(5) 

Ev kiralama - vergi sorunları

zozjotejmnk #1591937 
Merhabalar,

Bizim bir evimiz var yakın zamanda birileriyle anlaştık ve kiraya vereceğiz. Tutacak olan kişiler yabancı ve ödemeyi çalıştıkları şirket direkt hesabımıza senelik olarak döviz şeklinde gönderecek. Tutar epey yüksek ve haliyle sanırım vergisi de yüksek oluyor. Bu ödeyeceğimiz vergiyi bir şekilde düşürmenin yolları nedir, muhasebeci olan bu işlerden anlayan birileri ufak da olsa yol gösterirse çok sevinirim. İstediğim şey yasadışı bir şekilde vergiden kaçmak değil, misal eğitim giderleri ve sağlık giderleri vergiden düşülebilir deniyor. Bunun ne demek olduğunu anlayamadım. İlk defa bir yeri kiraya vereceğiz ve vergiyi nasıl ödeyeceğiz onu bile bilmiyoruz. Bunun gibi şeyler. Teşekkürler.
(2) 

Covid oldum istiharat raporum var calismadigim gunlerin odemesi

zozjotejmnk #1493329 
Merhabalar,

5 gundur covid dolayisiyla karantinadayim. 14 gunluk bir istiharat raporu hazirlandi filyasyon ekibi tarafindan, bu raporu e-devlet uzerinden gorebiliyorum. Calismadigim gunlere dair sgk da odeme alabilmek icin herhangi bir sey yapmam gerekiyor mu, odemeyi nasil aliyorum? Tesekkur ederim cevaplar icin.
(3) 

trafik kazası sonrası sigortadan borç çıkması rücu

zozjotejmnk #1342577 
merhabalar,

(git: 1319156) bu bir önceki duyurumda yaptığım kazadan ve olanlardan bahsetmiştim ve korktuğum başıma geldi. kısaca özet geçeyim tekrar. temmuz ayında büyük bir trafik kazası geçirdim, 2 adet park halinde arabaya çarptım ve olay yerinden kaçtım. kaçtığım için sigortam ve kaskom masrafları ödemeyeceğini söyledi. daha sonra çarptığım araç sahiplerinden biriyle iletişime geçip masraflarını cebimden karşılayarak anlaştım. diğer araç sahibine ulaşamadım. üzerinden aylar geçti ve geçen ay beni bir avukatlık burosundan aramaya başladılar. daha önce benimle iletişime geçen olmadı, adresime bir şey gelmedi. neyse bunlar beni baya sıkıştırtı yok işte hacize gelicez yok dava açıcaz şöyle olacak böyle olacak. dedikleri şuydu, çarptığım araçta 60bin civarı hasar oluşmuş ve kasko aracı perte çıkarmış. benim sigortam bu masrafları karşılamış. ancak olay yerini terk ettiğim için hasarı ben ödeyecekmişim. benim ödeyeceğim kısım da 36bin tl imiş. tam olarak 36 bin tl rakam verdiler. ama işte nakit vereceksen şöyle indirelim böyle taksit yapalım falan baya şanslarını denediler. ben hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimi söyledim her seferinde. şimdi soruma geliyoruz, benim evime geçen hafta şöyle bi kağıt geldi sigorta şirketinden linki aşağıda paylaşıyorum. bu gelen kağıtta ödemem gereken tutarın 10500 civarı bir şey olduğu yazıyor. kağıt avukatlık bürosundan değil sigorta şirketinden geliyor. avukatlık bürosunun söylediği rakamlarla gelen rakam çok farklı. ayrıca ben çarptığım aracın hasar kaydına baktığımda 47bin tl hasarlı olduğunu gördüm bana avukatlık bürosu 60küsür bin demişti. şimdi sormak istediğim şu büro benden kopartabildiğini kopartmaya çalıştı olmayınca asıl ödemem gereken tutarı mı gönderdi yoksa bu gelen başka bir şey mi? bir avukatla görüşeceğim elbet ama belki daha önce tecrübesi olan vardır diye buraya sormak istedim. biraz uzun oldu, okuyana yardım edene teşekkürler.

eksiup.com
(6) 

Trafik kazası kasko sigorta

zozjotejmnk #1319156 
bundan yaklaşık 4 ay önce büyük bir trafik kazası geçirdim. sahilyolunda kontrolü kaybettikten sonra 2 tane park halindeki arabaya çarptım daha sonra birkaç takla atarak durdum. araçtan kendi imkanlarımla çıkıp olayın şoku ve korkuyla olay yerinden hemen uzaklaştım. ancak ertesi gün kazanın olduğu semtteki karakola gidebildim. aracın otoparka çekildiğini benim de selamiçeşme trafik şube müdürlüğüne gitmem gerektiğini söylediler. otoparka gittiğimde araçların halini ilk orda gördüm, benim arabam takla attığım ve bütün airbagler açıldığı için zaten pert. diğer ikisinde de 15bin civarı birinde 15bin civarı birinde hasar olduğunu tahmin ediyorum. bu arada kasko şirketiyle iletişime geçip trafik şubeye gittim ve tutanak tutmak istediğimi söyledim. ancak polisler olay yerini terkettiğim için tutanağın tutulduğunu, sürücünün de firar olarak sisteme girildiğini ve artık değiştirelemeyeceğini söylediler. böyle olunca da kasko masrafları karşılamayacağını söyledi. bunun üzerine diğer araç sahiplerinden biriyle görüşerek masraflarını karşılayacağımı söyledim, kendi aracımı pert olarak satıp o aracın masrafını ödedim. Şimdi soruma gelirsek çarptığım diğer aracın sahibi hala ortada yok. kendisine ulaşamadık. aracını da uzun bir süre otoparkta kaldıktan sonra almış, bir şey söylememiş. Şimdi bu aracın masrafları benim karşıma bir gün bir yerden çıkar mı? süreç nasıl oluyor? bu adam bana neden ulaşmadı ya da masrafları kendi kaskosundan mı yaptırdı? bunları nasıl öğrenebilirim. benzeri durum yaşayan varsa yardım rica ediyor çünkü her gün borç gelecek diye uykularım kaçıyor. ne kadar masraf çıkacak o da sürpriz:) ayrıca bir sorum daha olacak bu kazayı kaskoya sokmanın bir yolu var mıydı, ben nerde hata ettim? şimdiden teşekkürler
(2) 

mimarlık öğrencisi için laptop yardımı

zozjotejmnk #1138705 
Arkadaşlar, hem mimarlık hem inşaat mühendisliği öğrencisiyim ve uzun vadede gidecek sağlam bir notebooka ihtiyacım var. Monster ve MSI arasında gidip gelmekteydim ama galiba MSI'a daha yakınım. (size ilk sorum MSI mı Monster mı öncelikle)Bütcem maksimum 5500tl. Bir internet sitesinde 4200'e 16gb Ram, 4 gb GTX960M ekran kartı, 128gb SSD, 17.3'' ekran,Fredoss bir MSI gördüm. Fiyat özellik açısından baya uygun fakat apache modellerinin ışıklı klavye özelliği ve kasa sağlamlığı sebebiyle daha iyi olabileceği düşüncesi baya kafamı karıştırdı. Alacağım bu laptopın uzun süre gitmesi ve Render çekmelerime dayanabilmesini istiyorum. sizce 4200 tl'lik Apache olmayan modelini mi tercih etmeliyim yoksa arada 1200-1300 tl fark verip aynı özelliklerin Apache olanını mı tercih etmeliyim? Bir de bu özelikler bana yeter mi? Bunlar dışında tavsiyesi olan varsa bekliyorum. Aşağıda bahsettiğim modellerin linki bulunmaktadır.

Bir de windowsun olmaması kafamı çok karıştırdı. Çünkü eğer crack Windows bana sorun çıkaracaksa yaklaşık bir 400tl'de onun için vermem gerekecek. Onun için de önerilerini bekliyorum.

www.sanalmarketim.com

www.sanalmarketim.com
(1) 

Siyasal iletişim falan filan boş vakti olanlar

zozjotejmnk #597805 
medyanın (özellikle televizyonun) siyasal iletişim süreçlerini (seçmen-siyasal parti ilişkisi vb) ve kurumlarını (siyasal partiler vb.) nasıl etkilediğini (olumlu ya da olumsuz) açıklayınız.

Yardımcı kavramlar: Temsili demokrasinin dönüşümü, siyasal partilerin gerilemesi, parlamentonun öneminin azalması, medyanın değişen rolü, demokrasi tanımı, siyasal partilerin işlevleri ve bu işlevlerdeki değişimi, medya üretiminin şimdiliği, şimdi baskısı, seçmenler açısından değişen koşullar, medyanın sürece dahil olması, siyasal katılma, siyaset zamanı ve medya zamanı farkı, magazinleşmenin etkileri, medyanın sömürgeleştirmesi, medya demokrasisinde siyasal iktidar kimlerden oluşmakta…

böyle bi şey sorsam size; vakti olan, canı sıkılan, ilgisini ceken birileri bi şeyler karalasa çok iyi olur benim için. uzuuun biz yazı yazmam gerek final minal gakgukları. çok sevinirim bi şeyler çıkarsa, şimdiden teşekkürler canlarım
(2) 

shazam'ı olanlar koşuun bi şarkı ismi

zozjotejmnk #509217 
soundcloud.com

şu sette başlangıçta çalan parçayı bi dinletip ismini yazabilir misiniz, benim shazam aylık 5 şarkıyla sınırlıymış sıkıntı oldu. teşekkürler
(2) 

Kafepi İnsan kaynakları

zozjotejmnk #477425 
tam olarak nerdeydi burası ya, bilen eden var mı ?

Hüseyinağa Mah. Büyük Bayram Sok. No:12 Beyoğlu/İstanbul adresi bu. tam çıkartamadım, ne tarafta kalıyordu. bi tarif edebilir misiniz?
(2) 

hacı duyurumun tipini niye değiştirdiniz yahu?

zozjotejmnk #450129 
www.eksiduyuru.com neden duyuru yaptınız bunu adminler, kafanıza göre. güzel şeyler yazmış insanlar bi bakayım yani. gece gece yapacak iş bulamadınız heralde.

edit: sinirden hacı yazmışım yani !!!1! hacı nedir ya?
(34) 

3 gündür telefonu kapalı olan hatun

zozjotejmnk #444858 
babalar selamlar önce.

ben çok kafayı takmış durumdayım. geçen hafta bi kızla tanıştım. sonra konuşmaya başladık falan filan. 1 hafta boyunca sürekli konuştuk bununla, baya da iyi aramız. bu cuma da görüşecektik tekrar güzel güzel planlar falan filan. ta ki 3 gün öncesine kadar.

en sonra telefonda konuştuk 2-3 saat bununla, kapattık sonra işte olan oldu. bu hanım kızımı telefonunu kapatış o kapatış. hiç haber falan verme yok. kendisine ulaşamıyorum, hiçbir şey de olmadı yani. neden böyle bir şey yapıyor olabilir dersiniz. hayır yeni tanışmışım zaten çok da önemi yok naparsa yapsın da, bi insan neden hiçbir şey söylemeden telefonunu kapatır. çalındı kayboldu falan desem ulaşma şansı var bana başka yollardan. konuşmak istemiyor desem durup dururken neden, hadi onu da anlarım ama insan söyler böyle böyle telefonunu kapatmaz dimi.

protect bi twitter adresi var, takip ettim ama kabul etmemiş. henüz ama bu 3 gün içersinde twit atmış, attığı twit sayısından anladım, artmış. kafayı takmış durumdayım.

Ne yapıyım bu hatundan umudu keseyim mi, bekleyeyim mi biraz daha. anlam veremiyorum şu hatunlara yahu! ne yapardınız siz?
(3) 

Kedi - yavru - emzirme

zozjotejmnk #415485 
Yaklaşık 10 aylık kedim annesini hala emmeye çalışıyor, hayvanı nerde yakalasa direk memeye yapışıyor bi huzur vermiyor hayvana. artık ben de rahatsız olmaya başladım acıyorum anneye uyku bile uyutmuyor hayvana. ne yapabiliriz bu duruma, nasıl kurtarıcaz bu hayvanı ?
(4) 

sözlükten birine mesaj atma

zozjotejmnk #408368 
bohannon ve ceceri isimli kullanıcılara mesaj atabilir misiniz rica etsem, bana burdan ulaşsınlar. teşekkürler.
(6) 

Bu abi fotoşok falan mı?

zozjotejmnk #400512 
www.youtube.com

Acaba bu video ile oynanmış mı yoksa bu abi gerçek mi ? bu kadar hızlı olabilir mi yahu bi el ?
(6) 

Final sorusu

zozjotejmnk #353562 
merhabalar, bu tembel öğrenciye bi yardım eli uzatsanız?

televizyon dünyaya açılan bir pencere midir?tartışınız. diye sorsam, siz de altına ufak ufak bir şeyler karalasanız, ben de yarın ki finalim için biraz faydalansam ondan çok makbule geçer benim için. hadi be nolursunuz, teşekkürler şimdiden.
(2) 

Sahibinden ile alakalı

zozjotejmnk #350089 
sahibinden.com'dan herhangi bir alışveriş yaptığımızda, satıcı değil de sahibinden fatura ya da benzeri bir şey veriyor mu ? yani mail olarak falan, muhasebeye vermelik ?
(4) 

viski bozulur mu ?

zozjotejmnk #348277 
elimizde bi viski var da kaç senedir durduğu belli değil. 4-5 senedir bile duruyor olabilir. şimdi yılbaşı münasebetiyle içelim bunu dedik, bi baktım içinde yüzen bi şeyler var. kapağı da açılmış daha önceden.

ekteki resimde görebilirsiniz yüzen şeyleri. şimdi bunu içsek mi atsak mı? ne yapsak?
(6) 

iddaa kuponlariniz

zozjotejmnk #337601 
neler yazdınız? var mı kuponuna güvenip paylaşacak olanlar.
(6) 

kedimin üzerime işemesi?!

zozjotejmnk #333788 
öncelikle (git: 326595),

ya bu hayvan iyice çığrından çıktı. son 10 gündür falan her şey yolundaydım, bir iki gündür beni üzerime gelip yapmaya başladı tuvaletini. ne abi bu hayvanın derdi, artık canımı sıkmaya başladı. sanki hanımefendinin her istediğini yapmak zorundaymışız gibiü bi şeyine karışınca hemen geliyor üzerimize fıydırıyor ya kevaşe. veteriner buna bi şey yapabilir mi, biz ne yapalım? yardımcı oluverin kedi dostları.
(6) 

Kedili bir soruyla yine birlikteyiz

zozjotejmnk #326595 
selam pazar sevişgenleri,


benim 4.5 aylık bir kedim var, bu hayvan 2-3 gündür tuvaletini yorganların üstüne, yataklara yapmaya başladı. daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı. eve babam taşındı yeni, özellikle gidiyor onun üstüne yapıyor. çok saçma ama kıskandığından falan olabilir mi ? bütün gece yapmıyor, sabah babam gelip yatıyor gidip hemen salıyor üstüne. anlayamadım gitti neden. nedendir ?
(8) 

Diş eti kanaması

zozjotejmnk #301256 
dişlerimi her fırçaladığımda diş etlerim şakır şakır kanıyor yahu. normal bir şey mi, neden olur bu ? diş fırçam, diş doktorumun tavsiyesi üzerine aldığım bir fırça, bir dünya para verdim. hala kanatıyor, tekrar mı doktora gitmeliyim acaba?
(2) 

Maltepe üniversitesine nasıl gideriz ?

zozjotejmnk #298216 
Pendikten buraya nasıl gideriz, sitesinden ring saatlerine falan baktım da bi şey anlamadım. ring için nerede beklemeliyiz, ya da otobüs falan hangisine binmeliyiz ?
(6) 

command & conquer generals çalıştırmayan bilgisayar

zozjotejmnk #295223 
mı olur demeyin; oluyor. lanet bilgisayarım bu oyunu oynatmıyor ya deli oluyorum.

abuk subuk bi hata verip atıyor. ati bilmem ne grafik falan hata raporu gönder gönderme hedesi çıkıyor sürekli ya da takılıyor reset atmak zorunda kalıyorum.

1 gb ram, 256 mb ekran kartı var pcde. bide çift çekirdeklisinden 2.80ghz işlemci var. bu şartlar altında çalıştırması gerekmiyor mu ? sorun ne olabilir, kurtarın beni ya.
(4) 

yavru kedi-yaralı göz

zozjotejmnk #294358 
daha 1 aylık 5 tane siyam kedim var. bunlardan bitanesinin gözünü galiba oynarken tırmaladılar mı ne olduysa kızarmış falan yara gibi olmuş kenarı. bu yavrucağım diğerleri zıplayıp oynarken kenarda yatıyor falan 2 gündür. neyi var anlayamadım, bir de diğerlerinden daha ufak kalmış biraz. ne yapsam, veterinere götürmeden de ne olduğunu anlamak zor tabi ama bizim veteriner de biraz paragöz. bana şimdi vitaminler falan filan bir sürü şey satmaya kalkacak biliyorum. ne yapsam acaba, sizce neyi vardır, kendi geçer mi gözü mikrop kaptıysa ? ya da verebileceğim bi ilaç var mıdır ?

edit: başka veterinere götürmem zor, çünkü baya uzak ve kendi aracım da yok ne yazik ki.
(2) 

Ek tercih - Kontenjan

zozjotejmnk #293392 
Selamlar.

Bizim şöyle bi problememiz var; ilk tercihlerde, tercih listemizde yaptığımız bi yanlışlık yüzünden yerleşemedik. Özel üniversite tercih etmiştik %50 burslu olarak. Neyse işte açık kontenjanlar açıklanmış ösym nin sitesinde, bütün özeller nerdeyse dolmuş. ben herhangi bir iletişim bölümü okumak istiyorum fakat sadece %50 burs alabilirsem kayıt olabilirim.

Sorum şu; şuan dolu gözüküyor ama tercih yapma zamanı geldiğinde bu okullarda kontenjan açılır mı ? Yani adam yazmıştır öylesine, kayıt olmaya gelince vazgeçer ya da bi problem çıkar falan kayıt olamaz ya da okul bi güzellik yapar biraz daha kontenjan açar, böyle şeyler olur mu ? özellikle yeditepe üniversitesi. puanım yetiyor %50 burslu bütün bölümlere.

Yerleşebilir miyim sizce ek tercihlerde, ne yapsak ?
(5) 

Londra'daki olaylar hakkında

zozjotejmnk #287223 
Özet geçebilecek biri var mı? haberleri falan pek takip edemedim, sözlükte de okuduklarımdan pek bir şey anlayamadım açıkçası.

neler oluyor ?
(9) 

Hangi şehirde okumak ?

zozjotejmnk #285659 
her şeyi göz önünde bulundurursak; İzmir de mi okumalı, Eskişehir de mi okumalı ? bölüm falan önemli değil. istanbul da doğup büyümüş birisi için.

bir de artıların eksilerinden bahsederseniz çok iyi olur, teşekkürler.
(7) 

Hangi üniversiteyi tercih edeyim ?

zozjotejmnk #282810 
-Beykent üni - tv haberciliği ve programcılığı
-29 Mayıs üni - Türk dili ve Edebiyatı
-Maltepe üni - Gazetecilik
-İstanbul Aydın - Radyo tv sinema
-Beykent - Sinema Tv
-Yeni Yüzyıl - Radyo tv sinema
-Arel - Gazetecilik
-Yeditepe - Türk dili ve Edebiyatı
-Yeditepe - Gazetecili

Bunlardan bir tanesi gireceğim bu sene. Ama hiçbiri hakkında bilgim yok. Hangisini tercih edeyim dersiniz, çok arada kaldım.

Edit: Daha çok Maltepe ve Yeditepe'yi istiyorum, onlar hakkında bilgi verebilecek olursa çok sevinirim.
(5) 

Basit bi dizi anketi

zozjotejmnk #273281 
it's always sunny in philadelphia mı izleyeyim dersiniz, the big bang theory mi?

ikisini de izlemiş olanlar yorum yaparsa sevinirim. sağolun canlar.
(1) 

Greys Anatomy sezon 7 den bi şarkı

zozjotejmnk #272239 
Bölüm 20 yada 21 olmalı, sözleri var elimizde biraz;

something in your eyes say you're falling in
you're part of me, you're under my skin falan filan anlayabildiğim kadar.

bulabilir miyiz bu şarkıyı, google yeterince yardım edemedi
(1) 

istanbulda gezme

zozjotejmnk #270397 
yarın istanbulda gezip dolaşacak olanlar biraz planlarından bahsedebilir mi, ne yapsak karar veremedim de sizden çalayım
(5) 

Markafoni- Parfüm

zozjotejmnk #265968 
burdaki parfümler orjinal mi oluyor? bulgari aqua almak istiyorum da, doldurma gelmesin sonra, ne dersiniz ?
(2) 

blackk & reina

zozjotejmnk #241952 
içki fiyatları nasıl bunların? uzun zaman oldu hatırlamıyorum, vodka sisesini kaça acıyorlardı? misafirim geliyor da ikisinden birine götürmeyi düşünüyorum.

bir de siz olsanız hangisine götürürsünüz pek İstanbul görmemiş birini?
(10) 

