(4) 

word çalışmıyo

lovemyself #34449 
word normal çalışırken (2003) birden çalışmaz oldu. Tıklayınca, açılmıyor. Bir şey de yapmadım üstelik. Son kullanmamdan sonra sadece bir dvd çalıştırdım. Film izledim, sonra baktım word çalışmıyor. Bazen açmaya çalışınca, "son kapatılması bi şey oldu, güvenli modda açmak ister misiniz" diye soruyor. evet deyince normal açılıyor ama, onu kapatıp tekrar açmak mümkün değil. Yazı dosyaları da açılmıyor haliyle.

Şimdi, yanımda kurulum cd si falan yok. Programı tekrar mı yüklemem lazım? Üstelik laptopla yurtdışına geldim, yardım alacak kadar yabancı dilim de yok. Bilgisayardan anca kapatıp açacak kadar anlarım.
Ne yapayım şimdi?
Saygıyla.
(4) 

satılık futbolcu olur mu?

lovemyself #31570 
futbolla pek ilgilenmem, dünya kupasında anca.. hani ofsaytı tam anlamlandıramamış kızlardanım açıkçası.
ama şu var, eski türk filmlerinde ya da doksanlarda muhabbeti olurdu. şu kaleci satılmış falan. güya, maçta mesela a takımının kalecisiyse adam, b ile maçı varsa, b den para alıyor ve bilerek gol yiyor falan. aynı şeyi futbolcular için de söylerlerdi.

önceden olmuş mudur? örnekleri var mıdır? şu kadar parayı alıp da bilerek kötü oynayan futbolcu kariyerini tehlikeye atmışsa, ne kadar para alırsa alsın salak değil midir?
(7) 

resim paylaşımı için site şeysi

lovemyself #29105 
şimdi şöyle ifade edeyim, diyelim ki özel bir günde çekilmiş fotolarınız var. fotolardaki elemanların biri anyada, biri konyada. hani böyle bir sayfaya yüklüyonuz fotoları dosya dosya, isterseniz şifreli oluyor bu, görmesini istediğiniz arkadaşlarınıza şifresini veriyonuz, girip bakıyolar. şimdi hepsine teker teker yollamıyım fotoları dedim.

çocuk fotoğrafları için kullanılıyordu bu yöntem. uzaktaki dedeler nineler, teyzeler görsün diye.

benim aradığım özellikler, türkçe olsun, kullanımı kolay olsun, şifreli olsun herkes giremesin, böyle işte. daha ne isterim.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık