(2) 

Kilo vermek kanser yapar mı?

basubadelmevt #1148872 
Sorumuz su kilo verme surecindeyim , 10 kgsi gitti , 6 ayda 20 daha vermek hedefim. 2 sene öncede bir bu kadar vermistim, koruyamadım,follos oldu vücut sizin anlayacagnız. Yanlıslarımdan ders aldım, depresan tedavisi gormustum o bitti 3 ay önce. Tekrar vermem lazım,rahat edemiyorum. Kilo alıp vermeler iyi degil biliyorum ama mesela kanser yapar mı? Korktugum türler lösemi, lenfoma ve türevleri. Bu kadar kısa sürede böyle büyük kilolar vermek bu kanserlere zemin hazırlar mı? Ölüm diyeti filan yapmıyorum, saglikli beslenme ve sporla veriyorum. Bilgisi olan var mı bu konularda?
(5) 

Duyurudan aldıgm para katlama mesajı

basubadelmevt #1148671 
"50 000 tl ye 6 ay boyunca ayda 3000 tl kazanmak ister misin? yani toplamda 6 ay sonunda yuvarlak hesap 70 000 tl yapmak istersen haber ver."

Arkadas icin 50 bin tlye araba sormustum, bugün desifre etmek istemedigim birinden böyle bir mesaj aldım.Sazan avı filan mıdır sizce? Nasıl verecek bu kadar faiz?
(5) 

hediye iphone 6 sorusu

basubadelmevt #1148653 
Takıldgm bi hatun var. Eski sevgilisi hatuna iphone 6 alms, buraya kadar tamam. Ayrılsak da geri istemiyorum kullan demis. Aldıktan 1 yıl sonra da ayrılık olmus, cocuk kabullenememis ve iphoneu da geri istiyor. Sorun su ki Iphone ortada yok, caldırms arkadas ya da sattı bilemicem. Cocuk dava accam sana deyip duruyor.Tek kanıt kargoyla evine iphone'u göndermesi. Bu davadan is çıkar mı? Kızn bası belaya girer mi? Ben elden yaptm ödemesini filan dese mesela. Isin icinden iyice cıkamazsak ben alıcam bi iphoneda, o yüzden soruyorum. Almama gerek var mı sizce?
(5) 

Ara vererek çalışmanın kariyere etkisi

basubadelmevt #1148602 
2-3 yıl bi yerde calısıp ayrılmak sonra 6 ay veya 1 sene boş gezmek. sonra 2-3 yıl bir yerde daha calısmak. Böyle böyle yasamak. Kötü bir izlenim mi sizce? Daha sonra başka bir yerde çalısırken İK nasıl bakar bu olaya?4 yıldır calısıyordum, ayrıldım, 1.5 yıl boş takılıcam simdi, avrupayı gezcem falan filan. Ne ayaksın birader derler mi gelecekteki iş görüşmelerimde?
(10) 

Işsizim ne yapayım?

basubadelmevt #1148508 
Issizim su sıralar, bilincli bir issizlik benimkisi.4000 tl gelirim var ayptr söylemesi fakat yapacak bir sey bulamıyorum. Istanbulda yasıyorum. 6 ay vaktim var burda. Temmuzda avrupa turuna gidicem. Bu 6 ay ne yapayım ben? Yüzmeye gidip geliyorum bi. Her hafta bi semt belirleyip gezsem mi Istanbulu? Puzzle filan sıkıyor. Senin yerinde olsam sunu yapardım dediginiz bisiler var mı?
(2) 

80 bin takipcili instagram hesabı

basubadelmevt #1148501 
Takipci sayısı iyi mi sizce? Satın alınma durumu yok.Gercek takipciler. Bu hesaba reklam vermeye değer mi?
(4) 

Lens olayları

basubadelmevt #1148375 
Gözlerim çakı gibi, hic bi sorunum yok. Sadece renginden skldm. Renkli lens almak istiyorum.Numarasız, recetesiz satılan renkli lensler var mı? Optikciye gidiyorum,yesil renkte, numarasız lens istiyorum diyorum.Veriyor mu? Lensi yani:)
(15) 

Zayıflama basarı hikayeleriniz

basubadelmevt #1148368 
Hepiniz mi fitsiniz yahu? Yok mu aramızda zamanın pattis simdinin filintaları? Biraz motivasyon ihtiyacı hasıl oldu. Su kadar zamanda su kadar kilo vermistim, temelde şunları yapmıştım dediginiz süreçler oldu mu? Absürd örneklere bile açıgm.Cinsiyetle birlikte alırsam çok hoş olur.
(4) 

Facebookta begenmelik güzel sayfalar

basubadelmevt #1147757 
Herkesi takibi bıraktım, milletin ne yaptgnı görmektense bir cok sayfaya üyeyim ana sayfamda sayfaların paylasımları var sadece.Istiyorum ki bu durum artsın. Edebiyat, sanat ,bilim , spor vb alanlarda takip edilesi sayfalar var mı bildiginiz?
(1) 

kariyer sorusu

basubadelmevt #1147721 
2-3 yıl bi yerde calısıp ayrılmak sonra 6 ay veya 1 sene boş gezmek. sonra 2-3 yıl bir yerde daha calısmak.Böyle böyle yasamak. Kötü bir izlenim mi sizce? 4 yıldır calısıyordum, ayrıldım, 1 yıl boş takılıcam simdi, avrupayı gezcem falan filan.Ne ayaksın birader derler mi?
(1) 

Diyet ana ögün tavsiye

basubadelmevt #1147650 
Diyettesiniz,anneniz evde kızartma yapmıs. Yiyemeyeceginize göre hemen ne yaparsnz? Benim aklıma bir tek iki yumurtadan omlet ve biraz peynir yemek geliyor. Sizce ne yapılabilir baska? Cok ugrastirmayacak kurtarıcı yemekler soruyorum.
(1) 

Mail adresi gecerliligi

basubadelmevt #1147561 
Bir mail adresinin gecerli ya da gecersiz oldugu nasıl anlasılır? Bazı sitelere giriyorsun ya hani orda söylüyor sana. Mail göndermeye calısrken daha göndermeden ögrenme oluyor muydu?Öyleyse nasıl? Cok önemli.
(14) 

Aile sırrı

basubadelmevt #1147542 
Bankada calısan birine bi aile sırrını söylemem gerek. Ankesörlü telefondan arayıp söylesem bulunma ihtimalim var mı?Bu sır suca tesvik edecek bir sey degil,sadece bilmesini istedigim bir şey. Benim yaptgm suç olur mu? Ne sekilde ögrenebilirler? Facebooktan söyliyeyim dedim, diger kutusuna gidiyor yalnızca.
(3) 

Parfüm icin güvenilir yer

basubadelmevt #1147465 
Hepsiburada vb pek güvenemiyorum parfüm konusunda.Son kullanma tarihi yakın olanları satıyorlar diye duydum. Fiziki olarak bi magazadan almak istiyorum. Hangisi en güvenilir sizce? Tekin acar, sevil veya boyner. Baska öneriniz varsa o da olur.
(3) 

Kaliteli cüzdan önerileri

basubadelmevt #1147461 
Cüzdan alıcam. Saglam ve kaliteli bir sey istiyorum. Benim aklıma matrastan almak geldi.Sizin baska öneriniz var mı? Calvin Klein nasıldır?
(3) 

50 bin tl araba

basubadelmevt #1147237 
50 bin tl nası bi para sizce? Bence iyi para, 50 tane 1000 tl ya nası iyi olmasın. Peki bu paraya sctgmn ülkesinde neden sıfır doğru düzgün bi sıfır araba alınamıyor? Mevzu ben degilim, arkadasıma bakarken sinir krizleri geciriyoruz. Neden yani?
(1) 

Parfüm yanında tasıma

basubadelmevt #1146887 
Parfümümün bir kısmını yanımda tasımak istiyorum. Bunu neyle yapabilirim?Bunun icin bir sey vardı da ufak, adı neydi unuttum. Bir de bu alete parfümü doldururken kokusu ucar mı ana şisede? Eger öyle bi ihtimal varsa yapmıcam.
(10) 

Emolar, garip tipler ve aileleri

basubadelmevt #1146789 
Internette filan bolca görüyoruz, emolar ve diger alternatif tipler var. Enteresan sac sekilleri, boyaları, envai cesit piercingler. Herkes tek tip olmasın tabi hayatta ama cesidi biraz abartanları diyorum genel olarak. Bunların aile yapıları nasıl? Aileleri filan demiyor mu bu ne hal diye? Cocugum öyle sekillere girse cıldırırım.
(4) 

Akademisyenler okulda durur mu?

basubadelmevt #1146762 
Diyelim ki dersi 2'de bitti. Toplantı filan da yok. Hadi bana eyvallah deyip çıkabiliyor mu? Yoksa odasında,bölümde vs durması mı gerek mesai bitimine kadar? Mesela İtü'de, İstanbul.
(9) 

Cevrenizde sevgilisi

basubadelmevt #1146447 
Yası oldugu halde sevgilisi olmayan, olmasını da istemeyen kisiler var mı cevrenizde? Aseksüellerden bahsetmiyorum tam olarak arada cinsellik olabilir ama sevgili, eş vs istenmiyor.Kendinizden de örnek verebilirsiniz.Benim arkadasm var 35 yasında, inanılmaz bi ortalamayla mezun oldu, 8 yıl dubaide üst düzey bi pozisyonda calıstı, yakısıklıdır da ama is sevgilige gelince istemiyor, boguluyorum yapamıyorum diyor. Herkes sasırıyor cocuga ama olabilir yani bence.
(15) 

15 milyon tl

basubadelmevt #1146379 
Hadi biraz eglenelim.Cogunuzun ceyrek aldıgını varsayarak 15 milyon tl vurursa biletinize naparsınız? Direk yatıs mı? Calısırmısınız?Ne tür isler yaparsınız? Hangi arabayı,laptopu alırsınız?
(3) 

Dünyaya carpacak olan göktasları

basubadelmevt #1146369 
Bu geyik bir tek beni mi heyecanlandırıyor? Ne zaman böyle bir haber görsem "ay hadi insallah" diyorum icimden.Toptan herkesin yok olma fikri inanılmaz güzel geliyor. Yok mezar yeri, 40'ı, 52'si gibi garip ritüeller yok.Herkes nakavt. Inanılmaz heyecanlı degil mi? Yarın carpıyor deseler hic üzülmem. Normalde depresif bi insan degilimdir, hayatı severim. Siz de nedir durumlar?
(9) 

Türk kadın sairler

basubadelmevt #1146192 
Türk kadın sair denince aklınıza kim ya kimler geliyor? Eskilerden, yenilerden olur, farketmez.
(12) 

Aşk romanları

basubadelmevt #1145690 
Okudugunuz, konusu aşk olan güzel romanlar var mı? Kürk Mantolu Madonna ve Masumiyet müzesi begenmistim mesela. Yabancı yazar da olabilir. Farklı ask cesitlerine de açıgım, uzaktan, aşk üçgenleri vs.Klasik bi hikaye olmasına gerek yok. Konusu direk aşk olmayan ama aşkla ilgili ufuk acacak cümlelerin, fikirlerin oldugu bir romanda olabilir. Iyi geceler.
(9) 

Akademikler bakar msnz?

basubadelmevt #1145608 
Bölümde iki hocanın cv'de lecturer yazıyor? Bazılarında asso. professor yazıyo. Ikinci yard. doc denen kisiler sanıyorum. Peki ilk kategoridekiler kim? Yar. doçlardan ne farkı var? Baya baya bölümde ders veren hocalar onlarda. Yar. doc neyi fazla yapmış?
(1) 

Yak canım kalori

basubadelmevt #1145521 
Selamlar, para sorununuz olmasa Istanbulda hangi diyetisyen, spor hocası ile çalısırdınız vücudunuzu sekle sokmak icin? Hem diyetisyen hem de spor hocası tavsiyesi olabilir ayrı ayrı.
(3) 

Instagram cekilis

basubadelmevt #1145407 
Instada bi cekilis var da. Ne kadar cok arkadasını etiketlersen o kadar sansın oluyo. Aynı kisiyi de etiketleyebiliyosun. Bi program olsa sürekli oraya yorum atsa, böyle bir sey yapılabilir mi? Bazen insta ayni mesaji engelliyor onu biliyorum da. Böyle bi sey yapılabilir mi?
(2) 

Anama Renault Captur alayım mı?

basubadelmevt #1145367 
Selamlar, annecigime araba bakıyoruz bi süredir. Renault Captur'u gözümüze kestirdik gibi. Annem pek anlamaz, görüntü begendi sadece. Esasen ben de fazla anlamıyorum da aklıma yattı gibi.Bu para verilir mi? Sıfır alıcam muhtemel. 57 yasında kendisi.
(4) 

7 ayda 25 kilo

basubadelmevt #1145341 
Dogru beslenme ve egzersiz programıyla 25 kg verebilir miyim 7 ayda? Temmuza kadar bitsin istiyorum bu mesele. 25 kg fazlam var tamamen. Ekstra tavsiyeleriniz olur mu vermek icin? Yas 33 cinsiyet Erkek
(1) 

Tezsiz yüksek lisans uzaktan

basubadelmevt #1145076 
Beykentte bi program var uzaktan diyor. Sizce nasıldır bu program? Para vermeye deger mi? Bilgi filan cok pahalı. Diplomada yazar mı uzaktan diye? Akademik kaygı yok tabiki.
(9) 

Dolar olayı

basubadelmevt #1145071 
Eylül 2017'ye kadar 4 TL olur diyebilir miyiz dolar icin? Yüzde kaç ihtimal? Cevaplarınız ciddiye alınacaktır. Bastan söliyim 300-400 dolar degil mevzu. Mevzu cok daha derin:)
(9) 

Ölen kişi durumu

basubadelmevt #1144865 
Agustos sonu ölen biri var. Şu an nedir durumu orda? Düşünmekten helak oldum.Beni çok etkileyen bi ölümdü. Çürüdü mü şimdi yani?
(7) 

Dolar kuru takip edilecek site

basubadelmevt #1144830 
Kuru hangi sitelerden takip ediyorsunuz? Gerçege en yakın degeri veren siteler lazım. Teşekkürler.
(3) 

İce tea bagımlılık yapar mı?

basubadelmevt #1144818 
Geçen haftalarda 2-3 kere ice tea içmiştim.Bugün dısardan geliyordum biraz susamıstım da. Bir anda ice-tea canım çekti ama inanılmaz bi istek. Diyetteyim içmemem lazım ama karşı koyamadım aldım. Bagımlılık yapıyor mu bu meret?
(4) 

Günde 2 spor

basubadelmevt #1144670 
Sonunda isten ayrıldım,boş vaktim çok.20 kg fazlam var. Sabah yüzme aksam fitness yapsam agır mı olur 6 gün haftada? Ne dersiniz?
(5) 

Aşık oldugunuz kisi

basubadelmevt #1144536 
Biriyle beraberse ve bu kisi hayat görüsü, tip vs olarak o kisiyle pek uyusmuyorsa, nasıl hissedersiniz? Zaten pekte uygun degil yakında biter, cok takmam mi dersiniz? Veya tam olarak uyumlu biri olsa daha cok mu yaralanırsınız? Tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim.
(7) 

Toprağı bol olsun.

basubadelmevt #1144449 
Niye denir?Toprak bol olunca ne oluyor?Biyolojik veya dinsel acıdan cevap verebilirsiniz.
(13) 

Thy bu riski nasıl alıyor?

basubadelmevt #1144063 
Thy Barcelona futbolcularını tasıyordu ya bi ara. Hala devam mı bilmiyorum da baya riskli bi olay degil mi bu? Ucak düsse Barca yok olucak filan.Inanlmz bi prestij kaybı olur. Bu riski nası alıyorlar?
(2) 

Mac günleri

basubadelmevt #1143711 
Eksiye girmek hic istemiyorum.Sol taraf sırf maça yönelik seylerle dolu."T.sak" muhabbetleri filan can sıkıcı geliyor bana.Sizde de öyle mi?Normalde futbolla sorunum yok, gayet severim arada bahis filan da oynarım da eksi de boku cıkıyor sanki.Bi tek ben mi böyle düsünüyorum?
(3) 

Maaşım

basubadelmevt #1143634 
Özel bi sirketteyim.Maasımı ailem veya baska biri bilsin istemiyorum.Sgk dökümünde görünür mü arastırsalar? Sirkete sormak devredısı.Baska ne tür yollarla ulasabilirler bu bilgiye?Ben istemezsem ulasamazlar mı?
(18) 

Akademide maaslar

basubadelmevt #1143035 
Bi konuda gördüm demin, arastırma görevlileri 3900-4000 bandında alıyor denmiş.O zaman yard.doclar ve docentler ne kadar alıyor yahu? 5-6 bin falan mı? Yüksek geldi biraz, hakkıyla yapana helali hoş olsun tabi de.Mesela bounda yar soç kac alıyordur?
(3) 

Garip degil mi? partner ihtiyacı

basubadelmevt #1142871 
Mental ve fiziksel yönden saglıklı bir birey olmam icin illa birine ihtiyac duymamız size de garip gelmiyor mu? Sevgililikten filan bahsediyorum. Illa herkesin hayatında biri ya da birileri olmak zorundaymıs gibi.Olmayanlar azınlıkta ve onlara uzaylı gibi bakılıyor nedense. Bu niye böyle? Insanoglu keske bi partnere ihtiyac duymadan yasayabilseydi. Yalnızlık dönemlerim cok oldu, sadece mastürbasyonla takldgm, sevgi, paylasm yönünden hayatımda kimse olmadıgı dönemler, ne oldugunu iyi bilirim.Siz ne düsünüyorsunuz dostlar?
(3) 

Avm dövizci

basubadelmevt #1142640 
İstanbulda ünlü bir avmnin içindeki dövizcinin sahte döviz verme ihtimali var mı? Yüklü alım yapılacak fiziki olarak. Sahte döviz işi kolay değildir heralde o kadar.
(7) 

En güvenilr banka

basubadelmevt #1142349 
Sizce Türkiyenin en güvenilir bankası hangisi?Bana is bankası ya da ziraat gibi geldi. 800 bin cash yatırılacak. Enpara faiz icin güzel ama güvenemedim nedense
(2) 

Duvara resim

basubadelmevt #1141968 
Selam gencler. Bi türk ressamın eseri var, telefonumda var resim sadece .Duvarımda istiyorum ? Nerden bulabilirim? BU fotografla gitsem baskı yaptırsam kim yapar istanbulda? Verimli olur mu bu iş? Asırı büyük bisi istemiyorum.
(3) 

Xiaomi ne abi

basubadelmevt #1141967 
Şu aletle ne yapılıyor? İşe yarar bişiler yapılıyorsa alcam da. Özet geçebilir misiniz? Bütçe olarak biraz çıksak ne gibi özellikler eklenir? İyi akşamlar.

www.hepsiburada.com
(1) 

Fotografcı önerisi

basubadelmevt #1141668 
Istanbulda portfolyosunu begendiginiz, kaliteli cekim yapan, dıs mekan üzerine calısan bi fotografcı var mı?Özel gün fotosu cekilmicek yalnız, dogaclama doga fotografları olucak kisinin. Ücreti önemli degil.Herkes fotografcı olmus memlekette, kaliteli yapan adamlar nerede?
(3) 

Samsung telefon sorusu

basubadelmevt #1141253 
www.hepsiburada.com

Bu telefon nasıl? Fiyatına göre iyi mi? Anneme alacağım.
(5) 

Telefon konuşması kaydetme

basubadelmevt #1141252 
Biriyle telefon görüşmesi yapacağım, görüşmeyi kaydetmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?Konuşurken çıkan ekrana baktım, böyle bir şey bulamadım. Telefonum Samsung, android sistemi var.
(2) 

Kaç para tutar?

basubadelmevt #1140844 
Kampüste fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum. Günlük kıyafetlerle olucam, aşırı absürd pozlar değil. 3 saat filan çalışsak yeter. Bu işin piyasası nedir? Önerebilceğiniz bi fotoğrafcı var mı?

mobil görünümden çık