mi dersiniz?
(5) 

Napsam da laptop u hızlandırsam

solenkol #1498011 
8yıllık bir lenovo laptopum var sadece projeksiyona baglı film izliyorum ama artık o kadar yavaşladı ki actıktan sonra kendine gelmesi bile 15dk alıyor. Buna cansuyu ne yapmak gerekir? Ssd fln alıp taksak kurtarır mı 2yıl daha fln.
(1) 

Haftasonu adana

solenkol #1496428 
Cuma aksamdan adanaya gidiyoruz. Malum arama kısmı da bozukken soruyum diyorum. Cumartesi sehirde nerelere gidelim adanalı arkadaşımızın yanına gitsek de belki farklı öneri olur.
(4) 

Haftaya tatil için 1 gecelik ara durak

solenkol #1495019 
Cumartesi yola cıkacagız istanbuldan assos a. 3gece assos 3 gece bozcaadada kalalım dedik. Cumartesi günü için ama ilk gün baska yerde kalıp assosa geçelim dedik çünkü cumartesi o otel 500lira daha pahalı gecelik. O taraflarda nereyi önerirsiniz yol üstü civarları vs.
(1) 

Mecburi izin tatili bozcaada

solenkol #1492753 
Eşime de bana da zorunlu bir hafta izin kullandırtıyorlar. Eylül ortası gibi biz de bozcadaadaya geçelim dedik. 6-7yıl önce gitmiştim ama tabi olmus son 1-2 yılda giden varsa suraya git surda kal tavsiyelerine açığım çünkü eksi yerler yorumlara baktığım kadarıyla bozmuş biraz.
(4) 

Sağlık sigortası

solenkol #1491960 
İlginç bir sorum var duyuru ailesi. Eşimin ve ben farklı şirketlerde çalısıyoruz. Birimizin allianz birimizin acıbadem tamamlayıcı sağlık sigortası var. Ben bzm şirketteki sağlık sigortasına ekletmek istersem eşimi kendisininki iptal olur mu?
(5) 

Açıköğretim ve istanbulkart

solenkol #1491711 
Pandemi kullanmadığımdan yenilememiştim kaydımı 2 dönemdir. Artık açılöğretim kaydı olanlar öğrenci kartı alamayacak diye bir soylenti vardı aslı var mıdır?
(1) 

Klein phönix park nerede tam?

solenkol #1491093 
Google ataturk oto sanayi metronun arkada gosteriyor ama tam da guvenemedim pek yorum yok. Belki giden olmustur diye sorayım dedim.
(2) 

Hgs geçişi

solenkol #1490558 
Geçen hafta araçta hgs yoktu. Kaçak olarak geçtim doğal olarak. Bugun bankaya gidip hgs etiletini aldım. Henuz o geçişler düşmedi, kesin olarak otomatik düşer mi yoksa baska bir yere odeme mi yapmam lazım?
(1) 

Şişli otopark

solenkol #1489666 
Bi gaza gelip araba aldım. Şişli merkez bomonti taraflarda hiç kullandığınız otopark var mı? Aylık üyelik için ne kadardır acaba?
(1) 

2. El telefon

solenkol #1482161 
Buara cok fazla telefon sorusu sordum kusura bakmayın öncelikle. Eski telefonumu satıyım diyorum iphone 8plus 64 gb . 4civarı sanki ortalama fiyatları. Ama güvenip de nerden satıs yapsam? Tecrubesi olanlar yazabilir mi? Anne babaya vermek isterdim ama onların teli daha 1 senelik. Letgo fln güven olur mu?
(3) 

Ekran koruyucu cam

solenkol #1481928 
Yeni telefon aldım, sizce gidip telefoncuda mı koruyucu taktırmalı yoksa spigen vs alıp kendim mi halledeyim? Gitsem telefoncuya hangisi iyi ve kazıklanmadığımı nasıl anlayacağım. Bir de spigen kılıflar cok kaba durur mu?
(10) 

iphone 11 alanlar

solenkol #1481761 
Ne zaman ne kadara almıstınız 64gb olanını. Buara 7200civarı alınır mı sizce. 100lira da puanla 7100e geliyor.
(11) 

Bostancıda oturup levent maslakta çalışma

solenkol #1480936 
Var mı aramızda toplu taşıma ile ulaşım yapan ? Şimdi şişlideyiz ama sahil tarafında yaşamayı istiyoruz, çok çile mi olur bilemedik. Belki ilerde hergün işe gitmeyebiliriz 1-2 gün homeoffice olursa diye düşündük. Bu güzergah iş saatlerinde ne kadar sürüyor aslında tam sormak istediğim.
(1) 

Fırında kuzu pirzola

solenkol #1478277 
Daha önce hiç yapmadım. Sevdiğiniz yaptığınız bir tarif varsa memnun olurum.
(2) 

Buzdolabı uzmanlık sorusu

solenkol #1475132 
Dünden beri alt kısım soğutmuyordu. Üst taraf dondurucu cok buzlanmıstır ondan diye düsündüm ama bugun baktım oranın da buzlar hafif erimeye başlamış. Çıkarttım içindekileri buzları temizledim. Fişi de çıkaramıyorum çok sıkısık yeri. Yarın servis çağırdım ama gelmeden yapılabilcek birşey var mıdır? Ara ara 3-5dk da bir tik tik ses cıkıyor. Başına gelen var mı?
(3) 

Aileye tv önerisi

solenkol #1473606 
İyi haftalar herkese. Ailemin evindeki 10küsür yıllık 42 “ tv yerine yeni bir samsung tv arayışındayız. Salon geniş 55-65” alabiliriz. Basic bir kullanım olacak aile oldugundan, akşamları netflixten film ve normal uydu kanalları. Çok fazla para vermezler o yüzden 7k diyeli bütçeye ki bunu bile duyunca çok derler sonra alışırlar fiyatlara bakınca:)
Samsung 55Q60t veya 65tu8000 modellerini gördüm bütçe dahilinde.
Sizin evinizde kullanıp beğendiğiniz modeller nelerdir? Ek olarak salon baya guneş alıyor, parlaklığı yüksek olmalı.
(3) 

Espresso makinesi

solenkol #1472654 
Ara ara gaza gelip bakıyorum bu merete. Tabi pandemiden sonra çok arttı fiyatlar dövizle birlikte. Pandemi öncesi uygun fiyata bir kampanya ile şu öğütücüyü almıştım. Şuanki fiyatı 2500 olmuş. Hergün filtre kahve yapıldığından evde kullanışlı da oldu. Şimdi bunu satsam, yerine öğütücülü şu espresso makinesini alsam sıfırı 5500e geliyor. Cok mu zahmetli olur gün içerisinde arada flat white vs yapmak ayrıca cok mu gereksiz sizce ne dersiniz.
www.enplus.com.tr
www.enplus.com.tr
(2) 

İstanbulda merkezi kebapçı

solenkol #1472328 
Etiler, akatlar veya istinye yeniköye kadar sahil de olabilir. Nerede iyi kebap yiyebiliriz? Alkol olmasa da olur ama açıkhava kısmı olsun .
(12) 

Bahar alerjiniz başladı mı?

solenkol #1470988 
2 gündür benim gözler ve burun kaşınıp duruyor, hapşırıklar aldı başını gitti. Erken başladı gibi geldi busene:) sizde durumlar nedir? Atlatmak için ne yapıyorsunuz? Ben levmont attım birtane şimdi.
(6) 

Opel crossland ı nasıl bilirsiniz?

solenkol #1469083 
Babam yarına kadar bunu opsiyonlamıs. 1.2 otomatik cam tavanlı edition modeline 231k demişler. Sizce nasıldır fiyat performans iyi gibi geldi bana. Eat6 şanzıman da iyi diye duymustum.
(1) 

Türk telekom e-devletten internet iptali

solenkol #1462399 
19ocakta taahhütüm bitiyordu. Bugun başvurdum fesih için edevlet üzerinden. Talebiniz alındı diye mesaj geldi. 1 hafta içinde cihazlarını iade edin diyor. Bende modem var ama 4yıl once fln vermişti ttnet onu teslim mi etmeliyim herhangi bir şubeye? Daha önce yapan var mı bu işlemi? Kağıt veya form veriyolar mı teslim edildi diye.
(1) 

Açığa alınan bilette para iadesi

solenkol #1462289 
Gecen mayıs ayına kıbrısa biletim vardı. Açığa almıştım 1 sene içinde kullanırım belki diye ama sanırım kullanmayacağım. Arayıp iade isteyince pegasustan kesinti olmadan iade ediliyor mu bu biletler yoksa 1 yıldan sonra mı iade için talep edebiliyoruz?
(2) 

Vocabulary app

solenkol #1457852 
selamlar, ios için bir ingilizce vocabulary app arıyorum. Şöyle ki kendim kelime ekleyebileyim ve bunları alfabetik olarak önüme getirsin. Arada bakıp hatırlayım. Var mı bildiğiniz bu tarz app?
(1) 

Tavşan tuvaleti

solenkol #1454183 
Yarın kısmetse bir tavşanımız olacak. Ancak sorun şu ki ızgaralı bir köşe tuvaleti bulamadık hiçbir yerde. Kendimiz yapalım dedik. Biri bulaşıklık ayak ile yukseltiyim dedim ama vidalarını ne ile kapatsam da kendisni çizmese. Diğer seçenek de biraz daha ufak bir altlıklı süzgeç. Hangisine alıştırsak rahat eder sizce?
eksiup.com
eksiup.com
(1) 

Router tavsiyesi

solenkol #1451563 
Selam duyuru, önümüzdeki ay kablonete geçeyim diyorum. Ancak onun modemleri de oldukça kötü okuduklarıma göre. N11 indirimi olunca bir tane alıyım dursun dedim ama hangisini alsam karar veremedim. 5ghz olmasına dikkat edeceğim. Modem salonda olacak 15adım mesafede filan yatak odasından çekmesini sağlamam lazım. Şunlara ne dersiniz?
m.n11.com
m.n11.com
(7) 

İyi ki apple watch almısım dediğiniz özellikler

solenkol #1449158 
Nelerdir? Alsam mı yeni seriyi almasam mı sorusu? (Not: ilk kez akıllı saat alacağım)
(2) 

Migren botoksu

solenkol #1446861 
Daha önce yaptırıp memnun kalan var mı? Özellikle istanbulda önerisi olan varsa alırım. Eşimin son zamanlarda çok arttı atakları serum takılınca anca kendine gelebiliyor. Hayatını çok etkilemeye başladı, teşekkürler şimdiden öneriler için.
(2) 

Kahve öğütücü

solenkol #1445991 
Dolapta ekteki kahve öğütücüyü buldum Krups f203. Baktım şimdi amazonda 699 tl olmus. Ben bunu amerikadan almıstım ve hiç kullanmadım çünkü voltajı farklı tr ile. Satsam mı bunu yoksa dönüştürücü vs alsam kullanabilir miyim? Baharat fln öğütücü olarak.
eksiup.com
(2) 

Çamaşır kurutmalık

solenkol #1444379 
Selam duyuru, geçen sene aldığımız çamaşır kurutmalık aşırı dandik çıktı. Sürekli bi dağılıyor zor toparlıyorum, plastik kısımları rezil resmen. Ağzı yüzük dağılmayan kullandığınız çamaşır kurutmalık varsa model, link, marka vs önerebilir misiniz?
(2) 

Güzel ve serin cumartesi nereye gitmeli?

solenkol #1442145 
Bugün yeme turu yapalım dedik. Eminönü NuruosmaniyeDe Dürümcü Mehmet ilk durak, üstüne de bena dondurmacısından tatlı ve dondurmayla günü kapayalım diyoruz. ( Not alın bu yerleri bence:) ) o taraftayken biraz da yürüyelm dedik ama nerelere ugrasak da yediklerimizi eritsek? Kapalı çarşı fln çok kalabalıktır girmeyiz.
(6) 

Kullandığınız Tost makinesi

solenkol #1441611 
Merhaba, tost makinesi tavsiyenize ihtiyacım var, homend kullanıyorum ama plakaları eskidi çok kötü görünüyor artık. Sitesinde artık sadece outlet ürünler gözükmekte.Hangi model makineniz var ve memnun musunuz? Siz model önerin bütçeyi ben ayarlarım.
(3) 

Şişli merkez kasap

solenkol #1436391 
Şişli merkez bomonti taraflarında güzel kıyma alacağım kasap bilir misiniz?
(5) 

Bu matkap nasıl

solenkol #1434996 
Vidalama işlerini de halledebilir miyim delmenin yanında?
www.gittigidiyor.com
(4) 

Kuzen Laptop bakıyormus

solenkol #1434669 
Evet amcam aradı gece, sen bilirsin laptopları ama bilmem yani:) liseye başlıyor kuzenim hem oyun oynayabileceği hem işleri halledebileceği 6.5k fiyata kadar bir laptop önerebilir misiniz? Hangi özellikleri olsun yada oyle de yazın ben araştırıyım.
(2) 

Antalya havalimanı antalya merkez

solenkol #1434090 
Buakşam 7bucukta uçuşumuz var, saat 14.30da havaalanında olacağız. Merkeze insek mi o süre zarfında havaşla? Nereye gidebiliriz kahve vs içsek gene havaşa bineceğimiz yerlere yakın?
(3) 

Çıralı dan sonra nereye

solenkol #1432535 
4gece Çıralıda Bungalowda kalacağız eşimle, daha sonra 2 gece de biryerde kalmamız lazım. Nereye geçsek mantıklı olur? Antalya havaalanından araç kiraladığımızdan yakın çevre tercihimiz. Var mıdır öneri o çevrelerde? Uhd olursa kişibaşı 800ü geçmesin gecelik öneriler :) yada olimpos kadirin evleri mi yapsak direkt yakın olaraktan :)
(10) 

Gereksiz harcama mı

solenkol #1431104 
Selamlar, action cam alasım geldi boyle tatillerde kamplarda kullanmak için. Dji osmo action ı beğendim, çok ekstrem sporlar yapmadığım için görüntü stabilizasyonunda köşelerden kırpıp görüntü vermesi beni çok etkilemez. Ama sırf tatil için 2k para vermeye değer mi? Ne dersiniz önceden action cam alan dostlar köşeye attınız duruyor mu yoksa iyi ki almışım mı diyorsunuz?

mobil görünümden çık