(1) 

bu linki açabiliyor musunuz?

ilkinci #324707 
arkadaşıma yolluyorum. o açtığında ilan kaldırılmış olabilir diyormuş. neden ona ayrı bana ayrı görünür. benim açtığım gibi o da açabilir mi?

www.kariyer.net
(7) 

ist'dayım ankaradan izmir'den face hesabım nasıl açılır?

ilkinci #324560 
face hesabımın gizlilik güvenlik ayarlarını kurcalarken aktif oturumlar başlığı altında hesabımın değişik şehirlerde açıldığını gördüm. nedir anlayan var mı? normal mi bu?
(1) 

mesleği olmayan bir arkadaşım için iş önerileri.

ilkinci #323513 
"Lütfen bu duyuruyu dalga konusu yapmayın"
arkadaşlar ailesinin maddi durumu iyi olmayan bir arkadaşım var. 24 yaşında, lise mezunu. aöf işletmeyi 2.sınıfta bırakmış, harç parası yüzünden sanırım. 10 aydır istanbul'da, memleketine gitmiyor; bi sene daha da gidemeyecekmiş. sebebi maddiyat. istanbul'a çalışmak için gelmiş. (cinsiyet; kız.)
ne yaparsa düzgün para kazanabilir? öğrenimi basit, geliri iyi ne gibi meslekler var? meslek öğrenimi için gerekli kurslara gidebilir. şu anda 600-700 gibi rakamlara telefon bakmak gibi işler yapabiliyor. bunun en fazla 200'ünü kursa ayırabilir. geleceğini düşünüyorum, ayakta kalması lazım. aslında geleceğinden önce şu anda daha iyi şartlarda olabilmeli. ve hayatını kazanabilen biri olmalı ki yanlış zorunlu evlilikler yaşamasın.
ne yapabilir sizce, şöyle ayda 1500-2bin kazanmasını bi yolu var mı? yorumlar alsak?

EDİT: duyuruyu aslında cevapların tartışılabileceği bir şekilde soru olarak açmıştım. adminlerden ricam bu şekilde kalırsa sevinirim.
EDİT2: arkadaşlar nedense cevap yazılamıyor, boşuna yazmış olmayın. mesaj atarsanız sevinirim.
(1) 

face'te arkadaşım olmayan aboneler.

ilkinci #323354 
facebooktaki abone olma olayı ne işe yarar bilmiyorum. bana iki tane abone varmış. bunlar benim paylaşımlarımı görebiliyorlar mı bilmiyorum. bazen kızıp iktidara oraya buraya salladığımız oluyor. ben siyasi ve sosyal fikirler bakımından kutuplarda olduğum birini geçenlerde silmiştim. bu adam bana abone olmuş mesela. öbürünü ise hiç tanımıyorum.
nedir bu iş? var mı bi tehlikesi?
(3) 

dar kesim atlet?

ilkinci #323324 
üstüne birşey giydiğimizde içinde kırışmayacak, vücudu tam saracak dar kesim kolsuz, boğazsız atlet nereden buluruz. internette bulamadım. birkaç mağazaya baktım, tam istediğim gibisi yok. alanlar nerden alıyor?

not: zayıflarda bile vücudu sarmalı.
(6) 

yoga ile kamburluk tedavisi?

ilkinci #318447 
var mı böle bişey. mesela bende hafif duruş bozukluğu var, anca biri uyardığında aklıma getirip düzeliyorum. 2 dk sonra aynı. tedavi edilebiliyormuş yoga ile. gören duyan, şuraya git orda sana yardımcı olurlar diyebilecek olan var mı?
(3) 

üsküdardan abdi ipekçiye en kısa yol?

ilkinci #318446 
toplu taşıma hat bilgileri ile söyler misiniz? teşekkürler.
(5) 

uzak film eleştirisi, çözümlemesi üzerine yazı?

ilkinci #317285 
var mı bildiğiniz bir yazı nette?
(4) 

yurtdışından gelen telefonun pasaportla ilişkisi.