Pireli kedi vol:2

zozjotejmnk #240134 
dün bir soru sormuştum burda: (git: 239822)

şimdi bugun veterinere gittim stronghold diye bir damla verdi enseye. tüyleri iyice açıp derisine damlatmamı söyledi. ama ben damlatırken tüylerine damlattım biraz. zaten ufakcık tek kullanımlık bir ilaç vermişti bir de böyle olunca tereddüte düştüm. tekrar alsam mı ilaç bir etkisi olmuş mudur? bir de tüylere gitmesi sorun olmasa, ilac etkisini ne zaman gösterir bu haşerelere karşı? kendisi sürekli kaşınıyor, yalanıyor hala. teşekkür tekrar.
(7) 

Kedim galiba bitlendi mi ne oldu

zozjotejmnk #239822 
bir kaç gündür kafasının etrafını kaşıdığını gördüm sürekli. bir kontrol edeyim dedim. hareket eden bir şeyler gördüm:/ evden hiç çıkmayan kedi nasıl olur anlamadım. benim bildiğim bitler ufak olur ama bu baya büyüktü. ne olduğunu kestiremedim. 3-4 ay önce iç-dış paraziti yapıldı. dış parazit damla mıdır nedir onu uygularken kaçtı falan bir şey olmaz dedi veteriner. galiba bir işe yaramadı. şimdi huysuzlandım gece gece. ne yapabiliriz hayvana tekrar mı dış parazit uygulanmalı. bir de kedim hamile şuan bir zararı olur mu yapacağımız şeyin. teşekkürler kedi dostları.
(2) 

Şener Birsöz İlköğretim okulu nerede?

zozjotejmnk #234596 
atatürk cad. kireçhanelere sk. no:6 sahrayıcedid/kadiköy diyor.

buraya nasıl gidilir? e-5 sahrayıcedid otobüs durağında insek yakın mıdır? kendi aracımızla nasıl gideriz yada bostancı taraflarından.

not: cevap alamazsam akşam yine sorarım peşinen söyleyeyim ona göre..
(1) 

kadiköy de çorbacı adı

zozjotejmnk #234473 
selam gece çorbacıları,

kadiköy itfaiyesinin karşısında bir çorbacı vardı müthiş kelle paça çorbası yapıyordu. geçen gittik de ismini unuttum şimdi neydi oranın ismi. aslında kebapçıydı galiba. tavsiye edicem ismi aklıma gelmiyor. bir yardım, sağolun.
(4) 

Candy altyazı

zozjotejmnk #229477 
Bu filme ait altyazı arıyorum. film bende 2 parça cd1 ve cd2 olarak. divxplanet da 2 parça altyazı var 2 tane ama ikisi de uymadı önden falan gidiyor. var mı başka bakabileceğim bi site yada yapabileceğim bi şey.tenks
(8) 

vampirli dizi

zozjotejmnk #225053 
en iyi vampirli dizi hangisi acaba şimdi izlemelik. being human diye saçma bir dizi izliyorum ilerde belki güzel olur diye ama her hafta 1 bölüm sarmıyor. bekliyorum canlar.


not: bu duyuru kendini yarım saat içinde yok edecektir.

not2: aslında etmese de olur yoksa unuturum ben bunları.
(1) 

Ray-ban wayfarer

zozjotejmnk #220212 
bu gözlüklerin orjinalinden en uygun nerde bulabilirim?

istanbuldayım, markafoniyi kaçırmışım kahretsin.
(8) 

Kedime bişeyler oluyor -.-

zozjotejmnk #217017 
Kediciğim dün akşamda beri bi halsiz, böyle sürekli yatıyor her bıraktığım yerde. bir kalkıyım felan yok. kaldırıyorum gözlerini zor açıyor bayılmış gibi. bu güne kadar hiç böyle değildi yani koşturup duruyordu. şimdi yatıyor arada bi titriyor gibi bişeyler oluyor. sesleniyorum kafasını kaldırıp bakmıyor endişelenmeye başladım. her gece yanımda yatardı. bu gece yerde yatmış. acaba üşütmüş müdür? ne yapsam dersiniz.

belki işe yarar. kendisi 10 aylık dişi siyam. iç-dış parazitleri yapıldı sadece. (en yakın zamanda diğerlerini de yaptıracağım)

bide gündüzleri evde yalnız kalıyordu hep akşama kadar. hayvana çok mu kötülük ediyoruz:/
(5) 

kedi tüy dökülmesi

zozjotejmnk #200110 
bu sıralar baya dökülmeye basladı. üstüme bi çıkıyor hertarafım tüy. arasıra taragıyla tarıyorum da. neden artmış olabilir böyle?
(4) 

ne uyuşuk kedi bu ya

zozjotejmnk #194417 
selam kedi dostları,

evet soruma geciyorum. 3-4 gun once uzun suredir istedigim
bir şey yaptim, evime bir kedi aldım. kendisi 6-7 aylik bir siyam. sorun su; bu kedi sürekli uyuyor arkadas. günün 18 saatini yatarak geçiriyor. bi kalkayım, koşayım, oynayayım yok. bu kedi de bir sorun mu var yoksa normali mi bu? acaba eve yabancı diye depresyona felan mi girdi. daha once başka evde 2 kedi ile beraber yasıyordu. sizce ne yapmalıyım?


ben bir de mama olarak whiskas kuru mama aldım. alırken bi adam bende de o kediden var, whiskas onların böbreklerinde kum yapıyor felan dedi. ne kadar doğru dedikleri? sizce ne kullanmalıyım/vermeliyim mama veya yemek olarak?

şimdiden teşekkürler.
(5) 

Facebook duvar sorunu

zozjotejmnk #192063 
şimdi ben birinin duvarına bir şey yazmak istiyorum ama o yazdığım şeyi sadece yazdığım kişi görsün, arkadaşları görmesi istiyorum. mümkün müdür?
(2) 

Fringe -spoiler içermez-

zozjotejmnk #189152 
ya bu dizi neden 3. sezon 4. bölümde tıkandı kaldı, yeni bölüm neden gelmiyor acaba?
(2) 

iphone 4 ülkemizde nerden alınır

zozjotejmnk #179895 
bu telefon türkiye de en ucuz nerden alınır? yurtdışından felan gelmiş istemiyorum. gidip garantili alabileceğim bir yer soruyorum. bir de turkcell de 16 gb kontratsız fiyatı ne acaba tam olarak bilen var mı?
(2) 

Türkiye - Yunanistan Maçı

zozjotejmnk #172067 
dışarda olduğumdan dolayı maçı izleyemedim çok üzgünüm ve şimdi entryleri okudukça kahroluyorum. acaba netten biyerden tekrarını izlemem mümkün müdür? bi yardım ediniz izlemem lazım bu maçı acaip havaya girdim şuan. var mıdır bi yolu ha dostlar, bi bulduruverin.
(6) 

Dövme için yazı stili

zozjotejmnk #167327 
yakinda dovme yaptirmaya karar verdim. bi yazi yazdıracagim karar verdim ona da. ama yazi stili bulamadim. sizin begendiginiz yazi stilleri neler? bir de boyle bir suru yazi stilinin oldugu bi site var mi? teşekkürler.
(4) 

istanbul - izmit ulaşım

zozjotejmnk #164942 
yarın trenle istanbuldan izmite gitmem gerekiyor. saat 2 gibi orda olmalıyım. tren saatlerine bakıyım dedim bi türlü bulamadım tcdd.gov.tr de. acaba bilen var mı saatleri? google da bir kaç arama yaptım ama o saatlere güvenemedim. bi de öğrenci bileti ne kadar? teşekkürler.
(2) 

Sprey sinek ilaçları ve zararları

zozjotejmnk #163793 
acaba bu sprey sinek ilaçları zararlı mıdır? yani ben bunu sıkıyorum odaya, camları da açıyorum, içerde oturmaya devam ediyorum. kokusu biraz rahatsız etse de bir süre sonra alışıyorum. bunun benim için bi zararı var mıdır?
(9) 

Netten dizi izleme sorunu

zozjotejmnk #163761 
Netten dizi izlemeye çalışıyorum. yabancidiziizle olsun, ddizi olsun ama bir sorunum var 1-2 gündür. bi bölümü açıyorum, izlemeye başlıyorum yavaş yavaş doluyor. bi anda full dolmuş gibi oluyo ama izleyemiyorum. yani full dolu gözüküyor ama aslında değil. daha yarılarda. yeniliyorum tekrar yine aynı şey. kaç gündür deli oldum. hiç bişey izleyemiyorum. nedir bu? nasıl çözerim? teşekkürler.(google chrome kullanıyorum, internetim 1mbit ttnet)
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık