(2) 

alkol ve depresyon ilişkisi

daglien #311920 
şöyle sağlam bi makale arıyorum okuyabileceğim. işin özüne inmiş, olayı çözümlemiş.

edüt: türkçe makale olsuun demek de zor artık..
(1) 

3 sene sonra tekrar sigarya başlamak

daglien #307202 
niye bıraktığımızımı unutuyoruz da başlıyoruz acaba çözemedim. bu şekilde uzun süre içmeyip tekrar birden başlayanlar vardır şimdi benim gibi. niye böyle olduk biz? bırakmak için şimdi ne yapılabilir bu durumda?
(3) 

bankamatik kartıyla internet alışverişi

daglien #302001 
bankacılar vardır aramızda diye umuyorum, iş bankası bankamatik kartımla internetden alışveriş yapabilmek için, napmam gerekir?
(3) 

kola takılabilen mp3 çalar

daglien #301996 
şöyle koşu yaparken kolda takılı duracak şekilde aparatıda olan bi mp3 çalar almak istiyorum. ipod'ların tasarımını beğenmedim(çok ufaklar) başka ne tavsiye edersiniz? philips? sony?
(1) 

I-pod alımı ile ilgili

daglien #300737 
izmirde nerden orjinal I-pod alabilirim. ayrıca aldığım yerde kola takılan aparatını bulabilirim. hani şu koşu yaparken takılıyorya tam pazıların olduğu yere.
(3) 

arşiv olayları

daglien #299392 
1tb'lık usb 3.0 harici diskini kaybetmiş biri olarak kendimi sorguluyorum. fazla da değil ha, 5 ay falan oldu bu hdd'yi alalı, tag'lamadık mp3 bırakmadıydım nerdeyse. 400'e yakın film arşivi olmuştu bile. programları salladım, umursamıorum onlarla pek işim olmazdı zaten.. ama bir anda yokoliverdi lan hepsi. şimdi baştan yapamam, uğraşamam ki onlarla. işin özü, hiç arşiv yapmamak mı lazım yada. bazen diyorum, ohh iyi oldu, n'oluyo du sanki ööyle arşiv yapınca?? hiç birşeyin önemi, değeri yokki olm, sen niye böyle niceliksel şeylere değer veriosun, bak kül oldu gitti? diye bi iç ses (tyler durdeon) var içimde. bi yandan da, abi iiydi yav diorum, ne güzel herşey vardı, internet olmasada pc'de o 1tb veri içinde zaman geçirip zevk alabiliodum felan diorum.. şimdi garantide alet, geri gelecek formatlanıp. ama ona yine bişeler yüklesem yine bir gün bozulma ihtimali var. şimdi 1tb'lık bir tane daha alıp, onada aynılarını yedek alayım diorum ama oda yetersiz bi çözüm olacak gibi gelio..

tavsiyeniz varmı?
(4) 

dövmesi olanlar polis olamıyormu

daglien #298884 
geçen biri dedi, dövme yada dikiş izi varsa vucutta olamazsın diye. akbabuşta var dövme ama??
(1) 

elektro saz çalanlara soru

daglien #297455 
durum şu; ben gitar çalıyorum. iyi de bir elektro gitarım ve overdrive pedalım var. her ne kadar yetmesede ileride para bulunca aletleri genişletmeyi düşünüyorum. lakin bi peder var bizde. elektro sazı var bunun. gelir benim gitar amfime takar çalar ve bizim clean ton dediğimiz ton'da çalar. sonra gain denen zımbırtıyı keşfetti bu onu açtırıyor sürekli öyle çalıyor. ama kendi çalarken hoşuna gitmesine rağmen etrafa berbat itici bir ses dağılıyor. yani sazdan öyle bi tonla şarkı yapılmaz bence, yapılmamalı. ama adamın hoşuna gidiyo o tonda çalmak. baba clean ton'da niye çalmıyorsun bunu, bu elektro gitar için bi efekt, saz'a gitmiyor diyorum. olurmu, o lesli efekti. eskiden bizdede vardı, aynısı işte diyor. ama yalan tabi, öyle bi saz efekti olamaz (iğrençlikten ötürü) şimdi bende işe falan girdim. kendime güzel dev bi marshall amfi almayı düşünüyorum ve zamanla pedal setimi büyütüp güzel soundlar elde etmek istiyorum ama. pederin bu overdrive pedalını saza bağlayıp çalması katlanılabilir ölçüde olmaktan çıktı. bir an evvel buna bi saz amfisi ve hangi pedallar kullanılıyorsa elektro saz için onları almak oldu hedefim. ben 5 sene sonra alırım istediğim amfiyi, pedalı önemli değil. yeterki bu adam şu iğrenç tonla saz çalmasın, beynimizi sikmesin. neler önerebilirsiniz?? mesela ahmet koç gibi bi saz tonu elde etmek için hangi ekipmanlar alınmalı?? bir de izmirde bu elektro saz ekipmanı satan yer varmıdır.. yok ise istanbul tünel'de bi mekan önerebilirmisiniz?
(3) 

alkol şişeleri ve kapakları

daglien #295517 
80 lira verip kiloluk absolut aldım, işyerinden verdikleri bayram harçlığıyla hiç acımadan hunharca. bir yandan da şişe ne kadar büyük olursa o kadar fazla su saklanır. sürahi olarak kullanabilirim diyordum kendi kendime. ama bunların ağızlarıda rakı şişeleri gibi çıktı. yani ucunda plastik bi zımbırtı var. geriye su koyamıyorsun şişeye. yada yolunu bilen anlatsın, öğrenelim
(7) 

bar açmak için gerekenler

daglien #295033 
neler?

misal bi mekan buldum, satın da aldım diyelim (ki mekanda yazlık bir yerde, terlikçi olarak devam eden bi yer, terlik satıyor yani 5-10 tl'den) ben orayı satın alıp yada kiraladım diyelim, sonraki aşamalar nedir bilen eden varsa yardımcı olabilirmi?
(4) 

kmplayer kurulum sorunu

daglien #294985 
The KMPlayer isimli programı kurarken şurada takılıyor 20 dakka falan bekledim yok. bi kaç kere denedim gene aynı.
(9) 

birine sarılıp ağlamak

daglien #291788 
evli olanlara yönelik merak ettiğim bir soru sadece;

misal bi erkeksiniz, evlenmişsiniz ve bi ömür beraber aynı yolda yürümeye söz vermişsiniz birbirinize, ama erkek kişisi, kendini öyle güçsüz ve boş hissediyor ki, eşine, karısına, arkadaşına (ya da nasıl görülüyorsa artık evlenince) sımsıkı sarılıp 5 dakika, 10 dakika, saatlerce sımsıkı sarılıp, ağlamak, yeryüzünde 1 kişide olsa onunla birlikte olduğunu bilmek ihtiyacı içinde diyelim.. böyle birşey yaşanırmı evli çiftlerde?? yoksa erkek her daim güçlü olmak, kollamak pozisyonunda mı davranmak durumunda?? hadi herşeyi boşvermiş diyelim erkek kişisi ve bunu yapmış diyelim ki, bu durumda karı-koca ilişkisinde bi devrim konumunda sarsılma yaşanırmı ki? ya da böyle şeyleri yaşayamayacağımız bi bayanla zaten evlenmemelimiyiz? ya da ben mi çok yanlış yaklaştım olaya?
(5) 

the hobbit

daglien #288757 
bunun filmini yapıyorlardı en son. orada "bearn" dü sanırım ismi, bi karakter vardı. onunla ilgili görsel varmı bildiğiniz? nası birşey olarak göstercekler filmde falan, merak ettim şimdi??
(3) 

kulaklık tavsiyesi

daglien #287988 
abi şimdi lap top karşımda müzik dinleyip surf yapıorum, saat geç oldu, müzikten rahatsız olur deyü millet kısayım dedim. anladım ki bi kulaklığa ihtiyacım var. şöyle uzuun yıllar kullanabileceğim ve sadece pc başındayken takacağım bir şey olacak bu alet. yani illa şu kulağın içine giren ufak şeylerden olmak zorunda değil. hatta büyük olsun daha iyi, dışarıdan gelen sesleride kapatır. ne tavsiye edersiniz. parası möhüm değil bu arada.
(4) 

kafayı yeme, 2011, neşet ertaş, hayata format

daglien #283298 
zamanı olmayanlara yönelik bi soru değil öncelike bu. ve ardından şu şarkıyla olayın psikolojisine bürünebilirseniz, anlatmak istediklerimi daha fazla kavrayabileceğinizi düşünüyorum;

fizy.com

evet abi konu şu; tam 1 sene oldu, hayatıma format attım bundan 1 sene evvel.. yeni bir şehir, msn, telefon no değiştirdim. sil başlangıç yapmak zaten yıllardır vardı düşüncelerimde. lakin ne maddi yönde nede başka türde imkan elde edemiyordum. öyle bir an geldi ki, bende harekete geçip, seneler öncesinde çözüm olarak gördüğüm şeyi uygulama şansı buldum, uyguladım..

şimdi istediğim şehirde yaşıyorum, isteyebileceğim ölçüye yakın bir işim de var. ve maaşım dan da gayet memnunum(gerçi 1 ayı yeni doldurucam bu işte ya) ama özgüvenim bundan seneler öncesi kadar sağlam değil abi. mesela işe girdiğimden beri ailemden ayrıyım, onlar yazlıkta, ben kışlıkta(böyle tanımlayabildim anca, başka bişe gelmedi aklıma) bunuda niye belirtmek istedim şimdi bilmiyorum. bu yeni geldiğim şehirde, yeni yaşamımda 1 tane bile arkadaşım yok lan! bugün biraz alkol aldım, ve kendimle yüzleşmek istedim en saf haliyle. kendi kendimle konuşmlarım şöyleki;
ulan orada aytaç vardı, ahmet vardı. onları sildin.. bir sürü ıvır zıvır kişiyi tanıyor ve sana da zararı dokunuyor diye, kuru yanında yaş da yanar diye sildin. ee şimdi kim var peki? bi aytaç, bi ahmet bulmak zormuş be enginim.. dedim kendi kendime lan..

şimdi tekrar irtibat kursam, bu sefer daha fazla acı çekeceğim sanırım. onlar anasının amı bi şehirde kaldılar.. bense tek başıma. hee bu 1 senelik süreç bana çook şeyler katmadı mı, kattı. yalan arkadaşlıkların olmasından sa hiç olmamasının faydasını yalnızken anlayabildim. benim okuduğum kitaplarda geçen "özlü söz" omaktan ziyade, bizzat anlamını yaşamış oldum abi. ama bazı dostlar varki, galiba o konuda yanlış oldu.. ya da boşver ya, daha fazla o konudan bahsetmek istemorum.. naapim ya, kardeşlerim iidir umarım deyip teselli buluyorum..

size 2 sorum olacak. bu kadar bi yazışmadan, benim içinde bulunduğum psikolojiyi çıkartabilecek olan, hatta bizzat yaşamış, geçirmiş olanların aramızda var olma olasılığı yüksek. o sebeple; hacı ben napim? ne öneriosunuz? ben ne kendimi tanıyabiliyorum artık, ne de içinde bulunduğum 2011 yılı itibariyle diğer insanları?
(6) 

vokda redbul kültürü

daglien #283221 
dolapta bira, vodka, inerji içecekleri, meyva suları, sodalar şu bu baya bi zula attım. yıllardır duyardık şu vodka redbul mevzuunu da fakirlikten deneyemiyorduk. şimdi işe girdik, maaş geldi falan filan. nası içilir bu? ben vodkayı shut yapar içerdim mesela. yine shut yapıp ardından redbul'dan mı çekioz nası yapıoz?
(1) 

kpss puanı karmaşası

daglien #282918 
abi ilk defa girdimdi bu sınava. bugün açıklanan sonuçlara baktım da kpss1 demiş, sonra kpss100'e kadar gitmiş, sonra tekrar kpss1 deyip devam eden notlar vermiş. benim bildiğim tek bi puan oluyordu. kpss'den 60 aldım abi, 70 aldım abi şeklinde cevap verilebiliyordu soranlara. bu ne ayak? bi anlatıversin biri yav.
(8) 

gandalf ve yüzük

daglien #280558 
hacı şimdi tekrardan izliyordum ilk filmi. arkadaş güzel güzel divx'leri getirmiş bende şööyle bi bakayım dedim di. malum sahnede, frodo yüzüğü gandalf'a alması için yalvarıyordu. gandalf ise ben bunu takarsam iyilik için kullanırım diyordu. ama kitapa görede bir yerden sonra iyilikler bitip, kötülüğe dönüşüyordu olay hatırladığım kadarıyla. peki bu gandalf gibi bi bilge kişi, yüzüğün iradesine karşı koyabilecek bir kişi değilmiydi abi, taksın yüzüğü, görünmez olsun gitsin o güzel beyaz atıyla, yüzüğün yapıldığı ateşlere atsın. bitsin. mantık hatası değilmi bu. yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?? bayada oldu kitabı okuyalı.
(2) 

çanakkale, müzk, festival vb.

daglien #278058 
çanakkale'de bu aralar bi müzik festivali varmı?
(3) 

rakı sivrisinek ilişkisi

daglien #277439 
ulan haftanın son günü, iş yükü şu bu diyeretken balkonu yıkayıp rakı soframı kurdum yarım saat geçti geçmedi sivriler sokamdık ne ense ne baldır bıraktı.. rakı kokusu bunları çekiyormu ne?
(4) 

bu filmlerin sesleri niye düşük

daglien #277424 
bir arkadaşım bu aralar paso film indiriyor. görüntüler 10 numara, divx, avi falan filan. yanlız sesleri hep düşük bi arkadaşın indirdiği filmlerin. sebep ne olabilir?
(15) 

Türkiye'de böyle bir şehir varmıdır?

daglien #276136 
Misal, canın sıkıldı gece saat 22:00 çıktın dışarı dolaşıyorsun yalnız, kulağında mp3 playerında dinlediğin şarkıların ve girip bi marketten kutu biranı alıp yürümeye devam edip, içe içe dolaşıyorsun falan. Eskiden İzmri Alsancak meydanında bu görüntüler normalmiş diye duydum. Şimdi değil tabi.. Peki başka yerler varmı böyle? yazlık mekanlarda olur, yeter ki var olsun. ben bi mekana oturup içmekten ziyade bu şekil takılmayı seviyorum ama insanların da normal karşılayabileceği bir yerde bunu yapmak isterim tabi.
(2) 

özgüvensizliğin kökü

daglien #275995 
şu secret isimli kitapta geçiyordu, ufakken aileninn fazla ilgi göstermesimiydi, etrafın siklememesi sonucu büyünce oluşan etkimiydi, öyle bişe, şimdi kitap elimden gitti bakamıyorum. özgüvensizliğin küçüklükle alakalı olduğuna inananlar bilgileri paylaşabilirmi
(7) 

hiç çişe gitmeden kaç bira

daglien #274811 
benim 3. şişe oldu valla, ilk defa bu kadar oldu bende, halada gelmedi rekora gidiyorum. sizde rekor ne?
(3) 

sadece alkol içip göbekli olmak

daglien #274163 
boy: 1.71
kilo: 72

şimdi boy/kilo ilişkisine bakıldığında anormal bir durum gözükmüyor, hatta mükemmel bi orantı olduğuda söylenebilir ama benim vücutta yağ ve sıvı oranı fazla. 10 aydır, günde 20 dakika mekik, şınav ve alt karın kaslarını çalıştıran egzersizler yapıyorum. ayda 4 kere koşu. ve ne kola, soda vb. şeyler içmiyorum. amma ve lakin, hergün içerim: günde 2, 3, 5 biraya kadar çıkar. bunun haricinde öyle yağlı cips'tir, patetes kızarmasıdır falan bu tür şeyler yemem. ama dediğim gibi 10 aydır bu ezgersizleri uyguluyorum, tek gelişen kollardaki kaslar oldu. oralarda da yağlanma olmaz zaten ondan kaslar çıktı diye biliyorum. benim bünye de mi sorun var la yoksa? yani düzenli beslenip, spor yapıp, ağırlık çalışıp hala yağ ve sıvı nası olabilir vücutta abi 10 aydır ?
(3) 

nba oyuncularının türkiyeye gelmesi

daglien #274160 
türkiyeye gelmesinden kasıt, türk basketbol kulüplerinde oynamaları. benim basketbol ile ilgim, jordan'ın utah jazz'ı devirdiği o play-off serilerinden itibaren sonra ermesi bitmiş ve yeni yeni nba'e ısınmaya çalışan bir izleyici pozisyonu olarak değerlendirilebilir. merak ettiğim şu; şimdi iverson gibi nba 'de mvp olmuş bir oyuncu türkiye'ye gelip oynuyor, şimdi deron williams'dan bahsediliyor, hatta kobe bile gelecek diye laflar dolaşıyor. ben bahsettiiğim o chicago-utah zamanlarında dahi ne türk basketbolu nede başka bişe izlemez sadece nba izlerdim ki çoğu kişide böyle diye biliyorum. anlamadıım nokta, böylesine oyuncular niye nba harici takımların tekliflerini kaale alıyorlar? iverson'un ne işi var abi bjk'de yahu? bu adam nba'da bir takımda yedek oturup bench'den gelse bile daha mutlu huzurlu olmazmı yahu? tamam türkiyede yaşıyoruz, deron williams, kobe falan bunları görmeyi tabi isteriz bjk yada başka kulüplerde ama o adamlara yazık değilmi lan, ne işi var nba'ın en iyi oyun kurucularından birinin burada??
(3) 

ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu

daglien #273589 
iyi geceler, bi işe girdim, iş yerinden bu raporu istiyorlar. ssk yada başka türlü sosyal güvencem yok. özel bi polikinliğie gittim 110 tl muayene ucreti alıyoruz dedi. oradan sağlık ocağına geçtim o da biz çıkartamıyoruz bunu 100'den aşşağı değildir bu, biraz pahalıdır dedi. al dedi, çocuklarını dedi, git dedi...
neyse.. yav bu belgeyi şöyle 20-30 liraya kapatma şansımız varmıdır?

edit: işe girdim dediğim, pazartesi iş başı yapıcam.
(1) 

hp laptop&destek

daglien #271667 
hp bilgisayarı olanlar bilir. hani durup durup "güncellemeler bakılıyor" diye uyarı veren siyah backgroundlu bi programı vardı bunların. ürünün destek, sorun ve güncellemelerini kontrol ediyordu. ben onu kaldırmışım sanırım pc'den şimdi hp resmi sitesinden bakıyorum da bulamadım. onu nası bulabilirim?
(7) 

harici hdd görülemiyor

daglien #271642 
şimdi bi harici hdd aldım. (wd passport 1tb usb2.0-3.0) 1 ay kadar oluyo. pc açıkken takdığımda içindeki dosyalar açılıyo sorunsuz. ama pc'yi yeniden başlattığımda ya da kapayıp açtığımda görmüyor. şu resimdeki hatayı veriyo. bende söküp takmak durumunda kalıyorum hdd'yi sürekli. anca o zaman görüyor pc.
(3) 

dosyaları hep aynı program ile açabilmek

daglien #270937 
mesela, hebele.avi isimli ve uzantılı bir dosyayı herzaman gomplayer ile açılsın istiyorum ve ayarlıyorum (dosyaya sağ tık, özellikler, gomplayer olarak seçmek mi dersin, gomplayerın özelliklerine girip oradan ayarlamak mı dersin) ama her pc açılıp kapandığında otomatikman winamp ile açılabilir hale geliyor. bunu sabitlemenin yolu yokmu. sabitim gom player olsun yada desmond :P
(4) 

.hangi video formatı

daglien #270049 
sevgili türkü dostları, şimdi video arşivime çeki düzen vermek istiyorum. youtube'dan indirilmiş .flv dosyaları, eski vcd'lerden kopyalanmış .dat dosyaları ve türlü türlü uzantılar var. ara ara hd kaliteli olanlar da var tabi. neyse, sorum şu ki; elimde çok güzel bi program var, her formattan dosyayı, istediğim uzantıya dönüştürebiliyor. (tipard video converter) şimdi ben .mp4 uzantısı olarak karar kılmayı düşünüyorum. sizce hangisine dönüştüreyim.
(2) 

disko kralı izlemece

daglien #269052 
yıldız tv ve tvarsivi.com haricinde daha güzel görüntü ve ses veren bir yerden izleme olanağım varmı şu an?
(3) 

winamp mp3 tag'lerken

daglien #267376 
toplu şarkı tag'lerkn otomatik tag'leme yapabiliyoruz winampta ama şarkının ait olduğu albümün resminide işlesin istiyruz dosyaya. ben bulamadım winampta bu özelliği. varmıdır bu özellik sizce? yahut bu dediklermi yapabilen program varmı bilen?
(4) 

bu steps değilmi

daglien #264909 
www.youtube.com

a) top taşıma
b) steps
c) normal
d) hiçbiri (bu şıkkı seçenlerin yorumu nedir)
(2) 

meditasyon nasıl yapılır

daglien #264289 
bilgi edinebileceğim araç olarak etrafımda yalnızca internet var diyelim. meditasyon yapmayı öğrenmede yeterli olurmu? bildiğiniz (ama gerçekten işe yarayacağını umduğunuz) kaynaklar varmı internet üzerinde
(3) 

dosya şifreleme programı

daglien #264267 
"File Securer" diye bir program var ama buda kısıtlı kullanımlı.. freeware ve iyi bişe varmı bildiğiniz. ufak çaplı gizli dosyalarımı winrar ile şifreliyordum ama şimdiki yapacağım iş 30gb'lık ferre klasörünü şifrelemek olacak. ee bu da winrar'la başa çıkılmaz. çözümlerinizi bekliyorum.

edit:
OS: Win 7 Ultimate
(2) 

modem, güvenlik vb.

daglien #262391 
evin yakınında bulunan bir modeme rastgele bir şifreyle (şifresini bilmediğimiz için) girmeye çalıştığımızda karşı tarafın pc'sinde "xx isimli bilgisayar modeminize bağlanmaya çalışıyor" vb. tarzda bir uyarı gidiyormudur arklar?
(4) 

arşivcilere bi soru

daglien #261358 
mesela bir müzisyene ait 20 albüm var hdd'nizde. burada klasör isimlerini nasıl oluşturduğunuzu merak ettim. ben ekte koyduğum 1. resimdeki gibi görmek istiyorum klasörlerimi ama bu şekilde olunca tarih sırasına göre şekillenmiyorlar. 2. resimde olduğu zaman tarih sırasına göre yerleşiyorlar ama bu seferde göze şık gelmiyor klasör ismi. siz nasıl tutuyorsunuz klasörleri?
(2) 

klasörleri tarihe göre sıralama

daglien #261355 
ekteki resimdeki haliyle olan klasörleri tarih sırasına göre sıralanabilirmi sizce. yani resimde 2000 tarihli klasör ilk gözüküyor, işte onun yerine 1996'lı gözüksün yapılabilirmi? tabi klasörün isminde hiç bir değişiklik yapmadan.
(9) 

işsizlere soru

daglien #253965 
kariyer.net üzerinde 8 aydır iş arayan olarak toplam başvuru sayım 588 olmuş, bunlardan 20 tanesi görüşmeye çağırmıştır. sizde durumlar ne alemde merak ettim.

not: kariyer.net'i suçlamaka gibi bi amacım yok kesinlikle, hatta bence çok faydalı bi platformdur kendisi.

edit: aslında öğrenmek istediğim asıl şey, sizlerin başvuru sayınızda yazan rakamdı.
(1) 

donanım sorunları ile ilgili siteler

daglien #253690 
eskiden donanım haber'di bilmem şuydu buydu.. bu tür forum sitelerinde bir soru sorduğumuzda hemen cevaplar gelirdi ama şimdi soruyu okuyan bile olmuyor ki cvp gelsin.. ne oldu acaba forum olayı öldü bittimi artık. yok mu buralara takılan kalmadı mı. aslında benim meselem; donanımsal bir sorum var bunu sorabileceğim bir yer arıyorum(burada sordum lakin yeterli olmadı cevap).

artık belkide bu tür şeyler farklı platformlara kaymış olabilir, ben pek takip edememiş olabilirim. sizler donanımsal sorunlarınızı nerelere soruyorsunuz cicişler?
(5) 

silinemeyen dosya

daglien #253115 
ismi şu --> Как_перезалить_торрент-файл
dosya uzantısı gözükmüyor.
boyutu 0

daha iyi anlatabilmek adına önizleme resmini de yükledim. pc yavaşladı bu aralar biraz. bu dosyanın virüs olmasından şüpheleniyorum. firefox'un flashgot'ı ile bişe indirirken indi bu dosyada.

not. format at, silinir demeyin abi artık lütfen bu tür sorulara :)
(5) 

ksk-bornova(vatan bilgisayar)

daglien #251501 
yaklaşık 3 saat oldu uraştım, internetten bir şey alayım dedim yok abi. başka çare kalmadı illa gidecez kendimiz alacaz. nerde bu vatan bilg. bi tarif edermisiniz bilenler.
(2) 

kpss oturum seçimleri muhabbetı

daglien #251330 
işletme mezunu birinin şu oturumu mu seçmesi gerekiyor;

cumartesi sabah+herhangi 2 oturum için : 75 tl
(2) 

"go" oyunu ile alakalı öğretici sağlam döküman

daglien #250893 
arıyorum abi. dökümanın ismi olur, torrent dosyası olur. yada herhangi bir şey olur. kabulümdür. yeterki bu oyunda kişiyi ilerletmeye yönelik işe yarayabilecek dökümanlar olsun..
(1) 

nba stüdyo nere gitti

daglien #250564 
00:30 da başlamıyomuydu bu program. niye yayınlanmadı bugün?
(5) 

acil şarkı tavsiye

daglien #249841 
sevgili şakird kardeşlerim. kafam güzel olduğundan sanırım pek düşünemiyorum. aklıma da bişe gelmio. 1 saattir nilüfer aşk kitabı dinliorum youtube'dan. bi kaç şarkı linki yollasanıoza youtubedan bana.
(5) 

kitap bağışlamak isteyen

daglien #249828 
abi, işsizim, ama okumak isteyip alamadığım kitaplar var. şu aşağıdaki kitaplardan elinde olanlar varsa bana beleş gönderecek olan vardır belki.
www.idefix.com

bu kitabı istemiorum aslında, çünkü okudum bunu. bunun 2-3-4. serileri varmış onları çok merak ediorum.
saygılar/sevgiler.
(3) 

E.C.A kombi kullananlar

daglien #247711 
E.C.A proteus modeli sıfır bi kombi alıp taktırdık abi, 1 sene bile olmadı, garantiside var eyvallah ama. sorun şu ki, duşa girdiğimizde su ısısı bir yükseliyor bir düşüyor. servisi çağırdık. dedi ki ayarını izmirgaz'dakiler sağlam yapamamış biz düzenliyelim, bi alet taktılar orada ibre yine bir düşüp bir çıkıyordu ısı derecesine göre. görevli elini suya soktu baktı evet su bi kaynar oluyor bi soğuk. gerekli ayarlamaları yaptı biraz fark etti. ve bu sistem bu şekildedir dedi, böyle çalışma teknolojisi var dedi. eyvallah dedim teşekkür edip gönderdik ama şimdi yeni banyodan çıktım yok abi durum hala aynı, su bi kaynıo bi ılıyo. sizin kombilerde (e.c.a olanlar) durum nedir merak ettim.
(3) 

utorrent otomatik başlamasın

daglien #247175 
windows açılınca (pc açılınca yada) bu program otomatik olarak açılıo. açılmasın istiorum. ama ayarlarını bulamıyorum bir türlü. bence böyle bi ayar koymamışlar buna.. her pc açıldığında açılsın anasını satim diye düşünmüşler. ama öyle değilse, nasıl çözerim bu sorunu.

mobil görünümden çık