ilkinci #315433 
şimdi bi arkadaşım yurtdışından üç tane telefon getirmiş. buna bir ay içinde dönüş yapmış olması gereken bi pasaportun lazım olduğunu biliyorum. SORU: arkadaşıma demişler ki bu telefonları gümrükten geçtikten sonra bir ay içinde pasaportlara işletmezsen 'misal iki ay sonra işletmeye kalkarSan' telefonların kaydedilemez, bi daha kullanamazsın. var mı öyle bişey?
(1) 

devlet hastanesi - ssk primi

ilkinci #314478 
ssk primlerim uzun aradan sonra tekrar ödenmeye başladı. (bir aylık ödenmiştir sanırım) bu halde devlet hastanesine gidilip durum anlatılıp, iki ay sonra bakılabilir olacağımız beyan edilerek, borçla normal çalışan gibi bakılabiliyormuşuz. doğru mu?
(7) 

evde oynanacak eğlencelik oyun

ilkinci #314028 
monopoly gibi ama o biraz çocukça ve teferuatlı sanırım. bi kağıt oyunu vardı, kağıtların arkasında OBİ mi ne yazıyodu. onun gibi mesela. Bol geyik döndürtecek bi oyun işte. haydin gelsin tikler..

bilgi: oyundan zekayı artırmasını bekleyenimiz yok.
(3) 

photoshop sorusu, basit ötesi.

ilkinci #312840 
benim giriş seviyesi photoshop sorularımdan bıkanlar olmuştur, öncelikle duyuru kirliliği için af :)

photoshop'ta arkadaşların da yardımıyla birşeyler hazırladım. hazırladığım çalışmanın "jpeg" çıktısını almam gerekiyor. file/exportta anlamadığım şeyler çıkıyor. çoğu da video ile ilgili. nasıl jpeg çıktı alabilirim?

edit: problem çözüldü teşekkürler.
(2) 

uygun gsm dakika,internet kampanyası?

ilkinci #312402 
çok üşendim bütün operatörlerin abuk subuk sitelerinden kampanya ayıklamaya. ne lazım söliyim. min 500 dk konuşma, min 1gb net, 100 kadar da mesaj. napalım?
(7) 

photoshop sorusu, basit.

ilkinci #311582 
bir afiş gibi birşey düzenlemeye çalışıyorum. bir yazı yazmıştım. onun bulunduğu kanalı (resimde görülüyor) çift tıklıyorum, resimdeki pencere çıkıyor. halbuki ben yazı karakterini ve rengi değiştirmek istiyorum, bunu yapabileceğim o pencere çıkmıyor. yanlışım nerede ki?
(2) 

ms publisher ile ilgili giriş seviyesi bilgiler?

ilkinci #310777 
edit: halen güncel :/
ms publisher ile bir broşür hazırlamaya çalışıyorum. hazırladığım görseli e-posta ile göndereceğim. ama nasıl? deneme amaçlı hazırladığım dosyayı kaydettim. tıklayınca ms publisher ile açılıyor (sanki yeniden düzenleyecekmişim gibi) müşteri böyle açsın istemiyorum. sadece görseli, içeriği görsün.
nedir yolu?
(1) 

E-posta ile şirket tanıtım broşürü gönderimi. Ama nasıl?

ilkinci #310715 
Sorumu açayım. henüz kurmadığım, yasal hale gelmediğimiz bir şirketimiz ve potansiyel müşteri adaylarımız var. Bu müşteri adayları üst-orta sınıf şirketler. Kontaklarımız da tam da çalışmak istediğimiz üst-orta sınıf yöneticiler. Bu adamlar yaş tahtaya basmak istemiyor ve bizim daha önceki referanslarımızı, yaptığımız işlerimizi ve bir web sitesine, ofise sahip olup olmadığımızı kısaca sağlam pabuç olup olmadığımızı merak ediyorlar.

Tırnak içine alınan kısım detay, vakit dar ise geçebilirsiniz!
"Önce ne durumda olduğumuzdan bahsedeyim:
Ofisimiz var, güzel de oldu.
Sabit tel var.
Web sitesi henüz yok. Zira daha şirket ismi beğenemedik. Şimdilik bir isim uydurduk, onla gidiyoruz.
Yaptığımızı işler fena değil. Aslında çok iyi işlerimşiz de var ama bunlar fason yani başka firmalar adına yapılan işlerdi, kullanamıyoruz.
Bizimle irtibata geçen bir firma var. Bizim web site adresimizi sordu. Henüz yayında olmadığını, çalışmalarımızla ilgili bir broşürü mail atabileceğimizi söyledik. Gördüğünüz gibi işler biraz rasgele gidiyor gibi. İşin hep saha kısmında olduğumuzdan ofis ve şirket yönetimi gibi alanlarda biraz zayıfız. Henüz şirketi döndürecek yeterli müşteriye sahip olmadığımız için bu alana istihdam da sağlayamıyoruz. Hatta yarın bu konuda yetkin birinin bizimle işe başlamasını istesek, bu çalışma arkadaşının görev tanımını bile yapabileceğimizden emin değilim."

Şimdi, şirketimizi tanıtan, çalışma alanlarını, ekip arkadaşlarını, referanslarını, ekipman listesini tanıtan bir mail atmam gerekli. Ama düz yazı ile değil, görsel bir ilan şeklinde. Örnekteki gibi.
Tabi bu e-postadaki gibi görsel üzerinde linkler olmayacak. tüm açıklayıcı metinler görselin içinde olacak. Çünkü web site henüz yok.

Soru: Bu görseli ne ile nasıl oluşturabilirim?
Ek soru: Bu görseli bir web sayfası gibi ama çevrimdışı çalışan bir dosya şeklinde göndermem mümkün mü? Yani adam dosyayı yükleyince karşısına bir sayfa çıkacak. İçinde başlığa tıklayınca alt başlıklara geçecek vs. Oluru var mı?
(2) 

dentistanbulu nasıl bilirsiniz?

ilkinci #310529 
kanal tedavisi olucam. kanal tedavisinin nasıl yapıldığına ve dişin de durumuna göre yapılan dişin ömrü 3 yıl ile ömür boyu arasında değişiyormuş. bu yüzden uzun ömürlü olacağına inandığım bi yerde yaptırmak istiyorum. dentistanbul yakın. ne dersiniz?
(5) 

ömer üründül'ün bi lafı?

ilkinci #308455 
bu amca güzel bikaç hareket gördüğünde kullanır bu lafı. diyelim futbolcu göze hoş gelen hareketler yaparak ilerler, sonuca ulaşması muhtemel bir pas çıkarır. pozisyonu yorumlarken ö.üründül maçı anlatana der "işte ....'lı hareketlerle geldi, zaten kendisi de .....'lı bi oyuncudur. burdaki noktalı kısımda söylediği şeyler o kadar saçmadır ki sanki pontipiyeli vs gibi bişey ama terim merim değil bu. kendi uydurduğu bişey. bilen var mı?
umudum yok ama:(
(7) 

çamaşırlar için koku?

ilkinci #308448 
bizim eski bi vestel çamaşır makinesi var. çok eski değil aslında ama ayarları bozuk, bu yüzden detarjandan kısa süre sonra yumuşatıyı da alıyor. bu yüzden fazla bi etkisi olmuyor.
soru 1- hangi makineyi kullanıyorsunuz
soru 2- hangi detarjan ya da yumuşatıcı
soru 3- güzel koku sorununu detarjan seçimiyle çözemeyeceğimi düşünüyorum. çamaşırlar kuruduktan sonra hangi çamaşır parfümünü (ilaç gibi kokuyor denediklerim) ya da hangi kişisel deodorantı kullanayım?
(5) 

kibrista turkcell kullanmak

ilkinci #308139 
turkcell gold plus uyesiyim. 5000dk konuşma, 2gb internetim var. cuma kibrista olucam. kibrista Telefon kullansam bunlardan mi yer yoksa ekstra mi yazar.?
(2) 

bu radyo kuzey ne ayak?

ilkinci #307361 
'rusyanin sesi radyo kuzey' gibi sloganları var. amerikan klasikleri, rus klasikleri, velhasıl tüm dünyadan modern müzikler çalınıyor. türkiyede rusyanin sesi olduklarına dair iddiaya sahipler, neden? bizi asimile mi edecekler :P şaka bir yana nedir, bilen duyan?
(4) 

arda barcelona'ya karşı niye oynamıyor?

ilkinci #306482 
sakat mı? yedek mi? sebep?
o kadar arda vs messi diye makara yaptım oldu mu şimdi :p
(4) 

5d mark 2' ye rakip olan nikon?

ilkinci #306348 
bu ay çıkacak bir nikon varmış, sayesinde video çekimler için 5d mark 2'nin esamesi okunmucakmış. araştırdım bulamadım böyle bişiy. kolpa bir haber ya da masum bir yanılsamamı bilmiyorum. var mı bi bilgisi olan?
(10) 

dis kanal tedavisi icin oneri?

ilkinci #305951 
Edit: hala cevap alamadım! koca duyuruda dişini tedavi ettirip memnun olan yok mu şuraya git git memnun oldum diyecek :/ çabuk yazın çok pis atar yaparım!

Sorunlu 10kadar disim var, üçüne kanal tedavisi gerekiyormuş. Şişlide bir muayenehane dış başına 475lira nakit istedi. Ben 300liraya kadar karta taksitle yaptırabilecek durumdayım, nakitim yok.
Haydarpasa numune yakın, kaça bakarlar, nasıl yaparlar bilmiyorum.
şimdi numuneyle ilgili me söyleyebilirsiniz, iyi yaparlar mı?
Uygun özel muayenehane Onerebilirmisiniz. Teşekkürler.

Bana özel bilgiler: sigortam yok. Is nedeniyle bir kaç günümü ayiramam.
(1) 

kadınların facedeki yeni numaraları?

ilkinci #305225 
evet bayanlar alalım. nedir derdiniz, neden kaç haftadır neler yemedğinizi söylüyorsunuz, amaç ne?
(2) 

şarkı buldurmaca

ilkinci #302082 
konu başlığımız geliyor, gelsin: the big lebowski filminin açılış müziğinin ismi nedir? var mı bilen?
evribadi dank!
(8) 

fotoraftakii pembe şeyler ne?

ilkinci #301150 
evet bi fotoraf ekledim. burda ağaçlardaki pembe şeylerin ne olduğuna dair bi fikri olan var mı?
(2) 

aöf bugünkü sorular?

ilkinci #300451 
evet bi saat olmadı çoğumuz sınavdan çıkalı. öss'de olduğu gibi bunlarda da sorular internet ortamında bi yerlerde çözümleriyle yayınlanır mı?
google'da arandı tarandı, bu tavsiyede bulunacaklara peşinen teşekkürler:)
(1) 

atm para yatırma (YKB)

ilkinci #300223 
diyelim biri yapıkredi atm'den hesabınıza para yatırdı diyelim. hesabınıza hemen geçmediği oldu mu? bir de eğer resmi saatlerde hesaba geçiyorsa pazartesi mi geçer hesaba? (az önce bi miktar yatacaktı)

edit: havale değil, hesap numarası kullanarak nakit ile.
(2) 

açıköğretim 3.sınıf tekrar yılı - askerlik ilişkisi?

ilkinci #298721 
dün biraz karışık sormuşum şimdi daha sade soruyorum.

açıköğretimde 3.sınıf derslerini veremez, alttan üç dersim kalır sınıfta kalırsam açıköğretim fakültesi yeni yıl kaydı için bana "git askeriyeden yeniden askerlikle ilişkisi yoktur belgesi al gel" der mi?
(2) 

açıköğretim-askerlik-sınıf geçme ilişkisi?

ilkinci #298589 
umarım durum vahim değildir. gene yumurta kapıya geldi sanırım. kursa gitmeden geçerim diye düşündüm ama sanırım geçememe ihtimali var.

açıköğretim 3.sınıftayım. yaş otuz. bildiğim kadarıyla okulda kaydımı devam ettirdiğim müddetçe, okul askerlikle ilgili yoklama kaçağı durumunda olsam da okulla ilişkimi kesmiyor, askeriyeden "askerlikle ilişiği yoktur" konulu belge istemiyor yeni yıl kaydı için.
peki ya 3.sınıf derslerini veremezsem. alttan üç dersim kalırsa nolucak. o zaman 3.sınıfı tekrar edicem. bu durumda okul sınıfta kaldım diye bana "git askeriyeden yeniden askerlikle ilişkisi yoktur belgesi al gel" der mi?
(2) 

chrome yer imleri

ilkinci #297710 
chrome penceresinin ordaki yer imlerini araç çubuğundan kaldırayım dedim, komple gitmiş. geri dönüşüm kutusunda da yok. chorem'un menüsünden bi ayar ..vs bi yolla geri getirebilir miyim bunu?
(20) 

aşık olmanın zamanı?

ilkinci #297295 
var mı böyle birşey. mesela yaz aşkı treni kaçtı sanki, eylüle girdik. yeni sezon ne zaman başlar. hangi zamanlarda başlayan aşklar kalıcı olur. aşık olmak istiyorum bütün dertlerine rağmen. iki sene sonra ömür boyu beraber olacağım biriyle beraber olacağımı bilsem hiç sesimi çıkarmıycam. ama yaş 29 sabırsızlandım sanki. aşık olmak isteyenzi ben :s

edit: hayatımda bi orta okulda aşık oldum lan. 15 sene geçmiş ben sormiyim kim sorsun?
(4) 

klavye sorunu

ilkinci #296552 
az onceki duyurumu yazarken klavyeye biseyler oldu. i harfine bastigimda ' isareti cikiyor. i harfini de o harfin noktasiz olanindan elde edebiliyorum.
soru isareti yerine _
noktali s yerine ;
kapa parantez yerine ac parantez ....vs vs geliyor.
neden boyle olmustur bu
(6) 

en başarılı görüntü teknolojisi; led / plazma hangisi

ilkinci #296551 
nette arastirdigimda kimisi plazma kimisi led lcd en iyisi diyor. hangisine inanalim.
teknik olarak hafif bi açıklama da yapılırsa pek güzel olur.
(2) 

ingiltere basketbol takımının adı?

ilkinci #296549 
ingiliz milli takımlarının futbolda ismi ingiltere olarak geçerken, basketbolda neden büyük britanya olarak geçer?
süreniz başladı, 3 dakikanız var:P
(3) 

böle dreamweaver gibi ama öle değil:s

ilkinci #295898 
arkadaşlar neye ihtiyacım olduğunu anlatmaya çalışayım. web ortamından çeşitli metin içeriklerini, resimleri mümkünse videoları bilgisayarıma atıp çevrimdışı bir şekilde bilgisayarımda bir araya getirmek istiyorum. her bir kaynağı da(metin,resim ..vs) konularına göre sınıflamak istiyorum. mesela bir yazılım olsun, ben bu yazılımı çalıştırayım -sanki kişisel web sitem gibi- bi anasayfa yapayım, bu anasayfada çeşitli başlıklar açayım, bu başlıklardan birine girdiğimde yeni sayfada alt başlıklar olsun, son adıma başlıkla ilgili içerikleri (gene metin, resim, video) koyayım. var mıdır böyle programı çalıştırdığımda kaliteli bir web sitesindeymiş gibi kaynaklarım içinde gezinebileceğim bir program?? (var desenize:)
not:dreamweaver gibi karmaşık programlarla oluyorsa yapabileceğimi sanmıyorum
(6) 

kaç paraymış bu??

ilkinci #295776 
cgi.ebay.in

ebayde fiyat rs219.00 diye verilmiş. anlayan var mı?
(3) 

kdv ve gelir vergisi ilişkisi??

ilkinci #295737 
gene muhasebe temalı bir soruyla karşınızdayım:)
ön bilgiler: henüz şirketimi resmileştirmedim

serbest olarak bir hizmetin yükümlülüğünü alıp x şirketinin malını kiralayıp, y şirketine üzerine hizmetimi koyup kiralayacağım. bu işi yaparken y şirketinin benden isteyeceği faturayı z şirketine kdv'sini ödeyerek kestireceğim. y şirketinden de +kdv'li olarak tahsil edeceğim.
benim bildiğim z şirketi kdv'nin yanında %20 gelir vergisi de ödeyecek. ama z şirketindeki arkadaşım buna gerek olmadığını kdv'sini ödesem yeterli olacağını söyledi. burada bi yanlışlık var mı?
herkese şençehnn :)
(3) 

bankacılara, işletmecilere.. sermaye ihtiyacımı nasıl karşılarım?

ilkinci #293343 
arkadaşlar önümde bir fırsat var, 50 bin tl'lik kiralanabilir bir ürünü satın alıp kiralamak istiyorum. müşterilerim hazır, müşterilerimle aylık sözleşme imzalayıp işe gireceğim. fakat yaklaşık bir senedir sigortam ödenmeden freelance çalıştığım için şu anda bankalar kredi vermiyor. çünkü resmi olarak bir işe sahip görünmüyorum. sadece citybank gibi bankalar gelir belgesi istemeden, çok yüksek faizle kredi veriyor.

şimdi bu şartlar altında hangi yolla kredi bulabilirim. kişisel gelirim 2bin civarı. işimi kurabilmek için krediye 10 gün içinde ulaşabilmeliyim. aklıma gelen çözümler aşağıda;

-açık açık bankada müşteri temsilcisiyle konuşup şahış şirketi ya da ltd şirket kurup leasing'den faydalanabilirim ama şartlarını bilmiyorum.
-citybank gibi gelir belgesi istemeyen ama faizi kabul edilebilir bankalardan kredi çekebilirim.
-ya da benim aklıma gelmeyen sizin bir önerinizi değerlendirebilirim.

herkese teşekkürler..
(4) 

somaliye yardım ama hangi kanal aracılığı ile?

ilkinci #292917 
somali için birşeyler vermeye hazırız ama hangi kanalla. tüm yardım kuruluşları mimli, neye hizmet ettikleri de belli zaten. artık kızılaya da güvenmiyorum. bildiğiniz doğru düzgün bi kanal var mı yardım için?
uluslararası kuruluşlar da olabilir..
(2) 

doğru düzgün bir spor sitesi?

ilkinci #292708 
çarpıtma haberlerin olmadığı, ilgi çekmek için başka anlamlara gelecek başlıklar kullanmayan, flaş flaş diye saçmasapan spotları olmayan, basketbolun beşinci sırada olmadığı tüm spor dallarına eşit yaklaşmaya çalışan, mümkünse haberleri yorumsuz olup yorum sayfaları ayrı olan spor konulu internet sitesi var mı bildiğiniz?
daha önce bakıp memnun olmadıklarım; başta sporx olmak üzere, ajansspor, maraton.

şu link de boktan haberlere örnek olsun: www.sporx.com
(2) 

napalım?

ilkinci #291613 
üsküdarda iftar sonrası annemle beraber iki kişi evdeyiz. dışarı çıkartıp gezdireyim diyorum. ama nereye götüreyim bilemedim. napalım şimdi biz?
bilgi: ben olmak erkek cinsi.
tomofil yok :/
(5) 

photoshopla ilgili bi soru

ilkinci #291457 
sevgili 70 milyon tek yürekler,
eyedroppertool ile rengimi seçip, clone stamp tool ile uygulama alanına gidiyorum. tıklayıp rengi uygulamaya çalıştığımda şu resimdeki yazı çıkıyor. nerde hata yapıyorum bu anlatıulabilir bişey mi acaba? :s
(4) 

askerlik tecil yaşı??

ilkinci #290799 
yüksek öğrenim öğrencileri (aöf dahil) için askerliği tecil yaşının 29'dan 35'e yükseldiğine dair birşey duydunuz mu? bir arkadaşıma şubeden öyle deyip geri göndermişler senin bi problemin yok diye de.. :S

EDİT: biraz üstte mi kalsaydı ne. geç oldu bunu söylemek için ama. gerçekten mühim bir konu heralde siteye kayıtlı her 10 kişiden birinin merak ettiği bişeydir.

Şehitler verdiğimiz arka planlarda çeşitli pazarlıklara kurbanlar verdiğimiz bu günlerde yanlış anlaşılabilir şimdi bu duyuru. Sorun askere gitmemek değil. zaten askerliğin kendisini sorgularsak işin içinden çıkamayız. işin içine sosyolojik yapı, eğitim kültür durumu, siyasal yapı, küresel yapı, küresel oyunlar... yani girer de girer. amaç mevcut yasalara uyarak olabildiğince geç gitmek ve kısa askerlik yapmak. en azından benim amacım bu. gene de bu günlere yaşatanlara kahrolsun demek istiyor insan. yazık ülkenin sömürülmesine, yazık genç yaşta ne için olduğu belli olmayan ölümlere, kahrolsun ab-d 'ye ve ülke içinde onlarla bir oyun oynayıp vatan millet sakarya'yı ağızlarından düşürmeyenlere.
(1) 

Sigorta konusu için yardım!

ilkinci #290178 
arkadaşlar iki senedir sigortam ödenmiyor, anlayanlar bir el atar mı? yapmak istediklerim şunlar..

1. Bir şirket üzerinden o sirkette calisiyormus gibi görünüp kendimi sigortalatmak istiyorum. Bunun için 330tl civari rakamlar istiyorlar. Doğru bedel midir yada daha akla yatkin başka bir çözüm yolu varmidir?

2. Aylık 2bin tl gibi bir kazancim var. Bir kaza sonucu iş yapamaz hale gelme ihtimaline karşı bu aldığım rakami özel bir sigorta ile güvence altına almak istiyorum. Yani atıyorum ayda 50-100 lira vericem üç sene sonra bir uvzuma birşey olurda kendi mesleğimi yapamaz hale gelirsem ömür boyu aylık normal kazanimım sigorta şirketi sigorta şirketi tarafından bana ödenecek.

3. Ve sonuncusu kazalara karşı normal sağlık sigortası için ne onerirsiniz?


durumumla ilgili bilgiler: Serbest çalışan bir medya mensubuyum. Bir sirkete bağli olmadan çeşitli şirketlerle gunubirlik çalışıyorum. Bu yüzden bir sigortam yok. (Iki sene öncesine kadar yaklaşık 4 sene sigortam ödenmişti.)
Herkese teşekkürler..
(16) 

en sevdiğiniz müzik klipleri??

ilkinci #288866 
haydi bu başlık altına en beğendiğimiz klipleri yazalım. görsel şov yönü yüksek, yaratıcı, atmosferi güzel..vs klipler. toplu bi paylaşım olsun..
not: sabah bakılıp toplu tik atılacaktır. oruvaree..
(3) 

GS Bonus kart nasıldır?

ilkinci #288415 
arkadaşlar çeşitli avantajları nedeniyle gs bonus kart alayım mı almayayım mı kararsız kaldım. avantajlar şöyle:
-kombine satışlarında sadece bu karta 12 TAKSİT.
-Bu kartın platinum versiyonuna sahip olanlara hafta içi ücretsiz suada havuz girişi. vs..

şimdi 1, bu kartın aidatı var mıdır?
2 platinum için ne gibi şartlar gerekir? tahminim bir harcama alt limiti var olmalı :s herkese danke :)
(1) 

kablo net hız problemi yaşayan??

ilkinci #287639 
üsküdar tarafında kablonetten hız sorunu yaşayan var mı? deli edecek bu net sorunları :s
(10) 

askerlik kısalır mı?

ilkinci #287634 
arkadaşlar şu seçim sonrasına bırakılan askerlik süresinin kısaltılması konusuyla ilgili öngörüsü olan var mı? ne olur sizce askerlik süreleri?
kısa dönem kalkar mı? yoksa hem uzun hem kısa dönem süreleri beraber mi kısalır?
edit: kısa dönem kalkmasın :(

mobil görünümden çık